שאלון בשביל הכייף

שאלון בשביל הכייף

עבר: שם המורה בכיתה א`: הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: . המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): . איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: . בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? . ממה הכי נמאס לך? . את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? . עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור?. כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? . איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: . פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: . האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: . חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ? מקווה שנהנתם..:)

עונה.

עבר שם המורה בכיתה א`: רוחמה. הזיכרון הראשון שלך: המממ... חיקוי שלט שמראה איפה השירותים. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: הסטוריה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): יותר מדי פעמים ליותר מדי מקומות. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? BEST OF THE BEST. השיר האחרון ששרת: שיר החרא. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני ואחים שלי בקרב התולעים הכי מצחיק EVER. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר. האדם האחרון שראית: המשפחה. הדבר האחרון שאמרת: חרא. הדבר האחרון שאכלת: ספגטי. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: כרטיסיה לאוטובוס. השיר האחרון ששמעת: MC מנצור - כל המדינה שכונה. הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעה. הדבר הכי מטורף שעשית: חסרים דברים? הווה שיער נוכחי: קצוץ. בגדים נוכחיים: חולצה ומכנס. תכשיטים נוכחיים: שעון. תמונת דסקטופ נוכחית: רויאל ראמבל 2007. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את עצמי. ממה הכי נמאס לך? משאלונים. את מי היית רוצה להרוג? את מי שיצר את השאלון. הכי פחות מהנה? אני גם אמור לחשוב על זה? עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודע. איפה אתה הולך לגור? שאלה טובה. כמה ילדים אתה רוצה? יספיקו 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? העיקר שייסע. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? שאלה טובה. חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? לא. קצת בכללי להקה אהובה: Sonata Arctica. ספר אהוב: יש יותר מדי. סופר(ים) אהוב(ים): JK רולינג, דן בראון, רואלד דל. צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: אמור גם להיות? איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: אין כש, אני תמיד שמייח. האם אתה חושב יותר מדי? לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? איפה שאני עכשיו. אדם מפורסם שפגשת: וואי הרשימה לא תיגמר אם אני ארשום. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: RED MUG. ריח אהוב: שאלה טובה. מה מכעיס אותך: משהו אמור להכעיס? האדם שעושה לך הכי טוב: אני. סגנון מוזיקה אהוב: מטאל. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: הבית. מקצוע שנוא: אלקטרוניקה תקבילית, רק כי הוא נשאר במיקוד. מורה אהוב: אודי ההזוי. אוהב את בצפר? את המכללה, וכן. נרדם בשיעורים? לא. מעשן? נגמלתי. נפגע (רגשית) בקלות? לא. נותן מעצמך? לפעמים. לועס דברים? מסטיקים. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? אני גם שולט בזה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מן הסתם. אוהב לצחצח שיניים? כן. אכפת לך מאיכות הסביבה? ככה ככה. קונה צרובים/צורב? צורב. אוהב לנסוע או הולך ברגל? שניהם אני עושה. ישן הרבה? כן. קשר לחפצים? אין. אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל? ככה ככה. אוהב כפכפים? לא. לובש בוקסר? כן. שמש או גשם? שניהם סבייבות. קר לך או חם לך? נעים לי. ילדותי? כמובן. חולם בהקיץ? לפעמים.

רוחמה השם השני שלי ../images/Emo13.gif

אחלה שם
ובקשר לשאלון מחר בעבודה אני יענה חח לילה טובב

מושמושה

New member
עונהנהננההנ

עבר: שם המורה בכיתה א`: ענת.. נראה לי הזיכרון הראשון שלך:הגן שלי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן.. חחח חול המקצוע הראשון שנכשלת בו: .מת' המקצוע האחרון שנכשלת בו:מת' האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): .אוו אוו זה ארוך בעיר ב"ש עברתי משהו כמו 7 דירות ועברתי לקיבוץ.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מדהימה! השיר האחרון ששרת: "אשם" של סינרגיה הדבר האחרון שצחקת בגללו: המשחק שהיה לי ניצחנו טכני חחחחחחח הפעם האחרונה שבכית: היום מעצבים האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: לכי כוסעמק הדבר האחרון שאכלת: שוקולד אוורירי לבן הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: "אשם" הדיסק האחרון שקנית:אהוד בנאי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית:אממ המון אבל אחד הדברים זה באנגי' בגובה של 17 קומות:] הווה: שיער נוכחי: אסוף עם ג'ל בגדים נוכחיים:סריג כחול ומכנס שחור חח תכשיטים נוכחיים: 2 טבעות תמונת דסקטופ נוכחית: מזה דסקטופ? חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:לימור האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..<כילים< האם אתה עייף? מאוד! את מי אתה הכי רוצה לחבק?את לימור . ממה הכי נמאס לך? .מלימור חחחחחחחחחחחחח ומהלימודים את מי היית רוצה להרוג? את המרכזת שלי !! של הלימודים הכי פחות מהנה? ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? צלמנית! איפה אתה הולך לגור?.או בקיבוץ או בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? אממ פג'ו. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?הודו.. תיאלנד :] חושב הרבה על העתיד?המון מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: פינק פלויד ספר אהוב: אל אישך תשוקתך סופר(ים) אהוב(ים): שי עגנון צבע אהוב: .כתום! ושחור! פריט לבוש אהוב: מכנס דייגים איבר שהכי מושך אותך: תחת! אתה שמח כש: .שטוב לאנשים האם אתה חושב יותר מדי? יותר מידי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?גרמניה אדם מפורסם שפגשת: לימור יסלב!! חחחח אממ אורית שחף מהיהודים האם יש לך אילו שהם חרטות?כן.. אבל לומדים מכל טעות קפה אהוב:עלית רק עלית! ריח אהוב: אחרי הגשם\! מה מכעיס אותך: שמעלים לי תגננה האדם שעושה לך הכי טוב: לימור! סגנון מוזיקה אהוב: .ממ.. רוק,פאנק,רגאי,ישראלי..כמעט הכל חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: גרמניה מקצוע שנוא: מת' מורה אהוב: יש דבר כזה!? אוהב את בצפר? לאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים? כןןןןןןןןןןן מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות?המון :( נותן מעצמך?המון...ונדפקת בגלל זה לועס דברים? כמעט כל דבר לעיס אוהב להתקלח? כן.. אוהב להתעטש? כןןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כן, במיוחד התחת! אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?"רוצה להיות חבבר של קבע בחברה להגנת הטבע!" קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע.. בל אין ברירה אז הולכים ישן הרבה?יותר מידי! קשר לחפצים?לטבעת.. אוהב חולצות גזורות?כןן!! אוהב לטייל?מאוד! אוהב כפכפים?כיין לובש בוקסר?בקיץ שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך?קר לי ילדותי?טיפה חולם בהקיץ?המון מקווה שנהנתם..:) היה נחמד:]

עונה :p

עבר: שם המורה בכיתה א`:זהבה הזיכרון הראשון שלך:שפתחתי תראש בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: מולדת חח. המקצוע האחרון שנכשלת בו:אזרחות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): .כן פעם אחת ,למקום אחר בעיר שלי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?טובה השיר האחרון ששרת: שיר אהבה למוזה -דנידין הדבר האחרון שצחקת בגללו: איזה קטע מצחיק בטלווזיה הפעם האחרונה שבכית: חסוי.. האדם האחרון שראית:את האוכל במקרר חח הדבר האחרון שאמרת: שאני עייף הדבר האחרון שאכלת: לחמנייה הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: כובע השיר האחרון ששמעת:תומר חן -כמו אהבה ראשונה הדיסק האחרון שקנית:לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום בערב הדבר הכי מטורף שעשית: חסוי מאוד... הווה: שיער נוכחי: קצוץ עם קוצים. בגדים נוכחיים:פיגמה תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית:חוף ים: חבר\ה?אין ,כרגע... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חסוי לעד! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? חסוי לעולמים!!!. ממה הכי נמאס לך? .מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים הכי פחות מהנה? .לקום בבוקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?רואה חשבון איפה אתה הולך לגור?.בכוכב יאיר כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? .לא יודע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בibm חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו? גם וקצת בכללי: להקה אהובה:אין ספר אהוב: הארי פוטר :p סופר(ים) אהוב(ים): גיי קיי רולינג צבע אהוב: .כחול פריט לבוש אהוב:חולצה שחורה איבר שהכי מושך אותך: חסוי... אתה שמח כש: .אין בית ספר האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?באיטליה אדם מפורסם שפגשת: אלי יצפאן האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב:לא שותה קפה ריח אהוב: של הגשם מה מכעיס אותך:הרבה דברים האדם שעושה לך הכי טוב: חסוי ושמור במערכת! סגנון מוזיקה אהוב: .כל מיני סוגים חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם: מגדל פיזה מקצוע שנוא: אזרחות מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? לא! נפגע (רגשית) בקלות?די... נותן מעצמך?כן לועס דברים? כן ,מסטיקים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?מאוד אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?מאוד קונה צרובים/צורב?צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע ישן הרבה?כן קשר לחפצים?יש אוהב חולצות גזורות?לא אוהב לטייל?לא אוהב כפכפים?כן לובש בוקסר?לא שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך?חם לי ילדותי?לפעמים חולם בהקיץ? מידי פעם

מזושש

New member
../images/Emo204.gif

עבר: שם המורה בכיתה א`: רותי. הזיכרון הראשון שלך: אממ ששברתי בלי כוונה פנדה בגן ולא הצלחתי להרדם כל הלילה כי הילדה הקקה שהיתה לידי אמרה שהיא תגיד אותי וזה היה פנדה חדשה שבדיוק פתחו תקופסא והגננת אמרה לשמור עליהם.. רציני אמא שלי יום למחרת הלכה איתי לגן ודיברה עם הגננתי כי לא רציתי ללכת...
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחח מז' עד סוף ח' ההיתי טום בוי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עלים בגן...אין אחד שלא היה אוכל...!! המקצוע הראשון שנכשלת בו: גן זאולוגי המקצוע האחרון שנכשלת בו:גאוגריפה... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):3 ואנחנו עוד מעט עוברים שוב. . איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מצחיקה..!! השיר האחרון ששרת: צועקים על אהבה.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחח הנוסטליה עם הפנדה... הפעם האחרונה שבכית: ביומולדת..:) האדם האחרון שראית:מיכל הדבר האחרון שאמרת: "חופשי".. הדבר האחרון שאכלת: מרשמלו הדבר האחרון ששתית: מיים הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: צועקים על אהבה הדיסק האחרון שקנית:לא קניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היא לא אוהבת שאני עוזרת לה... הדבר הכי מטורף שעשית: יותר מידי אני עושה חחחחחח הווה: שיער נוכחי: חום מדורג עם פוני לצד גלי וארוך בגדים נוכחיים: פיג'מה :) תכשיטים נוכחיים: עגילים שרשרת זהב ועוד שרשרת של קריסטל הפירסינג שבטבור וצמיד על הרגל. תמונת דסקטופ נוכחית: ?? חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא רוצה, טיפה שקטט. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מחר תמבחן במתמתיקה.. האם אתה עייף? טיפה..יותר לכיון בלי כוח. את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא יודעת...אין בי דחף כזה כרגע ממה הכי נמאס לך? בצפררררררר!!!!!!! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד.. הכי פחות מהנה? ללמוד? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? יש לי זמן בשביל זה..:) איפה אתה הולך לגור? באזור המרכז הכי טוב כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? בא לי ג'יפ סופה מהישנים היפים האלהה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת..תנו לי לגדולל חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה:-- ספר אהוב?הרדוף לבן..מומלץ! סופר(ים) אהוב(ים): אין מישהו ספציפי.. צבע אהוב: זהב פריט לבוש אהוב: נעלי בובה איבר שהכי מושך אותך: ידיים.. אתה שמח כש: לא יודעת תמיד אני שמחה:) האם אתה חושב יותר מדי? כן מלאא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?לא משנה מקום. אדם מפורסם שפגשת: :| חחחח ראיתי מלא אבל לא כזה עינין אותי .. האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב:נס על חלב ריח אהוב: אופוריה של קון קלין מה מכעיס אותך: שאין לי סיגריות?... האדם שעושה לך הכי טוב: חברות משפחה כל מי שמסביבי סגנון מוזיקה אהוב: .הכל חוץ מדיכאון.. חדר אהוב בבית: שלי ..דהה מקום אהוב בעולם: בכל העולם? החדר של מיכל..חעחע מקצוע שנוא: גאוגרפיה! מורה אהוב: אביבה אוהב את בצפר? חחחחחח נרדם בשיעורים? לא.. עושה תשחצים קוראת עיתונים ולפעמים גם לומדת מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן אבל אני לא מראה את זה נותן מעצמך?פעם ההיתי יותר היום פחות לועס דברים?חח כן אוהב להתקלח? מאודד אוהב להתעטש? כן..ויש לי לזה תאוריה מענינת לא ניכנס לזה עכשיו. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?חחח יש אנשים שאוהבים? אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?כן אני זורקת הכל לפח שיש פח בסביבה קונה צרובים/צורב?יש לי צורב אף פעם לא הישתמשתי בו אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי בדודה ישן הרבה?אין לי זמן לזה... קשר לחפצים?ואיי כן יש לי את זה... יש לי מחברת מכיתה ג' ששמרתי אוהב חולצות גזורות?לא..=\ אוהב לטייל?תלוי כמה זמן הולכים חחח אוהב כפכפים?מאוד לובש בוקסר?של נשים כן לפעמים שמש או גשם?שמשששש בא לי קיץ
קר לך או חם לך?נעים לי ילדותי?לפעמים.. חולם בהקיץ? לפעמים

עונה גםםםםםםם../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א`: לא זוכרת..מיסטר דלקור ..משהו כזה..(בבלגיה עוד..) הזיכרון הראשון שלך:שהייתי בת 3 ונפלתי ממגדל שתיפסתי עליו וסבא שלי ז"ל בא והעלה אותי לבית ושטף לי את הברך ואמר לי "עד החתונה זה יעבור"..ועד היום יש לי שם צלקת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: .אין משהו שנכשלתי בו. המקצוע האחרון שנכשלת בו:^^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): .כן...אממ..כשנולדתי נכנסו לדירה ה1..ואז עזבנו לבלגיה..ונכנסו שם לדירה מסכנה..ואז עברנו לדירה ענקית...ואז חזרנו לארץ..ופה מאז
...אז לסיכום זה יוצא 4 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מדהימה! השיר האחרון ששרת: ואיך שלא תסתכל..להלהלה.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שרונס...בבלוג שלו..חחחחחחחח הפעם האחרונה שבכית: במוצ"ש... האדם האחרון שראית:אחיינית שלי
הדבר האחרון שאמרת: טלפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! הדבר האחרון שאכלת: אורז הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חגורה(ממש היום) השיר האחרון ששמעת: לא יודעת מה השם שלו הדיסק האחרון שקנית:לא קונה דיסקים..חבל על הכסף. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: צבוע עם גוונים ותספורת של פונינט=\ בגדים נוכחיים:מכנס טרנינג בצבע תכלת עם פס לבן בצד,גופית טורקיז,גופיה ורודה מעל,וטרנינט לבן עם פסים בתכלת מעל,וגרביים לבנות עם פרח מחייך
תמונת דסקטופ נוכחית: אחיין שליייייייייייייי חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:סבא שלי ז"ל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש.. האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? את זה שיהיה איתי לכל אורך הדרך...אבל קודם צריכה למצוא אותו.. ממה הכי נמאס לך? להיות לבד..מהלימודים(שתגמר כבר השנה!) את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? ללמוד!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לנהל אחרים.. איפה אתה הולך לגור?חולון..ראשלצ..אחד מהם.. כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? משהו גרמני.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה+3+עבודה טובה.מאושרת ושמחה עם ניסיון חיים עשיר יותר ממה שיש לי כרגע.. חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו? קצת....פעם הייתי מפחדת לגדול בגלל כל האחריות שנופלת עליך כשאתה גדול כבר.. וקצת בכללי: להקה אהובה:אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין אין איןןןןן צבע אהוב: לבן פריט לבוש אהוב: ג'ינססססססססססססססס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כשכולם שמחים האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?איפה שאני עכשיו אדם מפורסם שפגשת: כן האם יש לך אילו שהם חרטות?ברור קפה אהוב:לא שותה קפה...שוקו עדיף.. ריח אהוב: לוונדר.... מה מכעיס אותך: כשרע לאנשים שלא בצדק... האדם שעושה לך הכי טוב: אחיינים שלי.. סגנון מוזיקה אהוב: אוהבת הכל כמעט חדר אהוב בבית: החדר של מאי
...שלי כאילו דהההההההההההה מקום אהוב בעולם: הבית של פיסטוק
..סתם הבית שליייי....בחיים לא ראיתי ת'סידרה הזאת גם..=\פיסטוק..בעע. מקצוע שנוא: אין מורה אהוב: המורה קליינמן...הייתה המורה שלי לביולוגיה. אוהב את בצפר? כן..אבל טוב שנגמר.. נרדם בשיעורים? כןןןןןןן מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך?כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?כןןןןןן אוהב להתעטש? מה זה אוהבת?!יש לי זכות בחירה לא התעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןןןן אוהב לצחצח שיניים?לא ממש..אבל מצחצחת 3 פעמים לפחות..(יש לי שיניים לבנות!). אכפת לך מאיכות הסביבה?כן.. קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע ישן הרבה?לא ממש קשר לחפצים?תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?לא אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?לא לובש בוקסר?כן שמש או גשם?גשםםםםםםםםםם קר לך או חם לך?קר ילדותי?מאוד חולם בהקיץ?כןן קריאה מהנה למי שרק יקרא
בברכת להלהלה... מאי

תורי כאילו?! ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א`: שיפרה הזיכרון הראשון שלך: אממ... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לאא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לאא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אילת, רחובות.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סוףףףףףףף השיר האחרון ששרת: סוף לסיפור הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי איזה קרועה היא הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: קובי אני אוהבת אותך
הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס הדבר האחרון ששתית: נס קפה הדבר האחרון שקנית: טמפונים.. היום חחח השיר האחרון ששמעת: סוף לסיפור הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת בעע הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמולל הדבר הכי מטורף שעשית: נראה לכם באמת ?!
הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: טייץ שחור וגופיה לבנה תכשיטים נוכחיים: שרשרת זהב מתנה מהאקסית תמונת דסקטופ נוכחית: של קובי שלי חבר\ה? קובי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: קובי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כעעע האם אתה עייף? מאודד את מי אתה הכי רוצה לחבק? .קובי והוא לא פה
ממה הכי נמאס לך? אוףףף לא לכאן את מי היית רוצה להרוג? שששש הרבה הכי פחות מהנה? סקס במיטה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אח"כ איפה אתה הולך לגור?.ת"א.. בע"ה כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? .אאודי לבנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? תאילנד, על החוף עם בעלי ושלושת הילדים משחקים בחול יאאא חושב הרבה על העתיד? כע מפחד ממנו? לאא וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה ספר אהוב: ............. סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: חצאיות איבר שהכי מושך אותך: בולבולללללל
אתה שמח כש: .שהחיימשלי מחייך האם אתה חושב יותר מדי? לאא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בארץץץץץץץץץ אדם מפורסם שפגשת: וואו המון, חני נחמיאס, מה קשור, לינור אברג'יל, דודו טופז, ריטה, שלום אסייג, עברי לידר, טום אבני ויש עוד כמה.. האם יש לך אילו שהם חרטות? לאא קפה אהוב: נס על חלב ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך: שקרים וצביעות האדם שעושה לך הכי טוב: קובי סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי, שקטים חדר אהוב בבית: של אמאלהה מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: לא זכור לי אוהב את בצפר? לאא נרדם בשיעורים? קרה לא פעם מעשן? כעע נפגע (רגשית) בקלות? כע לצערי נותן מעצמך? יותר מדיי לועס דברים? תמידד אוהב להתקלח? כעע אוהב להתעטש? אממ כע שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? שונאתתת אוהב לצחצח שיניים? בוודאי פעמיים ביום חחח אכפת לך מאיכות הסביבה? יאפ:) קונה צרובים/צורב? כןןן אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה? כעע קשר לחפצים? כןן אוהב חולצות גזורות? ממש לאא אוהב לטייל? בטחחח אוהב כפכפים? יסססס לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמששש קר לך או חם לך? קר לי :( ילדותי? לפעמים וזה מוי כייף :) חולם בהקיץ? יש מצב חח ייאללה הייתי פה חחחחחחח נוי

../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif

ערב טוב לכווולם
שם המורה בכיתה א`: שושנה הזיכרון הראשון שלך:שהיתי מבריז משיעורי ספורט האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כההה :)) המקצוע הראשון שנכשלת בו: .תנך המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): .ב"ש ת"א רמת הגולן וצפון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?אחלה השיר האחרון ששרת: הבית של פיסטוק מלא הפתעות :)) הדבר האחרון שצחקת בגללו: שאני התחפשתי לליצן הפעם האחרונה שבכית: שגנבו לי את המחברת האדם האחרון שראית:את החברים שלי הדבר האחרון שאמרת: היי הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: טרופית הדבר האחרון שקנית: אקדח קפצונים השיר האחרון ששמעת: שיר הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פשששש מזמןן הדבר הכי מטורף שעשית: ברחתי מהכיתה חחח הווה: שיער נוכחי: .חשבון בגדים נוכחיים:ספורט אלגנט תכשיטים נוכחיים: שעון תמונת דסקטופ נוכחית: כרישש חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:האקסת שליייי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ממש לא האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? .את האקסית שליי ממה הכי נמאס לך? .להתעצבןן את מי היית רוצה להרוג? אין תגובה הכי פחות מהנה? . לקום בבוקר בקור :))) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? להצליח במה שאני עושה ומאמין. איפה אתה הולך לגור?.בתל אביב כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? .גולף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? איפה שניהיה ניהיה :)) חושב הרבה על העתיד?ברור מפחד ממנו? מוווות וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: המח של יצחק דרורי סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן צבע אהוב: .שחור פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שפתיםם של בחורה אתה שמח כש: .אני מחייך ומחייכים אלייי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?בסן דיאגו אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה... האם יש לך אילו שהם חרטות?יש הרבהץ חבהל שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור... מטעויות לומדים... קפה אהוב: עלית ריח אהוב: בושם מה מכעיס אותך: שקרנים ופוצי מוצי. האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה... סגנון מוזיקה אהוב: .מזרחית ומושיקה שקטה חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: קנדה מקצוע שנוא: חשבון מורה אהוב: אנגלית אוהב את בצפר? אהבתי חחחח נרדם בשיעורים? לאאא נרדמתי :)) מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך?תמידד לועס דברים? מסטיק אוהב להתקלח? כל יום אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?חחחח כן במיוחד הרגל אוהב לצחצח שיניים?כההה אכפת לך מאיכות הסביבה?ברור קונה צרובים/צורב?לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסועע ישן הרבה?לא קשר לחפצים?שיש לי בחדר בוודאי אוהב חולצות גזורות?לא אוהב לטייל?כההה אוהב כפכפים?בקיץ כהה לובש בוקסר?כההה שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך?חםםם ילדותי?לעעע חולם בהקיץ? תמיד :))
היה אחלה שאלוןןן תמשיכו כך תמיד
ממני Mלך הסטלנים

אני לא חושב שהוא נעלם

אני חושב שהוא מישתמש פה בשם מישתמש אחר, אבל מכיוון שלפי חוקי הפורום נראה שאסור לעשות חשיפת גולש, אז אני לא ארשום פה באיזה שם מישתמש אני חושב שהוא גולש,

>>>>>סיונוששש כאןן<<<<<

עבר: שם המורה בכיתה א`: תמר כהן. הזיכרון הראשון שלך: היומולדת 3 שלי בגנון, שאני אוכלת ת'דובדבן של העוגה :). האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חוץ מכדורגל, לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אההההההההה הכל עם חומוס פשוט. המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספורט ימות אבא שלו. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט! היחיד ! האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לפני חצי שנה...מקצה אחד של שדרות לקצה השני :) לא עוזבת תעיר בעבור אף קסאם ! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? הכי כייף ב-ע-ו-ל-ם-!-!-! השיר האחרון ששרת: ניבין - גבר לעניין. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחחחחחחח בדיחות שאני ורעות סיפרנו לאבירן אברג'ל. הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר. האדם האחרון שראית:רעות, אני רואה אותה עכשיו ישנה. הדבר האחרון שאמרת: רעות תביאי סיגריה. הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם שניצל, סלט, וטחינה לבנונית. הדבר האחרון ששתית: מים מהברז. הדבר האחרון שקנית: קופסת סיגריות כמובן חחח. השיר האחרון ששמעת: פרסומות בערוץ ויוה. הדיסק האחרון שקנית: לא שמעתם על קזאה? אימיול? חחח. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, שטפתי ת'בית וקיפלתי כביסה. הדבר הכי מטורף שעשית: חחחח לא מגיע לכם לדעת. הווה: שיער נוכחי: צבע טבעי, שחור ! בגדים נוכחיים: גולף שחור וטרלינג של נייק. תכשיטים נוכחיים: טבעת שתמיד עליי, צמידים כל היד מכסף, ושרשרת מזהב לבן עם מגן דויד שתמיד עליי. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי מאחת המסיבות. חבר\ה? לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חחחח הייתם רוצים לדעת אה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא :O האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אמא שילי :). ממה הכי נמאס לך? מהערבים והקסאמים. את מי היית רוצה להרוג? מחבל, מחבל... הכי פחות מהנה? ללמוד. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? קופאית ראשית בסנטר, חחחחחחחחח אנערף. איפה אתה הולך לגור? תל אביב או שדרות. כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיותר מה שה' יחליט. באיזה סוג של מכונית תנהג? פיאסטה זה הכי אחי ! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם משפחה, מבוססת כלכלית ומאושרת. חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: הגיים בוייז חחחחחחחחח סתם, מזרחית בכללי לא להקה. ספר אהוב: התנ"ך. סופר(ים) אהוב(ים): גלילה רון פדר עמית. חחחחחח צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: טרלינג. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים. אתה שמח כש: אנשים קרובים אליי שמחים. האם אתה חושב יותר מדי? כמה שאפשר. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? שדרות. אדם מפורסם שפגשת: גאידמק נשמוווווווווווות+תמונות בעיתון. האם יש לך אילו שהם חרטות? יש.. קפה אהוב: שוקו* ריח אהוב: טוקאד...הבושם שלי ! מה מכעיס אותך: בני זונות. האדם שעושה לך הכי טוב: או-הו... סגנון מוזיקה אהוב: דיכאון. חדר אהוב בבית: החדר שלי ד'ה. מקום אהוב בעולם: שדרות. מקצוע שנוא: ספורט. מורה אהוב: דליה פישר נשמה. אוהב את בצפר? להסתלבט כן. נרדם בשיעורים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חופשי. מעשן? רק באנגים חחחחחח סתם, camel lite=זו הסיגריה שלי ! נפגע (רגשית) בקלות? חחח מזה לא ! נותן מעצמך? כשצריך ולמי שצריך. לועס דברים? ללעוססססססססססססססססססססססססססססססססססס. אוהב להתקלח? כן כשיש מים רותחים אבל. אוהב להתעטש? חחחחחחח אצלי זה בא בשריות. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? וואי לא סובלת. אוהב לצחצח שיניים? כןןןןןןן אחר כך השיניים בוהקות :D אכפת לך מאיכות הסביבה? לא חחחחחח סתם סתם לפעמים. קונה צרובים/צורב? צורבת אחי., יסמויים. אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי מתי, בגשם ברור באוטו. ישן הרבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשאלו אם אני ערה, יותר קל. קשר לחפצים? אני קשורה לכיסא המחשב ולשולחן בסלון. אוהב חולצות גזורות?מה אני נראית לכם אביב גפן?! אוהב לטייל? בחיק הטבע. אוהב כפכפים? ועוועועוע דיברתם עליי. לובש בוקסר? חופשייייייייי. שמש או גשם? תלוי מתי. שמש. קר לך או חם לך? נעים לי, פושר לי. ילדותי? לעיתים. חולם בהקיץ? אוווווווווווווווווווווווווו...........

פעם ראשונה שאני עונה מהלב תהנו

עבר: שם המורה בכיתה א`: פרלה הזיכרון הראשון שלך: שקיללתי תגננת בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: נביאים המקצוע האחרון שנכשלת בו: שפת C האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים ובעיקר עיר גנים גבעת זאב וקרית משה פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חרא השיר האחרון ששרת: תראי זה אני של סינרגיה הדבר האחרון שצחקת בגללו: שלחו לי הודעה לפלאפון שהולכת ככה "ימכוער ינבלה יזבל עופות חלאת אדם אמן תיחנק מפריזבי אני חולה לך על התחת תעשה לי ילד וגם טלפון כשאתה מתעורר" הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה הדבר האחרון שאמרת: תחנקי אמן ביי (לידידה בטלפון) הדבר האחרון שאכלת: קוראסון הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: קונדומים השיר האחרון ששמעת: משא ומתן הדיסק האחרון שקנית: בריאן אדמה האוסף של 99 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: נתתי תמספר טלפון שלי בפרטי למישהי פסיכופטית הווה: שיער נוכחי: קצר (כוס אמא של צהל) בגדים נוכחיים: טרנינג המזל שלי גופיה לבנה וסווט של DECA תכשיטים נוכחיים: 3 טבעות תמונת דסקטופ נוכחית: מלאך ממחושב חבר\ה? אם זה לא ה.... אז לא תודה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ה.... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע לזרוק תזבל האם אתה עייף? לא עכשיו קמתי את מי אתה הכי רוצה לחבק? ה.... ממה הכי נמאס לך? מזה שאנשים לוקחים בעלות על אלוהים את מי היית רוצה להרוג? עזבו אחרי זה יפתחו פה מלחמות עולם הכי פחות מהנה? סקס כשאתה שיכור עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודע לא חושב על העתיד איפה אתה הולך לגור? ליד סג'רה אני משאר קרוב לאישה כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? וולבו? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם ה.... עבודה מכובדת והילדים על חוף הים חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: מטליקה ספר אהוב: בשם כל בני ביתי סופר(ים) אהוב(ים): מרטין גריי צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: מכנס המזל שלי (נחשו למה?) איבר שהכי מושך אותך: ירכיים אתה שמח כש: ה..... שמחה האם אתה חושב יותר מדי? לא האמת שאין לי כמעט מחשבות אני נעל בית מובהקת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? סיישל אדם מפורסם שפגשת: אגם רודברג האם יש לך אילו שהם חרטות? ששאלתי "מי זאת" קפה אהוב: כן אייס קפה ריח אהוב: של אחותי הפיצפונת מה מכעיס אותך: אנשים שלוקחים בעלות על אלוהים האדם שעושה לך הכי טוב: ה.... סגנון מוזיקה אהוב: רוק קלאסי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: סיישל מקצוע שנוא: נהג מורה אהוב: וורד המורה לתאטרון אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? הייתי נרדם מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא קשה לשבור אותי נותן מעצמך? למי שמגיע לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מעדיף לכרות תרגל עונה על השאלה? אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל? הולך ברגל ישן הרבה? כשאני לא במשמרת אז כן קשר לחפצים? לגיטרות שלי אוהב חולצות גזורות? לא אוהב אבל לא נגד אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? חם לי ילדותי? תמיד! חולם בהקיץ? על אהובתי בלבד

אניייייייייניניניניני:)

עבר: שם המורה בכיתה א`: ורד הזיכרון הראשון שלך: יומולדת שנתיים שלי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נופ המקצוע הראשון שנכשלת בו: .וואי מי זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון חח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): . כן..פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כייפית השיר האחרון ששרת: לאלף נמרררררר נהנהנהההה הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום בבוקר מהודעה של ידיד חח:) אין כמו לקום בבוקר עם חיוךךךךךךך הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: בבית?את אמא... אם זה מאתמול, אז את החברה הכי טובה שלי הדבר האחרון שאמרת: "אמא מה את מכינה לאכול?" חחחח יש קובההההההההה יאייייייייי הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: נעליי בית פרוותיות כאלה השיר האחרון ששמעת: אשם- סינרגיה הדיסק האחרון שקנית: חחחחחחחחחחחחח וואי לא זוכרת כבר.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: נו דיייי אתה עושה לי נקיפות מצפון!!! ניראה לי שלשום הדבר הכי מטורף שעשית: מזה משנה=\ הווה: שיער נוכחי: .שחור גלי ארוךךך מדורג בגדים נוכחיים:מכנס טריניג כחול וחולצה כחולה של גיסי חחחחחחח גדולה כזאת..היא מזה מחממת!! תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: נו ברור ששלי חחחחחחחח חבר\ה? אמממ אממ אמממ... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:יש 2! או אחותי..או ידיד שהוא כמו אח שלי..ואני מתגעגעת לשניהםםםם האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח האמת?ניראה לי שכע:S האם אתה עייף? טיפה את מי אתה הכי רוצה לחבק? סודי חח ממה הכי נמאס לך? מדו פרצופיים ושקרנים את מי היית רוצה להרוג? אפאחד...יש אלוהים בשמיים שרואה הכל.אז לא דואגת:) הכי פחות מהנה? . פרידות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? חחחחחחח אחלה שאלה!! אמממ עורכת דין? בע"ה איפה אתה הולך לגור?. איפשהו במרכז.עדיין לא סגורה איפה בדיוק כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 בע"הההההההההההה באיזה סוג של מכונית תנהג? .חח לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה+ילדים,בריאה ומאושרת.(כמובן גם הם חח) לא מבקשת יותר מיזה. חושב הרבה על העתיד? לפעמים...שצריך לעשות חישובים ולדעת מה ההשלכות. אבל אני אומרת שצריך לחיות ת'הווה ולהנות מכל רגעעע מפחד ממנו? מהעתיד?לעע ..יהיה טוב בע"ה:) וקצת בכללי: להקה אהובה: וואי יש כמה..סינרגיה! ספר אהוב: המדריך ללוחם האור. סופר(ים) אהוב(ים): חח לא יודעת צבע אהוב: .אממממ כחול פריט לבוש אהוב: יש מלאאאאא ואי..אממ י ש ת'שמלה הבורדו שלי שהיא סוףף..ו..אממ החולצה השחורה החדשה שלי שיש לה מחשוף מאחורה...ואחד הג'ינסים מלי קופר. אהה ויש ת'חצאית הוורודה שקניתי מאילת חח..קיצר יש עוד הרבה איבר שהכי מושך אותך: יכול להיות שפתיים או תחת או עיניים וגם חזה חח אתה שמח כש: .שטוב לקרובים שלי(משפחה/חברים) האם אתה חושב יותר מדי? אולי לפעמים זה יותר מידיי,וזה סתם מיותר. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אין על ישראל!! אדם מפורסם שפגשת: יש מלאאאאאאא!!אבל האחרון??אממ שי360 האם יש לך אילו שהם חרטות? לא מצטערת על שום דבר שעשיתי.. קפה אהוב: רק נס ריח אהוב: ונילללללללללל..וגם בשמים של גברים אוחחח מה מכעיס אותך: שמשקרים לי..שפוגעים באמון שנתתי במישו..ושאנשים דו פרצופיים או חושבים רק על עצמם. וכמובן צבועים. האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה+החברה הכי טובה ועוד ידיד טוב.וגם דקלהההההההה החרמנית שלי חחח:) סגנון מוזיקה אהוב: .אני שומעת הכללל!!אם זה היפהופ,שירים שקטים או היהודים או עברי לידר או ריטה או עופר לוי..קיצר הכל הולך חוץ מדיכי ורוק כבבד חדר אהוב בבית: שליי כמובן! מקום אהוב בעולם: לא עולה לי לראש כרגע מקצוע שנוא: היסטוריההההההההה איכס מורה אהוב: המורה לספרות חח הי אמתה עליי והיא מזה חמודההההההההה אוהב את בצפר? מי אוהב?? נרדם בשיעורים? חחחחחחח יצא יצא..היה מזה פאדיחות אחכ מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? תלוי.אם זה בנאדם שמאוד קרוב אליי אז כן...אבל אם לא אז על הזין שלי שיקפוץ נותן מעצמך? את כולי לועס דברים? אממ מסטיק? אוהב להתקלח? כעעע חח אוהב להתעטש? חח מה קשור שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? וואי כןןןן אוהב לצחצח שיניים? חחחחח לא אבל יש ברירה אחרת? אכפת לך מאיכות הסביבה? עזוב אותי קונה צרובים/צורב? צורבת יס אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי לאן ועם מי ישן הרבה? חחח זה תקופות אצלי קשר לחפצים? ספר תהילים שתמיד איתי. אוהב חולצות גזורות? לא כלכך אוהב לטייל? אפשר להגיד אוהב כפכפים?כע לובש בוקסר?כע שמש או גשם?שמששששששש!!! קר לך או חם לך?חםם! ילדותי? חח לפעמים חולם בהקיץ? גם

../images/Emo20.gif ../images/Emo187.gif ../images/Emo203.gif ../images/Emo34.gif

שם המורה בכיתה א`:
יפה הזיכרון הראשון שלך:
אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול =\ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
לא נירא לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: .
תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו:
תנ"ך וספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
.עברתי פעם אחת ואחרונה בכיתה א' לרמות משכונת עוני חח איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?
בןןןןןןןןןןן זונ* השיר האחרון ששרת:
"אנצל" של מוש התותח הדבר האחרון שצחקת בגללו:
החלום שחלמתי על מור חחחחחחחחחחחחחחחחח הפעם האחרונה שבכית:
שנכשלתי תיאוריה שנייה האדם האחרון שראית:
אמא הדבר האחרון שאמרת:
ביי בינתיים חח הדבר האחרון שאכלת:
מקרוני מוקרם (מנה חמה) הדבר האחרון ששתית:
מים הדבר האחרון שקנית:
לא זוכרת השיר האחרון ששמעת:
חח אני שומעת מגלג"צ "אני רץ" של דודו טסה להלהלהלה הדיסק האחרון שקנית:
מי קונה דיסקים =\ הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
שטפתי כלים הדבר הכי מטורף שעשית:
לא נירא לי שעשיתי כי אני פחדנית :) הווה: שיער נוכחי:
קוקו ופוני חח בגדים נוכחיים:
חולצה טריקו מתחת גופייה וג'ינס וגרביים ומגףףףף תחתונים חזייה .... עוד משהו? תכשיטים נוכחיים:
אממ לא אוהבת תכשיטים חוץ מהשרשרת שאמא קנתה לי חרוט השם שלי :D תמונת דסקטופ נוכחית:
רקע כחול כי אני כרגע בעבודה אבל בבית יש לי תמונה של אנג'לינה :) חבר\ה?
יאפ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
חבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
משתדלת שלא האם אתה עייף?
מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק?
נו באמת ? תחיים שלי (החבר)! ממה הכי נמאס לך?
שחופרים לי . את מי היית רוצה להרוג?
חח חסוי הכי פחות מהנה? .
להיות בעבודה שעייפים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?
למכור לואיזה ונענע בשוק חעחעחע איפה אתה הולך לגור?.
בת"א או אילת :) סיבה אישית
כמה ילדים אתה רוצה?
3 באיזה סוג של מכונית תנהג? .ג'יפ לא משנה איזה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
נשואה עם בעל מקסים מספיק לי חושב הרבה על העתיד?
שואפת לעתיד מאוד אפשר להגיד מפחד ממנו?
לא וקצת בכללי: להקה אהובה:
אין ספר אהוב:
אין סופר(ים) אהוב(ים):
אין צבע אהוב:
כחול פריט לבוש אהוב:
שמלה איבר שהכי מושך אותך:
עיניים אתה שמח כש:
אנערף שמחה תמיד האם אתה חושב יותר מדי?
בלילה המון אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?
בכל מקום בעולם
אדם מפורסם שפגשת:
מי מסתכל עליהם בכלל האם יש לך אילו שהם חרטות?
ממש לא קפה אהוב:
איכס קפה ריח אהוב:
שמור מפליצה לי מומלץץץץץ ביותר מה מכעיס אותך:
שמתעצבנים על סתם ושמעצנים אותי :D האדם שעושה לך הכי טוב:
שלושה אנשים מור, אלי וחי חבר שלי סגנון מוזיקה אהוב:
מזרחי ישראלית שחורה. חדר אהוב בבית:
של אחי מקום אהוב בעולם:
איביזה מקצוע שנוא:
תנ"ך וספרות מורה אהוב:
מחנכת שלי שוש המלכה היתה נותנת לנו להעתיק חח אוהב את בצפר?
אממ כן נרדם בשיעורים?
חחח ברור מי לא מעשן?
כן נפגע (רגשית) בקלות?
מאוד נותן מעצמך?
יאפ לועס דברים?
תפקק של טוש חעחע אוהב להתקלח?
שאלה מצחיקה אוהב להתעטש?
חח כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוהב לצחצח שיניים?
מאוד אכפת לך מאיכות הסביבה?
כן קונה צרובים/צורב?
כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?
לנסוע במיוחד שיש לי רישיון עכשיו חהחה ישן הרבה?
משתדלת קשר לחפצים?
אין אוהב חולצות גזורות?
כן אוהב לטייל?
בלי ללכת הרבה אוהב כפכפים?
לא לובש בוקסר?
כן שמש או גשם?
שמש ברור קר לך או חם לך?
קררררררררררררר
ילדותי?
כן חולם בהקיץ?
לא יום טוב אנשים מור אוהבת אותך

beniNC

New member
נענה

עבר: שם המורה בכיתה א`: עטרה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: . ממ ספרות המקצוע האחרון שנכשלת בו: אין עברתי את כל הבגרויות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): . 0 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מענינת השיר האחרון ששרת: ממ אין הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם בדיחה הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: ממ הדבר האחרון שאכלת: תפוח אדה אפויים והמבורגר הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: קולה ותפוחי אדמה אפויים עם טונה השיר האחרון ששמעת: לא זוכר נראה לי שלשום הדיסק האחרון שקנית: מוריד מהאימיול הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לנקות הדבר הכי מטורף שעשית: לא פסיכופט או מזוכיסט הווה: שיער נוכחי: .שחור בגדים נוכחיים: טרנינג תכשיטים נוכחיים: אה? תמונת דסקטופ נוכחית: של ווינדוס חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודע האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן נקיון :p האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותי ממה הכי נמאס לך? .מהשאלון הזה את מי היית רוצה להרוג? מי שרושם את השאלות האלה הכי פחות מהנה? . לא יודע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? ממ חשבתי כיוון של עורך דין וכו' אבל מפחד ממבחני הלישכה, אני יעשה יעוץ תעסוקתי איפה אתה הולך לגור?.אותו מקום ביתי הקט כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? .לא יודע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מממ עורך דין וחי טוב חושב הרבה על העתיד? לא בהכרח מפחד ממנו? כה וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: לא קורא ספרים סופר(ים) אהוב(ים): -"- צבע אהוב: . כחול פריט לבוש אהוב: ממ אין איבר שהכי מושך אותך: מממממ
האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: טל פרידמן מארץ נהדרת האם יש לך אילו שהם חרטות? כה קפה אהוב: קפוצ'נו מה מכעיס אותך: צביעות ואנשים מגעילים ומלכלכים בפרצוף חדר אהוב בבית: חדר שלי מקום אהוב בעולם: ממ צרפת , פריס מקצוע שנוא: ספרות מורה אהוב: ממ אין סימתי יב אוהב את בצפר? גמרתי עם זה וטוב שכך נרדם בשיעורים? כה נרדמתי מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כה נותן מעצמך? לא לועס דברים? כן עפרונות אוהב להתקלח? כשצריך אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? חחח כן אוהב לצחצח שיניים? ממ לא אכפת לך מאיכות הסביבה? לא קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע או רוכב על אופניים ישן הרבה? יותר מידי אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?כה אוהב כפכפים? כה לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? בינוני ילדותי? ממ קצת חולם בהקיץ? לפעמים

עונה פעם ראשונה :p

עבר: שם המורה בכיתה א`:יפה הזיכרון הראשון שלך:שתיתי כוס שמן במקום מים:S האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: קצת.. חחח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: .הסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו:הסטוריה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מ ד ה י מ ה השיר האחרון ששרת:איז יום שמח יום של הפתעות.. הדבר האחרון שצחקת בגללו:מיריתי... הפעם האחרונה שבכית:אמממ וואי לא זוכרת האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: אמא הדבר האחרון שאכלת: שניצל ופתיתים.. הדבר האחרון ששתית:XL הדבר האחרון שקנית:לא לפה.. השיר האחרון ששמעת:מתחנן שתחזרי חח הדיסק האחרון שקנית:לא קונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית:צלילה בלילה הווה: שיער נוכחי:פסים בגדים נוכחיים:טרנינג תכשיטים נוכחיים:שרשרת מאמא טבעת מתומר טבעת מרועי וצמיד מחני תמונת דסקטופ נוכחית:ראם שלי:) חבר\ה?אממ מסובך אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:תומר ברור האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן תמיד חח האם אתה עייף? ר צ ח את מי אתה הכי רוצה לחבק? סיון:( ממה הכי נמאס לך?לריב עם תומר חחחח את מי היית רוצה להרוג?מה נישמע הכי פחות מהנה?לריב עם תומר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? פסיכאטרית איפה אתה הולך לגור? מושב כמה ילדים אתה רוצה?7 באיזה סוג של מכונית תנהג? מרצדס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בקליניקה שלי חושב הרבה על העתיד?לא ממש מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה:אירוסמית ספר אהוב:חיית החושך.. סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן צבע אהוב: שחור ולבן פריט לבוש אהוב: הטרנינג של אודי איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מצחיקים אותי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ברזיל אדם מפורסם שפגשת: וואי יש מלא האם יש לך אילו שהם חרטות?לא קפה אהוב:אין ריח אהוב: של ראם מה מכעיס אותך: תומר האדם שעושה לך הכי טוב: תומר .. חח סגנון מוזיקה אהוב: שחורה חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ברזיל מקצוע שנוא: הסטוריה בעעע מורה אהוב: מרקוביץ'.... אוהב את בצפר? בעעע נרדם בשיעורים? חופשי חח מעשן? מאוד :p נפגע (רגשית) בקלות? ר צ ח נותן מעצמך?כן לועס דברים? אהה? אוהב להתקלח? ברור אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כן אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה? ככה קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?רק ברכב ישן הרבה?כבר לא ממש קשר לחפצים?לאוטו שלי אוהב חולצות גזורות?לא אוהב לטייל?כןןןןןן אוהב כפכפים?כן לובש בוקסר?כן שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך?קר לי תמיד ילדותי?כן חחח חולם בהקיץ?כן בשיעורים

למעלה