שאלון בנושא קריאה

lucky gc

New member
עונה

אתם אוהבים לקרוא? מאד ארוהבים לקרוא ספרים? כה ועיתונים? גם וקומיקס? גם יש לך מנוי לעיתון כחשהו? נגמר פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? כה, לה זוכרת מתי איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? לוכד החלומות- סטיבן קינג איזה הכי לא אהבתם? אין כזה... אני קוראת ואוהבת הכל איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? המממ... איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? סטיבן קינג- לוכד החלומות- 13 פעמים על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא?כל דבר של סטיבן קינג בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? ברור איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? היסטוריה והכי שונאים? מתמטיקה איזה ספר של בצפר הכי כבד? היסטוריה וקל? מדעים מאמינים בתנ"ך? ממש לא כתבתם פעם סיפור או ספר? הרבה או שיר? לא אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? סטיבן קינג... איזה משורר הכי הכי?משורר? אני? לא יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי ? כה איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית, ולצערי גם רוסית

MikeY fReAk

New member
:)../images/Emo79.gif

אתם אוהבים לקרוא? מאוד ארוהבים לקרוא ספרים? מאוד ועיתונים? לא וקומיקס? כן יש לך מנוי לעיתון כחשהו? היה פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא..אבל היה כתוב תשם שלי:p איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים, ילדת הגבעות, מישהו לרוץ איתו, המשחק של אנדר איזה הכי לא אהבתם? ואחד עם כיפה איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? ואחד עם כיפה איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? גוּרי, גלילה רון פדר. על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? כל מה שכתבתי שאני הכי אוהבת בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לא[?] איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? שומדבר! והכי שונאים? פרקים ברבייה איזה ספר של בצפר הכי כבד? נראה לי גיאומטריה וקל? חומר בשינוי אני חושבת מאמינים בתנ"ך? אולי כתבתם פעם סיפור או ספר? כן או שיר? הרבה. אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא. איזה סופר אתם הכי אוהבים? דן בראון ודוד גרוסמן איזה משורר הכי הכי? אביתר. יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? נראה לי[?] איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית

לזה כן חשוב לי לענות!

אתם אוהבים לקרוא?ברור! ארוהבים לקרוא ספרים?כן! ועיתונים?כן! וקומיקס?לא... יש לך מנוי לעיתון כלשהו?מעריב לנוער פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה?תמונה איזה ספר שקראתם הכי אהבתם?קשה...קשה... איזה הכי לא אהבתם?... איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות?... איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים?לא אוהבת לקרוא יותר מפעם אחת! על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא?"איבוד" בולעי אנציקלופדיות?לא ומילונים?לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים?... והכי שונאים?אני חושבת של מדעים, אה.. וגם של היסטוריה איזה ספר של בצפר הכי כבד?תולדות היישוב וקל?... מאמינים בתנ"ך?... כתבתם פעם סיפור או ספר?סיפור או שיר?כן אתם בפורום סופרים ומשוררים?לא איזה סופר אתם הכי אוהבים?... איזה משורר הכי הכי?... יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי?כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?קצת אנגלית

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifיאיי!../images/Emo99.gif

אתם אוהבים לקרוא? תלוי מה, אבל לרוב כן ^^" אוהבים לקרוא ספרים? כנ"ל
ועיתונים? חוץ מ"הארץ" [שיעמום ><] וקומיקס? לא כל כך ^^" יש לך מנוי לעיתון כלשהו? "מעריב לנוער"
פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא ^^" איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? לא! אי אפשר לבחור ככה
איזה הכי לא אהבתם? כל מיני
איזה ספר שיעמם אתכם עד מוות? "שר הטבעות" -.- איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? פלוטו?
אמ.. "המשחק של אנדר" לדעתי
על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? "המשחק של אנדר" [ו-"הצל של אנדר"] וכל טרילוגיית "הרואים למרחק"
בולעי אנציקלופדיות? לרוב לא, אלא אם כן יש בהן משהו מעניין ^^" ומילונים?
אני פותחת הרבה פעמים מילון, אבל רק כדי להבהיר לאנשים שגרב זה זכר [וגם עט]
איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אף אחד >< והכי שונאים? ספרים של בני גורן, הטראומה :-X איזה ספר של בצפר הכי כבד? לא יודעת, יש לי לוקר אז אני לא סוחבת
וקל? אחד פיצי של "יהודי תוניסיה"
מאמינים בתנ"ך? מבחינה היסטורית, בחלק קטן, זהו :-X כתבתם פעם סיפור או ספר? כן, אבל הרוב גרוע XD או שיר? הרבה
, את חלקם אני דווקא אוהבת ^^" אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא ^^" איזה סופר אתם הכי אוהבים? קשה:-X, טוב, הממ.. אם אני נאלצת לבחור, אז... אורסון סקוט קארד
איזה משורר הכי הכי? לא קוראת שירים XD יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? לא נראה לי ^^" איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית
זהו... מקווה שאהבתם... ביוש! כן, אהבתי, סוף סוף משהו על ספרים
^^"

Mrs big

New member
פצפצפצ.

אתם אוהבים לקרוא? תלוי מה. אוהבים לקרוא ספרים? תלוי אילו. [אני כזאת מתחכמת שזה משהו...] ועיתונים? תלוי אילו. נו, היו ספציפים יותר. וקומיקס? לא ממש. יש לך מנוי לעיתון כחשהו? כן. פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? תמונה בעיתון המקומי. איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? ממ, יש כמה. חכמת הבייגלה, הנסיך הקטן ואופטימיות נצחית. איזה הכי לא אהבתם? בעל זבוב. איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? הנ"ל. איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? הנסיך הקטן. על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? הנ"ל. בולעי אנציקלופדיות? לא. ומילונים? לא. איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? לשון(?). והכי שונאים? מתמטיקה/פיזיקה/כימיה. כן, נראה לי שכימיה. איזה ספר של בצפר הכי כבד? מתמטיקה, נראה לי. וקל? הספר הדק של כימיה. מאמינים בתנ"ך? לא יודעת. כתבתם פעם סיפור או ספר? כן. או שיר? גם. אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא. איזה סופר אתם הכי אוהבים? לא יודעת. איזה משורר הכי הכי? לא יודעת. יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כן. איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? קצת ערבית(ספרותית) וקצת אנגלית.

Thade

New member
התשובות שלי.

אתם אוהבים לקרוא? כן. אוהבים לקרוא ספרים? כן. ועיתונים? לא. וקומיקס? לא. יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא. פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא ולא. איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? "חלף עם הרוח". איזה הכי לא אהבתם? לא זוכרת כבר. איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? "שר הטבעות-אחוות הטבעת" איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? "האסופית" על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? "חלף עם הרוח". בולעי אנציקלופדיות? לא. ומילונים? חח,לא. איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אף אחד מהם. והכי שונאים? בני גורן. איזה ספר של בצפר הכי כבד? בני גורן. וקל? הספר של אנגלית. מאמינים בתנ"ך? עדיף לא להיכנס לזה... כתבתם פעם סיפור או ספר? לא. או שיר? לא. אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא. איזה סופר אתם הכי אוהבים? יש הרבה. איזה משורר הכי הכי? אדגר אלן פו. יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? לא. איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? רוסית ואנגלית.

עונה

אתם אוהבים לקרוא? לא ארוהבים לקרוא ספרים? לא ועיתונים? לא וקומיקס? לא יש לך מנוי לעיתון כחשהו? מעריב לנוער פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? חח בערך כן איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? ממ רוץ ילד רוץ קראתי בכיתה ה' כדי לעשות עליו עבודה ודי אהבתי וגם אחד יותר מידי שגם עשיתי עליו עבודה שנה שעברה חח הוא קצר וחמוד לא ארוך מידי איזה הכי לא אהבתם? מממ איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? מממ איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? מממ נדמה לי שאת הקיץ של אביה קראתי פעמיים על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? מישהו לרוץ איתו .. גם עבודה חח מהשנה די חמוד בולעי אנציקלופדיות? לאאאאאאאאא ומילונים? לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? מממ היסטוריה [ המקוצוע שאני הכי שונאת ??
] והכי שונאים? גאומטריה
איזה ספר של בצפר הכי כבד? נהמר על פיזיקה וקל? ספרות מאמינים בתנ"ך? כן כתבתם פעם סיפור או ספר? חח כן או שיר? ממ אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? ממ אפחד ? איזה משורר הכי הכי? אפחד.. יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית.. זהו חח זהו... מקווה שאהבתם... ביוש!

נמ

אתם אוהבים לקרוא? כן =) אוהבים לקרוא ספרים? כן =) ועיתונים? כן =) וקומיקס? לא =( יש לך מנוי לעיתון כלשהו? כן =) פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? כן =) בעיתון העירוני. איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? הארי פוטר..כולם.. איזה הכי לא אהבתם? אין כזה..אני בוחרת לעצמי ת'ספרים ואני יודעת מה יהיה לי טוב..וגם ממליצים לי.. איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? כנ"ל איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? הארי פוטר והאסיר מאזקבאן..קראתי אותו 7 פעמים. על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? הארי פוטר והאסיר מאזקבאן בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אין כזה והכי שונאים? את כולם איזה ספר של בצפר הכי כבד? כולם בעלי אותו משקל וקל? כנ"ל מאמינים בתנ"ך? אהא כתבתם פעם סיפור או ספר? ספורים קצרצרים ומצחיקים כאלה. או שיר? שירים מפגרים.. אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? דבורה עומר. איזה משורר הכי הכי? אהוד מנור ז"ל יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כע. איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית..

למעלה