שאלון בנושא קריאה

D o o S h a

New member
שאלון בנושא קריאה

אתם אוהבים לקרוא? ארוהבים לקרוא ספרים? ועיתונים? וקומיקס? יש לך מנוי לעיתון כחשהו? פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? איזה הכי לא אהבתם? איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? בולעי אנציקלופדיות? ומילונים? איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? והכי שונאים? איזה ספר של בצפר הכי כבד? וקל? מאמינים בתנ"ך? כתבתם פעם סיפור או ספר? או שיר? אתם בפורום סופרים ומשוררים? איזה סופר אתם הכי אוהבים? איזה משורר הכי הכי? יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? זהו... מקווה שאהבתם... ביוש!

Gulash Man

New member
אהמ אהמ

אתם אוהבים לקרוא?
ככה ככה אוהבים לקרוא ספרים?
לפעמים, תלוי איזה ועיתונים?
תלוי איזה וקומיקס?
לא יש לך מנוי לעיתון כלשהו?
לא, אבל אח שלי מביא לי קבוע בלייזר :) פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה?
כה, הכנסנו תמונה לעיתון של כרמיאל בטענה שאנחנו עוזרים לעובדים של הבורגר בר (בורגר מקומי...) והיה ממש מצחיק D= איזה ספר שקראתם הכי אהבתם?
אניהו- אתגר קרת איזה הכי לא אהבתם?
ממש לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא ספר המשך של סטיבן קינג...הראשון היה מותח ויפה...השני היה משעממממממממממם איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות?
זה מהשאלה הקודמת...אבל בעקרון ספרים שאני מתחיל לקרוא ולא אוהב אני פשוט מפסיק ... איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים?
אניהו- אתגר קרת..אני קורא אותו כבר שלוש שנים ומתחיל כל פעם מהתחלה... על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא?
תלוי בסגנון שלך ... אם אתה אוהב פנטזיה והרפתקאות הייתי ממליץ על טרילוגיית רומח הדרקון וזהו זה מה שאני יכול להמליץ לך בעקרון בולעי אנציקלופדיות?
ממש לא ומילונים?
עוד יותר לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים?
המממ ספר היסטוריה יכול לעניין לפעמים... והכי שונאים?
לשון ! איזה ספר של בצפר הכי כבד?
הספר התכלת של לשון \= וקל?
חוברת ספרות ... מאמינים בתנ"ך?
לא כתבתם פעם סיפור או ספר?
לא או שיר?
לא אתם בפורום סופרים ומשוררים?
לא איזה סופר אתם הכי אוהבים?
אתגר קרת, קראתי כמה ספרים שלו וכולם ממש יפים איזה משורר הכי הכי?
... יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי?
לאדע...לא נראה לי איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?
אנגלית.

G i N g N i T

New member
עונה ../images/Emo110.gif

אתם אוהבים לקרוא? כעע ארוהבים לקרוא ספרים? כעע ועיתונים? תלוי איזה וקומיקס? שוב פעם.. תלוי איזה... יש לך מנוי לעיתון כחשהו? כע.. מעריב לנוער ועולמו של דיסני.. LOL פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? נמ בערך איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? ורוניקה מחליטה למות - פאולו קואלו איזה הכי לא אהבתם? נמ.. לא זוכרת כאלה שאני לא אוהבת.. אבל אני מניחה שאלה באנגלית שהכריחו אותי לקרוא.. איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? שוב.. אלה מאנגלית... איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? הארי פוטר... קיץ אחד ביחד.. ועוד... על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? |ורוניקה מחליטה למות.. זה הספר האחרון הכי טוב שקראתי.. בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לאאאא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? לא קיים... והכי שונאים? נמ כולם איזה ספר של בצפר הכי כבד? היסטוריה... והבעה וקל? מדעים.. "פרקים ברבייה" מאמינים בתנ"ך? כע כתבתם פעם סיפור או ספר? ניסיתי... או שיר? דיקלום קצר.. בערך.. אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? אין מיוחד איזה משורר הכי הכי? - יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כע.. נראהלי... איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? בערך אנגלית

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאני../images/Emo70.gif

אתם אוהבים לקרוא? כן אוהבים לקרוא ספרים? מאוד ועיתונים? גם וקומיקס? תלוי איזה... יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? סדרת הספרים של הארי פוטר איזה הכי לא אהבתם? חיי האהבה איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? לא זוכרת איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? הארי פוטר - כל חמשת הספרים על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? הארי פוטר והאסיר מאזקבאן בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? כנ"ל איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אין דבר כזה והכי שונאים? בני גורן
איזה ספר של בצפר הכי כבד? לא זוכרת... היו כמה וקל? הספרים של לשון ביסודי מאמינים בתנ"ך? לא כתבתם פעם סיפור או ספר? לא או שיר? כן אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? גלילה רון-פדר עמית איזה משורר הכי הכי? לא יודעת... יש כמה... יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית וספרדית

שרוכית

New member
אניייייייי

כן כן כן לפעמים אבל זה די משעמם לא פעם הייתה תמונה שלי בעיתון כי זו הייתה פרסומת ללהקה שרקדתי בה. "מישהו לרוץ איתו" של גרוסמן וגם "חוה ואדם" של רם אורן. אממ אם לא אהבתי אותו אז אני גם לא אזכור אותו.. כנ"ל החידה הששית של יאיר לפיד. כל אלו שרשמתי.. לא לא ספר מתמטיקה חחחחח הסטוריה!!! גיאוגרפיה!!צריך לסחוב אטלס..בעע אממ נראה לי של ספרות זאת חוברת כזו. לא לא לא לא רם אורן אממ לא יודעת אני לא חובבת שירה כן אנגלית ביייייייייייייייייי

victoria777

New member
.

אתם אוהבים לקרוא?כן ארוהבים לקרוא ספרים?לא ועיתונים?כן וקומיקס?רק זבנג יש לך מנוי לעיתון כחשהו?לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה?לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם?שכחתי את השם שלו איזה הכי לא אהבתם?תמונתו של דוריאן גריי.הסיפור עצמו מעניין אבל כתוב בשפה מיושנת ומשעממת איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות?לא זוכרת איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים?אין כזה על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא?אוהל הדוד טום בולעי אנציקלופדיות?פעם הייתי(יצאתי מזה כבר) ומילונים?לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים?כל החיים לפניו-רומן שלמדנו בספרות והכי שונאים?מתמטיקה במבנה הצבירה לתלמידי 4-5 יח"ל איזה ספר של בצפר הכי כבד?הכימיה עולם החומר וקל?רכוש נטוש מאמינים בתנ"ך?בערך כתבתם פעם סיפור או ספר?כתבתי סיפורים או שיר?וגם שירים אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים?זה שכתב את ספרי צמרמורת איזה משורר הכי הכי?אף אחד יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי?לא איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?אנגלית

ady18

Well-known member
תשובות

אתם אוהבים לקרוא?בסדר ארוהבים לקרוא ספרים?בסדר ועיתונים?כן וקומיקס?ככה יש לך מנוי לעיתון כחשהו?כן ידיעות אחרונות ופנאי פלוס פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה?לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם?גינגי והשבוע הארוך ביותר בחיי מורן איזה הכי לא אהבתם?באנגלית איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות?מדע בדיוני איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים?גינגי והשבהוע הארוך ביותר בחיי מורן על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא?השבוע הארוך ביותר בחיי מורן בולעי אנציקלופדיות?של מדינות כן שהייתי יותר קטנה ומילונים?לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים?הכי אהבתי ספרות והכי שונאים?שנאתי את האנגלית ומתמטיקה איזה ספר של בצפר הכי כבד? וקל?ספרות מאמינים בתנ"ך?כן כתבתם פעם סיפור או ספר?כן או שיר?כן אתם בפורום סופרים ומשוררים?לא איזה סופר אתם הכי אוהבים?אין אחד מועדף איזה משורר הכי הכי?עוזי חיטמן יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי?כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?אף אחת אחת

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

אתם אוהבים לקרוא? מאוד. אוהבים לקרוא ספרים? כן. ועיתונים? כן. וקומיקס? פחות. יש לך מנוי לעיתון כלשהו? לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? אולי בעיתון נוער של הערייה. איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? רבים וטובים. איזה הכי לא אהבתם? אמ. איןיורמדי. איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? אולי משהו מבית הספר. צ.צ.צ איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? כריסטיאנה פ. 11 פעם. על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? האלכימאי, כולם של טוני מוריסון, כריסטיאנה פ. ממ,. בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? קצת. לעיתים רחוקות. איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? של תולדות האומנות ולשון~ כמובן. והכי שונאים? כלום. איזה ספר של בצפר הכי כבד? לשון. וקל? אנגלית- הסיפורים. מאמינים בתנ"ך? לא כתבתם פעם סיפור או ספר? כן או שיר? גם אתם בפורום סופרים ומשוררים? אפילו~. ואני גם וואתיקה. שלוש שנים בעוד חודש. איזה סופר אתם הכי אוהבים? כרגע? טוני מוריסון. אוהבת גם את אתגר קרת. מ.מ איזה משורר הכי הכי? יהודה עמיחאי. יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? חמישה. איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית, אבל איני משתמשת בזה.

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif עונה לך אחותי

אתם אוהבים לקרוא? כן אוהבים לקרוא ספרים? כן ועיתונים? כן וקומיקס? לא משהו... יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לצערי לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? אממ.. ווינטר בלו ילדת פיות איזה הכי לא אהבתם? זה ספר לילדים קטנים חח.. קוראים לו האריה שאהב תות חיחיחי... איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? אאאאאאאאמממממממ.. הארי פוטר איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? "קיץ אחד ביחד" של ליאת רוטנר על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? "קיץ אחד ביחד" "רובי הולר" "שני ירחים" "ווינטר בלו ילדת פיות" "עץ הדומים תפוס" ויש עוד מיליון.. בולעי אנציקלופדיות? ממש לא ומילונים? מה זה השאלות האלה? איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? לא אוהבת והכי שונאים? את כולם איזה ספר של בצפר הכי כבד? ספר אנגלית וקל? חוברת חשבון מאמינים בתנ"ך? לא כתבתם פעם סיפור או ספר? כן או שיר? לא אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? יש דיי הרבה איזה משורר הכי הכי? אהוד מנור יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית

עונה../images/Emo163.gif

אוקי.. אז ככה: אתם אוהבים לקרוא? כן
ארוהבים לקרוא ספרים? כן
ועיתונים? אממ.. תלוי איזה
וקומיקס?מאוד!!
יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא
פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? כן
איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? העי"ג
והארי פוטר איזה הכי לא אהבתם? המסעדה שבסוף העולם..
איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? אממ.. איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? סיפורי הבית המשותף
על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? הארי פוטר והעי"ג
בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אממ.. גם אורה רוצה להתחתן
והכי שונאים? שמע חתול
איזה ספר של בצפר הכי כבד? "דרך המילים"
וקל? חוברת חשבון..
מאמינים בתנ"ך? לא יודעת.. כן.. אני חושבת כתבתם פעם סיפור או ספר? אני כותבת
או שיר? כן.. בעבודה אחת
אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא.. איזה סופר אתם הכי אוהבים? ג'יי. קיי. רוגלינג
איזה משורר הכי הכי? נעמי שמר
יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? עברי אנגלי
איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?אנגלית
זהו.. בה ביי

^^

אתם אוהבים לקרוא? ארוהבים לקרוא ספרים? כן, מאוד ועיתונים? קצת. לא ממש. וקומיקס? אני אוהבת מנגה. יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא S: פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? עד עכשיו "האלכמאי" ו"נערה עם עגיל של פנינה" איזה הכי לא אהבתם? "אן שירלי" -_- איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? "אן שירלי" =] איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? האלכימאי על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? תלוי מה את/ה אוהב/ת בולעי אנציקלופדיות? הא, לא. ומילונים? קצת.. איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אין. בהחלט אין. והכי שונאים? כולם! בעקר מתמטיקה. איזה ספר של בצפר הכי כבד? מתמטיקה S: כי צריך להביא 2 וקל? ספר של חינוך תעבורה ^^ מאמינים בתנ"ך? בחלק ממנו, אבל ממש לא בהכל כתבתם פעם סיפור או ספר? כן. הרבה. או שיר? פחות. אבל גם. אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא >: איזה סופר אתם הכי אוהבים? טרייסי שבלייה נדמה לי =/ איזה משורר הכי הכי? לא ממש יודעת S: יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כן, כמובן. איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? יודעת לקרוא רוסית S: טיפה. אבל אני לא מבינה מה אני קוראת חח זהו... מקווה שאהבתם... ביוש! אהבתי ^^

coullette

New member
יי איזה כיף!

אתם אוהבים לקרוא? כן ארוהבים לקרוא ספרים? כן ועיתונים? לא וקומיקס? לא יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? עולמה של סופי,סוד הקלפים,עלובי החיים,נשים קטנות,צופן דה וינצ'י,מלאכים ושדים איזה הכי לא אהבתם? אם לא אהבתי אני לא קוראת איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? אני באמת לא זוכרת איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? בטח עולמה של סופי על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? כל מה שרשמתי שאני אוהבת בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? אני לא בבית ספר והכי שונאים? כנל איזה ספר של בצפר הכי כבד? כנל וקל? כנל מאמינים בתנ"ך? אולי כתבתם פעם סיפור או ספר? לא או שיר? כן אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? יוסטיין גורדר,ויקטור הוגו איזה משורר הכי הכי? אני לא יודעת יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? בטח יש איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית ספרדית ןצרפתית

wonders

New member
עונה :)))

אתם אוהבים לקרוא? מאוד! ארוהבים לקרוא ספרים? מאוד! ועיתונים?גם וקומיקס?לא ממש יש לך מנוי לעיתון כחשהו?לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? "בית כברות לחיות שעשועים" איזה הכי לא אהבתם? וואי, לא זוכרת איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? המשליטים איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? הארי פוטר.. והרייט המרגלת על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? בית כברות לחיות שעשועים/סטיבן קינג בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לפעמים איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? ביולוגיה והכי שונאים? היסטוריה, תלמוד איזה ספר של בצפר הכי כבד? מתמטיקה וקל? תלמוד? מאמינים בתנ"ך? לא כתבתם פעם סיפור או ספר? כן או שיר?כן אתם בפורום סופרים ומשוררים?לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? אסתר שטרייט וורצל, סטיבן קינג, אייזיק אסימוב איזה משורר הכי הכי? לא אוהבת יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? אכן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית, ערבית. זהו... מקווה שאהבתם... ביוש!

CrazyYoYo

New member
תשובות

אתם אוהבים לקרוא? כן ארוהבים לקרוא ספרים? כן ועיתונים? תלוי בכתבה וקומיקס? לא יש לך מנוי לעיתון כחשהו? היה בעבר פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? בעיתון בית הספר..
איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? הארי פוטר
איזה הכי לא אהבתם? לא חושב שהיה כזה איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? היסטוריה!:X איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? לא קורא ספרים יותר מפעם אחת.. על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? הארי פוטר
בולעי אנציקלופדיות? חלילה ומילונים? לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? תנ"ך והכי שונאים? היסטוריה איזה ספר של בצפר הכי כבד? היסטוריה.. וקל? ספרות מאמינים בתנ"ך? אני מעדיף לדלג.. כתבתם פעם סיפור או ספר? כן, עבודה בספרות או שיר? כן, כמה, נמצאים בבלוג שלי למי שמעוניין אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? ג'י קיי רולינג איזה משורר הכי הכי? ^ יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? יש לי בבילון
איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית

litalosh3

New member
אנייי../images/Emo9.gif

אתם אוהבים לקרוא? מאוד ארוהבים לקרוא ספרים?כן ועיתונים? כן וקומיקס? פחות יש לך מנוי לעיתון כחשהו? לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? היה בכללי על ביצפר...נחשב? איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? אווו יש הרבה...הארי פוטר,אשראם,פיתוי ועוד... איזה הכי לא אהבתם? מממ...לא עולה לי כלום כרגע איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? מלחמה ושלום...חחח זה מרדים רצח איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? הארי פוטר ושרלוק הולמס וספר משפחתי על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? הארי פוטר(כולם!), שר הטבעות(כולם!),אשראם/רם אורן, אליפים/אסתר שטרייט-וורצל. בולעי אנציקלופדיות? לא ומילונים? לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? כלום! והכי שונאים? הכל איזה ספר של בצפר הכי כבד? היסטוריה וקל? לשון מאמינים בתנ"ך?כן כתבתם פעם סיפור או ספר? כן או שיר? לא אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? אין מישהו מיוחד...אבל רם רוקן כותב יפה איזה משורר הכי הכי?אף אחד יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי?כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?אנגלית,ערבית(אבל אני לא מבינה)

LOOST

New member
../images/Emo15.gif

אתם אוהבים לקרוא? לא ממש אוהבים לקרוא ספרים? לפעמים, תלוי במצב רוח ובספר.. ועיתונים? רק מגזיני נוער וקומיקס? רק מוצלחים יש לך מנוי לעיתון כלשהו? כן, ל- GO. החודש הסתיים ראש1 פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? הייתה תמונה בעיתון של אשדוד כשהייתי קטנה...(פעמיים) איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? פרחים בעליית הגג איזה הכי לא אהבתם? האלכימאי איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? לא זוכרת... איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? ג'יין אייר על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? פרחים בעליית הגג (+ספרי ההמשך), ג'יין אייר, הארי פוטר, קאתרין אנא שובי הביתה... בולעי אנציקלופדיות? ממש לא
ומילונים? גם לא
איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? לא אוהבת והכי שונאים? של תנ"ך איזה ספר של בצפר הכי כבד? לשון וקל? ספרות מאמינים בתנ"ך? כן כתבתם פעם סיפור או ספר? חחח...כן כשהייתי קטנה... או שיר? כמה שירים, לא רק 1 אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא איזה סופר אתם הכי אוהבים? שרלוט ברונטה איזה משורר הכי הכי? אהוד מנור יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? כן, איפשהו... איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית וצרפתית

Li Pi Girl

New member
../images/Emo29.gifעונה לאשלון../images/Emo57.gif

אתם אוהבים לקרוא? כן!
ארוהבים לקרוא ספרים? מאוד!
ועיתונים? קצת וקומיקס? לא מחבב יש לך מנוי לעיתון כחשהו? היה. כבר אין פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? לא ממש כתבה. תמונה הייתה ופרטיה עליי. איזה ספר שקראתם הכי אהבתם? מישהו לרוץ איתו, שני ירחים
איזה הכי לא אהבתם? לא זוכר... איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות? היה כזה אבל את השם שחכתי. בטח כי הוא היה מאוק מעניין איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים? לא נראה לי שעשיתי את זה... על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא? מישהו לרוץ איתי, שני ירחים
, משפחה וחצי. יש עוד מלא! בולעי אנציקלופדיות? ממש לא! ומילונים? שונא! איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים? ספרי בית ספר?! והכי שונאים? כולם! איזה ספר של בצפר הכי כבד? בני גורן... וקל? בעלת הארמון מאמינים בתנ"ך? לא בדיוק... כתבתם פעם סיפור או ספר? יאפי! או שיר? המון! אתם בפורום סופרים ומשוררים? לא... עוד לא גיליתי אותו... איזה סופר אתם הכי אוהבים? פעם אהבתי גלילה רון פדר, אבל עכשיו ממש לא. עכשיו אני קורא(ת) כל מני. עוד לא מצאתי מישהו מסויים... איזה משורר הכי הכי? לא מכיר(ה) משוררים רבים... אם בכלל... יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי? שניהם איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא? אנגלית, רוסית וקצת ערבית היה שאלון חמוד ביותר! משהו נחמד! נורא נהנתי!

nni8

New member
עונההה

אתם אוהבים לקרוא?דיי ארוהבים לקרוא ספרים?כן ועיתונים?כן וקומיקס?תלוי איזה יש לך מנוי לעיתון כחשהו?לא פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה?לא איזה ספר שקראתם הכי אהבתם?לאדעת יש הרבה לאהוב עד מוות אולי איזה הכי לא אהבתם?ממ לא זוכרת איזה ספר שיעמם אותכם עד מוות?הארי פוטר איזה ספר קראתם יותר מפעם אחת והכי הרבה פעמים?אן מהחווה הירוקה משו כזה על איזה ספר הייתם ממליצים לי לקרוא?לאהוב עד מוות הלוחש לסוסים בולעי אנציקלופדיות?לא ומילונים?לא איזה ספר של בצפר אתם הכי אוהבים?פחח אין והכי שונאים? טימטומתיקה רק שזה כבר לא בדיוק ספר איזה ספר של בצפר הכי כבד?טימטומתיקה וקל?ממ ג"ג אולי מאמינים בתנ"ך?ממ כתבתם פעם סיפור או ספר?כן או שיר?כן אתם בפורום סופרים ומשוררים?לא איזה סופר אתם הכי אוהבים?לאדעת איזה משורר הכי הכי?אהוד מנור עוזי חיטמן (ז"ל) יש לכם בבית מילון עברי אנגלי אנגלי עברי?כן איזה שפות חוץ מעברית אתם יודעים לקרוא?אנגלית צרפתית זהו... מקווה שאהבתם... ביוש!

למעלה