שאלון בלי נושא

Thade

New member
עונה

תאריך לידה ? 25.12.90 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 15 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ט' חיה אהובה ? כלב. מגדלים כזאת ? כן. משו אחר אולי...? לא. סגנון מוזיקה אהוב ? פאנק. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן. כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? כולם מקוריים. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? לא זוכרת. קונים רק מקוריים ? אכן. מקצוע שנוא בבצפר ? מתמטיקה. מסתדרים עם המורה שלו ? ממש לא. מקצוע אהוב בבצפר ? הסטוריה. מסתדרים עם המורה שלו ? לא. יצא לכם לרכוב על גמל ? לא. ועל חמור ? לא. וסוס ? לא. אוטו אהוב ? אין. מבינים במכוניות ? לא ממש. מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר. שיער כהה או בהיר ? בהיר. עיניים כהות או בהירות ? משהו באמצע. גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לא. ולורדים ? לא. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן (סם לחסרי שכל/אמצעים). אתם אוהבים להריח דלק ? לא. אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא. חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? נכון
לעבור נושא ? שיהיה. ספר אהוב ? "חלף עם הרוח". ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? יש הרבה כאלה. צמחוניים ? לא
אוהבים לקרוא ? כן. קוראים עיתון יומי ? לא. איזה ? - ועיתון נוער ? כן. איזה ? מעריב לנוער. איזה צבע המחשב שלכם ? כסוף-תכלת. והמסך ? שחור. והמקלדת ? כנ''ל. חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? שזה מעצבן. מתכוניים לנצל אותם ? לא.... איך ? - יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא. באיזה אופן ? - ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? בערך. כמה חברים טובים יש לכם ? 0 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן. שחור או לבן ? שחור. ורוד או תכלת ? תכלת. כתום או ירוק ? ירוק. צהוב או ורוד ? ורוד. אפור או חום ? חום. איזה חדר יש לכם ? רגיל. איזה צבע המיטה שלכם ? כחול. מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן. אתם בו לבד ? כן. אם לא אז עם מי אתם ? -

MikeY fReAk

New member
נמ../images/Emo79.gif

תאריך לידה? 18.01.91 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם? 15 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ט חיה אהובה? חתולים מגדלים כזאת? לע משו אחר אולי...? לא סגנון מוזיקה אהוב? רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים? אממ אביתר בנאי הוא לא הכי הכי רוק שיש וקשה מאוד להגיד אותו כי הוא פשוט סגנון משל עצמו.. כמה דיסקים מקוריים יש לכם? כ15, אין לי כוח לספורP: מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו? היהודים קונים רק מקוריים? אכן מקצוע שנוא בבצפר? כל מקצועות הקודש מסתדרים עם המורה שלו? לרוב לא מקצוע אהוב בבצפר? אנגלית/ספרות מסתדרים עם המורה שלו? מאוד יצא לכם לרכוב על גמל? כן ועל חמור? יש מצב וסוס? כן אוטו אהוב? חיפושית
מבינים במכוניות? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר? באמצע שיער כהה או בהיר? גם זה וגם זה יפה עיניים כהות או בהירות? כנ"ל גמאתם אוהבים להריח טיפקס? ברור. ולורדים? יותר טוב מטיפקס אתם מודעים לזה שזה סוג של סם? עכשיו כן.. אתם אוהבים להריח דלק? לפעמים זה נחמד. זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא? לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות? קצת לעבור נושא? למה לא ספר אהוב? המשחק של אנדר/ילדת הגבעות/מלאכים ושדים/מישהו לרוץ איתו.. ספר דפוק שיצא לכם לקרוא? יום החרגול וימים אחרים, משו כזהP: צמחוניים? לא, אבל לא הכי אוהבת בשר אוהבים לקרוא? כן קוראים עיתון יומי? לא איזה? .. ועיתון נוער? לא איזה? .. איזה צבע המחשב שלכם? שחור והמסך? שחור והמקלדת? שחורה חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש? שקט!!!!!!!!! מתכוניים לנצל אותם? הופעה של היהודים איך? .. יצא לכם פעם לנצל מישהו? כן באיזה אופן? חחחח לא משו רציני
!@ ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם? כןP: כמה חברים טובים יש לכם? כ10.. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים? ברור שחור או לבן? שחור ורוד או תכלת? תכלת כתום או ירוק? וואו קשה..לאדעת. צהוב או ורוד? איכס לא זה ולא זה אפור או חום? אוי ואבוי הם 2 מהצבעים שאני הכי הכי לא אוהבת. איזה חדר יש לכם? הא? איזה צבע המיטה שלכם? כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר? הוא לא מעוצבP: אתם בו לבד? בערך אם לא אז עם מי אתם? עם אחי

sapi1212

New member
עונה

תאריך לידה ? 17.12.91 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ח' חיה אהובה ? כולן חוץ מג'וקים מגדלים כזאת ? אני מגדלת 3 תוכים ודג אה ואם בא ג'וק אורח אז גם ג'וקים משו אחר אולי...? -- סגנון מוזיקה אהוב ? פופ חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? רוק כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? הרבה לא יודעת כמעט כולם מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? יש לי כל מיני אחד מכל אחד קונים רק מקוריים ? בדר"כ כן מקצוע שנוא בבצפר ? מדעים מסתדרים עם המורה שלו ? כן מקצוע אהוב בבצפר ? ערבית מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? כן ועל חמור ? כן וסוס ? כן מלא פעמים אני רוכבת כבר 8 שנים אוטו אהוב ? קאיה מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? כהות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לא ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ? לא זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? כן לעבור נושא ? לא סתם כן ספר אהוב ? "כמו גחליליות" ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא יצא לי... צמחוניים ? כן אוהבים לקרוא ? מאוד קוראים עיתון יומי ? כן איזה ? מעריב ועיתון נוער ? כן איזה ? ראש1 ומעריב לנוער איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? גם והמקלדת ?גם חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? סופסוף! מתכוניים לנצל אותם ? כן איך ?ללכת להופעה של שירי מימון ו... זהו יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא באיזה אופן ?-- ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? הרבה ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?אפור איזה חדר יש לכם ? קטן איזה צבע המיטה שלכם ? כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ? עם הבובות שעל המיטה

עונה..!!

תאריך לידה ? 25.7 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?16 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?ט חיה אהובה ?חתול וארנבב מגדלים כזאת ?לאא משו אחר אולי...?לאא סגנון מוזיקה אהוב ?אממ..הכל חוץ ממזרחית ניראה לי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?^^ כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?מעט מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו? קונים רק מקוריים ?אם אני קונה אז כעע מקצוע שנוא בבצפר ?הכל..!!!!!!! מסתדרים עם המורה שלו ?אני מסתדרת אם כל המורות מקצוע אהוב בבצפר ?אף אחדד..!! מסתדרים עם המורה שלו ?אני מסתדרת אם כל המורות..! יצא לכם לרכוב על גמל ?לאא ועל חמור ?לאא וסוס ?כעע אוטו אהוב ? מבינים במכוניות ?אולי טיפהה מה יותר יפה - שחום או בהיר ?שחום שיער כהה או בהיר ?תלוי עיניים כהות או בהירות ?בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?בערךך.. ולורדים ?כעע אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כעע אתם אוהבים להריח דלק ?לללעעעעע זה מגעיל...מאודד..! אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?כעע חח על מה אני מדברת...חחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שאלות סתומות ?לאא לעבור נושא ?מה שבראש שלךך ספר אהוב ?איןן ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?כל מה שקראתי דפוקק צמחוניים ?לעע אוהבים לקרוא ?ללללעעעעעעע קוראים עיתון יומי ?לפעמים איזה ?ידיעות ועיתון נוער ?גםם איזה ?ראש 1 איזה צבע המחשב שלכם ?רגילל והמסך ?כנ"ל והמקלדת ?אפור חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש?למה לבאסס..!? מתכוניים לנצל אותם ?ינסה.. איך ?לא דעתתת יצא לכם פעם לנצל מישהו ?לא ניראה לי.. באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כעעע כמה חברים טובים יש לכם ?אממ..3 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?תלוי שחור או לבן ?תלוי ורוד או תכלת ?גם וגם..! כתום או ירוק ?אף חדד.. צהוב או ורוד ?ורוד..!!! אפור או חום ?אפור.. איזה חדר יש לכם ?רגיל.. איזה צבע המיטה שלכם ?כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כעע אתם בו לבד ?כעע אם לא אז עם מי אתם ?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

תאריך לידה ? בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 18 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? חיה אהובה ? זאב מגדלים כזאת ? לא
משו אחר אולי...? כלב סגנון מוזיקה אהוב ? חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 0 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? קונים רק מקוריים ? מקצוע שנוא בבצפר ? הכל מסתדרים עם המורה שלו ? מקצוע אהוב בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? לא וסוס ? לא אוטו אהוב ? מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר שיער כהה או בהיר ? בהיר עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? קצת ולורדים ? קצת אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ? לא זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? לעבור נושא ? ספר אהוב ? הארי פוטר ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? ועיתון נוער ? לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? מתכתי אנערף והמקלדת ? לבן חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? באסה מתכוניים לנצל אותם ? לא איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? יכול להיות באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? יכול להיות כמה חברים טובים יש לכם ? ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? ורוד כתום או ירוק ?
צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? חדרי איזה צבע המיטה שלכם ? שחור מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ?

NiKi†a

New member
-כותרת-

תאריך לידה ? 11.11.88 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 17 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י"ב חיה אהובה ? נמרים מגדלים כזאת ? נו בטח, אפילו 4. משו אחר אולי...? חח כן גם. סגנון מוזיקה אהוב ? רוק, מטאל, אלטרנטיבי. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? ^ כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? סביבות 30-40 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? דרים תיאט'ר קונים רק מקוריים ? רק של להקות\זמרים שאני ממש מעריכה. מקצוע שנוא בבצפר ? תנ"ך, ספרות מסתדרים עם המורה שלו ? בערך מקצוע אהוב בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ? כןןןן =] ועל חמור ? כן! וסוס ? כן! אוטו אהוב ? האוודי מבינים במכוניות ? לא ממש מה יותר יפה - שחום או בהיר ? עופר
שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? בהירות [[: גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לורדים ולורדים ? חחחחחחח ^^^^^ אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? ברור נו, אני מכורה
אתם אוהבים להריח דלק ? כן! שיואו. זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא אוהבת חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? כל כך =] לעבור נושא ? חח כה ספר אהוב ? ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? כה קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? ועיתון נוער ? לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ? אפור, כחול והמסך ? אפור והמקלדת ? כחולה, אפורה חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?
מתכוניים לנצל אותם ? מנסה :( איך ? עופר, עופר ועופררר :] יצא לכם פעם לנצל מישהו ? נו בטח, יש לי אחים לא?
באיזה אופן ? "תביא לי מים" "תכין לי אוכל" "תביא לי את הפלאפון" "תסגור לי את החלון" ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? לא חושבת [: כמה חברים טובים יש לכם ? סביבות 5 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? צכלצ כתום או ירוק ? כתום צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? חדר יפה איזה צבע המיטה שלכם ? כחולה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? מאוד [: אתם בו לבד ? כה אם לא אז עם מי אתם ?

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif לא ישנה ../images/Emo7.gif

תאריך לידה ? 17 באוקטובר [רולז
] בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 15
זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י'
חיה אהובה ? סוס
מגדלים כזאת ? כן
משו אחר אולי...? 2 כלבים, חמוס ותוכי
סגנון מוזיקה אהוב ?
רוק ישראלי
חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? פאנק, רוק, פופ רוק, ושות'
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 60+ מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? גרין דיי ובלינק
קונים רק מקוריים ? כן, בארור
מקצוע שנוא בבצפר ? תנ"ך
מסתדרים עם המורה שלו ? לא
מקצוע אהוב בבצפר ? הכי פחות שנוא? כימיה
מסתדרים עם המורה שלו ? כע
יצא לכם לרכוב על גמל ? כן.. ועל חמור ? לצערי
וסוס ? כל יום
אוטו אהוב ? לא מבינה
מבינים במכוניות ? חחחח לא
מה יותר יפה - שחום או בהיר ? באמצע
שיער כהה או בהיר ? כהה
עיניים כהות או בהירות ? חום קקע שליטע
גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? איכ זה עושה לי בחילה
ולורדים ? כןןןןןןןןןן
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן
אתם אוהבים להריח דלק ? איכ לא
זה מגעיל... נכון
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? גם לא
חח על מה אני מדברת... דוגרי
נכון שאלות סתומות ? נכון
לעבור נושא ? אם בא לך
ספר אהוב ? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה
ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא זוכרת
צמחוניים ? כן
אוהבים לקרוא ? בטח
קוראים עיתון יומי ? לא
איזה ? אבל אמרתי לא...
ועיתון נוער ? גם לא
איזה ? לא
איזה צבע המחשב שלכם ? אפור מגעיל
והמסך ? אפור מגעיל
והמקלדת ? שחור כוסי
חחח מה מצחיק?
מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? יומיים? מה יומיים? יש חודשיים, שקט
מתכוניים לנצל אותם ? את החודשיים? בטח!!
איך ? מסיבות, הופעות, ניצנים
[היה כיף, תודה ששאלת!] יצא לכם פעם לנצל מישהו ? בטח
באיזה אופן ? מיני
ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? בטח!!! כמה חברים טובים יש לכם ? 1-2 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? ידידים זה כיף
שחור או לבן ? שחור
ורוד או תכלת ? איכ
כתום או ירוק ? ירוק |משוירוק|
צהוב או ורוד ? איכ
אפור או חום ? איכ
איזה חדר יש לכם ? יפה
איזה צבע המיטה שלכם ? אדום בורדו
מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? לא
אתם בו לבד ? נכון! אם לא אז עם מי אתם ? עם החבר הדימיוני שלי
ו.. זהו חח פיו

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

תאריך לידה ?31/12 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?18 (!!) זה אומר שאתם עולים לכיתה..?י"ב חיה אהובה ?כלב מגדלים כזאת ?יאפ משו אחר אולי...?פעם גידלנו אפרוחים סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?פופ לפעמים כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?3 (מהתקופה האחרונה) מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?יש לי 3 של 3 להקות שונות קונים רק מקוריים ?לא קונה מקוריים.. הכל מהיומולדת מקצוע שנוא בבצפר ?תנ"ך ופיזיקה מסתדרים עם המורה שלו ?עם המורה לפיזיקה ממש לא מקצוע אהוב בבצפר ?מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ?בהחלט! יצא לכם לרכוב על גמל ?לא ועל חמור ?כן וסוס ?כן אוטו אהוב ?בצבע אדום
מבינים במכוניות ?ממש לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ?בהיר שיער כהה או בהיר ?בהיר עיניים כהות או בהירות ?בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?חח כן
ולורדים ?לא כל כך אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן.. למה לא.. אתם אוהבים להריח דלק ?לא... זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?חביב... חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?סמים זה טוב
לעבור נושא ?כדאי ספר אהוב ?לא קוראת ספרים
ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?לא זוכרת צמחוניים ?לא.. אוהבים לקרוא ?לא ספרים קוראים עיתון יומי ?לא ממש ועיתון נוער ?יאפ איזה ?ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ?איסה כבר יכול להיות? אפור והמסך ?כסף והמקלדת ?שחור-אפור חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?לאאאאאא
מתכוניים לנצל אותם ?לא משהו מיוחד יצא לכם פעם לנצל מישהו ?יצא
כמה חברים טובים יש לכם ?4 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?בהחלט שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?כתום צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?חום איזה חדר יש לכם ?יפה.. איזה צבע המיטה שלכם ?כחול כהה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?בהחלט אתם בו לבד ?יאפ

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

תאריך לידה ? 12.10.89 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 16. זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י"א. חיה אהובה ?
. מגדלים כזאת ? כע. משו אחר אולי...? לא. סגנון מוזיקה אהוב ? רוק ישראלי. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? ישראלי, רוק לועזי. כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 5 או 6. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? שרית חדד, אבל זה לא שלי
קונים רק מקוריים ? ישראליים, כן. מקצוע שנוא בבצפר ? הסטוריה. מסתדרים עם המורה שלו ? לא. מקצוע אהוב בבצפר ? ערבית. מסתדרים עם המורה שלו ? בערך. יצא לכם לרכוב על גמל ? לא. ועל חמור ? כן. וסוס ? פוני. אוטו אהוב ? לא סגורה על השם שלו. זה משהו מעוגל. מבינים במכוניות ? לא. מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר. שיער כהה או בהיר ? זוהר. עיניים כהות או בהירות ? כהות. גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?
ולורדים ?
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? |שורק| אתם אוהבים להריח דלק ? איפ. זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא. חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? *מגלגלעיניים* לעבור נושא ? יש לי הרגשה שזה מה שהולך לקרות. ספר אהוב ? מילונים. זה הספר היחיד שאני באמת קוראת. ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לוזוכרת. צמחוניים ? כן. אוהבים לקרוא ? כן. קוראים עיתון יומי ? לא. איזה ? -- ועיתון נוער ? לפעמים. איזה ? מעריב לנוער. איזה צבע המחשב שלכם ? אפור. והמסך ? אפור. והמקלדת ? אפורה. מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?
מתכוניים לנצל אותם ? כמה שאפשר. איך ? יום אחד כבר עבר מאז השאלון-הייתי בבר מצווה ואח"כ עם חבר שלי. מחר אני עוד לא יודעת, אבל אני קמה מוקדם כדי להספיק כמה שיותר. יצא לכם פעם לנצל מישהו ? כן. באיזה אופן ? התחברתי עם מישהי כדי לגרום לחברה אחרת לקנא [כי רבנו. אוי, סיפור ארוך] ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? הרגשתי. כן. כמה חברים טובים יש לכם ? 4. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן. שחור או לבן ? אפור. ורוד או תכלת ? תכלת. כתום או ירוק ? אוי. קשה. נראה לי ירוק. צהוב או ורוד ? צהוב. אפור או חום ? אוי. קשה. נראה לי חום. איזה חדר יש לכם ? חדר שינה?
איזה צבע המיטה שלכם ? בורדו. מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? לא. אתם בו לבד ? לא.
אם לא אז עם מי אתם ? אחותי.

coullette

New member
^_^

תאריך לידה ?
15.7.84 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?
22 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?
חח חיה אהובה ?
אין מגדלים כזאת ?
לא משו אחר אולי...?
לא סגנון מוזיקה אהוב ?
פאנק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?
רוק כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?
10 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?
גרין דיי קונים רק מקוריים ?
כן מקצוע שנוא בבצפר ?
חחח מסתדרים עם המורה שלו ?
חחח מקצוע אהוב בבצפר ?
די מסתדרים עם המורה שלו ?
יצא לכם לרכוב על גמל ?
לא ועל חמור ?
לא וסוס ?
כן אוטו אהוב ?
פורשה מבינים במכוניות ?
לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ?
בהיר שיער כהה או בהיר ?
כהה עיניים כהות או בהירות ?
בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?
כן ולורדים ?
כן אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?
כן אתם אוהבים להריח דלק ?
לא זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?
כן חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?
כן לעבור נושא ?
כן ספר אהוב ?
אין ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?
לא צמחוניים ?
לא אוהבים לקרוא ?
לא קוראים עיתון יומי ?
לא איזה ?
ועיתון נוער ?
לא איזה ?
איזה צבע המחשב שלכם ?
לבן והמסך ?
לבן והמקלדת ?
גם חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?
יש לי יותר מיומיים מתכוניים לנצל אותם ?
לא איך ?
יצא לכם פעם לנצל מישהו ?
לא באיזה אופן ?
ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?
כן כמה חברים טובים יש לכם ?
1 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?
לא שחור או לבן ?
שחור ורוד או תכלת ?
תכלת כתום או ירוק ?
ירוק צהוב או ורוד ?
ורוד אפור או חום ?
חום איזה חדר יש לכם ?
מבולגן איזה צבע המיטה שלכם ?
שחור מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?
לא אתם בו לבד ?
כן אם לא אז עם מי אתם ?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בא לי לענות באריכות. תאריך לידה? 28.10. בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם? ממ. לא אומרת. זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י'. חיה אהובה? חתול. מגדלים כזאת? כן. משו אחר אולי..? לא. סגנון מוזיקה אהוב? הרבה יותר מדי. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים? גלגלצ זה סגנון? אז כן, כי לפעמים אין לי כח לדיסקים ואני שמה רדיו כדי שיהיה משהו באוזן. אזמה אם אני סוגרת כל עשר דקות כי יש את השיר המטריד לגמרי ההוא. כמה דיסקים מקוריים יש לכם? המון. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו? משינה. קונים רק מקוריים? כן. מקצוע שנוא בבצפר? מתמטיקה. מסתדרים עם המורה שלו? המורה של שנה הבאה? לפעמים. היא טפשה כזו, שזה דווקא טוב. ויש לה את הקטעים שלה. והיא יותר מדי אימא. וציפיתי למורה יותר מתאימה לכתה שלנו. אבל זה בסדר. אמ, אופס, לא הבנתי את השאלה. עם המורה של מתמטיקה? לגמרי לא. מקצוע אהוב בבצפר? בטח מקצועות מגמה שנה הבאה או משהו. מסתדרים עם המורה שלו? - יצא לכם לרכוב על גמל? כן. ועל חמור? כן? וסוס? כן. אוטו אהוב? העיקר שנוסע. מבינים במכוניות? לא. מה יותר יפה - שחום או בהיר? בהיר. שיער כהה או בהיר? כהה. עיניים כהות או בהירות? בהירות. גמאתם אוהבים להריח טיפקס? כן. ולורדים? כן. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם? זה לא מסמם אותי. וזה מריח טוב. אני מודעת, כן. אתם אוהבים להריח דלק? לא. אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא? כן. נכון שאלות סתומות? לא ממש. לעבור נושא? כן. ספר אהוב? היו תקופות, אבל עכשיו אין משהו שעושה לי 'וואו'. ספר דפוק שיצא לכם לקרוא? ממ. צמרמורת וזה. צמחוניים? לאלא. אוהבים לקרוא? כן. קוראים עיתון יומי? לא ממש. איזה? ועיתון נוער? לא. איזה? - איזה צבע המחשב שלכם? לבן. והמסך? כרגע הגבהות הבסיסיות של XP, כי פרמטו לי את המחשב. והמקלדת? לבנה. מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש? ממ. עצוב. הוו. נתגבר. מתכוניים לנצל אותם? יום אחד כבר עבר אחרי שופינג מטורף עם אמא, ועכשיו דניאלתה תבוא וזה יהיה משהו-משהו של ניצול. כן. איך? אמרתי כבר. יצא לכם פעם לנצל מישהו? אמ כן. באיזה אופן? הרבה אופנים. ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אתכם פעם? כן. כמה חברים טובים יש לכם? הרבה. הכי טובים? שישה-שבעה. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים? עדיף כמה חברים טובים-טובים ומיליארד ידידים. ככה אני מרוצה. שחור או לבן? שניהם. ורוד או תכלת? וורוד. כתום או ירוק? שניהם. צהוב או ורוד? וורוד. אפור או חום? אפור. איזה חדר יש לכם? מכוער. איזה צבע המיטה שלכם? עץ. מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר? ממש לא, אני הולכת לשנות את כל העיצוב בקרוב. אתם בו לבד? כן. אם לא אז עם מי אתם? - רציתי לענות באריכות, לא יצא. ;-;

oneheart1

New member
עונההההה

תאריך לידה ? 20 בדצמבר בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?20 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? חיה אהובה ? כלב/חתול מגדלים כזאת ? לא משו אחר אולי...? לא סגנון מוזיקה אהוב ?רוק,רוק ישראלי,ישראלית,פופ,שחורה,שנות ה-80,90 חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? מזרחית,לטינית כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לא ספרתי מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אין מועדפים קונים רק מקוריים ? הרוב כן מקצוע שנוא בבצפר ?שנאתי מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? מקצוע אהוב בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ?לא ועל חמור ? לא וסוס ? לא אוטו אהוב ? שברולט קוואליר מבינים במכוניות ?לא ממש מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר שיער כהה או בהיר ?כהה עיניים כהות או בהירות ?כהה גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?לא ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן אתם אוהבים להריח דלק ?איכס זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?נאא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?קצת לעבור נושא ?כן ספר אהוב ? וכי נחש ממית של ישראל סגל ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?אין צמחוניים ?לא אוהבים לקרוא ?כן קוראים עיתון יומי ?כן איזה ? ידיעות ועיתון נוער ?כן איזה ? ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? לבן והמקלדת ?לבן חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? מתכוניים לנצל אותם ? איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ?לא באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ? ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?יאפ שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ?ורוד כתום או ירוק ? איףףף שניהם מגעילים אבל בכל זאת: כתום בהיר צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ?אפור איזה חדר יש לכם ?יפה למה? איזה צבע המיטה שלכם ?לבנה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?לא אתם בו לבד ? לא אם לא אז עם מי אתם ? אחותי

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

תאריך לידה ? 14.11 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?-- זה אומר שאתם עולים לכיתה..?-- חיה אהובה ? חתולים וחמוסים
מגדלים כזאת ? היה לי פעם חתול... עכעשיו כבר לא
סגנון מוזיקה אהוב ? מממ... לא יודעת משו ספציפי, זה מישתנה
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לא הרבה
מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? 2 של הבקסטריט בויס... אחד נאבד לי
קונים רק מקוריים ? לאא מקצוע שנוא בבצפר ? מממ.. חשבון
מסתדרים עם המורה שלו ? כן
מקצוע אהוב בבצפר ? אומנות, אנגלית, ותנך
מסתדרים עם המורה שלו ? כןן יצא לכם לרכוב על גמל ? לא
ועל חמור ? כן
וסוס ? ברור.. (סתם
) אוטו אהוב ? מאיפה אני יודעת
מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום
גמני כזאת.. שיער כהה או בהיר? בהיר אבל לא יותר מדיי עיניים כהות או בהירות? מהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס? איכככ
ולורדים ? הלורדים הבלתי נימחקים
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם? באמת
חחחח
לא ידעתי.. אתם אוהבים להריח דלק? יאאאאא זה מגעיל... נכון
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא? ממש לא חח על מה אני מדברת... אני לא יודעת רוב הזמן..
נכון שאלות סתומות? לא.. מצחיקות
לעבור נושא ? עדיף
ספר אהוב ? סדרת קיץ אחד ביחד ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? האריה שאהב תות
צמחוניים ? נופ אוהבים לקרוא ? מאוד קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? לא קוראת ועיתון נוער ? ליפעמים איזה ? מעריב לנוער איזה צבע המחשב שלכם ? לבן
והמסך ? ציבעוני
והמקלדת ? לבנה מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? לא נשארו יומיים... כבר התחילו היום! מתכוניים לנצל אותם ? ניצלתי אותם.. ניראלי איך ? על ידי פעילויות שגורמות לי אושר.. סתם
יצא לכם פעם לנצל מישהו ? כן.. באיזה אופן ?לקחתי ממנו דברים.. כי הוא הציאה
(ז.. אולי זה לא ניצול
) ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כןן... כמה חברים טובים יש לכם ? 5-6.. משו כזה ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים? מסכימה
שחור או לבן ? אפור ורוד או תכלת ? תכלת(
) כתום או ירוק ? כתום צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? צהוב איזה צבע המיטה שלכם ? חומה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? לא
אתם בו לבד ? כןן שאלון ממש נחמד

עונהה

תאריך לידה ?3.11 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ט'(אבל אמורה ל-ח'
כי הקפיצו אותי כיתה בכיתה א':p...) חיה אהובה ? אין חח מגדלים כזאת ? לא מגדלת משו אחר אולי...? מממ...תני לי לחשוב על זה רגע...מממ...לא
סגנון מוזיקה אהוב ? היפ-הופ חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? לא ניראה לי
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? אפילו לא 1 חח מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? לא יודעת...אבל כל הדיסקים שלי צרובים
קונים רק מקוריים ? דיסקים?ממש לא...חח מקצוע שנוא בבצפר ? ערבית\ספורט מסתדרים עם המורה שלו ? ממש לא מקצוע אהוב בבצפר ? משחק\תנ"ך אמממ אולי יש עוד 1... מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? חחח לא ועל חמור ? גם לא
וסוס ? גםם לא
אוטו אהוב ? ממממ לא יודעת מבינים במכוניות ? חח לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר שיער כהה או בהיר ? תלוי למי עיניים כהות או בהירות ? כנ"ל...בעצם ניראה לי שבהירות יתאימו לכולם
גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לא
ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן...בגלל זה אני לא... אתם אוהבים להריח דלק ? לא ממש זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? אממממ... חח על מה אני מדברת... -חחחח- נכון שאלות סתומות ? למה סתומות
? הם בסדר לעבור נושא ? רק אם בא לך
ספר אהוב ? אין ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? אין כזה כי אני לא אוהבת לקרוא צמחוניים ? לא ממש אוהבים לקרוא ? לא קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? לא קוראת ועיתון נוער ? לפעמים איזה ? מה שיש איזה צבע המחשב שלכם ? מה ז"א??חח כאילו המסך? ירוק...
והמסך ?- חחחח והמקלדת ? שחור חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? אז זהו...שאין יותר חופש
יצא לכם פעם לנצל מישהו ? אני לא אחת שמנצלת...אבל לפעמים מנוצלת ועם מודע...ואז... אני מתחילה לכעוס חחחח כי אנלא אוהבת נצלנים...ואזז...
איזה אופן ? לא מנצלת ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? ברוררר... כמה חברים טובים יש לכם ? אין ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אכן אבל תסכימי איתי שגם האחד הזה לא ממש שווה משהו...ושהוא כמו כללל המיליארדים חח?
שחור או לבן ? לבן ...ושחור
ורוד או תכלת ? גם וגם כתום או ירוק ? כתום(רק בגלל שאני נגד ההתנתקות) צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? חום

B A W

New member
עונה

תאריך לידה ? יד' בסיוון בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 16 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י' חיה אהובה ? כלב מגדלים כזאת ? יאפ משו אחר אולי...? גם דגים סגנון מוזיקה אהוב ? הכל כולל הכל חוץ ממזרחית! חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?לא... כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?לא יודעת מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? מוניקה סקס קונים רק מקוריים ? יאפ מקצוע שנוא בבצפר ? פיזיקה מסתדרים עם המורה שלו ? אכן כן...פשוט קקה של מקצוע מקצוע אהוב בבצפר ? ביולוגיה, כימיה מסתדרים עם המורה שלו ? יאפ יצא לכם לרכוב על גמל ? כןןןן בדרך לאילת...=) ועל חמור ? יאפ...טיול שנתי וסוס ? כןןןן באילת! אוטו אהוב ? חחח לא מבינה כלום! מבינים במכוניות ? לא... מה יותר יפה - שחום או בהיר ? לא משנה שיער כהה או בהיר ? לא יודעת עיניים כהות או בהירות ? לא יודעת...לא הכי משנה לי הצבע.. גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לאאא ולורדים ? לאא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן... אתם אוהבים להריח דלק ? לאאאאאא אני סותמת ת'אף בתחנות דלק...פיכס זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לאאאאא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? אממממ לא... לעבור נושא ? לא יודעת.... ספר אהוב ? עיני דרקון ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? הספר הפסיכי (ככה קוראים לו נשבעת...הוא דפוק אבל מצחיק...) צמחוניים ? אממממ לא, כי זה לא בריא, אבל אוכלת לעיתים רחוקות... אוהבים לקרוא ? כןןןןן קוראים עיתון יומי ? כןןן איזה ? ידיעות אחרונות ועיתון נוער ? לא... איזה ? אין איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? תכלת והמקלדת ? לבנה חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? אממ אני עונה על זה וכבר אין חופש....=( מתכוניים לנצל אותם ? אממממ ניצלתי אותם... איך ? קניתי מלא דברים לבצפר...חיחיחי יצא לכם פעם לנצל מישהו ? מישהו...לא! באיזה אופן ?לא! ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? אמממ לא...אם אני עושה משהו זה מכל הלב, אני לא מצפה לקבל משהו, ואז אני לא מרגישה מנוצלת! כמה חברים טובים יש לכם ? אממממ יש לי אחת שיודעת עלי כמעט הכל, ועוד שלוש שהן ממש חברות טובות שלי... ( אף אחד לא יודע הכל...) אבל רוב האנשים יודעים עליי הרבה! ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כןןןן..! שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירווווווק צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? גדול...לבן איזה צבע המיטה שלכם ? המסגרת של המיטה חום...המזרן לבן... מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כןןןןן ! אתם בו לבד ? יאפפפפ אם לא אז עם מי אתם ? אני עצמי ועצמי ו.. זהו חח

עונההההה

|תאריך לידה ? 24/9 עוד מעט יומלדת!!!! בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?17 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?יב' חיה אהובה?קיפוד מגדלים כזאת ?בערך.. משו אחר אולי...?אמ.....ציפור? סגנון מוזיקה אהוב ?מזרחי! חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?הכל! כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?ואווו המון לא יודעת. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?שרית חדד!
קונים רק מקוריים ?כן מקצוע שנוא בבצפר ?יש מישהו שאוהב? מסתדרים עם המורה שלו ?לשם שינוי...כן! מקצוע אהוב בבצפר ?אומנות! מסתדרים עם המורה שלו ?בערך... יצא לכם לרכוב על גמל ?חח כן! ועל חמור ?לא וסוס ?לא אוטו אהוב ?BMV מבינים במכוניות ?לא כ"כ... מה יותר יפה - שחום או בהיר ?בהיר שיער כהה או בהיר ?בהיר עיניים כהות או בהירות ?בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?חחח כן! ולורדים ?לא כ"כ.. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן... אתם אוהבים להריח דלק ?לאאאאאאאא זה מגעיל...מאוד! אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא חח על מה אני מדברת...-לא יודעת....:S נכון שאלות סתומות ?מוזרות... לעבור נושא ?חחחחחח ספר אהוב ?"לחיות מתוך שמחה" ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?ההצעה צמחוניים ?כן! אוהבים לקרוא ?מאוד קוראים עיתון יומי ?לפעמיים איזה ?מה שבא ליד... ועיתון נוער ?כן איזה ?גם מה שיותא איזה צבע המחשב שלכם ?לבן... והמסך ????? והמקלדת ?????? חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? מתכוניים לנצל אותם ?מאוד! איך ?לא יודעת.. יצא לכם פעם לנצל מישהו לא חושבת? באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ?טובים ממש אמ...7 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן שחור או לבן ?לבן ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?בעעעעעע לא זה ולא זה... איזה חדר יש לכם ? איזה צבע המיטה שלכם ? מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כן אתם בו לבד ?לבד אם לא אז עם מי אתם ?אה אופס.. אני אם הפיצולים.. ו.. זהו חח

../images/Emo140.gif

תאריך לידה ?21-4 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?17 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?י"א חיה אהובה ?כלב נחש וחתוליק מגדלים כזאת ?נחש לא חתוליק יש לנו ברחוב והוא תמיד בא אלינו וכלבה עברה לאחותי משו אחר אולי...?נופ סגנון מוזיקה אהוב ?הכל מהכל חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?כן..הכל כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?מליון מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?מממ *חושבת* קונים רק מקוריים ?כן מקצוע שנוא בבצפר ?דיי אני מנסה לפתוח את השנה בצורה חיובית! מסתדרים עם המורה שלו ?חאלסס מקצוע אהוב בבצפר ?הכל! מסתדרים עם המורה שלו ?כן הכל מצויין!!! יצא לכם לרכוב על גמל ?לא ועל חמור ?כן וסוס ?כן אוטו אהוב ?אוטו כחול..יא מן מבינים במכוניות ?כן מה יותר יפה - שחום או בהיר ?כמוני שיער כהה או בהיר ?או כהה פחם או בהיר באמצע..אבל לא ממש בהיר עיניים כהות או בהירות ?אותו דבר גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?או מיי גאד אני מכורה לחרא הזה ולורדים ?העהאהעהעאהעהאההע אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?לא מה פתאום! אתם אוהבים להריח דלק ?יאפ זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?איפפפפפ חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?יאפ לעבור נושא ?כן ספר אהוב ?לא לא תנושא הזה ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?יומנה של ג'ורג'ינה משו.."זה בסדר אני לובשת תחתונים ממש גדולים!" צמחוניים ?כן אוהבים לקרוא ?כן קוראים עיתון יומי ?לא איזה ?לא ועיתון נוער ?לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ?אפור שחור והמסך ?גם והמקלדת ?שחור חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?הא? מתכוניים לנצל אותם ? איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ?כן באיזה אופן ?מיני..ראווררררר ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ?מספיק ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן שחור או לבן ?שחורלבן ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?ורוד אבל צהוב יותר הולם אותי מוחהחהחהחה אפור או חום ?חום קקה איזה חדר יש לכם ?ורוד וסגול איזה צבע המיטה שלכם ?כתום! מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?חח נחמד נחמד אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ?איתי עם עצמי ואנוכי ו.. זהו חח צ'יק צ'אק צ'וק

nirc2

New member
בבקשה

תאריך לידה ? 16.10 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 22 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? א' חיה אהובה ? אוגרים :) מגדלים כזאת ? לא משו אחר אולי...? שפנים? סגנון מוזיקה אהוב ? קלאסי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? רוק כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 30 בערך מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אין אחד ספציפי קונים רק מקוריים ? מי קונה? מקצוע שנוא בבצפר ? מתימטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? לא מקצוע אהוב בבצפר ? עבור. מסתדרים עם המורה שלו ? לא יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? סוסיתא :) מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר שיער כהה או בהיר ? בהיר עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לא ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? לא אתם אוהבים להריח דלק ? לא זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? מאוד לעבור נושא ? בכייף ספר אהוב ? לוליטה ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? חצוצרה בואדי צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? אם יש איזה ? מה שיש ועיתון נוער ? אם יש איזה ? מה שיש איזה צבע המחשב שלכם ? אוף ווייט והמסך ? כנ"ל והמקלדת ? כנ"ל חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? נשארו חודשיים מתכוניים לנצל אותם ? כן איך ? חו"ל יצא לכם פעם לנצל מישהו ? כן באיזה אופן ? אני צריך לצום על זה עוד 4 ימי כיפור עד שאני מדבר על זה ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? ממש טובים? המממממ... ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? לא שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? כתום צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? עם קירות וחלון איזה צבע המיטה שלכם ? אפור מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? לא אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ? ו.. זהו חח

PennyLaneM

New member
...

תאריך לידה ? 13/6 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 18 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? יב' חיה אהובה ? כלב מגדלים כזאת ? לא משו אחר אולי...? חתול סגנון מוזיקה אהוב ? רוק קלאסי,מטאל,רוק,סול,אנערף.. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? לא כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? אין לי מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אין לי קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? לבינתיים מקצוע אהוב בבצפר ? בע מסתדרים עם המורה שלו ? בע יצא לכם לרכוב על גמל ? כן ועל חמור ? לא וסוס ?כן אוטו אהוב ? סמארט מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?לא ולורדים ?כן אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן אתם אוהבים להריח דלק ?כן זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?כן לעבור נושא ?כן ספר אהוב ?בע ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?בע צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? כן איזה ? ידיעות ועיתון נוער ? לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? לבן והמקלדת ? לבן חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? מתכוניים לנצל אותם ? איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? 1 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?ורוד כתום או ירוק ?כתום צהוב או ורוד ?ורוד אפור או חום ?אפור איזה חדר יש לכם ?נחמד איזה צבע המיטה שלכם ?כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כן אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ?לבד

Spiritfall

New member
טוב, נו.

תאריך לידה ? 6.6.1988 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 18 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י"ב חיה אהובה ? אין מגדלים כזאת ? לא משו אחר אולי...? שטו? סגנון מוזיקה אהוב ? מטאל, רוק, אירית, סינית, להמשיך? חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? " כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 8? 9? את הרוב אבא קנה ואני לקחתי לו
מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? דרים ת'יאטר קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? פעם זה היה ביולוגיה, אבל אחרי ציוני הבגרות חח.. נחשוב על זה מסתדרים עם המורה שלו ? כן מקצוע אהוב בבצפר ? סוציו? אבל נגמר מסתדרים עם המורה שלו ? כן, אני חושבת. חוץ מזה שהיא כל הזמן אומרת לי לסתום ת'פה יצא לכם לרכוב על גמל ? כן ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? כזה שנוסע מבינים במכוניות ? לא ממש מה יותר יפה - שחום או בהיר ? תלוי למי שיער כהה או בהיר ? לבנים כהה, לבנות זה תלוי עיניים כהות או בהירות ? ירוקות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? כן ולורדים ? הכי! אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? נחמד שאומרים לי את זה אחרי הסחרחורת והכאבי ראש שלי.. אתם אוהבים להריח דלק ? כן זה מגעיל... לא נכון אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? יכולהיות חח על מה אני מדברת... על דבק נכון שאלות סתומות ? קצת לעבור נושא ? טוב ספר אהוב ? 1984 / דיו חיוור / ההזדמנות האחרונה ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? הילדה שאהבה את טום גורדון / סטיבן קינג. התאכזבתי צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? תלוי מתי קוראים עיתון יומי ? כשיש איזה ? מעריב ועיתון נוער ? לא תמיד איזה ? תלוי במה שיש איזה צבע המחשב שלכם ? יש לי Imac אפור והמסך ? " והמקלדת ? לבנה חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? נשאר? מתכוניים לנצל אותם ? לא ממש איך ?ככה יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לצערי באיזה אופן ? כל מיני ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? אי אפשר לשאול שאלה כזאת.. זה מעגלים. כמו בסוציולוגיה ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? מגניב איזה צבע המיטה שלכם ? כחול / עץ מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ?

למעלה