שאלון בלי נושא

שאלון בלי נושא

כי מזמן לא עשיתי כאלה
תאריך לידה ? בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? זה אומר שאתם עולים לכיתה..? חיה אהובה ? מגדלים כזאת ? משו אחר אולי...? סגנון מוזיקה אהוב ? חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? קונים רק מקוריים ? מקצוע שנוא בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? מקצוע אהוב בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ? ועל חמור ? וסוס ? אוטו אהוב ? מבינים במכוניות ? מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שיער כהה או בהיר ? עיניים כהות או בהירות ? גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? ולורדים ? אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? אתם אוהבים להריח דלק ? זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? לעבור נושא ? ספר אהוב ? ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמחוניים ? אוהבים לקרוא ? קוראים עיתון יומי ? איזה ? ועיתון נוער ? איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ? והמסך ? והמקלדת ? חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? מתכוניים לנצל אותם ? איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כמה חברים טובים יש לכם ? ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? שחור או לבן ? ורוד או תכלת ? כתום או ירוק ? צהוב או ורוד ? אפור או חום ? איזה חדר יש לכם ? איזה צבע המיטה שלכם ? מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? אתם בו לבד ? אם לא אז עם מי אתם ? ו.. זהו חח

good night כולם!../images/Emo186.gif../images/Emo25.gif.

לטס נענה.. תאריך לידה ?חסוי בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?חסוי זה אומר שאתם עולים לכיתה..?ט' חיה אהובה ?אמממ..ברווזים מגדלים כזאת ?חח הצחקתם אותי.. משו אחר אולי...?לא סגנון מוזיקה אהוב ?רוק,רוק-מטאל חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?קצת פאנק כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?20-30 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?דה ביטלס קונים רק מקוריים ?לא מקצוע שנוא בבצפר ?מאט......איייי.. מסתדרים עם המורה שלו ?ממש נופ מקצוע אהוב בבצפר ?אינגליש מסתדרים עם המורה שלו ?ממש יאפ יצא לכם לרכוב על גמל ?יאפ ועל חמור ?נופ וסוס ?יאפ אוטו אהוב ?אמממ.טויוטה? מבינים במכוניות ?ממש נופ מה יותר יפה - שחום או בהיר ?שחום שיער כהה או בהיר ?כהה עיניים כהות או בהירות ?ירוק כהה גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?כן..אבל לא להרבה זמן זה כבר סתם התלהבות ולורדים ?כן.. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן בגלל זה לא מריחים הרבה זמןן אתם אוהבים להריח דלק ?לא זה לא זה מגעיל...נכון!
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא
חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?
לעבור נושא ?
ספר אהוב ?
ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?
צמחוניים ?
אוהבים לקרוא ?
קוראים עיתון יומי ?
איזה ? ועיתון נוער ? לפעמים איזה ?ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ?אמממ..לבן כזה?!?? והמסך ?אממ..כנ''ל אבל הטפט הוא תמונה שחורה של נירבנה..מהמם!!!
והמקלדת ?לבן חחח?סתמי כבר בקשה :S מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?למה את מבאסת?!?!?!:( מתכוניים לנצל אותם ?בטח!להישאר בבית ולהיות במחשב!
?
איך ?כבר עניתי על זה.. יצא לכם פעם לנצל מישהו ?הרבה פעמיים......שהייתי בגן!!!!חלאס כבר עם השאלות האלה! באיזה אופן ?ביי ביי ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ?משהו כמו 6-7(אני מהמרת) .. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?
שחור או לבן ?שחור
לבן ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?שניהם לאץ אפור או חום ?חום איזה חדר יש לכם ?בינוני איזה צבע המיטה שלכם ?שחור לבן מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?ממש לא אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ? ו.. זהו חח

just almog

New member
האמ.

תאריך לידה ?4.2.90 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?16. זה אומר שאתם עולים לכיתה..?י'. חיה אהובה ?הכלבה שלי
מגדלים כזאת ?יאפ :]] משו אחר אולי...?לא. סגנון מוזיקה אהוב ?רוק\מטאל. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?כן,יותר מידי. כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?הממ קניתי אולייי 6 דיסקים בחיים. וגם זה בלחץ. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?אביתר בנאי. קונים רק מקוריים ?ישראלי כן. מקצוע שנוא בבצפר ?מתמטיקה\חנ"ג. מסתדרים עם המורה שלו ?מאוד :] מקצוע אהוב בבצפר ?ספרות וכאלה. מסתדרים עם המורה שלו ?למה לא. יצא לכם לרכוב על גמל ?אולי לכמה שניות.. ועל חמור ?לא. וסוס ?לא זוכרת. אוטו אהוב ?יפה עם גג פתוח? מבינים במכוניות ?הכי לא. מה יותר יפה - שחום או בהיר ?שחום!!1 שיער כהה או בהיר ?בהיר. עיניים כהות או בהירות ?בהירות. גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?לא. ולורדים ?לא. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?אנארף. אתם אוהבים להריח דלק ?כ"כ לא. זה מגעיל... ראסמי. אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?נחמד. חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?קצת לעבור נושא ?מה כפת לי,אני עייפה. ספר אהוב ?סודות נעורים:$$$$$$ ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?פפ לודעת. צמחוניים ?הלוואי שהייתי מצליחה. אוהבים לקרוא ?כן מאוד קוראים עיתון יומי ?לא לא ממש. איזה ?יש לנו מנוי לידיעות אחרונות. ועיתון נוער ?אין לי אבל אני אוהבת לקרוא. איזה ?מעריב לנוער,ראש אחד.. איזה צבע המחשב שלכם ?אפור? והמסך ?אפור? והמקלדת ?שחורה. חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?באסה \: מתכוניים לנצל אותם ?אני רוצה@!!!!11 איך ?לנסוע לממדיון. אבל הבהמות לא רוצות. יצא לכם פעם לנצל מישהו ?ניצלתי מישי שתכניס אותי בחינם לסרטים כי דוד שלה עובד שם]; אבל זהו]; באיזה אופן?^^ ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?תמיד |: כמה חברים טובים יש לכם ?4 משו כזה ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן. שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?כתום אבל גם ירוק יפה. צהוב או ורוד ?ורוד אפור או חום ?חום
איזה חדר יש לכם ?מעפן איזה צבע המיטה שלכם ?כחולה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?לא והוא הולך להשתנות בקרוב. אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ?

Lost Lullaby

New member
done

תאריך לידה ? 10.6.89 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 17 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י"א חיה אהובה ? חתול מגדלים כזאת ? אפילו 2 :) משו אחר אולי...? היו פעם דגים סגנון מוזיקה אהוב ? רוק\פופ איכותי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? קצת מכל דבר, חוץ מפאנק ומזרחית כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 8-10 משו כזה מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? SAVAGE GARDEN ודארן הייז קונים רק מקוריים ? שלהם כן מקצוע שנוא בבצפר ? מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? מי יודע מקצוע אהוב בבצפר ? אנגלית מסתדרים עם המורה שלו ? כע יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? כן וסוס ?כן אוטו אהוב ? למי אכפת מבינים במכוניות ? חחחחחח לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר~!!!!11 שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? גם וגם גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? איכס ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? בכיף אתם אוהבים להריח דלק ? לא זה מגעיל... וואלה אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא נכון שאלות סתומות ? יש מצב לעבור נושא ? בכיף ספר אהוב ? המכשפה של סיליה ריס ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא יצא צמחוניים ? רוצה להיות אוהבים לקרוא ? כע למה לא קוראים עיתון יומי ? לרוב לא איזה ? ועיתון נוער ? כע איזה ? מעריבלנוער איזה צבע המחשב שלכם ? צבע כוּסי והמסך ? כסף כזה והמקלדת ? שחור
מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? די
מתכוניים לנצל אותם ? איך לעזאזל איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? ח מה. לא באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כמה חברים טובים יש לכם ? 1?
ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? מה שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? לא ולא צהוב או ורוד ? איכס נו אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? כחול איזה צבע המיטה שלכם ? כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? רציתי כהה יותר אבל שיהיה אתם בו לבד ? אהא אם לא אז עם מי אתם ? עם עצמי ואנוכי הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo39.gif עונה....

תאריך לידה ? חסוי |אדיש| בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 12 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ו' חיה אהובה ? דולפין, סוס כלב מגדלים כזאת ? לא משו אחר אולי...? לא סגנון מוזיקה אהוב ? פופ חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? בטח! כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? הרבה מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? לא יודעת קונים רק מקוריים ? האמת לא קניתי מלא זמן דיסקים, (ולא צרבתי גם...) מקצוע שנוא בבצפר ? לא יודעת מסתדרים עם המורה שלו ? כן מקצוע אהוב בבצפר ? לא יודעת מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? לא יודעת מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בין לבין שיער כהה או בהיר ? בין לבין עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לא ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ? לא זה מגעיל... דההה אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא טוב חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? אהה לעבור נושא ? דחוף ספר אהוב ? יש המון ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא זוכרת צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? כן איזה ? "ידיעות אחרונות" ועיתון נוער ? כן איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? לבן והמקלדת ?לבן חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? אההההההההההההה מתכוניים לנצל אותם ? כן איך ? לא יודעת יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא יודעת באיזה אופן ? --- ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? 1 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? גם וגם כתום או ירוק ? גם וגם צהוב או ורוד ? גם וגם אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? חדר יפה! איזה צבע המיטה שלכם ? אדום מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ? לא

עונה../images/Emo3.gif

תאריך לידה ? אממ...19/11 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ט' חיה אהובה ?
מגדלים כזאת ? יאפ
משו אחר אולי...? ודגים
סגנון מוזיקה אהוב ? אממ...אין משו ספציפי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? סתכלו למעלה... כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? אין לי מושג מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אין לי מושג
קונים רק מקוריים ? אממ..משתדלת מקצוע שנוא בבצפר ? ספורט
מסתדרים עם המורה שלו ? כן אבל עם המקצוע עצמו לא מקצוע אהוב בבצפר ? ספרות מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? כן וסוס ? לא אוטו אהוב ? אין
מבינים במכוניות ?
מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שניהם
אני לא משווה.. שיער כהה או בהיר ? כנ"ל עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? חח לא
ולורדים ?
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?
אתם אוהבים להריח דלק ?
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא ממש נכון שאלות סתומות ? קצת לעבור נושא ? רצוי ספר אהוב ? "אני אתגבר" של דבורה עומר ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא זוכרת צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? ככה ככה קוראים עיתון יומי ? כן איזה ? רק "מעריב"
ועיתון נוער ? כן איזה ? "מעריב לנוער" איזה צבע המחשב שלכם ? כחול ואפור והמסך ? אפור ושחור והמקלדת ? שחור מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? שהספקתי כל מה שרציתי... מתכוננים לנצל אותם ? אולי... איך ? בצפייה בטלוויזיה ושמירה על אחי
יצא לכם פעם לנצל מישהו ? אולי... באיזה אופן ? ביקשתי כל מיני דברים במן סוג של עצלנות...חחח ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? לא כמה חברים טובים יש לכם ? מי סופר? ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אממ...כן שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? צבע כאילו?! כחול איזה צבע המיטה שלכם ? אדום מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? באאאארור, עיצוב שלי
אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ?

יאאא שאלון יפה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

תאריך לידה ? 30.4 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ח' חיה אהובה ? כלב מגדלים כזאת ? פעם
משו אחר אולי...? גם פעם
סגנון מוזיקה אהוב ? לוידעת חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לוידעת מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אפחד
כולם שווים
קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? הכל מסתדרים עם המורה שלו ? ^חלק מקצוע אהוב בבצפר ? אין מסתדרים עם המורה שלו ? ^ יצא לכם לרכוב על גמל ? אמממ לא נראלי ועל חמור ? גם לא נאלי וסוס ? כן אוטו אהוב ?
מבינים במכוניות ? לא
מה יותר יפה - שחום או בהיר ? באמצע שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? גם וגם.. הכל יפה. אבל ברור שכחול וירוק יותר
גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? כןןןן!
ולורדים ? ככככככככע!
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? אממממ פעם אמרו לי אתזה
אתם אוהבים להריח דלק ? ככן מאודדד חחחח זה מגעיל... לע
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לאא
חח על מה אני מדברת...
נכון שאלות סתומות ? לא
לעבור נושא ? יש לי הרגשה שעוד רגע אני ידע תתשובה
ספר אהוב ? אין ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לוידעת צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? לא
קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? ^ ועיתון נוער ? כע איזה ? ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ? אפור ושחור.. זה לא מכוער כמו שזה נשמע
והמסך ? כנ"ל והמקלדת ? צריכים להחליף לי אותה! היא אפורה
חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? איכככסה
מתכוניים לנצל אותם ? לא איזה.. השארתי את כל השיעורים לרגע האחרון
ויש לי 2 חוברות מתמטיקה בומבסטיות.. את הקלה סיימתי.. ונשארה לי הקשה (מאוווווד) איך ? ^ יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא באיזה אופן ? ^ ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? אמממ לוידעת לא סופרת
ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? חדר רגיל
איזה צבע המיטה שלכם ? כחולה עם קשקושים
מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כע
אתם בו לבד ? כע אם לא אז עם מי אתם ? ^

יאאא שאלון יפה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

תאריך לידה ? 30.4 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ח' חיה אהובה ? כלב מגדלים כזאת ? פעם
משו אחר אולי...? גם פעם
סגנון מוזיקה אהוב ? לוידעת חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לוידעת מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אפחד
כולם שווים
קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? הכל מסתדרים עם המורה שלו ? ^חלק מקצוע אהוב בבצפר ? אין מסתדרים עם המורה שלו ? ^ יצא לכם לרכוב על גמל ? אמממ לא נראלי ועל חמור ? גם לא נאלי וסוס ? כן אוטו אהוב ?
מבינים במכוניות ? לא
מה יותר יפה - שחום או בהיר ? באמצע שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? גם וגם.. הכל יפה. אבל ברור שכחול וירוק יותר
גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? כןןןן!
ולורדים ? ככככככככע!
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? אממממ פעם אמרו לי אתזה
אתם אוהבים להריח דלק ? ככן מאודדד חחחח זה מגעיל... לע
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לאא
חח על מה אני מדברת...
נכון שאלות סתומות ? לא
לעבור נושא ? יש לי הרגשה שעוד רגע אני ידע תתשובה
ספר אהוב ? אין ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לוידעת צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? לא
קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? ^ ועיתון נוער ? כע איזה ? ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ? אפור ושחור.. זה לא מכוער כמו שזה נשמע
והמסך ? כנ"ל והמקלדת ? צריכים להחליף לי אותה! היא אפורה
חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? איכככסה
מתכוניים לנצל אותם ? לא איזה.. השארתי את כל השיעורים לרגע האחרון
ויש לי 2 חוברות מתמטיקה בומבסטיות.. את הקלה סיימתי.. ונשארה לי הקשה (מאוווווד) איך ? ^ יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא באיזה אופן ? ^ ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? אמממ לוידעת לא סופרת
ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? חדר רגיל
איזה צבע המיטה שלכם ? כחולה עם קשקושים
מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כע
אתם בו לבד ? כע אם לא אז עם מי אתם ? ^

light angel

New member
נו

תאריך לידה ? 2.7.87 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 19, אללי
זה אומר שאתם עולים לכיתה..? צבא. חיה אהובה? כלב מגדלים כזאת? לא משו אחר אולי...? שלושה חתולים סגנון מוזיקה אהוב ? רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים? הכל כמעט, כל עוד זה שיר טוב. כמה דיסקים מקוריים יש לכם? הממ... חמישה בערך שקניתי, ועוד 8 שקיבלתי במתנה מ-102 fm. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו? אייל גולן או שרית חדד, אני חושבת. ואני לא שומעת הרבה מזרחית. תקופה שעברתי. קונים רק מקוריים? כמעט לא קונה. מקצוע שנוא בבצפר ? תנ"ך מסתדרים עם המורה שלו ? למה לא? היא אחלה, אבל משעממת. מקצוע אהוב בבצפר ? ספרות מסתדרים עם המורה שלו ? כנ"ל יצא לכם לרכוב על גמל ? כן, באיזה טיול שנתי בכיתה ט'. ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? לימוזינה מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שניהם יפים, כל אחד בסגנון שלו. שיער כהה או בהיר ? כנ"ל עיניים כהות או בהירות ? בהירות
אבל שוב, גם עיניים כהות יכולות להיות יפהפיות. גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? ממש לא
ולורדים ? לא. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? לא, אבל אם ככה טוב שאני לא אוהבת... אתם אוהבים להריח דלק ? ממש לא זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? חביב מינוס. חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? נכון לעבור נושא ? כן ספר אהוב ? מישהו לרוץ איתו/ דוד גרוסמן ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא זוכרת צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? בסופ"שים, לפעמים. ברוב הימים רק קוראת את הכותרות בקיוסקים. איזה ? ידיעות. ועיתון נוער ? לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם? לבן והמסך ? לבן והמקלדת ? לבן... חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? זה משעשע אותימאוד
מתכוניים לנצל אותם ? בשינה עמוקה, למה לא. איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? נראה לי שכן, קצת. באיזה אופן ? ידיד שלי שבאתי אליו כדי להוריד שירים לנגן שלי, חברה שעשיתי לה אותו דבר... אני מקווה שזה לא פגע בהם או משהו. לא באתי רק בשביל זה. ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? לא חושבת. כמה חברים טובים יש לכם ? שלושה- ארבעה. ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? לא ממש. אני לא מקרבת אנשים אלי יותר מדי, וידידים זה תמיד טוב. החבר יעזוב אותך בסופו של דבר. שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תלוי מה בא לי כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? לא יודעת אפור או חום ? חום בהיר איזה חדר יש לכם ? קטן איזה צבע המיטה שלכם ? כחול עם קשקושים מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ?

^_^

תאריך לידה ? 13/7 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 18 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? כיתת צבא חיה אהובה ? סוס בעקרון מגדלים כזאת ? פפ, הלוואי O_O משו אחר אולי...? כן, כלב- בוני ^^ סגנון מוזיקה אהוב ? מטאל, יפנית/רוסית/סינית/קוריאנית חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? שירי ארץ ישראל הישנה P: כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? של משחקים? כולם. של שירים- רק אחד. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? System of a down. יש לי רק דיסק אחד מקורי וזה שלהם ^^ קונים רק מקוריים ? נחשו P: מקצוע שנוא בבצפר ? מתמט' מסתדרים עם המורה שלו ? ממש P: *צינית* מקצוע אהוב בבצפר ? אני אוהבת אנגלית, אבל שונאת ללמוד את זה בבצפר =/ מסתדרים עם המורה שלו ? היא בסדר.. לא איכפת לי ממנה S: יצא לכם לרכוב על גמל ? כע ועל חמור ? כע וסוס ? הייתי רוכבת כל שבוע בעקרון :} אוטו אהוב ? Toyota Yaris >: מה, היא חמודה וקטנה כזאת מבינים במכוניות ? קצת מה יותר יפה - שחום או בהיר ? תלוי למי כמובן שיער כהה או בהיר ? שוב- תלוי למי. עיניים כהות או בהירות ? מממ לא יודעת, יש עיניים בהירות מאוד יפות וכהות מאוד יפות. זה תלוי גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? חוש הריח שלי לא משהו ולורדים ? כנ"ל אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? שיט אתם אוהבים להריח דלק ? " זה מגעיל...: אצטרך להאמין לך אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? אל תשאלו אותי P: אני לא יודעת חח על מה אני מדברת...: על חוש הריח שאין לי ^^ נכון שאלות סתומות ? כמובן :} לעבור נושא ? אפשרי ^^ ספר אהוב ? כרגע- האלכימאי ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? הארי פוטר P: <לא לרצוח אותי, זאת רק דעתי> צמחוניים ? בערך אוהבים לקרוא ? כע, אם זה ספר יפה- כמובן קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? >< ועיתון נוער ? ניאט איזה ? שולובולולו P: איזה צבע המחשב שלכם ? כסף? והמסך ? כנ"ל והמקלדת ? שחורה חחח: כע, אני יודעת... תמיד דופקים את השחורים >_> מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? שששששששש... מתכוניים לנצל אותם ? כע איך ? ככה: *יושבת על הכיסא ולא עושה כלום* יצא לכם פעם לנצל מישהו ? אני מנצלת את החופש, זה נחשב? O_O באיזה אופן ? מה זה אופן? P: ניצלו אתכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? אמממ קצת כמה חברים טובים יש לכם ? רק אחת ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כע! בדיוק ^^ שחור או לבן ? שחור P: ורוד או תכלת ? סבתא שלי כתום או ירוק ? לא יודעת אמ כתום? צהוב או ורוד ? שנייהם *_* זה שילוב צבעים כ"כ נחמד אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? של ילדה בת 7 P: עם פיות ובובות ובולשיט כזה איזה צבע המיטה שלכם ? אדומה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כע אתם בו לבד ? כע אם לא אז עם מי אתם ? P:

OoמיכלoO

New member
תשובות

תאריך לידה ?15.12.86 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?19 (אמאלה) זה אומר שאתם עולים לכיתה..? לא כיתה... צבא.. חחח חיה אהובה ? חתול מגדלים כזאת ?לא משו אחר אולי...?גם לא סגנון מוזיקה אהוב ?ישראלי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?זה לא סגנון ממש.. חחח כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לוידעת... 30? מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אביב גפן... אבל זה מפעם קונים רק מקוריים ?לא מקצוע שנוא בבצפר ?פיזיקה.. בעע מסתדרים עם המורה שלו ?לא מקצוע אהוב בבצפר ?פסיכולוגיה מסתדרים עם המורה שלו ?כן יצא לכם לרכוב על גמל ?כן ועל חמור ?כן וסוס ?כן אוטו אהוב ?לוידעת מבינים במכוניות ?לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ?שחום שיער כהה או בהיר ?בהיר עיניים כהות או בהירות ?בהיר גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?כן ולורדים ?כן אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?חח כן אתם אוהבים להריח דלק ?לא כל כך זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא ממש חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?קצת לעבור נושא ?רצוי ספר אהוב ? אבא ארך רגליים ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?איש הפח צמחוניים ?כןכן אוהבים לקרוא ? קוראים עיתון יומי ?כן איזה ?ידיעות ועיתון נוער ?כבר לא איזה ?מעריב לנוער איזה צבע המחשב שלכם ?חום בהיר כזה והמסך ?כחול והמקלדת ?שחור חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?האמת נשארו שבועיים מתכוניים לנצל אותם ?לא ממש איך ?אין לי איך יצא לכם פעם לנצל מישהו ?חס וחלילה באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ?3-4 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?כן שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?ורוד אפור או חום ?אפור איזה חדר יש לכם ?מזתומרת? איזה צבע המיטה שלכם ?כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כן אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ? ו.. זהו חח

עונה..

תאריך לידה ? 31.7 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 18 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י"ב חיה אהובה ? רובן מגדלים כזאת ? כן, שתי כלבות משו אחר אולי...? ... סגנון מוזיקה אהוב ? רוק, רוק קלאסי, ישראלי, מוזיקה אירית
חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? המון מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? לא יודעת, ואין לי כוח ללכת לספור קונים רק מקוריים ? כן מקצוע שנוא בבצפר ? מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? כן מקצוע אהוב בבצפר ? אנגלית, הסטוריה מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? כן ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? סמארט, לאנד רובר מבינים במכוניות ? לא ממש.. מה יותר יפה - שחום או בהיר ? באמצע שיער כהה או בהיר ? כהה
עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? לא ולורדים ? לא אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ? לא זה מגעיל... כן אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא חח על מה אני מדברת... כן הא? נכון שאלות סתומות ? כן לעבור נושא ? מהר ספר אהוב ? יש המון ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? כל מיני.. צמחוניים ? כן אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? כן איזה ? מעריב ועיתון נוער ? לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ? אפור והמסך ? גם והמקלדת ? גם חחח.. מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? באסה מתכוניים לנצל אותם ? כן איך ? לא יודעת.. יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא באיזה אופן ? .. ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? הכי טובים? אחד-שניים ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? לא יודעת שחור או לבן ? גם וגם ורוד או תכלת ? ורוד כתום או ירוק ? גם וגם צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? גדול איזה צבע המיטה שלכם ? ... מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ? לבד..

Ligeiro

New member
../images/Emo181.gif

תאריך לידה ? 25.6 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 17 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? יא חיה אהובה ? ג'ירפה. :| מגדלים כזאת ? כן, בחצר משו אחר אולי...? לא סגנון מוזיקה אהוב ? רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 0. שונא דיסקים. הכל על המחשב. מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? - קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? היסטוריה! מסתדרים עם המורה שלו ? לא מקצוע אהוב בבצפר ? מחשבים מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? כן ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? מיני קופר :$ מבינים במכוניות ? לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום שיער כהה או בהיר ? בהיר עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? כן ולורדים ? כן אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? זה לא אתם אוהבים להריח דלק ? כן זה מגעיל... לא זה לא >: אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? לא לעבור נושא ? לאכפת לי :p ספר אהוב ? לוזוכר :X ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? . צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? לפעמים קוראים עיתון יומי ? כן איזה ? The Marker ועיתון נוער ? לא איזה ? לא!!11 איזה צבע המחשב שלכם ? כחול והמסך ? לבן והמקלדת ? לבן חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? הגיע הזמן מתכוניים לנצל אותם ? לא איך ? לא!!11 יצא לכם פעם לנצל מישהו ? כן באיזה אופן ? בהרבה אופנים :X ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? לאדע ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? לא שחור או לבן ? אפור ורוד או תכלת ? כחול כתום או ירוק ? כתום צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? רגיל[?] איזה צבע המיטה שלכם ? זה תלוי במצעים לא? :$ מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ? -

CrazyYoYo

New member
תשובות

תאריך לידה ? 5.5.92 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 14
זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ח' חיה אהובה ?הכלבה שלי מגדלים כזאת ?^^ משו אחר אולי...? הממ היו דגים מתישהו סגנון מוזיקה אהוב ? לא יודע איך קוראים לדברים האלה חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? 0? מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? היסטוריה מסתדרים עם המורה שלו ? לא יודע מי היא תיהיה מקצוע אהוב בבצפר ?ספורט מסתדרים עם המורה שלו ?כן יצא לכם לרכוב על גמל ?כן ועל חמור ?אממ יכולהיות וסוס ?כן אוטו אהוב ?אין מבינים במכוניות ?לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ?לא משנה בכלל שיער כהה או בהיר ?בלונדיני[?] אבל גם שחור כהה זה יפה עיניים כהות או בהירות ?בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?לא:/ ולורדים ?לא:| אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן|: אתם אוהבים להריח דלק ?מאוד זה מגעיל... יופי
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא חח על מה אני מדברת...שאלה טובה נכון שאלות סתומות ?כן [מה את רוצה שאני אענה
] לעבור נושא ?לכי על זה ספר אהוב ?ה"פ ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? הסטוריה צמחוניים ?לא אוהבים לקרוא ?כן קוראים עיתון יומי ?לא איזה ? ועיתון נוער ?לא איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ?כסף והמסך ?כסף והמקלדת ?כסף חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?באסה מתכוניים לנצל אותם ?לא איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ?לא באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?כן כמה חברים טובים יש לכם ?לא יודע ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?לא שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?כתום צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?אפור איזה חדר יש לכם ?עם 4 קירות ו2 חלונות איזה צבע המיטה שלכם ?עץ מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?למה לא אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ?

מיקמיק 1

New member
עונה

כי מזמן לא עשיתי כאלה תאריך לידה ?9.4 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?13 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?ז' חיה אהובה ?דולפין מגדלים כזאת ?לא אי אפשר לגדל את זה בבבית חחח.. משו אחר אולי...?כן דגים. סגנון מוזיקה אהוב ?שירים שאוהבים..מזרחים וכו'.. חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?כן לפעמים כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?7 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ?יש הרבה קונים רק מקוריים ?כן מקצוע שנוא בבצפר ?גיאוגרפיה מסתדרים עם המורה שלו ?לא מקצוע אהוב בבצפר ?ספרות מסתדרים עם המורה שלו ?כן יצא לכם לרכוב על גמל ?כן ועל חמור ?כן וסוס ?לא אוטו אהוב ?מסדה מבינים במכוניות ?לא ממש מה יותר יפה - שחום או בהיר ?בהיר שיער כהה או בהיר ?בהיר עיניים כהות או בהירות ?בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?לאא בעע.. ולורדים ?לאא בעע.. אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ?כן בגלל זה אני לא מריחה את זה.. אתם אוהבים להריח דלק ?לאא זה מגעילל בעע.. זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא יודעת.. חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?כן לעבור נושא ?כן אבל דחוף!! ספר אהוב ?יש הרבה ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ?חח..לא זוכרת את השם.. צמחוניים ?לא אוהבים לקרוא ?כן קוראים עיתון יומי ?לפאמים.. איזה ?ראש אחד.. ועיתון נוער ?כן איזה ?מעריב לנוער איזה צבע המחשב שלכם ?אפור.. והמסך ?שקוף? והמקלדת ?אפורה חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?מה כבר אפשר לחשוב? מתכוננים לנצל אותם ?כן איך ?אני ייעשה דברים שאני אוהבת כמו: ללכת לשופינג.. יצא לכם פעם לנצל מישהו ?לא באיזה אופן ?לא יצא. ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?לצערי כן.אבל גיליתי מהר:) כמה חברים טובים יש לכם ?3 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ?עדיף חבר אחד שהוא חבר אמיתי ועוד כמה ידידים שחור או לבן ?לבן ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?כתום צהוב או ורוד ?ורוד אפור או חום ?אפחד..טוב נו..תלוי למה.. איזה חדר יש לכם ?מזאת אומרת איזה חדר? חדר גדול. איזה צבע המיטה שלכם ?חום אורן כזה.. מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כן אתם בו לבד ?לא אם לא אז עם מי אתם ?אחותי.. ו.. זהו חח

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifתשובות בלי נושא ../images/Emo3.gif

תאריך לידה ? 5.9.90 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? 15 זה אומר שאתם עולים לכיתה..? י' חיה אהובה ? פרה,חיפושית,דולפין. מגדלים כזאת ?ברור
משו אחר אולי...?גם דגים X: סגנון מוזיקה אהוב ?פופרוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?כע כמה דיסקים מקוריים יש לכם ?אינלי כוח לספור מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? בלו קונים רק מקוריים ?כה מקצוע שנוא בבצפר ?מתמטיקה אולי זה ישתנה P: מסתדרים עם המורה שלו ?לע מקצוע אהוב בבצפר ? לאדעת מסתדרים עם המורה שלו ?- יצא לכם לרכוב על גמל ?לא ועל חמור ?לא וסוס ?כה אוטו אהוב ? לא מבינה בזה P: מבינים במכוניות ?^ X: מה יותר יפה - שחום או בהיר ?שחום שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ?בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?לא X: ולורדים ?לורדים כה!
&%&$&^$&^#$^# אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? ברור
אתם אוהבים להריח דלק ? לא לא ולא!!!!אני לא מבינה איך יש כאלה שאוהבים X: זה מגעיל...אני יודעת! אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ?לא ממש $: חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ?מה פתאום
לעבור נושא ?לא
ספר אהוב ?- ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? למה שינית נושא? צמחוניים ?איי וייש אוהבים לקרוא ?תלוי מה קוראים עיתון יומי ?כה איזה ?ידיעות ועיתון נוער ?לפעמים איזה ?כלמיני איזה צבע המחשב שלכם ?שחור והמסך ?לבן-צהוב כזה והמקלדת ?שחורה חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ?בעעעע
מחר אני כבר צריכה ללכת לבצפר
מתכוניים לנצל אותם ?לא איך ? X: יצא לכם פעם לנצל מישהו ?כה :( באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ?יאפ כמה חברים טובים יש לכם ? 4 ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? כן שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?כתום צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?חום איזה חדר יש לכם ?מזתומרת? איזה צבע המיטה שלכם ?חומה :-* מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?הממ.. אתם בו לבד ?בערך אם לא אז עם מי אתם ?

D o o S h a

New member
../images/Emo112.gifעונה

תאריך לידה ? 10.8 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? זה אומר שאתם עולים לכיתה..? חיה אהובה ? חתול מגדלים כזאת ? פעם... משו אחר אולי...? לא סגנון מוזיקה אהוב ? רק לא מזרחי, דיכאון ורוק כבד חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? -- כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? פעם היו לי הרבה, היום- חדשים יש רק שניים, שלא אני קניתי, קנו לי מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? אין ספציפי קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? ביולוגיה ובכלל מדעים מסתדרים עם המורה שלו ? שונאת אותה אבל מסתדרת איתה מקצוע אהוב בבצפר ? אין מסתדרים עם המורה שלו ? -- יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? כן חח וסוס ? כן אוטו אהוב ? אין מבינים במכוניות ? ממש לא מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום אבל לא יותר מדי שיער כהה או בהיר ? תלוי למי עיניים כהות או בהירות ? בהירות יחסית גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? בעעעע ולורדים ? יאק אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ? לאאאאאא זה מגעיל... נכון!! אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? לא ממש חח על מה אני מדברת... - נכון נכון שאלות סתומות ? צומי נו די כבררר לעבור נושא ? אפילו לא עונה ספר אהוב ? הארי פוטרררררררר!!! ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? יש כמה צמחוניים ? לאאא אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? אמרתי לא ועיתון נוער ? לא קבוע, לפעמים איזה ? מה שבא לי אותו רגע איזה צבע המחשב שלכם ? בז'? והמסך ? גם והמקלדת ? גם חחח- לא מצחיק
מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? קצת בעססההה מתכוניים לנצל אותם ? בטח איך ? חברות יצא לכם פעם לנצל מישהו ? אולי באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? 4 ככה ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? ממש לא שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? חדר! איזה צבע המיטה שלכם ? היא מעץ, יש לה צבע עץ חח מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? מאוד אתם בו לבד ? כן! אם לא אז עם מי אתם ? שאלון נחמט ביותר!!

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה../images/Emo3.gif

תאריך לידה ? 16.3
בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? אממ.. 12
זה אומר שאתם עולים לכיתה..? ו' חיה אהובה ? כלב
מגדלים כזאת ? לא..
משו אחר אולי...? לא סגנון מוזיקה אהוב ? אמ.. רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? אממ.. אני שומעת הכול
כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? לאדעת מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? כנ"ל קונים רק מקוריים ? מקצוע שנוא בבצפר ? מדעים
מסתדרים עם המורה שלו ? כן.. מקצוע אהוב בבצפר ? אנגלית
מסתדרים עם המורה שלו ? כן יצא לכם לרכוב על גמל ? חחח לא
ועל חמור ? כן וסוס ? כן אוטו אהוב ? פג'ו כמו שיש למשפוחה שלי ו..עוד כמה מבינים במכוניות ? כן.. בערך מה יותר יפה - שחום או בהיר ? באמצע
שיער כהה או בהיר ? שניהם עיניים כהות או בהירות ? בהירות גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? בעעע לא
ולורדים ? חח.. לפעמים אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן.. אני לא מריחה קבוע.. רק שמזדמן לי
אתם אוהבים להריח דלק ? אממ.. לאדעת אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? מה זה השאלות האלה??!?!
נכון שאלות סתומות ? כן
לעבור נושא ? אממ.. רצוי
ספר אהוב ? הארי פוטרר
ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? לא זוכרת את השם.. צמחוניים ? לא אוהבים לקרוא ? אממ.. כן קוראים עיתון יומי ? לא איזה ? -- ועיתון נוער ? לפעמים.. לא תמיד איזה ? מעריב לנוער, מעריב לילדים איזה צבע המחשב שלכם ? לבן והמסך ? אממ.. המסגרת של המחשב לבנה והרקע של המסך הוא בתצלום של ים ואי באמצע והמקלדת ? לבנה
חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? אממ.. שצריך לנצל אותם.. חח אבל אין לי כוח
מתכוניים לנצל אותם ? לא כל כך איך ? -- יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא
באיזה אופן ? -- ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? אממ.. כן
כמה חברים טובים יש לכם ? 6 בערך ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אמ.. כן שחור או לבן ? לבן ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? כתום
צהוב או ורוד ? ורוד אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? צבעוני איזה צבע המיטה שלכם ? סט כחול
מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? אממ.. ככה ככה אתם בו לבד ? כןן
אם לא אז עם מי אתם ? --

למעלה