שאלון בהמשכים:

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונהה

1. גבעתיים 2. האלופה והשמינייה אני כותבת הכי הרבה.. השאלות שלי: 1. איזה פלאפון יש לך? 2. מאכל אהוב?

../images/Emo175.gifעונה על כולם!

1) כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת
2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? הצפון
3) איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? לא יודעת
4) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? א טו לאדו.
5) את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? כן
6) באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר? השניה, ממצוצע 95
7) כמה שעות אתה לומד בבצפר? לא ספרתי
8) איזה שיעור הכי כיף לך? היסטוריה
9) ספר בדיחה מצחיקה (באמת מצחיקה! לא משהו בסגנון "איש אחד הלך..") מאיפה לי?!
10) מה היית רוצה להגיד לאחד לחברי הפורום? אני רוצה להגיד לשכולם שאתם מדהימים!
11) תוכניות לחופש הגדול?? בנתיים רק ים, בריכה וחופשה באילת
12) בריב על מיקום מפגש הפורום - באיזה צד אתה? חיפה או תל אביב? תל אביב
13)עם מי הכי כייף לך להיות? חברות ומשפחה
14)תמצא שם אחר לסדרה: "השמיניה" אבל שם יםה, ותופס.. התשיעיה, חח סתםם:p לא יודעת
15)איזו עיר את\ה הכי אוהב\ת? ת"א
16)באילו פורומים את\ה נמצא\ת? רק פה שקצת באלופה.. טוב זזתי לקבל תעודה, ביי!!

Super Chuly

New member
יאללה, גם אני

1) כמה אחים ואחיות יש לך? אח קטן אחד 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? ירושלים 3) איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? אני נורא אוהבת שאלונים 4) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? אני אצל סבתא, אז כלום 5) את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? אני מרוצה מהם 6) באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר? לא זוכרת כבר 7) כמה שעות אתה לומד בבצפר? כרגע 0 8) איזה שיעור הכי כיף לך? תיאטרון, תולדות הקולנוע ז"ל
9) ספר בדיחה מצחיקה (באמת מצחיקה! לא משהו בסגנון "איש אחד הלך..") "פעם היה קיפוד שנשם מהתחת. יום אחד הוא התיישב ומת!"
10) מה היית רוצה להגיד לאחד לחברי הפורום? רק לאחד? 11) תוכניות לחופש הגדול?? לעבוד, לעבוד ולעבוד.. .אולי קצת לבלות גם 12) בריב על מיקום מפגש הפורום - באיזה צד אתה? חיפה או תל אביב? אני בעד המרכז 13)עם מי הכי כייף לך להיות? באיזה מובן? 14)תמצא שם אחר לסדרה: לא חושבת שזה אפשרי למצוא שם אחר שיהיה טוב 15)איזו עיר את\ה הכי אוהב\ת? ירושלים וכפר סבא 16)באילו פורומים את\ה נמצא\ת? השמינייה, מה זה השטויות האלה, המזימה, כפר סבא ותיאטרון ליהי :)

Super Chuly

New member
אופסי, שכחתי! הנה הן ../images/Emo26.gif

1) מי הדמות האהובה עלייך מהשמינייה? 2) מי השחקן האהוב עלייך מהסדרה? ליהי :)

orel4400

New member
עונה

1) מי הדמות האהובה עלייך מהשמינייה? דורי 2) מי השחקן האהוב עלייך מהסדרה? מיכאל אלוני שאלות משלי: 1. מי החבר הכי טוב שלך (בכללי)? 2. למי אתה הכי מחובר פה בפורום?

nWkobi

New member
עונה על ה-4 ומוסיף

1) מי הדמות האהובה עלייך מהשמינייה? איה ומיקה 2) מי השחקן האהוב עלייך מהסדרה? רוברטו פולק שאלות משלי: 1. מי החבר הכי טוב שלך (בכללי)? ערן 2. למי אתה הכי מחובר פה בפורום? הממ...ללא מעט לשמחתי. והנה השאלות שלי: 1.מה בא קודם,ברק או רעם(שאלה מתחכמת,אני יודע,אבל תחשבו על זה,זה יותר פשוט ממה שזה נראה)? 2.באיזו שנה טבעה הטיטאניק?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifעונה!

1.מה בא קודם,ברק או רעם(שאלה מתחכמת,אני יודע,אבל תחשבו על זה,זה יותר פשוט ממה שזה נראה)? 2.באיזו שנה טבעה הטיטאניק? תשובות 1. ברק
2. 1905 נראה לי.. או 1915.. שאלות שלי: 1. איזה פלאפון יש לך? 2. מה המאכל האהוב עלייך? [כמון שזה גם לבנים וגם לבנות
]

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif טוב

קודם כל למה "
"? דבר שני, לא טעיתי, ברק בא לפני רעם וזה בדוק. אתה יכול אפילו לבדוק. והיטיטאניק טבעה בנת- 1912. תיקנתי, בסדר?

Rioter

New member
מן הסתם שהברק בא לפני הרעם

הרי האור יותר מהיר מהצליל.

Rioter

New member
ואגב קובי

הסמיילי ששמת שם באמת פוגע. [ואתה טעית, אז בכלל :O]

הברק והרעם

למה הברק בא לפני הרעם? מכיון שמהירות האור גדולה ממהירות הקול, אנו רואים את הברק לפני שאנו שומעים את קול הרעם. אפשר לאמוד את מרחק הסופה מאתנו על ידי מדידה של מרווח הזמן בין הברק לבין הרעם . מרוח של 3 שניות מייצג מרחק של ק"מ אחד (לקוח מאתר הנקרא אתר מזג האויר של ילדי מטולה- או משהו כזה).

DoRiNuS sMiNiA

New member
לושעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

[איך שאני יכולה להפוך לפאקצה בשניות,זה מדהים]

למעלה