שאלון בהמשכים:

שאלון בהמשכים:

אני שואלת 2 שאלות ועונה עליהם, הבא אחרי עונה על 2 השאלות שלי ומוסיף 2משלו ועונה עליהם (סה"כ עונה על 4) הבא אחריו עונה 4 השאלות שכבר יש ומוסיף 2 משלו וגם עונה עליהם (סה"כ 6 שאלות) וכו'.

nWkobi

New member
מנסה

השאלות של הדס: 1) כמה אחים ואחיות יש לך? 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? והשתיים שלי: 3.איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? 4.איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? תשובות: 1.אנחנו שניים. 2.קרית מוצקין כמובן
3.כל פעילות שאנשים ילכו איתה עד הסוף,ואם היא מורכבת קצת בשביל האתגר,מה טוב. 4.אף שיר.

אווקיי ממשיכה../images/Emo2.gif

1) כמה אחים ואחיות יש לך? 4 כולל אני.
2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? אממ לא יודעת ..
3.איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום?אממ פעילות שכולם ישתתפו בה[?!] 4.איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? אני לא שועמת כרגע
השאלות שלי: את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר?

ממשיה

1) כמה אחים ואחיות יש לך? 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? 3.איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? 4.איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? 5.את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? 6.באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר? תשובות 1. 2 2.אילת 3.אמ.. לא יועדת 4. שיר שאוקסנה שלחה לי 5.כן 6. עוד לא קיבלתנו שוב תעודות
השאלות שלי: כמה שעות אתה לומד בבצפר? איזה שיעור הכי כיייף לך?

Rioter

New member
עונה + שואלת

1) כמה אחים ואחיות יש לך? אני + שני אחים קטנים 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? הכינרת 3) איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? שלא דורשות מאמץ מיוחד כלשהו, כן, אני עצלנית 4) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? לא שומעת (למה השאלה הזו תורמת? XD) 5) את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? כן 6) באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר? המוצע שלי נשאר אותו דבר, 93 :X ושאלות שלי - 7) ספר בדיחה מצחיקה (באמת מצחיקה! לא משהו בסגנון "איש אחד הלך..") 8) מה היית רוצה להגיד לאחד לחברי הפורום? זהו. XS

ממשיכה (משחק כיפי =] ) ../images/Emo210.gif

1) כמה אחים ואחיות יש לך? 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? 3.איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? 4.איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? 5את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? 6באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר? (והנה השאלות שלי:) [1] תוכניות לחופש הגדול?? [2] בריב על מיקום מפגש הפורום - באיזה צד אתה? חיפה או תל אביב? תשובות: 1. שתיים 2. אמממ פריז ואילת 3. אתם מתכוונים למשחק??? למפגש??? 4. לא שומעת עכשיו 5. בואו לא נגזים
... ממוצעים 6. אממ נראה לי זאת..? לא.. הקודמת..? ווואי אין לי מושג 7. להיפגש עם חברות שלי שגרות יחסית רחוק, להתבטל הרבה, ללכת לסופרלנד, ללכת למפגש פורום ועוד......... 8. תל אביב

Rioter

New member
זהו O___O בואו פשוט נאחד את השאלות.

אני כבר מגיבה להודעה הזו עם כל השאלות ביחד כשהן מסודרות O:

Rioter

New member
../images/Emo20.gif אוקיי - אז כל השאלות עד עכשיו -

1) כמה אחים ואחיות יש לך? 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ? 3) איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום? 4) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע? 5) את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים? 6) באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר? 7) כמה שעות אתה לומד בבצפר? 8) איזה שיעור הכי כיף לך? 9) ספר בדיחה מצחיקה (באמת מצחיקה! לא משהו בסגנון "איש אחד הלך..") 10) מה היית רוצה להגיד לאחד לחברי הפורום? 11) תוכניות לחופש הגדול?? 12) בריב על מיקום מפגש הפורום - באיזה צד אתה? חיפה או תל אביב? תהנו. XD

עונה::

1) כמה אחים ואחיות יש לך??2 2) מה לדעתך המקום הכי יפה בארץ?אילת 3) איזה סוג של פעילות תעדיף,כחבר פורום?לא יועדת.. 4) איזה שיר את\ה שומע\ת כרגע?עכשיו לא, אבל מקודם את השיר שאוקסנה שלחה לי..
5) את\ה חושב\ת שהציונים שלך טובים?כן
6) באיזה מחצית הייתה לך ציונים טובים יותר?עוד לא קיבלנו את התעודות למחצית השניה
7) כמה שעות אתה לומד בבצפר?הכי הרבה זה 6.. חחחח
8) איזה שיעור הכי כיף לך?ספורט
9) ספר בדיחה מצחיקה (באמת מצחיקה! לא משהו בסגנון "איש אחד הלך..")אין לי..
10) מה היית רוצה להגיד לאחד לחברי הפורום?ממ.. אוקסנה תודה, ליאת נאי אוהבת אותך
11) תוכניות לחופש הגדול?? טלויזיה..XD 12) בריב על מיקום מפגש הפורום - באיזה צד אתה? חיפה או תל אביב? תל אביב

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo221.gifאוו, שאלות מעניינות../images/Emo2.gif!

1.עם מי הכי כייף לך להיות?עם החברות שלי ועם המפשחהD: 2.תמצא שם אחר לסדרה: "השמיניה" אבל שם יםה, ותופס.."פרוייקט שמור"

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo221.gifוהשאלות../images/Emo122.gif

1.איזו עיר את\ה הכי אוהב\ת? 2.באילו פורומים את\ה נמצא\ת?

למעלה