שאלון....... ארוך.

mad eye rejy

New member
גמני גמני

איזה מזל אתם?-בתולה קוראים הורוסקופים?-לא מאמינים באסטרולוגיה?-לא ממש שיר אהוב:where is the love,hurt זמר/ זמרת/ להקה אהובה:קט סטיבנס,ביץ' בויס לומדים?-לצערי בבי"ס?-אלא איפה? איזה כתה?-ט' באוניברסיטה?-לא איזה מקצוע?-סופרת לעתיד במה עובדים?-לא עובדת! כמה אחים יש לכם?-3 חצאי אחים(אח ואחות מאבא,אחות מאימא) בני כמה?-האח בן שנתיים,האחות מאבא בת 5 חודשים,האחות מאימא בת חודשיים דבר שעשיתם ואתם גאים בו:צנחתי צניחה חופשית דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:העתקתי במבחן ספורט מועדף:כדורעף,שחייה,משקולות משקה מועדף:מיץ סחוט טעם גלידה מועדף:ריבת חלב/קרמל מה את/ה עושה כשמשעם לך?-רואה TV,קוראת,כותבת,מחשב... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?-אמ...11 היית מעורב פעם בתאונה?-כמה פעמים צבע אהוב:אדום היום המועדף בשבוע:שבת וראשון מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?-אין לי שמץ מה משמח אותך?-המון דברים.... מה מעציב אותך?-כשכלב מת מה מכעיס אותך?-שהמורה שלי לתנ"ך שונאת אותי ושהחבר שלי בפלורידה מה מרגיע אותך?-לישון,לראות סרט טוב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?-תרמתי 1000ש"ח לתנו לחיות לחיות מעשן/ת?-אאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייחחחחחחחחחחחחחחססססססססססססס שותה משקאות חריפים?-לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?-לוידעת....לאנס ארמסטרונג(?) אוהב/ת את מדינת ישראל?-לא כמה פעמים היית בכותל?-איזה 8 ככה ובירושלים?-אמ,5 פעמים בשבוע בערך כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?-? עישנת פעם סמים?-מה פתאום! איזה סוג?-לא עישנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש רשיון?-לא על איזה טסט עברת?-אין רשיון אוהבים לשחק?-בטח איזה סוג משחקים?-במחשב,כלמיני שש בש או שחמט?-לא ולא דמקה או שחמט?-קמקה.אבבל זה מ-ש-ע-מ-ם עיר אהובה בעולם:ברטלברו,וורמונט עיר אהובה בארץ:י-ם ארץ שנואה בעולם:לוידעת אוהבים את החורף?-מאוד מפחדים מרעמים וברקים?-לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?-הברק מה הכי כיף לעשות בגשם?-לרוץ בזרועות פתוחות בלי מטריה קופצים לתוך שלוליות?-לא ממש אוהבים קרמבו?-דא אוהבים את הסימפסונים?-ברור בילית פעם בכלא?-לא *מזדעזעת* פשעת?-מה פתאום!!!!!!!!!!!!!!!!! רצחת?-OMG מה זה השאלות האלה?!מי את חושב שאנחנו? גנבת?-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא הרמת יד על מישהו/י?-לא אנסת?-WTF?!?!?!?!מה זה?!?!?!?!את חושבת שאנחנו כותבים מהכלא? חנית במקום שאסור?-אין לי רשיון השתנת במקום ציבורי?-חחחח לא השחטת?-קישקשתי על שולחן בבצפר לא שילמת דו"ח?-אין לי ר-ש-י-ו-ן נסעת מהר מידי?-א-י-ן ל-י ר-ש-י-ו-ן צבעת פעם את השיער?-לא לאיזה צבע?-לא צבעתי יש פירסינג?-לא איפה?-אין לי מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?-ממש לא משעמם בחיים?-די ככה איזה סוג מים הכי טעים?-אקווה נובה וסוג קולה?-שונאת קולה ותה?-ארל גריי עם חלב מתגעגע/ת לקיץ?-לא ממש מה עובר לכם עכשיו בראש?-וואי איזה שאלון ארוך זה למה אני לא מנצלת את הזמן טוב יותר אוהבים להתחכם?-די המורים אוהבים אתכם?-לא מאמין/ה בה'?-לא למה?-כי אם הוא היה קיים(והוא לא)הוא היה עושה משהו טוב יותר עם העולם צמחוני/ת?-חס וחלילה אוהבים מוסיקה?-כן אוהבים סרטים?-מאוד מאוד אוהבים טלויזיה?-נו מי לא מסנג'ר או איסיקיו?-מסנ טלפון או פלאפון?-פלא מחשב או טלויזיה?-TV שירים או סרטים?-סרטים! שוקולד מריר או לבן?-לבנבן כריסטינה אגילרה או בריטני?-כריסטינה 50 סנט או אמינם?-50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן?-מי? 0 או 1?-0 אבודים או נמלטים?-אבודים שולט שולט זוג או פרט?-זוג בליינד דייט או דאבל דייט?-תלוי לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?-מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?-בהחלט למה?-ככה טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון-נחמד מאוד ~רוני~

I am IRiTooSH

New member
חדשה ועונה../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

איזה מזל אתם?-גדי קוראים הורוסקופים?-כשמשועממת ויש לידי עיתון כזה ><" מאמינים באסטרולוגיה?-לע.. שיר אהוב:אינלי אחד. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:Deep Purpel, MCR, עוד מלא>< לומדים?-לצערי בבי"ס?-משגב. איזה כתה?-ז' באוניברסיטה?-לא איזה מקצוע?-? במה עובדים?-בייביסיטר פעם ב.. כמה אחים יש לכם?-1 בני כמה?-בן 10. דבר שעשיתם ואתם גאים בו:אממ. עברתי מנשר למשגב
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אממ. ספורט מועדף: הכל נראלי
משקה מועדף:מיץ מנגו
טעם גלידה מועדף:שוקולד
מה את/ה עושה כשמשעם לך?-משתעממת. -.-" [כמו עכשיו.] באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?-סביבות 12 וחצי.. היית מעורב פעם בתאונה?-תאונת דרכים? לא. תאונה שעשו לי? כן
[פתחו לי את הראש בעזרת מטאטא
] צבע אהוב:צהוב
היום המועדף בשבוע:אין. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?-שנפתחה לאחשלי הרגל, בזכותי איכשהו
מה משמח אותך?-המון דברים.... מה מעציב אותך?-כשמתעללים בחיות, כשהחיים שלי נהרסים מה מכעיס אותך?-כנ"ל. מה מרגיע אותך?-לישון,לראות סרט טוב, להיות עם חברות, לצחוק ועוד דבירם משמחים
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?-לא. מעשן/ת?-בחחים לאאאאאאאאאאאאאא%$&#^$% שותה משקאות חריפים?-לא:S איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?-מלא. אוהב/ת את מדינת ישראל?-תלוי במה. כמה פעמים היית בכותל?-3 פעמים בערך. ובירושלים?-לא ספרתי. בחופש הגדול נסעתי לשמה מלא וגם כשהייתי קטנה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?-כל פעם שאני חולה. עישנת פעם סמים?-לאאאאאאאאאאאאאאא#@$&%#$ איזה סוג?-לא עישנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש רשיון?-לא
על איזה טסט עברת?-אין רשיון אוהבים לשחק?-כ
איזה סוג משחקים?-הרבה. שש בש או שחמט?-שש בש
דמקה או שחמט?-לא זה ולא זה
עיר אהובה בעולם: טאריכה
[רוב המשפחה שלי גרה שמה
] עיר אהובה בארץ:אממ. אינלי.
ארץ שנואה בעולם:רוסיה?
[אינלי שומדבר נגדתכם, תרגעו..] אוהבים את החורף?-מאוד!! מפחדים מרעמים וברקים?-לא, ברקים ורעמים זה טוב
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?-אפחד. מה הכי כיף לעשות בגשם?-לרוץ, להרטב ולשיר עם חברות. קופצים לתוך שלוליות?-פעם, היו זמנים.. אוהבים קרמבו?-בערך:S אוהבים את הסימפסונים?-לא חולה עליהם.. בילית פעם בכלא?-לא
פשעת?-אעע. לא נראלי:S רצחת?-נמלה
גנבת?-לא:S הרמת יד על מישהו/י?-בצחוק, בקארטה, כשמנסים להכאיב לי-אני מחזירה
אנסת?-לאאאאא:S חנית במקום שאסור?-אין לי רשיון השתנת במקום ציבורי?-לאאא:S השחטת?-קישקשתי על שולחן בבצפר, נחשב? לא שילמת דו"ח?-אין לי ר-ש-י-ו-ן
נסעת מהר מידי?-א-י-ן ל-י ר-ש-י-ו-ן
צבעת פעם את השיער?-לא:S לאיזה צבע?-לא צבעתי
יש פירסינג?-רק באזניים, נו רגיל.. איפה?-כנ"ל. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?-לא נראלי:S משעמם בחיים?-כ.. איזה סוג מים הכי טעים?-טמי4 וסוג קולה?-קוקה קולה. ותה?-תה צמחים מהגינה שלי+מלאמלא סוכר
מתגעגע/ת לקיץ?-לא.. מה עובר לכם עכשיו בראש?-כבר לא משעמם לי
אוהבים להתחכם?- מי לא?טחח. המורים אוהבים אתכם?-תלוי מי.. XDD מאמין/ה בה'?-בערך:S למה?-ככה. צמחוני/ת?-אם יום אחד בשר לא יהיה טעים לי, אהפוך לצמחונית. [מרחמת על חיות. אוהבת את הבשר.
] אוהבים מוסיקה?-כן
no music, no life@$^%$&^%$@&!# אוהבים סרטים?-מאוד מאוד@~!# אוהבים טלויזיה?-כ
מסנג'ר או איסיקיו?-מסנ' [: טלפון או פלאפון?-ממ. שניהם
מחשב או טלויזיה?-מחשב
שירים או סרטים?-שירים$#@^ שוקולד מריר או לבן?-שניהם
כריסטינה אגילרה או בריטני?-אותו הדבר. 50 סנט או אמינם?-אותו בולשיט. לינקין פארק או סימפל פלאן?-סימפל פלאן. 0 או 1?-1? אבודים או נמלטים?-? זוג או פרט?-זוג בליינד דייט או דאבל דייט?-לא'דעת.. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?-התרגשות
שונאים כרגע מישהו?-כן
למה?-..? איך היה השאלון - אחלה
אה ו.. קוראים לי עיריתD: בת 13 ממשגב.

Arwen123

New member
עונה

איזה מזל אתם? גדי. היום יומולדת 17 קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יש המון זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ביטלס לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"א באוניברסיטה? לא! איזה מקצוע? במה עובדים? שומדבר כרגע כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 11 וחצי ו-5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: חיפשתי עבודה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: השתכרתי ממש ועשיתי המון שטויות ודברים לא לעניין ספורט מועדף: אין משקה מועדף: נסטי אפרסק לנצח טעם גלידה מועדף: תות מה את/ה עושה כשמשעם לך? קוראת ספר או מדליקה טלוויזיה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 ומעלה היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: כתום היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אני וחבר נורא טוב שלי נהיינו ביחד. מה משמח אותך? חברים, החבר, דברים חדשים. מה מעציב אותך? מוות מה מכעיס אותך? אנשים צבועים ורעים מה מרגיע אותך? הוא מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מד"א מעשן/ת? כן שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש כ"כ הרבה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים שלוש ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שצריך עישנת פעם סמים? לא. קו אדום. איזה סוג? לא! יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? במה?:| שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לונדון עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: גרמניה אוהבים את החורף? כן! מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לצאת החוצה עם מוזיקה או להיות בתוך חדר חם עם בנאדם אהוב קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? היה איפה? בלמעלה של האוזן (הליקס) מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. למרות שיש לי ידיד קצת ערס שקורא לי ככה משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? נסטי P: מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? ארוך השאלון הזה.. רבאק! אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? ככה מאמין/ה בה'? לא למה? לא יודעת.. אולי בעצם כן לפעמים. צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה (אם ממש חייבים לבחור) 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי היא בנאדם רע

קאפיו

New member
--------

איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: אין אחד כזה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין אחד כזה לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? - במה עובדים? - כמה אחים יש לכם? 4 בני כמה? הראל בן 15, הודיה בת 13, אסף בן 10, וטל בת 7 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הייתי בעמונה ובגוש קטיף דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: נשברתי במעצר ונתתי פרטים ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: תפוזים טעם גלידה מועדף: וניל עם עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? תלוי.. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? סביבות 12, 1. תלוי היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: ירוק היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכר... מה משמח אותך? גשם מה מכעיס אותך? שקרים ושחיתות מה מרגיע אותך? מוזיקה, לכתוב מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? חוץ מהיין של שבת לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש הרבה.. אוהב/ת את מדינת ישראל? את המדינה עצמה לא ממש.. כמה פעמים היית בכותל? אין לי מושג... המון ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא יודע.. כשאני צריך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? לא יש רשיון? בעזרת ה' עוד מעט!!! על איזה טסט עברת? בעזרת ה' ראשון... שש בש או שחמט? כלום דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ירושלים עיר אהובה בארץ: ירושלים ארץ שנואה בעולם: לא יודעת, יש הרבה אוהבים את החורף? כןןןןןןןןןןןןןןן מפחדים מרעמים וברקים? ממש לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?- מה הכי כיף לעשות בגשם? לקפוץ בשלוליות ואז כשאתה מתרטב אז להחליף בגדים, להכנס מתחת לשמיכה ולשתות שוקו רותח קופצים לתוך שלוליות? ברור אוהבים קרמבו? כןןן אוהבים את הסימפסונים? לא ממש בילית פעם בכלא?כן פשעת? לדעתי זה לא פשע.. רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? אממ לא אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? לא השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? לא יש פירסינג? לא איפה? לא מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? לא יודע... וסוג קולה? קוקה קולה ותה? רגיל מתגעגע/ת לקיץ? ממש לאאאאא מה עובר לכם עכשיו בראש? שממש לא בא לי שיחזור הקיץ אוהבים להתחכם? תלוי מתי המורים אוהבים אתכם? לא ממש. בעצם יש אחת שכן מאמין/ה בה'? כן למה? וואלה זה לא שאלה של סקר... צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? לא מסנג'ר או איסיקיו? אייסי טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? איכ 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? כלום זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? כלום לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות. אולי רק ממש מעצבים שונאים כרגע מישהו? כן למה? ככה

למעלה