עונה גם
איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: השתיקה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אתי אנקרי, אביב גפן, אביתר בנאי .... לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? - באוניברסיטה? - איזה מקצוע?- במה עובדים? בגן של ילדים בחינוך מיוחד כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עוגה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כנ"ל ספורט מועדף: שחיה משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: תות מה את/ה עושה כשמשעמם לך? ישנה, קוראת, במחשב, טלוויזיוה וכו' באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? מתישהו בלילה היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: תכלת היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? היו לי כמה כאלה... שיצאתי לעולם זה היה משהו שהפתיע אותי בהחלט!! מה משמח אותך? חברים מה מעציב אותך? כשלון מה מכעיס אותך? שקרים מה מרגיע אותך? אמבטיה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? ככה ככה כמעט ולא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה... ובירושלים? גרתי שם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אמ... לא הרבה דווקא עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? - יש רשיון? עדיין לא
על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? כל מיני שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ירושלים עיר אהובה בארץ: כנ"ל ארץ שנואה בעולם: עזה אוהבים את החורף? בערך מפחדים מרעמים וברקים? כן
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם ברור מה הכי כיף לעשות בגשם? לשכב מתחת לפוך עם תה או שוקו חם קופצים לתוך שלוליות? כן אבל תלוי איזה נעליים יש לי אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? כן פשעת? לא רצחת? לא אה בעצם כן-נמלים גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לאאאאאאאאאאאאאא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? כן נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? ורוד, חום, שחור, כתום, אדום.. יש פירסינג? לא איפה? - מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? עם נענע/מנטה מתגעגע/ת לקיץ? כן במידה מסוימת מה עובר לכם עכשיו בראש? בגדים קצרים אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? חלקם מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כןןן אוהבים טלויזיה? כןןןן מסנג'ר או איסיקיו? אייסי טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? שניהם שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן-ברור כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? לא זה ולא זה לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אמ... זוג או פרט? פרד בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? אמ כן למה? כי הם רשעים טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד מאוד תודה רבה!!!
איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: השתיקה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אתי אנקרי, אביב גפן, אביתר בנאי .... לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? - באוניברסיטה? - איזה מקצוע?- במה עובדים? בגן של ילדים בחינוך מיוחד כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עוגה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כנ"ל ספורט מועדף: שחיה משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: תות מה את/ה עושה כשמשעמם לך? ישנה, קוראת, במחשב, טלוויזיוה וכו' באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? מתישהו בלילה היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: תכלת היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? היו לי כמה כאלה... שיצאתי לעולם זה היה משהו שהפתיע אותי בהחלט!! מה משמח אותך? חברים מה מעציב אותך? כשלון מה מכעיס אותך? שקרים מה מרגיע אותך? אמבטיה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? ככה ככה כמעט ולא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה... ובירושלים? גרתי שם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אמ... לא הרבה דווקא עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? - יש רשיון? עדיין לא