שאלון....... ארוך.

קספר07

New member
עונה גם

איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: השתיקה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אתי אנקרי, אביב גפן, אביתר בנאי .... לומדים? לא בבי"ס? לא איזה כתה? - באוניברסיטה? - איזה מקצוע?- במה עובדים? בגן של ילדים בחינוך מיוחד כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 21 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עוגה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כנ"ל ספורט מועדף: שחיה משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: תות מה את/ה עושה כשמשעמם לך? ישנה, קוראת, במחשב, טלוויזיוה וכו' באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? מתישהו בלילה היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: תכלת היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? היו לי כמה כאלה... שיצאתי לעולם זה היה משהו שהפתיע אותי בהחלט!! מה משמח אותך? חברים מה מעציב אותך? כשלון מה מכעיס אותך? שקרים מה מרגיע אותך? אמבטיה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? ככה ככה כמעט ולא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה... ובירושלים? גרתי שם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אמ... לא הרבה דווקא עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? - יש רשיון? עדיין לא
על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? כל מיני שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ירושלים עיר אהובה בארץ: כנ"ל ארץ שנואה בעולם: עזה אוהבים את החורף? בערך מפחדים מרעמים וברקים? כן
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם ברור מה הכי כיף לעשות בגשם? לשכב מתחת לפוך עם תה או שוקו חם קופצים לתוך שלוליות? כן אבל תלוי איזה נעליים יש לי אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? כן פשעת? לא רצחת? לא אה בעצם כן-נמלים גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לאאאאאאאאאאאאאא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? כן נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? ורוד, חום, שחור, כתום, אדום.. יש פירסינג? לא איפה? - מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? עם נענע/מנטה מתגעגע/ת לקיץ? כן במידה מסוימת מה עובר לכם עכשיו בראש? בגדים קצרים אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? חלקם מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כןןן אוהבים טלויזיה? כןןןן מסנג'ר או איסיקיו? אייסי טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? שניהם שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן-ברור כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? לא זה ולא זה לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אמ... זוג או פרט? פרד בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? אמ כן למה? כי הם רשעים טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד מאוד תודה רבה!!!

mogili

New member
משעמם.

איזה מזל אתם? שור קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: באסקט קייס - גרין דיי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: גרין דיי לומדים? קצת בבי"ס?כע איזה כתה? ט' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? - במה עובדים? - כמה אחים יש לכם? אח ואחות בני כמה? 21 ו17 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: ישנתי צהריים היום :] דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לאזוכרת ספורט מועדף: - משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לישון באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 או אחרי היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: ראשון מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לאזוכרת מה משמח אותך? מוזיקה מה מעציב אותך? כאב בלתי מוסבר מה מכעיס אותך? כאב בלתי מוסבר ואנשים מטומטמים מה מרגיע אותך? מוזיקה[טובה], לישון כשממש צריכים את זה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא :X מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? כנה אוהב/ת את מדינת ישראל?נגיד כמה פעמים היית בכותל? פעם פעמיים ובירושלים? גם, כמה פעמים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? רק כשצריך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? - יש רשיון? לא, אני בכיתה ט' X_X על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? הא? איזה סוג משחקים? - שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: סן פרנסיסקו עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: - אוהבים את החורף? מאוד 3> מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הם לא מפחידים מה הכי כיף לעשות בגשם? לרוץ, לרקוד פוגו XD קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כע בילית פעם בכלא? לא פשעת? כע רצחת?לא גנבת?כע הרמת יד על מישהו/י? כע אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כע[שירותים ציבוריים P:] השחטת?כע לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כע לאיזה צבע? לאזוכרת, אבל צבעתי XP יש פירסינג?כע איפה? באוזן, הליקס מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? מאוד איזה סוג מים הכי טעים? הא? וסוג קולה? רגילה ותה? רגיל כזה מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? "מה לעשותתתת" אוהבים להתחכם?לא המורים אוהבים אתכם? לא מאמין/ה בה'? לאדעת למה? כי אנלאדעתXD צמחוני/ת?כע אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים?כע אוהבים טלויזיה?כע מסנג'ר או איסיקיו?מסנ טלפון או פלאפון?פלא' מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? איכ שניהם 0 או 1?0 אבודים או נמלטים? נמלטים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? הא? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כע למה? ככה טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד

•HadaS•

New member
עונהה ...

איזה מזל אתם? דגים קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? כן שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? כן בבי"ס? מן הסתם איזה כתה? ח' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? לא עובדת כמה אחים יש לכם? אחות אחת בני כמה? בת 10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אני גאה בהרבה דברים דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ואני גם מתביישת בהרבה דברים חח ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: ענבים, תות בננה, מים טעם גלידה מועדף: וניל ושוקו מה את/ה עושה כשמשעם לך? הולכת לישון באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? אמממ אני תמיד רוצה ללכת לישון ב11 אבל תמידי וצא שאני נכנסת למיטה רק ב12
היית מעורב פעם בתאונה? לא חס ושלום צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אממ עזבו ,,, מה משמח אותך? לראות אותו , לצחוק, שמחמיאים ליי מה מעציב אותך? שאני לא רואה אותו , שההורים רבים , שמעירים לי הערות וא כל מיני דברים כאלה מה מכעיס אותך? אנשים מגעילים, שקרנים צבועים וכפויי טובה מה מרגיע אותך? מוזיקה, שינה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא.. אבל כשיש יום התרמות בביצפר אז נאי מתרימה מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמממ את אמא אוהב/ת את מדינת ישראל? עם כל החסרונות והכל.. כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים ובירושלים? שלוש , ארבע פעמים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? חחחחח כבר שלוש שנים לא הייתי אצל רופא עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא עוד לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? מה הכוונה? משחק תיאטרון או משו אחרר? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? חחח כלום דמקה או שחמט? אפחחחדד עיר אהובה בעולם: ניו יורק עיר אהובה בארץ: תל אביב, באר שבע ארץ שנואה בעולם: אממ לבנוון
אוהבים את החורף? כןן מפחדים מרעמים וברקים? חחח קצת מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לפתוח תפה ולחכות שיכנס הגשם לפה חחח קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כןן אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אבל בצחוק כזה חחח אנסת? לא מה אני נראית לכםם חנית במקום שאסור? אין לי אוטוו השתנת במקום ציבורי? בקניון וכאלה הכוונה? כן חח השחטת? את הטפט שעל החדר שלי, נחשב? D: לא שילמת דו"ח? אין אוטוווווו נסעת מהר מידי? ^ צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? ממש ממש לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? חחח מים מינרליים שיהיה וסוג קולה? לא שותה קולהה ותה? הרגיללל ! מתגעגע/ת לקיץ? כן קצת מה עובר לכם עכשיו בראש? "מתי מתחיל כבר טופ מודלל", "באלי קרמבו" אוהבים להתחכם? חח כן המורים אוהבים אתכם? אממ שיהיה תשאלו אותם מאמין/ה בה'? כןן מאוד! למה? מזה למהה חח? כי אני מאמינה בו ! צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מן הסתם אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? שניהם טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? טלוויזיה שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה אגילרה 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שניהם שונאים כרגע מישהו? לא למה? ככה

AnGeL DoLlY

New member
..

איזה מזל אתם? סרטן קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא באמת P: שיר אהוב: כל הדיסק של יוסלס איי די זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ^^ לומדים? אכן בבי"ס? תיכון איזה כתה? י"א באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 12 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הלכתי לראיין את שימי אטיאס (כן כן ההוא מאורי גלר שמחר מתמודד על חצי הגמר) לפרויקט בקולנוע, והגעתי אליו לבדי!!:) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: גנבתי 100 שקל להורים בלי שהם ידעו, וחטפתי על זה :/ ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: דיאט קולה טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? שאלונים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא חס ושלום צבע אהוב: חום היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? נראה לי כשחברות שלי הפתיעו אותי בשדה התעופה כשחזרתי מקניה,וכשהבסט פרינד באה לארץ מוקדם מהצפוי מה משמח אותך? לפגוש אנשים, לצאת לבלות, הלהקה מה מעציב אותך? ריבים ועונשים ושטויות מה מכעיס אותך? כשלא מבינים אותי מה מרגיע אותך? מוזיקה שקטה עם קפה ועיתון בחדר מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? להקת שיר נחשבת לתרומה לקהילה אז.. אנערף :] מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? מדי פעם איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ההורים שלי ודודה שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? מאוד כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שאני חולה (פעם-פעמיים בשנה) עישנת פעם סמים?
איזה סוג? יש רשיון? עוד לא :[ בקרוב מתחילה. על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? במה? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? לא יודעת אף אחד מהם דמקה או שחמט? דמקה כן חח עיר אהובה בעולם: לא הייתי בהרבה אבל אהבתי את אמסטרדם עיר אהובה בארץ: ת"א ואילת ארץ שנואה בעולם: כל הארצות הערביות למינהן אוהבים את החורף? לא ממש מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ברק כי הוא בא בבום כזה.. מפחיד מה הכי כיף לעשות בגשם? לא יודעת קופצים לתוך שלוליות? כבר לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? ... בילית פעם בכלא? חח לא פשעת? לקחתי 100 שקל להורים בלי ידיעתם :/ רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? בגן אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? חח יש מצב השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לא אבל אני חושבת על זה לאיזה צבע? יש פירסינג? הליקס טיטניום שחור פרסה איפה? באוזן ימין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? חח ממש לא משעמם בחיים? לרוב לא איזה סוג מים הכי טעים? אויש מה וסוג קולה? קוקה קולה ותה? צ'אי מסאלה רולז מתגעגע/ת לקיץ? כןןןן ;[ מה עובר לכם עכשיו בראש? שומדבר מיוחד. רק שיעבור הריתוק הזה מהר. אוהבים להתחכם? תלוי מתי המורים אוהבים אתכם? כן מאמין/ה בה'? לא למה? כי אני לא חושבת שהוא קיים, מה למה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? מאוד אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? קשההההה. שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? נמלטים!
זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? מעיק

איפ הגשם דפק לי תיציאה..

לפחות השאלון יעביר לי תזמן
איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? עוד לא החלטתי שיר אהוב: משתנה תמיד זמר/ זמרת/ להקה אהובה: משתנה תמיד לומדים? אפשר לקרוא לזה ככה....
בבי"ס? אכן איזה כתה? יב' באוניברסיטה? ברור איזה מקצוע? חינוך מיני
במה עובדים? חינוך מיני.....חחחח
.. כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: שאני בחיים דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יותר מידי ספורט מועדף: השתוללות..
משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? משתוללים
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 היית מעורב פעם בתאונה? לא עלינו צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יכולה להצביע על רגע ספיפי אחד מה משמח אותך? הרבה דברים מה מעציב אותך? מוות, בדידות מה מכעיס אותך? התנשאות, שטחיות מה מרגיע אותך? ים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא באופן קבוע מעשן/ת? לא באופן קבוע שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? עצמי אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת להמנע מהדבר הזה..
עישנת פעם סמים? כן איזה סוג? הוו הגזמתם...
יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? לא אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? אין קץ לילדות....מה שבא בא שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא יודעת עיר אהובה בארץ: כפר סבא ארץ שנואה בעולם: חחח לא איכפת לי אוהבים את החורף? לאאאאאאאא מפחדים מרעמים וברקים? כן...
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? השילוב מה הכי כיף לעשות בגשם? להסתתר בבית קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? מאוד.... סדרה גדולה בילית פעם בכלא? ביליתי?!.. מה הכלא הפך למקום בילוי? ולא פשעת? כן... רצחת? לא גנבת? כן הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? כן... חנית במקום שאסור? סתםם נראה לכם שאנסתי מה זה השאלות האלה?.. ולא לא חניתי במקום שאסור אולי החנתי אופניים במקום שאסור השתנת במקום ציבורי? כן...
השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי דוח נסעת מהר מידי? כן על האופניים של גיא..
צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? אדום יש פירסינג? כן איפה? לאמגלה..
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא אבל אחרים כן משעמם בחיים? בדרך כלל לא איזה סוג מים הכי טעים?
יאללה כל הים מגיעים מאותו מקום זה בולשיט וסוג קולה? סבתא שלך ותה? נענע.....
מתגעגע/ת לקיץ? מאוד מה עובר לכם עכשיו בראש? קר לי פיחסה אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? כן....
מאמין/ה בה'? כן למה? צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? הכי אוהבים סרטים? לא אוהבים טלויזיה? לא מסנג'ר או איסיקיו? לא טלפון או פלאפון? פלאפן מחשב או טלויזיה? לאא שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? סבתא שלי... 50 סנט או אמינם? איח לינקין פארק או סימפל פלאן? איח 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? לא זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? איח לא זה ולא זה לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי לא טוב, זהו, ואי רציני? אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? היה נחמד היו רגעים לא נעימים אבל בכללי היה סבבה...

nastiush

New member
עונה עונהה

איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? כןן שיר אהוב: אלייך- של דניאל זילברשטיין זמר/ זמרת/ להקה אהובה: רן דנקר ודניאל ז לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ז' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? כל מיני במה עובדים? כלום כמה אחים יש לכם? 0 בני כמה? 13 וכמה שבועות דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עוזרת לאנשים בזמן מצוקה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:...... ספורט מועדף: ריקוד =] המקצוע שלי משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: סניקרס ופצפוצי שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? עונה על שאלונים
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10 או 11 היית מעורב פעם בתאונה? לאא ואני לא רוצה צבע אהוב: טורקיז, ירוק ולבן היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא משהו שאמור לעניין אתכם מה משמח אותך? לשמח אנשים אחרים מה מעציב אותך? טלוויזיה
מה מכעיס אותך? אנשים חסרי שכל חחחח מה מרגיע אותך? צחוק מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לסרטן נדמה ליי מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? חכם, נבון, צודק, נחמד אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? לא זוכרת ובירושלים? לא זוכרת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כמה פעמים בשנה.. אני רוב הזמן בריאה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? אמרתי שלא! יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אני בת 13, הלוואי שהיה לי רישיון אוהבים לשחק? ברור איזה סוג משחקים? תלוי שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: בואנוס איירס עיר אהובה בארץ: ראשון לציון ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? לא ממש מפחדים מרעמים וברקים? לא ממש מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אף אחד מה הכי כיף לעשות בגשם? לצאת ולהתרטב קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? מאוד אוהבים את הסימפסונים? .... בילית פעם בכלא? לא וגם אם הייתי לא הייתי מבלה פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? רק כשרבתי עם חברות ממש ממש עד מכות.. לפני ערבה זמן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? פחח.. אולי בילדות לפני איזה 5 שנים השחטת? לא לא שילמת דו"ח? חחחחח נסעת מהר מידי? אני לא נוהגת צבעת פעם את השיער? לא ואני גם לא מתכוונת.. אני אוהבת את השיער שלי... לאיזה צבע? שום צבע יש פירסינג? לא איפה? ... מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? ממש אבל ממש לא! איזה סוג מים הכי טעים? מינרליים וסוג קולה? RC ותה? כולם מתגעגע/ת לקיץ? מאוד מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני רוצה שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג.... במילא עכשיו חורף אז עדיף שלג אוהבים להתחכם? חח תלוי מתי המורים אוהבים אתכם? תלוי איזה מאמין/ה בה'? מאוד מאוד למה? ככה מה זה למה!? צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאודד אוהבים סרטים? מאוד אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? איסי טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? טלוויזיון
שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני 50 סנט או אמינם? 50 סנט נראה ליי לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? ....! זוג או פרט? ?? בליינד דייט או דאבל דייט? לא יודעת לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לאא למה? ככה.... כי אף אחד לא שונא אותי... למיטב ידיעתי.. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? אחלה ^^ שרף לי 15 דקות

Loves Bitch

New member
~משועממת סמויה~

איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: כרגע - מרגיש אחר/סינרגיה. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: סינרגיה, אוונסנס, ניקלבאק, היהודים, אביב גפן, ג'יימס בלאנט.. לומדים? כע בבי"ס? עירוני א', מודיעין
איזה כתה? י'ב באוניברסיטה? ישזמן איזה מקצוע? המף במה עובדים? מוכרת בדלתא כמה אחים יש לכם? 4 בני כמה? 19, 23, 27 ו-30 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: קמתי מהמיטה הבוקר?
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אנערף ספורט מועדף: סקס
משקה מועדף: קולה, וודקה תפוזים טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? עונה על שאלונים בפורום סקרים ושאלונים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12, 1.. היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: שחור, אדום, סגול היום המועדף בשבוע: שבת? מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אנערף מה משמח אותך? מוסיקה, חברים מה מעציב אותך? שעמום מה מכעיס אותך? אמא מה מרגיע אותך? מוסיקה, חברים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? כע שותה משקאות חריפים? כע איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? משפחה וחברים אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כ"כ כמה פעמים היית בכותל? פעמיים?
ובירושלים? כמה פעמים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני צריכה? עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? בקרוב >: על איזה טסט עברת? בתקווה שני אוהבים לשחק? כע איזה סוג משחקים? שש-בש
שש בש או שחמט? שש-בש
דמקה או שחמט? שח מט עיר אהובה בעולם: ת"א? עיר אהובה בארץ: ^ ארץ שנואה בעולם: אפגניסטן. אוהבים את החורף? כע מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אני אוהבת את זה
מה הכי כיף לעשות בגשם? לטייל בחוץ עם אוזניות וסיגריה
או לשבת בבית מול תנור חשמלי, עם פוך ושוקו ולראות טלוויזיה קופצים לתוך שלוליות? כע אוהבים קרמבו? כע אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לא פשעת? כע רצחת? לא גנבת? כע הרמת יד על מישהו/י? כע אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כע השחטת? כע לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? כע צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? לא איפה? >: מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. אחרים מגדירים אותי ככה
משעמם בחיים? כ"כ איזה סוג מים הכי טעים? מינרליים? וסוג קולה? קוקה קולה
ותה? ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ? כע מה עובר לכם עכשיו בראש? שאלון טיפשי אוהבים להתחכם? מאוד המורים אוהבים אתכם? לא
מאמין/ה בה'? לא למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כע אוהבים סרטים? כע אוהבים טלויזיה? כע מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא רואה זוג או פרט? זוג >: בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? כע למה? באלי אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? טיפשי

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? מזמן הפסקתי מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: שייגעצ - דיילת באלעל זמר/ זמרת/ להקה אהובה: שייגעצ, מופע הארנבות של ד"ר קספר, פאנקייק. לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ט' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? שתי אחיות בני כמה?6 ו12 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא פחדתי. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: האמנתי לשקרנים ספורט מועדף: לשבת בבית משקה מועדף: מיץ תפוזים סחוט טעם גלידה מועדף: וניל אריאוז מה את/ה עושה כשמשעמם לך? פוטושופ/רולרקוסטר/ציור/תופים. ישלי מה לעשות בקיצור. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מוקדם היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? עמוק מדי. מה משמח אותך? הצלחה של קרוביי, חיוכים, לראות את מייקי :) מה מעציב אותך?להיות רחוקה ממנו, כשלונות שלי או של הקרובים אליי, אנשים שמאמינים שאני מינימום ציירת דגולה (כי אני לא. רק שלא ירביצו לי
) מה מכעיס אותך? שלאנשים יהיה מה להגיד ולהגיב לכל דבר, כאילו הם יודעים יותר. בטחון עצמי מופרז. אדישות מוגזמת. חוסר בטחון עצמי מופרז. שעוצרים כל 5 דקות, מסתכלים אחורה ושואלים את עצמם "נפל לי ספר?"
מה מרגיע אותך? שהוא מלטף אותי, חיבוקים, מוזיקה, שאני מנגנת בתופים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תורמת כסף לקופות חיסכון במכולת. מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לא חשבת שיש אחד הכי. אוהב/ת את מדינת ישראל? אין לי ארץ אחרת כמה פעמים היית בכותל? 3-4 פעמים. ובירושלים? גם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שמתעורר הצורך עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? כאלה במחשב שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: קשה... עיר אהובה בארץ: גם... ארץ שנואה בעולם: טזחסטן. וכל המדינות שליד שנגמרות ב-טן. אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אוי באמת. מה הכי כיף לעשות בגשם? להתכרבל מתחת לפוך. קופצים לתוך שלוליות? רק שממש משעמם>< אוהבים קרמבו? מאוד אוהבים את הסימפסונים? לא ממש... בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? ציבורי לא, פתו כן. השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? אדום בקצוות יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? המים מהברז שלי (כן אנשים טוענים שהמים שלי יותר טעימים) וסוג קולה? קוקה קולה ותה? ויסוצקי? מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? שונאת חורף. אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? חלק מאמין/ה בה'? לא למה? מה למה? אמונה זה דבר פרטי ואני לא מאמינה. צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? לא יודעת שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? בע 50 סנט או אמינם? בע לינקין פארק או סימפל פלאן? בע 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? נמלטים. בע אבודים. זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? אני אוותר על שניהם. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? כן למה? הם די הרסו אותי. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? בסדר

../images/Emo210.gif../images/Emo40.gif

איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? כבר לא... מאמינים באסטרולוגיה? לא יודעת שיר אהוב: אריק ברמן-ג'וני חח זמר/ זמרת/ להקה אהובה: רובי וויליאמס אלאניס מוריסט לומדים? לא בבי"ס?לא איזה כתה? --- באוניברסיטה? לא
איזה מקצוע? כתיבה יוצרת במה עובדים? לא כרגע כמה אחים יש לכם? אחד בני כמה? כמעט שלושים
דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הכתיבה שלי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הממפ ספורט מועדף: כדורסל, שחייה משקה מועדף: NESTEA אפרסק טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? שאלונים?
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מתישהו אחרי חצות
? היית מעורב פעם בתאונה? לא ממש צבע אהוב: כחול סגול היום המועדף בשבוע: שלישי מסיבה לא ברורה מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ממ
לא יודעת מה משמח אותך? הכלב שלי והמשפחה
מה מעציב אותך? בדידות מה מכעיס אותך? שקרים, בגידה מה מרגיע אותך? האנשים שיקרים לי מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא כרגע מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא במיוחד איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? אפשר להגיד כמה פעמים היית בכותל? לא בטוחה ובירושלים? גם לא בטוחה, לא הייתי הרבה זמן פשוט כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך
עישנת פעם סמים? לא
אני נגד איזה סוג?
יש רשיון? לא חח על איזה טסט עברת? ---- אוהבים לשחק? אפשר להגיד
איזה סוג משחקים? ג'נגה
טאקי... לפתור תשבצים וכו'
חחח שש בש או שחמט? דמקה
דמקה או שחמט? דמקה
זה לפחות אני יודעת עיר אהובה בעולם: ממ לא בטוחה, אולי ברצלונה עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: אין דבר כזה ממש אוהבים את החורף? פחות או יותר
מפחדים מרעמים וברקים? לא יותר מדי מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הברק מה הכי כיף לעשות בגשם? כשהגשם לא חזק מדי להתלבש טוב טוב וללכת בטיפות
קופצים לתוך שלוליות? כבר לא חח אוהבים קרמבו? הוא סבבה
אוהבים את הסימפסונים? כן חח בילית פעם בכלא? לא
פשעת? לא ממש רצחת? ממש לא
גנבת? משהו קטן בילדותי, אבל למדתי שזה אסור הרמת יד על מישהו/י? פעם אחת אני חושבת , בד"כ כהגנה עצמית וכאלה
אבל זה נדיר אנסת? ממש לא
אפילו אל תשאלו דבירם כאלה... חנית במקום שאסור? לא
השתנת במקום ציבורי? אני חושבת שכן, כשהייתי קטנה יותר השחטת? לא ממש *מרימה גבה* לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי דוחות נסעת מהר מידי? לא נוהגת צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע?--- יש פירסינג? נופ איפה?---- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא חחח אני אינדיבידואליסטית
או משו משעמם בחיים? לא במיוחד איזה סוג מים הכי טעים? מים רגילים
וסוג קולה? קוקה קולה ותה? ארל גריי מתגעגע/ת לקיץ? לא במיוחד, אני אוהבת עונות ביניים מה עובר לכם עכשיו בראש? חשבתי על החום שבקיץ ועל אם יש לי אלרגיות בעונות ביניים (באמת רציתם לדעת
?) אוהבים להתחכם? אני שנונה, לא מתחכמת
בערך המורים אוהבים אתכם? חלק אהבו, עם אחרים לא ממש היה לי קשר מאמין/ה בה'? יש לי אמונה למה? צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד
אוהבים סרטים? מאוד מאוד
אוהבים טלויזיה? יאפ, די מסנג'ר או איסיקיו? מסנ טלפון או פלאפון? פלאפון, בגלל הSMS
מחשב או טלויזיה? מחשב, זה יכול לכלול טלויזיה
שירים או סרטים? אוף, קשה... שניהם. האמת שזה תלוי במצב רוצ ובסרטים יש גם שירים!
שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אחח ממ אי אפשר להשוות זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? לא יודעת לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? אה, ככה?
אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד

B A W

New member
עונה

איזה מזל אתם?תאומים קוראים הורוסקופים? לפעמים, אבל מתייחסת למה שכתוב מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: אין זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין לומדים? כן בבי"ס? תיכון איזה כתה? י"א באוניברסיטה? לא איזה מקצוע?-- במה עובדים?לא עובדת כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 14(אוטוטו) ו-10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: התגברתי על הדחפים המטורפים שלי, ועל הפחדים המפגרים שלי. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אני אחסוך מכם. ספורט מועדף: שחייה אופניים וריצה משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: אוכמניות מה את/ה עושה כשמשעם לך? קוראת, מנגנת בגיטרה, רואה סרט טוב. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12 וחצי בערך, לצערי הרב. היית מעורב פעם בתאונה? לא, ברוך השם. צבע אהוב: ירוק שחור אדום וחום היום המועדף בשבוע: אין. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשהודיעו לי שנבחרתי להיות חלק ממשלחת לארה"ב :) בהתחלה לא רציתי להגיש מועמדות כי הייתי בטוחה שאני לא אבחר. מה משמח אותך? צחוק (נו זה דבר מדבק, ואני לא יכולה להיות עצובה ולצחוק...אני בטוח אהיה שמחה באותו הרגע) מה מעציב אותך? זלזול מה מכעיס אותך? זלזול, חוסר צדק. מה מרגיע אותך? מוסיקה שמפוצצת את השכל :) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא >< מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אמא ואבא אוהב/ת את מדינת ישראל? לא. כמה פעמים היית בכותל? לא ספרתי, ואני באמת לא זוכרת.... אבל הייתי מס' פעמים זה בטוח. ובירושלים? כנ"ל^ כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל זמן שאני לא מרגישה טוב (אבל באמת לא טוב...עם חום והכל) עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?-- יש רשיון? לא...אבל יהיה עוד חצי שנה, בלי נדר. על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק? -- איזה סוג משחקים?-- שש בש או שחמט? לא ולא. דמקה או שחמט? לא ולא עיר אהובה בעולם: אין ממש עיר אהובה בארץ: ערי הצפון ארץ שנואה בעולם: אני לא בדיוק אוהבת את ניו יורק >< אוהבים את החורף? מאוד! מפחדים מרעמים וברקים? כן =\ מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להירטב. קופצים לתוך שלוליות? לפעמים. אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? לא זוכרת לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע?-- יש פירסינג? לא איפה?-- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? לא יודעת וסוג קולה? קוקה קולה ותה? ליפטון (או איך שלא קוראים לזה) מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? שכ"כ קר, ואני בטח אקפא למוות במקלחת, אבל להתקלח זו חובה! אוהבים להתחכם? קצת =\ זה בא לי בטבעיות. המורים אוהבים אתכם? ל=א. חוץ ממורה אחת. מאמין/ה בה'? לא סגורה על עצמי למה? מסובך. צמחוני/ת? אני מתנזרת לחלוטין מבשר אדום. אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? ככה מסנג'ר או איסיקיו? אייסי טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? גם וגם שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? אף אחת. 50 סנט או אמינם? אף אחד לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? גם וגם 3> זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? סתם בלי סיבה שונאים כרגע מישהו? לא :) למה? כייייייי ככככככככככה! שבוווווווווע טוב! טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נהדרררררררר

עונה ../images/Emo80.gif../images/Emo109.gif

איזה מזל אתם? אריה ( מזל שתלטן ..) קוראים הורוסקופים? לעיתים רחוקות ( הדגש על הרחוקות !) מאמינים באסטרולוגיה? כן .. (בערך .. ) שיר אהוב: call me when your sober ( שיר מדהייייייייייייייים ) זמר/ זמרת/ להקה אהובה: עברי לידר , אבריל לאוין ,גרין דיי , אוונסנס ( השולטייייים
) לומדים? כן ( לצערנו ..) בבי"ס? מן הסתם בבית ספר ..( יש אנשים שבגן ?) איזה כתה? ו' ( ו'1 ) באוניברסיטה? לא( לא הייתי ולא אהיה ) איזה מקצוע? ---- במה עובדים?---- כמה אחים יש לכם? 1( והוא מספיק !!) בני כמה? 17 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אמרתי לאנשים את האמת בפניפ ( באסמאסים ) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: גיליתי משהו שלא הייתי אמורה להגיד ( כנקמה .. ) ספורט מועדף: ריקוד (גאז ומודרני) משקה מועדף: מים ופנטה ( בעיקר פנטה..) טעם גלידה מועדף: שוקולד וריבת חלב ( יאמממממי ) מה את/ה עושה כשמשעם לך? דופקת את הראש בקיר ( חח בצחוק ! ) רוקדת ושומעת מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כל פעם בזמן אחר ( מתי שאני עייפה ) היית מעורב פעם בתאונה? לא אבל כמעט נדרסתי על ידי המורה שלי צבע אהוב: סגול היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? הכל מה מעציב אותך? שאומרים אני אוהב\ת מה מכעיס אותך? שמשקרים לי מה מרגיע אותך? מוזיקה של אוואנסנס מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא אבל רוצה..( לצער בעלי חיים .. אבל הם מקבלים מגיל 16) מעשן/ת? לא שידוע לי ( אולי כן ואולי לא .. חחח לא...) שותה משקאות חריפים? לא ( חס וכרפס עוד לא 18) איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אותי ( = ] =] ) אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? 1 ( ושמתי 100000000 פתקים ) ובירושלים? 2 לצערי כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל שבועיים עישנת פעם סמים? כן בטח כל יום ( לאאא ) איזה סוג? לא מעשנת .. יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? ----- אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? מחבואים שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ניו יורק עיר אהובה בארץ: עתלית ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? לא מפחדים מרעמים וברקים? לא מה אני ילדה קטנה ? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה זה רעם תזכירו לי? מה הכי כיף לעשות בגשם? לרקוד ולחכות את מרי פופינס קופצים לתוך שלוליות? כל הזמן( ואז האולסטאר נרטבות וגם הגרביים ) אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן.. בילית פעם בכלא? לא פשעת? תגדירו פשע .. רצחת? לא גנבת? תלוי ממי ומה הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? לא השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לא צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? צהוב . יש פירסינג? באוזניים נחשב? איפה? באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? הייתי משעמם בחיים? מאוד איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? קוקה קולה ותה? שונאת תה מתגעגע/ת לקיץ? מאוד
מה עובר לכם עכשיו בראש? המילים של השירים של דיסני אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? לא מאמין/ה בה'? כ ן למה? ככה צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן ( טוב די אני מרגישה כמו פרסומת ליס) מסנג'ר או איסיקיו? איסקיו טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? שניהם שירים או סרטים? וואו פסקולים של סרטים זה שולט ! שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? אגילרה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1? 10 אבודים או נמלטים? אף אחד זוג או פרט? ----- בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? בלי סיבה שונאים כרגע מישהו? תמיד למה? בגלל שהוא עשה דברים מגעילים טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? ארוווך

נושבו

New member
עונה../images/Emo3.gif

איזה מזל אתם
גדי! מחר יומולדת:) קוראים הורוסקופים
כן מאמינים באסטרולוגיה
בערך... שיר אהוב: hurt זמר/ זמרת/ להקה אהובה: עברי לידר, אוונסנס וכריסטינה אגילרה לומדים
כן בבי"ס
כן איזה כתה
י' באוניברסיטה
לא איזה מקצוע
-- במה עובדים
כלום כמה אחים יש לכם
2 בני כמה
26 ו-30 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אממ אני מתנדבת בקבוצה שבה עובדים עם ילדים שיש להם בעיות תקשורת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: גנבתי חמצוץ כשהייתי בכיתה ה'.. ספורט מועדף: כדור עף וקפיצה לגובה משקה מועדף: דיאט ספרייט טעם גלידה מועדף: תות ווניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעמם לך
מחפשת מה לקרוא באינטרנט או מה לראות בטלויזיה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ
10 וחצי-11 היית מעורב פעם בתאונה
לא.. טפו טפו טפו צבע אהוב: ירוק וורוד היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים
מממ לא יודעת מה משמח אותך
בילוי עם חברות, משפחה, מתנות, כשאומרים לי מילה טובה, להצליח במשהו... מה מעציב אותך
כשקורה משהו למישהו קרוב אליי, כשלא מצליח לי במשהו מה מכעיס אותך
אנשים שקרנים, צבועים ואנשים שעושים דווקא מה מרגיע אותך
מוזיקה, לנגן באורגנית או לראות תוכנית טובה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה
כן מעשן/ת
איכס! שותה משקאות חריפים
לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים
לא יודעת.. יש כל מיני. אוהב/ת את מדינת ישראל
ברוריקו! כמה פעמים היית בכותל
ממממ 5 נראלי ובירושלים
לא יודעת.. הרבה.. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא
מתי שאני לא מרגישה טוב עישנת פעם סמים
בחיים לא יש רשיון
איזה.. אני רק בת 16 על איזה טסט עברת
חח עלק סטס אוהבים לשחק
כן איזה סוג משחקים
כדור עף וכדור יד שש בש או שחמט
כלום! דמקה או שחמט
כנ"ל עיר אהובה בעולם: בעולם? אנאערף.. אפעם לא הייתי בחו"ל עיר אהובה בארץ: ת"א, רחובות ארץ שנואה בעולם: עיראק אוהבים את החורף
אממ לא ממש... מפחדים מרעמים וברקים
לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק
אפחד.. אבל אם כבר אז רעם. מה הכי כיף לעשות בגשם
להיות בבית מתחת לפוך ולראות טלויזיה קופצים לתוך שלוליות
לא אוהבים קרמבו
כןןןןןןןןןן אוהבים את הסימפסונים
אוי בטח! יש מישהו שלא? בילית פעם בכלא
לא חח פשעת
כן רצחת
נמלה נחשב? גנבת
כן הרמת יד על מישהו/י
בצחוק.. אנסת
אוי ואבוי
מה פתאום! חנית במקום שאסור
קודם כל שאני אדע לסוע... השתנת במקום ציבורי
כן השחטת
מה השחטתי? לא שילמת דו"ח
לא נסעת מהר מידי
על אופניים אולי חח צבעת פעם את השיער
לא יש פירסינג
באוזניים נקרא? איפה
אם כן, אז 3 חורים באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"
לא משעמם בחיים
לא איזה סוג מים הכי טעים
נביעות וסוג קולה
לימון ותה
רגיל מתגעגע/ת לקיץ
אממ לא... מה עובר לכם עכשיו בראש
שקיבלתי הודעה ומעניין מיזה אוהבים להתחכם
מאוד! חח המורים אוהבים אתכם
נראלי שכן:) מאמין/ה בה'
כן למה
ככה! כי הוא קיים! צמחוני/ת
לא אוהבים מוסיקה
כן אוהבים סרטים
כן אוהבים טלויזיה
כן מסנג'ר או איסיקיו
מסנג'ר טלפון או פלאפון
פלאפון מחשב או טלויזיה
שניהם! שירים או סרטים
גם וגם! שוקולד מריר או לבן
לבן
כריסטינה אגילרה או בריטני
כריסטינה אגילרה ברור! 50 סנט או אמינם
אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן
לינקים פארק 0 או 1
1 אבודים או נמלטים
לא ראיתי נמלטים.. זוג או פרט
זוג בליינד דייט או דאבל דייט
דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה
לבכות מהתרגשות שונאים כרגע מישהו
לא למה
למה לשנוא? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון
אחלה!

ester6

New member
../images/Emo205.gif

איזה מזל אתם? דגים
קוראים הורוסקופים? כן, לפעמים. מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש, אבל זה סתם נחמד לקרוא. שיר אהוב: יש הרבה.. אבל עכשיו- First day of my life
זמר/ זמרת/ להקה אהובה: זה ממש תלוי במצב רוח, אבל אני אוהבת את Simple Plan, נינט, הראל מויאל.. לומדים? כן.. בבי"ס? בתיכון. איזה כתה? ט' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע?--- במה עובדים?--- כמה אחים יש לכם? 2 אחים ו-5 אחיות. בני כמה? זה קצת ארוך.. ספורט מועדף: שחייה.. זה הספורט היחיד שאני אוהבת. משקה מועדף: קולה
טעם גלידה מועדף: וניל
מה את/ה עושה כשמשעם לך? בד"כ שומעת מוזיקה
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? זה תלוי.. אבל בסביבות אחד וחצי-שתיים פלוס מינוס..
היית מעורב פעם בתאונה? כן, אבל למזלי לא קרה לי או למשפחה שלי כלום, רק נדפרק לנו כל המאוחורה של האוטו.. לאנשים שהיו באוטו השני דווקא קרה- היה שם ילד שהיה בלי חגורה, והיה לו רסן בשיניים, הוא נפל על הרסן וירד לו מלא דם.. הוא היה ממש מסכן
צבע אהוב: כחול. היום המועדף בשבוע: יום חמישי. מה מרגיע אותך? קולה מרגיע אותי, ומוזיקה ממש מרגיעה אותי. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא.. אני אמורה להתחיל להתנדב, אבל עוד לא התחלתי.. מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים?
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אני יכולה להגיד עכשיו כל מני שמות מפוצצים כאלה, שכולם מעריכים, אבל בתכלס אני בכלל לא מכירה אותם באמת.. אם יש מישהו שאני באמת מעריכה זה אח שלי. אוהב/ת את מדינת ישראל? אני אוהבת את ארץ ישראל.. יש הבדל. כמה פעמים היית בכותל? הרבה לא יודעת.. ובירושלים? אני גרה בירושלים!!
כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? רופא למה? זה תלוי.. אנשים שמכירים אותי כבר צוחקים עלי שאני קופת חולים מהלכת
עישנת פעם סמים?
איזה סוג? -- יש רשיון? אני עוד לא בת 17.. על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק? תלוי מה.. איזה סוג משחקים? אני אוהבת לשחק משחקים כאלה של קטנים עם אחותי הקטנה, זה כיף לפעמים.. ואני אוהבת שש בש. שש בש או שחמט? שש בש. דמקה או שחמט? לא זה ולא זה. עיר אהובה בעולם: ונציה
עיר אהובה בארץ: אילת. ארץ שנואה בעולם: יון.. אוהבים את החורף? כן, מאוד
מפחדים מרעמים וברקים? קצת.. סתם, רק בלילה, פעם קרה לי שישנתי, ואז פתאום היה רעם ממש חזק, ומבהיל כזה, ומתוך שינה צרחתי, אחותי לא הבינה מה עובר עלי..
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם. מה הכי כיף לעשות בגשם? סתם לעמוד ולהתרטב, אני אוהבת.. קופצים לתוך שלוליות? לא, כי אז נכנס לי בוץ לעיניים. אוהבים קרמבו? מאוד
אוהבים את הסימפסונים? כן. בילית פעם בכלא?
פשעת?
רצחת?
גנבת? קצת.. משהו קטן, לא נכנסים על זה לכלא.. אני מקווה.. הרמת יד על מישהו/י? לא ממש.. אנסת?
חנית במקום שאסור? אני לא נוהגת. השתנת במקום ציבורי? אני לא אוהבת. השחטת?
לא שילמת דו"ח?
נסעת מהר מידי? אני לא נוהגת.. צבעת פעם את השיער?
לאיזה צבע? --- יש פירסינג?
איפה? -- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? אני לא מגדירה את עצמי.. עדיין לא מצאתי הגדרה שמתאימה למה שאני.. אני קצת מהכל כמעט.. משעמם בחיים? מאוד..
איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן. וסוג קולה? קוקה קולה! ותה? תה פטל. מתגעגע/ת לקיץ? לא. אני אוהבת את החורף. מה עובר לכם עכשיו בראש? יש לי מחר מבחן ענק בכימייה, ולא למדתי.. אין לי כח אליו, ואני יודעת שבסוף אני יזכר ללמוד באחד בלילה וילך לישון בשלוש ויום אחר כך יכאב לי הראש כל היום.
אוהבים להתחכם? לפעמים. המורים אוהבים אתכם? לא במיוחד.. האמת שלא. הככלל לא. מאמין/ה בה'? כן. למה? כי אני מאמינה שהעולם הזה לא נוצר מעצמו, ואני מאמינה שמי שברא אותו שומע אותי, ורואה אותי, ועוזר לי תמיד. צמחוני/ת? לא. אני לא סובלת פירות ואת רוב הירקות, איך אני יהיה צמחונית?? אוהבים מוסיקה? כן, מאוד.
אוהבים סרטים? כן, אני אוהבת מאוד סרטים וללכת לקולנוע.
אוהבים טלויזיה? כן, במיוחד the O.C, מגרש ביתי וסקראבס. מסנג'ר או איסיקיו? איסיקיו.. למרות שאני ממש כמעט לא משתמשת בו. טלפון או פלאפון? פלאפון
מחשב או טלויזיה? טלויזיה
שירים או סרטים? שירים
שוקולד מריר או לבן? לבן. כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה. 50 סנט או אמינם? לא זה ולא זה. לינקין פארק או סימפל פלאן? קשה.. אני לא עונה על זה. אני אוהבת מאוד את שניהם
0 או 1? 0. אבודים או נמלטים? נמלטים, בלי לחשוב אפילו. זוג או פרט? פרט. בליינד דייט או דאבל דייט? .. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות. שונאים כרגע מישהו? כן.. מאוד
למה? זה מסובך..

אני אוהבת שאלונים ארוכים!!

איזה מזל אתם?טלה קוראים הורוסקופים?לפעמים מאמינים באסטרולוגיה?לא ממש שיר אהוב: רבות הדרכים של דניאל סולומון זמר/ זמרת/ להקה אהובה: דניאל סולומון לומדים?כה בבי"ס?כה איזה כתה?י"א באוניברסיטה?לא איזה מקצוע? במה עובדים?כלום כמה אחים יש לכם?1 בני כמה?18 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: בגרות בלשון דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:דברים שאמרתי לאבא שלי ספורט מועדף:כדורעף משקה מועדף:מיץ רימונים ותפוזים ביחד טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? חושבת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-1 היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:אדום, חום היום המועדף בשבוע:שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שקיבלתי 93 בהיסטוריה מה משמח אותך? לטייל מה מעציב אותך? החיים מה מכעיס אותך? אנשים מה מרגיע אותך? לבכות מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ידיד אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?הרבה ובירושלים?אני גרה בירושלים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא זוכרת.... עישנת פעם סמים?כן איזה סוג?..... יש רשיון?לא
על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?לא יודעת שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?שחמט עיר אהובה בעולם: קיפ טאון עיר אהובה בארץ:ירושלים ארץ שנואה בעולם:אירן אוהבים את החורף?ככה ככה מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? לא מפחיד מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות בבית קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?לא ממש אוהבים את הסימפסונים?כן בילית פעם בכלא?כן פשעת? לא ממש רצחת?לא גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?חס וחלילה חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא השחטת?כן לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?שחור סיני יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?קצת איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן וסוג קולה?קוקה קולה ותה?רגיל מתגעגע/ת לקיץ?קצת מה עובר לכם עכשיו בראש?שאני שונאת לימודים אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם? חלק מאמין/ה בה'?כן למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?טלפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?נמלטים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?סתם בלי סיבה שונאים כרגע מישהו?כן למה?כי היא מעצבנת טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון?כיף

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

איזה מזל אתם? גדי קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? ככה ככה שיר אהוב: קשה לבחור אחד. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כנ"ל. לומדים? כה בבי"ס?כה איזה כתה? י' באוניברסיטה? - איזה מקצוע? - במה עובדים? - כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לעזור:) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אם אני מתביישת בזה-למה שאכתוב פה?D: ספורט מועדף: הליכהP: משקה מועדף: מים. טעם גלידה מועדף: פיסטוק. מה את/ה עושה כשמשעם לך? הממ, באופן מאודמאוד מפתיע-עונה על שאלונים. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? אחתעשרה-שתיםעשרה. היית מעורב פעם בתאונה? לא. צבע אהוב: ירוק בהיר. היום המועדף בשבוע: אין. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשגיליתי שהמרפאת שיניים שהייתי בה פשטה רגלP: נראה לי, זה מה שעולה לי בראש.. מה משמח אותך? לדעת שאוהבים אותי. מה מעציב אותך? כשחברות שלי חברות ביניהן. זה מאוד מעציב אותי. מה מכעיס אותך? עישון וגזענות. מה מרגיע אותך? הפתיחה של "בן המלך" בלופ. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אמורה.. מעשן/ת? מאוד מאוד מאוד לא. שותה משקאות חריפים? לא. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אשמור לעצמי:) אוהב/ת את מדינת ישראל? כן. כמה פעמים היית בכותל? אני לא שם כל יום, אבל אני מזמן לא סופרת את הפעמים שהייתי שם. ובירושלים? כמעט 16 שנים. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? נערף. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? .. יש רשיון? לא, אבל מוטיבציה מתפתחת. על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? מה לשחק? איזה סוג משחקים? הא..לודעת. שש בש או שחמט? לודעת שחמט, אז קצת קשה לשפוט הוגן. דמקה או שחמט? כנ"ל. עיר אהובה בעולם: אמסטרדם?:p נערף. עיר אהובה בארץ: אין מה לעשות. ירושלים. ארץ שנואה בעולם: לודעת. אוהבים את החורף? ספרתי ימים עד לחורף, אז אני משערת שהתשובה היא בהחלט כן. מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם, דה. מה הכי כיף לעשות בגשם? לבהות:) קופצים לתוך שלוליות? לא *אולסטאר* אוהבים קרמבו? כן, אבל אני מתנזרתP: אוהבים את הסימפסונים? איך אפשר שלא? בילית פעם בכלא? כן, ביומולדת שלי לפני שנה או שנתיים. נכון מגניב?D: פשעת? לא, סיור^^ רצחת? לא בני אדם. גנבת? לא לאחרונהP: הרמת יד על מישהו/י? מממ...לא שזכור לי. לא. אנסת? לא. חנית במקום שאסור? אפעם לא חניתי, אז.. השתנת במקום ציבורי? לא.. השחטת? ייתכן. לא שילמת דו"ח? .. נסעת מהר מידי? .. צבעת פעם את השיער? פעמיים. לאיזה צבע? אדום יש פירסינג? לא איפה? .. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא מגדירה בכלל. משעמם בחיים? לפעמים. איזה סוג מים הכי טעים? הא? וסוג קולה? נעע.. ותה? צ'אי מסאלה!D: מתגעגע/ת לקיץ? לאלאלאלאלאלאלאלאלאאאאאאאאאאאאא מה עובר לכם עכשיו בראש? מישי לא מוכרת בליאור שליין. אוהבים להתחכם? וודאי. המורים אוהבים אתכם? יאפ. מאמין/ה בה'? לא. למה? ככה. (ממש נראה לכם אני אעמיק פה באמצע שאלון?:p) צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? יאפ אוהבים סרטים? כן, תלוי איזה אוהבים טלויזיה? תלוי מה משודר.. מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון.. מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? none 50 סנט או אמינם? none לינקין פארק או סימפל פלאן? מה? 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? לא ראיתי נמלטים, אבל אבודים אני אוהבת. זוג או פרט? הא? בליינד דייט או דאבל דייט?לודעת. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות. חיובית, כן? שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי לשנוא זה בזבוז.. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? לא כ-זה ארוךP:

fluppster

New member
עונה

איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יש הרבה. אחד מהם- Queen - Bohemian Raphsody זמר/ זמרת/ להקה אהובה: Queen, Avril Lavigne, Alanis Morrisette, Black Eyed Peas לומדים? לא בבי"ס? סיימתי איזה כתה? סיימתי באוניברסיטה? מקווה בשנה הבאה איזה מקצוע? תקשורת במה עובדים? עבודה זמנית בחברת היי טק כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? אחות בת 28 (מחרתיים!) ואח בן 30 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עשיתי לחבר שלי לפני חודש הפתעות מדהימות ליום הולדתו.... דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: סיפרתי לאנשים דברים שלא הייתי צריכה לספר... ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: שייק פירות\קוקטייל טעם גלידה מועדף: הכל! אבל בעיקר וניל עם כל מיני חתיכות שוקולד בפנים. מה את/ה עושה כשמשעמם לך? רואה טלויזיה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? בין חצות ל-1. היית מעורב פעם בתאונה? כן, אבל קלות בלבד. צבע אהוב: ורוד! היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהחבר שלי הכין לי ליום ההולדת שלי (לפני חודש וחצי) ספר עם שירים וסיפורים שאני כתבתי! ובמספר עותקים! מה משמח אותך? אני ממש מתחילה לחזור על עצמי...
משמח אותי להתכרבל עם החבר שלי. מה מעציב אותך? כשאני שומעת על עוד עוול שנעשה לעוד אדם חלש ומסכן בחברה שלנו. מה מכעיס אותך? כשחברה שלי מאשימה אותי בכל מיני האשמות חסרות בסיס. מה מרגיע אותך? לראות בטלויזיה את הסדרות/סרטים שאני הכי אוהבת. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצערי לא. ואין לי אפילו תירוץ לזה. מעשן/ת? לא, ולעולם גם לא אעשן. שותה משקאות חריפים? כן, מדי פעם. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אדם כן, אופטימי וחם. אוהב/ת את מדינת ישראל? מאוד, למרות שהמון דברים בה מעצבנים אותי. כמה פעמים היית בכותל? זוכרת 3, אולי היו עוד פעמים כשהייתי קטנה. ובירושלים? לא יודעת בדיוק כמה, אבל לא המון. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בחודש בערך (לסוגי רופאים שונים) עישנת פעם סמים? יש שאלות שלא עונים עליהם.... איזה סוג? כנ"ל יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? ראשון אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? משחקי חברה, משחקים באינטרנט (בעיקר הפשוטים, כמו סוליטייר וסנייק), סימס שש בש או שחמט? לא יודעת לשחק את שניהם דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: אמסטרדם! עיר אהובה בארץ: אילת ארץ שנואה בעולם: איראן אוהבים את החורף? לא! מפחדים מרעמים וברקים? בהחלט! מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם. מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות בבית. קופצים לתוך שלוליות? לא! אוהבים קרמבו? מאוד.... אוהבים את הסימפסונים? ברור בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? כן. סתם, לא.... גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן, אבל זה היה הדדי, וכשהייתי ממש קטנה. אנסת? לא. מה זה השאלות האלה? חנית במקום שאסור? לא זוכרת, יכול להיות. בד"כ לא. השתנת במקום ציבורי? יער נחשב מקום ציבורי? השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי אפילו דו"ח נסעת מהר מידי? אולי בהבדל ממש קטן צבעת פעם את השיער? כל הזמן לאיזה צבע? אדום יש פירסינג? לא ולא יהיה איפה? אין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא, למרות שהיו לי פעם קוצים בשיער.... משעמם בחיים? בסה"כ לא. איזה סוג מים הכי טעים? לא יודעת, יש לי בבית נביעות וזה טעים מאוד. וסוג קולה? קוקה קולה הקלאסית ותה? ארל גריי או תפוח וקינמון מתגעגע/ת לקיץ? מאוד! מה עובר לכם עכשיו בראש? שהשאלון הזה קצת מציק לפעמים... אוהבים להתחכם? כן, נראה לי המורים אוהבים אתכם? אהבו, כן. מאמין/ה בה'? לא למה? כי לא נראה לי הגיוני שהוא קיים צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה אגילרה 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי לאחרונה אף אחד לא עצבן אותי מספיק איך היה השאלון? מעייף קצת, אבל חביב!

J u S t M e11

New member
עונהXP

אמ כן.. היי^^ הייתי פה לפני מלאמלא זמן בכינוי אחר ואז פרשתי.. ועכשיו חזרתי שוב. אז.. קבלו אותיXD איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין משו ספציפי לומדים? כן בבי"ס? חטיבהP: איזה כתה? ז' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? שום מקצוע במה עובדים? מובטלתXD כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 3 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: המ.. הרבה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כנ"ל ספורט מועדף: איןXD משקה מועדף: הרבה טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחשב,טלוויזיה,קוראת באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10-11 היית מעורב פעם בתאונה? לא *חסוחלילהטפוטפוטפו* צבע אהוב: כולם נראהלי היום המועדף בשבוע: אין מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכרת מה משמח אותך? הרבה דברים מה מעציב אותך? כנ"ל מה מכעיס אותך? הרבה מה מרגיע אותך? הרבה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? תורמת רק כשבאים אלינו להתריםXD מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ההורים?XD אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? המ.. לא זוכרת ובירושלים? די הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? תלוי איזה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? תלוי במה איזה סוג משחקים? המ.. משחקי קופסהXD שש בש או שחמט? אפחד מהם דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: אמ.. לונדוןXP עיר אהובה בארץ: לאיודעת0.0 ארץ שנואה בעולם: איראק?XD אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לשבת בביתXP קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? לאXD בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כהXD אנסת? לא,אבל בהחלט רוצה... *אהםטוםפלטוןאהם* XDD חנית במקום שאסור? לא נוהגת. סורי^^ השתנת במקום ציבורי? כשהייתי קטנהXDD השחטת? אמ.. אולי.... *מסתכלת לצד ושורקת בתמימות* לא שילמת דו"ח? לאXD נסעת מהר מידי? באופניים כןXD צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? אדום.. בפורים נוXD יש פירסינג? עגילים באוזניים נקרא? איפה? אוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? מאוד איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובהD: וסוג קולה? ארסי קולה. כי זה לערסיםXDD סתםXD ותה? איך שלא קוראים לו. בקופסה הצהובה הזאתXP מתגעגע/ת לקיץ? כן מה עובר לכם עכשיו בראש? "אני מתה מעייפות" אוהבים להתחכם? כהXP המורים אוהבים אתכם? לא נראה ליXD מאמין/ה בה'? כן למה? אמ.. ככהXP צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? שניהם מחשב או טלויזיה? נמ.. שניהםP: שירים או סרטים? שניהם שוקולד מריר או לבן? אפחד מהםXP כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני 50 סנט או אמינם? אפחד מהם.. אבל אם כבר אז אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאןן
0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? נמ.. בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? הו כן.. למה? כי הוא נולד?^^ טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? מגניב עד מאוד=]

היי ^^

איזה מזל אתם? סרטן. קוראים הורוסקופים? קוראת בשביל הבידור. מאמינים באסטרולוגיה? כנראה שלא :} אבל זה בכל זאת נחמד. אני אוהבת לקרוא מזלות שבכלל לא קשורים אליי ולהוכיח לעצמי כל פעם מחדש שגם אם המזל לא שלי, הוא בכל זאת מתאים לי. שיר אהוב: Richard Marx- right here waiting for you זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין מישהו ספציפי... לומדים? לא. בבי"ס? הייתי בעמל. איזה כתה? לא משהו. באוניברסיטה? טרם. איזה מקצוע? אני עוד לא באונ' אבל אשמח ללמוד פסיכולוגיה. במה עובדים? בצבא. כמה אחים יש לכם? אין לי אחים או אחיות בני כמה? 0? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הו, היו כמה. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הו, היו כמה2. ספורט מועדף: התעמלות קרקע, שחיה, רכיבה על סוסים[נחשב?], נינג'יטסו[אמנות לחימה]. משקה מועדף: מים... :} טעם גלידה מועדף: וניל-פקאן ^_________^ מה את/ה עושה כשמשעם לך? קוראת, מציירת, נתקעת על המחשב, יוצאת, אבל לא יוצא שמשעמם לי הרבה P: באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? 10 וחצי או 11. היית מעורב פעם בתאונה? המממ... לא משהו רציני. צבע אהוב: שחור, אדום. היום המועדף בשבוע: שישי, אבל גם חמישי, כי ביום הזה אני חושבת לעצמי "זהו, היום האחרון בצבא ומחר נחיייים..." מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זכור לי משהו יותר מפתיע מזה בזמן האחרון... אז: כשבטירונות בחורה מאוד בעייתית הייתה מוערכת הרבה יותר ע"י המפקדות ממני ומאוד כמה בנות שממש השתדלנו לעשות הכל כמו שצריך. מה משמח אותך? צדק, אנשים טובי-לב, חיות. מה מעציב אותך? חוסר צדק ETC. מה מכעיס אותך? חבר שלי הטיפש הזה ^_^ מה מרגיע אותך? נעימי... P: מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נה... מעשן/ת? ממש לא. שותה משקאות חריפים? גם לא. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבא שלי, אוליי... אוהב/ת את מדינת ישראל? לא אוהבת ולא שונאת. כמה פעמים היית בכותל? לא הרבה XD ובירושלים? גם לא. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל שבוע ^_^ כדי לנסות להוציא גימלים עד שיעבירו אותי תפקיד. עישנת פעם סמים? לא, תודה. יש רשיון? עוד לא }: אוהבים לשחק? כמובן ^^ איזה סוג משחקים? משחקי מחשב בעקר. שש בש או שחמט? לא זה ולא זה? דמקה או שחמט? ...גם לא. עיר אהובה בעולם: לא יודעת, בוסטון אוליי? עיר אהובה בארץ: המ... עיר אהובה לבקר בה- ת"א. לגור בה- פ"ת, כי אני לא מכירה מקום אחר. ארץ שנואה בעולם: שנואה? כל המדינות האוינות למינייהן. אוהבים את החורף? כן, מאוד ^_^ מפחדים מרעמים וברקים? טיפה רק אם הם מאוד חזקים [אבל מאוד...]. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שנייהם. הברק מדהים ביופיו לדעתי, אבל כשאני רואה אותו אני יודעת שבקרוב יגיע רעם... וחוששת שהפעם הרעם יהיה ממש חזק, אז... שנייהם מפחידים אותי. מה הכי כיף לעשות בגשם? לשמור P: ...לא קופצים לתוך שלוליות? רק אם אני מנסה להיות חולה. אוהבים קרמבו? לא סובלת קרמבו. אוהבים את הסימפסונים? כןןן :} בילית פעם בכלא? מעולם. פשעת? לא. רצחת? כמובן, ולא אחד אבל טרם נתפסתי. גנבת? לא. הרמת יד על מישהו/י? רק על חבר שלי. אנסת? ח... חנית במקום שאסור? לא. השתנת במקום ציבורי? כן, בשירותים ציבוריים. השחטת? לא. לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי אף פעם דו"ח. נסעת מהר מידי? אין לי רשיון? צבעת פעם את השיער? לא, אבל יש לי מלא שיערות לבנות }: לאיזה צבע? הייתי צובעת לצבע טיפטיפה יותר בהיר משלי [חום]. יש פירסינג? לא. איפה? מממ... מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? מאוד. אבל אני לא מתלבשת שחור וחולצות שכתוב עלייהן שמות של להקות... אני פריקית נקודה. משעמם בחיים? אין רגע דל של שעמום מירוב עבודה }: איזה סוג מים הכי טעים? מי ברז ^^ וסוג קולה? קוקה. ותה? ויסוצקי אוליי מתגעגע/ת לקיץ? לא. לא. ועוד לא חחח. מה עובר לכם עכשיו בראש? "אוף, לעזאזל עם הצבא..." [כן, יש לי תסבוכים] אוהבים להתחכם? לפעמים, כן. מאוד. המורים אוהבים אתכם? המורים לא הבינו אותי, פשוט ככה. מאמין/ה בה'? אני מאמינה שיש יישות מסויימת שבראה את העולם. אבל לפעמים אני תוהה לגבי זה... למה? נשמע לי הזוי מדי. תכלס... לא איכפת לי להאמין למשהו שנשמע לי הזוי כל עוד האמונה הזו לא פוגעת בי, מה לעזאזל איכפת לי להאמין שה' חצה את ים סוף לשניים לדוגמה? לא איכפת לי... צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? מאוד מאוד מאוד. אוהבים סרטים? כן :} אוהבים טלויזיה? המממ קצת, כן... מסנג'ר או איסיקיו? רק MSN. טלפון או פלאפון? אני לא אוהבת לא פלאפון ולא טלפון. מחשב או טלויזיה? מחשב, למרות שאני בקושי משתמשת בשנייהם... שירים או סרטים? שאלה מאוד קשה, נדמה לי שאבחר בשירים. שוקולד מריר או לבן? אני לא אוהבת שוקולד ^^ כריסטינה אגילרה או בריטני? כריס. 50 סנט או אמינם? אף אחד מהם. לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל, אבל לא מחבבת את שנייהם כ"כ... 0 או 1? 0 :} אבודים או נמלטים? נה.. לא צופה בזה. זוג או פרט? כן... בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל-דייט זה נחמד ^^ לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לבכות מהתרגשות, אח... לאן זה נעלם? שונאים כרגע מישהו? קצת למה? כי היא בחורה מגעילה ברמות ^_^

pacific ocean

New member
תשובוות..והיי לכולם ../images/Emo13.gif

איזה מזל אתם? בתולה קוראים הורוסקופים? בכל הזדמנות שיש לי מאמינים באסטרולוגיה?לפעמים שיר אהוב: "אני לא יודע איך לומר לך" זמר/ זמרת/ להקה אהובה: אין ממש אהובים לומדים? כן בבי"ס? תיכוני...כן..חח איזה כתה? י"א באוניברסיטה? איזה מקצוע? ביוטכנולוגיה-עיקרי במה עובדים?-------- כמה אחים יש לכם? אין בני כמה? --------- דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הצטרפתי למכבי אש ונפרדתי מחבר שלי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: קינאתי בחברה הכי טובה שלי ספורט מועדף:כדורגל ושחייה משקה מועדף:דיאט קולה טעם גלידה מועדף: תות חמוץ מה את/ה עושה כשמשעם לך? את מה שאני עושה הרגע
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 23:30-24:30 היית מעורב פעם בתאונה?אממ פעם אוטו נתקע בי לפני שהוא עצר והעיף אותי למדרכה....זה נחשב?..(כי לו זה מזה לא הזיז..המשיך לנסוע! המניאק השאיר ילדה בכיתה ב' שכובה על המדרכה עם שטף דם במותן בגודל של אפריקה ככה בלי לעזור!) צבע אהוב:ירוק היום המועדף בשבוע:רביעי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?שפגשתי את אבא שלי אחרי 6 שנים שלא ראיתי אותו. מה משמח אותך? לראות את חברים שלי שמחים מה מעציב אותך? לראות את אמא שלי עצובה מה מכעיס אותך? שמקנאים יותר מדי מה מרגיע אותך? המחשבה שאין לי שום דבר אחר לעשות חוץ מלנוח. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כן....מכבי אש מעשן/ת? לא! שותה משקאות חריפים? פעם ב................בחברה....שלוק....חחח בקיצור לא! איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?מאוד! כמה פעמים היית בכותל?השנה ל]פחות 4 פעמים ובכלל.....6-7... ובירושלים?אותו דבר כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? הרבהה הוא כבר מכיר כל פרט בי מרוב שאני היפוכונדרית עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? -------------- יש רשיון? עדיין לא אבל עוד מעט מתחילה על קטנוע על איזה טסט עברת?--------- אוהבים לשחק?תלוי במה....... איזה סוג משחקים?אין לי משהו ספציפי שש בש או שחמט?שח מט אם הייתי יודעת לשחק חיחי דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם: לוס אנג'לס עיר אהובה בארץ:רמת גן או חיפה.. ארץ שנואה בעולם:אין אוהבים את החורף?הכייייייייייייייי מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ברק אלוהים רק שלא יפגע ביי חחח מה הכי כיף לעשות בגשם?ללכת יד ביד עם חבר או סתם לרוץ עם איזו חברה טובה... קופצים לתוך שלוליות?כןןןןןןן אוהבים קרמבו? יאמי..דייי מגרה.. אוהבים את הסימפסונים?כן חח בילית פעם בכלא?לא! פשעת? גנבתי מנטוס בכיתה א' חחחחח אבל אחר כך שילמתי ואמרתי ששכחתי לשלם על זה רצחת? לא גנבת? שני סעיפים למעלה הרמת יד על מישהו/י?כשהייתי יותר קטנה הייתי אוהבת ללכת מכות אנסת?לא!! חנית במקום שאסור? אם היה לךי אוטו בטח הייתי חונה בכל המקומות רק לא במקומות שמותר..חח השתנת במקום ציבורי?כן.... השחטת? לא לא שילמת דו"ח? ..... נסעת מהר מידי? .......... צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? ------- יש פירסינג?לא אבל רוצה לעשות! איפה? מתכננת באף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה?דיאט! ותה? ירוק עם נענע מתגעגע/ת לקיץ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה עובר לכם עכשיו בראש?איזה חמוד הבחור שאני דלוקה עליו! אוהבים להתחכם?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המורים אוהבים אתכם? נראה לי מאמין/ה בה'?כן למה? כי אני חושבץ שיש כוח עליון ששולט בנו והכל חייב להגיע ממקו9ם כלשהוא...גם הקופים צמחוני/ת? הייתי.. אוהבים מוסיקה? לא יכולה בלי אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? אייסי קיו טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? טלוויזיה שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?מריר כריסטינה אגילרה או בריטני?אף אחת מהן 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל! 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אף אחת מהן זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?שניהם שונאים כרגע מישהו?לא למה? ככה טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? חביב ביוץר

crazykid oO

New member
../images/Emo122.gif

איזה מזל אתם? סרטן קוראים הורוסקופים? לא
מאמינים באסטרולוגיה? WHATEVER שיר אהוב: יש הרבה.. שיהיה THIS IS HOW I DISAPPEAR. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: MCR. נייטוויש, נייקלבק, אוונסנס, פול אאוט בוי וכו'. לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ח' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? עוד מעט 18 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: קיבלתי 100 במת'? יש הרבה דברים שאני גאה בהם. *ראש מורם* דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ..נמ...היה איזה משהו. שכחתי oO ספורט מועדף: ריקוד, כדור עף, ריצה. משקה מועדף: לא יודעת. תפוזים. טעם גלידה מועדף: שוקולד... מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת מוזיקה, טלוויזיה, קוראת, כותבת ספר או במחשב. כו' באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כל פעם אחרת. 10-1 היית מעורב פעם בתאונה? חס וחלילה צבע אהוב: שחור ואדום היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אמ.נמ.המ. לא יודעת. מה משמח אותך? מוזיקה. ידיעות שמחות. ציונים טובים. חדשות טובות. חברות. טיולים. מה מעציב אותך? בכי. כשאין מוזיקה. כשאין ציונים טובים. חדשות רעות. ריב עם חברות. מה מכעיס אותך? כשמעליבים אותי. כשיורדים על להקות שאני אוהבת. כשמזלזלים. כשמשקרים. כשלא מאמינים לי. המורה למת'. ציונים חרא. מה מרגיע אותך? מוזיקה. שקט. חושך. ריקוד. כתיבת ספר. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? בערך. הייתי בפרויקט נגד עישון וכרגע אני בקורס גישור. D: מעשן/ת? איכס. בחיים לא. שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? הרבה אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? לא זוכרת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני חולה. כשאני צריכה להחליף גומיות בגשר. עישנת פעם סמים? חס וחלילה איזה סוג? יש רשיון? לא. מקווה שיהיה מתישהו. אני כולה בת 13 וחצי!1 על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? חח כן. איזה סוג משחקים? מחבואים. סתם!! חחחחחחחחח. אני אוהבת לשחק בגו. משחק יפני שש בש או שחמט? שחמט. דמקה או שחמט? דמקה. אני גרועה בשחמט. פעם הייתי מזה טובה. עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? לשבת בבית בחמימות או ללכת לאינשהו כשיש עלי 100 סוודרים ולא קר לי. אני אוהבת גשם. D: קופצים לתוך שלוליות? לא. כשהיתי קטנה אז הייתי. אוהבים קרמבו? יאפ. P: אוהבים את הסימפסונים? הצהובים האלו? בילית פעם בכלא? לאא פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אולי אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? חח לא השחטת? לא לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? כן. לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? XD וסוג קולה? לא בריא. אבל טעים ותה? תות ורגיל. מתגעגע/ת לקיץ? לא ממש. רק לים ולבריכה ולחופש. מה עובר לכם עכשיו בראש? שעוד מעט אני צריכה ללכת לחוג אוהבים להתחכם? לפעמים P: המורים אוהבים אתכם? כן. חוץ מאחת
מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? ברור אוהבים סרטים? בטח אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסן טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? קשה.. שירים או סרטים? גם קשה.. שוקולד מריר או לבן? גם קשה!1 איפה השאלות הקלות!?! כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה. אני שונאת את בריטני. $#^$%^#$. אף אחת מהם. 50 סנט או אמינם? גם אף אחד מהם. לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? מה? שיהיה 1 אבודים או נמלטים? שאלות דפוקות. אבודים. זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? תמיד יש סיבה לבכי. אלא אם כן את שחקנית. עדיף מהתרגשות. שונאים כרגע מישהו? את המור למת' למה? כי היא סתומה. ה' כמה שהיא סתומה.

למעלה