שאלון ארוך.........

ימימית

New member
שאלון ארוך.........

למי שיש זמן, נא לענות בכנות ולפרט. 1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? א)מה יחסך עם ההורים? ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? 25) האם אתה בוכה, מתי? 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? 28) מתי אתה רגוע ושליו? 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי ב)זוגיות ג)משפחה ד)עיסוק 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?

coullette

New member
באמת ארוך...../images/Emo122.gif

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד?אני לומדת קרימינולוגיה אבל אני לא רוצה לללמוד את זה...
2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד?|כרגע לא עובדת.וארצה לעבוד בעבודה קלה,שכמעט לא עובדים בה,ןמרוויחים המון כסף
3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?לא נראה לך שיש לי זמן לזה? 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?לא 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?לא 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?לא א)מה יחסך עם ההורים? לא משהו ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?לא 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?בערך 4 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)ממוצעת ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?פעם בכמה ימים... ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?כל יום כמעט ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? לא אבל אין לי זמן לפתח קשר עמוק עם אנשים!! 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?לא 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?מקווה שיותר טובים כשאני אסיים כבר עם התואר הזה 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?הרגשה טובה האופפת את האדם ומקנה לו יציבות בחייו...סתם פלצנית 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?כן.. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?לסיים את התואר 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?לא 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?לסיים את התואר 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?אותי 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?הלידה (שהייתה כבר)תסיום התואר (שאולי יהיה...) ו...ילדים שיהיו? 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?להשקיע בלימודים ולא ללמוד בבר מינן 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?ממוצע 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?לא 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?כל כמה זמן 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?לפעמים 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?לפעמים 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?נו די כבר עם השאלות האלה 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?אני מתחילה להתעצבן 25) האם אתה בוכה, מתי?תגוונו קצת 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?כן 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?היום בסמינריון של נחשון! על עדות ראיה! 28) מתי אתה רגוע ושליו?אין מצב כזה 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?כן 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?כן 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?נוטה לדחות 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?מה זה מעניינים...כל יום יש עבודה חדשה 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?כן 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?הוא קשה 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?לא אני תמיד מרגישה שייכת.חוץ מכשאני עם דוסים\בבית כנסת וכו'.. 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?כן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?לא ממש.יענו תלוי על מי 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כן 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?לא 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? כן 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)ממש לא.אני מאלה שנלחצים ולא מתפקדים. 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?רע 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתיכן ב)זוגיותלא.אני צריכה למצוא לי גבר נורמלי ג)משפחהלא ד)עיסוקלא 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקורתית מאוד! נגמר

PUZMAK J

New member
תץשובות

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? מטאורולוגיה, פילוסופיה 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? טייס/חזאי 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? בתחנה המטאורולוגית 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? לא 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? האישי שלי? יכול להיות יותר טוב... 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? כן...בערך א)מה יחסך עם ההורים? טובים... כמעט לא רבים. ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?מאד, אנחנו החברים הכי טובים 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 3 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) הדוקהביותר ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? פעם/פעמיים בשבוע עם כל אחד ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? כן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? כן 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? אני חושב שהם ישתפרו עם השנים... 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? שמחה ממושכת 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? כן. האם הגשמת אותם? חלק, חלק עדיין לא 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? אני לא יודע מה המטרה שלי עדיין... אני משער שאני גם לא אמור לדעת. 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? אני חושב שיש להןם משמעות,\ אבל היא נסתרת מפני 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? ללמוד חזאות בתחנה המטאורולוגית, לשבור שיא עולם בג'אגלינג, להתקבל ולסיים קורס טייס, ולחתום קבע. 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? המשפחה הקרובה שלי, מאיה יוגב הידידה הכי קרובה שלי, ונטע, חברה שלי. 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? 1. הזכייה בששטוס בכיתה ד' 2. סוף כיתה ו' 3.הנשיקה הראשונה עם נטע. 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? לא לרוץ, לא למהר, החיים ממשיכים כרגיל, לא משנה מה תעשה. 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? גבוה מדי 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? כן. 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? כבר לא, אני נמנע מלהיות בודד. יש לי מספיק חברים כך שאני לא ארגיש בודד... 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? בדר"כ אני מסתובב עם החברים שלי, אז מן הסתם ששם אני אהוב ורצוי, אני משתדל שלא להכנס למקומות שאני לא רצוי בהם. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? לפעמים תופס אותי דיכאון בלי סיבה, אבל אז אני חושב על האנשים בשואה למשל, שהרע שלי הוא אפס מאופס מהרע שלהם, אז אני מרגיש רגשות אשמה על כך שאני בדיכאון, ויוצא ממנו. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? אני לא מסכן, ואני מודה על כך כל יום. 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?עניתי בשאלה 22 25) האם אתה בוכה, מתי? כשיש לי התקפים אני בוכה. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לפעמים...כשיש לי התקף. 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כדברים לא מסתדרים, או שאני מפגר בלו"ז 28) מתי אתה רגוע ושליו? כשאין לי עיניינים דחופים, ויש לי זמן. 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? כן, וגם יישמתי את המחשבות האלו, לצערי. 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? יש לי הרבה דאגות, אבל אני לא מוטרד. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? אני מאד החלטי. 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? הם מאד מעניינים. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? הרבה דברים מעניינים אותי, כל יום דבר חדש מעניין אותי, יש כל כך הרבה מה ללמוד... 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? הבצפר מהווה מטרד, אבל העיסוקים שאני קובע לעצמי, מאד מספקים. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? באירועים של קבוצות שאני לא משתייך אליהן. 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? כן, אהל לא הרבה... אני די פשוט, לא קשה להבין אותי. 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? יש 2 אנשים בעולם שאני סומך עליהם, מאיה, ואח שלי הגדול. 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן, ולכן נהייתי חשדן, ואני סומך על מעט מאד אנשים. 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כן... כשאני מתעצבן, כבר לא אכפת לי אם יפול מטאור על ישראל וכל האנשים ימותו. 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? כן, ההורים שלי. 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? אני לא חסר אונים, תודה לאל. 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) בדר"כ אני פועל באופן שקול, לפעמים אני נלחץ ומאבד שליטה. 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? אני מאמין שיהיה יותר טוב. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי-מאד מרוצה ב)זוגיות- מתקדם יפה מאד ג)משפחה- בסדר... ד)עיסוק- לא מרוצה...אין הזמנות. 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? כן, אני שלם עם עצמי תמיד

MK respect

New member
=]

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד?מנהל עסקים או אדריכלות ועיצוב פנים 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד?מנהלת עסק או אדריכלית ומעצבת פנים... 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?כן, בי"ח רמב"ם וכרמל... 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?בארץ,למחנה מטעם בני עקיבא ועם כל החבר'ה...וגם עוד טיולים וכאלה.. 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?כן ב"ה בלי עין רעה!! 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?כן ב"ה.. א)מה יחסך עם ההורים?פסדר..לא יותר מדי טוב אבל לא רע בכלל!! ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?כן! 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?11 בערך.. א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)הדוקה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?כמעט כל יום.. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?עם הרוב-כן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?יהיה טוב!! 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?אני מקווה שהם היו יותר טובים.. 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?אושר זה לא להשיג את מה שאתה רוצה אלא לרצות את מה שכבר יש לך.. 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?כן ואת חלקם הגשמתי.. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?הם בבניה.. 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד????? 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?ללמוד נורמאל ולא להתפרע בשיעורים כמו שאני עושה היום,ללמוד אחוריזה באוניברסיטה ולהתחתן בעז"ה.. 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?כן..חבר שלי=) 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?כשאחיין שלי הראשון נולד, שנהייתי חברה של חבר שלי ועוד כל מיני..לא זוכרת... 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?תחשוב טוב-יהיה טוב!!תמיד בשמחההה!!=) 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?יש לי האלה במה...יש דברים שאני ממש יתבייש ויש דברים חופשי בלי בושה... 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?כן...נראלי.. 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?לא כ"כ..פעם ב... 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?בד"כ כן...לפעמיים לא.. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?בד"כ כן.. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?לא...ממש ל...אולי פעם ב...אבל ממש פעם ב... 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?אני עצובה כמעט תמיד...ואני מדברת עם אנשים שאני יודעת שהם יעודדו אותי.. 25) האם אתה בוכה, מתי?לא הרבה..פעם בכמה זמן אני בוכה כדי להוציא הכל... 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?בעצבים שלי??כן!!תמידדד!!! 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?כןן כל החיים אני עצבניתתת!! 28) מתי אתה רגוע ושליו?אין כ"כ רגעים כאלה.. 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?כן...הרבה פעמים!! 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?לאיודעת...זה בכללי...לאידעת ממה בכלל... 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?נוטה+++ לדחות החלטות... 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?שגרתיים... 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?כן..פעם-פעמיים בשבוע יש משו מעניין... 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?לאידעת.. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?כן..לפעמיים...לאידעת לפרט... 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?כן...הרבהה 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?לא כ"כ רק על אנשים מסוימיים מאודדד!! 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?כן...ובגלל זה אני לא בוטחת יותר באנשים... 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך?כן...אבל לא הרבה בכלל!! 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?לא כ"כ.. 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לפעמיים...כשממש מעצנים אותי במיוחד שהמורים אומרים לי כל מיני דברים... 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)באופן שקול-בטוח לא!!!!לאידעת איך... 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?אני מקווה שיהיה טוב... 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי-כן... ב)זוגיות-כן... ג)משפחה-כן... ד)עיסוק-לא כ"כ הייתי מעדיפה כבר להפסיק ללמוד בבצפר המסריח הזההה.. 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?לפעמיים ככה ולפעמיים ככה...

מה ארוך בזה?!אני כבר חשבתיי....

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? וואלה איןן לי מושגג 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? לא יודעת 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא... אבל אין לי בעיה להתנדב 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? אממ טיול בלי שינה נחשב?.... לאיזור ים המלח עם המשפחה בסוכות 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? חח אין לי גרוש על התחת 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? אממ בסדר א)מה יחסך עם ההורים? רגיל ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? אממ בסדר 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 4 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) הדוקה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? חלק כל יום וחלק פעם בשבוע ככה ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? אממ כה 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? לפעמים ככה לפעמים ככה 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? לא יודעת.... 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? כשאין יותר מה לשאוף אליו, כשהכל כבר אצלך... 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? לא שידוע לי... 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? כרגע אין 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? נראה לי שכן אחרת למה אני חיה 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? אין כרגע 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? זה כבר לא ברור לי 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? לא זוכרת 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? לאאא לשקררררררררר!!! 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? באמצע 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לא כל כך 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? קורה לפעמים 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? גם זה קורה 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? פעם ב.... 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לא יודעת... 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? הולכת לישון 25) האם אתה בוכה, מתי? כה המון 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? כה 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כשמעצבנים אותי מה מתי 28) מתי אתה רגוע ושליו? כשאני נמצאת בחברת אנשים כאלו 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? כה 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? יש ימים שאני חושבת שאני לא יכולה יותר... 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? נוטה לדחות.. אבל אם אני מחליטה... אני מ-ח-ל-י-ט-ה 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? לפעמים מענינים לפעמים משעממים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? לא 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? אין לי עיסוק יומיומי מוגדר.. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? קורה המון 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? המוןןן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? על המשפחה שלי ועל החברות הכי טובות שלי, 100% 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כן קורה 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? קורה 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? כשלא מאמינים לי למשהו שהוא נכון 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) תלוי איזו בעיה 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? אין לי מושג 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי- באמצע כאילו כן ב)זוגיות- עוד אין לי זוגיות ג)משפחה - רגיל ד)עיסוק- אין לי עיסוק 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקרותי בדרך כלל... אבל לפעמים שלמה עם זה

מ ו ג ה

New member
וועיי ארוךך

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? אני לומדת מדעית אבל לא באלי ללמוד את זה חח באלי ללמוד סוציולוגיה נראלי =/ 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? אממ אני ירצה להיות מעצבת אופנה אבל עבודה אחרי צבא כזו לקצת זמן...אני מתה להיות דיילת! 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? כה אני במחויבות אישית- חונכות 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? לפאריז
עם דוד שלי ובן דוד ואח ובת דודה
היה מושלם =]]]] רוצה לחזור:( 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? כןןן! טפו טפו טפו 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? מאוד א)מה יחסך עם ההורים? טוב מאוד ברוך השםםםםם ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? חחח לא כל כך זה פסדר מציקים אבל חיים... 7)כמה אנשים שאינם משפחה היית מגדיר כחברים טובים שלך? 10 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) הדוקה מאוד! ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? כל יום כל שעה ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כנ"ל ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? מאד! היו כמה דברים שהייתי רוצה לשנות אבל חפיףףףף...מקבלת ותם כמו שהם =] 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? אמממ לא כל כך הייתי רוצה לשנות דבר אחד!!!! אבל לא משנה כבר חחח 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? יותר!!! בעזרת השם!!!!!! 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? בריאות ואהבה אמיתית 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? כן יש לי מטרות ויעדים ועוד לא הגשמתי אותם אבל בעזרת השם אני יגשים 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? אין כרגע 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? ממ לא חחח 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? לסיים תיכון בגרות מתוגברת, צבא (טיול אחרי חחח) ודיילות ולימודים...ואהבההההה 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? כן..ועדיף שלא פה חח 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? כשאחי הקטן נולד הטיסה הראשונה שלי לחו"ל וכשנסעתי עם בת דודה שלי הכי הכי הכי טובה שילייי לפאריז 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? שבריאות היא מעל הכל ואהבה ושאם אני רוצה באמת להשיג משהו אני צריכה מממש להשקיע ולהתאמץ ואין אפס ...אני ישיג אותו אני ישקיע עד שאני ישקיע... 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? הוא היה די נמוך ועכשיו גבוה =] 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? כן! 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? כה יש חודשים שאני חשה בדידות אבל ברוך השם לא קרה לי את זה הרבה זמן =] 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? המון מלא... 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? ממ לא 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לפעמים 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? כש...לא 25) האם אתה בוכה, מתי? חח כשבאלי לשחק ת'צמי בוכה 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? כן!!! מלא:( 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? חחח תמידדד 28) מתי אתה רגוע ושליו? בערב אחרי שאני מסיימת ת'שיעורים והמעצבניםםם האחרים 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? לאאאא! 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? כןןן 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? חח ממש לא החלטית! 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? מעניינים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? כל ככה שבוע 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? משעמם =/ 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? לפעמים 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? חחח לפעמים! 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? על חברות הכי טובות שלי ברמה מלאה!! ועל ידיד שלי 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? אממ לא 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? ממ לא 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? ממ לא 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? ממ לא 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) נלחץ! פעם יותר עכשיו פחות 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי -> כן ב)זוגיות -> לאאאא ג)משפחה ->כן ד)עיסוק ->לא 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?

3

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? למדתי לאבחן ולטפל בילדים עם קשיי למידה, למדתי שירות לקוחות.. מתעניין בטיפול בילדים, בקרימינולוגיה ובסקסולוגיה. 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? אני מובטל 72 שעות.. כבר חסר לי.. מחפש משהו חדש ומסעיר. 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? בבתי חולים, הצגות ילדים. 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? טיול בארץ מתוכנן בקרוב, אולי איזה צימר.. לא יצא לי לטייל באף מקום חוץ מסיני במאי! 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? כן, הוא לא רע. 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? טעון שיפור. א)מה יחסך עם ההורים? בסדר. פושרים. ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? הלוואי והיינו קרובים יותר, זה בהחלט מציק. 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 3 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) שיטחית. ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? פעם בשבועיים-שלושה. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? פעמיים בשבוע. ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? לא. 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? הם בסדר. 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? יותר טובים. 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? להיות נאהב ומוערך, כך תזכה גם לפרנסה טובה, עבודה טובה וחיים ארוכים יותר. 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? את רובם כן. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? טיפול בילדים, זה יעודי כאן, לשם כך נוצרתי כדי לסייע ולעזור ולשמח ולתרום. 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? כן. 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? בית קטן, שני ילדים, שתי מכוניות, אישה מדהימה ועבודה מכניסה וטובה. 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? הקב"ה.. אדם אהוב? אני אוהב המון.. עמית, עדי, קרציצה, אחותי!! 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? אחותי, הכלבה שלי, שוקובו. 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? למדתי לא לבטוח בכל אחד, שלא כל מי שנחמד אלייך בהכרח אוהב אותך.. טיפ לחיים.. המוטו שלי : חיה ותן לחיות. 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? נמוך. 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לא בשלב זה, אבל זה הולך להשתנות. 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? פעם בשבוע לפחות. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? לרוב כן, כמעט מדי יום. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? פעם בשבוע מרגיש כך לא בזמן מוגדר ולעיתים ללא סיבה מוגדרת או הודעה מוקדמת.. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לא, מסכן אני לא מרגיש . 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? אני עצוב לפעמים.. אני שומע מוסיקה, מבשל, משוחח עם החברה. 25) האם אתה בוכה, מתי? בוכה בהחלט, לא בחצי השנה האחרונה. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לא קרה לי מזמן אבל קרה. 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? נעשה עצבני וחסר מנוחה כשמפריעים לי, מציקים לי, לא מכבדים אותי או את דעתי. 28) מתי אתה רגוע ושליו? שאני ישן. כל עוד עיניי פקוחות זה רק סטרס ואקשן. 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? בעבר. כיום כבר לא. 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? מוטרד מדברים אלמנטרים.. כלכלה, עבודה, זוגיות, אוברדרפט. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? יש ויש. לרוב החלטי 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? מעניינים לרוב. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? כן, פעמיים ביום לפחות. 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? העיסוק האחרון היה מעניין אבל מוצה עד תום. מחפש עניין חדש. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? לעיתים חש ככה. אירועים שאני לא שייך אליהם אישית.. 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? תמיד, בדרך כלל אני משדר על גל שרק מעטים מבינים. 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? לאחרונה אני סומך יותר. על אחותי. בעיניים עצומות. 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? בוודאי ! חארות לא חסר! 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? לא, היום זה אחרת.. פעם זה היה כך. 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? כן! 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? אני חש כך כשאני נופל על אוזניים אטומות. 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) אני אופטימי, מנסה לתקן ולסדר. לפעמים דברים אכן מסתדרים מעצמם. 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב יותר. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי - טעון שיפור. ב)זוגיות - טובה. תמיד יש מקום לשיפור. בייחוד שאני נמצא עם מישהי שקצת קשה לדעת אם היא מרוצה מאופן התקדמות העניינים והמעשים.. ג)משפחה - כן, אני מרוצה. ד)עיסוק - מגיע לי יותר ואני שווה יותר! 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקורתי כלפיי עצמי. כמעט לא תמיד שלם עם מה שאני עושה ושואף ליותר.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? אין לי מושג. חשבתי ללכת לאסטרופיזיקה אבל אני עדיין בספק אם זה רק תחביב או יותר מזה. )במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? נאס"א. )האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא )האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? המסע לפולין. )האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? לא. אני חייבת כסף :/ )האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? כן א)מה יחסך עם ההורים? טובים ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? לצערי אני עסוקה מאוד לאחרונה ואין לי מספיק זמן להיות איתם )כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 5? לא יודעת א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) חלק מהחברויות הן הדוקות וחלק .. שטחיות. ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? עם חלקם כל יום, ועם חלקם פעם ב.. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום, משתדלת ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? אפשר להגיד )באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? כן. יש לי הרבה דברים להעריך )האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? השנים הקרובות? אממ.. עוד שנה אני בצה"ל אז או שאני אהנה או שלא. פשוט ככה.. אני לא חושבת שזה ישפר את החיים שלי או משהו. אולי אהיה יותר עצמאית. ) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? המטרה של בני האדם. ) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? צניחה חופשית. הדבר הבא זה הירח.. בטח אתם לא מאמינים, אבל אני חושבת שאם אני רוצה, אין סיבה שאני לא אגיע :) ) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? היום? לא. היום אני חסרת תכלית. ) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? אולי ) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? די שקט. יש לי יותר מידי דברים על הראש. בעיקר בא לי לטייל.. לונדון, יפאן, סין, ארה"ב שוודיה ) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? לא, אני שונאת את כולם. חע ) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? אוי, שונאת את השאלה הזאת ) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? צביעות זה דבר רע, אפשר להגיע למטרות בחיים אם באמת רוצים, יש אנשים רעים בדרך - צריך להיזהר, אופטימיות זו דרך חיים אבל צריך גם פסימיות לאיזון. אמממ... יש עוד עולם שלם בחוץ לראות ) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? תלוי במצבים. ביטחון עצמי יש לי.. אני חושבת ) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? בתקופה האחרונה לא ) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? יותר תסכול ) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? לא חושבת על זה יותר מידי ) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? כשקורה משהו שנותן לי סיבה להרגיש ככה ) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? שאני יוצאת מביולוגיה ) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? " ) האם אתה בוכה, מתי? פעם אהבתי, זה עשה לי הרגשה טובה יותר.. היום אני בוכה הרבה פחות ) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? כל פעם שאני מתחילה לדבר מהר ולעשות דברים אימפולסיביים ) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? ביולוגיה ) מתי אתה רגוע ושליו? אחרי טאי צ'י או שיעור פסנתר ) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? לא ) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? לימודים, לחץ, צבא וחברים ) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? בכלל לא החלטתי. בעע לגמרי לא ) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?בינתיים? לא מובנים ) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? בתקופה האחרונה? כן. אבל אילו לא אירועים משמעותיים.. סתם ארועים. ) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? אם העיסוק חוזר על עצמו בתקופה מסוימת אני מתחילה להשתעמם ) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? מידי פעם ) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? יותר מידי. בגלל זה מדברים לכביש.. הוא מקשיב ולא מגיב ) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? לוקח לי המון זמן לסמוך על אנשים ) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן. בעיקר בסודות.. אני מניחה שאם יש משהו ששמרתי בסוד סימן שזה משהו שלא הייתי רוצה שכל העולם ידע. ) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? היום. כי סתם הייתי עייפה ) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? בלימודים בעיקר ) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לא ) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) בורחת, לאחרונה משתדלת להתמודד ) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב )האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי אן ב)זוגיות לא? אין לי מישהו ג)משפחה כן ד)עיסוק לימודים? לא ממש.. )האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?

UGenius

New member
אחלה שאלון

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? אלקטרוניקה. האמת גם פסיכולוגיה נשמע מעניין... 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? מהנדס אלקטרוניקה 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? לא 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? לא 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? כן א)מה יחסך עם ההורים? טובים ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? לא 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 3-2 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) הדוקה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? פעם בשבועיים בערך ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? לא כ"כ 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? לא כ"כ 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? ללא ספק יותר טובים 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? להרגיש שהגעת לנקודת השיא בחיים שלך 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? היו. חלק הגשמתי וחלק לא 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? לא 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? בוודאי 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? להשתחרר מהצבא, לטוס להודו, להתחיל ולסיים ללמוד באוניברסיטה ואולי אולי אולי להתחתן 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? לא 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? 1. העליה של מכבי חיפה לליגת האלופות 2. קבלת הציון בפסיכומטרי 3. גיבוש צנחנים 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? לא יודע, הכל נראה כ"כ טריוויאלי... 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? בינוני+ 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לא 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? כל הזמן 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? כן... רוב הזמן 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? לעיתים רחוקות 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לא 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? כלום, סתם יושב ומהרהר 25) האם אתה בוכה, מתי? הרבה, בד"כ משמחה... 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לא 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? לא 28) מתי אתה רגוע ושליו? כשיש יום יפה בחוץ 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? לא 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? לא ממש 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? דוחה 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? משעממים! 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? אין, אולי אחת לחצי שנה...
34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? משעמם ומהווה מטרד 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? לא 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? כמעט תמיד! 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? בקושי 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? קצת 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? לא 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לא 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) פועל באופן שקול 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי: לא מרוצה ב)זוגיות: לא מרוצה בכלל ג)משפחה: מרוצה ד)עיסוק: מרוצה 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקורתי

essit

New member
../images/Emo48.gif

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד?משפטים 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד?--- 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?עוד לא אבל מקווה במד"א 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?טיול שנתי במרץ מהבית ספר לגליל העליון 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?אהמ... 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?יסססס א)מה יחסך עם ההורים? מעול-ה ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?מאודדד 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?משהו כמו 20 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)הדוקההה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?כל יום ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?כןןןןןןןןןןןןן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?כןן 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?יותר טובים ב"ה 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?דבר שקורה למישהו רק אם הוא נמצא עם אנשים שהוא אוהב ובסביבה שנוחה לו 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?עוד לא 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?לנצל כל רגע מהחיים 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?כןןןןןןן 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?תואר 2 במשפטים...בעל..ילדים 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?אוהבת את כולםםם 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?החתונה...(לא שלי...)וכל ה4 ימי הולדת האחרונים של שרית חדד 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?"לחיות ורק לחיות וכל השאר שטויות" 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?בינוני 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?כןןןןןן 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?לא 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?כןן כל הזמןן 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?לאאאאא 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?לאאאאא 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?לפעמים עצובה...ושומעת מוזיקה 25) האם אתה בוכה, מתי?כן,במקרים יוצאי דופן... 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?לא 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?כןןן כמעט כל הזמן 28) מתי אתה רגוע ושליו? כשאני שומעת מוזיקה 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?כל מיני דברים... 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?החלטית 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?מעניינים מאוד 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?כן,כל יום 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?לא 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?כן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?לא סומכת 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? לא 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?לא 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לאא 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול?שקולה 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?ב"ה טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי-10 מתוך 10 ב)זוגיות--- ג)משפחה100 מתוך 10 ד)עיסוק --- 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?גם ביקורתית וגם שלמה עם מה שאני עושה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? אומנות, מכל התחומים. ציור, צילום, כתיבה, משחק, ריקוד. 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? מלכת סאדו, מנהלת ביתקפה וחנות גרביים, מפיקת הופעות, אומנית. 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא, אבל בקרוב. 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? הממ לא שזכור לי. 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? לא. עוד. 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? לפעמים. א)מה יחסך עם ההורים? לרוב טוב, לעתים לא ממש. ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? לא תמיד. 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 10 בערך. א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) חמישה הדוקה, חמישה פחות. אני לא מקטלגת 'חברים טובים' אנשים שאני מכירה הכרות שטחית. ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? יש כאלה שכל יום בערך, יש כאלה שפעם בשבוע. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? אותו הדבר. ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? עם רובם כן. 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? כן. 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? יותר טובים. 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? כשאין שום סיבה למצב הפוך. 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? כן, כן. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? כן, לעשות לאחרים טוב. 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? כן. 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? לגרום לאנשים אושר, להיות חשובה בעיניהם, להשפיע, ללמוד אומנות, להיות עצמאית לגמרי. 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? קיימים שניים, שאני אוהבת הכי הרבה. החבר ודניאלתה. 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? נו אני לא זוכרת, זה נבנה לאט. 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? לא יודעת, המסקנות נטמעו בהתנהגות שלי. וטיפ לחיים טובים? צריך לדעת לשלוט במח. 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? נמוך ביותר. 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לפעמים לא. 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? לפעמים, כשאני רבה עם חברים קרובים. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? לרוב, כשאני עם אנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי, כשאומרים לי את זה. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? לעתים רחוקות, כשאני גורמת רע. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? ממ אני משתדלת שלא לרחם על עצמי. 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? אני משכנעת את עצמי שהכל בסדר. 25) האם אתה בוכה, מתי? כשרע לי, מה זו השאלה הזאת. כשאני מתרגשת. לפעמים סתם כשאין לי מושג מה אני אמורה להרגיש. מה, אני בכיינית לא קטנה, ומכיוון שאני נקבה אני אפילו גאה בזה. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? כן. 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כן, יש לי התקפים כאלה. לעתים בגלל מחזור ולעתים סתם, אין לי מושג למה. 28) מתי אתה רגוע ושליו? בחברת אנשים אהובים, כשאני מרגישה טוב. 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? כן. אבל לא רציני. 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? כן. דברים שונים מטרידים אותי. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? לפעמים ככה לפעמים ככה. אני יכולה להיות מאד החלטית ואז לשנות את דעתי ולהיות מאד החלטית. 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? מעניינים. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? כל יום. 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? תמיד מספק. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? באירועים שבהם אין הרבה אנשים שאני מכירה. אם זה אירוע גדול ויש קבוצות קטנות מסתובבות אין לי בעיה, אבל אם זו קבוצה גדולה אני קצת מרגישה לא שייכת. 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? יותרמדי. 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? על החברים הקרובים, לגמרי. 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן, אבלמזהמשנה. 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? פעם ב-. 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? לעתים. 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? כשאני מרגישה בודדה או סתם כשאני לבד. 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) בורחת. 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי - לרוב. ב)זוגיות - לא. יש הרבה לשפר בעצמי בתחום הזה. ג)משפחה - לא תמיד. ד)עיסוק - כן, בערך. 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? גם וגם.

היום!

)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? לומדת ביולוגיה ומשפטים..אני רוצה ללמוד בעתיד צילום גאוגרפי ואדריכלות 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד?כרגע,מתחילה לעבוד כמדריכה פסיכומטרי..בעתיד , אעבוד בעבודה יותר מרגשת ,סוערת שאוכל לשנות ולהשפיע על אנשים! 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?כן, בעמותות ובאגודות למיניהן-זכויות האדם,ילדים בסיכון,חולי סרטן וכו'.. 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?כן , לפני חצי שנה -ליסוד המעלה, צימר עם האקס שלי..וחברים.. 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?לא ממש,בעצם, ממש לא! 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?כן, מאוכזבת משני אנשים א)מה יחסך עם ההורים? כרגע, מעולה!תמיד יש חילוקי דעות ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?עם שני אחיי מאחותי אני מאוכזבת 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?שלושה א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)לאחרונה, הקשר רופף ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?לאחרונה, פעמיים בשבוע ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?לפחות פעמיים בשבוע ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?לא ממש 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?כן, יחסית 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?טובים יותר 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?ונילה 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?היו, ישנם וככל הנראה יהיו..הגשמתי בנתיים את המירב 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?תמיד הייתה משמעות ומטרה..כיום יש גם..כשהמטרה תתגשם אתם תשמעו על זה 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?ברור, אין ספק.. 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?לעבוד בעבודה מכובדת, לחקור תופעות שונות בחברה שלנו,להיות מאושרת,שני ילדים, בית, רכב ובעל מדהים! 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? יש המון..בעיקר, ונילה.. 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?לא היו שלושה..לא היו לי ארועים משמחים..ונילה..הכי משמח בעולם! 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?לקחת את החיים בערבון מוגבל,וכשצריך לדפוק אצבע משולשת ולומר:אכלתם אותה! 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?בגדר הסביר..כשצריך אותו הוא נמצא 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?אכן, כן! 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?זה קורה פעם בשבוע לפחות 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?כן.. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?לפעמים, תלוי.. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?לא, מסכנה, לא, יש גבול 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?כשאני נזכרת בסיטואציות מסויימות וזה לא משהו קבוע..מאזינה למוסיקה,מדברת עם ונילה, עם מאור ועם אבא.. 25) האם אתה בוכה, מתי?כן, אני רגישה..אני בוכה בסרט עצוב, כאומרים לי שעופר לוי חידש את עיברי לידר,כשאני נזכרת בליאורי וכו'.. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?לפעמים, זה לא קורה הרבה 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?עצבנית כשזה מוצדק , חסרת מנוחה אני תמיד..גם כשאני ישנה 28) מתי אתה רגוע ושליו?אין דבר כזה..מה?! אני לא מכירה את המילים האלה 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?לא.. 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?המון דברים מטרידים אותי בין אם אלו דברים אלמנטרים ובין אם לא..יש לי נטייה לדאוג לכל העולם ואחותו 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?החלטית! 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?מעניינים.. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?כמעט כל יום.. 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?אני לא עושה דברים שמשעממים אותי! 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?כן, לפעמים באירועים שלא ממש מדברים אליי 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?תמיד, אין ספק בכך! 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?תלוי מי האחרים, קשה לי לסמוך על אנשים שאני לא ממש מכירה 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך מעדיפה לזבו אותך?קרה.. 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך?לא, הלוואי ולא היה אכפת לי, החיים שלי היו הרבה יותר רגועים 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?לפעמים 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לא! 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)? לרוב, אופטימית ובד"כ אוהבת לפתוח אותן ולדבר עליהן! 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?טוב.. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי- סביר ב)זוגיות-טובה ג)משפחה-סביר ד)עיסוק-לא ממש 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקורתית כלפי עצמי בהכל! מאוד קיצונית כלפי עצמי!

בהחלט ארוך...

למי שיש זמן, נא לענות בכנות ולפרט. 1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד?ביולוגיה ותיאטרון למדתי ואני ארצה ללמוד אסטרונומיה. 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? עם בעלי חיים או בתחום הביולוגיה. 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?כן לפני יומיים הייתי בפולין דרך הביה"ס עם השכבה. 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? כן. 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?כן, מאוד. א)מה יחסך עם ההורים? מעולה. ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? כן. 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?אחת. א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)הדוקה מאוד כמו אחיות. ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?פעמיים(לפחות) בשבוע בחופשים וכל יום בביה"ס. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום . ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?כן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?כן 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? לא יודעת אני מתעסקת בהווה. 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?אהבה בריאות כסף וסקס. 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?לא היו. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?לחיות ולהינות מהחיים. 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?לא. 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?אני ספונטנית 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?כן המשפחה. 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?נולדתי, למדתי לדבר וקיבלתי רשיון. 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?סמוך על עצמך! כולם צבועים בשלב כלשהו. כל כלב ביג'י יומו...ועוד.... 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?גבוה. 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?ברור 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?לא. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?כל הזמן 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?ממש לא 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?לא. 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?מסתכלת על חצי הכוס המלאה 25) האם אתה בוכה, מתי?בפולין. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?לא 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?שמשקרים לי, שמעצבנים אותי ושמעבירים עליי ביקורת הא וגם שאנשים לא מבינים אותי!!! 28) מתי אתה רגוע ושליו? שאני עם הכלבות שלי! 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?לא ולא!! 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?כלום... 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?תלוי במצב הרוח. 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?אחלה!!! 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?לא משו מיוחד! 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?אמממ.. בסך הכל מעניין... 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?שאני עם דתיים... 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?כן... 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?כן על המשפחה 100 אחוז ועל החברה הכי טובה 90 אחוז ככה... 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?כן לצערי.... החברה הכי טובה ... 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך?כן... 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?לא... 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? אף פעם!!! 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)כל עכבה לטובה... 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?תלוי בי בלבד! 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי כן ב)זוגיות אין מערכת יחסים רצינית היה סטוצים אבל אולי יש בדרך.. ג)משפחה כן ד)עיסוק כן 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?שלמה מאוד ואם לא אז אני מודה בטעות!!

d r o r y

New member
אניייי:

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד?בינתיים כלום 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד?באבטחת מוסדות חינוך,או משהו בסגנון.בקיצור,עבודה לא עבודה.עבודה שיושבים בה,ואפשר תוך כדי לדבר בפלאפון,לשמוע מוזיקה,לאכול,וכ"ו. 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?לא 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?כן.יצאתי עם אבא שלי לטיול בהולנד וצרפת.שבוע בערך. 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?הכלכלי כן.הכללי-ממש לא! 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?מהקשר עם אחי כן.מהקשר עם ההורים פחות.אני לא מרגיש איתם בנוח מספיק. א)מה יחסך עם ההורים?יחסים סכ"ה בסדר,אבל אין ממש קירבה והרגשה חופשית איתם,אפילו שהם אוהבים אותי(ואין לי ספק בכך). ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?עם אחי,כן. 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?חברים קרובים,אולי משהו כמו 5 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)דיי הדוקה.עם אחד מהם,אפילו הדוקה מאוד. ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?ממוצע של פעם-פעמיים בשבוע. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?תלוי עם מי.עם שחר אני מדבר כמעט כל יום.ורוב השיחות שלנו הן ארוכות,כך שאיתו אני מדבר בתדירות גבוהה,אפילו מידיי.עם יהודה אני מדבר דיי הרבה.ממוצע של איזה פעמיים בשבוע.עם נתן גם כן.עם מרסלו אני מדבר לאחרונה גם לא מעט.עם השאר אני מדבר בעיקר בכדי לתאם את הפגישות שלנו. ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?עם חלק כן ועם חלק לא.עם החברים הקרובים ביותר,אני דיי מרוצה מהקשר. 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?כמובן שלא.איך אפשר להיות מרוצים מחיים בזבל? 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?למראת מצבי העגום,אני משתדל מאוד להיות אופטימי,ולכן אני אגיד שהם הולכים להיות יותר טובים בעתיד.יהיה טוב,אני יודע? 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?כשאדם בסכ"ה מרוצה,חי את החיים,מסופק,ורגוע,סימן שהוא מאושר. 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?היתה לי אחת.להיות אדם נורמלי ומאושר.ועד עכשיו,לא רק שלא הצלחתי,אלא אפילו נכשלתי בגדול. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?יש מטרה-להיות מאושר 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?בינתיים לא 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?פשששש...שאלה קשה מאוד.כנראה שהתוכניות הן:להשתקם מבחינה נפשית,לעבוד כמאבטח,להמשיך את הקשר עם החבר'ה,להוציא ספר של סיפורים קצרים,ולנסות להנות מהחיים כמה שאני יוכל.בתקווה גם להתחתן עם יעל שרוני-אהובתי. 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?קשה לי לענות על השאלה הזו.יש כמה כאלו שאני מעריץ.לגביי אהבה,אפשר להגיד שיש כמה בודדים שאני אוהב.כמה מחבריי,אחי,יעל שרוני(אהובתי),ולא יודע...שאלה קשה 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?לא ידוע לי 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?לא לסמוך על אנשים,לא לתת לאף אחד לדרוך עליך(שיהיה אפילו מלך העולם),ובדר"כ להסתכל קודם כל על טובתך האישית 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?הביטחון שלי עומד על אפס.אפש מוחלט.אפילו מינוס... 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?לא 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?תמיד חש בדידות.גם כשאני עם אנשים. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?כן ולא.תלוי איפה ובחברתו של מי.מה שבטוח זה שאני מרגיש לא מכובד.זה שכולם מסתכלים עליו כעל ה"טמבל",ה"דפוק". 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?כןןןןן.נראה לי שלפחות 80/85 אחוז מהזמן שלי אני מדוכא.וחלק גדול מהזמן הזה אני מדוכא ברמות קשות. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?כן.תמיד כמעט.לפחות 95 אחוז מהזמן. 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?רוב הזמן.אני מנסה להמשיך בחיים,לדבר עם חברים,לטייל,לשמוע מוזיקה,ולנסות פשוט להתנתק. 25) האם אתה בוכה, מתי?כן.בממוצע,יוצא לי לבכות בערך פעם בחודשיים.הפעם האחרונה שבכיתי היתה ממש אתמול בלילה. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?בהחלט.כמה שזה עצוב... 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?יותר מידי פעמים.למעשה,יותר מ 90 אחוז מהזמן שלי אני חסר מנוחה.עצבני אני גם בדרך כלל.ופעמים רבות זה מגיע לרמות עצבים מטורפות ובלתי נסבלות. 28) מתי אתה רגוע ושליו?לעיתים דיי נדירות.פעם ב... וגם כשאני כבר רגוע,אז אני לא רגוע עד הסוף ועדיין יש הרבה מטרדים וכעסים שחבויים עמוק בבטן. 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?בטח שהיו.עד עצם היום הזה ישנם. 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?מטרידים אותי יותר מידי הרבה דברים,שלא בא לי להכנס אליהם עכשיו.וכן,אני מוטרד באופן כללי.מאוד מוטרד! 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?נוטה לדחות 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?משעממים תיכו.יחד עם זאת,גם קשים,אכזריים ומעוותים. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?יש לפעמים.אבל ממש לא הרבה.קשה לי לציין תדירות 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?ממש לא.אין לי שום סיפוק מהחיים שלי.וזה לא בגלל חוסר מעש.כי גם בתקופות שעבדתי לא הייתי מסופק ומרוצה. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?תמידדד!בכל האירועים כמעט.אולי 99 אחוז מהזמן אפילו.ומנסיון אני אומר לכם,זו הרגשה א-י-ו-מ-ה!! 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?כל הזמן קורה לי.לא רק זה,אלא אני אף חש שמלגלגים לדבריי.חרא של דבר!!!! 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?בעיקרון,לא סומך על אחרים.אולי יש כמה בודדים שאני סומך עליהם באופן יחסי. 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?מליון פעם 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך?חחח...כמעט תמיד. 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?בהחלט. 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי?כן.בדר"כ אני חש כך. 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)נלחץ ולא מצליח לתפקד.אבל במקביל,גם מנסה לטפל בבעיות ולקבל עזרה ותמיכה 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?אם במצב עגום כמו שלי אני לא אשמור על התקווה,אז אוי ואבוי לי.כך שאני חייב להאמין שיהיה טוב.אני פשוט מכריח את עצמי. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי:דיי.לא רע,בואו נגיד ככה. ב)זוגיות:לא ג)משפחה:ככה ככה ד)עיסוק:כלל לא! 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?ביקורתי ולא שלם עם עצמי כלל.

CaesaR3

New member
תשובותתת

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? ביולוגיה/ביוטכנולוגיה..אבל יותר הייתי רוצה פזיקה עם הייתי טוב בזה חח 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? מובטל, בעבודה מספקת כיפית עם שכר טוב 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?רציתי למשטרה, אבל אין זמן 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?לא 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?לא 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?אממ נגיד שכן א)מה יחסך עם ההורים? אממ נחמד ומטה ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? סביר 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? ממש טובים אממ 5-6 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) נחמדה, לא יותר ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? כמעט כל יום ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? היה יכול להיות הרבה יותר טוב 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? לא כל כך, אבל ממשיכים 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? תמיד מקווה ליותר טוב 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? ולתתבלי לחשוב עלל התמורה, ולקבל פי שתיים 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? לפני תקופה קצרה רק הצבתי לי מטרות 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? עכשיו כן, לנסות ולהגיע ליחידה הטובה ביותר 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? כם הכ-ל יפעל לפי התוכנית..אז כן 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? לא להרג בצה"ל:) 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? יש, 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? מוזר, אני לא זוכר את הרגעים המאושרים, אל את העצובים 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? תמיד להפגין ביטחון 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? ממוצע ומטה 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לא 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? לוידע הרבה 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? לוידע, מתי שאני לא חש בידות 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? השאלון הזה מדכא אותי:( 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?עכעשיו כן:( 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? עכשיו, מכבה את המחשב עוד כמה דקות 25) האם אתה בוכה, מתי?לא בוכה:p 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? אולי 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כן, בזמן עיון בספר של בני גורן 28) מתי אתה רגוע ושליו? אחרי שאני זורק את הספר מהחלון 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? אולי 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?באופן כללי ,כן 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?אני החלטי בנוגע לדחות החלטות 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? שגרתיים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? לא 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?משעמם 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? אממ לפעמים 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?לפעמים 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? ברמה ממש גבוה על ממש קצת אנשים 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כן 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? לא 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? אממ לעתים נדירות 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)מאמיןן שהכל הסתדר, כי אני עצלן חח 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? מקווה לטוב מאמין שיהיה רע 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי טיפה, לא יותר ב)זוגיות לא ג)משפחה אאממ חביב ד)עיסוק לא 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?

sHLoMpiT

New member
עונהההה

)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? עריכת דין פלילית 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? כרגע מלצרית, בעתיד עורכת דין בענייני פליליים 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?אממ לא 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?לא ממש, סתם הייתי באילת עם חברים 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?פחות או יותר... 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?פחות או יותר א)מה יחסך עם ההורים?סביר ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?כן 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?3 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...)הדוקה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?יומיומית כמעט ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?יומיומית ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?כן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?בסדר.. 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?אותו דבר או אולי קצת יותר טובים 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?אהבה אמיתית והגשמה עצמית. 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?לא הרבה, אבל פחות או יותר כן 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?משמעות אני לא יודעת אבל מטרות יש, הרבה... 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?מקווה שכן.. 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?לעבוד ולהרוויח טוב, להוציא תואר ראשון במשפטים, להתחתן ולהביא ילד/ה 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?קיימים הרבה, השאלה באיזה מובן...כן יש.. 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?סיום בית ספר, שחרור מהצבא ובעתיד הקרוב, לעזוב את הבית 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?לא הספקתי לחיות כל כך הרבה בשביל לדעת 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?באמצע 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?כן 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?לפעמים 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?כן 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?קצת..לפעמים 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?לא 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?כשדברים לא מסתדרים לי כמו שתיכננתי ושמישהו קרוב מאכזב אותי,בגידה, פרידה... 25) האם אתה בוכה, מתי?לפעמים 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?לפעמים 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?כן הרבה בזמן האחרון 28) מתי אתה רגוע ושליו?כשטוב לי וכשאני ישנה 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?לא 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?קצת...עבודה, לימודים.. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?החלטית 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?תלוי איך האדם עושה אותך יכול להיות מעניין ולא שגרתי יכול להיות משעמם מוות 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?לא בחיי היומיום.. 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?כרגע סביר... 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?משפחתיים גדולים 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?כן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?על חברים קרובים מאוד 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כן 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? לפעמים 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לפעמים 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)מתמודדת 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי- כן ב)זוגיות-לא ממש ג)משפחה-בסדר.. ד)עיסוק-לא משהו 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?לפעמים ביקורתית..

הכו2שת

New member
תשובות.. :)

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? קולנוע: בימוי/משחק 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? שחקנית/במאית 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? אנונימוס - זכויות בע''ח וכו'.. 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? אילתתתת חחחח לשבוע בערך 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? לא ממש.. 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? תלוי מי.. א)מה יחסך עם ההורים? שששששש.. ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? ? 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 3 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) בין מי למי!? ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? |הדש| תלוי מי מהם.. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? |נדגש| כל יום.. ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? כןןן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? לרוב כן :) 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? לא יודעת.. שואפת תמיד לטוב יותר.. 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? .. סיפוק מהחיים מכל הבחינות אולי.. חחח felecidad 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? עוד לא.. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? להצליח.. ואהבה :) 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? נראה.. 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? נראהההה..אני משנה גישות מהר 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? חברים קרובים ומשפחה :) 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? שהכרתי את החברים הקרובים שאיתי עד עכשיו, יום הולדת של ~, ו...... 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? למדתי הרבה.. הטיפ העיקרי ? תהיה מה שאתה רוצה להיות ואל תנסה להיות משהו שאתה לא ועשה מה שבראש שלך בלי לשים זין על אפחד כי חיים רק פעם אחת.. :) 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? ? 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לרוב כן כי נדיר שמישהו משפיע עליי.. 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? ממש נדיר.. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? לרוב כשאני צריכה את זה.. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? לפעמים.. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? |נדגש| תלוי למי?! 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? כל מיני.. ולרוב שיחה קטנה עם חבירם פותרת את זה/ לצאת למסיבה טובה.. 25) האם אתה בוכה, מתי? תשאירו את זה לי.. 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? כמו כולנו.. 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? לפעמים.. 28) מתי אתה רגוע ושליו? חחחח מנסה להיות לרוב כשאין בעיות כבדות על הראש 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? ממש לא.. 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? לא.. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? לא נוטה לדחות..כמה שיותר מהר יותר טוב.. כי אח''כ זה עוד יחמיר חחח.. אורמים הכל בפנים וזהו 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? תלוי במצב.. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? אנערףףףף 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? לרוב כן.. תמיד מוצאת זמן לתחביבים וכו'.. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? לא ממש.. 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? תלוי.. לרוב אני מתעצבנת כעי בד''כ הם עוד מנסים לשפוט בלי להבין.. שונאתתתת 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? 3 אשנים שעליהם אני סומכת הכי בעולם....| 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כמו כולנו..כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כןן 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? לא ממש 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? ? 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) ץלוי לרוב מנסה לפעול באופן שקול 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? הכל יהיה טוב :) 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי ב99% ב)זוגיות :הדגש: אהמממ.. ג)משפחה שששש.. ד)עיסוק 80% 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? לרוב שלמה עם מה שאני עושה..

swirrrly

New member
למרות שאני לא במצב רוח..../images/Emo3.gif ../images/Emo118.gif

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? שפות 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? הייתי במוזיאון המדע השבוע
5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? די בסדר 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? בערך א)מה יחסך עם ההורים? מטריד
ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? לא 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 2 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? יותר טובים 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?
11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? לא משהו מיוחד, רק בלימודים וזה 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? לא 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? להיות אינטלקטואלית
15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? בערך 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לא חשבתי על זה. שאלה מסובכת:X 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? 25) האם אתה בוכה, מתי? 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? כן 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? 28) מתי אתה רגוע ושליו? הממ
29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? כן
30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? כן, מוטרדת
31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? לדחות 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? קשים
33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? לפעמים זה די בסדר. 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? בערך 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) נלחצת ומתייעצת 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי ב)זוגיות ג)משפחה ד)עיסוק 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?

עונה../images/Emo126.gif

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד?:תאטרון 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד?:משחק או פסיכולוג 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה?:אפשר להגיד נוע''ל 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)?:כן להרי אילת עם הנוע''ל 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי?:אני מרושש 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך?:יס א)מה יחסך עם ההורים? :טובים יציבים ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות?:עם חלק מהם 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך?:6 8 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...):הדוקה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם?:חלקם כמעט כל יום ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם?:כמעט כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?:כן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?:לא ממש תמיד יכול להיות טוב יותר 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?:לא יודע מה צופן העתיד נקווה שרק טוב לכולםם 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד?:אהבה לחברים ולמשפחה נאהב על ידי חברים ומשפחה 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם?:כן 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?:כן די 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?:אולי 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות?:ללמוד טוב צבא התמחות 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי?:אוהב אמא זה נחשב? 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך?:אממ שראיתי לראשונה את אחותי הבר מיצווה שלי ושהופעתי לראשונה בהצגה במתנ''ס 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?:שהחיים קצרים מידי בשביל לריב אז פיס אין דה מידל איסט 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה?:אמצעי 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך?:לא ממש 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן?:כן לפעמים גם שאני מוקף באנשים 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן?:כן בבית בחוג 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן?:לפעמים במיוחד שנה שעברה 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי?:גם כן לפעמים 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון?:אני עצוב בפרידו ארוכות מחברים ומשפחה וכל דבר כזה ואחר 25) האם אתה בוכה, מתי?:כן לפעמים תלוי בנסיבות 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה?:כן כמעט תמיד 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי?:כן בריבים ורגע לחץ 28) מתי אתה רגוע ושליו?:שאני ישן ומשחק 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך?:כן יותר מפעם אחת אבל תמיחד אחר כמה דקות או שניות אני מתעשת 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי?:מטריד אותי? שלא נעים לי לחברי ואני לא ממש מוטרד תמיד לרוב 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?:החלטי 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?:שגרתיים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?:פעם בחודשיים למשל אתמול בעצרת 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד?:סיפוק מוחלט!:) 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?:וואו זה קורה לי המון לא יודע אבל זה קורה 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך?:כן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה?:על אמא ברמה הכי גבוה ועל אחותי 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?:כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך?:כן 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת?:לפעמים כן 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? :המון מתי שאני מרגיש בדד ומנוכר אז החוסרר אונים 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול):האחרון 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע?:רק טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי:בינונית ב)זוגיות:נמוכה ג)משפחה:גבוה ד)עיסוק:גבוה 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה?:שלם

shemesh16

New member
אחלה שאלון..

)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? לאדעת 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? אינלי מושג 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? נופ.. 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? טיול שנתי נחשב..? לפני יומיים בערך... 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? בטח:) 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? מאוד.. א)מה יחסך עם ההורים? טובים מאוד.. ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? כןןן :) 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? כמה חברות טובות.. א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) חלק הדוקה וחלק פחות.. ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? הרבה ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? המון ... כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? חלקם... 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? אמ.. כן פסדר 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? אמ.. נקווה ליותר טוב... 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? לחייך כל הזמן... ;) 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? לא נראלי שהיה משו מיוחד 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? להצליח בלימודים! 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? כן 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? צבא, לימודים, חתונה, ילדים.. :) 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? המשפחה שלי..והחברות הכי טובות שלי 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? אמ..לאדעת כל מיני 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? אפעם לא להיות עצובים..ותמיד לחייך כי חיוך עושה קסמים! :) 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? דיי נמוך.. 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? אמ..כן 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? לא ממש.. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? כל הזמן.. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? או..זה קורה הרבה 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לא חחחחח 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? כשאני מקבלת ציון לא טוב, כשאני נזכרת בדן.. :( 25) האם אתה בוכה, מתי? כן..כשעצוב לי 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לא.. 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כשמעצבנים אותי 28) מתי אתה רגוע ושליו? כמעט תמיד 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? יאפ(למי לא!?) 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? לא.. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? לפעמים ככה ולפעמים ככה.. 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? שגרתיים..נורמליים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? אמ..לא כ"כ 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? דיי משעמם..אבל לא תמיד 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? לא ממש 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? כן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? תלוי מי 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? ברור.. 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? יאפ 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? לא.. 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לאא... 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) אני רוב הזמן אופטימית אבל כן לפעמים גם לחוצה.. 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? יהיה טוב, ברור שטוב.. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי - כן.. ב)זוגיות -אין ג)משפחה - מאוד ד)עיסוק - אין 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקורתית מאוד

למעלה