עונה-אם מישהו יתענין לקרוא את זה:/
שעת התחלה:15:50 שיר שמתנגן ברקע:זכיתי לאהוב של עיברי לידר ספר קצת על עצמך:בת 14,מגבתעיים,מעריצה את ידידיה,אבריל,תום,אגם ואושרי מהגיימבויז...מה עוד?קלסטרופובית וזה מספיק
מחשבה שעוברת בראש:ת'אמת?כלום... מה עשית היום?אכלית,קמתי משינה ארוכה ביותר,אכלתי,הלכתי לשירותים,ראיתי טלויזיה ועכשיו אני פה מה תעשה מחר?יותר מענין..בית ספר..חחח חשק ל...:ידידיה מה המידה שלך בנעליים?38.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה,ידידיה,תומאבני ואוהד בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מאיפה לי..אני לא יודעת איפה אני אהיה עוד שעה... מה אתה הכי אוהב לאכול?אמ..דברים טעימים מה אתה הכי שונא לאכול?בצצצצצצצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?התפלחתי למאחרוי קלעים של כלמני[?] נו מה..לא משהו רציני... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?בכיתה ו'..היו לנו בחירות ואני בתור ילדה נורא מושפעת.."סחפתי" אחרי הרבה בנות ואז היתה תקופה של המורדים אז חברות שלי עשו כאילו אני מריצה וקראנו לעצמנו פילפל כמו בסדרה וזה היה נורא מצחיק..אבל נגמר רע... מה הצבע האהוב עלייך?הכל..זה נרא תלוי במצב רוח..בעיקר תכלת וורוד מה הצבע השנוא עלייך?חום..מזה חום??? מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה ואנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קשההה כל שבוע:בוחן,מבחן,בוחן פתע ומבדק..אררררר עיר/ים אהובות:גבעתיים והים באילת מתנה אהובה שקיבלת ליומולדת?אהבתי הכל..אין משהו ספציפי שהשאיר אותי בהלם... איפה חגגת יומולדת אחרון?אצלי-היתה לי מסיבת הפתעה
איך אתה הכי אוהב לבלות?לישון..סתם סתם..במחשב..בקבוצות מצומצמות של אשנים שאני מרגישה איתם הכי בנוח... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11:30 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?בוחן פתע במתמטיקה כמה קיבלת בו?לא יודעת... יש לך חברים מחוץ לכיתה?בארור ומחוץ לשכבה?בארור ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לדבר אל עצמי זה נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן..אבל סתם מחשבה..לא באמת מכוון אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?בכיתי???אמ..היתי על סף דמעות בטיול השנתי..
מדוע?כי הבנות שהיו איתי על הבננה הרסו לי את כל הכיף..:/ לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?יש כל כך הרבה... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי יש שיר אחד נגיד שאני אוהבת מכל הדיסק אז כאילו אני אקנה דיסק בשביל שיר אחד..לא שווה... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?למה להרביץ? ולחבק?ידידיה ולנשק?טוב,חפירה... ולספר לו משהו מהלב?יש כמה... יש לך חברה?הרבה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?ידידיה
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ידידיה-אל תחשבו שאני איזו מעריצה מושפעת ומטומטמת..פשוט החיבוקים שלו הכי שולטים... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. שם מיוחד לבן?תום-לא מיוחד..אבל יפה שם מיוחד לבת?ניקול וקלואי מאכל אהוב:אין משהו ספציפי מאכל שנוא:בצלללל ופטרוזיליה ובשר דבר אחרון שאכלת:מעדן שוקולד פרה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?יש מישהי.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה מהנוער העובד והלומד(לא הכחולה) ומכנס קצר כזה מתמנון..עם זה אני מסתובבת תמיד בבית..מחוץ לבית אני הכי אוהבת גופיה ורודה של סקצ'רס ומיכנס תכלת ארוך גם של סקצ'רס אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?השמיניה-הספר השני אהבת?בטח מה הסרט האחרון שראית?שרק 1-אתמול בערב אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מיטל מהפורום של ידידיה על מה דיברת איתו?על ידידיה..חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אימא[?] על מי אתה יודע הכי הרבה?אימא[?]חחח מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס לאוטובוס..חחח כמה הוא עלה?5.10 ממי הsms האחרון שקיבלת?שיר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא זוכרת..נראה לי שיר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אוקסי
מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני הרבה זמן... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?טבריה למה הלכת לשם?טיול שנתי... איך קוראים לאמא שלך?אימא
יש לך שם שני? מהו?כאילו זה נורא מסובך..אבל בכלליות..לא אתה אוהב ילדים קטנים?לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שניים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שניים איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?יש כולה שניים...בן ובת..ת'בן אני אוהבת יותרכי הוא בגיל שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?8 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום... ובפנימיות?הפתיל הקצר שלי... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שרק אני מדברת... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אגם רודברג..נראה מענין למה?כי זה נראה מענין כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?שניים,מאיפה לי..נראה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אני מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אגם כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא-אבל רציתי הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד יצור פרוות-קסטרו מתי זה היה?לפני שנה... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יש כמה תחומים:משהו שקשור לטלויזיה באיזו צורה שהיא,פסיכולוגית,עיתונאית או משהו שקשור שייוק ומסחר וכאלה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שנולדתי[?] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא בא לי/לךא נראה לי/מה אכפת לי? מה עושה לך טוב?לעמוד על שלי מה מעצבן אותך?אנשים סתומים שלא יכולים לקלוט את מה שאומרים להם..חחח מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח[?] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה ונגינה על פסנתר מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש לי יקר בערך שלו אצלי לא בכסף..אמ..הארנק שלי
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל מה היית לוקח לאי בודד?כבר היתה שאלה כזאת..חוץ מידידיה, אוכל. המלצה לסרט:מדגסקר תוכנית טלוויזיה?שמיניה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שעשיתי למישהו ת'הופעה איך את/ה מתגבר על באסה?במשהו כיפי... איפה היית רוצה לבקר בעולם?יפן וניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח וחנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים..תלוי באיטזה מצב הם חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?אחות גדולה אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא...
שעת התחלה:15:50 שיר שמתנגן ברקע:זכיתי לאהוב של עיברי לידר ספר קצת על עצמך:בת 14,מגבתעיים,מעריצה את ידידיה,אבריל,תום,אגם ואושרי מהגיימבויז...מה עוד?קלסטרופובית וזה מספיק