עונה חלק ב../images/Emo178.gif
למה הלכת לשם? סבתא וסבא איך קוראים לאמא שלך? אין לך מה לשאול?? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מניחה שהתכוונת אבא
16
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם. אבל אני הכי בקשר עם הילי ועם נוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ברכיים ובפנימיות? להיות פחות רגשנית, וגם פחות לקחת ללב איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? תם מושלם איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, או דרמה טובה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? תם, רק כדי לראות איך זה לשרוד בגוף כל כך קטן עם כל כך הרבה לחץ למה? ^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מי יודע
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טקסי..יש פה--> פרסומת להצגה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תם כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא..אלא אם כן מחאה על סגירת 88 FM זה נקרא הפגנה
הפגנה נגד (או בעד) מה? ^ מתי זה היה? לא זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשחק בתאטרון/אביים בתאטרון מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נצנצקפפ
מה עושה לך טוב? לעשות דברים שאני אוהבת מה מעצבן אותך? לעשות דברים שאני לא אוהבת
מה תמיד צריך להיות בכיס? סוכריית טופי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גננות [בגינה]
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת נוו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפלפונים מה היית לוקח לאי בודד? את תם
המלצה לסרט: 12 במחיר אחד, ג'וני אינגליש [יחי הנוסטלגיה] תוכנית טלוויזיה? חברים
/השמינייה/קרובים קרובים/נולד לרקוד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי עיניים יפות, אמרו לי את זה יותר מפעם אחת אבל מישהו מיוחד אמר לי את זה אז זה היה מאוד יפה
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? בפראג..בספרד..כל מיני.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פטפטנות וחוצפנות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב/קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח/חנוכה/שבועות/פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא..אבל איתם כן
חיית מחמד: בבית?דגים.2. כמה אחים יש לך? 2 [לא הדגים
] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן.נראה לי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אושר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי שכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעשות דברים שאני מאוד אוהבת כמו בשבוע האחרון
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק,לביים,לראות הצגות,לראות הופעות, לראות מחזות זמר.. מקומות בילוי מועדפים: ים,תאטרון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי למי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מדי פעם מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נצנצקפפ האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: מכנס וחולצה
איפור:
מאכל אהוב: פסטה שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: בית הבובות סרט אהוב: 12 במחיר אחד גלידה: וניל/שוקולד צ'יפס עיר בעולם: פריס/לונדון ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך ללמוד לספרות
שיר ברקע: "האהבה הישנה" שלמה
שעת סיום: 19:02