שאלון ארוך, וזה O:

רק עכשיו קראתי ../images/Emo108.gif

כפרעלייך
את באמת כזאת "תל אביבית"

עונה

שעת התחלה: 16:40 שיר שמתנגן ברקע:by the way-red hot chill peppers ספר קצת על עצמך: אם אתם עדיין לא יודעים אז קוראים לי ליהי אני בת 13 ו7-8 חודשים בכיתה ח' מגבעתיים מחשבה שעוברת בראש: השיר ממש יפה! מה עשית היום? הייתי במפגש משפחתי מה תעשה מחר? אחזור לבית ספר לצערי
חשק ל...: שהחופש ייתארך.. מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? השמיניה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מקווה של על במות התאטרון מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? חציל,קישוא,חרדל,בצל ועוד מלא.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת.. מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? הכל חוץ מאנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר.. עיר/ים אהובות: גבעתיים ותל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?| לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? על הגג איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין שעה קבועה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו?... מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? נכנס לי משהו לעין לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ילדה רעה-ילדות רעות למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם כי זה עולה כסף וגם כי כל שיר שאני רוצה יש בדיסק אחר.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מוכר/ת פה כך שזה חסוי ולחבק?הילי! ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד? אממ.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן עם ילדה מהכיתה שם מיוחד לבן?ידידיה שם מיוחד לבת?הילי מאכל אהוב:כבר היה מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת: עוגת גבינה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת? הצייר הזר אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?אוו זה היה לפני פסח.. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?על העוגה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא על מי אתה יודע הכי הרבה?אמא ממי הsms האחרון שקיבלת?מור מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?ליהי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?יום שלישי לפני חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ביום ירושלים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?כפר סבא לפני חצי שעה למה הלכת לשם?מפגש משפחתי איך קוראים לאמא שלך?ענת יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?אף אחד אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?מאיה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?צבע עיניים ובפנימיות?פטיל קצר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מישהו שלומד עם הילי למה?כי בא לי ללמוד איתה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?מאיפה לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?הילי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?הילי כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אלמד משחק מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כל פעם שפגשתי את הילי זה ארוך מדיי אין לי כוח...למי יהיה סבלנות לקרוא הכל..

L0VE T0M

New member
אני מקווה...

שלא רצית להרביץ לי.. כי כתבת שזה חסוי....

בתקווה שמישהו רוצה לקרוא את ההמשך

באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?סבבה מה עושה לך טוב? לאכולXD מה מעצבן אותך?שקרנים,אגואסטים מה תמיד צריך להיות בכיס?אני אוהבת שהוא ריקXD איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר יותר טוב מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מילקי נראה לי מה היית לוקח לאי בודד?כבר היה.. המלצה לסרט:סיפור סינדרלה תוכנית טלוויזיה?השמיניה כמובן..וגם השיר שלנו בערוץ 22 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אמרו לי הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? כל מיני דרכים..מוטי מאוד מעודד! איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עקשנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: איתם לא עליהם.. חיית מחמד:יש לי כלב מעפן.. כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן אותכם.. נפגשת איתו/ איתה?עם חלק מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא יודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשחק,לצייר,לשיר מקומות בילוי מועדפים: יש הרבה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא למה? את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הילי, סבבה, מגניב האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: ג'ינס וטישרט איפור: לא מתאפרת מאכל אהוב: כבר היה פעמיים!! שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: ביטלס סרט אהוב: אין גלידה: וניל עיר בעולם: גבעתיים וונציה היא כל כך יפה! ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת.. שיר ברקע שמתנגן עכשיו: כמו ששיר נוגע שעת סיום:18:00 הודגש באמצעות מדגישומטיק

L0VE T0M

New member
קראתי הכל

תתפלאי.. שמחה שאני לא זאת שתהיה שק האיגרוף שלךXD

Super Chuly

New member
שאלון ארוך זה מצוין להפסקה מספרות

שעת התחלה: 18:03 שיר שמתנגן ברקע: "חללית" של גזוז ספר קצת על עצמך: דבר ספציפית, מה אתם רוצים לדעת? מחשבה שעוברת בראש: ספרות זה משעמם מה עשית היום? למדתי לספרות, למדתי עוד קצת ולגיוון המשכתי ללמוד מה תעשה מחר? בבוקר מתכונת בספרות, בצהריים אני נוסעת לסבתא, בערב אני הולכת איתה ל"גריז" בבית צבי, ואז הולכת לישון אצלה חשק ל...: לא יודעת מה המידה שלך בנעליים? 39 וחצי- 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? השמינייה, המזימה, כפר סבא, תיאטרון, מועדון לילה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע מה אתה הכי אוהב לאכול? קשיו מה אתה הכי שונא לאכול? אורז מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרכבת הרים בלונה פארק מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרכבת הרים בלונה פארק מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד וצהוב מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון, ספרות מורחב ותולדות הקולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה לשון ואזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עבר מהר יותר ממש שציפיתי עיר/ים אהובות: "עירים אהובות"? כפ"ס וי-ם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? רולרבליידס ואמפי 3 איפה חגגת יומולדת אחרון? ב"מאנצ'יז" בכפ"ס, עשו לי מסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות? סרט טוב, בקולנוע או בVOD מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2:00-3:00 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כבר אין לי שיעורים בבצפר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מתכונת בהיסטוריה, שחרשתי אליה את נשמתי כמה קיבלת בו? 60, ואני מאושרת עד הגג! יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן (וחוצמזה- אני מספרת לכם עכשיו) מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? סיבות אישות לקחת סמים מתישהו? לא! אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קרה.. .אני נגד השתכרות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "מרלין מונרו" של שייגעצ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה כובע עף לגובה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאח שלי, אתמול... מזלו שהוא גומר אותי במכות ולחבק? הרבה אנשים ולנשק? עזבו, טאצ'י סובג'קט ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חבר? לא
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את דני את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם כבר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? זרובבל שם מיוחד לבת? תות מאכל אהוב: נו, מה? התחלנו לחזור על שאלות, רק בניסוח שונה? מאכל שנוא: *אני מתעלמת* דבר אחרון שאכלת: ארטיק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברים מהחטיבה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כבר לא מה הספר האחרון שקראת? "רכוש נטוש" שך שולמית לפיד, בפעם החמישית בערך אהבת? כן מאוד, אני מתה לראות את זה מה הסרט האחרון שראית? "צופן דה וינצ'י" היה בנזונה אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על זה שהם נסעו לסבתא שלי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? וואו, לא זוכרת כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה שלי, סהר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לשירן, חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביום שני אני נוסעת... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה, אתמול למה הלכת לשם? יש לנו מין מסורת משפחתית שאחרי ארוחת ערב החג (בכל חג שהוא, כולל שבועות), הולכים בצהריים של היום אחרי זה לסיים את השאריות (אנחנו משפחה של חזירים)- אז נסעתי למשפחה בהרצליה. איך קוראים לאמא שלך? זהבית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כשהם בבודדים אז סבבה, כשהם בקבוצות גדולות- ממש לא! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אני כבר איבדתי ספירה.. .המון איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כל שבעת בני הדודים שלי מצד אמא- הם כולם, אחד אחד, כמו אחים שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף שלי אני מניחה ובפנימיות? הייתי רוצה להתעצבן ולהפגע פחות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת להגיד לא לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מאימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? --- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילדים (עוד מהשאלה הקודמת) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רועי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא שזכור לי הפגנה נגד (או בעד) מה? --- מתי זה היה? --- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בתקווה אשחק בתיאטרון מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה רגעים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שיט, אחד הטובים מה עושה לך טוב? צחוק של אנשים מה מעצבן אותך? רעש של טרקטורון מה תמיד צריך להיות בכיס? המצית של סבא שלי זכרונו לברכה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר ללב? המצית של סבא שלי וקלטת נדירה של המחזמר "פיטר פן" משנת 89 מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מילקי, אנחנו מכורים לזה פה מה היית לוקח לאי בודד? הרבה ספרים המלצה לסרט: צופן דה וינצ'י מצויין (אם אתם רוצים המלצה מלאה עליו- קפצו לפורום כפ"ס, הרצתי עליו שם ביקורת) תוכנית טלוויזיה? השמינייה, כאילו דה! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא'דעת איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה טובה, רוקדת איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה-ניו זילנד, ארה"ב, דרום ומרכז אמריקה, אירופה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להיות חפיפניק איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וחורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אוהבת לצחוק איתם חיית מחמד: יש לי כלבה כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אין לי דעה מגובשת על זה כל כך הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? משהו ששום מדע שבעולם לא יצליח להסביר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת האמת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? צחוק מה את/ה אוהב/ת לעשות? אין לי כוח לפרט מקומות בילוי מועדפים: קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? איפשהו באמצע... תלוי בסיטואציה הספציפית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי עד כמה השוני שלך פוגע בי... אם הוא לא מפריע לי- אז לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? טיפה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זה היה כבר השאלה הזאת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החלטתי עוד החיים טובים לדעתך? בסה"כ, במבט הכולל- כן לבוש: מה איתו? איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: נו, די! שתייה אהובה: אייס טי, מיץ מנגו להקה אהובה: קווין, הביטלס, הדונאז, אליאן אנט פארם, לינקין פארק ועוד ועוד סרט אהוב: יש המון גלידה: תלוי מה בא באותו רגע עיר בעולם: מולהיים אנ דר רוהר בגרמניה ארץ: גרמניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחזור ללמוד סביר להניח שיר ברקע שמתנגן עכשיו: Outside של Staind שעת סיום: 18:23 ליהי :)

Super Chuly

New member
היה מעולה

אני חייבת להגיד שהתרגום מפריע (אני פשוט שומעת את השירים באנגלית בראש) וקצת בילבלו את העלילה אבל בסה"כ היה מעולה, שחקנים נפלאים שרים נהדר... אני נהנתי! ליהי :)

עונה חלק א../images/Emo178.gif

שעת התחלה: 18:51 שיר שמתנגן ברקע: "למה לי לקחת ללב" ספר קצת על עצמך: קוראים לי קרן מחשבה שעוברת בראש: שלמה ארצי מלך מה עשית היום? התעוררתי, נסעתי לחזרות, חזרתי, ונסעתי לסבתא לארוחת ערב. מה תעשה מחר? אישן חשק ל...: הופעה של שלמה ארצי ושלום חנוך
מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? השמינייה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא מתכננת מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה
מה אתה הכי שונא לאכול? כרובית מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אף פעם לא עשיתי משהו ממש מטורף.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? רק אחד?. מה הצבע האהוב עלייך? לבן מה הצבע השנוא עלייך? כתום זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? חברה מה המקצוע השנוא עלייך? טכנו'/הסטוריה/ערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה כיפית ומלמדת עיר/ים אהובות: רמת גן וירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קיבלתי המון בגדים... איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית,מסיבת הפתעה
איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת לים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1:00 ביום של בי"ס..4:00 בחופשים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
אבל אף אחד לא לובש אותה חוץ מכתות א'
מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי אותו יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?
? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אבל פעם חלמתי על זה.. אם כן - סיפרת למישהו? - [אבל את החלום כן] מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת
מדוע? כי הזכרון שלי דפוק לאחרונה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? חס וחלילה חס ושלום מלח מים לחם שום טפו טפו טפו בחיים לא! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי מוריד מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת... ולחבק? תם ולנשק? תם ולספר לו משהו מהלב? תם
יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן.. את מי היית לוקח לאי בודד? את תם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? תם!! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נעה שם מיוחד לבן? לא יודעת.. שם מיוחד לבת? לא יודעת.. מאכל אהוב: "מאכל אהוב" ו"מה אתה הכי אוהב לאכול" זה לא אותו דבר?
מאכל שנוא: ^^ דבר אחרון שאכלת: פרצל
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דריה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין אחד..אני מגוונת חח אתה לומד ביום שישי? כן
אבל שנה הבאה לא
מה הספר האחרון שקראת? מחזה.."יחפים בפארק" אהבת? כן
מה הסרט האחרון שראית? "הגבר המושלם" משהו כזה.. אהבת? ממ..כן..בערך.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אני עכשיו מדברת עם שירי ונעה על מה דיברת איתו? עם שירי-על שבועות *שעמום*.עם נעה-על זה ששלמה ארצי ממש מלך מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? תם על מי אתה יודע הכי הרבה? תם מה הדבר האחרון שקנית? קרטיב מנטה
כמה הוא עלה? 2 שקלים ממי הsms האחרון שקיבלת? נעה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נעה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד
יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים..ביקורת.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודשיים בפסח.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב

עונה חלק ב../images/Emo178.gif

למה הלכת לשם? סבתא וסבא איך קוראים לאמא שלך? אין לך מה לשאול?? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מניחה שהתכוונת אבא
16
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם. אבל אני הכי בקשר עם הילי ועם נוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ברכיים ובפנימיות? להיות פחות רגשנית, וגם פחות לקחת ללב איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? תם מושלם איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, או דרמה טובה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? תם, רק כדי לראות איך זה לשרוד בגוף כל כך קטן עם כל כך הרבה לחץ למה? ^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מי יודע
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טקסי..יש פה--> פרסומת להצגה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תם כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא..אלא אם כן מחאה על סגירת 88 FM זה נקרא הפגנה
הפגנה נגד (או בעד) מה? ^ מתי זה היה? לא זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשחק בתאטרון/אביים בתאטרון מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נצנצקפפ
מה עושה לך טוב? לעשות דברים שאני אוהבת מה מעצבן אותך? לעשות דברים שאני לא אוהבת
מה תמיד צריך להיות בכיס? סוכריית טופי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גננות [בגינה]
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת נוו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפלפונים מה היית לוקח לאי בודד? את תם
המלצה לסרט: 12 במחיר אחד, ג'וני אינגליש [יחי הנוסטלגיה] תוכנית טלוויזיה? חברים
/השמינייה/קרובים קרובים/נולד לרקוד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי עיניים יפות, אמרו לי את זה יותר מפעם אחת אבל מישהו מיוחד אמר לי את זה אז זה היה מאוד יפה
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? בפראג..בספרד..כל מיני.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פטפטנות וחוצפנות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב/קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח/חנוכה/שבועות/פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא..אבל איתם כן
חיית מחמד: בבית?דגים.2. כמה אחים יש לך? 2 [לא הדגים
] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן.נראה לי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אושר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי שכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעשות דברים שאני מאוד אוהבת כמו בשבוע האחרון
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק,לביים,לראות הצגות,לראות הופעות, לראות מחזות זמר.. מקומות בילוי מועדפים: ים,תאטרון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי למי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מדי פעם מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נצנצקפפ האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: מכנס וחולצה
איפור:
מאכל אהוב: פסטה שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: בית הבובות סרט אהוב: 12 במחיר אחד גלידה: וניל/שוקולד צ'יפס עיר בעולם: פריס/לונדון ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך ללמוד לספרות
שיר ברקע: "האהבה הישנה" שלמה
שעת סיום: 19:02

למעלה