שאלון אמריקאי

שאלון אמריקאי

מה לדעתכם יקרה בהמשך ! ? בחרו את התשובה שהכי נראת לכם ! - מה יעלה בגורלה של משפחת בן דוד ? 1.אליה תעזוב עם הילדים את אלישא 2.יתנקשו באחד מבני המשפחה 3.הם יחזרו בתשובה 4.אלישא יעיד והם כולם יעברו לארץ אחרת -מה יעלה בגורלה של משפחת ברגר ? 1.גליה תגלה שיונתן מנסה לקחת כסף ממשפחת נאוי ותעצור אותו 2.יונתן יברח יחד עם אנה 3.יונתן יפגוש את ההורים הביולוגים שלו 4.שיר תגלה שההורים שלה יודעים מי דרס אותה ותרצה לפגוש אותו . -מה יעלה בגורלה של משפחת נאוי ? 1.שאול והגר יחליטו לא לשלם ליונתן והגר תעלה למשפט 2.שאול והגר יחליטו להיפרד כי הם לא יעמדו בלחץ של התאונה . 3.אסף יחפש את נעמה בצפת וינסה לשכנע אותה לברוח איתו 4.הגר תחילט למכור את השיטה שלה (לאיש מפרק 3) כדי לשלם ליונתן. -מה יעלה בגורלם של אמיר ומנאר ? 1.אמיר יחליט להתחתן עם מנאר למרות הכל 2.אמיר יתחיל להעביר שיעורים במדרשה 3.שאול ואמיר יתחברו בגלל שיעורי הערבית ואסף יריב איתו 4.לאמיר יהיה רומן עם הגר . תנסו לבחור את מה שהכי נראה לכם שיכול לקראות זה יכול להיות יותר מתשובה אחת מקווה שזה יעיר קצת את הפורום שבת שלום שלכם אלעד .

Old Girl

New member
ענק! אתה תסריטאי מעולה.

מה יעלה בגורלה של משפחת בן דוד ? 1.אליה תעזוב עם הילדים את אלישא - לא נראה לי, מסוכן מדי. 2.יתנקשו באחד מבני המשפחה - הכי מתאים לסדרת טלוויזיה. 3.הם יחזרו בתשובה - משעמם מדי ולא אמין. 4.אלישא יעיד והם כולם יעברו לארץ אחרת - הכי מתאים למציאות. מה יעלה בגורלה של משפחת ברגר ? 1.גליה תגלה שיונתן מנסה לקחת כסף ממשפחת נאוי ותעצור אותו - אני חושבת שזה מה שיקרה. 2.יונתן יברח יחד עם אנה - אין מצב, היא בכלל לא רוצה אותו מעבר לזיון. 3.יונתן יפגוש את ההורים הביולוגים שלו - אולי בעונות מתקדמות יותר. 4.שיר תגלה שההורים שלה יודעים מי דרס אותה ותרצה לפגוש אותו - מתאים להם להכניס משהו כזה לסדרה. מקווה שלא, כי זה הזוי מדי. מה יעלה בגורלה של משפחת נאוי ? 1.שאול והגר יחליטו לא לשלם ליונתן והגר תעלה למשפט - לא נראה לי, אם לא יהיו לה עוד אופציות היא תשלם כמו גדולה. 2.שאול והגר יחליטו להיפרד כי הם לא יעמדו בלחץ של התאונה - לא נראה לי, הם יותר מדי מגובשים. 3.אסף יחפש את נעמה בצפת וינסה לשכנע אותה לברוח איתו - הוא יותר מדי צנון. 4.הגר תחליט למכור את השיטה שלה - זה מה שהייתי עושה במקומה. ה יעלה בגורלם של אמיר ומנאר ? 1. אמיר יחליט להתחתן עם מנאר למרות הכל - לצערי הרב לא. הוא כבר דלוק אש על הגר ולא מבין כמה מנאר נהדרת. 2.אמיר יתחיל להעביר שיעורים במדרשה - יכול להיות, כי הגר תרצה לצ'פר אותו איכשהו. 3.שאול ואמיר יתחברו בגלל שיעורי הערבית ואסף יריב איתו - יש מצב. 4.לאמיר יהיה רומן עם הגר - אם לא רומן, אז לפחות משהו בסגנון - יש שם הרבה מתח מיני באוויר. אתה טוב, הם צריכים לקחת אותך!

tamar112

New member
עונה

אני עונה למרות שהיו אפשרויות שחשבתי עליהן שלא הופיעו אבל לא נורא... בן דוד-2 (הכי קרוב אבל לא נכון ב-100%) ברגר-2 (אולי) ו-4 נאווי-4 (בטוח) אמיר ומנאר- כל התשובות נכונות כן, תשובות מתוסבכות אבל יש הרי יותר מאפשרות אחת. it's about life....

עונה.

- מה יעלה בגורלה של משפחת בן דוד ? 3.הם יחזרו בתשובה -מה יעלה בגורלה של משפחת ברגר ? 4.שיר תגלה שההורים שלה יודעים מי דרס אותה ותרצה לפגוש אותו . -מה יעלה בגורלה של משפחת נאוי ? 3.אסף יחפש את נעמה בצפת וינסה לשכנע אותה לברוח איתו -מה יעלה בגורלם של אמיר ומנאר ? 1.אמיר יחליט להתחתן עם מנאר למרות הכל

למעלה