עונה:...:...:...:...:...:...:..:...
1. האם יש לך אמונות טפלות? אלו? כיצד רכשת אותן?ממש לא זורת איך רכשתי אותן... ויש לי אמנות טפלות, (ואני שונאת אותן י זה אידיוטי...) 2. מה הדבר הכי קיצוני שאת/ה מוכנ/ה לעשות בגלל אמונה טפלה? לחזור הביתה אחרי 50 מטר ולבדוק אם נעלתי את הדלת?! 3. האם יש לאנשים קרובים אליך אמונות טפלות? מה יחסך אליהם?יש להם אני מניחה ושיהיה להם בכיף (גם לי יש מה אני בר יכולה לחשוב עליהם?!) 4. מה האמונה הטפלה הכי הזויה ששמעת עליה? ואו לא זוכרת 5. מה יחסך למספר 13? טוב, רע או סתמי? טוב ביהדות 13 זה טוב ובנצרות זה רע 6.
- סתם חיה, שליח השטן או מאמי? סתם חיה שאוהבת זבל חחח 7. עברת פעם מתחת לסולם? כן 8. האם את/ה נוהג/ת להגיד דברים כגון "חס וחלילה", "בלי נדר", "בלי עין הרע", "טפו טפו טפו" או "בעזרת השם" והאם את/ה מאמינ/ה בזה או שזה מתוך הרגל? זה מתוך הרגל 9. האם שברת פעם מראה? האם את/ה מרגיש/ה שמזלך השתנה מאז?אם שברתי זה היה לפני יותר משבע שנים כך שזה לא משנה חחחחחחח 10. האם את/ה נמנע/ת מלשבת בפינות של שולחנות מחשש פן לא תתחתנ/י בשבע השנים הבאות? חחחחחחח לא 11. האם יש לך מספר מזל? מהו וכיצד הוא הפך למספר המזל שלך? אין זה משתנה כל פעם חחח אבל שמונה אני סתם תמיד אומרת 12. מהי לדעתך הסיבה שלמרות שאנשים יודעים שאמונות מסוימות הן אמונות טפלות הם עדיין מחזיקים בהן?הרגל?! 13. (סתם רציתי לכתוב 13 כדי להלחיץ את כולם )מואהאהאהאה
1. האם יש לך אמונות טפלות? אלו? כיצד רכשת אותן?ממש לא זורת איך רכשתי אותן... ויש לי אמנות טפלות, (ואני שונאת אותן י זה אידיוטי...) 2. מה הדבר הכי קיצוני שאת/ה מוכנ/ה לעשות בגלל אמונה טפלה? לחזור הביתה אחרי 50 מטר ולבדוק אם נעלתי את הדלת?! 3. האם יש לאנשים קרובים אליך אמונות טפלות? מה יחסך אליהם?יש להם אני מניחה ושיהיה להם בכיף (גם לי יש מה אני בר יכולה לחשוב עליהם?!) 4. מה האמונה הטפלה הכי הזויה ששמעת עליה? ואו לא זוכרת 5. מה יחסך למספר 13? טוב, רע או סתמי? טוב ביהדות 13 זה טוב ובנצרות זה רע 6.