שאלון אלא מה?

שאלון אלא מה?

מה אתם עושים כשמשעמם? איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? איך אומרים שלום ביפנית? אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? איך מתגברים על שפעת? מה עושים כדי לא להרדם? איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? איך יודעים שבא אביב? מתי החורף יגמר? האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? איפה זה זימבבואה? האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? ומי זה זומבי בכלל? למה אתה עונה על השאלון שלי? מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? האם אתה רוצה להמשיך? איך הולכים על הקירות בלי ליפול? למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? האם אתה רוצה לעצור כאן? אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? כמה זמן אתה יכול לישון? כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? כמה רדיו יש לך בבית? כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? האם המיםשל הבור טעימים? שתית מי ים? ומי בריכה? ומי נחל? ומי נהר? אכלת פעם חמציצים? היה טעים? הגעת עד לכאן? יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת

J u S t M e11

New member
עונה^^

מה אתם עושים כשמשעמם? טלוויזיה,מחשב?XP איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? לאיודעת איך אומרים שלום ביפנית? ניהאו?XP או שזה להתראות. כןכן זה להתראות. אממ... מושי מושי?XDD נו אמרו בערוץ הילדיםXD אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? ערוץ הילדים?XD למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? מאיפה לי?XD איך מתגברים על שפעת? תה תה תה ו.. תה? מה עושים כדי לא להרדם? מאיפה לי איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? מאיפה לי נוXD איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביבD: מתי החורף יגמר? עוד הרבההה זמןן... [איזה מעודדת אני] האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? אפשר,אך לא רצוי.^^ איפה זה זימבבואה? המממ.... 0.0"" האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? כניראה... ומי זה זומבי בכלל? מאיפה ליייXD למה אתה עונה על השאלון שלי? כי משעמם לי?^^ מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? מפגרות עד מאוד. סתםסתםXD האם אתה רוצה להמשיך? כניראה איך הולכים על הקירות בלי ליפול? לאיודעת למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? XDDDDDD למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? שוביניסטיות?=[ האם אתה רוצה לעצור כאן? לא אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? וואלהה??? תודה שאמרת לי האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? בטח שדיברתי... שאלתי מה דלום הקרובים שלי בכוכב שלו האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? לא ממש מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? לעולם לא. וחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעעע כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? בקושי סנטימטר?XD כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? כנ"ל?XD כמה זמן אתה יכול לישון? לאיודעת כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? הרבה כמה רדיו יש לך בבית? 2 או 3 כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? מלאXD מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקסס 3> האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? בטח האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? בטח ששאבתי האם המיםשל הבור טעימים? ברור שתית מי ים? בטעותXD ומי בריכה? כנ"לXD ומי נחל? לא ומי נהר? לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כהXDD הגעת עד לכאן? יאפ יופי טופי^^

baril

New member
../images/Emo80.gifהזוי לחלוטין, אבל נענה DD:

מה אתם עושים כשמשעמם?מחשב, ישנה, לא חסר איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?צהוב וירוק.
איך אומרים שלום ביפנית?ניא D: אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?כי אני גאון למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?אנעארף נו מה אני ראש הממשלה
איך מתגברים על שפעת?שותים תרופת סבתא מה עושים כדי לא להרדם?שומעים מוזיקה
איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?נממ לאיודעת
איך יודעים שבא אביב?מריחים את הפרחים מתי החורף יגמר?לאיודעת, מקווה שלא בקרוב ;[ האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?כןכןכןכןןכן הולכים לאלוהים איפה זה זימבבואה?באפריקה האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומי זה זומבי בכלל?זה מת שהתעורר לחיים. DD: למה אתה עונה על השאלון שלי?כי אני אוהבת לענות על שאלונים מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?הזוי לחלוטין ^^ האם אתה רוצה להמשיך?כן איך הולכים על הקירות בלי ליפול?עם נעלי דבק למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי DD: למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?כי זה אתר גאה.
סתם סתם האם אתה רוצה לעצור כאן?לא אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?כפרעליו 3> האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?הלוואי שהייתי מדברת איתו ;[ הוא חתיך האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?לאיודעעעת. אבל זה מעצבן!@#@$@#
כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?3.60 בערך כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?לאיודעת, לא ניסיתי כמה זמן אתה יכול לישון?הרבהההההה, כמה שיותר
כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?לאיודעת כמה רדיו יש לך בבית?4 ניראלי כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?בחדר אפחת, בבית יש בערך 8 מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?פליקס
האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?XD לא האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?אני קונה בקבוקים האם המיםשל הבור טעימים?לאיודעת. :0 שתית מי ים?לא בע ומי בריכה?לא בע ומי נחל?ניראלי שכן ומי נהר?כן אכלת פעם חמציצים? היה טעים?כן אכלתי. זה לא טעים. כולם אוכלים כי זה פרח שאפשר לאכול XD הגעת עד לכאן?כן יופי . אושר גדול עכשיו אתה יכול להרגע. למה
השאלות שלי נגמרו להפעם. אוף ;[ מקווה שנהנת.נהנתי :]

עונה../images/Emo219.gif

מה אתם עושים כשמשעמם?יוטיוב איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?צהוב חרדל וירוק..? איך אומרים שלום ביפנית?ניהאו! D: אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?ראיתי סוקומי
למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?אה איך מתגברים על שפעת?איכשהו מה עושים כדי לא להרדם?אנ,לפחות,לעולם לא ארדם הכי טוב כי אנשים מהקומה למעלה שומעים בלי הפסקה איי דונט ניד אה מאן של הפוסיבוז דולז איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?הא? איך יודעים שבא אביב?מסתכלים סביב! הא,ובודקים מתי ה-1 באפריל :] מתי החורף יגמר?כשיגיע האביב האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?רוקדים ריקוד גשם? P: איפה זה זימבבואה?בדיוק איפה שכתוב במפה ששם זימבבואה האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?אם גם הארץ הזו עניה,אז כנראה שהם נראים כמו אנורקסים זומבים ומי זה זומבי בכלל?זה שזומבי למה אתה עונה על השאלון שלי?כי אני צריכה להשיג חיים,וזה לא יקרה בזמן הקרוב :] מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?שהם הזויות האם אתה רוצה להמשיך?נוטוב איך הולכים על הקירות בלי ליפול?רואים נארוטו למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?לא,בגלל שהם כבר סחוטים וכל הזמן נופל להם האתר למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?זה אתר של הומואים,נו. [כן,אני הומואית] האם אתה רוצה לעצור כאן?לא,אני בשוונג D: אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?לא האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?אמרתי לו-"היי!!!!!111.11 אתה אי טי!!?!" אז הוא אמר לי-"כן,אני ממש איטי!!!!!!!!!111.11" האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?ביום שהפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?כמה את יכולה?
כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?כמה את יכולה?
כמה זמן אתה יכול לישון?כמה את יכולה?
אה,זה לא אחת מהשאלות שאני מתביישת לענות עליהם-המון
כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?המון כמה רדיו יש לך בבית?המון,יש כמה של רדיואים
כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?בבית 1 XD. אצלי ש רק פוסטרים מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?ספידי גונזלס,כאילו בעע
האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?לא לבור ששאבת ממנו מים,כי מעולם לא שאבתי מים וכנ"ל לגבי השני. אבל ירקתי פעם לביוב!
האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?לא,אני עצלנית האם המיםשל הבור טעימים?אני אנסה אותם שתית מי ים?בטח,מלוח זה הכי,לא אחותי ומי בריכה?ברור,הפיפי והצ'יפס שנמס משתלבים מצויין :] ומי נחל?לא ניסיתי ומי נהר?כנ"ל אכלת פעם חמציצים? היה טעים?היה חמוץ הגעת עד לכאן?מסתבר

זה היה נחמד.../images/Emo151.gif

מה אתם עושים כשמשעמם?
עונים על שאלונים D: ומסדרים את החדר [שזה אירוע נדיר לכשעצמו]. או פשוט מכינה עוגה. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?
חום ו... חום! איך אומרים שלום ביפנית?
וואו. האוישי?[זוכרת במעורפל.] אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?
אין לי מושג. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?
מה זה פה? טריוויה?! #@%^&$% |ערס| איך מתגברים על שפעת?
אממ. הנה מתכון רוסי עתיק
:שולקים ביצה שהטילה אתה חתולה שחורה שהזדווגה עם תרנגול הודו צעיר. מועכים אותה בבלנדר עם חצי קילו של סרפד שנקטף לאור ירח. מוסיפים לתערובת כחצי כוס של מי-אסלה, וזורקים לכלב הקרציה של השכנים שלא הפסיק לנבוח כל הלילה. לאחר מכן, נכנסים למיטה חמה עם כוס מרק חם והרבה ספרים. מה עושים כדי לא להרדם?
לא נרדמים?... איך אפשר להירדם סתם ככה? אני צריכה להיכנס למוזה לפני
. איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?
אממ. מנופפים בסכין קצבים מבהיקה ומלאת דם קרוש. האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?
זובחים מנחות-אדם למקדשו של פזאוס. איפה זה זימבבואה?אנטארטיקה?
תאילנד?? אוסטרליה?! האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?
משום-מה, הכושים בנשיונל ג'אוגרפיק נראים לי מאוד ערניים
ומי זה זומבי בכלל?
אמא של חברה שלי טוענת שזה מישהו שיושב כל היום מול הTV [דוגמת סבתא שלי
] למה אתה עונה על השאלון שלי?
כי.. ככה. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?
בהחלט מרעננות. האם אתה רוצה להמשיך?י
אפ איך הולכים על הקירות בלי ליפול?
קוראים את הספרים של איתמר. או מפתחים רגלי-עכביש, ומורידים חצי טון מהמשקל. למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?
XD בהחלט רעיון מעניין. אולי זה סתם בגלל שלכל הגולשים יש עור כתום [מרוב בהייה במסך P:] למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?
הא? אבל גם בנות יכולות ללבוש מכנסיים. האם אתה רוצה לעצור כאן?
אם כן תעצור אם לא המשך
XD זה כמו בספרי צמרמורת. האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?
אממ. משום מה הוא נראה לי קצת מנותק. האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?
למורה שלי להיסטוריה קוראים איטי XD האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?
נמאס לי שאת שואלת אם נמאס לי. מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?
כשיבינו סוף-סוף שלרוב הגולשים יש חוסם פופאפס, ולכן זה לא יעיל
כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?
הא? כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?
כנ"ל כמה זמן אתה יכול לישון?
המון. הכי הרבה שזכור לי היה 14 שעות. ברצף כמובן. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?
מזתומרת? כדי להקים אותי? הרבה. אנ'לא מתעוררת כמעט מכלום. במיוחד לא כשאני ישנה בבית. כמה רדיו יש לך בבית?
אממ. 3 כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?
פו. סביבות 10 מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?
בוודאי שספידי. האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?
למי זה לא קורה? האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?
האם המיםשל הבור טעימים?
שתית מי ים?
מן הסתם. ומי בריכה?
כן, כיחסה. ומי נחל?
ומי נהר?
אכלת פעם חמציצים? היה טעים?
כמעט, כי חשדתי שכלב השתין על זה. הגעת עד לכאן? יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת

hilonet14

New member
עונה

מה אתם עושים כשמשעמם? אממ שרה ורוקדת איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? לא יודעת חחח איך אומרים שלום ביפנית? ניהאו אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? ראיתי אצל לוטן חחחח למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?אממ איך מתגברים על שפעת? שותים מרק עוף ותמיד מתחת למיטה מה עושים כדי לא להרדם? מפנטזים איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?לא יודעת איך יודעים שבא אביב? בפסח מתי החורף יגמר? בקרוב האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? לא ממש לאא איפה זה זימבבואה?בסרט של דיסני האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? סליחה? ומי זה זומבי בכלל? זומבי זה ייצור למה אתה עונה על השאלון שלי?כי משעמם לי מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? מקוריות בהחלט האם אתה רוצה להמשיך? כן איך הולכים על הקירות בלי ליפול?פשוט לא הולכים למה לאתר תפוז קוראים תפוז? כי הוא כתום האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? חחח למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? כיה ם מגעיליםXD האם אתה רוצה לעצור כאן?לא אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? כן האם דיברת פעם עם אי טי ? לא מה אמרת לו?-- איך הוא הגיב?-- האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? כשיבינו שזה לא מעניין אף אחד כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?לא יודעת, פעם אחרונה שבדקתי היה בכיתה ו' כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?כנ"ל כמה זמן אתה יכול לישון?הרבה זמן כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? פעם אחת כמה רדיו יש לך בבית?3 כמה תמונות יש לך בחדר? לא הרבה אבל לא מעט ובכל הבית?כנ"ל מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס ממגרש ביתי האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? לא שאבתי משום בור מים ולבור ששתית ממנו מים? כנ"ל האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? יש בקבוקים האם המיםשל הבור טעימים? לא שתית מי ים?לא ומי בריכה?בטעות XD כמו כולם ומי נחל? לאא ומי נהר?לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כן וכן הגעת עד לכאן?לא יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד =]]]

דנטל

New member
אלא

מה אתם עושים כשמשעמם? גולשת איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? חום וצהוב/כתום איך אומרים שלום ביפנית? לא יודעת אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? - למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? במה זה בימה איך מתגברים על שפעת? מתכסים ומזיעים ת'נשמה מה עושים כדי לא להרדם? יוצאים איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? אומרים משהו חכם שאי אפשר לענות עליו איך יודעים שבא אביב? כשכל מיני צמחים מלבלבים מתי החורף יגמר? במהרה בימינו אנו האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? לא, אי אפשר! איפה זה זימבבואה? אפריקה האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? למה זומבי צריך קרש? ומי זה זומבי בכלל? חי-מת למה אתה עונה על השאלון שלי? כי אני מכורה לשאלונים מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? נחמדות האם אתה רוצה להמשיך? כן, למה לא? איך הולכים על הקירות בלי ליפול? עם ואקום למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? בגלל שהוא ארץ ישראלי למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? בדקת להם בין הרגליים שהחלטת שהם בנים? האם אתה רוצה לעצור כאן? לא האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? לא זכור כזה דבר בכלל האם דיברת פעם עם אי טי? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? לא האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? לי יש חוסם פופאפים כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? בקושי יכולה לקפוץ באופן כללי כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? כמה סנטימטרים כמה זמן אתה יכול לישון? המון, אבל עם הרבה יקיצות כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? אוי ואבוי להעביר אותי כמה רדיו יש לך בבית? שתי מערכות סטריאו ורדיו בטלויזיות ובמחשב כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? 0, 4 מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? משתדלת שלא האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? לא קשור לעצלנות, אני פשוט חיה בשנת 2007 האם המים של הבור טעימים? לא בדקתי שתית מי ים? בטעות ומי בריכה? בטעות ומי נחל? יכול להיות ומי נהר? לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כן, כן הגעת עד לכאן? כן

linoy pal

New member
עונהה

מה אתם עושים כשמשעמם?נכנסים לפה?חח סתם...אמ...שומעת מוזיקה... איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?ורטד וכתום או צהוב וחום...בעע איך אומרים שלום ביפנית?מאיפה לי? אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?חחחח למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?וואי למדתי את זה לפני חודש בהיסטוריה..אבל אין לי מושג.. איך מתגברים על שפעת?חח אני עכשיו בבית חולה בשפעת..אז פשוט לא הולכים לבצפר ושותים הרבה תה...[= מה עושים כדי לא להרדם?במחשב איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?לצעוק וללכת איך יודעים שבא אביב?מסתכלים סביב סביב מתי החורף יגמר?מתישהו...מה אני נראת לכם אמא אדמה? האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?הלוואייי זה הכיי כיףף חורףף איפה זה זימבבואה?איפשהו בעולם הזה האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?מייבי יס מייבי נוט ומי זה זומבי בכלל?אחד שהולך כזה עם היידים קדימה? למה אתה עונה על השאלון שלי?כי בא לי מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?חח שאלות מצחיקות האם אתה רוצה להמשיך?יאפפ איך הולכים על הקירות בלי ליפול?הופכים תמצלמה למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?יש מצב למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?אמ.. האם אתה רוצה לעצור כאן?נופ אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?וואלה?..גבר לו האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?לא האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?חח לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?מתישהו כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?אמ... כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?אמ... כמה זמן אתה יכול לישון?יומיים רצוף כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?הרבה כמה רדיו יש לך בבית?אחד כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?אמ...למה נראה לך שאני יספור?! מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?ספידי גונזלס האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?חח לאא האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?מי שואב מים..?הא? האם המיםשל הבור טעימים?יש מצב שתית מי ים?כן ומי בריכה?כן ומי נחל?כן ומי נהר?כן אכלת פעם חמציצים? היה טעים?יאפפפ הגעת עד לכאן?כן יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם.חח סוף סוףףף

עונה ../images/Emo14.gif

מה אתם עושים כשמשעמם? עונה על שאלונים, ושומעת מוסיקה.
איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? אמ, זית וורוד? אין לי מושג.
איך אומרים שלום ביפנית? אמ... שאלה טובה.
אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? ....
למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? מקום עם מלא במות?
איך מתגברים על שפעת? לוקחים אקמול
.
מה עושים כדי לא להרדם? שמים מים על הפרצוף.
איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? אממ...
איך יודעים שבא אביב? "מתסכלים סביב סביב..." ערוץ הופ
.
מתי החורף יגמר? מתי שלא יהיה גשם
.
האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? אפשר להימצא מכונה או משהו שתמיד תדאג לגשם...
איפה זה זימבבואה? באפריקה?
האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? אולי.
ומי זה זומבי בכלל? זה מישהו ירוק, שתוקע לו הידיים והוא לא יכול להוריד אותם. אה, והוא משמיע קולות מוזרים.
למה אתה עונה על השאלון שלי? כי משעמם לי.
מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? הזויות.
האם אתה רוצה להמשיך? כן.
איך הולכים על הקירות בלי ליפול? לא הולכים עליהם.
למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?
, אולי.
למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? כי הם געזנים, נראה ליXD.
האם אתה רוצה לעצור כאן? לא.
אם כן תעצור אם לא המשך אוקיי.
האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? אמ, נראה לי שכן.
האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? לא דיברתי איתו, אני מפחדת מהצוואר שלו
.
האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? קצת.
מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? מתי שנשים תוכנה נגדם
.
כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? אמ, מטר 75...
כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? מטר ו15 ס"מ
.
כמה זמן אתה יכול לישון? יותר מ10 שעות.
כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? פעמיים שלוש.
כמה רדיו יש לך בבית? 4...
כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? מלא.
מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס
.
האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? לא...
האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? עצלנית שמעדיפה להשתמש בברז
.
האם המים של הבור טעימים? לא נראה לי, יש חול.
שתית מי ים? לא חושבת.
ומי בריכה? כנראהXD.
ומי נחל? לא.
ומי נהר? לא.
אכלת פעם חמציצים? היה טעים? חמציצים מסוכר או מצמח? שניהם אכלתי ושניהם... חמוצים.
הגעת עד לכאן? כנראה.
יופי טופי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Menta

New member
|פי| עונה אלא מה?

מה אתם עושים כשמשעמם? רה טלויזיה, הולכת לאנשהו. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? ירוק ואדום. איך אומרים שלום ביפנית? תלמדי אותי. אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? אומרים גם בימה. איך מתגברים על שפעת? מתישהו זה כבר נעלם. לוקחים אקמול, הרבה תה. מה עושים כדי לא להרדם? מדברים בטלפון. איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? צועקים על תינוק שלא יודע לדבר.
איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב. מתי החורף יגמר? שלא יגמר לעולם.
האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? המ. :] איפה זה זימבבואה? תסתכל במפה. האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? יש מצב. ומי זה זומבי בכלל? אחד. XD איש חי מת. למה אתה עונה על השאלון שלי? כי משעמם. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? המ.. אחלה? >< האם אתה רוצה להמשיך? טוב. איך הולכים על הקירות בלי ליפול? תשאל חילזונות. למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? חחחח יכול להיות. למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? המ. האם אתה רוצה לעצור כאן? טוב. אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? כן. האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? לא לא דיברתי איתו. האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? נמאס. מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? כשיהיה תקציב. כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? לא יודעת. כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? לא יודעת. כמה זמן אתה יכול לישון? כמה שיותר. ^^ כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? כמה שפחות. אם לא תרצה לקבל כאפה. כמה רדיו יש לך בבית? 2. כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? לא יודעת. מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? לא ראיתי את שניהם. האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? לא. האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? אני עצלנית. האם המיםשל הבור טעימים? לא טעמתי. שתית מי ים? לא. ומי בריכה? מה משעמם לי? ומי נחל? לא. ומי נהר? לא. אכלת פעם חמציצים? היה טעים? לא אכלתי. הגעת עד לכאן? סביר להניח. יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת

liron010

New member
אני, חדשה ונורא בא לי :)

מה אתם עושים כשמשעמם?אוכל, חברים, מחשב, צופים, טלוויזיה, שינה.. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?שחור וחום איך אומרים שלום ביפנית?צ'קהמקהטקה. סתם, לאזוכרת, אבל פעם ידעתי :) אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?אמרו לי, שכחתי אבל. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?בעברית תקנית, יש לומר בִמה. ויש על זה סיפור ארוך, תיאטרון הבימה בכלל נולד ברוסייה, אני נבחנתי על החרא הזה. איך מתגברים על שפעת?שינה, אוכל של סבתא והרבהההה אקמול צינון. מה עושים כדי לא להרדם?שותים רד בול ^^ איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?לא צועקים, לצעוק זה חרא בעמה. איך יודעים שבא אביב?מסתכלים סביב סביב =] מתי החורף יגמר?כמה שיותר מהר, בע"ה האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?לא, ולא תודה :) איפה זה זימבבואה?רחוק האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?הממ.. ומי זה זומבי בכלל?חי - מת. באמת, איזה חור בהשכלה P= למה אתה עונה על השאלון שלי?משעמם טיכו, מעבירה תזמן :), דווקא חביב מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?חומר למחשבה :) האם אתה רוצה להמשיך?יאלהל נו,P= איך הולכים על הקירות בלי ליפול?לא הולכים ? למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?חחחחחח חזק P= למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?איך את יודעת שזה רק בנים ? האם אתה רוצה לעצור כאן?לא ממש אם כן תעצור אם לא המשך=] האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?החכמתי :) האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?חחח ררררק בריאות האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?לא, לא באופן קיצוני מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?לא יודעת, אבל אני כמירה את את הפרסומת של נט סל בע"פ ד_ד כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?הממ.. לא רחוק. כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?לא גבוה P= כמה זמן אתה יכול לישון?הרבהההה כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?יותר מדיי פעמים, תתישאשי בסופו של דבר [זו בת, נכון ? לא עשיתי פאדיחה..] כמה רדיו יש לך בבית?אחד נראה לי כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?בחדר אין לי, ובית אין הרבה מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?פליקס ^^ האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?חח כשחושבים על זה, עוד לא שתיתי מבור P= האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?טוב אחי P= האם המיםשל הבור טעימים?טוב אחי שתית מי ים?כע, זוועה ומי בריכה?כע, זוועה ומי נחל?כע, לא רע ומי נהר?לא, טרם אכלת פעם חמציצים? היה טעים?כן, ולא, לא משהו. יהיה טוווווווווווב D= :)

דללה

New member
נמנמנמ....

מה אתם עושים כשמשעמם? מציקה לאמאבא איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? אדום וכתום איך אומרים שלום ביפנית? אין לי שמץ! אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? - למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? בימה זה במה איך מתגברים על שפעת? נחים מה עושים כדי לא להרדם? אוכלים קרח איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? צועקים ופשוט בורחים מהמקום איך יודעים שבא אביב? כשמתחיל לגרד לי
מתי החורף יגמר? שלא יגמר אף פעם
האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? הלוואי! איפה זה זימבבואה? אפריקה, לא? האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? יש מצב ומי זה זומבי בכלל? אה.. חשבתי שאת יודעת למה אתה עונה על השאלון שלי? אין לי מושג מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? נייס האם אתה רוצה להמשיך? נו יאללה.. הגעתי עד לפה איך הולכים על הקירות בלי ליפול? לאט ובזהירות למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? נמ.. אין לי מושג למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? הלוגו מצוייר בזכר אך מכוון לשני המינים באופן שווה
האם אתה רוצה לעצור כאן? לא האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? לא האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? אמרתי היי והוא נבהל וברח האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? הן לא.. ככה זה כשיש אנטי וירוס וחוסם פופ אפים למיניהם כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? הרבה כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? לא הרבה כמה זמן אתה יכול לישון? המון! כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? לא כדאי לך לנסות כמה רדיו יש לך בבית? 4 ובפלאפון
כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? יותר מדי
מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס! האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? נמ.. לא שזכור לי האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? עצלנית
האם המים של הבור טעימים? לא חושבת שתית מי ים? יש מצב ומי בריכה? בטעות
ומי נחל? לא ומי נהר? לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כן ולא הגעת עד לכאן? לצערי

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה אתם עושים כשמשעמם? רואה הירוז/איך פגשתי את אמא/מציירת איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? הממממ כתום וכחול/ורוד וכחול איך אומרים שלום ביפנית? לא יודעת אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? בימה זה בעצם במה והבימה זה אומר הבמה. איך מתגברים על שפעת? נחים מה עושים כדי לא להרדם? סוטרים לעצמיכם איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? צועקים בשקט איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב מתי החורף יגמר? ואם רואים... שאין בוץ בשבילים ואם רואים שנעלמו המעילים! האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? איכס לא איפה זה זימבבואה? באפריקה? האם לזימבבואה יש קשר* לזומבי? אולי כולם שם זומבים....
ומי זה זומבי בכלל? זה מישהו שנולד בזימבבואה....
למה אתה עונה על השאלון שלי? כי אני חולה ומשעמם לי ועוד שעה יסיים להוריד לי את הפרק של הירוז!!~$@# אני במח אחושרמוטעה!!!@23#%^ מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? לא יודעת האם אתה רוצה להמשיך? כן איך הולכים על הקירות בלי ליפול? שמים דבק ברגליים למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? כנראה למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? זה באמת לא בסדר האם אתה רוצה לעצור כאן? לא אם כן תעצור אם לא המשך אני אמשיך. האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? באמת? האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? לא ממש מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? מתי שנכבה את המחשב. כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? אחת בקושי כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? כנ"ל כמה זמן אתה יכול לישון? פעם ישנתי 11 שעות. זה היה מטורף. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? שלוש לפחות כמה רדיו יש לך בבית? אחד אם לא מחשיבים את הטלוויזיה כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? תמונות? 0 פוסטרים? 4 מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? לא האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? אני עצלן האם המיםשל הבור טעימים? לא שתית מי ים? אולי בטעות ומי בריכה? לא ומי נחל? לא ומי נהר? לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? אני מכירה חמצוצים... אבל חמציצים? הגעת עד לכאן? כן יופי אהא עכשיו אתה יכול להרגע למה? השאלות שלי נגמרו להפעם. לא! מקווה שנהנת ביי

עונה

מה אתם עושים כשמשעמם? אממ כשבצ'עבם אני עונה על שאלונים איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? ירוק וורוד איך אומרים שלום ביפנית? יפה אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? אממ זה שאלה פשוטה.. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? זה שאלה קשה... איך מתגברים על שפעת? שותים תה מה עושים כדי לא להרדם? נשארים ערים.. סתאם.. עומדים הפוך איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? נו, לא צועקים! איך יודעים שבא אביב? איך יודעים שבא חורף? הוא פשוט בא... שאלה קצת מפגרת מתי החורף יגמר? כשאני יחליט האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? מקבלים 3 משאלות מפיית השיניים איפה זה זימבבואה? באפריקה... האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? חה חה חה שואל השאלון סיפר בדיחה וכדי שלא יעלב נצחק מכל הלב... ומי זה זומבי בכלל? זה אנשים מצחיקים כאלו.. למה אתה עונה על השאלון שלי? כי אתה נחמד מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? עמוקות האם אתה רוצה להמשיך? כןכן איך הולכים על הקירות בלי ליפול? מה אני איתמר? למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? אמממממ אז למה קוראים לאתר נענע נענע? למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? אמממ כי זה כנראה הם סחטו את התפוז... קרדיט האם אתה רוצה לעצור כאן? לא אם כן תעצור אם לא המשך.... מה? האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? באמת? מה אתה אומר... מעניין האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? כן... דיברנו ואז הלכנו לעשות סיבוב באופניים.. היה ממש נחמד.. האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? לא מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? מתי שלא יהיו לנו עיניים כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? אני לא יודעת....... רגע....................................... טוב נפלתי... כואב לי כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? כבר לא! כמה זמן אתה יכול לישון? אמממ................ רגע........ מספיק כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? פעם אחת תספיק כמה רדיו יש לך בבית? יש לי בטלויזיה וזהו כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? אין לי... מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? ספידי גונזלס... אווווווו ספידי גונזלס טה טה טה דה דה (השיר נו...) האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? לא הבנתי את השאלה... אבל אף פעם לא ראיתי באר האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? שאבתי מים בששון... ממעייני הישועה האם המיםשל הבור טעימים? איכסה... זה כמו לשתות משירותים כימיים שתית מי ים? כן ומי בריכה? כן.. פיפי ומי נחל? כן... מנחל אכזב ומי נהר? לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? יש לי שיח בבית הגעת עד לכאן? לא... אני סתם כותבת כי בא לי יופי טופי עכשיו אתה יכול להרגע רגועה גם רגועה השאלות שלי נגמרו להפעם. חבל... היה נעים להכיר בכל זאת מקווה שנהנת נהניתי להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה

ווינגז

New member
פפפפף

מה אתם עושים כשמשעמם? גולשת בכל מיני אתרים.
איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? המ, תלוי מאוד. איך אומרים שלום ביפנית? "שלום ביפנית" (הו, כמה מתוחכם). אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? האמת היא שפעם ראיתי כל מיני סדרות ביפנית, פשוט אין לי כח לחשוב. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? זו הבימה בה-הידיעה. איך מתגברים על שפעת? נחים הרבה. מה עושים כדי לא להרדם? לא מתיישבים/נשכבים. איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? צועקים כשנמצאים לבד. איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב. מתי החורף יגמר? כמה שיותר מהר, יותר טוב. האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? לא, בטח שלא בישראל. איפה זה זימבבואה? בכדור הארץ. האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? לא, יש לה קשר למראה. ומי זה זומבי בכלל? חי-מת. למה אתה עונה על השאלון שלי? משעמם לי. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? נחמדות. האם אתה רוצה להמשיך? אין לי באמת ברירה. איך הולכים על הקירות בלי ליפול? עם נעלי פומפה.
למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? בין היתר. למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? בנות לובשות שמלה כל הזמן? האם אתה רוצה לעצור כאן? ... אם כן תעצור אם לא המשך תודה על האישור. האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? יש לי ווידוי, אף פעם לא ראיתי את הסרט הזה. האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? ... האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? ווווי, אננס. מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? כשמישהו ממי שמתלונן, יממן את תפוז לגמרי בעצמו.
כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? 7. כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? 42. כמה זמן אתה יכול לישון? 25 שעות ביממה. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? למה להעיר?
כמה רדיו יש לך בבית? אחד, אני חושבת. כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? בחדר יש לי 9 ממוסגרות, בבית הרבה יותר. מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס, כ"כ.
האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? לבור? לא לבאר? ולא, אף פעם לא שאבתי מים מבאר. האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? אני לא עצלן, אני כלב. האם המיםשל הבור טעימים? מי יודע? שתית מי ים? בטעות. ומי בריכה? גם. ומי נחל? וווי. ומי נהר? ווווא. אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כן. היה בסדר. הגעת עד לכאן? מסתבר

XD

מה אתם עושים כשמשעמם? משחקת במחשב, מציירת, שרה. אין לי הרבה זמן להשתעמם לצערי }: איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? לא עולה לי משהו נורא מזעזע... איך אומרים שלום ביפנית? Konnichiwa ...ני-האו זה בסינית }: אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? למדתי יפנית. לא הרבה אבל למדתי. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? זה נשמע יותר קשוח. איך מתגברים על שפעת? אוכלים הרבה קקי של סוסים :} תנסו תנסו, זה עוזר... *חיוך שטני* מה עושים כדי לא להרדם? עושים מרטון סרטי אימה. מי שנרדם אחריי זה - מלך
. איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? מקללים ביפנית. זה בדרך כלל גורם לאנשים לסגת לאחור במבט של "מה לעזאזל קרה פה...?" איך יודעים שבא אביב? שואלים את אמא. מתי החורף יגמר? אף פעם אם זה תלוי בי. האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? ראי את העניין כמטופל. איפה זה זימבבואה? מעבר לכביש :} האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? XDDDD OMFG ומי זה זומבי בכלל? לא יודעת, אבל אם אדע כנראה שלא אחיה כדי לספר לך. למה אתה עונה על השאלון שלי? It's pure hardcore, babe. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? מדהים. האם אתה רוצה להמשיך? כמובן ^^ אני צמאה לעוד. איך הולכים על הקירות בלי ליפול? תשאלי את איתמר. AKA "איתמר-מטפס-על-קירות" [משחק המחשב] למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? לא יודעת מה סיפרו לך, אני נשבעת שלא סחטתי אף אחד! T_T למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? שוביניזם, זה מה שזה. האם אתה רוצה לעצור כאן? למה לי? אם כן תעצור אם לא המשך דונט וורי בייבי, אני ניהנת. האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? לא... הוא דווקא דיי צולע כשהוא הולך... האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? איטי
ממממ 3> האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? נאמ... מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? העיניים שלי הסתגלו לעיניין, הן קופצות יחד עם הפרסומות. כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? עם ריצה? מספיק רחוק. כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? לא הרבה ^^ כמה זמן אתה יכול לישון? כמה שיותר. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? אם אני אשן חזק, גם אזעקה לא תעיר אותי. כמה רדיו יש לך בבית? הרבה XD כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? בערך 5. בבית יש הרבה יותר, לא ספרתי >< מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? את שנייהם הייתי אוכלת. האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? עם הקדמה של היום, אני ניהנת מהמצאה חדשנית ביותר- הברז. כך שאין לי צורך בבורות מים. האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? עצלנית, כמובן ^^ האם המים של הבור טעימים? אשאל את החמור בגינה של סבתא שלי. שתית מי ים? לא בכוונה }: ומי בריכה? לא בכוונה גם }: ומי נחל? לא XD ומי נהר? גם לא ^^ אכלת פעם חמציצים? היה טעים? הווווו חמציציםםםםם 3>
*מריירת כמו אמסטף* הגעת עד לכאן? כמובן יופי היופי הוא בעיניי המתבונן. עכשיו אתה יכול להרגע ברגוע, יקירה. השאלות שלי נגמרו להפעם. יאיי. מקווה שנהנת האמת שמאוד ^^

כעשכע

מה אתם עושים כשמשעמם? מחשב, טלוויזיה, חברים.. מה שמתחשק איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? לאיודעת איך אומרים שלום ביפנית? יוו שכחתי.. :/ אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? אני יודעת קצת קצת יפנית.. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? מאיפה לי? איך מתגברים על שפעת? לוקחים תרופה, מתלבשים חם, והכי חשוב לא להיות כל היום במזגן בבית. לצאת להתאוורר בחוץ מה עושים כדי לא להרדם? צוחקים עם חברים, עושים מקלחת קרה.. איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? לא צועקים ליד אנשים אחרים... איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב [או שפסח כבר הגיע] מתי החורף יגמר? מבחינתי כמה שיותר מהר. האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? לא יודעת אם אפשר, אבל באמת עדיף שלא איפה זה זימבבואה? אין לי מושג.. האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? אולי ומי זה זומבי בכלל? יצור כזה למה אתה עונה על השאלון שלי? כי ממש משעמם מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? בסדר... האם אתה רוצה להמשיך? נו יאללה איך הולכים על הקירות בלי ליפול? ראיתי תוכנית שהכינו נעליים עם וואקום, ואז זה מחזיק לכמה זמן למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? כדי שזה יהיה נורא ישראלי למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? איך אתם יודעים שאלה בנים? האם אתה רוצה לעצור כאן? אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? מה? האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? לגמרי מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? די גבוה! כמה זמן אתה יכול לישון? המון.. הכי הרבה שלי היה 25 שעות.. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?המון פעמים.. כמה רדיו יש לך בבית? 3.. כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס! האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? האם המיםשל הבור טעימים? שתית מי ים? כן ומי בריכה? כן ומי נחל? כן ומי נהר? אכלת פעם חמציצים? היה טעים? ברור שכן הגעת עד לכאן? יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת

fluppster

New member
עונה

מה אתם עושים כשמשעמם? רואה טלויזיה. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? כתום וצהוב. איך אומרים שלום ביפנית? מושי מושי? אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? לא זוכרת, אבל נדמה לי שזה זה. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? בימה זה במה! איך מתגברים על שפעת? נחים ושותים הרבה מים, ומחכים. מה עושים כדי לא להרדם? מזיזים את הידיים ו\או את הרגליים בלי הפסקה. איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? לא יודעת. איך יודעים שבא אביב? מתחילים לראות פרחים מסביב. מתי החורף יגמר? מקווה שבקרוב... עוד חודשיים, בערך. האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? לא ואני לא רוצה. איפה זה זימבבואה? באפריקה, אני מתארת לעצמי. האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? ברור, איזו שאלה. ומי זה זומבי בכלל? נו, ההוא שרוצה לאכול את המוח של כולם. למה אתה עונה על השאלון שלי? כי משעמם לי. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? הזויות ביותר... האם אתה רוצה להמשיך? כן. איך הולכים על הקירות בלי ליפול? אם קוראים לך קלארק קנט, זאת בכלל לא בעיה. למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? לא. זה בגלל שיש בו גולשים חמוצים. למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? רק בנים? לא שמתי לב. זה חמור מאוד... האם אתה רוצה לעצור כאן? קצת, אבל אני אמשיך בכל זאת. אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? כן. האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? אמרתי לו שיש בתפוז פורום עם סקרים מוזרים, אז הוא עלה על החללית שלו וברח. האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? האמת שכבר די נמאס. מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? אמן שבקרוב... כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? ממש קצת. כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? ממש קצת, אני גרועה בדברים האלה. כמה זמן אתה יכול לישון? מקסימום 12-13 שעות. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? פעם אחת מספיקה לי. כמה רדיו יש לך בבית? 0. כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? לא יודעת, לא ספרתי. מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס החתול. האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? כן, פעמים רבות... האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? האמת היא שאני מאוד עצלנית. האם המיםשל הבור טעימים? לא אחרי שירקתי לתוכו. שתית מי ים? כן. ומי בריכה? כן. ומי נחל? כן. ומי נהר? כן. אכלת פעם חמציצים? היה טעים? טעים מאוד. הגעת עד לכאן? כן. אוף! זה היה הזוי ביותר!

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מה אתם עושים כשמשעמם?רואה טלוויזיה או במחשב איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?ירוק ומשהו
איך אומרים שלום ביפנית?ניהו אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?התכלתי בתשובות של אנשים
למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?מה?
איך מתגברים על שפעת?נשארים בבית מה עושים כדי לא להרדם?מביאים חברים ועושים צחוקים
איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?לא צועקים
או שצועקים על מישהו שעשה לך משהו ככה שהוא לא יכול לצעוק בחזרה איך יודעים שבא אביב?מסתכלים סביב סביב
מתי החורף יגמר?היום היה חם
לא רוצה שיגמר
האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?חבל שאי-אפשר
איפה זה זימבבואה?אפריקה?
האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?
ומי זה זומבי בכלל?אחד מהופנט שהולך עם הידיים קדימה?
למה אתה עונה על השאלון שלי?כי משעמם וכי הוא הבוי מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?הזויות ונחמדות (ואחלה דמיון
) האם אתה רוצה להמשיך?כן
איך הולכים על הקירות בלי ליפול?תשאלי את איתמר (
נוסטלגיה!) למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?אולי
או שסתם לא היה להם שם
למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?מאיפה לי?
האם אתה רוצה לעצור כאן?לא יודעת אם כן תעצור אם לא המשך-נמשיך:] האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?לא האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?בהפתעה האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?נמאס לי מהשאלות על השאלון מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?כשנמציא (או שיש?
) תוכנה כזאת נגד זה
כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?לא זוכרת כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?לא הרבה
כמה זמן אתה יכול לישון?10 שעות בערך או 9 כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?את\ה? כמה רדיו יש לך בבית?4
כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?אני אספור
מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?:0 האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?נו
האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?אני עצלנית
האם המים של הבור טעימים?כשאני אטעם אני אגיד לך
שתית מי ים?לא ומי בריכה?לא ומי נחל?לא נראה לי
ומי נהר?כנ"ל אכלת פעם חמציצים? היה טעים?לא ניסיתי
(עכשיו תסתכלו עלי במבט מוזר
) הגעת עד לכאן?ראית?
יופי :] עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת

למעלה