שאלון אלא מה?

I am IRiTooSH

New member
גמאני!גמאני!גמאני!!1../images/Emo17.gif

מה אתם עושים כשמשעמם? משתעממים. -.-" איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? ורוד וירוק רדיו אקטיבי S.S איך אומרים שלום ביפנית? שכחתי.. [אני יודעתD:] אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?.. למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? מקום. איך מתגברים על שפעת? נחים. מה עושים כדי לא להרדם? חושבים. פשוט מנסים להתנהג כמוני ולא נרדמים
איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?צועקים כשאין אפחד ברחוב או משו.. איך יודעים שבא אביב? פסח.. מתי החורף יגמר? כשהאביב יגיע
האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? אמן. אם הייתי יודעת הייתי עושה זאת מזמן. איפה זה זימבבואה?מקום כלשהו בעולם. האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?לא. ומי זה זומבי בכלל?איש שהוא מהופנט ומתנהג יותר מידי מוזרXD למה אתה עונה על השאלון שלי?כי אני משועממת. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?סבירותXD האם אתה רוצה להמשיך?יאפ. איך הולכים על הקירות בלי ליפול? מדביקים דבק כזה לרגליים.. הפומפיות האלו של השירותים..טחח. למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? לא..כי פשוט רצו שם של מאכל..נראלי. תפוז זה קליט שכזה
למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? כי הם גייזXD האם אתה רוצה לעצור כאן?לא. אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?יאפ. האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?אוהה. ברור שדיברתי. אמרתי לושהוא חייזר. והוא לימד אותי לספור עד 10~ האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?לעע. מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? כשהעולם יחרב. כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? לא הרבה. כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?לא יודעת..לא ניסיתי. כמה זמן אתה יכול לישון? הכי הרבה שלי זה 10 שעות.. כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? תלוי כמה אני עייפה. כמה רדיו יש לך בבית? ממ. 3.. לא כולל מחשבים><"" כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? בחדר אינלי..ההורים צכים לשים~ בבית אני מעדיפה שלא לספור><" מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? פליקס הוא לא ארנב?XD נראלי ספידי גונזלס~ האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? לא
האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? שאבתי..בטיול לציפוריXD האם המיםשל הבור טעימים? לא נתנו לי לטעום.. אבל כמעט התאבדתי
שתית מי ים? יאפ. ומי בריכה? גם:-S ומי נחל?לא נתנו לי~ ומי נהר?כנ"ל. אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כן. סביר. הגעת עד לכאן?כנראה שכן.. יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת אחלה שאלון

Ofek The Diva

New member
אהבתי מאוד ת'שאלוווון

מה אתם עושים כשמשעמם? מוזיקה, טלויזיה איזה שילוב צבעים הכי מזעזע?ורוד חע איך אומרים שלום ביפנית?צ'אייצ'י אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם?סתם המצאתי חח למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה?אוווו שאלה יפה איך מתגברים על שפעת?לוקחים קולדקס! מה עושים כדי לא להרדם?מתעסקים במשו איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה?צועקים בלי קול או בלב איך יודעים שבא אביב?מסתכלים סביב סביב חח מתי החורף יגמר?עוד מעט:] חח גם ככה מה שהולך פה זה לא נקרא חורף האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת?לאאאאא אין צורך איפה זה זימבבואה?דרום אפריקה? האם לזימבבואה יש קרש לזומבי?חחחחחחחח ומי זה זומבי בכלל?מי זה ? לא יודעת. מה זה? מי שמת וחזר לחיות ורוצה להרוג חעעעע אין שכל היום. למה אתה עונה על השאלון שלי?כי הוא נחמד מאוד מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה?מאתגר חחח האם אתה רוצה להמשיך?כן! איך הולכים על הקירות בלי ליפול?לוקחים מהעכביש את הידיים שלו למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום?יש מצב למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים?אפללללללליות האם אתה רוצה לעצור כאן?לא אם כן תעצור אם לא המשך- אני ממשיכה! האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?חחח האמת לא.. יאאא אולי הוא ספידי גונזלס של העבמים האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? לא..לא יצא לנו.. האמתהוא רצה אבל לא היה בא לי האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?לא נמאס מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?כשיבטלו אותן כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?לא הרבה כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?גם לא הרבה כמה זמן אתה יכול לישון?הרבה חחח 14 שעות כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?פעמיים כמה רדיו יש לך בבית?2 כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?אמממ 10 בערך מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?ספפפפפפפפפפידי האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?חחחחחחחחחחחח לא האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?עצלנית האם המיםשל הבור טעימים?לא שתית מי ים?כן בלי כוונה חח ומי בריכה?גם חעעע ומי נחל?לא ומי נהר?לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים?לא אכלתי. איכס הגעת עד לכאן?כן יופי =] עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת נהנננתי

עונה../images/Emo13.gif וחדשה כאן../images/Emo13.gif

מה אתם עושים כשמשעמם? ספרים,מוסיקה,טלוויזיה,שיחות,עוד הרבה דברים. איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? ורוד וירוק יאק. איך אומרים שלום ביפנית? אינישו? אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? ידעתי כי יש לי דמיון פורה? למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? הבמה הקטנה אולי?!? איך מתגברים על שפעת? יחי הגוגל מוגל! מה עושים כדי לא להרדם? צועקים ורואים ערוץ קניות מרתק..סתם סתם:) איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? צועקים ובורחים.או שצועקים ואוטמים אוזניים. איך יודעים שבא אביב? רואים ציפור ומריחים ריח של אחרי הגשם ורעננות. מתי החורף יגמר? כשהאביב יגיע. האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? מבקשים תפילה מאלוהים. איפה זה זימבבואה? באפריקה האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? לא ניראה לי ומי זה זומבי בכלל? אדם מת. למה אתה עונה על השאלון שלי? כי משעמם ולי ואין לי כח לעשות עבודה מעצבנת. מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? חביב ביותר++. האם אתה רוצה להמשיך? למה לא? איך הולכים על הקירות בלי ליפול? נעשים עכבישים וספיידרמנים. למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? כן!! למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? לא יודעת. האם אתה רוצה לעצור כאן? קצת אבל אני אמשיך. אם כן תעצור אם לא המשך אני ממשיך.ממשיכה. האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז?כן האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב?הוא נדהם מהמוזרות שלי ושתק:). האם לא נמאס לך מהשאלות שלי?קצת. מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים?כשאני אשתלט על ערוץ 22. כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק?2 מטר כמה אתה יכול לקפוץ לגובה?חצי מטר כמה זמן אתה יכול לישון?18 שעות רציני כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה?אני אשן רץוף כמה רדיו יש לך בבית?4 כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית?הרבה מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס?פליקס האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים?כן האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן?עצלנית האם המיםשל הבור טעימים?כן שתית מי ים?כן ומי בריכה?כן ומי נחל?כן ומי נהר?כן אכלת פעם חמציצים? היה טעים?כן הגעת עד לכאן?כן יופי כן חחחח עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. מקווה שנהנת

maayan6868

New member
אני

מה אתם עושים כשמשעמם? מחשב/טלוויזיה איזה שילוב צבעים הכי מזעזע? אדום וירוק/ אדום וסגול איך אומרים שלום ביפנית? ידעתי את זה פעם אם ידעתם לענות על השאלה הקודמת איך ידעתם? לא זוכרת למה ל "הבימה" קוראים "הבימה" יש שם במה אבל מזה הבימה? במה בשפה יפה (?!) איך מתגברים על שפעת? לוקחים אקמול, אוכלים מרק ושותים תה. מה עושים כדי לא להרדם? שותים קפה איך צועקים בלי לקבל צעקות בחזרה? אומרים דברים הגיוניים שיגרמו לזה שצועקים עליו להרגיש לא נעים איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב מתי החורף יגמר? עוד חודש וחצי ככה, חודשיים בע"ה האם אפשר לבקש מהחורף להשאר לנצח ואם כן איך עושים זאת? אני בספק אם אפשר איפה זה זימבבואה? באפריקה? האם לזימבבואה יש קרש לזומבי? לא חושבת ומי זה זומבי בכלל? בן אדם שקוראים לו זומבי? כי אני יודעת מה זה זומבי אבל לא בן אדם ספציפי שקוראים לו ככה. זה המתים האלה שמתעוררים לחיים, לא? אמא'לה. :-| למה אתה עונה על השאלון שלי? כי משעמם לי מה אתה חושב על השאלות שנשאלת עד כה? עמוקות האם אתה רוצה להמשיך? בכיף איך הולכים על הקירות בלי ליפול? הולכים מהר למה לאתר תפוז קוראים תפוז? האם זה בגלל שסוחטים אותם כל יום? יכול מאוד להיות למה בלוגו של תפוז מופיעים רק בנים? אין לי מושג האם אתה רוצה לעצור כאן? דווקא לא אם כן תעצור אם לא המשך האם ידעת שאי טי חבר מכוכב אחר הוא מאוד מהיר וזריז? לא ידעתי, תודה האם דיברת פעם עם אי טי ? מה אמרת לו? איך הוא הגיב? לא דיברתי איתו האם לא נמאס לך מהשאלות שלי? בעיקרון לא הייתה לי בעיה לשבת ולהמשיך עוד הרבה זמן אבל אני קצת ממהרת מתי הפרסומות יפסיקו לקפוץ לנו מול העיניים? מתי שכבר לא יהיה עוני בעולם. כמה אתה יכול לקפוץ לרוחק? קרוב מאוד כמה אתה יכול לקפוץ לגובה? כנ"ל^ כמה זמן אתה יכול לישון? יחסית הרבה, אבל זה תלוי כמה פעמים אני אצטרך להעיר אותך מהשינה? 3-4 פעמים כמה רדיו יש לך בבית? בחיים לא חשבתי על זה. אני אספור ואעדכן. כמה תמונות יש לך בחדר? ובכל הבית? הרבה. המון. מי יותר שווה פליקס החתול או ספידי גונזלס? ספידי נראה לי האם ירקת לבור ששאבת ממנו מים? ולבור ששתית ממנו מים? כשאני ארק לבור אני אדבר איתכם האם בכלל שאבת מים או שאתה עצלן? עצלנית. האם המיםשל הבור טעימים? לא טעמתי שתית מי ים? לא ומי בריכה? כן אבל בטעות ומי נחל? לא ומי נהר? לא אכלת פעם חמציצים? היה טעים? כן וכן, סביר הגעת עד לכאן? כן יופי עכשיו אתה יכול להרגע השאלות שלי נגמרו להפעם. אחלה

למעלה