להלה
בכללי- שם: גילעד גיל: 19 כינוי: כולם קוראים לי גילי, בצבא יש כאלה שקוראים לי גילעדון, ועכשיו יש אחד חדש - ברווז גובה: מטר תשעים בערך. משקל: לא יודע מזל: חרא, טובנו. טלה כיתה: אין
מקום לידה: אמ, ביה"ח וולפסון בחולון. חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? יוגב הכי מצחיק\ה? גל, אני חושב, אבל לא כשהוא בבאסות הכי שובב\ה? אנערף. הכי יפה? הייתי אומר יפעתוש, אבל היא לא חברה שלי
הכי קרוב\ה? הגר ויוגב הכי דיכאוני\ת? אני, להלהלה הכי משוגע\ת? לא יודע הכי פחדן\ית? אני אהבה- יש לך חבר\ה? בערך אם כן מה השם שלו\ה? מה זה עניינכם, וזה כמה זמן אתם חברים? מה זה עניינכם, וזה התנשקתם? מה זה עניינכם, וכן מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? מה זה עניינכם, וזה ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? מתי שמתחשק בעד\נגד- הומואים\לסביות: בסבבה אחשלי פריקים: בסבבה אחשלי פרחות: בסבבה אחשלי ערסים: קצתפחותבסבבה אחשלי לימודים: מה אפשר להיות נגד לימודים... אהבה: ח בעד צבא: don't get me started!
אינטרנט: מה איתו האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? כן, כשברחתי מהבית הברזת משיעור כלשהו? מן הסתם העתקת במבחן? מן הסתם שיקרת למורים? מן הסתם נעצרת? כמובן. שלא חתכת? את מה? נאנסת? חו"ח עשית סקס? מה זה עניינכם, וכן נפלת מהגג? תגדירו גג היית בחו"ל? פעמיים כתבת שאלון בעצמך? לא יודע שברת יד או רגל? לא יצא לי קיבלת פחות מ-50 במבחן? מתמ', מי זוכר מתי בגדת באמון של חבר\ה? אני חושב שהשבוע, אבל זה לא היה ממש אשמתי. רק קצת. שיקרת לחבר\ה? אני לא משקר שיקרת להורים? אני לא משקר איימת על מישהו? אני לא מאיים. (אני מבצע. הו!!! כה שנון!! לא.) הלכת מכות? היום, אבל בצחוק. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? בוקסר, והבוקסר האהוב עליי במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? ליאור ונטלי, והופ, הנה קארין באה, עוד מישהי לשגע. את\ה אוכל\ת? אכלתי מקודם 3 המבורגרים, ולפני זה חצי פיצה. לא מספיק? רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? אח שלי, בערך עושה שיעורים? חחחחח. שומע\ת מוסיקה? שוטי הנבואה - משתוללים בכפר, yardbirds - hang on sloopy, yardbirds - for your love, yardbirds - heart full of soul את\ה עירום\ה? לא כ"כ שר\ה? שרתי עם שוטי הנבואה רוקד\ת? לא כ"כ מה תעשה לאחר השאלון? ביד? האם הוא היה נחמד? סביר כזה מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? שלום? האם תמליץ עליו?ח.