שאלון, אחים שלי

שאלון, אחים שלי

בכללי- שם: גיל: כינוי: גובה: משקל: מזל: כיתה: מקום לידה: חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? התנשקת עם המין השני? התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? בעד\נגד- הומואים\לסביות: פריקים: פרחות: ערסים: לימודים: אהבה: צבא: אינטרנט: האם... אי פעם ברחת מהבית? ישנת ברחוב? הברזת משיעור כלשהו? העתקת במבחן? שיקרת למורים? נעצרת? חתכת? נאנסת? עשית סקס? נפלת מהגג? היית בחו"ל? כתבת שאלון בעצמך? שברת יד או רגל? קיבלת פחות מ-50 במבחן? בגדת באמון של חבר\ה? שיקרת לחבר\ה? שיקרת להורים? איימת על מישהו? הלכת מכות? עכשיו... מה את\ה לובש\ת? במה את\ה נוגע\ת? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? עם מי? את\ה אוכל\ת? רואה טלוויזיה? עם מישהו בחדר? עושה שיעורים? שומע\ת מוסיקה? את\ה עירום\ה? שר\ה? רוקד\ת? מה תעשה לאחר השאלון? האם הוא היה נחמד? מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? האם תמליץ עליו?

ל א ק י

New member
אממ

בכללי- שם: גיל: 16 כינוי: לאקי גובה: 169 משקל: מזל: אריה כיתה: יב' מקום לידה: רוסיה חברים- אין לי חברים החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 3 בעד\נגד- הומואים\לסביות:
פריקים:
פרחות:
ערסים:
לימודים:
אהבה:
צבא:
אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? כן חתכת? לא ורידים נאנסת? לא עשית סקס? לא נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? כן שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? כן הלכת מכות? כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת? בגדים במה את\ה נוגע\ת? בכיסא את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? בערך.. היא דלוקה עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אלך ללמוד האם הוא היה נחמד? לא [סתם הוא היה בסדר] מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום האם תמליץ עליו?

את כל הזמן כותבת בשאלונים שאין לך

חברים ואז לפתע ראיתי במסנג'ר שלך "אצל חברה" מה זה אמור להביע?!!1 גרמת לי להשלות את עצמי [?]

קיר קמט

New member
הו

מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 3 לאקוש מקימה אגודה למען זכויות הפדופילים (ימח שמם) בישראל?

rsסd

New member
הגיע הזמן באמת../images/Emo46.gif

בכללי- שם: דור
[הכועס סתם יצא לי.. בלי קשר] גיל: 17 כינוי: דורהחמוד גובה: 173 משקל: 53 אני חושב מזל: טלה כיתה: י"ב מקום לידה: ארץ הקודש חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הילה הכי מצחיק\ה? קוסטה מצחיקה הכי שובב\ה? הילה
סתם היא לא שובבה
הכי יפה? הילה הכי קרוב\ה? הילה הכי דיכאוני\ת? עוד לא החלטתי הכי משוגע\ת? אין לי חברים משוגעים
הכי פחדן\ית? אני
אהבה- יש לך חבר\ה? כן אם כן מה השם שלו\ה? הילה! כמה זמן אתם חברים? 8 חודשים+ התנשקתם? פעם אחת מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? שתינו שוקו ביחד:$:$:$:$:$ ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך?
מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 6 וחצי בעד\נגד- הומואים\לסביות: בכיף פריקים: |יה| פרחות: נגד זה מפחיד
ערסים: נגד זה גם מפחיד! לימודים: נגד נגד נגד אהבה: בעד! צבא: לא משהו אינטרנט: בעד
האם... אי פעם ברחת מהבית? כן ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? לא שזכור לי שיקרת למורים? בוודאי נעצרת? חס וחלילה חתכת? לא נאנסת? לא עשית סקס? חס וחלילה נפלת מהגג? חחח כן פעם נפלתי פה מקומה 8 [סתם לא
] היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? לא אמאלה
קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? אני מקווה שלא שיקרת לחבר\ה? לא שזכור לי שיקרת להורים? ואם כן!?!?
איימת על מישהו? חס וחלילה הלכת מכות? חס וחלילה עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חוטיני מנומר וחזייה אדומה
רוצים לראות?!!?
במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? הילה את\ה אוכל\ת? כרגע לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? רק אני פה! עושה שיעורים? חס וחלילה שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? מה נראה לכם??????????
שר\ה? משתדל שלא! רוקד\ת? כנל מה תעשה לאחר השאלון? עוד לא הוחלט האם הוא היה נחמד? סביר! מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אינני יודע! האם תמליץ עליו? למי בדיוק

למעלה