שאלון אורלנדו.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifמיכאלנג'לו.

לא יכלת לבחור מילה יותר נחמדת
><
סתם נו. :X

רפאל../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

גמכן כל המחוננים האלה, שיפסיקו להתחכם כבר!! >< [סתם נו, אבל יש לי פאץ' שלו על התיק, אז חשתי צורך
]

אבלאבל../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה, "אורל" ממש מזכיר לי "אוראלי" ו"עורלה" :X מצטערת

איך את קוראת את זה?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אורל עם שווא בר' או עם פתח? כאילו.. זה לא אוראל! זה אורררררל.

../images/Emo103.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: כשראיתי את אחוות הטבעת. בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: משחק. הוא היה די בסדר, ואחרי שראיתי כמה פעמים את אחוות הטבעת, חשבתי שהוא דווקא נראה די נחמד. מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית. איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: לודעת. ואיזה לא? אין לי שמץ
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: shell I describe it to you, or would you like me to find you a box?
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: האוליפנט
הסרט הכי אהוב שלו: אין על שרה"ט. פשוט אין. והכי פחות אהוב: טרויה
כמה פעמים ראית שרה"ט?: המון. ושודדי הקאריביים?: חמש בערך. שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: הממ. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: מירנדה אוטו. שרה"ט- הסרט או הספר?: הספר, אפילו שהתרגום גרוע. בטרויה - פאריס או אכילס?: פאריס בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: שוקו הרומן עם קייט- הפריע או לא?: מכפת לי מזה בכלל. איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: כחול ירוק. שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: אין כזה. אורלנדו או אורלי?: אורלנדו -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- לודעת. נראה לי שיש איזושהי תמונה מסויימת שלו שכל הזמן עולה לי בראש כשאני שומעת את זה. פיטר ג'קסון- גאון ממלכת גן עדן- "ג'רוזלם". נומה הוא נשמע ממש חמוד כשהוא אומר את זה
ויגו מורטנסן- נו. הוא בסדר כזה. ג'וני דפ-
חרב- אנדוריל. סוס- ווקר
כובע- המצחייה הכחול שלי.

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: בשודדי הים הקאריביים בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: חיצוניות
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית!!!!!!! איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: הבעל שלי
ואיזה לא? לא בעל שלי?
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:שהוא ואראגון מביטים לתוך הלילה (שהוא בברדס הזה) הסרט הכי אהוב שלו: שר הטבעות והכי פחות אהוב: ממממ.. כמה פעמים ראית שרה"ט?: 3 פעמים כל אחד ושודדי הקאריביים?:3 שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני!!! שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: אין שרה"ט- הסרט או הספר?: סרט בטרויה - פאריס או אכילס?: בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: הרומן עם קייט- הפריע או לא?: לא ממש.. קצת איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: שחור\אדום\כחול שיר שמזכיר לכם את אורלנדו:אין.. אורלנדו או אורלי?: אורלנדו -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- יפיוף
פיטר ג'קסון- חמוד! ממלכת גן עדן- שקסיות ויגו מורטנסן- אההה
ג'וני דפ- אההההההההההההה
|תעשהליילד| חרב- דם סוס- גאנדלף כובע- קוסם

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: שרה"ט 2. (רוצות דיוק
די בסוף הסרט. ממ. :X) בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: בעיקרון בגלל שניהם. ף-] מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפים שולטים
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: כל דבר מה
סתם נו לודעת. ואיזה לא? ^^ לודעת. משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: "Do you want me to describe it, or shall i find you a box
"
לא בטוחה שזה ממש ציטוט נכון :X הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: הפיל. שרה"ט 3. אע.
הסרט הכי אהוב שלו: שרה"ט, שה"ק. והכי פחות אהוב: בה"ד כמה פעמים ראית שרה"ט?: הו הרבה. >< בטח 47 או משו
ושודדי הקאריביים?: ^^ כנ"ל :$ שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני, אליהו... אמ.... 'וש הארטנט... *חושבת* זהו נראלי. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: ליב טיילר
שרה"ט- הסרט או הספר?: הסרט- לא סיימתי לקרוא את הספרים :$ *בורחת* בטרויה - פאריס או אכילס?: אכילס. נו, כי פאריס הוא רכרוכי.
(אנלא ארד מזה בקרוב :$) למרות שפאריס הוא חמוד. הו וול, אכילס איט איז.
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: הא|?\ >< שוקו איי גס. הרומן עם קייט- הפריע או לא?: לא במיוחד... אם הוא מאושר- שיהיה מאושר
(למרות שהיא זונה קטנה, נו. >< *מאוד* קטנה...
) איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: ממ.... לודעת זה קשה. >< אני מניחה ששחור/צהוב. שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: ממ.... לודעת :$ אורלנדו או אורלי?: אורלנדו. או אורלי. >< סתם נו, אורלנדו. -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- שלמות.
פיטר ג'קסון- ניו זילנד ממלכת גן עדן- כחול >< (נו כי בתמונות היפות ההן הוא עם בגד כחול כזה >< לומשנה
) ויגו מורטנסן- ממ.... פיאה
>< ג'וני דפ- שה"ק (
) חרב- מגן סוס- חום. >< כובע- כחול :$ :X

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifi know../images/Emo9.gif

סתם נו. כי אני אגיד לך. (אווווו ושי תרצח אותי אחכך
הו וול. ><) בשרה"ט הוא פשוט כה יפה.... עם השיער והזקן הזה ו.... אמ כן. >< ובלי השיער הוא פשוט...... נו הראש שלו גדול מדי, הוא בלי פרופורציות :$ והוא גם נראה רוסי ככה.
לא שיש לי בעיה עם רוסים חס וכרפס (ממי גנבתי את זה
מיטל
ממ. נו זה משעשע מה
)
אבל זה אמ לא הולם אותו. >< :X (שי, don't kill me
)

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif (*מתה*)

נו את משעשעת. :X אבל עם שיער קצר.....
*שותקת*

ויגו חמוד../images/Emo3.gif

פעם ממש הערצתי אותו היום כבר לא... עדיין הוא חמוד שחקן מעולה ובשר"ה ובים של אש הוא נראה ממש טוב

מיטל101

New member
באיחור אופנתי...

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?:בחופש הגדול שנה שעברה ישבתי לי בסלון ועשיתי את העבודת חופש ואח שלי בא עם חברים וראו שרה"ט פתאום ראיתי את אורלי ואמרתי לעצמי "מי זה השקסי הזה?" ככה התחלתי לחפש עליו חומר וכאלה...
בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]:התחלתי בגלל החיצוניות עכשיו זה בגלל שניהם
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]:אלפית
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?:משהו קומי ואיזה לא?פסיכופת?!
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:יש הרבה אבל מה שעולה לי עכשיו זה ממלכת גן עדן כשהוא אומר לכולם לרדת על הברכיים
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:כשהוא בלי חולצההה
הסרט הכי אהוב שלו:שרה"ט,ממלכת גן עדן ושודדי הקאריביים
והכי פחות אהוב:בלאק הוק דאון כמה פעמים ראית שרה"ט?:מי סופר?אני כבר זוכרת את הסרטים בעל פה
ושודדי הקאריביים?:אותו הדבר
שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו:אליהו,ג'וני,ויגו ובראדי
שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו:קיירה?לא ממש אהובה
שרה"ט- הסרט או הספר?:אני עכשיו קוראת את הספר...דברו איתי אחורי זה
בטרויה - פאריס או אכילס?:אכילס יותר חזר..פאריס רכרוכי
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:??שוקו??
הרומן עם קייט- הפריע או לא?:לא ממש
איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?:שחור,לבן וצהוב
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו:מי אוהב אותך יותר ממני....חח
אורלנדו או אורלי?:שניהםםםםםםם -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים.
אורלנדו-שקסי בטירוף,מושלמות...גרררר
פיטר ג'קסון-במאי ענקקקקקקקקק
ממלכת גן עדן-אחלה סרט...
ויגו מורטנסן-שר הטבעות
ג'וני דפ-קפטן ג'ק ספארו
חרב-סרטי מלחמה
סוס-שי
כובע-בילבונג

למעלה