שאלון אורלנדו.

שאלון אורלנדו. ../images/Emo13.gif

בתור טופיק שבועי החלטתי לחבר שאלון עם שאלות קצת יותר מעניינת מ-"שם: גיל: מיקום:" בלהבלה.. אז ממ.. תענו אם בא לכם
מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות
]: מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: ואיזה לא?
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: הסרט הכי אהוב שלו: והכי פחות אהוב: כמה פעמים ראית שרה"ט?: ושודדי הקאריביים?: שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: שרה"ט- הסרט או הספר?: בטרויה - פאריס או אכילס?: בקלציום קיד- חלב או שוקו?
[לא מצאתי שאלה נו
]: הרומן עם קייט- הפריע או לא?: איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: אורלנדו או אורלי?: -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- פיטר ג'קסון- ממלכת גן עדן- ויגו מורטנסן- ג'וני דפ- חרב- סוס- כובע- ממ.. זהו

רחובסומסום!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: שרהטבעות 2 הצריחים. בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: האמת? בגלל החיצוניות. זה לא שהוא משחק כלכך הרבה בשרה"ט, כן?
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: הממ. אלפית
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: ג'יימס בונד
ואיזה לא? לאיודעת. נראה לי שאני מוכנה שהוא יהיה הכל, כל עוד זה הוא. משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: "At least once more, as always, Ms. Swan" משודדי הקאריביים. הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: כל הקטעים שהוא נלחם בשרה"ט: עם האוליפאנט, ובנקרת הלם, ועם הווארגים..
הסרט הכי אהוב שלו: שרה"ט. והכי פחות אהוב: קלציום קיד
כמה פעמים ראית שרה"ט?: הרבה :X ושודדי הקאריביים?: 5 בערך. שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני דפ ובילי בויד. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: אני ממש מתחילה לאהוב את מירנדה אוטו [איאווין]. שרה"ט- הסרט או הספר?: סרט בטרויה - פאריס או אכילס?: אכילס
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:
שוקו הרומן עם קייט- הפריע או לא?: קצת, כן. איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: שחור. לאלא, בעצם הכל. שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: אין.. אורלנדו או אורלי?: אורלנדו. -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- אההעעע כוסון. פיטר ג'קסון- שרה"ט ממלכת גן עדן- אורלנדו. ויגו מורטנסן- אראגורן [פויה. כונףףף~!!!!!111] ג'וני דפ- אעעהההה ג'ק ספארו אימפריה. חרב- שרה"ט. סוס- שרה"ט. כובע - "Will! Nice hat" או "and I'll buy you a hat, a really big one"

../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

בתור דמות אני אוהבת אותו נורא, כן. אבל בתור ויגו? קצת פחות.

VIVIAN3

New member
נייס../images/Emo9.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: מאז שראיתי אותו ב"שני הצריחים" בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: אמממ משחק אני בטוחה שהוא ישפר באחד הימים (וכבר ראו את זה ב"ממלכת גן עדן") אבל המראה החיצוני שלו נראה לי שהשפיע עלי גם
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: פיראטית
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: דמויות מציאותיות כאלה בעידן המודרני ולאו דווקא בסרטי היסטוריה
ואיזה לא? ראו למעלה
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: "how can you be in hell when your in my heart"
אעעע בליאן
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: בשיבת המלך כשהוא עולה על הפיל
הסרט הכי אהוב שלו: שודדי הקאריביים
והכי פחות אהוב: טרויה
כמה פעמים ראית שרה"ט?: לא ספרתי
ושודדי הקאריביים?: הרבה... תאמינו לי... שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני דפ
שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: הממ כולם פקאצות חוץ מליב טיילר שלא ממש שחקה לצידו אבל שחקה איתו באותו סרט
שרה"ט- הסרט או הספר?: הסרט. יותר מוחשי. בטרויה - פאריס או אכילס?: פאריס
הוא תינוק אבל חמוד
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: שוקוווו
הרומן עם קייט- הפריע או לא?: -no comment- איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: צהוב. כמו שהוא אוהב
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: אין ממש שיר... אורלנדו או אורלי?: עדיף אם כבר אורלנדה
-אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- חמוד
פיטר ג'קסון- במאי ממלכת גן עדן- בליאן
ויגו מורטנסן- קושוקוש ג'וני דפ- שחקן חרב- חתימה
סוס- עץ
כובע- של וויל השקסעעע

Funky Fish1

New member
אני. ../images/Emo9.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: אמ...נראה לי אחרי שראיתי "שודדי הקאריביים". בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: אמ...המשחק שלו אמנם לא היה הכי טוב, אבל הוא התשפר. והמראה החיצוני מאוד השפיע...חחח
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: או אלפית או פיראטית...
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: אמ...לא'דעת..חחח
ואיזה לא? אישה
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: אמ..."shell i describe it to you
or would you like me to find you a box
" שרה"ט ושני הצריחים. הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: אמ...שהוא הורג את האולפינט בשרה"ט ה-3, נראה לי... הסרט הכי אהוב שלו: שודיי הקאריביים. והכי פחות אהוב: אמ...טרויה נראה לי. כמה פעמים ראית שרה"ט?: אממ...3 פעמים בערך... ושודדי הקאריביים?: בערך 5 פעמים...חח ולא נמאס לי
שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני דפ. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: נראה לי שליב טיילר...הכי נורמלית מכל מי ששיחקה איתו...חחחח שרה"ט- הסרט או הספר?: לא קראתי את הספר, אז הסרט. בטרויה - פאריס או אכילס?: פאריס. אני לא ממש מתה על אכילס... בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: שוקו...חחח הרומן עם קייט- הפריע או לא?: אמ...לא ממש...אני לא אוהבת אותה, אבל מה זה משנה
זאת בחירה שלו... איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: אמ...שחוררר....הכי שקסי...חחח שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: אין... אורלנדו או אורלי?: אורלנדו. מגיע לו יותר משם של אישה.
-אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- חמוד.
פיטר ג'קסון-במאי. ממלכת גן עדן-סרט חביב. ויגו מורטנסן-אראגון. ג'וני דפ- גאון
חרב-שרה"ט. סוס-אוכף
כובע-שודדי הקאריביים.

:)../images/Emo125.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: אף פעם לא הגדרתי את עצמי בתור חובבת אורלנדו, אבל אפשר להגיד שהתחלתי להתעניין בו אחרי שר הטבעות, או יותר נכון בזכות שר הטבעות... בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: ראו שאלה קודמת, אני פה בעיקר בגלל הקשר לשר הטבעות. המשחק שלו בסדר, משתפר עם הזמן, והחיצוניות זה רק עוד בונוס
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית כמובן
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: הייתי רוצה לראות אותו פעם אחת באיזה קומדיה, או סתם סרט שלא כלולים בו קרבות ומלחמות. ואיזה לא? אממממ... לא יודעת. משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: משהו משר הטבעות תהיו בטוחים, לא עולה לי כרגע... הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: לגולאס בשלל הקרבות שלו... לדוגמא הקטע עם האוליפנט ב"שיבת המלך". הסרט הכי אהוב שלו: שר הטבעות
והכי פחות אהוב: טרויה? לא ראיתי יותר מידי... כמה פעמים ראית שרה"ט?: הפסקתי לספור בפעם המאה
אין לי מושג אני באמת כבר לא סופרת... ושודדי הקאריביים?: איזה 546457362541 פעמים, הסרט הזה כבר יוצא לי מכל החורים, כשהוא היה פעם להזמנה בטלויזיה הייתי רואה את זה כל יום איזה 5 פעמים... שלא נדבר על כמות הפעמים שזה מופיע ביס... והדיוידי שיצא לי לראות...בעעעע... קיצר עדיף שאני לא אראה את זה שוב בקרוב
שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: שלושת הגדולים, ג'וני דפ, ויגו מורטנסן, אלייז'ה ווד. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: יש לו נטייה לשחק לצד הרבה פוסטמות... אני אלך על ליב טיילר, למרות שהיא לא ממש שיחקה לצידו אבל שיהיה.... שרה"ט- הסרט או הספר?: |אובססיה| שניהם כמובן... למרות שיש לי אהבה גדולה יותר לסרט.... בטרויה - פאריס או אכילס?: אכילס בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: בלי קשר - שוקו, חלב זה דוחה. הרומן עם קייט- הפריע או לא?: שיהיה בכייף, יש הרבה יותר גרועות... איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: שחור/לבן שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: חחחח... בלי להגזים, הוא עוד לא הגיע לרמה כזאת
אורלנדו או אורלי?: אורלנדו, השני עושה לי אסוציאציות מפחידות. -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו-
לגולאס פיטר ג'קסון-
שרה"ט/גאון/סגידה/הוביט ממלכת גן עדן-
כחול ויגו מורטנסן-
/אראגורן/סוסים ג'וני דפ-
שלמות חרב-
מלחמה סוס-
שלמות כובע-
המממ...לא יודעת

Galadriel 3000

New member
דגכדגע

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: כשיצא הדוד של אחוות הטבעת. בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: נו חיצוניות. מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית. לחיות לנצח. אדיר, לא? איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: משהו נורמלי. בקומדיה או משהו. ואיזה לא? רק לא אחד מהאבירים הפלצנים האלה! משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: הממ לא יודעת... הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: הקטע שהוא מחקה את ג'ק ספארו בשה"ק. אדיר! הסרט הכי אהוב שלו: שרה"ט והכי פחות אהוב: שראיתי, קלציום קיד. כמה פעמים ראית שרה"ט?: המון המון. ושודדי הקאריביים?: כנ"ל. שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: הצחקתם אותי. שרה"ט- הסרט או הספר?: הספר. בטרויה - פאריס או אכילס?: פאריס בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: פחח שוקו. הרומן עם קייט- הפריע או לא?: קצת. איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: שחור נראה לי. שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: כל הפסקול של שה"ק אורלנדו או אורלי?: אורלנדו -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- בלום פיטר ג'קסון- שמן וממושקף ממלכת גן עדן- סרט ויגו מורטנסן- היום ראיתי איזשהו מוצר שקוראים לו ויגו...חח ג'וני דפ- ג'ק ספארו חרב- תמונה של חרב סוס- תמונה של סוס כובע-תמונה של כובע.

אני ../images/Emo9.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: הממ.. בשרה"ט הראשון בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: ת'אמת בהתחלה בגלל החיצוניות כי זה הדבר הראשון שמשך את תשומת הלב שלי.. אבל אח"כ בשודדי הקאריביים כבר התאהבתי במשחק שלו
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית.. חיי נצח וזה
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: רופא או עורך דין
ואיזה לא?- הממ אני מניחה שאני לא ארצה לראות אותו משחק משהו שטחי.. משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: "Shall I describe it to you? or would you like me to find you a box?" (משרה"ט) הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: בשרה"ט עם האוליפאנט, בשה"ק עם ה-nice hat ויש עוד מלא
הסרט הכי אהוב שלו: שודדי הקאריביים והכי פחות אהוב: טרויה אני מניחה
כמה פעמים ראית שרה"ט?: את כל הטרילוגיה.. 3 פעמים אם אני לא טועה ושודדי הקאריביים?: 4 פעמים שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני דפ שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: ת'אמת רובן פקאצות.. אבל בקטע של משחק אהבתי את קיירה נייטלי שרה"ט- הסרט או הספר?: סרט בנתיים למרות שאני קוראת גם את הספר בטרויה - פאריס או אכילס?: אכילס.. כי פאריס הוא תינוק כזה
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:- שוקו
הרומן עם קייט- הפריע או לא?: קצת איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: שחור
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: green eyes של קולדפליי אורלנדו או אורלי?: מה שיוצא
-אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- מדהים פיטר ג'קסון- גאון ממלכת גן עדן- ירושלים ויגו מורטנסן- אראגורן ג'וני דפ- פיראט חרב- שפיץ
סוס- דוהר כובע- נוצה

אניייייייי

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: סתם חברה שלי התחילה לדבר עליו כי היא מאוד אהבה אותו אחרי שר"ה וראיתי שר"ה וגם התאהבתי בוא
בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: אני לא אוהבת את צורת המשחק שלו אז כן בגלל החצוניות.. אבל אני אוהבת אותו בעיקר בתור בן אדם מדהים וצנוע
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית שפיראט מדהים יציל אותה ממצוקה
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: אני לא יודעת יש כל מיני... ואיזה לא?: דמויות של שחצנים ומגעילים... משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: לא יודעת יש כמה
אני גם גרועה בציטוטים
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: שודדי הקאריביים הקטע שמראים אותו בפרופיל על הספינה עם שיער פזור גרררר
הסרט הכי אהוב שלו: שודדי הקאריביים
והכי פחות אהוב: בלאק הוק דאון כמה פעמים ראית שרה"ט?: בערך פעמיים כל אחד מהסרטים
(נו מה זה ארוך
) ושודדי הקאריביים?: פעם אחת עד הסוף ועוד כמה פעמים כמעט עד הסוף שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני דפ
שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: קיירה נייטלי שרה"ט- הסרט או הספר?: לא קראתי את הספר בטרויה - פאריס או אכילס?: פאריס
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: חחח לא ראיתי את הסרט
אבל אני יותר אוהבת שוקו
הרומן עם קייט- הפריע או לא?: ברור שהפריע אני שונאת אותה
איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: כחול
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: יהו יהו דה פייראט לייף פור מי אורלנדו או אורלי?: אורלנדו זה יותר יפה אבל אורלי כיף לקרוא לו כי זה שם חיבה
-אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- מדהים הורס ומתוק
פיטר ג'קסון- במאי גאון ממלכת גן עדן- מוסלמים, נוצרים ואורלנדו מדהים! ויגו מורטנסן- ארגורן ג'וני דפ- סקסי מוכשר
חרב- חדה
סוס- חיה יפה
כובע- חמוד לאורלנדו ביותר

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעונהעונהעונה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?:אוו...בשודדי הקאריביים
בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]:גם וגם
...המשחק שלו כזה ס-ק-ס-י
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]:גם גם וגם
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?:בא לי לראות אותו בסרט אימה<<הגיבור שלא מת בסוף כאיילוו
>> או בקומדיה מטורפת
ואיזה לא?:בסרט צרפתי...חחחחחח
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:נמנמ->השמש אדומה->דם נשפך הלילה...חח..הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:נמנמנמ....הקטע שבחרתי הוא גם הכי מצחיק..נו בשיבת המלך שהוא וגימלי סופרים הרוגים
הסרט הכי אהוב שלו:שודדי הקאריביים
והכי פחות אהוב:בלק הוק דאון-למרות שהוא משחק שם חצי שעה....חח
כמה פעמים ראית שרה"ט?:נמנמנמ...הראשון 4 פעמים...השני גם..השלישי 3 פעמים
ושודדי הקאריביים?:3 או 4
שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו:ג'וני ובראד
!|..אהה..וגם ויגו
<<רק בשרה"ט>>
שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו:אפחת-כולם זונ*ת
...הן תמיד מתעלקות עליו כאילו הוא חתיכת בשר
..שמעתן פעם שגם לחתיכים בטירוווף יש רגשות!?!?!?!?!............גמאני רוצצצצהה
שרה"ט- הסרט או הספר?:לא קראתי תספר..אז...
בטרויה - פאריס או אכילס?:שניהם
..אם אורלנדו הייתה פחות פוסי..הייתי אומרת הוא
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:שוקו
הרומן עם קייט- הפריע או לא?:העיקר שלאורלנדו היה טוב איתה
איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: כחול,שחור,לבן,צהוב,ירוק,אדום...הכל בקיצור
<<חוץ מוורוד>>
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו:מאיפה לי??
אורלנדו או אורלי?:א-ו-ר-ל-נ-ד-ו -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו-יופי
פיטר ג'קסון-במאי
ממלכת גן עדן-עוד לא ראיתי
ויגו מורטנסן-מדהים
ג'וני דפ-שוקולד...חחחחח חרב-לגולאס סוס-לגולאס כובע-שחור

טוב יאללה נענה..../images/Emo9.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?:מממ לפני איזה שנתיים בערך... בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]:שניהם..נשבעתתתת..!!! מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]:או או או...חח רציני לא אכפת לי..העיקר להיות אחת מהן...
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?:אהמממ לא 'דעת..תנו לי לחשוב על זה..
ואיזה לא?מממ לא יודעת..תנו לי לחשוב גם על זה..
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:אהמ אהמ אהמ אהמ לא 'דעת..
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:כל הקטעים שבהם הוא מופיע...חחחחחחחחחחח
..הוא הופך כל קטע ליפה... הסרט הכי אהוב שלו:כולם..סורי אני אוהתב את כולם במידה שווה..כמעט..נו..
והכי פחות אהוב:'סתכלו למעלה..
כמה פעמים ראית שרה"ט?:מממ לא 'דעת...את אחוות הטבעת הרבה פעמים..גם את שני הצריחים ואת שיבת המלך רק פ]עמיים..
ושודדי הקאריביים?:אוווווו הפסקתי לספור כבר מזמן... שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו:ג'וני דפ..ובראד פיט.. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו:ממ קיירה הייתה בסדר..למרות שהיא פקצה..
ואמממ שחקנית שתשחק לצידו זו תהיה קירסטן דאנסט...חחח אני מהת עליה.. שרה"ט- הסרט או הספר?:הספר..ללא ספק...שמעו לרמות שהסרטים הם מדהימים..וממש ממש טובים אין על הספרים.. בטרויה - פאריס או אכילס?:פאריס..למרות שהוא לפלףףף...לפלף סקסי... בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:שוקוווו... הרומן עם קייט- הפריע או לא?:הפריע מאוד..גרר לא סובלת אותה הזהבית הזאת..גרר שתלמד להתלבש... איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?:כל צבע שהוא ילבש..הכל מתאים לו.. שיר שמזכיר לכם את אורלנדו:אמממממ on my shoulder-westlife אורלנדו או אורלי?:שניהם...חפחפח לא משנה.. -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו-סקסיייייייי פיטר ג'קסון-שרה"ט.. ממלכת גן עדן-ירושליים... ויגו מורטנסן-ממ אראגורן? ג'וני דפ-ג'ק ספארו..חפחפחפח חרב-סיף..אני רוצה חרבב..
סוס-החיה הכי יפה בעולםםםם... כובע-אורלנדו

קמימונת

New member
גם אני רוצה.. ../images/Emo22.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: טוב, זה סיפור אמיתי ביותר עליכן להאמין לי! הכל התחיל שלפני 2-3 שנים בערך (נו לא זוכרת) היה לי משעמם בדירה של חברים שלנו אז ראיתי את "שר הטבעות" הראשון בפעם הראשונה. לא היה לי מושג מה זה, מי זה ומתי זה (?). קיצר, די חיבבתי את-ההוא-הבלונדידני-עם-החץ-וקשת. אחרי הרבהההה זמן חברה שלי סיפרה לי שקוראים לו אורלנדו בלום (מה, באמת?) וככה הכל התחיל.
בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: חיצוניות
מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: אלפית
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: איזשהי דמות בקומדיה כלשהי.
ואיזה לא? את הדמות של המכוער הפסיכופט שתמיד יש בסרטים.
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: Do You want me to go?! (מטרויה) ו- סבאח אל חיר (בKOH).
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: בשרה"ט שהוא הורג את הפיל הענק
הסרט הכי אהוב שלו: שודדי הקאריביים אבל בעיקרון כולם
והכי פחות אהוב: הממ בלאק הוק דאון
כמה פעמים ראית שרה"ט?: הרבה ובילתי ניתן לספירה.
ושודדי הקאריביים?: נראה לי 8-9
שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'ונייייי
שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: אוה גרין? נההה.... קירסטין דאנסט- נחשב?
שרה"ט- הסרט או הספר?: סרט! סרט! סרט!
בטרויה - פאריס או אכילס?: פאריס
חמווווווווד...
בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: ברור ששוקו!
הרומן עם קייט- הפריע או לא?: כן
איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: כחול
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: לודעת..
אורלנדו או אורלי?: אורלנדו (לא עכשיו ברצינות זה שם ממש ממש יפה!! יש כאלה שיאמרו "מה קוראים לו אל שם העיר אורלנדו??" או שזה סתם שם יצורי, אבל באמת, זה שם מדהיייייים!!)
-אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים.
אורלנדו- בלום.
פיטר ג'קסון- שר הטבעות
ממלכת גן עדן- אורלנדו בלום
ויגו מורטנסן- אראגרון
ג'וני דפ- שודדי הקאריביים
חרב-
סוס- *געגועים*
כובע- חכם בשמש
ממ.. זהו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאו נחמד נחמד../images/Emo9.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?:לפני שנתיים בערך בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]:חיצוניות:$ מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]:אלפית
איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?:אמ..אנערפ
לשם שינוי הייתי רוצה שהוא ישחק איש פשוט,קומדיה רומנטית שכזאת
ואיזה לא?לא יודעת
משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:נו שכחתי
הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:כל קטע שלו עם לגולאס..במיוחד שהוא עולה על הפיל הסרט הכי אהוב שלו:שר הטבעות-אחוות הטבעת/שני הצריחים/שיבת המלך
והכי פחות אהוב:טרויה כמה פעמים ראית שרה"ט?:אמ..כל סרט ראיתי בערך 3 פעמים ושודדי הקאריביים?:פעם אחת אני חושבת שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו:ג'וני
וכל הקאסט של שרה"ט
שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו:ליב טיילר שרה"ט- הסרט או הספר?:הסרט:$ בטרויה - פאריס או אכילס?:פאריס? בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:חחחח..שוקו
הרומן עם קייט- הפריע או לא?:הפריע..כי היא כזאת מעצבנת..שיעשה לו רומן עם אנג'לינה
,הוא גם יקבל הרבה באזז
איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?:שחור
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו:נמ נמ..You Are So Beautiful..נו של מישהו ששכחתי את שמו אורלנדו או אורלי?:אורלנדו -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- פיטר ג'קסון-גאון ממלכת גן עדן-גהנום?[נו אין קשר;[] ויגו מורטנסן-ילד ג'וני דפ-שן זהב:X חרב-לגולאס סוס-טרויאני
כובע-3 פינות

מימושוש

New member
עונה...

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?:לפני יותר מחצי שנה בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]:בעיקר בגלל החיצוניות וגם בגלל שהוא נשמע בנאדם מקסים! מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]:חחח אלפית. איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?:אמממ למרות שנורא מתאים לו לשחק מישו לוחם אני נורא אתרגש לראות אותו בסרט החדש שם הוא משחק פשוט בחור נורמלי!הוט! ואיזה לא?----מתאים לו הכל! משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:"קומו אבירים!"חחחח הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו:ואוו יש מלא קטעים!! הסרט הכי אהוב שלו:מלאא אבל בייחוד טרויה וממלכת גם העדן! והכי פחות אהוב:בלאק הוק דאון -הוא פשוט משתתף שם 5 דקות בדיוק.. כמה פעמים ראית שרה"ט?:2 בערך ושודדי הקאריביים?:1 שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו:זה ששיחק את אראגורן או איך שאומרים את זה-ממש חמוד שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו:ליב טיילר שרה"ט- הסרט או הספר?:סרט בטרויה - פאריס או אכילס?:פאריס ברור!! בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]:חחח לא ראיתי את הסרט אבל נראה לי שהשאלה לא קשורה...:) הרומן עם קייט- הפריע או לא?:הפריע למה?לקריריה שלו?לא...אבל טוב שהוא נפרד ממנה..כונפה! איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?:שחור! שיר שמזכיר לכם את אורלנדו:השיר החדש הזה של גסטין טימברלייק וסנופ דוג! אורלנדו או אורלי?:אורלי ואורלנדו מה זה משנה!!שניהם הוט הוט הוט! -אסוציאציות- תכתבו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאתן קוראות את המילים. אורלנדו- פיטר ג'קסון- ממלכת גן עדן- ויגו מורטנסן- ג'וני דפ- חרב- סוס- כובע-

נייס!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלנדו?: לגולאס תמיד היה הדמות האהובה עליי מבין שרה"ט, ואחרי TTT באמת התחלתי לשים עין עליו, אבל לאהוב באמת, אחרי שודדי הקריביים. בגלל המשחק שלו או בגלל החיצוניות? [תהיו כנות]: חיצוניות.
אבל לא רק! מה היית מעדיפה להיות? אלפית\פיראטית\אבירה [?]: ברור שאלפית איזה דמות היית רוצה שאורלנדו ישחק?: משו מציאותי, פור גאד סייקס. נמאס לי לראות אותו בתחפושות ובתלבושות ישנות. רוצה אותו! [אליזבת'טאון, היר ווי קאם!] ואיזה לא? בבקשה, אל תשחק בסרטי נעורים מפגרים סטייל "אמריקאן פאי" משפט אהוב של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: וואי לגי אומר מלא דברים. אני אוהבת שהוא אומר את ה"שמש אדומה זורחת. דם נשפך הלילה" [אנלא זוכרת איך אומרים את זה באנגלית בדיוק] וגם שהוא אומר שהוא ימות בשביל אליזבת' בשה"ק. הקטע הכי יפה של אורלנדו מאחד הסרטים שלו: נו קשה מדי
הסרט הכי אהוב שלו: שרה"ט והכי פחות אהוב: קלציום קיד. פיכס איכס כמה פעמים ראית שרה"ט?: וואו. כל אחד לפחות 6-7 פעמים
את ה1 ראיתי בערך 9 פעמים. ושודדי הקאריביים?: 5 פעמים ככה. שחקן אהוב ששיחק לצד אורלנדו: ג'וני, כמובן. שחקנית אהובה ששיחקה לצד אורלנדו: דיאן קרוגר, ליב טיילר, קייט בלאנשט שרה"ט- הסרט או הספר?: לא קראתי. בטרויה - פאריס או אכילס?: אכילס.. פאריס סתם רכיכה מעצבנת בקלציום קיד- חלב או שוקו? [לא מצאתי שאלה נו]: אני מחרימה תסרט הזה הרומן עם קייט- הפריע או לא?: העיקר שיהיה מאושר, טפו טפו, כפרעליו. גם אם זה כלול בלהיות חבר של אנורקסית כונפה. בסדר, נו. איזה צבע הכי מתאים לאורלנדו?: הכל
שיר שמזכיר לכם את אורלנדו: Yellow של קולדפליי. אפילו יש לי תמונה שלו שכשאני רואה אותה אני חושבת על השיר אורלנדו או אורלי?: אורל
-אסוציאציות- אורלנדו- סקס. [סתם!] יופי
פיטר ג'קסון- כדור אנושי ממלכת גן עדן- אורלנדו בלי חולצה ויגו מורטנסן- אראגורן ג'וני דפ- מיטה
חרב- צבי הנינג'ה סוס- ילד מהשכבה שלי כובע- אהמ, אהמ. אחלה רעיון אושר
יצא לי ארוך. מי שקראה שתגיד מיכאלנג'לו

אה ושכחתי!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שחקן אהוב שאיתו חוצ מג'וני זה דומיייי כמובן

למעלה