שאלון אוכל

nni8

New member
תשובותת

מה המאכל האהוב עליכם ?אין מה המאכל השנוא עליכם ?בשר קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה טעים ?הגיוני מזה היה ?לא זוכרת קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה באמת היה מגעיל ?הגיוני מה זה היה ?לא זוכרת חחח מה עדיף עוגת שוקולד או גלידה ?עוגה סלט ירקות או סלט פירות ?פירות עגבניה או מלפפון ?עגבניה חיחי במבה או ביסלי ?ביסלי קולה או מיים ?מים מיץ תפוזים או מיץ ענבים ?שאלה קשה חחח שזיף או אפרסק ?גם קשה חחח מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ ?חמוץ סמנו מה אתם אוהבים ומה לא מסטיקים -כן נקניקיות -לא שוקולד - כן המבורגר -לא גבינה -כן דגים -קצת סלט ירקות -כן ג'חנון -כן שוקו -כן תה -כן תפוחים -כן ענבים - כן ממולאים -כן במבה - כן גלידה -כן צ'יפס - כן חביתה -כן

Didosh1

New member
../images/Emo78.gifעונה../images/Emo78.gif

מה המאכל האהוב עליכם ? שוקולד מה המאכל השנוא עליכם ? אני אוהבת הכל! קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה טעים ? ברור! מזה היה ? היו הרבה.. קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה באמת היה מגעיל ? חחח אולי מה זה היה ? לא זוכרת מה עדיף עוגת שוקולד או גלידה ? עוגת שוקולד!! סלט ירקות או סלט פירות ? פירות עגבניה או מלפפון ? מלפפון במבה או ביסלי ? במבה קולה או מיים ? מים מיץ תפוזים או מיץ ענבים ? מיץ תפוזים שזיף או אפרסק ? אפרסק מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ ? רגיך סמנו מה אתם אוהבים ומה לא מסטיקים -
נקניקיות -
שוקולד -
המבורגר -
גבינה -
דגים -
סלט ירקות -
ג'חנון -
שוקו -
תה -
תפוחים -
ענבים -
ממולאים -
במבה -
גלידה -
צ'יפס - -
חביתה -

אוכל?../images/Emo2.gifאיפה?מה?מי?../images/Emo67.gif

מה המאכל האהוב עליכם?אמ..יש הרבה מה המאכל השנוא עליכם?כנ"ל קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה טעים?אמ..אמ..בטח שקרה מזה היה ?מי זוכר
קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה באמת היה מגעיל?כן מה זה היה?ואת זה אני כן זוכרת?
מה עדיף עוגת שוקולד או גלידה?
עוגת שוקולד חמה עם גלידה וקצפת?(
לא מתפשרת) סלט ירקות או סלט פירות?סלט ירקות אבל סלט פירות לא יזיק
עגבניה או מלפפון?שניהם
סלט מה.. במבה או ביסלי?גם שניהם קולה או מים?מים..אבל אם אין אז נו טוב..ניקח קולה
מיץ תפוזים או מיץ ענבים?שניהם
תביאו לי כוס מכל אחד שזיף או אפרסק?אמ..תלוי מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ?רגיל אבל גם חמוץ טעים
סמנו מה אתם אוהבים ומה לא מסטיקים-
נקניקיות-
שוקולד-
המבורגר-
[
] גבינה-
דגים-
סלט ירקות-
ג'חנון-
שוקו-
תה-
תפוחים-
ענבים-
ממולאים-
במבה-
גלידה-
צ'יפס-
חביתה-

irashady

New member
עונה

מה המאכל האהוב עליכם ? ספגטי מה המאכל השנוא עליכם ? כל מה שקשור למאכלי ים בחיים לא יכנס לפה שלי קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה טעים ? לא... אם אני לא מסכימה לטעות אני לא טועמת מזה היה ? - קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה באמת היה מגעיל ? לא... אם אני לא מסכימה לטעות אני לא טועמת מה זה היה ? - מה עדיף עוגת שוקולד או גלידה ? גלידה סלט ירקות או סלט פירות ? ירקות עגבניה או מלפפון ? עגבניה במבה או ביסלי ? במבה קולה או מים ? מים מיץ תפוזים או מיץ ענבים ? תפוזים שזיף או אפרסק ? אפרסק מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ ? חמוץ סמנו מה אתם אוהבים ומה לא מסטיקים - החיים שלי!
נקניקיות -
שוקולד -
המבורגר -
גבינה -
דגים - סלט ירקות -
ג'חנון - שוקו -
תה -
תפוחים -
ענבים -
ממולאים -
במבה -
גלידה -
צ'יפס -
חביתה -

אוכל =(

מה המאכל האהוב עליכם? בשר, והרבה מה המאכל השנוא עליכם? איקרא -בחילה- קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה טעים? אאממ...אני לא מחליטה עד שאני מנסה... מזה היה? בלה? קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה באמת היה מגעיל? אממ...הדבר היחיד שלא הייתי מוכנה לטעום זה איקרא, בגלל שהיה לו ריח נורא מסריח...ושאמא שלי לקחה כפית ודחפה לי לפה, גיליתי שזה באמת היה מגעיל..והקאתי. מה זה היה? הסברתי למעלה מה עדיף עוגת שוקולד או גלידה? אממממ...גלידה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות עגבניה או מלפפון? מלפפון במבה או ביסלי? ביסלי קולה או מיים? מים מיץ תפוזים או מיץ ענבים? תפוזים שזיף או אפרסק? אפסרק -מאוהב- זה הפרי האהוב עליי בקיץ. מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ? רגיל סמנו מה אתם אוהבים ומה לא מסטיקים - v נקניקיות - x שוקולד - v המבורגר - vvvvvvv גבינה - v דגים - x סלט ירקות - v ג'חנון - v שוקו - v תה - v תפוחים - v ענבים - v ממולאים - x במבה - x גלידה - v צ'יפס - v חביתה - v

תשובה

1)עוגות 2)דגים 3)כן 4)קיווי 5)כן 6)דגים מה עדיף:7)עוגת שוקולד 8)סלט פירות 9)עגבניה 10)במבה 11)מים 12)מיץ ענבים 13)לא זה ולא זה 14)מלפפון רגיל הסימון של מה שאני אוהבת:מסטיקים-אוהבת נקניקיות-אוהבת שוקולד-אוהבת המבורגר-אוהבת גבינה-אוהבת דגים-לא אוהבת סלט ירקות-אוהבת ג'חנון-אוהבת שוקו-אוהבת תה-לא אוהבת תפוחים-אוהבת ענבים-אוהבת ממולאים-אוהבת במבה-אוהבת גלידה-אוהבת צ'יפס-אוהבת חביתה-אוהבת

../images/Emo39.gifעונה

מה המאכל האהוב עליכם ? הרבה מה המאכל השנוא עליכם ? כנ"ל קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה טעים ? ממ אולי מזה היה ? קרה לכם פעם שהיה משו שלא הסכמתם לטעום בשום מצב, ושטעמתם גיליתם שזה באמת היה מגעיל ? לאדעת מה זה היה ? מה עדיף עוגת שוקולד או גלידה ? עוגת שוקולד סלט ירקות או סלט פירות ? שניהם עגבניה או מלפפון ? עגבנייה במבה או ביסלי ? ביסלי קולה או מיים ? קולה מיץ תפוזים או מיץ ענבים ? ענבים
שזיף או אפרסק ? אפרסק מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ ? אפחד מהם סמנו מה אתם אוהבים ומה לא מסטיקים - אוהבת נקניקיות - אוהבת שוקולד - אוהבת המבורגר - אוהבת גבינה - אוהבת דגים - ככה ככה סלט ירקות - אוהבת ג'חנון - אוהבת שוקו -אוהבת תה - קצת תפוחים - אוהבת ענבים - אוהבת ממולאים - במבה - גלידה - ארטיק
צ'יפס - אוהבת חביתה -אוהבת

למעלה