שאלון אוכל *יאמי*

מסטולית

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: גילי ריד
האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כן, בעיקר לבן |יאמי| האם את/ה אוהב/ת ריבה? לא ממש האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? עגבניות בע ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? לא, זה פשוט מגעיל אותי.. כל המיץ הגרעינים הקטנים... הריח של זה... יאק. האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? כה, קפה לאטה בימים חורפיים בכאלה
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כה.. חח וכנ"ל לגבי שתיה? כה מה המשקל שלך?
לא שואלים שאלות כאלה!! לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? כן
לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? פרט שולי... אוכלים בשביל לחיות, לא חיים בשביל לאכול!

NiKi†a

New member
טובבבבב

שם: שירן האם את/ה אוהב/ת שוקולד? ברור האם את/ה אוהב/ת ריבה? תלוי איזו האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? כן....חצילים. ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? זה נראה מגעיל, הטעם של זה מגעיל, הריח של זה דוחה, וזה פשוט איכס אחד גדול. האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? כןןןן, שוקולד, קולה, ספגטי ושניצל. קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כן.. וכנ"ל לגבי שתיה? לא מה המשקל שלך? לא שואלים בנות כמה הן שוקולות
...חחחח לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? פחחחח ברור שכן. לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אוהבתתתת

lolly1

New member
Maybe he's right...

שם: אירית האם את/ה אוהב/ת שוקולד? אהא האם את/ה אוהב/ת ריבה? לפעמיםץ תלוי איזה האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? גויאבה
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? זה פשוט בעע, רק הריח גורם לי לרצות להקיא האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? אייסטי אפרסק
פרישייק
אממ ואוכל סיני זה תמיד טוב
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? אהא וכנ"ל לגבי שתיה? לא מה המשקל שלך? :X לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? כן :| לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אממ איפשהו באמצע P:

תשובותתתת

שם: - האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כןןןן האם את/ה אוהב/ת ריבה? כןןןןןן האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? חצילים ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? לא יודעת, זה סגול מדיי. האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? קפה קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? לא וכנ"ל לגבי שתיה? כן מה המשקל שלך? 40 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? לא לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אני אוהבתתתתתתת

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo137.gif

שם:הָדָר
אוהבת שוקולד
לא אוהבת ריבה
בחיים אני לא אגע ברגל קרושה
אין סיפור..סתם כי זה מגעיל..פויה
מכורה לפיצה+פאנטה תפוזים
לפעמים שוכחת לאכול ארוחת 10
כמעט ולא שותה במילא
משקל חסוי...
תמיד אוכלת ומרגישה דובה אוהבת לאכול

תשובות

שם: באדי האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כן האם את/ה אוהב/ת ריבה? כן האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? ג'וקים ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? כי זה מגעיל האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? סירופ מייפל קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? לא וכנ"ל לגבי שתיה? כן מה המשקל שלך? 70 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? מתבעסת לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? מאוד מאוד

../images/Emo26.gif

שם:נומי האם את/ה אוהב/ת שוקולד?בבדעי! האם את/ה אוהב/ת ריבה?כה.. בעיקר ב
האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? ממ עקרבים וחרגולים למיניהם וחרקים תולעים דברים כאלה ולמה?כי.. ככה? ,מה הסיפור מאחורי זה?סתם כי ראיתי בטלויזיה וזה לא נראה לי כל הקטע חח האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?קולה וג'אנק פוד.. ממ ושוקולד איי גס קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?פעם קרה וכנ"ל לגבי שתיה?כמעט ולא מה המשקל שלך?ממ ממוצע לא יודעת בדיוק כרגע לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? ממ עובר חח.. מקסימום לפעמים יש לי קטע שאני מרגישה שמנה אבל אז נרגע לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? בטח!
או שזה פרט שולי בחייך? לא שולי.. אבל לא מרכז החיים שלי

Omanskit

New member
|שוק|../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

שם: הילה
האם את/ה אוהב/ת שוקולד? מאודדד יאמיי
האם את/ה אוהב/ת ריבה? כן, אני בעיקר אוהבת ריבת חלבב
האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? כןןן
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? ועוד איך
אבל אין לי כוח חח..
האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? קולה נחשב
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? אין מצב, אני אכלנית בטירוף
חח סתם לרוב הפעמים אבל לא תמיד..
וכנ"ל לגבי שתיה? בכלללל
שלא נדבר על שתייה..היה יום שלא שתיתי אפילו לגימה אחת..והתייבשתי
מה המשקל שלך? אמממ..מותר לגלות
חח..סתם אני שוקלת 38, שזה בסדר גמור למשקל שלי, כאילו, ילדה רגילה בגילי אמורה לשקול 45, ותחשבו, אני שוקלת 38 אז ככה רופא אמר לי..
לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? קרה לי אתמול. הלכתי להתפוצץ כמה אוכל דחפתייי
לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? לא זה ולא זה. יש לי משפט חכם בשבילכם
"אוכלים כדי לחיות אבל לא חיים כדי לאכול..."

../images/Emo86.gifעונההההההה../images/Emo26.gif

שם:שרון האם את/ה אוהב/ת שוקולד?כן
האם את/ה אוהב/ת ריבה?לא
האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?כן..שווארמה
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?כי זה לא טעיםםםםםםם..יש שם הרבה בשר
האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?תה,אבטיח ומים
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?אני שוכחת לאכול
וכנ"ל לגבי שתיה?זה בכלל לא
מה המשקל שלך?42 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?חיחי לא
לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?כן..אני אוהבתתתתת

lollapalooza

New member
אוכל זה טוב. ../images/Emo3.gif

שם: האם את/ה אוהב/ת שוקולד
לא. אני מכורה לשוקולד. האם את/ה אוהב/ת ריבה
לא ממש. אוכלת פעם בכמה שנים, נראה לי. האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו
נראה לי שחצילים. ולמה
, מה הסיפור מאחורי זה
חוץ מזה שזה מגעיל, לי ולאחי יש טראומה מזה.
האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו
קולה, שוקולד, קפה, פיצה. קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול
הלוואי... וכנ"ל לגבי שתיה
לא. מה המשקל שלך
לא מגלה, אבל ירדתי 2 קילו
לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם
ברגעים אלו ממש
לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול, או שזה פרט שולי בחייך
אוהבת.

רונקי

New member
גם אני גם אני

האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כן. בעיקר לבן האם את/ה אוהב/ת ריבה? כן
יאמי האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? ממ..אולי קלמנטינה אבל בספק ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? פעם התחלתי לאכול וגיליתי טריליון תולעים קטנות זזות..בלאחס כמעט הקאתי,מזל שלא בלעתי את הביס ההוא
האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? מלח בעיקר קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כשאני מאוד מרוכזת במשהו וכנ"ל לגבי שתיה? אני בקושי שותה
מה המשקל שלך? לא נשקלתי שנים לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? כן לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך -מאוד אוהבת לאכול

English Muffin

New member
עונה לשאלון אוכל !!!../images/Emo3.gif

שם:נגה האם את/ה אוהב/ת שוקולד?כן האם את/ה אוהב/ת ריבה?ליפעמים האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?שועית בעע ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?זה מגעיל האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?במבה ושניצל תירס קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?כן וכנ"ל לגבי שתיה?כן מה המשקל שלך?50 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כן לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?פרט שולי בחיי

../images/Emo9.gif

שם:לילך האם את/ה אוהב/ת שוקולד?כןןןן האם את/ה אוהב/ת ריבה?כן בערך האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?חצילים ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?איכ? האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?עוגיות קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?לא חחחחחחחחחחחחחחחחח וכנ"ל לגבי שתיה?לא מה המשקל שלך?45 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כןןןן:( לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?אוהבת לאכוללל

קוקו 28

New member
תשובות אוכל...../images/Emo21.gif

שם:קוקו
האם את/ה אוהב/ת שוקולד? למדי, לא מכורה. האם את/ה אוהב/ת ריבה? לא כ"כ, תלוי איזה, ובמה. האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? כבד.
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? סתם לא אוהבת ברמה אדירה... האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?טבעול מסוימים,קולה. קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? לפעמים אני נסחפת מול המחשב בשיחה, לא שמה לב לזמן... וכנ"ל לגבי שתיה? לא. צמא זה אחר. מה המשקל שלך? יש מקום לשיפור קל
לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? לפעמים, בעיקר בשבתות וחגים, כשיש ה-מ-ו-ן אוכל. לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אני נהנית מאוכל טוב, אבל זה לא מרכז חיי. אני אוכלת כדי לחיות, לא חיה כדי לאכול...

למעלה