שאלון אוכל *יאמי*

noooga

New member
שאלון אוכל *יאמי*

שם: האם את/ה אוהב/ת שוקולד? האם את/ה אוהב/ת ריבה? האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? וכנ"ל לגבי שתיה? מה המשקל שלך? לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?

Eden McFadden

New member
עונה על השאלון...

שם: עדן האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כן, מאוד האם את/ה אוהב/ת ריבה? לא האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? כן, יש הרבה ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? אין סיפור מאחורי זה, פשוט אני לא אוכלת כל מה שלא נראה לי לעין האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? כן. אני מכורה לשוקולד ולקולה קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? לא, במיוחד בגלל שאני בצבא, ויש שם ארוחות מסודרות וכנ"ל לגבי שתיה? כנ"ל מה המשקל שלך? משהו כמו 45 ק"ג לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? לא... לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? כן, אוהבת לאכול, אבל אני לא אכריח את עצמי לאכול אם אני לא רעבה

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: האם את/ה אוהב/ת שוקולד?לא זה משמין ועושה פצעים האם את/ה אוהב/ת ריבה?קצת..לפעמין האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?כן..כול הדברים המשמינים ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?אני לא רוצה להיות שמנה האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?נס-אגוזים+עוגיות בריאות של סבתא קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?כן..אבל תמיד אמא שלי מזכירה לי וכנ"ל לגבי שתיה?כן מה המשקל שלך?44 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כןןןן תמידדדדד לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אמ אני מעדיפה לא לאכול..זה סתם משמין... אז כניראה זה פרט שולי בחיי

מ i ר

New member
מתאים לי!../images/Emo9.gif

שם: מור האם את אוהבת שוקולד? ה-כ-י בעולם!!!
האם את אוהבת ריבה? לא ממש..
האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגעי בו? אבוקדו
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? סתם כי אני רואה את זה ובא לי להקיא..
האם יש מאכל/סוג שתיה/תבלין/אחר, שאת מכורה אליו? שוקולד
קורה שאת שוכחת לאכול? כן, די הרבה ת'אמת..
וכנ"ל לגבי שתיה? גם.. מה המשקל שלך? לוידעת, הרבה זמן לא בדקתי... בטח משהו כמו 55-56 ק"ג..
קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? בטח! לצערי זה קורה לי המון...
לסיכום, האם את אוהבת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אוהבת..

ל א ק י

New member
מ

שם: האם את/ה אוהב/ת שוקולד? לפעמים אבל זה איכס
האם את/ה אוהב/ת ריבה? תלוי איזה האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? דברים עם מיונז פטריות וסידן ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? זה מגעיל. האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? צ'ילי קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כן וכנ"ל לגבי שתיה? כן מה המשקל שלך? XY לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? כן לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? בעקרון שולי, אבל אוהבת :X

tuty fruty

New member
תשובות ../images/Emo137.gif

שם:רנה האם את/ה אוהב/ת שוקולד?חולה על זה האם את/ה אוהב/ת ריבה?בדרך כלל לא אבל ריבות של אמא אז כן! האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?אנונה וחצילים או דברים חריפים כי חריף חריף לי תמיד לא משנה כמה הוא יהיה חריף והשאר כי זה סתם ניראה לי מגעיל. האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?שוקולד קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?שאני עסוקה מידי וזה לא שאני שוכחת פשוט אין זמן אז אני מוותרת וכנ"ל לגבי שתיה?קורה הרבה מה המשקל שלך?53 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כמעט תמיד! כי אני זוללת בכמיות כי אני כל שעתיים רעבה. לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? מאוד אוהבת!

ady18

Well-known member
תשובות

שם: האם את/ה אוהב/ת שוקולד?בסדר אבל לא מכורה האם את/ה אוהב/ת ריבה?כן האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?דגים זה מסריח ונראה מגעיל כזה ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?סוכריות גומי ודברי מאפה קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?לא אוכלת יותר מדי וכנ"ל לגבי שתיה?לאא מה המשקל שלך?עבור לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כן לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?מאוד אוהבת לאכול

chompi2

New member
:)

שם: ליאור האם את/ה אוהב/ת שוקולד? יאפפ האם את/ה אוהב/ת ריבה? נופפ יאכ האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? קינמון ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? הכל פשוט דוחה בזה הריח הטעם בלע האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? קפה אני שותה יותר מידי בזמן האחרון קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? אמממ לא נדמה לי וכנ"ל לגבי שתיה? יאפ מה המשקל שלך? 47 פעם אחרונה שמדדתתי:[ לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? יאפפפפ לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? חחח פרט שולי החיים שלי לא בנוים על אוכל><

dandusha1

New member
עונה :)

שם: דנד'וש האם את/ה אוהב/ת שוקולד? מאוווווד :) האם את/ה אוהב/ת ריבה? בערך... האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? מממ אבוקדו או גויאבה :) ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? ירוק :) חחח ולא טעים האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? מממ.. קולה + שוקולד :) קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כן וכנ"ל לגבי שתיה? לא מה המשקל שלך? אין לי מושג בסביבות ה-39-40 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? קורה קורה לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? מאוד אוהבת לאכול :)

noooga

New member
../images/Emo23.gif

שם: נגה האם את/ה אוהב/ת שוקולד?בערך... לא במיוחד
האם את/ה אוהב/ת ריבה?לפעמים האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?אבוקדו! יאק בעע פיכס וכו'.. ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?פעם טעמתי את זה והקאתי... מאז כשאני רואה אבוקדו בא לי להקיא האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?מ-ל-ח!! הוו יס!
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?עלק..! וכנ"ל לגבי שתיה?שוכחת מה המשקל שלך?44 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כןןןןןןן! לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?איזה פרט שולי ואיזה נעלים? בשביל זה אני מתעוררת בבוקר

עונה

*שם:לי-אור *האם את/ה אוהב/ת שוקולד:כן *האם את/ה אוהב/ת ריבה:לא *האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו:כן *ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה:המאכל זה חזלונות... (
) כשהייתי בצרפת עם המשפחה אחי, אחותי ואבא שלי הזמינו חלזונות וזה היה כל כך מסריח ונראה נוראי ועד היום אחותי מרגישה בחילה כל פעם שמזכירים לה את זה (זה היה לפני שנתיים) ואני בחיים לא נוגעת בזה!!! *האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו:ביגלה =) *קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול:כן *וכנ"ל לגבי שתיה:לא * מה המשקל שלך:אני לא בטוחה אבל אני חושבת שבסביבות ה 43... *לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם:כן! *לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך:אוהבת P=

נמ.

שם: ליאור. האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כן.
האם את/ה אוהב/ת ריבה? לאא. האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? דגים. ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? הם בעע. :| והם בע"ח, אז בכלל. :| האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? מלח. קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לא. וכנ"ל לגבי שתיה? לא. מה המשקל שלך? 37 ק"ג. לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? תמיד. |: לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אוהבת.

gargamich

New member
תשובות אוכל *יאמי יאמי ../images/Emo99.gif*

שם: מיך האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כן
האם את/ה אוהב/ת ריבה? לבד לא ממש. בעיקר ב
ות האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? קוטג'
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? אני לא אוהב, ופעם הקאתי כשכמעט טעמתי. אני לא מסכים שיתקרבו אליי עם זה ולא יכול לראות את זה להריח את זה או לשמוע את זה. האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? ברור
מלא דברים
במיוחד קרח
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? לא
וכנ"ל לגבי שתיה? לא
מה המשקל שלך? 80 [?] לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? זה קורה בכל רגע נתון [?] לסיכום, האם את/ה אוהב לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?

adamsplit

New member
אדם פה לזלול

שם:אדם ספליט האם את/ה אוהב/ת שוקולד?כן!!!!! האם את/ה אוהב/ת ריבה?כן האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו?אמממ, חציל ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה?אני לא סובל חצילים:לא במיונז,לא על האש, לא פיקנטיים, לא ספייסיים,לא טבעי, לא בתבשלי,פשוט איכס! האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו?פיצה.. קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול?כן וכנ"ל לגבי שתיה?כן מה המשקל שלך?56 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם?כן לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך?מאד אוהב

S i r i u s

New member
../images/Emo107.gif

שם:ג'סי האם את/ה אוהב/ת שוקולד? מאוד האם את/ה אוהב/ת ריבה? בעעע! האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? בשר, דגים, עוף. ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? אני צימחונית האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? צ'יפס קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? בדרך כלל לא וכנ"ל לגבי שתיה?תה מה המשקל שלך?48 לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? לא לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? אני נהנת לאכול. כן. אבל זה לא מטרת חיי.

flowers girl

New member
להלהלהלהלה

שם: נועית
האם את/ה אוהב/ת שוקולד? כע
האם את/ה אוהב/ת ריבה? לא
האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? כל כך הרבה
כמעט הכל
ולמה?,מה הסיפור מאחורי זה? כי אני בררנית ולא אוהבת לאכול
האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? דההה... קולה, מיץ ענבים, בננה
, בתקופה- תותים
קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כע
וכנ"ל לגבי שתיה? כע
מה המשקל שלך? 45 בערך
לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? דהה
*היום*
לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? לא מתה על זה

דנטל

New member
ישששששששש שאלון אוכל *יאמי*

שם: מה הקטע המעצבן הזה של לשאול את השם בכל שאלון? האם את/ה אוהב/ת שוקולד? תלוי איזה האם את/ה אוהב/ת ריבה? תלוי איזה האם יש איזשהו מאכל ש-ב-ח-י-י-ם לא תיגע/י בו? אבוקדו ולמה? מה הסיפור מאחורי זה? כי הספיקה לי פעם אחת לכל החיים האם יש מאכל/ סוג שתיה/ תבלין/ אחר, שאת/ה מכור/ה אליו? קלמארי קורה שאת/ה שוכח/ת לאכול? כן, אבל רק לכמה שעות וכנ"ל לגבי שתיה? נדיר שלא שוכחת מה המשקל שלך? טונה כמעט לבנות בעיקר (אבל גם בנים יכולים לענות)- קורה לך שאת אוכלת מלא ואז מרגישה הכי דובה בעולם? אני דובה במילא, אבל קורה שאני אוכלת מלא ואז מרגישה שהבטן הולכת להתפוצץ לסיכום, האם את/ה אוהב/ת לאכול? או שזה פרט שולי בחייך? מאוד אוהבת וזה לא שולי בכלל, זה כמעט מרכז החיים שלי

למעלה