חח מסתבר שלא רק את משועממת =]
מה נשמע? מצויין שם? יאנה גיל? 15 וחצי תאריך? 28.6.92 גובה? 1.58 דיי נמוכה לגיל שלי .. משקללל ? בערך 48 מזמן לא נשקלתי מעשנת? לא כמה זמן? לא מעשנת עישנת אי פעם? ניסיתי נרגילה ונגעלתי וסמים?חח ברור שתית? כן שתיה מעודפת? וודקה ורדבול ? (הכוונה לא למים כן ?) מי מצחיק אותך? יוביי שלי מי מעצבן אותך? שקרררניים קל לעצבן אותך? דיי .. יותר קל להעליב מלעצבן ולהצחיק? הכי קל בעולם מה את אוהבת בביל? את הקול המהמם שלו, את איך שהוא נותן הכל מעצמו בשביל הלקה, את איך שהוא ניראה (מהמם) , מדבר , הסטייל פשוט את ה-כ-ל-! מה את אוהבת בטום? קודם כל קשה להתעלם שהוא מהמם, הוא מנגן בגיטרה בצורה מדהימהה !, הוא מצחיק, הוא מפלרטט וזה מדליק . מה את אוהבת בגיאורג?הוא מנגן ממש יפה בגיטרה, הוא סקסי, הוא ניראה בנאדם טוב, ומכמה ששמעתי אותו בראיונות הוא ממש נחמד מה את אוהבת בגוסטב? הוא כזהה מתתוק, שמעתי אותו מדבר אולי פעמיים חח, והוא מתופף ממש יפפפה ! מה את אוהבת בטויקו הוטל? את השירים המדהימים שלהם, את זה שהמוזיקה משתלבת בצורה מדהימה עם הקול של ביל . את הלוק שלהם ואת כל ההופעות שלהם כי אם הם מופיעים אז הם מ-ו-פ-י-ע-י-ם-! מה את אוהבת בעצמך?את זה ש אני יודעת להקשיב לאנשים, ואפשר לסמוך על בכל דבר. עובדת? בע"ה בקרוב עדה? קזאחית כן כן אני מקזחסטאן חושבת שאת יפה? אממ נחמדה ולא יותר מזה. למה? כי יש בי הרבה דברים שהייתי משנה בשמחה מה עדיף להיות בן או בת? בת !! איסיי יש? אכן בא לך להביאא?? 282681031 חבר? אין למה ? כי חיכית יותר מידי לביל

חחחח סתםם אממ לא יודעת, בינתיים טוב לבד