שאלוןן!!

דורה17

New member
יאיי עונה =]

מה השעה? 02:04 שם: דור גיל: 17 תאריך לידה: 21.11.89 מקום מגורים: כפ"ס מזל: עקרב ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: אחת תחביבים: הרבה זמר אהוב: כרגע מוש בן ארי זמרת אהובה: אין מישי ספציפית להקה אהובה: סינרגיההה דוגמן אהוב: אין.. אולי הנרי דוד.. סתם כי הוא חמוד דוגמנית אהובה: אין ספציפית שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב: כרגע חום ואפור
או
? מנומר? לא טייץ? ממש לא סקיני? עוד יותר לא חצאית מיני: הכי לא חחח קרוקס: כן נעלי עקב:לא ממש לק אדום:איכ לא לק שחור: אולי אודם אדום: אולי נעלי בובה:כן וואנס: לא זה או זה וואנס או אולסטאר? ממש לא משנה לי שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל?ישראל טלוויזיה: יס או הוט? יס רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? כן רואים מסודרים? לפעמים רואים מועדון לילה? לפעמים רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מיותר רואים ערוצי טבע? לפעמים וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? רק כשממש ממש ממש משעמם לי מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אה? פוטושופ? אין צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש אבל הוא לא עובד מכונת צילום? יש מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אן איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה בחלה מה השעה? 02:06

לאיור

New member
../images/Emo155.gif

מה השעה?2:30 שם: ליאור גיל: 15 וקצת תאריך לידה:15.1.90 מקום מגורים:פ"ת מזל:גדי ארץ לידה: אתיופיה, סתםם.. ישראל.. מספר אחים ואחיות: אח 1 תחביבים: לנגן, הופעות חיות, ים, לשמוע מוזיקה [יש עוד המון] זמר אהוב: אין כ"כ זמרת אהובה: גם אין כ"כ.. אני יכולה להגיד זמרת שנואה?! תודה, נינט טייב ורוני סופרסטאר!!! להקה אהובה: שייגעצ
דוגמן אהוב: ררר... יש יותר מידיי דוגמנית אהובה: אני לא כ"כ אוהבת אותה אבל היא כוסית, בר רפאלי שחקן אהוב: אין כ"כ שחקנית אהובה: אין כ"כ סלב אהוב: יווני צבע אהוב: שחור, אדום, אפור או ? מנומר
טייץ- תלוי סקיני-
[אבל לא יותר מידיי] חצאית מיני
קרוקס
רק בבית נעלי עקב
לק אדום- תלוי למי לק שחור- תלוי למי אודם אדום-
נעלי בובה-קצת פקאצי אבל.. וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? שחור קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית? מכנססס!! חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן? תזכירו לי מזה דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? לצערי רואים השיר שלנו? ראיתי פעם רואים מסודרים? כןןןן
רואים מועדון לילה?כןןןןןן
רואים ארץ נהדרת? לפעמים
מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?אם לא היו כ"כ הררבה ועוד כאלה שטויות זה היה בסדר רואים ערוצי טבע? לא, וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא ממש מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר?יש סקייפ?יש פוטושופ?יש צורב? יש מדפסת?יש סורק?יש מכונת צילום? אין מסך שטוח? אין מקלדת או עכבר אלחוטיים? יש מקלדת מסיליקון? אין וזה מטומטם לדעתי איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה (:) מה השעה?2:37 - חג שמח! - תודה גם לך :)

t0mi

New member
עונה לי

שם: תותי גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 21.9.90 מקום מגורים: כפר סבא מזל: בתולה (בלי בדיחות בקשה) ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: אחות אחת תחביבים: מוזיקה, חברים, מוזיקה, טלויזיה קצת, מוזיקה, הופעות, מוזיקה זמר אהוב: -_- זמרת אהובה: cascada להקה אהובה: green day, aerosmith, westlife דוגמן אהוב: WTF דוגמנית אהובה: WTF שחקן אהוב: אין מישהו מסוים שחקנית אהובה: כנ"ל סלב אהוב: מה זה השאלות האלה? צבע אהוב: כחול או ? מנומר: לא טייץ : לפעמים סקיני: לא הבנתי מה זה חצאית מיני: כן קרוקס: לפעמים נעלי עקב: לא לק אדום: לאא לק שחור: לא אודם אדום: לא נעלי בובה: סבבה וואנס: סבבה זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? גם וגם חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן מנומר או צבאי? צבאייי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל?ישראל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לא רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? חירפון שכל רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש (לאחותי) מסנג'ר? יש סקייפ? יש פוטושופ? אין צורב? יש מדפסת? יש סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? יש שאלות מעצבנות. השאר סבבה מה השעה? 03:27

דורה17

New member
כפ"ס רולז! חחח סתם..

[איכ רולז זאת מילה כזאת מגעילה...] גם אני מכפ"ס! באיזה בצפר את?

!!!!!1../images/Emo219.gif

מה השעה?9:05 שם:לוטנ גיל:11.5 תאריך לידה:26.4 מקום מגורים:יבנה מזל:שור ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:2 תחביבים:שינה,טלוויזיה,מוזיקה,מחשב זמר אהוב:-- זמרת אהובה:-- להקה אהובה:בעיקר אמסיאר,ברינג מי דה הוריזון ומיוז דוגמן אהוב:-- דוגמנית אהובה:-- שחקן אהוב:אדי מרפי,ג'וני דפ שחקנית אהובה:-- סלב אהוב:-- צבע אהוב:שחור&אדום או ? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?הו,קשה. שניהם שחור או לבן?שניהם קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?סתיו מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?כרגע-קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?שניהם שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?לבן מנומר או צבאי?שום דבר אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?שניהם ישראל או חו"ל?חו"ל טלוויזיה: יס או הוט?הוט רואים האלופה?כן רואים השיר שלנו?איכ רואים מסודרים?כן רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?איזו? XD רואים ערוצי טבע?כן :X [נו,נשיונל ג'אוגרפיק. רק כשיש תוכניות על חיות XD] וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?ממש לא מחשב (תענו ביש או אין):יש אייסיקיו?יש מסנג'ר?RIP סקייפ?RIP פוטושופ?אין צורב?יש מדפסת?יש סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?אין מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?בסדר לגמרי? D: מה השעה?9:09

sukrazit

New member
עונההה

מה השעה? 10:47 שם: סיון גיל: 15 תאריך לידה: 14.4.92 מקום מגורים: מודיעין מזל: טלה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: אח ואחות תחביבים: מחשב וטלויזיה.. זמר אהוב: אממ לא יודעת.. זמרת אהובה: אבריל להקה אהובה: אוונסנס..סימפל פלאן..אירוסמית..וואו יש הרבה. דוגמן אהוב: אין דוגמנית אהובה: אין שחקן אהוב: ליאונרדו דיקפריו שחקנית אהובה: אין סלב אהוב: ליאונרדו דיקפריו,אבריל.. צבע אהוב: תכלת וסגול.
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב |לא לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? וואנס שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב. שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? ישראל טלוויזיה: יס או הוט? יס רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לפעמים רואים ארץ נהדרת? לפעמים מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? אין ברירה XD רואים ערוצי טבע? לפעמים וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? כשיוצא.. מחשב (תענו ביש או אין): יש אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? יש פוטושופ? אין צורב? היה כבר אין מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? אין מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? ממש נחמד! מה השעה? 10:52

אין כמו לפתוח ת'עיניים ולעשות שאלון

השעה? 11:34 שם:סיוון גיל:11 תאריך לידה:20.8 מקום מגורים: חיפה מזל: אריה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: לרקוד זמר אהוב: עיברי לידר זמרת אהובה: אבריל לאווין להקה אהובה: גריין די , אוואנסנס דוגמן אהוב: אין לי מושג דוגמנית אהובה:בר רפאלי שחקן אהוב: יהודה לוי שחקנית אהובה: דון לני גבאי סלב אהוב: יש הרבה. צבע אהוב: סגול או ? מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר? שחור או לבן? קיץ או חורף? אביב או סתיו? מכנס קצר או ארוך? חולצה קצרה או ארוכה? מכנס או חצאית? חולצה או שמלה? בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מנומר או צבאי? אמפי או דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מה השעה?

המשך - שכחתי לענות על החלק הזה..

או ? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר
שחור או לבן? שחור
קיץ או חורף? קיץ
אביב או סתיו? אביב
מכנס קצר או ארוך? שלושתרבע
חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? mp טלוויזיה או מחשב?מחשב
ישראל או חו"ל?גם וגם
טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן
רואים השיר שלנו? כן
רואים מסודרים? כן
רואים מועדון לילה? כן
רואים ארץ נהדרת? כן
מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? לי אין איתן בעיה רואים ערוצי טבע? לא
מישהו רואה את זה? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר?יש סקייפ?אין פוטושופ?אין מדפסת?יש סורק?יש מכונת צילום?יש מסך שטוח?יש מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?סבבה מעייף
מה השעה?11:43

דנטל

New member
אוף, כואב לי הראש

מה השעה? 18:23 שם: דנה גיל: 34 בדיוק תאריך לידה: 9/4 מקום מגורים: תל אביב מזל: טלה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: בילויים זמר אהוב: סאבלימינל זמרת אהובה: סיון להקה אהובה: פנתרה דוגמן אהוב: לא יודעת דוגמנית אהובה: ג'יזל בונדשן שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי סלב אהוב: סאבלימינל צבע אהוב: אדום
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? ואנס שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנסיים חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט, אבל יש לי יס רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לא, ראיתי רק את הפרק עם סאבלימינל רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? כיף רואים ערוצי טבע? כן וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? אין מסנג'ר? אין סקייפ? אין פוטושופ? אין צורב? יש פנימי מדפסת? אין, יש בעבודה סורק? יש מכונת צילום? אין, יש בעבודה מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה מה השעה? 18:27

אספיר85

New member
עונה

מה השעה? 18:54 שם: סתיו גיל: 14 תאריך לידה: 21.10 מקום מגורים: ראשון לציון מזל: מאזניים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב: רובם
או
?
מנומר לא טייץ כן סקיני לא חצאית מיני לא קרוקס לא נעלי עקב לא לק אדום לא לק שחור לא אודם אדום לא נעלי בובה לא וואנס כן זה או זה וואנס או אולסטאר? ואנס שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? אביב אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חלב מנומר או צבאי? איכס אמפי או דיסקמן? אמ פי 3 טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? ישראל טלוויזיה: יס או הוט? יס רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לא רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? שעשע לראות רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): יש אייסיקיו? אין מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? יש מקלדת מסיליקון? אין (איכס) איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה דאחלה מה השעה? 19:07 - חג שמח! - גם לך

anna the best

New member
תשובות:

מה השעה? 8:28 שם: אנה גיל:15 וחצי תאריך לידה: 5.6.1991 מקום מגורים:פתח תקווה מזל: תאומים ארץ לידה: רוסיה מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: לעשות דברים כמו צמידים, שרשראות, עגילים, קופסאות וכ'ו זמר אהוב: לא זוכרת זמרת אהובה: נטליה אוריירו להקה אהובה: אין דוגמן אהוב: אין דוגמנית אהובה: אין שחקן אהוב: מרטין קרפן שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה סלב אהוב: אין צבע אהוב: כחול מנומר טייץ- טייץ סקיני חצאית מיני- חצאית מיני קרוקס נעלי עקב- נעלי עקב לק אדום לק שחור- פעם ככה פעם ככה נעלי בובה וואנס- נעלי בובה וואנס אולסטאר- אולסטאר זה או זה? שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? שניהם מכנס קצר או ארוך? קצר וחלצה קצרה או ארוכה? גם וגם מכנס או חצאית? חצאית חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום!!!!!!!! מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אף אחד מהם טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? ישראל יס או הוט? הוט רואים האלופה? לפעמים רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? לא לא לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעצבן רואים ערוצי טבע? כן וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? היה עד שאבא שלי הרס את החמשב =\ מסנג'ר? לא סקייפ? לא סקייפ?לא צורב? כן מדפסת? כן סורק?לא מכונת צילום?לא מסך שטוח?לא מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מקלדת מסיליקון? לא איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה מה השעה? 8:43 -חג שנמח גם לך!-

fluppster

New member
עונה

מה השעה? 18:45 שם: חן גיל: 21 תאריך לידה: 30.11.85 מקום מגורים: קיבוץ במרכז מזל: קשת ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 ועוד 2 למחצה תחביבים: לשיר, לרקוד, לכתוב, טלויזיה, מחשב, וכמובן להיות עם החבר. זמר אהוב: פרדי מרקורי ז"ל זמרת אהובה: אלאניס מוריסט להקה אהובה: בלאק אייד פיז דוגמן אהוב: אין דוגמנית אהובה: אין שחקן אהוב: אדוארד נורטון שחקנית אהובה: גווינית' פאלטרו סלב אהוב: יעני, מישהו שהוא לא זמר או שחקן? אין. צבע אהוב: ורוד או ? מנומר
טייץ
רק לספורט סקיני
חצאית מיני
אבל לא עליי
קרוקס
נעלי עקב
אני לא הולכת על נעלי עקב, אבל זה יפה. לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס - מה זה? זה או זה וואנס או אולסטאר? אף אחד שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? חצאית חולצה או שמלה? שמלה בשר או חלב? אם הכוונה לפשוטו כמשמעו, אז בשר. אם לא, אז אני מעדיפה אוכל חלבי. שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חלב מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? שניהם, תלוי בחשק ישראל או חו"ל? חו"ל (אבל בכל זאת מעדיפה לגור בארץ) טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? לא רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? לרוב מיותר ומציק רואים ערוצי טבע? כן, ערוץ 8 וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? כן, E מחשב (תענו ביש או אין): יש אייסיקיו? אין מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? אין סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? אין מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? סבבה לגמרי!
מה השעה? 18:54

../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם: דרי גיל: עוד שניונת 15 תאריך לידה: 6.5 מקום מגורים: חיפה, il מזל: שור ארץ לידה: נחשו. מספר אחים ואחיות: 0 תחביבים: לשחק, לעצב, לעצבן, ללכת לתאטרון, לחפור על יעל, לעשות פוזות למראה..
זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר, אריק ברמן זמרת אהובה: קרן פלס, איימי לי להקה אהובה: פלאסיבו, קריידל אוף פילת', היהודים, אוונסנס, קצת מכ"ר.. דוגמן אהוב: אנחל בונני דוגמנית אהובה: ממ ג'מה ווארד. שחקן אהוב: עודד קוטלר, ליאור אשכנזי, אסי כהן, אושרי כהן, נירו לוי... שחקנית אהובה: יעל שרוני
, נינה קוטלר, קתרין זטה ג'ונס סלב אהוב: ממ לא אוהבת סלב'ז
אני יותר בקטע של מוכשרים. צבע אהוב: שחור, כחול, ירוק, סגול, אדום...
או
? מנומר
טייץ
אבל מתחת למכנסיים\חצאית\טוניקה. לא בתור מכנס עם חולצה קצרה:S סקיני
אבל רק על יעל
חצאית מיני
כי עם כל הפרחיות שבדבר - זה יפה [יעל יעל
] קרוקס
אסון. נעלי עקב
אין לי כוח לפרט מניעיים פמינסטיים
לק אדום
יפה
לק שחור
^^ אודם אדום
תלוי על מי נעלי בובה
תלוי איזה.. וואנס
יפה:) זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? ממ שחור קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? תלוי איזה
חולצה קצרה או ארוכה? ^^ מכנס או חצאית? ^^ חולצה או שמלה? ^^ בשר או חלב? חלב!!! בשר זה רצח
שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? שניהם
מנומר או צבאי? צבאי. מנומר זה פיכ. אמפי או דיסקמן? אייפוד טלוויזיה או מחשב? שניהם ישראל או חו"ל? ישראל
טלוויזיה: יס או הוט? יש לי הוט רואים האלופה? לפעמים רואים השיר שלנו? כן
[מנהלת הפורום וזה
] רואים מסודרים? כן
יעל
אסי|ריר| רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? אכן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? לא מעניין אותי. בערוץ 10 אני שונאת, של ערוץ 2 אני מחבבתXD לא יודעת למה, יוצא ככה. רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? E! אני רואה לפעמים. מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש
צורב? יש מדפסת? יש סורק? אין כרגע
מכונת צילום? ^^ מסך שטוח? ^^ מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין כי הרסתי את העכברXD מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? חבבי מה השעה? תסתכלי בשעון

linoy pal

New member
עונהה...[[=

מה השעה?09:04 שם:לינוי גיל:15 תאריך לידה:19.2.92 מקום מגורים:בת ים מזל:דגים ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:2 תחביבים:לשיר ולנגן בגיטרה שיליי זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה:יש הרבהה להקה אהובה:היהודים דוגמן אהוב:מייקל לואיס דוגמנית אהובה:אמ..אגם רודברג?חח שחקן אהוב:יהודה לוי שחקנית אהובה:מיכל גבריאלוב סלב אהוב:אמ..נינט צבע אהוב:וורוד או ? מנומר-לאא טייץ-אמ..כן סקיני-כן חצאית מיני-לא קרוקס-לאא נעלי עקב-כן לק אדום-כן לק שחור-כן אודם אדום-כן נעלי בובה-כן וואנס-כן זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?חום מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?ישראלל טלוויזיה:חברים יס או הוט?הןט רואים האלופה?כן רואים השיר שלנו?לפעמים רואים מסודרים?כן רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?מיותר רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ?יש פוטושופ?יש צורב?יש מדפסת?יש סורק?יש מכונת צילום?יש מסך שטוח?אין מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?נחמדד מה השעה?09:08

עונה../images/Emo3.gif

מה השעה? 22:47 שם: אור גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 29.8 מקום מגורים: בית
מזל: בתולה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: מחשב .. טיוי .. שירים .. זמר אהוב: מלא זמרת אהובה: מלא להקה אהובה: אוונסנס, מי כימיקל רומנס, ועוד מלא דוגמן אהוב: אממ לע דעת דוגמנית אהובה: כנ"ל .. שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: לע דעת סלב אהוב: חח מלא צבע אהוב: כחול שחור וורוד
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס אין לי מושג מה זה
זה או זה וואנס או אולסטאר? לע דעת מה זה וואנס שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? שניהם
מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? לע הייתי בחו"ל
טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כעע רואים השיר שלנו? כעע <אני מורידה הכול
> רואים מסודרים? כעע רואים מועדון לילה? כעעעע
רואים ארץ נהדרת? כעע מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מיותרר .. יותר מידי .. רואים ערוצי טבע? לעע וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? אין לי כבלים מחשב (תענו ביש או אין): יש אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אע? פוטושופ? אין צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? לאחי יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד
מה השעה? 22:54 - חג שמח! -

amiga12

New member
עונה

מה השעה?17:08 שם:שירה גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מזל: ארץ לידה: מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב:,אוהד בנאי,בילי ג'ו (שר מהמם!) זמרת אהובה:אבריל לאבין,הילארי דאף(פקאצה סתומה,אני יודעת......חחחח) להקה אהובה:שוטי הנבואה דוגמן אהוב:? דוגמנית אהובה:? שחקן אהוב: שחקנית אהובה:אן התאווי(או איך שלא כותבים ת'שם משפחה שלה....) סלב אהוב:נינט הישנה,הילארי דאף(פקאצה סתומה,אני יודעת......חחחח) צבע אהוב:לא יודעת,תכלת כחול סגול לילך או ? מנומר
טייץ
.... סקיני חצאית מיני
.... קרוקס
נעלי עקב
......| לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?|וואנס שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית? מכנסס חולצה או שמלה?סרפן...חח...חולצה,נראה לי.. בשר או חלב?חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?חום מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?דיסקמן טלוויזיה או מחשב?לט יודעת.. ישראל או חו"ל?גם וגם טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ?יש פוטושופ?אין צורב?יש מדפסת?יש סורק?יש מכונת צילום?יש מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים??????????????מה זה? מקלדת מסיליקון??ל'ידעת מה זה....... איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?נחמט מה השעה?17:17(מישו חושב עלי)

../images/Emo204.gifאני:)

מה השעה?17:26 שם:אילנה גיל:15 וחצי תאריך לידה:1.9 מקום מגורים:ישראל מזל:בתולה ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:אחות 1 תחביבים:יש כמה זמר אהוב:^^ זמרת אהובה:^^ להקה אהובה:מארון 5 בעיקר דוגמן אהוב:טל אלווון
דוגמנית אהובה:ממ שחקן אהוב:יש כמה שחקנית אהובה:ענת מגן שבו,יעל שרוני ונינה קוטלר סלב אהוב:נינט
צבע אהוב:כחול בגווניו:p
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום תלוי לק שחור
אודם אדום תלוי נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר שחור או לבן?לבן קיץ או חורף?לא יודעת אביב או סתיו?^^ מכנס קצר או ארוך?תלוי חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?חצאית חולצה או שמלה?תלוי בשר או חלב?חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?השני מנומר או צבאי?צבאי אם כבר
אמפי או דיסקמן?לא אכפת לי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?תלוי טלוויזיה: יס או הוט?יס רואים האלופה?לא רואים השיר שלנו?כן רואים מסודרים?כן רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?לפעמים מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?יש פעמים שצריך את זה רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?כן,כשמשעמם>< מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ?יש פוטושופ?יש צורב?יש מדפסת?יש סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?אין מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?נחמד:) מה השעה?17:30

למעלה