שאלוןן!!

נועם 4

New member
שאלוןן!! ../images/Emo214.gif

אני עשיתי אותו אז תענו עליו
מה השעה? שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מזל: ארץ לידה: מספר אחים ואחיות: תחביבים: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סלב אהוב: צבע אהוב:
או
? מנומר טייץ סקיני חצאית מיני קרוקס נעלי עקב לק אדום לק שחור אודם אדום נעלי בובה וואנס זה או זה וואנס או אולסטאר? שחור או לבן? קיץ או חורף? אביב או סתיו? מכנס קצר או ארוך? חולצה קצרה או ארוכה? מכנס או חצאית? חולצה או שמלה? בשר או חלב? שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? מנומר או צבאי? אמפי או דיסקמן? טלוויזיה או מחשב? ישראל או חו"ל? טלוויזיה: יס או הוט? רואים האלופה? רואים השיר שלנו? רואים מסודרים? רואים מועדון לילה? רואים ארץ נהדרת? מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? רואים ערוצי טבע? וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? מסנג'ר? סקייפ? פוטושופ? צורב? מדפסת? סורק? מכונת צילום? מסך שטוח? מקלדת או עכבר אלחוטיים? מקלדת מסיליקון? איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מה השעה? - חג שמח! -

נועם 4

New member
עונה לעצמי ../images/Emo214.gif

מה השעה? 19:46 שם: נועם גיל: 13 תאריך לידה: 2.3 מקום מגורים: מרכז מזל: דגים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 תחביבים: לרקוד, אתלטיקה, התעמלות אומנותית, אופנה זמר אהוב: סנופ (דוגי) דוג זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אין דוגמן אהוב: יהודה לוי!!! דוגמנית אהובה: עדי הימלבלוי, בר רפאלי, אסתי גינזבורג, רותם סלע שחקן אהוב: יהודה לוי שחקנית אהובה: מיטל גל, ג'סיקה אלבה צבע אהוב: ורוד, לבן, אדום, שחור ועוד...
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? שמלה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? מנומר אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? יש לי הוט אבל אני רוצה יס רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? כן רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעצבן רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לפעמים כן מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? אין צורב? אין (אבל יש במחשב השני) מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? יש מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אני עשיתי אז ברור שאני יגיד שהוא יצא בסדר... מה השעה? 19:53

hilonet14

New member
עונה לך :)

מה השעה? 20:06 שם: הילה גיל:14.5 תאריך לידה: 23.8.1992 מקום מגורים: באר שבע מזל: בתולה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 אחיות תחביבים: לשיר לרקוד ולשחק זמר אהוב: רובי וויליאמס 3>
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה ואיימי לי וביונסה ושאקירה.... להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס ואוונסנס דוגמן אהוב: אין XD דוגמנית אהובה: כנ"ל שחקן אהוב? ג'ים קארי שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי סלב אהוב: אין צבע אהוב: כל הצבעים
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
תלוי איזה... לק אדום
גם תלוי אם זה מתאים לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?קצר חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן מנומר או צבאי? איכס אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?חו"ל טלוויזיה: יס או הוט?יס רואים האלופה?לא רואים השיר שלנו?לא רואים מסודרים?לא רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?מיותר רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?כן מחשב (תענו ביש או אין):יש אייסיקיו?יש מסנג'ר?אין סקייפ?אין פוטושופ?אין צורב?יש מדפסת?יש (שלא עובדת) סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?אין מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? היה נחמד מה השעה? 20:15 דיברתי עם ידיד באי סי בנוסף בגלל זה לקח הרבה זמן חג שמח גמלך!!

Miss Menta

New member
עונה. ../images/Emo109.gif

מה השעה? 20:39. שם: שרית. גיל: 13.4. תאריך לידה: 21.11.93. מקום מגורים: נתניה. מזל: עקרב. ארץ לידה: ישראל. מספר אחים ואחיות: 2. תחביבים: לשיר, לרקוד. להתבטל. זמר אהוב: אריק ברמן, ג'קו אייזנברג, ג'סטין טימברלייק. זמרת אהובה: נינט. להקה אהובה: MCR, גרין דיי, אוונסנס, סימפל פלאן, סינרגיה, יש עוד פולללל. דוגמן אהוב: רן דנקר.
יהודה לוי. דוגמנית אהובה: בר רפאלי, רותם סלע, אסתי גרינזבורג. שחקן אהוב: בראד פיט, ג'וני דפ. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי, ג'וליה רוברטס. סלב אהוב: כל מה שאמרתי עד עכשיו D: צבע אהוב: כתום. או ? מנומר
טייץ
[עם טוניקה]. סקיני
חצאית מיני
תלוי איזה רגליים. קרוקס
נעלי עקב
לא נוח במיוחד, אבל יפה, רק לא לגבוהות מאוד. לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? קשה מידי. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? חורף. אביב או סתיו? אביב. מכנס קצר או ארוך? ארוך. חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה. מכנס או חצאית? מכנס. חולצה או שמלה? חולצה. בשר או חלב? בשר. שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן. מנומר או צבאי? צבאי. אמפי או דיסקמן? אמפי. טלוויזיה או מחשב? קשה מידי. ישראל או חו"ל? ישראל. טלוויזיה: יס או הוט? יס
רואים האלופה? נופ. רואים השיר שלנו? כן. רואים מסודרים? כן. רואים מועדון לילה? כן. רואים ארץ נהדרת? כן. מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? נחמד, אבל כשזה פרסומות של שעה זה מתחיל לעצבן. רואים ערוצי טבע? לא. וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? מידי פעם. מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש. מסנג'ר? יש. סקייפ? אין. פוטושופ? פיינטשופ. צורב? אין. מדפסת? יש. סורק? אין. מכונת צילום? בפקס. מסך שטוח? יש. מקלדת או עכבר אלחוטיים? יש. מקלדת מסיליקון? אין. איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה! מה השעה? 20:44.

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

מה השעה?21:51 שם:ליאורייי גיל:15 תאריך לידה:3.3 מקום מגורים:איזור השרון מזל:דגים ארץ לידה:ישראלל מספר אחים ואחיות:אחות 1 תחביבים:לישון בעיקר... זמר אהוב:הראל סקעת זמרת אהובה:אין..ממש..אבל אני אוהבת את שירי מימון וקרן פלס להקה אהובה:אוהבת מאודד את סינרגיה דוגמן אהוב:אממ...טל אלון מהמם,ויש את יודה לוי...אבלל הכיי הכיי דודייי בלסרר
דוגמנית אהובה:אממ...אין ממש...בר רפאלי ממש ממש יפה..וגם אסתי גנזבורג שחקן אהוב:אין.. שחקנית אהובה:ג'ניפר אינסטון סלב אהוב:הראל סקעת? צבע אהוב:כחול ותכלת
או
? מנומר-לא!! טייץ-תלויי סקיני-כן.. חצאית מיני-כןן קרוקס-לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נעלי עקב-אממ.... לק אדום-כן[אבל תלוי איזה אדום.. לק שחור-לא!! אודם אדום-אממ...תלוי נעלי בובה-כן!! וואנס-כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה או זה וואנס או אולסטאר?וואנסס שחור או לבן?אמ...לבן קיץ או חורף?קיץץ
אביב או סתיו?אביב!! מכנס קצר או ארוך?ארוך!! חולצה קצרה או ארוכה?קצרה!!גופיה אם אפשר מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?בשר שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?חום..אבל לבן עם עוגיות זהה הכייי!! מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אמפיי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?ישראלל טלוויזיה: יס או הוט?והטט
רואים האלופה?ברורר רואים השיר שלנו?לא.. רואים מסודרים?בכללי כן..אבל זה בשעה וביום כל כך תקוע שאני מפספסת לפעמים.. רואים מועדון לילה?כן..אבל כנ"ל למה שאמרתי למעלה.. רואים ארץ נהדרת?כנ"ל מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?תלוי באיזה כמות..זה טוב..כי אז אפשר ללכת לשירותים וזה.. רואים ערוצי טבע?לא.. וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?E כן... מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?ישש מסנג'ר?יש..אבל לא עובד... סקייפ?היה... פוטושופ?אין צורב?ישש מדפסת?ישש סורק?יש..אבל לא עובד.. מכונת צילום?ישש מסך שטוח?אין מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין.. מקלדת מסיליקון?איןן איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?נחמד לאללהה מה השעה?21:58

נועוש3

New member
עונהה

מה השעה? 22:11 שם: נועה גיל: 15 תאריך לידה: 21.9 מקום מגורים: ת"א מזל: בתולה ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 0 =] תחביבים: לרקוד, לנגן על גיטרה
זמר אהוב: אביתר בנאי, ריאן קבררה, אביב גפן, עברי לידר ועוד מלא... זמרת אהובה: דנה עדיני, קרן פלס, אבריל לאבין... =] להקה אהובה: סינרגיה, ניקלבאק, משינה דוגמן אהוב: הנרי דוד
ורן דנקרר
דוגמנית אהובה: דניאלה הזאת מTNT... אחת היפות. שחקן אהוב: רן דנקר, צ'אד מייקל מורי שחקנית אהובה: הילארי ברטון, ג'ניפר אניסטון סלב אהוב: רן דנקר :) צבע אהוב: ירוק וסגול או ? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטארר שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? תלוי במצרוח
אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? ארוך
חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? חלבב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבן :) מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? דיסקמן :) אני מהמיושנים חח... טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה ישראל או חו"ל? ישראל טלוויזיה: יס או הוט? יס רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? כן רואים מסודרים? לפעמים =] רואים מועדון לילה? לפעמים
רואים ארץ נהדרת? כןן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? אממ לאכפת לי האמת חח =] רואים ערוצי טבע? חח לאא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? כן לפעמים כשמשעמם... מחשב (תענו ביש או אין): יש אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? אין פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? יש מכונת צילום? יש מסך שטוח? אין מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? ממש טובב
מה השעה? 22:19

איב101

New member
עונה :p

מה השעה?10:59 שם:יסמין גיל:14 תאריך לידה:28.6 מקום מגורים:ת"א מזל:סרטן ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:0 תחביבים:להיות עם חברים , לקרוא , סרטים , מחשב זמר אהוב:עברי לידר זמרת אהובה:יהודית רביץ להקה אהובה:שייגעצ וביט69 דוגמן אהוב:אין דוגמנית אהובהאין: שחקן אהוב:ג'וני דפ , בן סטילר ואדם סנדלר שחקנית אהובה:לינדזי לוהן סלב אהוב:ג'וני דפ צבע אהוב:אדום או ? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?לבן מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?חו"ל טלוויזיה: יס או הוט?הוט רואים האלופה?לא רואים השיר שלנו?לא רואים מסודרים?יאפ רואים מועדון לילה?כע רואים ארץ נהדרת?כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?מיותר ומעצבן רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?אין מסנג'ר?יש סקייפ?אין פוטושופ?אין צורב?אין מדפסת?יש סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?יש מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד מה השעה?11:05

שירי116

New member
עונה

מה השעה?22:54 שם:שירי גיל:13.5 תאריך לידה:29.9.1993 מקום מגורים:ת"א מזל:מאזניים ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:0 תחביבים:יש הרבה.. נמ.. מחשב וטלוויזיה (איך לא
) מוזיקה, חברות (רק שזה לא לעיתים קרובות
), בלוגים, אוכל (כן כן) ועוד זמר אהוב:אין מסויים... זמרת אהובה:כנ"ל אבל... פרגי מעולה להקה אהובה:BEP דוגמן אהוב:אין דוגמנית אהובה:כנ"ל שחקן אהוב:אושרי כהן
שחקנית אהובה:אניה בוקשטיין סלב אהוב:אושרי כהן.. צבע אהוב:הכל
או
מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנסמה זה
זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר
ומה זה וואנס
שחור או לבן?גם וגם... זה תלוי קיץ או חורף?קיץ
אבל לא הייתי מוותרת על החורף אביב או סתיו?אביב אבל לא הייתי מוותרת על הסתיו... מכנס קצר או ארוך?גם וגם חולצה קצרה או ארוכה?גם וגם מכנס או חצאית?גם וגם חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?חלב
אבל אני לא צמחונית שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)
שוקולד חום- שוקולד חלב מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?ישראל
למרות הכל... טלוויזיה: יס או הוט?יס רואים האלופה?נופ רואים השיר שלנו?יאפ רואים מסודרים?יאפ
רואים מועדון לילה?לפעמים רואים ארץ נהדרת?כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)
חח פעם אהבתי את זה.. מיותר אבל לפעמים רוצים ללכת לעשות משהו ולא רוצים להפסיד (אפילו שיש לי יס מקס אני לא אוהבת להשהות) וגם לפעמים אין ברירה כי אין כסף- לא תמיד יש רייטינג רואים ערוצי טבע?לא... וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)
לפעמים מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו
כן (במחשב של כל הבית) מסנג'ר
כן (במחשב של כל הבית) סקייפ
לא פוטושופ
לא צורב
כן (במחשב של כל הבית) מדפסת
כן (במחשב של כל הבית) סורק
כן (במחשב של כל הבית) מכונת צילום
כן (במחשב של כל הבית) מסך שטוח
כן (בשני מחשבים- במחשב של כל הבית ובמחשב הנייד החדש של אמא שלי שממנו אני כותבת עכשיו כי הוא נייד) מקלדת או עכבר אלחוטיים
כן (במחשב הנייד של אמא שלי) מקלדת מסיליקון
לא יואו חפרתי
לא את חפרת אלא אני עם "במחשב של כל הבית... במחשב הנייד שלא אמא שלי בלה בלה בלה"
איך היה השאלון (תגידו תאמת!)
וואי נגמר
היה מאגניב וזאת האמת
היה כיףף לענות
מה השעה?23:06 - חג שמח
- חג שמח

שירי116

New member
מה זה הדגיש הכל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טעיתי בהדגשות
טוב לא נורא חפיף אה אטת התשובות הראשונות זה לא הדגיש ואני רציתי שזה ידגיש רק תשאלות כנראה טעיתי

../images/Emo215.gif

מה השעה?23:15 שם:מירב גיל:14 תאריך לידה:9.2 מקום מגורים:ירושלים מזל:דלי ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:3 תחביבים:מוזיקה מחשב זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה:אין להקה אהובה:שייגעצ דוגמן אהוב:אין דוגמנית אהובה:אין שחקן אהוב:גיא לואל שחקנית אהובה:אין סלב אהוב:אין צבע אהוב:יש הרבה או ? מנומרלא טייץעל כוסיות סקיני לא חצאית מיני לא קרוקס ללאא נעלי עקב סבבה לק אדום כן לק שחור כן אודם אדום לא נעלי בובה כן וואנס כן זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר שחור או לבן?להן קיץ או חורף?חורף אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?צימחונית שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?לבן מנומר או צבאי?אף אחד אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?חו"ל טלוויזיה: יס או הוט?יש הוט יס יותר טוב רואים האלופה?כן רואים השיר שלנו?לא רואים מסודרים?כן רואים מועדון לילה?כן רואים ארץ נהדרת?כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?מיותר, אבל זה עבודה של אנשים רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?אין מסנג'ר?יש סקייפ?יש, לא בשימוש פוטושופ?אין צורב?יש מדפסת?יש סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?יש מקלדת או עכבר אלחוטיים?יש מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?אמ מה השעה?23:19 עשיתי אותו ב4 דקות D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה י'ניגרים D:

מה השעה?23:18 שם:אריאל גיל:13 וחצי תאריך לידה:9.6 מקום מגורים:הרצליה מזל:תאומים ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:1 תחביבים:כדורסל, מחשב, לישון, טלוויזיה זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה:אבריל לאבין להקה אהובה:מקפליי 3>, ביטלס, סימפלאן דוגמן אהוב:המ, נניח שמייקלואיס דוגמנית אהובה:בר רפאלי היהפייה הזאת
שחקן אהוב:אדי מרפי, רואן אטקינסון (מיסטר בין לכל התוהים), עפר שכטר שחקנית אהובה:אין סלב אהוב:עפר שכטר
צבע אהוב:שחור
או
?
מנומר
טייץ
סקיני
אבל לא לכולם, כי יש כאלה שזה ממש מכוער להם חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?אולסטאר 3> שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף, כ"כ אבל אביב או סתיו?סתיו מכנס קצר או ארוך?קצר חולצה קצרה או ארוכה?ארוכה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?לא ממש משנה לי שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)?לבןןןןןן 333> מנומר או צבאי?צבאי אמפי או דיסקמן?אייפוד -_-
טלוויזיה או מחשב?נקסט :X ישראל או חו"ל?לגור בישראל, לטייל בחו"ל טלוויזיה: יס או הוט?הוט רואים האלופה?אההא רואים השיר שלנו?לא רואים מסודרים?כן, אסי כהן
רואים מועדון לילה?כשיוצא לי רואים ארץ נהדרת?כןכןכןכן
שימי בחיאאאאאאאת שימי מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)?אני אישית אוהבת, וידוי קטן: שהייתי קטנה אימא שלי הקליטה לי פרסומות XD רואים ערוצי טבע?לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?רואה E לפעמים מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש, אבל נכנסת רק בגלל ילדה אחת מסנג'ר?יש סקייפ?אין פוטושופ?פעם היה לי, לא הסתדרתי עם זה צורב?יש מדפסת?יש סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?יש מקלדת או עכבר אלחוטיים?יש מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)?סבבה לגמרי :) מה השעה?23:23 [שעה מגניבהההההההההה D: ] הודגש באמצעות מדגישומטיק

MakeItHurt

New member
עונה ^_^

מה השעה?23:45 שם: לי גיל: 15 תאריך לידה: 29.4 (עודמעט יומולדת) מקום מגורים: נהריה מזל: שור &_& ארץ לידה: ישראל.. מספר אחים ואחיות: 3 אחיות גדולות.. תחביבים:לא להיות בבית!, לצאת עם חברים, מחשב טלויזיה וכאלה. זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: היא לא ממש זמרת.. אבל בר בלפר, זאת ששיחקה במישהו לרוץ איתו, יש לה ממש קול יפה. להקה אהובה: כוורתXD וביטלס דוגמן אהוב: אממ... :S דוגמנית אהובה: עוד יותר אממ.. שחקן אהוב: יש כל כך הרבה שחקנית אהובה: כנ"ל סלב אהוב: לא עונה יותר על שאלות כאלה! צבע אהוב: כחול
או
? מנומר - לא טייץ - לא.. סקיני - לא חצאית מיני - למה לא קרוקס - כן, זה נוח נעלי עקב - לא.. לק אדום - כן לק שחור - כן אודם אדום - כן נעלי בובה - לא וואנס - כן *,* זה או זה וואנס או אולסטאר? ואנס *-* שחור או לבן? גםו גם קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר עד גבול השלשתרבעי חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? גם וגם?! שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? ישראל טלוויזיה: יס או הוט? ישלי הוט רואים האלופה? לא ממש רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? לפעמים רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מיותר אבל לפעמים מצחיק לראות רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש סקייפ? יש פוטושופ? יש צורב? יש מדפסת? יש סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? אין CRT RULZZ מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין מקלדת מסיליקון? אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה.. מה השעה? 23:54

../images/Emo42.gifעונה ^^'

מה השעה? 23:9 שם: שי גיל: 15 תאריך לידה: 9.12.91 מקום מגורים: אשדוד מזל: קשת ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 1 תחביבים: לנגן, לאכול, לשיר זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אבריל לאבין להקה אהובה: יש הרבה דוגמן אהוב:
דוגמנית אהובה:
שחקן אהוב: אורלנדו בלום שחקנית אהובה: ניקול קידמן, גניפר לאב יואיט סלב אהוב: אבריל לאבין צבע אהוב: שחור, אדום, כחול
או
? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? ואנס שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו מכנס קצר או ארוך? שלושת רבעי חולצה קצרה או ארוכה? תלוי מכנס או חצאית? מכנס חולצה או שמלה? חולצה בשר או חלב? תלוי שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? שוקולד חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? דיסקמן [מה אני יעשה? אני אוהבת דיסקים] טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל? ישראל טלוויזיה: יס או הוט? בית אחד יס, בית אחד הוט רואים האלופה? לא רואים השיר שלנו? לפעמים רואים מסודרים? לא רואים מועדון לילה? כן רואים ארץ נהדרת? כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? זה טוב אם יש לך פיפי
רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לפעמים מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש מסנג'ר? יש אבל לא משתמשת סקייפ? יש פוטושופ? אין צורב? יש מדפסת? יש סורק? אין מכונת צילום? אין מסך שטוח? שטוח יש אבל לא דק [יש הבדל] מקלדת או עכבר אלחוטיים? לא מקלדת מסיליקון? לא איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? סבבה מה השעה? 00:15

עונה..

מה השעה? 00:49 שם: רותם גיל: 15 תאריך לידה: 15/2 מקום מגורים: חדרה מזל: דלי ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: 2 אחיות תחביבים: קראטה, ציור, מוזיקה, תנועת נוער... זמר אהוב: אביתר בנאי, יזהר אשדות וברי סחרוף זמרת אהובה: להקה אהובה: ד"ר קספר וכל מיני אחרים דוגמן אהוב: דוגמנית אהובה: שחקן אהוב: יו גראנט שחקנית אהובה: דרו בארימור סלב אהוב: צבע אהוב: לא החלטתי עדיין או ? מנומר
טייץ
סקיני
לרוב האנשים.. חצאית מיני
לרוב האנשים קרוקס
הכי נוח בעולם
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? וואנס שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ! אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? קצר חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? חצאית חולצה או שמלה? שמלה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? לבןןן מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? מחשב ישראל או חו"ל? חו"ל טלוויזיה: יס או הוט? הוט רואים האלופה? כן רואים השיר שלנו? רק מה שיש בערוץ 22 ;] רואים מסודרים? לפעמים רואים מועדון לילה? לפעמים רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? ברור שעדיף בלי, כבר לא רואה כמעט ערוצים עם פרסומות רואים ערוצי טבע? לא וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?
מסנג'ר?
סקייפ?
פוטושופ?
צורב?
מדפסת?
סורק?
מכונת צילום?
מסך שטוח?
מקלדת או עכבר אלחוטיים?
מקלדת מסיליקון?
איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? אחלה
מה השעה? 00:55

sweet shir

New member
עונהD:

מה השעה? 00:59 שם: שיר. גיל: 14. תאריך לידה: 6.11.92 מקום מגורים: רעננה. מזל: עקרב. ארץ לידה: ישראל. מספר אחים ואחיות: אח 1. תחביבים: שונאת ת'שאלה הזאתי! זמר אהוב: הממ סולנים בלהקות שאני אוהבת. XD זמרת אהובה: די אין. אם כבר אז אבריל, אבל רק איך שהיא הייתה פעם. עכשיו הקול שלה ממוסחר ומעצבן. להקה אהובה: מכר, פוב, מקפליי, פאניק!, 30 סקונדס טו מארס, באסטד, שוגרקולט, בואלינג פור סופ, גוד שרלוט, גו גו דולז, ניקלבק... ועוד מלא. חחח דוגמן אהוב: אין
דוגמנית אהובה: גמכן אין... >< שחקן אהוב: המממ Mitch Hewer. אין לי מושג איך לבטא את השם משפחה שלוXD שחקנית אהובה: אנלא חושבת שיש. ^^ סלב אהוב: דאגי פויינטר3> צבע אהוב: שחור וורוד.
או
? מנומר
טייץ
סקיני
זה לא מכוער, אבל זה גם לא יפה. אני בחיים לא אלבש את זה. חצאית מיני
קרוקס
בעעעעעעעעע נעלי עקב
אבל לא עכשיו, בגיל יותר מבוגר. לק אדום
אני לא שמה אבל. לק שחור
חח יש לי עכשיו. אע אופס לא קילפתי אותו אתמולXD אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה: וואנס או אולסטאר? יואואאו אני לא יודעת. זה קשה מדי!!!!!!!!!!!!! שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? גמכן לודעת. אביב או סתיו? לודעתתתתתתת. יואוא אני בן אדם לא החלטי! XD מכנס קצר או ארוך? תלוי איזה קצר. עד הברך אין לי בעיה. חולצה קצרה או ארוכה? לא משנה. XD מכנס או חצאית? מכנס. חולצה או שמלה? חולצה. בשר או חלב? חלב. שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חלב. מנומר או צבאי? מנומר. אמפי או דיסקמן? אמפי. טלוויזיה או מחשב? מחשב. ישראל או חו"ל? ישראל. 3> טלוויזיה: יס או הוט? המ ביס יש מלא תוכניות טלויזיה, אבל בהוט יש ורוניקה מארס ואמטיוי היטס. ככה שקשה! XD רואים האלופה? כה רואים השיר שלנו? לא רואים מסודרים? שיוצא רואים מועדון לילה? כה רואים ארץ נהדרת? לא מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? מעצבןXD רואים ערוצי טבע? לא^^ וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)? כה, E! שמשעמם לי^^ מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו? יש. מסנג'ר? יש. סקייפ? אין. פוטושופ? אין. צורב? יש. מדפסת? יש. סורק? אין. מכונת צילום? אין. מסך שטוח? יש. מקלדת או עכבר אלחוטיים? אין. מקלדת מסיליקון? אין, וואי ממש באליXD איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? מממממש נחמד! מה השעה? 1:11

מתוקה777

New member
חדשה :)

מה השעה?01:06 שם:מור גיל:17 ו4 חודשים תאריך לידה:3.12 מקום מגורים:אור יהודה מזל:קשת ארץ לידה:ישראל מספר אחים ואחיות:3 תחביבים:לשמוע מוזיקה להחליק ברולר בליידס זמר אהוב: אין זמרת אהובה:אין להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס דוגמן אהוב:אין דוגמנית אהובה:אין שחקן אהוב:אלייז'ה ווד שחקנית אהובה:אין סלב אהוב:סרג' מסיסטם צבע אהוב:צהוב או ? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר? אולסטאר שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?אביב מכנס קצר או ארוך?ארוך חולצה קצרה או ארוכה?קצרה מכנס או חצאית?מכנס חולצה או שמלה?חולצה בשר או חלב?חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חום מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן?אמפי טלוויזיה או מחשב?מחשב ישראל או חו"ל?חול טלוויזיה: יס או הוט?הוט רואים האלופה?לא רואים השיר שלנו?לא רואים מסודרים?לא רואים מועדון לילה?לא רואים ארץ נהדרת?כן מה דעתכם על הפרסומות (מיותר, מוסיף, כיף לראות ועוד...)? כל כך מעצבןןןן רואים ערוצי טבע?לפעמים וערוצי פנאי (כמו למשל E, החיים הטובים ועוד...)?לא מחשב (תענו ביש או אין): אייסיקיו?יש מסנג'ר?יש סקייפ?אין פוטושופ?אין צורב?יש מדפסת?יש סורק?אין מכונת צילום?אין מסך שטוח?אין מקלדת או עכבר אלחוטיים?אין מקלדת מסיליקון?אין איך היה השאלון (תגידו תאמת!)? נחמד ביותר מה השעה? 01:14

1Shir

New member
1:40

שם: שיר גיל: 24 תאריך לידה: 10/6/82 מקום מגורים: הרצליה מזל: תאומים ארץ לידה: ישראל מספר אחים ואחיות: חצי תחביבים: מוזיקה, וידאו זמר אהוב: מקסימיליאן הקר זמרת אהובה: ג'ול להקה אהובה: הקראנבריז דוגמן אהוב: ראה שחקן אהוב דוגמנית אהובה: בר רפאלי שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר, רייאן פיליפה שחקנית אהובה: ג'וליאן מור, מרשה קרוס סלב אהוב: יעל בר זוהר צבע אהוב: ורוד או ? מנומר
טייץ
סקיני
חצאית מיני
קרוקס
נעלי עקב
לק אדום
לק שחור
אודם אדום
נעלי בובה
וואנס
זה או זה וואנס או אולסטאר?
שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ אביב או סתיו? אביב מכנס קצר או ארוך? ארוך חולצה קצרה או ארוכה? קצרה מכנס או חצאית? חצאית חולצה או שמלה? שמלה בשר או חלב? חלב שוקולד לבן או שוקולד חום (יעני חלב)? חלב מנומר או צבאי? צבאי אמפי או דיסקמן? אמפי טלוויזיה או מחשב? טלויזיה ישראל או חו"ל? חו"ל

למעלה