שאלוןןן

שאלוןןן

שאלון חדש...בהצלחה!ו קאפיו ו 10:37 | 21/01/07 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. איך היית רוצה שיקראו לך? 6. שם אהוב לבנים: 7. שם אהוב לבנות: 8. אוכל אהוב: 9. צבע אהוב: 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: 12. דמות אהובה מהתנך: 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: 15. ספר אהוב: 16. מה אתה לובש עכשיו? 17. מקצוע לימודים אהוב: 18. מקצוע לימודים שנוא: 19. כיתה: 20. מגמת לימוד: 21. מס' אחים: 22. שמות שלהם: 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 26. באיזה מקצוע זה היה? 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? שמעת גלגלצ? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? חיבקת מישוה? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? 28. זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? יום ראשון או יום חמישי? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מבחן או עבודה? מתמטיקה או אנגלית? סוודר או מעיל? ירושלים או ת"א? הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? אולמרט או עמיר פרץ? חסה או כרוב? חמוצים או זיתים? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? וניל או שוקו? נענע או תפוז? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ברית מילה: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים:

מכושפת15

New member
להלהלהלהלה

1. שם: מילנה 2. גיל: 15.4 3. תאריך לידה: 10.9.1991 4. כינוי: מילני, מילנו'ש 5. איך היית רוצה שיקראו לך? ליאל 6. שם אהוב לבנים: סתיו, דולב 7. שם אהוב לבנות: נטלי, לי, ליאל 8. אוכל אהוב: גלידה ורביולי 9. צבע אהוב: כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה?
12. דמות אהובה מהתנך: :S 13. שמאלני/ ימני? ימני 14. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו 15. ספר אהוב: נערה עם עגיל פנינה 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנס חום, חולצה שחורה וז'קט 17. מקצוע לימודים אהוב: תקשורת 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה 19. כיתה: י'6 20. מגמת לימוד: תקשורת ביולוגיה מחשבים 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: נטלה 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? נאוה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה לבנה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? במבחן? אממ 82 בביולוגיה 26. באיזה מקצוע זה היה? ^ 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? תמיד באנגלית
אכלת משהו? לפני כמה דקות שרת? אתמול במקלחת
שמעת גלגלצ?
במוצ"ש את המצעד אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זכור עשית קניות? בערך לפני שבוע היית חולה? ואוו הרבה זמן לא הייתי חולה נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? לפני שבוע בערך החזקת תינוק? :| מזמן נסעת באוטובוס? לפני כמה ימים חיבקת מישוה? אתמול את חברה שלי שלא ראיתי מלא זמןן הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? במלחמה היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? בחופש בטח 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוזזזזזזזזז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום?הצפווןןן החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? הארץ אולמרט או עמיר פרץ? אף אחד מהם :S חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות:
אולמרט:
מסירת רמת הגולן לסוריה:
אני רוצה לראות מי יגיד בעד מו"מ עם הפלשתינים:
אם זה בכלל אפשרי

B a m b o o k

New member
../images/Emo199.gif

1. שם: צליל 2. גיל: 15.10 3. תאריך לידה: 20.3.1991 4. כינוי: צילי, צלילוש, צלילית, צלילה 5. איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי עם צליל
6. שם אהוב לבנים: אופיר 7. שם אהוב לבנות:רון 8. אוכל אהוב:פיצה 9. צבע אהוב: כרגע, אדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן נוטה לאפור כזה... 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: פיטר פן 12. דמות אהובה מהתנך: דבורה! היא מלכה
13. שמאלני/ ימני?ימנית 14. סרט אהוב:שודדי הקרייבים 1+2 ומישהו לרוץ איתו
15. ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וקפוצ'ון 17. מקצוע לימודים אהוב: הפקה 18. מקצוע לימודים שנוא:מתמטיקה בעיקר 19. כיתה:י' 20. מגמת לימוד: תקשורת 21. מס' אחים:4 22. שמות שלהם: אביה, גאיה, סתיו ודניאל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? שירה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חמאה
25. כמה קיבלת במבחן האחרון? נראלי 90 בהיסטוריה 26. באיזה מקצוע זה היה?היסוטריה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בצהריים כשחזרתי הביתה... הייתי מלאה צבעי גואש
נרדמת בשיעור? שבוע שעבר נמנמתי אכלת משהו?לפני שעה שרת?מקודם שמעת גלגלצ? פייייי מזמן אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול. לברי
עשית קניות?קניתי גלידה.. זה נחשב? היית חולה? לפני שבוע וחצי נחתכת? יום שישי ראית סרט? מוצ"ש. החלק השני של מישהו לרוץ איתו. ואם בקולנוע אז לפני 3 שבועות בערך. החזקת תינוק?יום שישי נסעת באוטובוס? אתמול חיבקת מישוה?אתמול הכנת שיעורים?יום רביעי אולי... נסעת ברכבת?סוכות
היית במסעדה?אממ מזמן... לא ישנת כל הלילה? כנ"ל
28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח!!!!!!
חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול?יום חול יום ראשון או יום חמישי?ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? חחחחחחח סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?הצפון! החרמון או אילת?חרמון. אבל גיליתי שאילת גם נחמדה חו"ל או הארץ?ארץ אולמרט או עמיר פרץ? שניהם גרועים חסה או כרוב?לא אוהבת את שניהם חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?לא אוהבת את שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל!!!!!!! וניל או שוקו?וניל נענע או תפוז?תפוז
אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שליטע! מעריב או ידיעות?ידיעות כי זה מה שאבא קונה... חרדים או ערבים?כלום מתנחלים או ערבים?מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בכיף שלהם ברית מילה: בעד. סמל של יהדות תלבושת בי"ס:נגדנגדנגדנגד
פסיכומטרי:אממ זה די מפגר. אז נגד ההתנתקות:נגדנגדנגדנגדנגד
אולמרט:
מסירת רמת הגולן לסוריה: חס וחלילה
מו"מ עם הפלשתינים:בעד. אבל זה לא יעזור.

noyy

New member
../images/Emo28.gifוזה במקום ללמוד למבחן במתמטיקה

1. שם: נוי 2. גיל: 16 (אבל אפשר גם להגיד ש19) 3. תאריך לידה: 14.12.1990 4. כינוי: נויאמגניבה! 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אם כבר, אז סיוון. חוץ מהשם המדהים הזה לדעתי (
), אני חושבת שהשם שלי הוא אחד השווים 6. שם אהוב לבנים: יובל
, אסף, תומר.. 7. שם אהוב לבנות: סיון 8. אוכל אהוב: אורז ומקדונלד'ס 9. צבע אהוב: לבן 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מישהו מכיר את היפהייפיה והיחפן?
אז הכלבה המתוקה ששם 12. דמות אהובה מהתנ"ך: הא? 13. שמאלני/ ימני? לא זה ולא זה 14. סרט אהוב: "החיים יפים" 15. ספר אהוב: "אירופה, אירופה" 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנס וסוודר 17. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה וכימיה נסבלים פחות או יותר (לשון כבר מבאס אותי לגמרי) 18. מקצוע לימודים שנוא: פיזיקה 19. כיתה: י'7 20. מגמת לימוד: מדעית 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: מה אכפת לכם 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מי לוקח סנדביץ' בבוקר 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 94 26. באיזה מקצוע זה היה? אנגלית 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? אתמול, אבל בקטנה אכלת משהו? אתמול שרת? מה שמעת גלגלצ? אתמול בקופת חולים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? ממש עכשיו עשית קניות? לא זכור לי כבר. יום רביעי אפנה לי קצת זמן ואקנה דברים שאני צריכה היית חולה? כרגע אני לא מרגישה משו משו
נחתכת? לא חושבת שנחתכתי עוד מאז שהייתי ילדה קטנה, אני זהירה עם סכינים ראית סרט? לפני 3 שבועות בערך החזקת תינוק? וואי.. מלא זמן נסעת באוטובוס? לפני 3 שבועות בערך? :$ חיבקת מישוה? אתמול, אמא הכנת שיעורים? בשבוע שעבר
נסעת ברכבת? לפני חודש היית במסעדה? ^
לא ישנת כל הלילה? בסוכות 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף, דה לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אחי, מה זה לריב עם החבר!#@$@!! שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? החרמון חו"ל או הארץ? הארץ אולמרט או עמיר פרץ? מה אני מבינה בזה חסה או כרוב? כרוב, אם כבר (בסלטים של צבר הוא טעים) חמוצים או זיתים? לא זה ולא זה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים? וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מה לי ולשניהם חרדים או ערבים? מה מתנחלים או ערבים? מה 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: למה שאהיה נגד, שיעשו מה שבא להם ברית מילה: אם עושים, אני בעד רופא נורמלי ולא מוהל שחותך מה שנראה לו תלבושת בי"ס: בסדר. לא מעיקה, אבל גם לא תורמת במיוחד פסיכומטרי: כן, ציוני בגרות לרוב לא מספיקים כדי לדעת מה המצב ההתנתקות: לא נכנסת לזה אולמרט: כנ"ל מסירת רמת הגולן לסוריה: כנ"ל מו"מ עם הפלשתינים: כנ"ל

תמיר1991

New member
יד הכתיבה זה "שמאלי"../images/Emo8.gif

ושמאלי אני בוודאות...
יש "טיפה" יותר שמאלנים משמאליים בארץ
תמיר.

MoonyAvFreak

New member
מיאו.

1. שם:מעיין 2. גיל:16 3. תאריך לידה: 29.12.90 4. כינוי: מוני. מעייני...לא יודעת חח 5. איך היית רוצה שיקראו לך?איך שבא 6. שם אהוב לבנים: יש הרבה. אבל במיוחד ג'ייק. והרבה שמתחילים עם ג' (J) 7. שם אהוב לבנות: אממ. גם אני הכי אוהבת עם ג'..אבל גם דורין זה שם יפה..וגם ליאור..וגם טל. חח 8. אוכל אהוב: סלט 9. צבע אהוב: תכלת 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור כזה 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:סטיצ' 12. דמות אהובה מהתנך: אין 13. שמאלני/ ימני? לאדעת. מזה משנה 14. סרט אהוב: שודדי הקריבים. לילו וסטיצ' 15. ספר אהוב: THE SINNER 16. מה אתה לובש עכשיו? חולצת בצפר חומה.. סווצר בצפר שחור..מכנס שחור וכל השאר. P: חח 17. מקצוע לימודים אהוב: אמ. בבצפר שלנו אין. אבל בבצפר לשעבר אהבתי מוסיקה וגם אומנות (פה לא אוהבת אומנות. רק מעשי) 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה 19. כיתה: י2 P: חח 20. מגמת לימוד: מחשבים ואומנות 21. מס' אחים: 2 אחיות 22. שמות שלהם: ליאור ועדי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? סילבי 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חמאת בוטנים עם ממרח שוקולד ^__^ 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? אמ.. אחרון שקיבלתי 86 בהיסטוריה 26. באיזה מקצוע זה היה?^^ 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? מזמן מידי אכלת משהו? לפני שעה בערך שרת? אתמול שמעת גלגלצ? לפני איזה חודש חח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני בערך חודשיים ככה שלוש עשית קניות? לפני בערך שבוע נראלי היית חולה? עד יום שישי נחתכת? לא יודעת ראית סרט? אממממממממ לפני איזה 4 ימים או משהו כזה החזקת תינוק? אתמול נסעת באוטובוס? אמ מזמן חיבקת מישוה? לפני שעה הכנת שיעורים? לפני....מזמן.. נסעת ברכבת? מזמןןןןןןןן. כמה שנים טובות היית במסעדה? אמ. יומולדת לא ישנת כל הלילה? קיץ 28. זה או זה: תפוז או תפוח? חפוחחחחחח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר חח שבת או יום חול? כמה שיותר לישון. מזה משנה יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? תא הצפון או הדרום? לא יודעת חח החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חול אולמרט או עמיר פרץ? אני בכלל לא יודעת מי הם. חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק. וא באלי מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? אפחד חרדים או ערבים? אמ. כולם. מתנחלים או ערבים? מזה משנה. ואי 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: מאוד בעד ברית מילה: לא יודעת. לא מאמינה בזה ואני בכלל לא יודעת למה עושים את זה. חחחח תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לאדעת ההתנתקות: נגד אולמרט: נגד? מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים:לאדעת תלוי

משעמם פה בשיעור אז..

1. שם:אורנית 2. גיל:15 3. תאריך לידה:9.9.91 4. כינוי:חושי/פאקצה/אורניתה 5. איך היית רוצה שיקראו לך?ממ נחמד לי עם אורנית
6. שם אהוב לבנים:ליאור,אור,שחר 7. שם אהוב לבנות:ליאור,אור,שחר,עדי 8. אוכל אהוב:פיצהה 9. צבע אהוב:אדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?אפור? 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:נממ 12. דמות אהובה מהתנך:אנערף 13. שמאלני/ ימני?ימני 14. סרט אהוב:טיטאניק 15. ספר אהוב:אל עצמי 16. מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס,חולצה ארוכה וסווצ'ר בי"ס 17. מקצוע לימודים אהוב:מתמטיקה 18. מקצוע לימודים שנוא:אנגלית 19. כיתה:י' 20. מגמת לימוד:אומנות 21. מס' אחים:4 22. שמות שלהם:אביעד,שחר,יקיר וליבי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?רחל 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?גבינה עם זיתים 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?60
כלבהההההההה 26. באיזה מקצוע זה היה?היסטוריה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור?never אכלת משהו?לפני איזה שעה וחצי שרת?אתמול בטח שמעת גלגלצ?אנערף אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?ממ.. לפני כמה ימים לאח שלי
עשית קניות?ממ היית חולה?ממ נחתכת?ממ ראית סרט?ממ החזקת תינוק?פעם אחרונה שסידרתי גבות
נסעת באוטובוס?לפני איזה חודש ומשהו חיבקת מישוה?היום? הכנת שיעורים?אתמול נסעת ברכבת?מזמן היית במסעדה?ממ לא ישנת כל הלילה?ל"ג בעומר נראלי.. 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?נממ שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?הצפון החרמון או אילת?חרמון חו"ל או הארץ?הארץ
אולמרט או עמיר פרץ?אף אחד? חחח סתם..אולמרט חסה או כרוב?כרוב חמוצים או זיתים?גם וגם אפרסק או שזיף?גם וגם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פחח וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:ממ.. ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגדד מו"מ עם הפלשתינים:תלוי תמורת מה יאי

תמיר1991

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם: תמיר 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 4.1.91 4. כינוי: קרקסון
5. איך היית רוצה שיקראו לך? שם? גם ככה אף אחד לא קורא לי בשם פרטי.. אבל אם כן? יונתן. 6. שם אהוב לבנים: יונתן, אלון, עמרי 7. שם אהוב לבנות: קרן, גילי, דורין 8. אוכל אהוב: סטייק עוף, קוסקוס, אגרול 9. צבע אהוב: ירוק כהה, כחול בהיר 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? כחול בהיר 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: אלאדין [?] (לא אוהב מצוייר...) 12. דמות אהובה מהתנ"ך: שאול המלך 13. שמאלני/ ימני? שמאלני, אבל לפני הכל ציוני, גם במחיר פגיעה ברוב רובם של הדברים האחרים, כולל בדברים שברורים מאליו לשמאל, ולי לא... 14. סרט אהוב: "איזו מין שכנה"
15. ספר אהוב: יש יותר מדי... נלך על "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 16. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג כחול, טריקו אדומה שאני אוהב, סווצ'רט כחול... 17. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה
אוהב מאוד גם ספרות ואזרחות [רק חבל שאין לנו השנה אזרחות
] 18. מקצוע לימודים שנוא: פיזיקה וגיאומטריה 19. כיתה: י'4
20. מגמת לימוד: כיתת מחוננים ועדיין אין מגמות. שנה הבאה מגמת היסטוריה ותהיה עוד מגמה, כנראה ערבית או פילוסופיה. לומד היסטוריה באו"פ, זו האהבה הכי גדולה שלי שהיא לא בת...
21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: איתי ויפתח 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? "מחנך", עלק...
גם הומו וגם לא מחנך אפילו את עצמו... יוחאי. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא אוכל סנדוויצ'ים, איכס. אני אוכל בלחם רק אוכל מרוקאי, ורק בלחם מרוקאי של סבתא שלי...
יאמי. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 91 בהיסטוריה.. סביר. 26. באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה חח... אוף, האמת שציפיתי ליותר אבל לא נורא. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני חצי שעה נרדמת בשיעור? לפני שבועיים אכלת משהו? לפני שעה ככה שרת? אתמול בערב, אבל לעצמי
שמעת גלגלצ? לפני שעה ככה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? כשבאתי הביתה, לאמא שלי עשית קניות? אתמול, ספרים
היית חולה? לפני שבועיים
נחתכת? בחופש הגדול ראית סרט? בבית? לפני שבועיים.. בקולנוע לפני חודשיים ככה החזקת תינוק? בחנוכה נסעת באוטובוס? לפני שעתיים חיבקת מישהו? היום בבוקר הכנת שיעורים? או, מזמן. עבודה נחשבת? אם כן אז אתמול נסעת ברכבת? בקיץ היית במסעדה? חודש שעבר לא ישנת כל הלילה? בסוכות 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לריב עם אחי... שבת או יום חול? יום חול, שבתות משעממות יום ראשון או יום חמישי? ראשון, המערכת יותר טובה XD שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!!! סוודר או מעיל? מעיל.. ירושלים או ת"א? ת"א
הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? החרמון חו"ל או הארץ? הארץ
אולמרט או עמיר פרץ? פרץ, בלב כבד
חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים!
אפרסק או שזיף? נקטרינה
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? לא יודע, שניהם סבבה נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסן! מעריב או ידיעות? ידיעות... אבל יש לנו מעריב
חרדים או ערבים? שניהם אותו חרא
חח סתם.. לוידע לבחור, נראלי חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים, אבל גם הם חרא 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד נישואין שיירשמו כנישואין. אבל מה הבעיה שיחיו ביחד? סבבה להם ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד! אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: בעד מו"מ עם הפלשתינים: בעד יאללה, סיימתי
תמיר.

משעמם לי והיד שלי קפואה

מרוב שהיא על העכבר....חח אני חייבת לקום מהמחשב כבר
1. שם: טל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 19.11 4. כינוי: כל מה שיש בו טל 5. איך היית רוצה שיקראו לך? לא נראה לי שהייתי רוצה שם אחר 6. שם אהוב לבנים: עמית 7. שם אהוב לבנות: עדן 8. אוכל אהוב: פיצה 9. צבע אהוב: כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שלי בחדר שחור, זאת שפה צבעונית כי היא של אח שלי (אם אתם ממש רוצים לדעת אז זה בצבעים צהוב סגול וירוק) 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: אממ... לאדעת 12. דמות אהובה מהתנך: אלוהים 13. שמאלני/ ימני? האמת שאין לי ממש דעות פוליטיות 14. סרט אהוב: צעד קטן 15. ספר אהוב: אני אתגבר-דבורה עומר 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, חולצת ביתספר לבנה ארוכה ועוד חולצה אחת מתחתיה ואני מתה מקור!! 17. מקצוע לימודים אהוב: אין 18. מקצוע לימודים שנוא: הכל 19. כיתה: י' 6 (לא שולטת בכלללל) 20. מגמת לימוד: מחשבים 21. מס' אחים: שניים 22. שמות שלהם: ספיר ועמית 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? הלית (עם קמץ ב-ה' וחיריק ב-ל' קוראים את זה כמו מעלית רק בלי מ') 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כלום 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? אממ...נראה לי 86 26. באיזה מקצוע זה היה? תנ"ך 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? לא קרה אפעם אכלת משהו? לפני שעה שרת? אני לא שרה
שמעת גלגלצ? אולי היום בבוקר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול בערב..חח עשית קניות? מזמן היית חולה? אני חולה עכשיו נחתכת? ביום שישי האחרון ראית סרט? ביום שישי האחרון החזקת תינוק? אממ...נורא ממזמן נסעת באוטובוס? אני נוסעת רק שאין ברירה וכנראה זה היה ממזמן בפעם האחרונה חיבקת מישהו? נראה לי שבבוקר הכנת שיעורים? אתמול בצהריים נסעת ברכבת? מזמן היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? בערב שבין שישי לשבת האחרון 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? צפון, פשוט ירוק יותר, צטערת
החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? אפחד
חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? חמוצים (אבל במלח, לא בחומץ) אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל בארור!!! וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? אממ...חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: אין לי דעה בזה אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: בעד. נמאס לי כבר לשמוע על השטויות האלה בחדשות.

hkatsman

New member
123

1. שם: חיים כצמן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 3.10.91 4. כינוי: אין לי ממש כינוי 5. איך היית רוצה שיקראו לך? נבוכדנצר 6. שם אהוב לבנים: מושיקו 7. שם אהוב לבנות: לי 8. אוכל אהוב: בורגראנץ 9. צבע אהוב: כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? כסוף ולבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה 12. דמות אהובה מהתנך: קורח 13. שמאלני/ ימני? ימני 14. סרט אהוב: ארמגדון 15. ספר אהוב: לאדע, בעיקר הרלן קובן 16. מה אתה לובש עכשיו? סווצ'ר וג'ינס 17. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה 19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: פיזיקה 21. מס' אחים: 5 22. שמות שלהם: 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? עידן 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? משו טעים 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? מממ 63 26. באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? היום אכלת משהו? לפני חצי שעה שרת? היום שמעת גלגלצ? בעל כורחי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן עשית קניות? אתמול היית חולה? לפני כמה חודשים ראית סרט?לא זוכר החזקת תינוק? לפני כמה דקות נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישוה?לא זוכר הכנת שיעורים? עוד מעט נסעת ברכבת?בדרך לקוקה קולה לייב היית במסעדה?לא זוכר לא ישנת כל הלילה?בRC רייב 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מבחן או עבודה? עבודה, כי זה חפיף מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חול אולמרט או עמיר פרץ? יגאל עמיר חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי מעריב או ידיעות? הארץ חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיהיה להם בהצלחה ברית מילה: כן תלבושת בי"ס: אולי פסיכומטרי: לא יודע ההתנתקות: לא אולמרט:לא מסירת רמת הגולן לסוריה: לא מו"מ עם הפלשתינים:לא

Under the GUN

New member
יובל לאהוב שאלונים

1. שם: יובל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 17.6 4. כינוי: לוסקי 5. איך היית רוצה שיקראו לך? תום 6. שם אהוב לבנים: תום 7. שם אהוב לבנות: סתיו, מיכל 8. אוכל אהוב: ג'אנקפוד למיניהם 9. צבע אהוב: שחור וכחול כהה 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן והלמטה בכחול 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: סקאר 12. דמות אהובה מהתנך: תנ"כ זה בולשיט 13. שמאלני/ ימני? שונא פוליטיקה 14. סרט אהוב: מתלבט קשות.. סאות'פארק ו8 מייל נראה לי 15. ספר אהוב: טרילוגית חומריו האפלים 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, חולצה שחורה וסווטשרט אפור ענק 17. מקצוע לימודים אהוב: תקשורת 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה 19. כיתה: י' 2 20. מגמת לימוד: תקשורת 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: מור (21) עדי (13... נדמה לי) 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אברמי!! 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חביתה/חמאת בוטנים עם ריבה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 45 26. באיזה מקצוע זה היה? ספרות 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? לפני שבוע בערך אכלת משהו? בבוקר
שרת? NEVER שמעת גלגלצ? יום שישי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן.. עשית קניות? יותר מזמן היית חולה? עכשיו נחתכת? היום ראית סרט? יום שבת החזקת תינוק? לפני שבועיים נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה? היום הכנת שיעורים? אואה... מזממממן נסעת ברכבת? יום שבת היית במסעדה? יום שבת (מקס ברנר
) לא ישנת כל הלילה? בסוכות 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי.. סופשבוע! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סווטשירט ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל.. שונא את הארץ אולמרט או עמיר פרץ? שונא פוליטיקה חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים
אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?ברור שפטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? ערבים.. אני מתעב חרדים מתנחלים או ערבים? ^ 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיעשו מה שבא להם ברית מילה: שונא יהדות, אז נגד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: שונא פוליטיקה אולמרט: שונא פוליטיקה מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: שונא פוליטיקה לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif יובל לאהוב שאלונים ../images/Emo3.gif

1. שם: יובל. 2. גיל: 15 ו10 חודשים עוד כמה ימים :) 3. תאריך לידה: 25.3.91 4. כינוי: יובי, יובלי, יוב יוב.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? יעל (כי ככה היו אמורים לקרוא לי בכלל וזה שם של בנות תודה לאל), או רוני (כי זה מסתדר עם השם משפחה ממ/ש יפה) 6. שם אהוב לבנים: רועי 7. שם אהוב לבנות: יעל 8. אוכל אהוב: עוגיות שוקולד של מיסיס פיךדס
9. צבע אהוב:סגול, כחול.. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור
11. דמות אהובה מסרטי ילדים: אנערף 12. דמות אהובה מהתנך: חחחח. אמממ יובל בן תובל קין
13. שמאלני/ ימני? בידיים? גם וגם. 14. סרט אהוב: כל הזמן משתנה, עזבו
15. ספר אהוב: די.. אממ. ספרים של לואיז רניסון
16. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה ורודה. סקסי, אה?
17. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית, מתמטיקה, ערבית, קולנוע, היסטוריה. לא משנה
18. מקצוע לימודים שנוא: ספורט!! (ודווקא אני עושה התעמלות כמעט כל יום. פשוט בבצפר זה חרא.) 19. כיתה: י'6 20. מגמת לימוד: עיוני (מקצועות הגברה: קולנוע וערבית) 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: איתי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אסנת
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה לבנה!
25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 93 במועד ב' במתמטיקה. 26. באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני חצי שעה.. רציתי לחפוף נו! נרדמת בשיעור? חחח לא יודעת. פיזיקה כיתה ט'? הרצאות במצויינות נחשב? אכלת משהו? לפני שעתיים בערך שרת? אני כל היום שרה
שמעת גלגלצ? אני באמת צריכה להדליק רדיו. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא מזמן
. אני תמיד אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם. עשית קניות? יום שבת לפני שבועיים! היית חולה? חנוכה וקצת אחרי. נחתכת? חחח לא מזמן. אין לי שמץ ממה ראית סרט? יום שבת. "בבל"- לכו לראות. החזקת תינוק? לא מחזיקה תינוקות בשום אופן. נסעת באוטובוס? ההסעה הביתה היום חיבקת מישוה? הוו. בבצפר [: הכנת שיעורים? בקושי נותנים ש"ב נסעת ברכבת? פסח שנה שעברה? חחח היית במסעדה? יום שישי. לא ישנת כל הלילה? בחופש הגדול. 28. זה או זה: אללה תפוז או תפוח? תפוח! מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חח לא יודעת לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי. שבת או יום חול? שבת
יום ראשון או יום חמישי? חמישי! נגמר השבוע
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. הלו. מבחן או עבודה? עבודה. מתמטיקה או אנגלית? לאאאאאא. אל תעשו לי את זה!! אולי אנגלית.
סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? די איזה בחירות קשות.. אני ממש לא יודעת. הצפון או הדרום? הצפון. החרמון או אילת? אילת! (איזה ניגוד
) חו"ל או הארץ? חו"ל לחופשות. אולמרט או עמיר פרץ? עמיר בגלל השפם!
חסה או כרוב? איכס חמוצים או זיתים? איכס אפרסק או שזיף? איכס מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? WTF? וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז? תפוז :] אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? Cosmo Girl
חרדים או ערבים? ערפיייים. מתנחלים או ערבים? ערבים. חחחח
29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: בעד בערך פסיכומטרי: בעד? ההתנתקות: בעד? אולמרט: אנערף מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד! מו"מ עם הפלשתינים: בעד

במקום להכין שעורים ../images/Emo9.gif

1. שם: שירלי 2. גיל: עוד שלושה שבועות ויומיים בת 16 3. תאריך לידה: 14.2.91 4. כינוי: שירלוש 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אריאל 6. שם אהוב לבנים: רפאל, בנימין 7. שם אהוב לבנות: אריאל 8. אוכל אהוב: פיצה 9. צבע אהוב: סגול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: שלגיה 12. דמות אהובה מהתנ"ך: יש הרבה 13. שמאלני/ ימני? שמאלית 14. סרט אהוב: פיתוי לא חוקי 15. ספר אהוב: שני ירחים / שרון קריץ' 16. מה אתה לובש עכשיו? בגדים 17. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה, מדעי החברה וביולוגיה 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה, לשון וחנ"ג 19. כיתה: י'5 20. מגמת לימוד: ביולוגיה, מדעי החברה וערבית 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: דפנה 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אביבה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא לוקחת אוכל לביה"ס 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 91 26. באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? ביום רביעי שעבר אכלת משהו? עכשיו, לועסת מסטיק שרת? לא יודעת שמעת גלגלצ? ^^ אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? אתמול קניתי שתייה בבית קפה, אם זה נחשב ^_^ היית חולה? שבוע שעבר נחתכת? - ראית סרט? יום שישי שעבר החזקת תינוק? - נסעת באוטובוס? שלישי שעבר חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? זה יקרה עוד כמה דקות חחח נסעת ברכבת? אלף שנה היית במסעדה? אתמול בבית קפה לא ישנת כל הלילה? לא קרה עדיין מקרה כזה 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף, כמובן לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? כמובן להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? זה כ"כ תלוי. אם זו עבודה חופרת - עדיף מבחן מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א, העיר שלי
הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? החרמון חו"ל או הארץ? תלוי אולמרט או עמיר פרץ? שניהם לא חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? שניהם אפרסק או שזיף? שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל
וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? אין לי בעיה עם שניהם מתנחלים או ערבים? כנ"ל 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: עדיין אין דעה ההתנתקות: בעד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: בעד

2nd me

New member
><

1. שם: בר. 2. גיל: 15. 3. תאריך לידה: 2.5. 4. כינוי: 2nd me. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? בר, אני מניחה. 6. שם אהוב לבנים: עידן, אביב. 7. שם אהוב לבנות: עדן, תום. 8. אוכל אהוב: מרק. 9. צבע אהוב: אדום, כחול, שחור. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: פיטר פן. 12. דמות אהובה מהתנ"ך: אלוהים. P: 13. שמאלני/ ימני? במרכז, איפה שהוא. 14. סרט אהוב: אבודות והוזות, נכון לעכשיו. 15. ספר אהוב: צילה של הרוח, נכון לעכשיו. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנס, גופיה, וחולצה. 17. מקצוע לימודים אהוב: תיאטרון. 18. מקצוע לימודים שנוא: לא יודעת.. כימיה נשמע לי די מיותר. 19. כיתה: י'..? 20. מגמת לימוד: אין לנו עדיין. שיעורי בחירה (משהו במקום) תיאטרון ותיאטרון בובות. 21. מס' אחים: שניים. 22. שמות שלהם: אור, כפיר. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אירנה. (קוצ'קוצ'!) 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חחח חמאת בוטנים. ^^ 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? המ... 100! 26. באיזה מקצוע זה היה? יהדות. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? חחח בשיעור קריאה באנגלית לפני בערך חודש וחצי. אכלת משהו? בצהריים. שרת? היום בבוקר.
שמעת גלגלצ? בדרך לביה"ס. (7 וחצי בבוקר.) אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול, אני חושבת. עשית קניות? לפני שבוע. היית חולה? עכשיו. נחתכת? אתמול. ראית סרט? היום בבוקר! "סבא טוביה" החזקת תינוק? מזמן מידיי.
נסעת באוטובוס? היום. חיבקת מישהו? היום. הכנת שיעורים? אתמול. נסעת ברכבת? 16.1. היית במסעדה? יום שבת. לא ישנת כל הלילה? אמ.. לפני שלושה שבועות בערך. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח. מלון או אבטיח? מלון. חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אף אחד. ): שבת או יום חול? שבת, בזמן האחרון. יום ראשון או יום חמישי? חמישי, בדר"כ. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם, דעא. מבחן או עבודה? מבחן! למי יש כוח לשבת על עבודה? מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? הצפון. החרמון או אילת? החרמון. חו"ל או הארץ? די תלוי. אולמרט או עמיר פרץ? לא יודעת, בחיי. חסה או כרוב? כרוב. חמוצים או זיתים? חמוצים. אפרסק או שזיף? שזיף, וואי. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל! וניל או שוקו? וניל. נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. כי הייתי שם. חרדים או ערבים? ערבים. מתנחלים או ערבים? מתנחלים של איזה צד? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. ברית מילה: בעד, כי אומרים שזה בריא ומפחית סיכויים למחלות מין למיניהן. לא בגלל משהו אחר. תלבושת בי"ס: בעד. פסיכומטרי: חלילה. שטויות במיץ. ההתנתקות: נגד. אולמרט: חחח לא מכירה אותו אישית. מסירת רמת הגולן לסוריה: עוד לא החלטתי. מצד אחד- מקום מדהים שכבשנו, ומצד שני - השלום הנשגב. מו"מ עם הפלשתינים: בעד. תמיד.

Nakuro

New member
../images/Emo215.gif^_^

1. שם: לאה. עובדים על כינוי חדש.
2. גיל: 15 ו4 חודשים. 3. תאריך לידה: 28.8 4. כינוי: Nakuro 5. איך היית רוצה שיקראו לך? המממ...לאדעת? 6. שם אהוב לבנים: - 7. שם אהוב לבנות: מיתר 8. אוכל אהוב: שוקולד 9. צבע אהוב: ורוד 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור לכלוך 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: המממ...זואי מדיג'ימון P: אני כמעט בטוחה שקראו לה זואי ._. 12. דמות אהובה מהתנך: אין P: 13. שמאלני/ ימני? נוטה לימני 14. סרט אהוב: שרק 2 15. ספר אהוב: שני ירחים של שרון קריץ' 16. מה אתה לובש עכשיו? קפוצ'ון ירוק בהיר, דגמח אפור ונעלי בית ^^ 17. מקצוע לימודים אהוב: ביולוגיה 18. מקצוע לימודים שנוא: אנגלית 19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: אין עדיין 21. מס' אחים: אחד יותר מידי 22. שמות שלהם: דני 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? יעל 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה צהובה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? שאלה טובה Oס.. נראה לי 93 26. באיזה מקצוע זה היה? בוחן באנגלית 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אמש X33 נרדמת בשיעור? מתישו לאחרונה...הייתי ממש עייפה ונרדמתי לכמה דקות XD אכלת משהו? לפני חצי שעה שרת? אתמול שמעת גלגלצ? לאדעת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? לפני הרבה זמן...): היית חולה? יום שישי נחתכת? מאיפה לי ראית סרט? לפני המון זמן החזקת תינוק? כנל נסעת באוטובוס? לפני שבוע חיבקת מישוה? היום הכנת שיעורים? אני אמורה להכין עשיו ש"ב בהיסטריה../: נסעת ברכבת? לפנ פול זמן....בפסח היית במסעדה? לפני שבוע לא ישנת כל הלילה?לפני שבוע ככה 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? הממ אח X: שבת או יום חול? חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מטמטיקה X_X סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? ישראל ^-^ אולמרט או עמיר פרץ? שניהם אותו חרא חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? איכס אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? איכס וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? לאדעת מתנחלים או ערבים? כנל 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: V ברית מילה: - תלבושת בי"ס: X פסיכומטרי: X ההתנתקות: X אולמרט: X מסירת רמת הגולן לסוריה: X מו"מ עם הפלשתינים: X

Gadook

New member
משעמם לי והמדריכה חופרת ../images/Emo3.gif

1. שם: מיכל 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 7.11.91 4. כינוי: מיכי 5. איך היית רוצה שיקראו לך? מיכ 6. שם אהוב לבנים: אורי 7. שם אהוב לבנות: ליאן 8. אוכל אהוב: סושי 9. צבע אהוב: סגול כהה 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: דרדסית
12. דמות אהובה מהתנך: דוד 13. שמאלני/ ימני? שמאלנית 14. סרט אהוב: Robin hood- men in tights 15. ספר אהוב: Enders game 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, נעליים שחורות של מיספיטס, סווטשירט לבן של ביה"ס. 17. מקצוע לימודים אהוב: ביולוגיה 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה
19. כיתה: י1 20. מגמת לימוד: כימיה/סוציולוגיה 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: אורי ונטע 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? דינה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שניצל
25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 89 26. באיזה מקצוע זה היה? ביולוגיה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? לפני.. שנה אכלת משהו? לפני 5 דקות שרת? היום בבוקר שמעת גלגלצ? בדרך לבצפר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום בשיעור ביולוגיה
עשית קניות? היום, הייתי צריכה תחתונים והיו לי שעתיים חופשיות ^^ היית חולה? לפני יומיים נחתכת? היום בשיעור ביולוגיה (בכוונה, בדקנו קרישת דם) ראית סרט? אתמול בצהריים החזקת תינוק? המון המון זמן נסעת באוטובוס? לפני 4 ימים חיבקת מישוה? לפני שעתיים הכנת שיעורים? לפני שבוע? נסעת ברכבת? לפני.. חמישה ימים היית במסעדה? לפני שבועיים לא ישנת כל הלילה? אתמול 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!! סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? תל אביב
הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? חרמון, ממ שלג... חו"ל או הארץ? חו"ל (Oh Canada
) אולמרט או עמיר פרץ? לא דעת. חסה או כרוב? כרוב. חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל (מיץ פטל בטעם פטל?!) וניל או שוקו? וניל (למרות שבעקרון, לא זה ולא זה.) נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? נמנעת. מתנחלים או ערבים? ערבים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: נגד
תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים:

nse

New member
../images/Emo122.gif זה ארוך!!

1. שם: נטע 2. גיל: 15 ומשהו 3. תאריך לידה: 19.8 4. כינוי: נטוש,נטשה 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אני אשאר עם השם שלי 6. שם אהוב לבנים: יונתן 7. שם אהוב לבנות: אלה, סיוון 8. אוכל אהוב: ספגטי 9. צבע אהוב:אדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: סינדרלה! 12. דמות אהובה מהתנך: רות 13. שמאלני/ ימני?מרכז 14. סרט אהוב: תעביר את הלאה? 15. ספר אהוב: וואו. יש המון 16. מה אתה לובש עכשיו? בגדים 17. מקצוע לימודים אהוב: שומדבר 18. מקצוע לימודים שנוא: כולם
19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: ביולוגיה 21. מס' אחים:2 22. שמות שלהם: אפרת ורותם 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? שירה
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבנ"צ 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? לאזוכרת 26. באיזה מקצוע זה היה? כנ"ל 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? היום אכלת משהו? לפני שעה שרת? אפ'עם שמעת גלגלצ? שבוע שעבר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני רגע עשית קניות? שבוע שעבר היית חולה? לפני חודשיים נחתכת?
לפני שבוע ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? שבוע שעבר נסעת באוטובוס? היום בבוקר חיבקת מישהו? לפני שעתיים הכנת שיעורים? מזמן! נסעת ברכבת? מזמןמזמן! היית במסעדה? חודש לא ישנת כל הלילה? חודשיים 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז! מלון או אבטיח? מלון [נאמיייי] חורף או קיץ? חורףחורףחורף!!!
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח[ות] שבת או יום חול? יומחול יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר! מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!
סוודר או מעיל? מעיל! ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? צפוןצפוןצפון!! החרמון או אילת?חרמון חו"ל או הארץ? הארץ כמובן אולמרט או עמיר פרץ?
חסה או כרוב? חסה! נאמי! חמוצים או זיתים? חמוציםםםם אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל, התפוזים מזעזע וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? לא ולא מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיהנו. ברית מילה:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות: כן ולא אולמרט: - מסירת רמת הגולן לסוריה:
לאלאלאלאלאלא!~! מו"מ עם הפלשתינים: -

My Dark Dream

New member
וואי זה ארוך.. טוב נו..../images/Emo9.gif

. שם:טל 2. גיל:16 וקצת 3. תאריך לידה:6.9.1990 4. כינוי:טול 5. איך היית רוצה שיקראו לך?לא אכפת לי 6. שם אהוב לבנים:אמנון /m\ המבין יבין 7. שם אהוב לבנות: לא יודע למה אבל אליזבת' 8. אוכל אהוב:שוקולד
9. צבע אהוב:כחול אני חושב 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: יגו ^^ 12. דמות אהובה מהתנך:אמממ.. נראה לי שמשה .. כי הוא היכה בסלע XD 13. שמאלני/ ימני?שמאלני 14. סרט אהוב:וואו.. אממ לא יודע 15. ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון.. או הארי פוטר...XD 16. מה אתה לובש עכשיו? כלום
.. סתםסתם!!.. ג'ינס וחולצה ארוכה.. קר לי 17. מקצוע לימודים אהוב:אממ .. חינוך.. איזה שכונה.. י'4!!!! 18. מקצוע לימודים שנוא:מתמתיקה.. בלאעכס~! 19. כיתה:י'4 !!! ווואאאווווו.. ... התפשרנו על סמיילי..XD 20. מגמת לימוד:ערבית ומחשבים 21. מס' אחים:2 22. שמות שלהם:עדי ודורון 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?מזל
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?אני לא אוכל.. זה משמין.. סתםסתם.. אממ לא יודע.. שוקולד? 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?52 26. באיזה מקצוע זה היה?לשון :S 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני חמישה חודשים נרדמת בשיעור?אתמול אכלת משהו?לפני שבוע שרת?היום בצהריים שמעת גלגלצ?לא זוכר..P: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לא רוצה לדבר על זה.. עשית קניות?לפני הרבה זמן היית חולה?עכשיו.. :( נחתכת?לפני הרבה זמן..P: ראית סרט?אתמול החזקת תינוק?שנים כבר נסעת באוטובוס?חודש.. חיבקת מישוה?היום הכנת שיעורים?מזה? נסעת ברכבת?שנים לא נסעתי ברכבת היית במסעדה?לא זוכר לא ישנת כל הלילה?לפני חודש 28. זה או זה: תפוז או תפוח?שוקולד מלון או אבטיח?שוקולד חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת!! יום ראשון או יום חמישי?איכס.. לא יודע.. חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי מבחן או עבודה?עבודה! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!!1... נינה שליטה~!! סוודר או מעיל?מעיל ירושלים או ת"א?ת"א!! הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?חרמון חו"ל או הארץ?חו"ל!! אולמרט או עמיר פרץ?עובדיה מכוכבי השכונה חסה או כרוב?שוקולד חמוצים או זיתים?שוקולד אפרסק או שזיף?שוקולד מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?ש-ו-ק-ו-ל-ד!! וניל או שוקו?ביחד^^ נענע או תפוז?שוקולד.. אתם לא שומעים? אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים?ערבים מתנחלים או ערבים?ערבים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:כן
ברית מילה:כן תלבושת בי"ס:לא פסיכומטרי:כן ההתנתקות:כן אולמרט:שווה תחת מסירת רמת הגולן לסוריה:לא מו"מ עם הפלשתינים:כן! איייי סייימתי^^

למעלה