שאלוןןן

יחסית קצר.. אז נענה../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

1. שם: רינת 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 5.12.91 4. כינוי: 5. איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת 6. שם אהוב לבנים: 7. שם אהוב לבנות: 8. אוכל אהוב: פסטה ברוב שמנת עם פטריות 9. צבע אהוב: אדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? ורוד 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: יש כמה.. אממ אי-אה.. החמור =] 12. דמות אהובה מהתנך: אה? משה? D: 13. שמאלני/ ימני? ימנית 14. סרט אהוב: יש כמה 15. ספר אהוב: כנ"ל 16. מה אתה לובש עכשיו? חולצה בצבע ורוד פוקסיה קצרה ומכנס שחור של הנס 17. מקצוע לימודים אהוב: מדע"ח 18. מקצוע לימודים שנוא: הכל!.. אממ שיהיה לשון 19. כיתה: י'3 20. מגמת לימוד: שנה הבאה מגמה.. 21. מס' אחים: אחות אחת 22. שמות שלהם: מירית 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? דרורית 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? בבוקר אני בד"כ אוהבת איזו עוגייה..P: 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 69 =[ 26. באיזה מקצוע זה היה? ספרות 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? זה קורה לי כמעט כל יום..חח אכלת משהו? בצהריים שרת? בכיתה היום.. שמעת גלגלצ? בבוקר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? סוף שבוע היית חולה? לא זוכרת נחתכת? לפני שבוע ראית סרט? יום שבת.. בקולנוע- "החופשה" החזקת תינוק? לא זוכרת נסעת באוטובוס? היום כשחזרתי הבייתה מביצפר. חיבקת מישוה? באוטובוס..חברה שלי שלא ראיתי מלא זמן.. הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? לא זוכרת היית במסעדה? יום שישי.. מקס ברנר לא ישנת כל הלילה? איזה חופש אחד.. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? אולמרט חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? לא אוהבת פטל.. וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? לא זוכרת מה יש לי בבית חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: בעד

יובל לאהוב שאלונים! (לא שאני יובל)

1. שם: תמיר 2. גיל: 15 ו-9 חודשים 3. תאריך לידה: 23.4.91 4. כינוי: יערי 5. איך היית רוצה שיקראו לך? תמיר. או יערי. מה זה משנה. 6. שם אהוב לבנים: אורן, יואב, יונתן 7. שם אהוב לבנות: מאיה, עדי 8. אוכל אהוב: סטייק/פיצה. אי אפשר לבחור
9. צבע אהוב: כחול בגלל הצבע, צהוב בגלל הקבוצה 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור-אפור כזה... 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה 12. דמות אהובה מהתנך: יונה הוא חביב. ריאליסטי קצת. 13. שמאלני/ ימני? שמאלני 14. סרט אהוב: אין לי מושג... משתנה כל הזמן. 15. ספר אהוב: המשחק של אנדר
16. מה אתה לובש עכשיו? כלום! מכנסיים וחולצה... 17. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית, צרפתית, פיזיקה, מתמטיקה 18. מקצוע לימודים שנוא: כימיה, וגם ספרות אני לא ממש אוהב. 19. כיתה: י' (4) 20. מגמת לימוד: עוד לא בחרנו 21. מס' אחים: 0 22. שמות שלהם: מוסטפה, דונלד, גבריאלה 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? יוחאי (מחנך, מן הסתם) 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה לבנה (וזה לא סנדוויץ'! זה צנים!) 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 90 26. באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? ממש נרדמתי? הייתה פעם אחת שאני זוכר לפני שנתיים או משהו כזה... אכלת משהו? לפני כמה שעות אכלתי קלמנטינה. תכף ארוחת ערב
שרת? סביר להניח שבאחת המקלחות האחרונות... שמעת גלגלצ? באוטו חזרה מהטניס אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאימא! אתמול או היום, משהו כזה עשית קניות? די מזמן... היית חולה? לצערי, לא די מזמן. לפני כמה ימים נחתכת? לא זוכר... לא בזמן האחרון, לפחות לא באופן רציני ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? מי זוכר
נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה? היום הכנת שיעורים? היום נסעת ברכבת? שוב, מי זוכר... הרבה זמן
היית במסעדה? אתמול לא ישנת כל הלילה? בחופש הגדול 28. זה או זה: תפוז או תפוח? וואו! קשה. תפוח. מלון או אבטיח? אבטיח, למרות שאני לא מת על שניהם... אבל אבטיח. חורף או קיץ? חורף, אבל גם קיץ חביב לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי אח, אז כנראה שעדיף לריב עם מישהו דמיוני לא? שבת או יום חול? שבת כי חופש, אבל גם הכל סגור... יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה בגלל המורה, אנגלית בגלל המקצוע סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א
הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? בסופו של דבר - תמיד הארץ. אולמרט או עמיר פרץ? עמיר פרץ, למרות שאני ממש לא מאמין בדרך הכלכלית שלו... חסה או כרוב? חסה לעד. חמוצים או זיתים? חמוצים, אבל גם זיתים זה טעים... אפרסק או שזיף? שניהם מגעילים מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? נענע אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? ערבים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: בעד מו"מ עם הפלשתינים: בעד

Right on Time

New member
טוב../images/Emo6.gif ננסה למה לא...

שם: דניאל גיל: 16 פחות יום תאריך לידה: 23.1.1991 כינוי: דוקרץ', דנישש, דושה, דבנביאבל, ניאל, ד-ניאל והרשימה לא נגמרת... איך היית רוצה שיקרוא לך?: דניאל זה שם מצוין אין לי בעיות איתו... שם אהוב לבנים: זיו שם אהוב לבנות: אלינור אוכל אוהב: אוכל של אמא!! צבע אהוב: ירוק(וכחול לא יכולה להחליט) באיזה צבע המקלדת שלכם?: אמממ המקשים שחורים ומסביב כסף כזה...) דמות אהובה מסרטי ילדים: זוכרים את ארץ התינוקות?... אז התינוק הבלש עם המעיל והכובע חחחח... לא זוכרת איך קוראים לו.. חחחחח דמות אהובה מהתנ"ך: דניאל שמאלני/ ימני? אהה ימנית נוטה למרכז..(אחרי הכול גרה ברמת הגולן...) סרט אהוב: חלף עם הרוח מאת לובשת עכשיו: חח ג'ינס עם חולצה ירוקה מגפיים ומעליהם סינר.. (אני מכינה עוגה) מקצוע לימוגים אהוב: ביולוגיה כימה מקצוע לימודים שנוא: לשון כיתה: י'4 ... שרק במקרה זה גם כיתת המצטינים... לא יודעת איך נפלתי לשם... מגמות לימוד: ביולוגיה כימיה מספר אחים: 3 השמות שלהם: הדס דנה דור איך קוראים למחנך שלך: אהוד (סטלן ברמות!! חחחח) מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אמממ חביתה? כמה קיבלת במבחן האחרון?: 94 באיזה מקצוע זה היה? ביולוגיה מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? אף פעם לא באמת הצלחתי... רק הנחתי את הראש על השולחן והתעלמתי מהמורה... פעם אחרונה לפני שבוע נדמה לי אכלת משהו? ברגע זה ממש שרת? אני לא שרה לא כדי... שמעת גלגלצ? אממ בדרך הביתה היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאמא שלי.. עשית קניות? חחח כן יום שלם.. לא מזמן חזרתי היית חולה? לפני שבועים- שפעת קשה אוווו כמה שאלות!! תסלחו לי שהפסקתי?... התחלתי אופטימית הגעתי לאמצע מיואשת!!! אבל אחלה שאלון כול הכבוד למשקיעה!!!

Aline In Chains

New member
יאללה אני..

1. שם: אלין. 2. גיל: עוד פחות מחודש, 16. 3. תאריך לידה: 05.02.1991 4. כינוי: אלין אין צ'יינס. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אליס או מש'ו..:] 6. שם אהוב לבנים:יובל,סתיו,טל,דניאל,דילן.. 7. שם אהוב לבנות:יובל,סתיו,דניאל,דילן.. 8. אוכל אהוב: לאדעת
9. צבע אהוב:שחור,ירוק,וסגול מסויים. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור.. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: לא יודעת :] 12. דמות אהובה מהתנך: פחחחח 13. שמאלני/ ימני? ימנית. 14. סרט אהוב:שר הטבעות,ארמגדון,שיש הפוך,טרויה.. 15. ספר אהוב: דור הפרוזק. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנס שחור,וחולצה אדומה של פוקס.. 17. מקצוע לימודים אהוב:היסטוריה 18. מקצוע לימודים שנוא:לשון..... 19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: תקשורת.. 21. מס' אחים: 0 22. שמות שלהם: - 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? חנה חחחח... 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שומדבר. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?77. 26. באיזה מקצוע זה היה?אנגלית. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול. נרדמת בשיעור?פעם... אכלת משהו?לפני שעה וחצי.. שרת? לפני שניייה.. שמעת גלגלצ? מזמן.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עכשיו.. עשית קניות? שלשום.. היית חולה? כל החודש הייתי חולה... נחתכת? לא זוכרת ראית סרט?אתמול.. החזקת תינוק?לפני מאה שנה. נסעת באוטובוס?היום חיבקת מישוה?היום:] הכנת שיעורים?לפני שנתיים נסעת ברכבת?יום שלישי היית במסעדה?לא זוכרת לא ישנת כל הלילה?לפני כמה זמן.. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? איכססססס מלון או אבטיח? אבטיח:]] חורף או קיץ? חורף:] לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי אחים P: שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? דרום. החרמון או אילת? חרמון. חו"ל או הארץ?חו"ל. אולמרט או עמיר פרץ? מאיפה לי.. חסה או כרוב? חסה:]]] חמוצים או זיתים? חמוצים:] אפרסק או שזיף?אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל. וניל או שוקו?שוקו. נענע או תפוז?תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. מעריב או ידיעות?מעריב. חרדים או ערבים?כלום. מתנחלים או ערבים?כלום. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בכיף ברית מילה: כן? תלבושת בי"ס: לאאאאאאאא פסיכומטרי: לאא ההתנתקות: לא יודעת.. אולמרט: מה אכפת לי... מסירת רמת הגולן לסוריה: לא אכפת לי.. מו"מ עם הפלשתינים:הא?

עונה..[חדשה בפורום]

1.הדר 2.בת 16 ושבוע 3.כ"ח טבת 14.1 4.האאדר[יעני במלעל במקום במלרע] 5.הדר זה נחמט.. 6.אוהד 7.שיר,מור 8.פיצה 9.סגול,כתום 10.שחור 11.קונדסון מהדרדרסים 12.דבורה הנביאה,יעל אשת חבר הקיני 13.ימנית 14.גריז,שומר הראש,ריקוד מושחת,צלילי המוזיקה,הלהקה 15.כמעין המתגבר,הארי פוטר 16.חולצה תכלת,חצאית ג'ינס 17.לשון,אנגלית,ערבית 18.תנ"ך,מתמטיקה 19.י'1 20.בצפר מוזר-בכתה י' יש רק מסלולים.אז אני במסלול מדעי. 21.יש לי 2 אחים.כה מענין 22.לא מענינכם 23.שולי 24.שוקולד השחר. 25+26:קבלתי 92 באנגליץ!! מתי בפעם האחרונה התקלחת?אתמול אחה"צ נרדמת בשיעור?אפעם אכלת משהו? היום בארוחת צהרים,בשעה 17:00 שרת?כל יום בנסיעות עם הMP ובבית עם המחשב שמעת גלגלצ?ארוחת צהרים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אהבה של בן ובת-אפעם,אהבת חברות-היום לחברה חמוטה שעזרה לי בש"ב עשית קניות?לפני כמעט חודש..כשולם נסעו לסמינריון... היית חולה?אני קצת חולה כל הזמן נחתכת?לפני שבועיים ראית סרט?ושוב,ביום של הסמינריון החזקת תינוק?ממזמן לא נסעת באוטובוס?יום חמישי חיבקת מישוה?חברה היום בבוקר הכנת שיעורים?היום אחה"צ בלשון[בעע] נסעת ברכבת?ממזמן מזמן לא היית במסעדה?ושוב,בסמינריון לא ישנת כל הלילה?ממזמן,בשבועות... זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?מלון חורף או קיץ?גם וגם.. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח.. שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?תלוי..רוב המקרים להשתחרר מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית?אנגלית סוודר או מעיל?סווצ'ר ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?רק א"י אולמרט או עמיר פרץ?אפי איתם.זבולון אורלב. חסה או כרוב?גמבה חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל וניל או שוקו?וניל נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים.וכל עמ"י מתנחלים או ערבים?מתיישבים.כל עמ"י בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:נגד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:שום פנים ואופן. מו"מ עם הפלשתינים:שום פנים ואופן.

LilTink

New member
אז, באים לפה הרבה? [תקראו, זונות!]

כאן לילך ומאיה משדרות DDDD: 1. שם: מאיה. ולילך.
2. גיל: 15 D: 3. תאריך לידה: 30.18.91 XDDDD 4. כינוי: מאיוווווו. ולילך. :| 5. איך היית רוצה שיקראו לך? סדריק!!1 6. שם אהוב לבנים: שימי! 7. שם אהוב לבנות: שמואלה DDD::::: 8. אוכל אהוב: חמאת בוטנים עם כפית.
9. צבע אהוב: אפור עכבר עם נגיעות בטטה. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? !7!ד 9!ק0*ה 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: טינקרבל. מאיה, סתמי. 12. דמות אהובה מהתנך: פורניליוס קיסר הפריקים. ומזל. 13. שמאלני/ ימני? באמצע D: [שמאלללללללל. לילך לא יודעת מהחיים שלה.] 14. סרט אהוב: הסרט שמאיה חיה בו XDDDDDDD 15. ספר אהוב: אני חושבת שלילך טיפה מזדהה עם הארי פוטר. היא קצת דומה לו. בעצם, היא יותר דומה לדובי היצור הזה. 16. מה אתה לובש עכשיו? כלום. יצאנו ממקלחת לוהטת משותפת. באסה שלא הייתם פה. [פפ. מאיה רוצה אותי.] 17. מקצוע לימודים אהוב: נגרות. ושייטות מודרנית. ומוטי.
18. מקצוע לימודים שנוא: תולדות הפינגווינים. 19. כיתה: י' פריקים. 20. מגמת לימוד: תאס"מ פפפפ. 21. מס' אחים: יותר מדי. [יותר מדי שעדיין בחיים]. 22. שמות שלהם: ציפה דריפה ימפמפוניץ יאק צידרק צידרק צידרוני. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? מזלללללללללללללל.
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד ומלפפונים חמוצים [לילך בהריון]. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 162. 26. באיזה מקצוע זה היה? לשון לאישון [ולא מדובר בשפה והבעה, כן?;]] מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני 5 דקות, נו. עכשיו דיברנו על זה. נרדמת בשיעור? תולדות הלשון. אכלת משהו? קצת מעורפלות עדיין מהאלכוהול במקלחת, אבל נראה לי היה איזה עירוב של קונדומי שוקולד. שרת? בארור. "מגרד לי בגבב, מגרד לי עכשיווו, מגרד לי איפה שהחזיהההה...." פפ. שמעת גלגלצ? איכ, מסחור. חה. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? למאיה, במקלחת.
עשית קניות? קנינו מסכות סאדו אתמול. רייט, לילך? כמדומני והיה גם איזה שוט. היית חולה? כשמאיה הציעה שנלך לקנות אביזרי סאדו נהייתה לי בחילה קלה. נחתכת? אימווווווווווווווווו. אללה סכינים שלא חותכות. ראית סרט? כחול. דה. החזקת תינוק? בבטן D: נסעת באוטובוס? איזו שאלה מטומטמת. נולדתי באוטובוס. חיבקת מישוה? אני מצטערת, אני חושבת שלילך תסכים איתי כשאומר שהיו טיפה יותר מחיבוקים...*מהנהנת* הכנת שיעורים? חחחחחחחחחחחחההההההההה. נסעת ברכבת? ברכבת הטלטלות של חיי! היית במסעדה? לי וללילך יש מסעדה משלנו, היא נקראת "בית הסנאים של סימה". לא ישנת כל הלילה? הלילה, נכון מאיה?
28. זה או זה: [זה!] תפוז או תפוח? תפוזוח. מלון או אבטיח? קיווי! חורף או קיץ? אביב. [מאור!] לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם מאיה, רק בשביל המייקאפסקס.
שבת או יום חול? חחחחחחח אמרתם יום חול חחחחח. יום ראשון או יום חמישי? סתמו. אללה מוטי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? זה לא משנה, פעם אחרונה שהגענו לבצפר היתה בשנת תרל"ח. [מאיה חשה קשוחה בשנית.] מבחן או עבודה? יעלו! מתמטיקה או אנגלית? נינה חנינא! סוודר או מעיל? למה להתלבש בכלל? יש לי את מאיה
ירושלים או ת"א? עזה. הצפון או הדרום? עזה. החרמון או אילת? עזה? סתם, קרית הומו. [לא מצחיק, מאיה.] חו"ל או הארץ? UWC XDD אולמרט או עמיר פרץ? פפפפפ. איש קרח ואיש עם שפם מצחיק. חסה או כרוב? צנונית D: חמוצים או זיתים? חמוצים. עם שוקולד. אפרסק או שזיף? אפרשזיף. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל בטעם תפוזים? מיוחדים אתם שם בעזה. וניל או שוקו? תותשדה. [יעלו!] נענע או תפוז? תאאאאאפוז. פריקיםםםם. אייסיקיו או מסנג'ר? סקייפי XDD מעריב או ידיעות? עולמו של דיסני לפנים
חרדים או ערבים? פריקים. מתנחלים או ערבים? פריקים. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: או יה.
ברית מילה: או נו. :|
[נו באמת לילך, לא חבל על הסנטימטרים?] תלבושת בי"ס: נינה חנינא.
פסיכומטרי: מה זה ארוך, קשה ודופק בלונדיניות? XDDDD
ההתנתקות: אללה הוא אכבר.
אולמרט: חחחחחח אה יה.
מסירת רמת הגולן לסוריה: למי אכפת.
מו"מ עם הפלשתינים: ערבושים
345>

R o n 2 5 6

New member
אני לא מאמין שאני עונה על זה :S

1. שם:רון 2. גיל:15 וחצי 3. תאריך לידה: 5/7/91 4. כינוי:רון.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך?טוב לי עם השם שלי 6. שם אהוב לבנים:אין משהו מיוחד 7. שם אהוב לבנות:מור,יוליה 8. אוכל אהוב:יש יותר מדיי 9. צבע אהוב:אדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:באגס באני 12. דמות אהובה מהתנך: :S 13. שמאלני/ ימני?בעיני המתבונן.אני מנסה להיות בין זה לזה 14. סרט אהוב:יש כמה: ספייס ג'אם,שודדי הקאריביים וספיידרמן 15. ספר אהוב:"אל תגלה" של הרלן קובן 16. מה אתה לובש עכשיו?טרנינג 17. מקצוע לימודים אהוב:מתמטיקה 18. מקצוע לימודים שנוא:אנגלית 19. כיתה:י' 20. מגמת לימוד:פיזיקה 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם:רוצים גם את המפתח לבית? 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?... 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?נקניק/גבינה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?זה היה בפיזיקה אאל"ט,ו-100 26. באיזה מקצוע זה היה?ראו הודעה למעלה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?כמעט היום. אכלת משהו?היום לפני איזה שעה וחצי שרת?לא יודע :S שמעת גלגלצ?וואו,זה לא עשיתי הרבה זמן אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?גם הרבה זמן :S עשית קניות?בסופר נחשב?אם כן,אז לפני יומיים בערך היית חולה?לפני שבועיים נחתכת?שבוע שעבר ראית סרט?היום(בטלוויזיה) החזקת תינוק?לפני הרבה זמן.. נסעת באוטובוס?היום חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל...היום! נסעת ברכבת?לפני כמה חודשים טובים היית במסעדה?לא יודע לא ישנת כל הלילה?לא זוכר 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה! סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?שאלה קשה הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?ארץ.אני צבר,לא כמוכם שגדלתם על ויסוצקי
אולמרט או עמיר פרץ?חייב לבחור?
חסה או כרוב?חסה חמוצים או זיתים?גם וגם אפרסק או שזיף?גם וגם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?... מתנחלים או ערבים?... 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:אין לי בעיה עם זה.במיוחד עם הלסביות
ברית מילה:
תלבושת בי"ס:לא פסיכומטרי:
ההתנתקות:לא אולמרט:לפני חצי שנה חשבתי כן.עכשיו כבר לא.. מסירת רמת הגולן לסוריה:
מו"מ עם הפלשתינים:יותר מדיי שאלות פוליטיות לשאלון אחד =/

אניי../images/Emo110.gif

מה אני עושה במקום לישוןן:\\ 1. שם:לירון 2. גיל:16 וקצת 3. תאריך לידה:24.9 4. כינוי:לירונע 5. איך היית רוצה שיקראו לך?לאיודעת 6. שם אהוב לבנים: 7. שם אהוב לבנות: 8. אוכל אהוב:ספגטי 9. צבע אהוב:כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?אפור? 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:פוקהונטס 12. דמות אהובה מהתנך:אע? 13. שמאלני/ ימני?באמצע 14. סרט אהוב: 15. ספר אהוב: 16. מה אתה לובש עכשיו?פיגמה 17. מקצוע לימודים אהוב:קורס מד"א? חחחחח סתם 18. מקצוע לימודים שנוא:הכל בערך 19. כיתה:י'5 20. מגמת לימוד:מחול ומדעי החברה 21. מס' אחים:4 22. שמות שלהם:תומר רעות ושי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?אלונה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?קוטג' עם עגבניה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?ממ 83 בתנך 26. באיזה מקצוע זה היה?תנך 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?עכשיו נרדמת בשיעור?לאיודעת אכלת משהו?מקודם שרת?חח מקודם שמעת גלגלצ?לאזוכרת נראלי בשבת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?ממ לאזוכרת עשית קניות?לא עשיתי? היית חולה?לא הייתי השנה נראלי נחתכת?האמת שלפני כמה ימים ראית סרט?היום פוקהונטס חח החזקת תינוק?פיייי נסעת באוטובוס?מקודם חזרתי הביתה.. חיבקת מישוה?בבוקר הכנת שיעורים?חחחחחחחח נסעת ברכבת?אוהוו כשהייתי קטנה היית במסעדה?היום לא ישנת כל הלילה?כל החיים בערך 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח ירוק מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץץ!! תחזור כברר;[[ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח חח שבת או יום חול?אני כבר לא יודעת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם!! מבחן או עבודה?עבודהההה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה! 3 יחידות
סוודר או מעיל?סווצר שונאת מעילל ירושלים או ת"א?שניהם הצפון או הדרום?מזה עושים דווקא למי שגר במרכז??;[[ החרמון או אילת?אילתת חו"ל או הארץ?לאיודעת אף פעם לא הייתי בחול.. אולמרט או עמיר פרץ?צצ חסה או כרוב?אפחד חמוצים או זיתים?שניהם אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטלל וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בהצלחה ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד חח גם ככה אני כבר לא לובשת פסיכומטרי: ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: אני כבר לא מחוברת לעולם הזה..

FartherAway

New member
זהירות, חפירה. ../images/Emo13.gif

1. שם: יונתן. 2. גיל: 15 וכמה חודשים. 3. תאריך לידה: 21.9.1991 4. כינוי: יוני וכאלה.
5. איך היית רוצה שיקראו לך? אלמוג. XDD מאז שהייתי בן 8. 6. שם אהוב לבנים: אלמוג.
או מייקל.
7. שם אהוב לבנות: טל. 8. אוכל אהוב: לאיודע.
9. צבע אהוב: אין לי מושג. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן, בערך. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: קובו.
12. דמות אהובה מהתנך: אין. 13. שמאלני/ ימני? חסר דעה. :) 14. סרט אהוב: מלך האריות.
15. ספר אהוב: לא יודע. 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה קצרה. 17. מקצוע לימודים אהוב: תולדות האומנות, כל כך. 18. מקצוע לימודים שנוא: ערבית. מיום ליום. 19. כיתה: י'4. 20. מגמת לימוד: ערבית ואומנות. 21. מס' אחים: אחות גדולה ואחות קטנה. :) 22. שמות שלהם: עדי וגיל. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? מזל.
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא אוהב סנדוויצ'ים, רק פיתות. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 89 בלשון.
26. באיזה מקצוע זה היה? לשון. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה. נרדמת בשיעור? תולדות, לפני שבועיים. אכלת משהו? 6-7 שעות. שרת? בדרך אל שיר, אבל בקטנה.
שמעת גלגלצ? אצל שיר לפני כמה שעות. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני 17 ימים. עשית קניות? כמה שנים, באמאשלי. היית חולה? שבוע. נחתכת? אתמול. ראית סרט? שבוע בערך.
החזקת תינוק? חודש, משהו כזה. נסעת באוטובוס? היום בצהריים.
חיבקת מישוה? לפני שעתיים. הכנת שיעורים? חודש בערך? נסעת ברכבת? בגיל 8. היית במסעדה? שבוע. לא ישנת כל הלילה? חצי שנה
28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח. אבל רק אדום. מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי. מזל שאין לי. :) שבת או יום חול? יום חול. יום ראשון או יום חמישי? חמישי, למרות ששניהם נוראיים. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? מבחן. מתמטיקה או אנגלית? אנגליסטית. סוודר או מעיל? מעיל. ירושלים או ת"א? ת"א. אבל לבד. >< הצפון או הדרום? הצפון. החרמון או אילת? אמ. אילת. חו"ל או הארץ? חו"ל לחופשה, לחיות בארץ. אולמרט או עמיר פרץ? ששניהם ילכו לעזאזל. חסה או כרוב? אף אחד. חמוצים או זיתים? איכ על שניהם. אפרסק או שזיף? אפרשזיף.
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים.
וניל או שוקו? ריבת חלב.
נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. חרדים או ערבים? מה הקשר?
מתנחלים או ערבים? >< 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה: אין דעה. תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי: לאיודע. ההתנתקות: אין דעה. אולמרט: גם כן זה. מסירת רמת הגולן לסוריה: גם, אין דעה. מו"מ עם הפלשתינים: נו כבר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoFaRi1

New member
בא במקום

1. שם: נופר 2. גיל: 16 3. תאריך לידה:12.10.90 4. כינוי: נופי, נופ.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? נופי זה הרגל.. אז אני אוהבת. אבל באמריקה כולם קוראים לי נופר P: 6. שם אהוב לבנים: עידן. אבל יש עוד הרבה. 7. שם אהוב לבנות: מאי 8. אוכל אהוב: פיצה 9. צבע אהוב: 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? אנערף, רגיל כזה. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: במבי! 12. דמות אהובה מהתנך: 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: Stomp the yard
אבל יש סרטים עם יותר עמוק, אין לי כוח לחשוב :] 15. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנס שחור, חגורה לבנה עם מן ניטים כסופים כאלו, וחולצה אדומה עם כובע מאחורה וכיסים מקדימה... ויש בה גם לבן :]. הא תחתונים כחולים וחזייה ורודה עדינה כזאת. מצטערת שלא פירטתי
17. מקצוע לימודים אהוב: אומנות. 18. מקצוע לימודים שנוא: כימיה. 19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: אני בארה"ב. 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: שחף וקורן 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אין. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חביתה. אבל אני תמיד כמעט אוכלת עם קוטג' P: 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? D בפיינל בכימייה
26. באיזה מקצוע זה היה? נמ :] 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? שבוע ככה... סתם :] בבוקר. נרדמת בשיעור? לא מזמן. אכלת משהו?שעה ככה. שרת? מקלחת. למרות שנראה לי שהיום לא שרתי. בוקר והכל :] שמעת גלגלצ? הוו... מזמן P: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום. עשית קניות? לפני כמה ימים. היית חולה? מזמן. נחתכת? מזמן. ראית סרט? אתמול. החזקת תינוק? מזמן ]: נסעת באוטובוס? היום. חיבקת מישוה? אח שלי חיבק אותי כרגע P: הכנת שיעורים? קודם. חצי דף והתעייפתי, עלק הכנתי ]: נסעת ברכבת? ממ.. בניו יורק. היית במסעדה? שבוע ככה. לא ישנת כל הלילה? בסופ"שים זה דיי קבוע. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח. מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי, דה :] שבת או יום חול? שבת P: יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. סוודר או מעיל? מעיל. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? דרום. החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? כרגע אני אומרת הארץ ]: אבל אנערף. אולמרט או עמיר פרץ? חסה או כרוב? חסה. חמוצים או זיתים? לא מוחלטP: אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? וניל או שוקו? שוקו. נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? ידיעות. חרדים או ערבים? לא עונה על שאלות כאלו. מתנחלים או ערבים? כנ"ל 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: ממ.. לא החלטתי P: פסיכומטרי: ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים:

הי! מה הציונים בשאר

הפיינלס? אם תבכי יפה למורה לכימיה יש מצב שהוא יתחשב בפיינלס רק בתור מבחן אחד במקום שניים או משהו כזה.. ואניוואי זה יותר טוב מה-F שלי שנה שעברה:p

NoFaRi1

New member
שאר המבחנים הלכו מצוין :)

חח ולא נעים לי להתבכיין לו.. כי גם ככה הוא ויתר לי על המון דבריםP: אבל זה באמת בקטנה:]

אבל מצ'עמם לי!

1. שם: יעריתי 2. גיל:15 3. תאריך לידה: ל"ג בעומר 4. כינוי:יעריתי 5. איך היית רוצה שיקראו לך? יפעת 6. שם אהוב לבנים:ישי 7. שם אהוב לבנות:יהלי [דדדדדדדדדיי זה מקורי!] 8. אוכל אהוב:שוקולד ובשר 9. צבע אהוב:צהוב עולה 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבנבן אפרפר 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:אין 12. דמות אהובה מהתנך:חח שאול 13. שמאלני/ ימני?ימני 14. סרט אהוב:טיטאניק דא 15. ספר אהוב:אל תגיד 16. מה אתה לובש עכשיו?גופיה לבנה ארוכה, מעל סווטשריט חום וחצאית חומה 17. מקצוע לימודים אהוב:אלגברה 18. מקצוע לימודים שנוא:פיזיקה 19. כיתה:י 20. מגמת לימוד:אין 21. מס' אחים: 4 22. שמות שלהם: נו זה לא הכרחי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?אין 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מממ ריבת חלב 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 101
26. באיזה מקצוע זה היה?אלגברה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור? נמנתי קלות היום בקרמיקה... אכלת משהו?חצי שעה.. עוגה חלומייתת שרת?רבע דקה:p: שמעת גלגלצ? בקיץ חרשתי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאמא נחשב? עשית קניות?ממ וווווווואיי השופינג הרציני האחרון היה לפני שלשוה שבועות! היית חולה? ממ שנה ככה נחתכת?לא מזמן ראית סרט?שבועיים [סטפ אפ!] החזקת תינוק?בת 5 נחשב תינוק? נסעת באוטובוס?לפני שלושה שבועות חיבקת מישוה?רבע שעה הכנת שיעורים?לפני ארבעה ימים נסעת ברכבת?שניייים היית במסעדה?חנוכה 3 שבועות לא ישנת כל הלילה?בחופש [יאללה יאללה אני חנונית טוב!] 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח אדום שליגייתי מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץץץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אחות שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? ראשון ברור! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מקודם.כי אין פה שיעורים חופשיים מבחן או עבודה?מבחן מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל?מעיל חמים ופופי ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?צפון [הצפון הצפון פצצות לגבותתתת!! אחח ימי הקיץ המאושרים] החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ?הארץ אולמרט או עמיר פרץ? אפחד מהם חסה או כרוב?חסה חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? פיכס מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל מה השאלה וניל או שוקו?שוקו.. וניל בסטרבאקס זה איכס נענע או תפוז?נענע [בתור הצמח, כן?] אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות בגלל יאיר לפיד! חרדים או ערבים? וואי שאלה הזויה. אם זה נטורי כרתא אז ערבים, באופן כללי חרדים ברור מתנחלים או ערבים?מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:נגד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:נמנעת ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים:נגד [שאלות חסרות גיוון] קראת? תודיע!

NoFaRi1

New member
יש לכם ריבת חלב?!

אנחנו חיפשנו בכל מקום! וכל מה שמצאנו זה סירופ, שבכלל לא מזכיר את הטעם!

למעלה