שאלוןןן

natali2007

New member
עוננה על השאלון ה-1!!=]

שם: נטלי פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: 1.50 ומשו מידת נעליים:36 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות:יש -->3 בת כמה את נראית: לא יודעת.. תגידו אתם..חח משקפיים? יש גשר? קוביות חחח עבר פלילי: אין שפות: ערבית עיברית אנגלית ספרדית ופרסית חיחיחיחי הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ העיניים ניראה לי.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין דבר כזה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממ כרגע לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע לעבור דירה כבררר את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אבל אין אחד אז עוד ? חחח את/ה אוהבת רכבות הרים: כע זה כייף אבל במידה חחח את/ה הייתם בחו"ל: לא=[ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: גם וגם להרוג אנשים: תלוי מי חחח עישון אצל בני עשרה: אממ לא עניני שיעשו מה שבא להם.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד -->אם זה מה שהם מרגישים מי אני שיהיה נגד זה? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: אממ לא זכור לי.. אי פעם שיקרת: כשהייתי קטנה חיחיח אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: אולי.. השם שלך הופיע בעיתון: כע חחח גם הופעתי בטלוויזיה התחרטת על דברים שעשית: כל דבר שנעשה הוא לטובה! מכל דבר לומדים! צריך לשמוח שהוא בכלל קרה! חחח דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: אמממ ממתקי שוקולד (בעיקר מריר חחח) סרט מצויר: אממ יש הרבה קורנפלקס: עם השקדים האלו.. לא יודעת איך קוראים לו חחח מסטיק: אין כ''כ מעודף..,העיקר יהיה טעים ויהיה אפשר לעשות בו בלונים חחח צבע:ורוד=] יום בשבוע:שלישי ניראה לי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: טבעת או שרשרת.. חורף\קיץ: אביב חחח בחדר: מיטה מכתבה מחשב מדפסת פוסטרים יפים כאלו כל מיני פסלים ליופיי חחח כמו כל חדר רגיל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ לא זוכרת שמישו ישן אצלי במיטה חחחח ראה אותך בוכה: אממ לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: עם האחים שליי
צעק עליך: לא זכור לי שלח לך מכתב: באימייל? הרבה חחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כע.. אם נגיש שמתעטשים אז מה שאמרת נכון ואם נופל ריס אז לבקש משאלה כל אלו חחח אהבה ממבט ראשון? כע חיים שאחרי המוות? כע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא כ''כ.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? כע חחח למסיבת פיג'מות שהיה בכיתה ז' חחח בכית בסרט? הרבהההה!!!! אני רגשניתת היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? חחחח לא אולי כשהייתי קטנה כי הבנות תמיד סובלותתת!!! דברים אהובים שיר אהוב: אממ יש הרבה כאלה אין ספציפי אוכל אהוב: יש המוןןן תוכנית אהובה: פלורסיינטה ספורט אהוב: אמממ מחניים תחביב: טלוויזיה מחש לשיר לרקוד .... זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'סיי מקרטניי-->כי שלמות היא לא מילה גסה! עיתון אהוב: מעריב לנוער ניראה לי חח וסתם מה השעה עכשיו? 12.20או במ'ס שונים 00.20 תפוח או בננה? תפוח ושיהיה אדום חחח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ ללכת לעשות ת'שאלות השני חחח איזה ארוחה אחרונה אכלת?פיצצההה מחר מ-10 כבר אסור צריך לנצלל! תיכון או אוניברסיטה? תיכון!! אפילו יסודי חחח אתה משועמם/ת? לא כ''כ רעש אחרון ששמעת? אמממ לא יודעת של מה זה היה.. מוזר כזה .. של משו בבית חחח ריח האחרון שהרחת? פיצהה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי הרבה.. אבל זה שמתקשרים אלי ומופיע זה של מירי מסיקה באה אליכם מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?להרבה אנשים! נהנת מהשאלון?כע היה נחמד ספירושש תודע על השאלוןן!!

למעלה