שאלוןןן

גזניוס

New member
שאלוןןן

לעורר קצת את הפורום לא יזיק
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נהנת מהשאלון?

גזניוס

New member
עונההה../images/Emo122.gif

קצת בכללי שם: ספיר פירסינג: איןן קעקועים: איןן גובה: 1.68-9 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3-אחת מנישואים קודמים בת כמה את נראית: אממ 14-15 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: ברוור שפות: אנגלית צרפתית עברית וקצת ערבית=] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: ככה את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ לא דעת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אוליי את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוווד את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אממ לא דעת להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה בא לו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד יעשה מה בא לו.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית:הרבהה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבהה ממתק: קינדר בואנו
סרט מצויר: אמ...יש הרבהה קורנפלקס: לא דעת מסטיק: הובה בובה,מאסט.. צבע: לא דעת יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: לא דעתת חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב=] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ... ראה אותך בוכה: אח שלי הלכת איתו לסרט: כמה ילדים צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: =] האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כןן אמ כל מיני..זה עם החתולותת ולא זוכרת מה עוד.. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא דעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? שהייתי קטנה אוליי בכית בסרט?כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? אולי=] הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אממ דברים אהובים שיר אהוב: יש מלאא אוכל אהוב: אממ תוכנית אהובה: כל מיניי ספורט אהוב: לא דעת תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: קלי קלארקסוןן סימפל פלאןן ועוד מלאא עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 12:55 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? קשהה ...סתיו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא דעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? לא דעת אתה משועמם/ת? עכשיו?כן רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סורי של מדונהה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? .. נהנת מהשאלון?לא

יעל 13

New member
אנייייייייייייי

קצת בכללי שם: יעל פירסינג: יש...בגבה קעקועים: אין גובה: 1.74 בערך מידת נעליים: תלוי בנעל
צבע שיער: חום ככה...ולא שחור מיכל! אחים/אחיות: שתי אחיות בת כמה את נראית: חחחח 18
משקפיים? היום לי רק לבצפר אבל שברתי אותם
גשר? אין עבר פלילי: לא נראה לי
שפות: 3 הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? גובה נראה לי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עיניים...אני רוצה כחולות
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כל אחד שיעשה מה שטוב לו להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: חחחחחחחחח אני לא אגיב...אין לי זכות דיבור פה
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד..כל אחד שיעשה מה שטוב לו.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: יש מצב...לא זוכרת אי פעם שיקרת: כל אחד משקר אי פעם נעצרת: כמעט כמה פעמים... היית מאוהבת: נראה לי שבאמת מאוהבת אז פעם 1 נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: לא נראה לי שזה קרה... השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: לא יודעת סרט מצויר: מלך האריות!!!!!!!!!! קורנפלקס: אנאעראף מסטיק: לא יודעת צבע: כחוללללל יום בשבוע: לא יודעת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: לא יודעת חורף\קיץ: חורףף בחדר: מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי באה אליי אבמצע הלילה
ראה אותך בוכה: שתי חברות שלי... הלכת איתו לסרט: שוב..שתי חברות שלי... צעק עליך: חחחחחחח מי אם לא המורה לאנגלית
שלח לך מכתב: לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא... אהבה ממבט ראשון? אנאעראף..לא קרה לי... חיים שאחרי המוות? קצת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחח לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?כן!!בגן!!!! דברים אהובים שיר אהוב: רגע פרטי אוכל אהוב: פיצההההה תוכנית אהובה: עכשיו שאין אמ"ל אז נראה לי הש"ש ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לרכב על סוסים ולישוןןןןןןןןן זמר/זמרת/להקה אהובים: שירי מימון,נינט,מירי מסיקה,קלי קלארקסון ועוד... עיתון אהוב: בבוקר אני קוראת ידיעות וכל שבוע אני קוראת מעריב לנוער או ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 12:58 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולכת לחברה איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכרת...אכלתי אתמול תיכון או אוניברסיטה? שאני אהיה בשניהם אני אענה על זה אתה משועמם/ת? לעפמים
רעש אחרון ששמעת? שאחותי שרה!! ריח האחרון שהרחת? הכלבה שלי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי מושג איך קוראים לו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אדםםם
נהנת מהשאלון?כן

../images/Emo205.gif

קצת בכללי שם: רעות
פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.53
מידת נעליים: 37-38-39 צבע שיער: שטני! אחים/אחיות: כע, אחות ואח! בת כמה את נראית: 14
משקפיים? אין גשר? יש
עבר פלילי:
שפות: עברית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני אוהבת לאכול הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיניים
עיניים
צבע עור.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מזה? את/ה רוצה עוד פירסינג: לע את/ה אוהבת רכבות הרים: לע את/ה הייתם בחו"ל: כע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד
להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע
אי פעם בכית על בן: לע
אי פעם שיקרת: כע
אי פעם נעצרת: לע
כמה פעמים... היית מאוהבת: אפעם נשבר לך הלב: אפעם שברת לבבות: אפעם השם שלך הופיע בעיתון: פעם 1
התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל
ממתק: קינדר בוואנו סרט מצויר: עלילות בבאי
מיצי ומימי
המומינים
תינוקות בצמרת
המפחידנים
קורנפלקס: כריות
מסטיק: עגול
צבע: כחול, תכלת, ורוד, סגול יום בשבוע: שני
היום הכי לא מועדף: ראשון
תכשיט: טבעת
חורף\קיץ: חורף
בחדר: מחשב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: דודה שלי
ראה אותך בוכה: אמ, לוזוכרת
הלכת איתו לסרט: עינב
צעק עליך: אח שלי
שלח לך מכתב: לוזוכרת
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לעעע אהבה ממבט ראשון? לע יודעתתת חיים שאחרי המוות? לעע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? כע בכית בסרט? כע היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות? כע נכשלת במקצוע? כע הורידו אותך כיתה? לע הקפיצו אותך כיתה? לע רצית להיות המין השני? לע דברים אהובים שיר אהוב: יש מלאאא אוכל אהוב: יש מלאא תוכנית אהובה: יש מלאא ספורט אהוב: כדורסל, מחניים
תחביב: לראות טלוויזיה, לשחק המחשב..לראות שיר אחד שאני אוהבת בערוץ הופ
להלות עם חברות, לאכול
זמר/זמרת/להקה אהובים: שירי מימון, הראל מויאל - ת'שירים שלו, הראל סקעת, אממממ, מי עוד? עברי לידר..אס קלאב 7 עיתון אהוב: מקור לילדים
וגם פרומו, פנאי פלוס ורייטינג.. וגם עולמו של דיסני
וסתם מה השעה עכשיו? 13:01 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שותה מים
איזה ארוחה אחרונה אכלת? תפו"א ואורז
תיכון או אוניברסיטה?
אתה משועמם/ת? כע רעש אחרון ששמעת? את הגנן!! ריח האחרון שהרחת? את התפו"א והאורז איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אנלי פלאפון
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יהודה לוי
נהנת מהשאלון? חמדמד

מי האיש האחרון בדיוק..../images/Emo192.gif../images/Emo108.gif

שאמרת לו שאת אוהבת אותו והיתכוונת לזה??? טופי????
חחחחחחחחחחחחחח

auat

New member
עונה../images/Emo182.gif

שם:איאת פירסינג:לא קעקועים:לא גובה:1.60 מידת נעליים:130 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח בת כמה את נראית:15 משקפיים?לא גשר?לא עבר פלילי:לא נראה לכם?! שפות: ערבית ,עברית,אנגלית,ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?מתרגשת בקלות האם... את/ה דלוקה על מישהו:בטח את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא כלכך את/ה רוצה עוד פירסינג:לאא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: חס וחלילה עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אעע האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן חברה שלי אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת: כן מה לא?! אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:עכשיו נשבר לך הלב:לא שברתי לבבות:p שברת לבבות:כן:p
השם שלך הופיע בעיתון:כן עיתון בית ספר התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:א---ה----ב---ה ממתק:סוכריה סרט מצויר:פינוקיו קורנפלקס:אעע מסטיק:כןןןןןןן ביום אני אוכלת אלףףף צבע:צהוב שולטטט יום בשבוע:ראשון!! היום הכי לא מועדף:חמישי תכשיט:שעון חורף\קיץ:קיץ בחדר:מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:בת דודה שלי ראה אותך בוכה:כן הכתה שלי הלכת איתו לסרט:חברה שלי צעק עליך:אמא שלי
שלח לך מכתב:חבר שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות?יעני אם כן איזה?() אהבה ממבט ראשון?בטח חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אעע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כןן מלא הופעת בציבור בפיג'מה?לעע בכית בסרט?לא היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?בערבית 75 הורידו אותך כיתה?לאא הקפיצו אותך כיתה? לאא(ככה בסדר) רצית להיות המין השני?לאא שיר אהוב:בין כל הבלגן אוכל אהוב:שניצל תוכנית אהובה: """"כנגדכל הסיכויים""""" ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו?13:51 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?צהובבבב! סתיו או אביב?אביבבב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אשחק עם החתול! איזה ארוחה אחרונה אכלת?בטטה תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?לא עד לעכשיו רעש אחרון ששמעת?אמא שלי עוקת על אח שלי
ריח האחרון שהרחת?לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?לא עוצרת רוני מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אבא שלייייייי נהנת מהשאלון? כן מאוד
אוהבת המון

עוננענענענענענע../images/Emo192.gif../images/Emo108.gif

קצת בכללי שם:עינב פירסינג: לע וגם לא יהיה קעקועים: לע וגם לא יהיה גובה:1.66 וחצי מידת נעליים: חחחחחחחחחחח 42
צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 לע כולל אני בת כמה את נראית: 16-17 כולם אומרים לי את זה משקפיים? לע גשר? לע עבר פלילי: לע ח שפות: עברית, ערבית
, ספרדית, איטלקית ((לומדת)), ואנגלית לומדת גם הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים והשיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל ח האם... את/ה דלוקה על מישהו: לע ח את/ה רוצה לגור במקום אחר: כככעעע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לע
את/ה רוצה עוד פירסינג: לע את/ה אוהבת רכבות הרים: ככככעעעע
את/ה הייתם בחו"ל: לע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לע להרוג אנשים: תלוי מי ח עישון אצל בני עשרה: לע נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לע מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
לע האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לע זוכרת אי פעם בכית על בן: לע זוכרת אי פעם שיקרת: שקר לבן אי פעם נעצרת: לע כמה פעמים... היית מאוהבת: 100000000 פעמים
נשבר לך הלב: אפעם שברת לבבות: הרבה פעמים
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת או שתיים התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמיים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סלט זה ממתק? סרט מצויר: טרזזזןןןן קורנפלקס: רגיל מסטיק: אודם צבע: ורוד ותכלת
יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: מ כולם תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורררףף בחדר: מע האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ובעלה
ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: רעות נראלי ח צעק עליך: מע שלח לך מכתב: חיל האויר חחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לע אהבה ממבט ראשון? לע חיים שאחרי המוות? כע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לע כי אפעם לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? ככעע
ביום פיג'מות בכית בסרט? ממ כע היית על במה? ברוררר חשבת שאת\ה הולך למות? כע נכשלת במקצוע? כע
הורידו אותך כיתה? לע ח אבל אני בדרך
סתם ח הקפיצו אותך כיתה? לע רצית להיות המין השני? לעעעע דברים אהובים שיר אהוב: כולם אוכל אהוב: מ ספגטי וסלט
תוכנית אהובה: תלוי ספורט אהוב: כדורגל, וכדורסל תחביב: משחק זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל מויאל, שירי מימון, ולהקה: אס קלאב 7 עיתון אהוב: מע ח וסתם מה השעה עכשיו? 16:00 תפוח או בננה? שניהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנקות ת'חדר איזה ארוחה אחרונה אכלת? לפרט? סלט, אורז, תפחוי אדמה וכמו עוף כזה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאוד ח רעש אחרון ששמעת? מע ריח האחרון שהרחת? הריח של האוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "מילים יפות מאלה" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מיש'ו
נהנת מהשאלון? לע , ח סתם כע תודעעע

../images/Emo39.gifעונההההההההה../images/Emo9.gif

שם: נופרושששש פירסינג: לעע [למרות שהייתי רוצה באף] קעקועים: לעע גובה: 1.54 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: אממ 16 למרות שאמרו לי פעם 18!! משקפיים? יש בקרוב עושה עדשות גשר? יש עבר פלילי: אמממממממ אין!!! חח שפות: עברית מן הסתם חח אנגלית פרסית וספרדית חוחוו הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? בתכונות אממ עקשנות!! האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפפפפפפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לעעעעעעע!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לעע את/ה רוצה עוד פירסינג: אין את/ה אוהבת רכבות הרים: לעע את/ה הייתם בחו"ל: כעע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי מי חח סתםם נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד חס וחסססססה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לע אי פעם בכית על בן: אפחד לא שווה תדמעות שלי=] אי פעם שיקרת: מתי לא?! חחח שקרים לצורך מטרה טובה=] אי פעם נעצרת: לעע טפו טפו כמה פעמים... היית מאוהבת: לא ספרתי חחח נשבר לך הלב: לוידעת=/ שברת לבבות: לוידעת=/ השם שלך הופיע בעיתון: אממ 3? התחרטת על דברים שעשית: המוןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א=========ה==========ב=========ה!! ממתק: במבהה סרט מצויר: ארתור חחח קורנפלקס: כריות וטריקס יאמממממי מסטיק: תות צבע: תכלת יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:רביעי תכשיט:עגילים חורף\קיץ: קיץץץץץץץץץ בחדר: הכרית פוף שלי שקנו לי ליומולדת=] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אניייייייייי=] ראה אותך בוכה:המראה?! חחחחחחחח הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך:כלב נבח עלי נחשב?!חח שלח לך מכתב:המורה שליי!! היא שולחת לכולם תרגעו חח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? הרבהה אין לי כח לפרט אהבה ממבט ראשון?יאפפ=] חיים שאחרי המוות? אממ כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לעעעע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כעעעע הופעת בציבור בפיג'מה? כעעעעעע חח בכית בסרט? הרבהההההה היית על במה? הרבהה חשבת שאת\ה הולך למות? כעעעעעעעע נכשלת במקצוע? ולא באחד חח הורידו אותך כיתה? לעעעעעע טפו טפו הקפיצו אותך כיתה? לע רצית להיות המין השני? לעעעע בנות שולטות!!! דברים אהובים שיר אהוב: because of you אוכל אהוב:פיצה ושוארמה תוכנית אהובה:אמ"ל והאלופה ספורט אהוב: שחייה?! תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: הגיים בויז ושירי מימון! עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 8 תפוח או בננה? תפוח יש לי סיוטים מבננות!!! כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? קוט'ג חח תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לע רעש אחרון ששמעת? הודעה באייסי ריח האחרון שהרחת? בושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?ודרך המלך מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יודדדדדדדדדה [אני מושפעת מהחלום חיחי] נהנת מהשאלון?באאאאאאאארור תודעע=]

עונה... ../images/Emo26.gif

שם: שרית פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.58 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 אחיות חוץ ממני בת כמה את נראית: רגיל... משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: איןןן חחח שפות: עברית, אנגלית וספרדית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עקשנות... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא... ירושלים
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא חחחח את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ולא... את/ה אוהבת רכבות הרים: מפחייייד את/ה הייתם בחו"ל: לעע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם באמת אוהבים... להרוג אנשים: לאאא.. או שכן...
עישון אצל בני עשרה: לא! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מה? אי פעם בכית על בן: לא.. למה מי הם בכלל...
אי פעם שיקרת: כן..
כולם... אי פעם נעצרת: לא... חחח כמה פעמים... היית מאוהבת:
נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: ^^ השם שלך הופיע בעיתון: כן.. חחחח התחרטת על דברים שעשית: כן.. מלאאא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שרית
ממתק: ממ... שוקולד סרט מצויר: ארתור? מומינים? בבאייי... חחח קורנפלקס: כריות מסטיק: רגיל...
צבע: כחול/סגול יום בשבוע: רביעי/שבת היום הכי לא מועדף: ראשון... תחילת שבוע...
תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף... בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני אולי? ראה אותך בוכה: אמא שלי..
הלכת איתו לסרט: אחותי...
צעק עליך: אחותי
שלח לך מכתב: בת דודה שלי
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אמממ כןןן יש מלא.. אבל זה מפחיד... אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לאאא.. סתם שטויות האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן...
הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח אמממ עם בני דודים וכאלה.. וחברות.. חחח חפיף בכית בסרט? כן..
היית על במה? כן חחח חשבת שאת\ה הולך למות? כן... ומעדיפה לא לדבר על זה... נכשלת במקצוע? כן.. במבחן אבל לא בתעודה הורידו אותך כיתה? חחח לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לאאא! דברים אהובים שיר אהוב: כרגע דה ז'ה וו והביצוע של עמרי "רק בגלל הרוח"
אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: עכשיו רולאבוגן ספורט אהוב: כדורגל/שחייה תחביב: חברות/ מחשב/ לטייל... זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל מויאל יוסי אזולאי עמרי רוטברד שי גבסו ולירון לב... חחח עיתון אהוב: של ירושלים ומהנוער אז ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 22:16 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמממ... לא יודעת... איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים...
רעש אחרון ששמעת? אמבולנסים... ריח האחרון שהרחת? איזה בושם... עזבו... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא יודעת.. זה מסובך כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אני ישמור ת'תגובה לעצמי..
נהנת מהשאלון? כן.. היה נחמד תודה ספיר!

א2ישג

New member
עוננהנהנהנה!!!!!!!!!!

שם:אבישג פירסינג:לא קעקועים: לא גובה: 150 מידת נעליים:38 צבע שיער:שחור וחימצון בקצוות אחים/אחיות: 5 בת כמה את נראית: 13 משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי:לא שפות:עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אצבעות ברגלים האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:תלוי מי.... עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה!! ממתק:מילקי רק קצפת... סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס:קרנץ מסטיק:מאסט צבע:שחור יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:שני תכשיט:צמיד לרגל.. חורף\קיץ:אוהבת גם וגם בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אמא שלי הלכת איתו לסרט:חברה שלי צעק עליך:אח שלי הקטן שלח לך מכתב:הרשות השניה לטלויזיה ולרדיו האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות?לא אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן- ברור! הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אף פעם! דברים אהובים שיר אהוב:all the things she said-tatu אוכל אהוב:סלט תוכנית אהובה: אהבה מעבר לפינההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספורט אהוב:שחיה תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים:שירי מימון!! עיתון אהוב:לאשה וסתם מה השעה עכשיו? 12:19 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? שתיהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?פלאפל וציפס בבגט וסלט... תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת? אולי רעש אחרון ששמעת?הצלצול של הפלאפון שלאחותי ריח האחרון שהרחת? של אבקת כביסה של הכובע של הביביסיטר שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תלוי למי..אבל לרוב שירי מימון -כמה פעמים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אלה נהנת מהשאלון? מאוד!

../images/Emo110.gif

שם: מיכל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: אין.. סתם.. אממ.. 1.53 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: אמ.. בלונה פארק שאלו אותי אם עברתי תא גיל 8.. [אנלא אשכח את זה למפעיל ההוא של המכוניות מתנגשות! חצוף!] אבל לא עד כדי כך.. אני קטנה אבל לא מאוד
ליד יעל כה
אבל בתור עצמי לא.. נראלי שאני נראת בערך 11-12
משקפיים? נו?
גשר? נו?
עבר פלילי: ^ סתם.. לא שידוע לי.. שפות: עברית, אנגלית בערך, ערבית קצת.. בסביבות ה200 מילים... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מבחינת חיצוניות או פנימיות? בחיצוניות את האף שלי
הוא סתם יוצא איכ בתמונות.. הוא חמוד
ופנימיות.. הממ.. אני צריכה לחשוב על זה.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שוב
בחיצוניות אממ.. את הפה שלי אני שונאת:p והגובה יכול עוד לעלות אז אני לא אדבר בינתיים
ובפנימיות.. יש הרבה דברים שאני ללא אוהבת האמת.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא[!!!!!!!] את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה תלוי בהרבה דברים.. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד.. מה אכפת לאנשים מה אחרים עושים? זכותם להיות מי שבא להם ולאהוב את מי שבא להם.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: אמ כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אמ נשבר לך הלב: אמ שברת לבבות: אני באמת לא יודעת... השם שלך הופיע בעיתון: המממממ הופעתי פעם בכתבה על הדולפינים בת"א
בעיתון מעריב לילדים.. אני מניחה שרובכם ראיתם.. והיה תמונה שלי על דף אחד.. והמצד השני ראיינו אותנו ועוד כמה ילדים על דולפינים.. כתבה ממש חמודה.. והיה עוד פעמיים שהופעתי בילדי יומולדת חחח
והיה תקטע שהופענו עם נינט ברייטינג.. אבל אל היה תשם:p התחרטת על דברים שעשית: פו.. לספור? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אני דעת מה אתם רוצים שאני אגיד
אני לא אגיד בכוונה
ממתק: הממ.. לאדעת סרט מצויר: במבי אהבתי.. פיטר פן.. אהבתי מאוד מולאן
קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: גם צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: מה איתוו?? חורף\קיץ: קיץ.. בחדר: הא?? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: הממממממממממממממממממממ מזמן לא הלכתי אני רואה יותר בבית.. בDVD BOX ביס או בDVD הרגיל:p צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: מישו:] האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כה מאמינה.. לא בכולם אבל כה.. שצריך לדפוק על שולחן אחרי שאומרים משו ולא רוצים שהוא יהיה [כמו טפו טפו טפו כזה..]... ויש עוד כמה לא עולים לי כרגע.. אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? מסתומרת? גלגול נשמות? אני לאדעת:p יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמממממממ אני לא חושבת שאני לוקחת את זה ברצינות.. עד שנה שעברה לא ידעתי על זה בכלל.. אבל אני משתדלת שלא לעשות תדברים האלה בכל זאת ליתר ביטחון.. צחקו כמה שבא לכם:] האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן נראלי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה... אוכל אהוב: פירה בעיקר.. אבל בעיקרון תפו"א:p תוכנית אהובה: אמ"ל שכבר נגמר..
וראש גדול שגם כבר נגמר.. ספורט אהוב: שחייה תחביב: לישוןן!! זמר/זמרת/להקה אהובים: זמרות- שירי מימון, מירי מסיקה, קלי קלארקסון אניא והבת כמה שירים שלה, ואמממממממממממ נינט גם שרה מדהים.. וזמרים- הראל סקעת, וזהו נראלי.. ולהקה יש אחת.. אוונסנס.. עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 00:49 תפוח או בננה? תפוח.. פוי בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאדעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכרת ממש תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? אותי ריח האחרון שהרחת? המממממממ בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הצלצול שלי זה שיר.. שיר מלא לא חלק.. פשוט העברתי דרך הכבל והגדרתי כצלצול.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לאדעת נהנת מהשאלון? כה תודה

חחחחחחחחחחח קרועה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל 13

New member
רק ליד יעל?!../images/Emo46.gif

אני לא ענקית!!!!!!!!!!!!!!!! זה רק נשמע ככה אבל אני לא כזאת גבוהה!!!!!!!!!

נופר 5551

New member
עוננהההה

שם: נופר פירסינג:---- קעקועים: ---- גובה: חח לא יודעת... מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 15 ואני בת 15 =] משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: 2 הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האף והשפתים.. חחחח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיער [כוולם אומרים שהא יאפה חח מכוער לדעתי] האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן =[ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: --- את/ה אוהבת רכבות הרים: כככןןןן את/ה הייתם בחו"ל: כןן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: גועלל נפשש.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: --- אי פעם בכית על בן: קצתת.. אי פעם שיקרת: חח בקטנה.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1... נשבר לך הלב: כןן... שברת לבבות: חח כן קצת.. השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כל בנאדם... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ס-ב-ב-ה ממתק: טעמיי סרט מצויר: עידן הקרח קורנפלקס: שוגיי מסטיק: צבע: שחור יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמא שלי.. ראה אותך בוכה: אמ..אחותי הלכת איתו לסרט: אחי צעק עליך: שיעיזוו.. חיחי שלח לך מכתב: הבצפרר.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? אמממ כן קצת.. היית על במה? כןן... חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? אמ.. פעם אחת הורידו אותך כיתה? לאאאא הקפיצו אותך כיתה? חח כן רצית להיות המין השני? כןן דברים אהובים שיר אהוב: "ואת" אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: השיר שלנו ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לשירר זמר/זמרת/להקה אהובים: נינט עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 12/47 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ךראות טלויזיהה איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כרגע.. כןן!! רעש אחרון ששמעת? חח של ההקלדה במקלדת.. ריח האחרון שהרחת? שווארמהה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מתגעגעעעע מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מי שאני אוהבתת .. =] נהנת מהשאלון? אמ... כן היה נחמדד

ט ל ו ש1

New member
בפעםםםם המי יודע כמה../images/Emo26.gif

קצת בכללי שם:טל פירסינג:יש, בלשון קעקועים: אין:( גובה: 1.62 מידת נעליים:39-40 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 16 ככה משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:יש, אבל זה לא נחשב
שפות: עברית אנגלית ערבית רוסית וספדרדית כלל אלהה בקטנה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אף
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:אולי לחודש ככה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:תלוי עד כמה רחוק
להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה:אני בעצמי..אז..לא משנה לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן קצת אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: משהו חזק היה פעמים
נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: אני יודעת השם שלך הופיע בעיתון:הרבה התחרטת על דברים שעשית: כמעט ולא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מקופלת סרט מצויר: טום וג'רי המומינים
קורנפלקס: כריותת מסטיק: בזוקה צבע: כחול ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: טבעת
חורף\קיץ: חורף בחדר: אממ..מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמא ראה אותך בוכה: לימור-חברה הלכת איתו לסרט: אאוו לא זוכרת צעק עליך: אמא
שלח לך מכתב: לא זוכרתת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים שיר אהוב: לא יועת אוכל אהוב: בורקסס פסטה תוכנית אהובה: ילדות רעות
ספורט אהוב: לראותת
כדורגלל , לשחק
טניסס כדורעף הכלל תחביב: לבלות זמר/זמרת/להקה אהובים:מלאא עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 5:50 תפוח או בננה? בננה, אבל אם התפוח ירוק אז תפוח
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לצאת איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה תיכון או אוניברסיטה? תיכון רנאה ליי אתה משועמם/ת? עכשיו קצתת רעש אחרון ששמעת? פלא ריח האחרון שהרחת? החרא של החתול חחחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם משהו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אף אחד נהנת מהשאלון?כןן

אייללוש

New member
עונה../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם:איילה
פירסינג:אין
קעקועים:אין
גובה:1.60 בערך
מידת נעליים:35-37 38 39 זה גדול אבל נוח יותר שזה ענק עלי...
צבע שיער: שטני\חום
אחים/אחיות: 4 אחים 3 אחיות כולל אני
בת כמה את נראית:לא יודעת מעלים לי את הגיל כל פעם מחדש
משקפיים? לע ב"ה
גשר? כע דיחדש לצעירי אבל העיקר שאח"כ יהיה יפה
עבר פלילי: כע סתם לע
שפות:עברית עברית עברית וחצי של 100000 חציים של אנגלית ואני יודעת כמה מילים בצרפתית אידיש רוסית וערבית...עברית עברית עברית וחצי של 100000 חציים של אנגלית ואני יודעת כמה מילים בצרפתית אידיש רוסית וערבית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שאני חברותית....
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שדברים שאני לא רוצה\מאמינה בכלל שאני יבכה אני בוכה\אבכה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לע ידוע לי
את/ה רוצה לגור במקום אחר: ארצות הברית לתקופה...[אפה שהיינו בפלרוידה] את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מז"א
את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אבל רוצה באף תאמת
את/ה אוהבת רכבות הרים:אני פריקית של זה
את/ה הייתם בחו"ל: מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פעמים
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: יש כמה שהייתי רוצה
עישון אצל בני עשרה:
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מש
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם בכיף אב אישית :
איכסה.... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע....
אי פעם בכית על בן: כע....
אי פעם שיקרת: כע....
אי פעם נעצרת: לע זוכרת....
כמה פעמים... היית מאוהבת: בבן ואגם זה לא נחשב להתאהב
|
נשבר לך הלב: כע....
שברת לבבות:כע לצערי
אבל אלה החיים....
השם שלך הופיע בעיתון: כע....עם תמונות
....
התחרטת על דברים שעשית: כע מלאאאאאאאאאאאא פעמים........
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: איילה ממתק: שוקולדים ומסטיקים
סרט מצויר: וולד דיסני-הכלללללל
קורנפלקס: קורונפלס של אלופים משו כזה
מסטיק: הכל
צבע: לא משנה
יום בשבוע: כל יום
....
היום הכי לא מועדף: שלישי
תכשיט:לא אוהבת ללכת עם תכשיטים ממש אבל עגילים.... חורף\קיץ: קיץ=חופש הגדול חורף=יומולדת שלי
בחדר:מה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: האמםםםםם סוד
סתם אחי הקטן אתמול יש לו מחלה קשה ממה שאני יודעת
... ראה אותך בוכה:כן נראלי....
הלכת איתו לסרט: ראינו אצלי.... צעק עליך: לע
שלח לך מכתב: טוב אתם יודעם מה שכחו מזה זה לא טוב עם אחי...אני לא יגיד מישו אחר כי אני לא יודעת אם מישי פה יודעת[נראלי שהיא פה לפעמים רחוקות] האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לע יודעת לע חושבת
אהבה ממבט ראשון? אממממ כע... חיים שאחרי המוות? תחיית המתים... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא שמעתי על זה אפעם
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע לצערי
הופעת בציבור בפיג'מה? אמממ כע בפורים התחפתי לתינוקת[שהייתי ילדה קטנהה] בכית בסרט? בהמון
היית על במה? כע...
חשבת שאת\ה הולך למות?כע....
נכשלת במקצוע? כע
הורידו אותך כיתה? לע...
הקפיצו אותך כיתה?לע....
רצית להיות המין השני? לפעמים יש מצבים שאני אומרת כה ויש מצבים שאני אומרת ב"ה שאני לא בן-שב"ה שה' עשני אישה
דברים אהובים שיר אהוב:אמממ יש עכשיו 3 שממש:My Immortal,All About Us,Walk Away אוכל אהוב: סלט
שניצל עם פירה ממסעדת"תפארת"ועוד מלאא אני חולה על אוכל
תוכנית אהובה: אמ"ל למרות שנגמר...
ספורט אהוב: התעמלות קרקע תחביב: ספורט שירה ריקוד כמו אגם
להיות על המחשב ועוד... זמר/זמרת/להקה אהובים: קלי קלאקסרון
שירי מימון
עיתון אהוב: ראש 1 ופנאי פלוס בעיקר
[גם רייטינג-אגם היה בו פחות פעמים אבל גם כל עודהיא היתה שם כמה פעמים] וסתם מה השעה עכשיו?23:59 תפוח או בננה? איכס אני שונאת את שניהם
יפה מצאתם בדיוק את מה שאני לא אוהב... כחול או אדום? כחולללללללללל
סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? את מה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוף.... תיכון או אוניברסיטה? כרגע אני בתיכון אתה משועמם/ת?אני רואה תך כדי סרט..."15 שניות" רעש אחרון ששמעת? מהסרט
ריח האחרון שהרחת? של הפרחים שקבלנו לפני כמה שניות מאחד שאנחנו אוהבים במשפחה[חבר של אבא שלי בעבודה אני יודעת
]
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?תן של אגם רודברג
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אגם רודברג
נהנת מהשאלון?כע

למעלה