שאלוןןן

KaPLAn8

New member
שאלוןןן

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה 2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר... מקווה שאהבתם!!! אחרי שכולם יענו אני יחשב את התוצאות ויכתוב לכם!

אביחי 33

New member
עונההההההההה../images/Emo60.gif

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה
2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי
4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן
3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות
3)אחר... תודה שאלון יאפפה וקצר

אני עונה!!!

2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי
4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור
2)גולן
3)יקי 4)יואב
5)שאול
6)זאב 7)אמנון 8)רשף חחחחחחחחחחח זה קשה מידי מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר...
תודה על השאלון הוא היה מקסים והוא גרם לי
וזו מצווה!!! כל הכבוד על השאלוןKaPLAn8!!!!

../images/Emo41.gifעונה

2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4)אליאן
5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור
2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות
3)אחר...

gsufvi

New member
עונה

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה מי השחקנית האהובה אליכם? 5)תמר מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 3)אחר...

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif...

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה מי השחקנית האהובה עליכם? 2)עדן מי השחקן האהוב עליכם? 2)גולן מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 3)אחר...

../images/Emo110.gif

איזה עונה הכי אהבתם
1)עונה ראשונה
2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם
1)דנה 2)עדן 3)שירלי
4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם
1)ליאור
2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון
3)אחר...

יעל 13

New member
עונה

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 3)שירלי מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 3)אחר...

עונה נה נחמן מאומן.

2)עונה שנייה
3)העונה השלישית| מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4)אליאן 5)תמר 6)איילת
7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף
מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה
2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר... -קרן-

TillsWIFE

New member
והרי המענה...

2)עונה שנייה 3)העונה השלישית
אני מתחילה לאהוב אותה ממש... מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי (היא לא האהובה עליי אבל היא יפהפיה!!) 4)אליאן
5)תמר 6)איילת
7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב
5)שאול
6)זאב 7)אמנון 8)רשף
(אני די אוהבת אותו..) (אף פעם אי אפשר לעשות וי רק על דבר אחד...) מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות
(לדעתי איילת... היא נראית לי די חולנית כזאת) 3)אחר...

עונה

איזה עונה הכי אהבתם? 1
)עונה ראשונה 2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4
)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1
)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1
)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר...

i love skat

New member
עונההה..../images/Emo6.gif

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה 2)עונה שנייה
3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי
4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן
3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות
3)אחר...

עונההההההה../images/Emo9.gif

עונה ראשונה
אליאן
גולן
חתונה של דנה וליאור פווו זה היה קשעע
חעחע סתם ..

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo20.gifאממממ

איזה עונה הכי אהבתם?לא ראיתי הכל...אולי שלישית 1)עונה ראשונה 2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם?כמה.....דנה,עדן,אליאן ותמר 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם?אממ ליאור,גולן ויקי 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר...

../images/Emo163.gif ../images/Emo26.gif עוננה! ../images/Emo36.gif ../images/Emo163.gif

איזה עונה הכי אהבתם
1. ברור שהעונה הראשונה
( עם ליאור ואלונה...
)
מי השחקנית האהובה עליכם
5. תמר, זה לא ברור? ( היא כל כך חמודה, כישרונית, ומצחיקה!
)
מי השחקן האהוב עליכם
1. יואב באמת חמוד, אבל ליאור תמיד יהיה במקום הראשון! ( מה לא?!
)
מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון
2. אחד מהשחקנים ימות... ( ונראה לי שאני יודעת מי זה..
)
נהנתי לענות על השאלון!!! כל הכבוד!

מי ימות???????????????

לא לא לא... בעצם אל תגידי לי אני רצה שזה יהיה לי הפתעה.. מספיק אני יודעת שבטלנובלה בע"מ דנה בלום תמות.. חחחחחח ישש איזה כיף שהיא תמות.. אני כ"כ שמחה.

למעלה