שאלוןןן

../images/Emo58.gif

כן היא תמות.. היא תשכר רוצח שירצח את כפיר ונראה לי שגם את רננה ואז בסוף היא תמות.. אני לא יודעת מי ירה בה אבל אני יודעת שהיא תמות!! איזה כיף..

../images/Emo58.gif...אולי

אבל בסוף שי קפון יגיד קאט ויגיד יופי ח'ברה עבודה טובה ואז כניראה ניראה את אפרת ואת כל מי שמת יאילו מראים שהם צילמו טלנובלה וזה לא היה באמת ולכן השיר "באו ליראות אותי מתה בין שמונה לתשע ולא יקרה לי כלום באו ליראות אותי כמה לדחייה בפרק הסיום" ושכאילו מבינים שמה שהם עשו עם כפיר ורננה ואפרת ושירה ושון וניב ודנה זה היה שכאילו הם שחקנים וכל מה שראינו היה הצגה ואז היתברר שאין באמת כפיר ורננה ודנה ושון וניב ושירה והשאר וכאילו זאת טלנובלה בתוך טלנובלה בתוך טלנובלה (מישהו הבין) ב

עונה...!!

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה 2)עונה שנייה 3)העונה השלישית
מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי
4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול
6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר...

עונה...!!

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה
2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4)אליאן 5)תמר
6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב
5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר...

עונההההההה../images/Emo9.gif

איזה עונה הכי אהבתם
1)|עונה ראשונה
2)עונה שנייה 3)העונה השלישית הערות: כאילו דההההההההההה
מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי 4)אליאן
5)תמר 6)איילת 7)דניאלה הערה: מורנו'ששששששששששש
מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן 3)יקי 4)יואב 5)שאול
6)זאב 7)אמנון 8)רשף הערה: ליאור היה 2 עונותתתת עכשיו מגיע תורו של שאול
ככה לידע ככלי: אני אוהבת את ליאון הרבה לפני שאני התאהבתי ביהודה... מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון
1)חתונה של ליאור ודנה
2)אחד מהשחקנים ימות 3)אחר...

מי שואל אותכם../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

חחחחח סתם... זה משהו כדי לספק את עצמי... אני חייבת לתת הסברים לכל דבר...

עונההההה../images/Emo23.gif

איזה עונה הכי אהבתם?
שניה
העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם?
שירלי ודנה...
מי השחקן האהוב אליכם?
ליאור...
מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון?
חתונה של ליאור ודנה שאלון חמוד..
...

עונה את התשובות שלי../images/Emo13.gif

איזה עונה הכי אהבתם? 1)עונה ראשונה
2)עונה שנייה 3)העונה השלישית מי השחקנית האהובה אליכם? 1)דנה 2)עדן 3)שירלי
4)אליאן 5)תמר 6)איילת 7)דניאלה מי השחקן האהוב אליכם? 1)ליאור 2)גולן
3)יקי 4)יואב 5)שאול 6)זאב 7)אמנון 8)רשף מה אתם חושבים שיהיה בפרק האחרון? 1)חתונה של ליאור ודנה 2)אחד מהשחקנים ימות
3)אחר... זה הכל

עונההההה../images/Emo27.gif

1.כל העונות מדהימום בכלל הסידרה מדהימה אבל העונה הראשונה הכי מרגשת לדעתי. 2.השחקנית האהובה היא עדן 3.השחקן האהוב ברור שליאור דביר יהודה לוי המדהים 4.אממ סוף אחר..חשבתי דווקא שיתחתן עם דנה (אני כממובן)...חחח ונחיה באושר ועושר עד העונה הרביעית...

למעלה