שאלוןןן

D o o S h a

New member
עונהה

כמה לקים יש לך? 4 בערך... -כמה מאיות קיבלת השנה? ממ... כמה
-כמה עטים יש לך בקלמר? 40 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוספים -כמה חולצות כתומות יש לך? 3 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? לא אוהבת איסי. יש לי מסן -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? ממ.. לא ספרתי -כמה שירים יש לך באמפי 3? אין -עוד כמה ימים יש לך יומולדת? באוגוסט.. הרבה ימים! -כמה כפתורים בשלט יש לך? כ-30 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אחד.. עם הרבה דברים עליו -כמה לבבות יש לך בחדר? בוא נראה... 8. וואי לא ידעתי שיש לי כזה הרבה.. (יחסית) -כמה אתרים יש לך במועדפים? 20 בערך -כמה פעמים צחקת היום? רק קמתי
-כמה פעמים התעטשת היום? כנ"ל -כמה פעמים קיללת היום? כנ"ל -כמה פעמים שיקרת היום? כנ"ל -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? כנ"ל -כמה שעות היית במחשב היום? רבע שעה, בנתיים כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 100? -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 5 בערך.. 3 אולסטאר, ספורט, מגפיים -כמה פלאפונים היו לך? 1 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? אוו המון -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? מעטות ביותר -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? רק פעם אחת.. וגם זה הספיק לי -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 5, אבל דברים קטנים... החדר שלי סגול חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בניין, כביש, עץ -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? ספר בישול -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 37501 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 2 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? שלי ושל עוד 2 חברות שלי -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הארי פוטר 6
חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום? נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום? גבוהה לצערי
-מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב? נחש\י -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה? גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ג.במידה נמוכה\ בינונית חח -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ג.במידה מועטה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? ב.במידה בינונית חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? ממש טוב
נהנית ממנו? כןן
איזה חלק הכי אהבת? הכל
אהבת את החלק השלישי? כן ומה עם החלק הרביעי? כן רוצה עוד כאלה? כןן! באמת אהבתי.. שאלון מקורי

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 30 בערך. -כמה מאיות קיבלת השנה? 0. -כמה עטים יש לך בקלמר? חמישה. -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? המ, שערות על הראש. סתם. נדמהלי שסיכות ראש ססגוניות. -כמה חולצות כתומות יש לך? לפחות 6-7. אני משתמשת אולי באחת מהן. -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? היו 400 ומשהו. עזבתי כבר. -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לבדוק גם? איזה 100. אי אפשר לבדוק את זה. -כמה שירים יש לך באמפי 3? אין לי. מתכננת לקנות. -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 8 חודשים בערך, שהם 240 בערך. עלובי נפש, אל תקראו לי עצלנית. -כמה כפתורים בשלט יש לך? הרבה מדי. זה שלט שמיועד גם למערכת ולעוד כמה דברים. -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 40 אולי. פעם היו לי יותר והתפזרו ברחבי העולם. -כמה לבבות יש לך בחדר? הרבה מדי. 2 לבבות שהם בובות, כרית לב גדולה וצמרירית, מובייל עם פעמונים שימית הכינה לי, עוד דובי לב, לבבות בכלמיני מקומות אקראיים ועל פתקים וכדומה, דברים שאין לי באמת חשק למנות אותם. -כמה אתרים יש לך במועדפים? איזה מיליון. ואני באמת מתמצאת. -כמה פעמים צחקת היום? 10-20. -כמה פעמים התעטשת היום? מיליון. -כמה פעמים קיללת היום? פעמיים, לא היה עלמה במיוחד. -כמה פעמים שיקרת היום? אחת, אמרתי לאמא שבאמת למדתי למבחן בתנכ. תנכ על הזין שלי. -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? אפס. -כמה שעות היית במחשב היום? שעה אולי. אנחנו עושים כאן תורניות כמו שזה נראה. כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? הרבה, וזה נחמד. -כמה נעליים יש לך?ואיזה? איזה 20, חמש מהן נעלי עקב מכל גודל וסוג, נעלי בית, אולסטאר, שלושה נעלי ספורט מביכות שאני מסרבת להשתמש בהן, נעליים מגניבות שעברו את העיצוב שלי, וכלמיני נספחים. -כמה פלאפונים היו לך? חמישה, בכל חיי העלובים. -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? הו, גמלספור? -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? הרבה יותר מדי. -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 8 אולי. -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? ארבעה קירות, עשרות פריטים. חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את זכרון והחורים שליד. -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? פפ יש כאן קיר. הקרוב ביותר זה איזה דיסק שיש על השולחן כאן. -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 085678. -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? נו קן דו, לא הבית שלי. -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? לא המחשב שלי. -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? בקבוק בריזר לימון. חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) בינונית. -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה. -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה. -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית. -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה. -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה. -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית. חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא מידה נמוכה. לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא אני לא בן. -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוד? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא במידה בינונית. -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא במידה בינונית. חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? טוב. נהנית ממנו? כה. איזה חלק הכי אהבת? הראשון והשלישי. אהבת את החלק השלישי? כה. ומה עם החלק הרביעי? נחמד. רוצה עוד כאלה? כה.

KarenTheGoddess

New member
איזה כיף.

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 2? -כמה מאיות קיבלת השנה? 0 -כמה עטים יש לך בקלמר? כרגע- 3 שעובדים. -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוסף. -כמה חולצות כתומות יש לך? 2-3 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? קרוב ל200 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 50? -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 12-13 אלבומים -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 12 בערך O: -כמה כפתורים בשלט יש לך? WTF -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אחד -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) הממ, יש לי תמונה בחדר עם המון לבבות. -כמה אתרים יש לך במועדפים? המווווווון. -כמה פעמים צחקת היום? היום רק התחיל! -כמה פעמים התעטשת היום? 0 -כמה פעמים קיללת היום? 2 D: -כמה פעמים שיקרת היום? 0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 1, עדיין.. -כמה שעות היית במחשב היום? שעה כבר. -כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? מאיפה לי. -כמה נעליים יש לך?ואיזה? יש לי איזה 10 זוגות, ואין לי מושג איזה. -כמה פלאפונים היו לך? 3 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? לא כזה הרבה. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? רק כרגע S: -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 2-3 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? די הרבה חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מרפסת של השכנים -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? חולצה של מישהי בתמונה. -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? לא מבזבזת כסף! -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 13 ביס -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? אני שומרת בכל מיני מקומות, אבל זו בטח תמונה של קיריל! -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? בושם DKNY חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה? נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים? גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום? גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום? נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום? נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום? נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב? גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה? גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר? גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ב.במידה בינונית -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? חביב אך קצר. נהנית ממנו? כה איזה חלק הכי אהבת? אהבת את החלק השלישי? ומה עם החלק הרביעי? רוצה עוד כאלה? כה.

../images/Emo203.gif../images/Emo80.gif

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך?נמנמ 7? -כמה מאיות קיבלת השנה?3 אני חושבת -כמה עטים יש לך בקלמר?4-5 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?מדבקות והמוןןןןןןן -כמה חולצות כתומות יש לך?2 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?54 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?20-30 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)25-30 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)64 -כמה כפתורים בשלט יש לך?
-כמה מחזיקי מפתחות יש לך?20 ככה -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)מלאא
-כמה אתרים יש לך במועדפים?400-500 -כמה פעמים צחקת היום?כל היום
-כמה פעמים התעטשת היום?2 -כמה פעמים קיללת היום?1-את דולב
-כמה פעמים שיקרת היום?0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?0 -כמה שעות היית במחשב היום?שעתיים כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?אין לי מושג -כמה נעליים יש לך?ואיזה?6-7 ולא זוכרת
-כמה פלאפונים היו לך?6 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?הרבההה -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?20? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?0
-כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?הרבה
חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?עץ
-הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?שקית קטנה כזאת -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?534 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?AXN..נומה אח שלי ראה
-היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?כלבDD: -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?ארנב לבן חסר אוזן
חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)הא? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה
ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?נחמד מאוד
נהנית ממנו?כה איזה חלק הכי אהבת?1 אהבת את החלק השלישי?נמנ אפשר להגיד שכן ומה עם החלק הרביעי?לא כ"כ רוצה עוד כאלה?כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

KillER SmiLEY

New member
נמ

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? קצת -כמה מאיות קיבלת השנה? לא יודעת -כמה עטים יש לך בקלמר? מלא הוא מפוצץ -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? תמונות של תחתים. יש לי 7. -כמה חולצות כתומות יש לך? לא נראה לי שיש לי בכלל.. -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 3 XD -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 30 ומשהו -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) כמה שאפשר.. איזה 118.. -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) עוד מלאא זמןן... יותר מחצי שנה... {מספיק בערך?} -כמה כפתורים בשלט יש לך? כמה שצריך..D: -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 1 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) שומכלום. -כמה אתרים יש לך במועדפים? כמה שצריך..D: -כמה פעמים צחקת היום? לא צחקתי -כמה פעמים התעטשת היום? לא התעטשתי -כמה פעמים קיללת היום? הרבה -כמה פעמים שיקרת היום? לא שיקרתי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעם אחת -כמה שעות היית במחשב היום? יותר ממה שצריךXD כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? כמה שצריך?XD -כמה נעליים יש לך?ואיזה? יש לי איזה 3 זוגות ואנס.. אחד אנלא משתמשת בו.. ואיזה מגפיים או משהו.. אה ונעלי ספורט... -כמה פלאפונים היו לך? 4 או 5 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? הרבה מי סופר? -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? אמממXD שאלה טובה -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? אף פעם:S -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?9 או יותר.. {באמת ספרתי!} חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את החלון של השכן -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? פקק של קולה -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 4353181666 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? יס 2 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של תוממורמר -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? מחשב חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מאוד -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה אני אוהבת שאלונים -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? שום מידה, כולה הסתכל>< א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה
ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? נחמד נהנית ממנו? לא בדיוק איזה חלק הכי אהבת? לא זוכרת אהבת את החלק השלישי? היה חלק שלישי? ומה עם החלק הרביעי? אותה שאלה רוצה עוד כאלה? כן

Come Alive

New member
אללה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מספרים
-כמה לקים יש לך? בערך.. 6 -כמה מאיות קיבלת השנה? 0
-כמה עטים יש לך בקלמר? 11 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין
-כמה חולצות כתומות יש לך? 4 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 57 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 62 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) בסביבות ה250 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 323
-כמה כפתורים בשלט יש לך? 40 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 2. -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אחד. תלוי לב חמוד כזה על הקיר. -כמה אתרים יש לך במועדפים? 37 רק בקטגוריה שלי. -כמה פעמים צחקת היום? אחת שתיים. -כמה פעמים התעטשת היום? בערך.. 30 -כמה פעמים קיללת היום? פעם אחת אולי -כמה פעמים שיקרת היום? פעם אחת. -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעמיים. -כמה שעות היית במחשב היום? שעתיים אולי. כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? לאכפת לי. -כמה נעליים יש לך?ואיזה? לאדעת, 10 זוגות. כל מיני
-כמה פלאפונים היו לך? וואי, בסביבות ה15 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? משהו כמו.. 100 -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? 8 אולי -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 4-5 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? לאדעת
משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח)
-קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בניין אחר. -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? העטיפה של הניירות למדפסת. -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 0515264752 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? ערוץ הבידור (E!) -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? שלי ושל החברה הכי טובה שלי. רואים אותנו עם ביקינים, ואני מחבקת אותה מאחורה ועושה פרצוף מוזר. היא מחייכת כמו סתומה עם כל השיניים. -גע בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הפלאפון שלי
סבירות:
-מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מאוד. -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מאוד. -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) לא קיימת. -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אני עכשיו מכינה
-מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) חחחח הכי גבוהה בעולם -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מאוד
מידות
-דמיין את הסיטואציה הבאה: את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ג. במידה נמוכה/בכלל לא. -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוד? א.במידה רבה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
סיכום:
איך היה השאלון? ממש שווה! נהנית ממנו? כן, מאוד! איזה חלק הכי אהבת? של המשימות! חח אהבת את החלק השלישי? כן מאוד ומה עם החלק הרביעי? אותו קצת פחות רוצה עוד כאלה? כן

k e l l y 1 8 1

New member
שבוע טופפפפ עניתי

כמה לקים יש לך? פפייי אממ לא ספרתי משהו כמו 20+ -כמה מאיות קיבלת השנה?אממ מיתוך 5 מבחנים ב2 -כמה עטים יש לך בקלמר? 2 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?אין לי אוסף -כמה חולצות כתומות יש לך?5 ועוד 3 של גוש קטיף -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?אממ לא יודעת אבל לא הרבה -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?131 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)אממ לא יודעת יש לי 1G אז כמה שניכנס -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) בסביביות ה210 יום -כמה כפתורים בשלט יש לך?אממ לא ספרתי -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?2 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)אממ קשה ליספור יש לי לב ענק בקיר אחד ועוד קיר מלא לבבות אז...אין לי מושג משהו כמו 30 וכרית לב ענקית בתור כורסאה וזהו נראה לי -כמה אתרים יש לך במועדפים?21 -כמה פעמים צחקת היום?אממ לא יודעת הרבה -כמה פעמים התעטשת היום?ממש לא ספרתי -כמה פעמים קיללת היום?היום לא קיללתי שבת למה להרוס -כמה פעמים שיקרת היום?כנל -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?אממ רק בערב... -כמה שעות היית במחשב היום?אממ מ7 ככה ואני עדין כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?מאיפה לי -כמה נעליים יש לך?ואיזה?חחחח טוב אממ זה כבר ממש קשה לספור -כמה פלאפונים היו לך?4 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?אממ בממוצע כל יום סרט חוץ משישי שבת -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?אף פעם אני לא אוהבת -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?0 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?0 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?חושך -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?פלאפון -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?של חבר שלי
-קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? ערוץ 3 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?תמונה שלי ושל חבר שלי -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? שידה אם מנורה חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?נמוכה (חבר שלי בצבא
) -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?אפסית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?בינונית -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה
ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?סבבה נהנית ממנו?כן איזה חלק הכי אהבת?1 אהבת את החלק השלישי?נחמד ומה עם החלק הרביעי?מוזר רוצה עוד כאלה?ביף

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 2? 1? כמה מאיות קיבלת השנה? עוד לא.. :-| כמה עטים יש לך בקלמר? 6? 7? מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? נעלי בית - 5 כמה חולצות כתומות יש לך? אין כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 111 כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לא יודעת.. ?(אם יש) עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 90? כמה כפתורים בשלט יש לך? 20 כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 4 כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) 2 כמה אתרים יש לך במועדפים? 13 כמה פעמים צחקת היום?9 כמה פעמים התעטשת היום? 29 כמה פעמים קיללת היום? 50 כמה פעמים שיקרת היום? 0 כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 1 כמה שעות היית במחשב היום? 1 כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 70 כמה נעליים יש לך?ואיזה? 2 - ספורט, וואנס. בקרוב - קרוקס כמה פלאפונים היו לך? זה ה-3 כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? 10000 כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? 5 כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 0 כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 3 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מעקה של המרפסת הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? אני בחדר, עטיפה של טישו קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 371 קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 3 היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? עננים בשקיעה גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? יש לי פה המון חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ב.במידה בינונית -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? ג.במידה מועטה : סיכום: איך היה השאלון? מקורי נהנית ממנו? כן איזה חלק הכי אהבת? הכל אהבת את החלק השלישי? גם ומה עם החלק הרביעי? בין היתר רוצה עוד כאלה? כן

Jade E

New member
-

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 4 -כמה מאיות קיבלת השנה? 1,2 -כמה עטים יש לך בקלמר? 3 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? - -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 82 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? למי יש כוח לספור -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) לאדעת, בסביבות ה50 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) עוד בערך שלושה חודשים וחצי -כמה כפתורים בשלט יש לך? איזה שלט? :| -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אין -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אממ. יש הרבה על הפוף. -כמה אתרים יש לך במועדפים? למי יש כוח לספור. -כמה פעמים צחקת היום? לא ספרתי
-כמה פעמים התעטשת היום? הרבה. -כמה פעמים קיללת היום? לא קיללתי אני חושבת. -כמה פעמים שיקרת היום? לא שיקרתי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעם אחת. -כמה שעות היית במחשב היום? שעה בערך כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? אין לי כוח לנחש. -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 3 נעלי ספורט - ואנס, נמוכות כאלה, ונעלי ספורט של ניו בלנס אם אני לא טועה. 4 זוגות מגפיים, ונעלי קיץ לא זוכרת. -כמה פלאפונים היו לך? 2 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? כןןן... עכשיו -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חשבתי! -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? לא אכלתי -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? אממ..... חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אור בפנס -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? המכנס שלי -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 2288 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? יס 2 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של האוזן שלי :X -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? פלאפון חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) wtf? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? במיגה נמוכה א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? חשוב או חשוד? אם זה חשוד אז - במידה רבה א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? במידה רבה א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? נהנית ממנו? קצת איזה חלק הכי אהבת? סבירות אהבת את החלק השלישי? חחחח ומה עם החלק הרביעי? בסדר רוצה עוד כאלה? רק סבירות

=]

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 1 -כמה מאיות קיבלת השנה? 3 -כמה עטים יש לך בקלמר? 1 חח -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוסף -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? עשיתי אייסי חדש לפני כמה ימים אז יש לי 18.. בקודם היו 200 ומשו -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 169 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) אין לי -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) הרבה -כמה כפתורים בשלט יש לך? שלט של מה? -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אין לי -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אחד, כרית -כמה אתרים יש לך במועדפים? 67 -כמה פעמים צחקת היום? המווווון -כמה פעמים התעטשת היום? 1 -כמה פעמים קיללת היום? הרבה הרבה חח -כמה פעמים שיקרת היום? 0 בנתיים -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 -כמה שעות היית במחשב היום? חצי שעה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 200 ומשו -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 2, מגפיים ונעלי ספורט -כמה פלאפונים היו לך? 3 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? מי סופר? -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? לא יודעת
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? אף פעם -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 1 או 2 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הבניין ממול -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? אין פה שום דבר אדום -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 07#31269**4 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 22 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? שלי ושל מאמי שליייי -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? עכבר של המחשב חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה.. כבר שתיתי -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה.. חיבקתי כבר -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה זה מה שאני הולכת לעשות עכשיו -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה.. אין ממש סיבה לזה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) יופי חכמים -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה
-מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה, זה מה שאני עושה עכשיו חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? נחמד מאוד נהנית ממנו? כה איזה חלק הכי אהבת? הראשון אהבת את החלק השלישי? נחמד ומה עם החלק הרביעי? נחמד רוצה עוד כאלה? כן

אוי יפה! אהבתי עונהה

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 3 -כמה מאיות קיבלת השנה? 0 -כמה עטים יש לך בקלמר? 2 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? כרטיסיות. 4 פחחח... -כמה חולצות כתומות יש לך? 3 או 4 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 55 בערך.. -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? גם 55 בערך. -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) היה, אבל הוא התקלקל (טוב נו.. היום קניתי חדש), 60 בערך.. -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) היה כבר. עוד 9 חודשים בערך. -כמה כפתורים בשלט יש לך? אין לי שלט -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 2 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) 1. יש לי קופסה -כמה אתרים יש לך במועדפים? 103 -כמה פעמים צחקת היום? מלא!! -כמה פעמים התעטשת היום? 1 -כמה פעמים קיללת היום? אוי... הרבה.. -כמה פעמים שיקרת היום? 0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 -כמה שעות היית במחשב היום? 3-2 כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 150 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 15 בערך, ואין לי כח לפרט.. -כמה פלאפונים היו לך? 6,7 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? 50 -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חחחח 5 -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 1, ביס -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? לא יודעת.. חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מכוניות חונות. -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? יש מין נקודה אדומה ענקית כזו על דלת קרובה... -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 84516581 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? אין פה טלוויזיה (אני לא בבית, אני אצל אבא שלי בעבודה) -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? אני לא במחשב שלי -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? מחורר חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ג.במידה נמוכה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? ב.במידה בינונית חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? בסדר נהנית ממנו? כן איזה חלק הכי אהבת? משימות אהבת את החלק השלישי? מאוד ומה עם החלק הרביעי? גם רוצה עוד כאלה? מאוד

pacific ocean

New member
../images/Emo192.gifעונה

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 10 או יותר -כמה מאיות קיבלת השנה? 3 -כמה עטים יש לך בקלמר? 1 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? יש לי אוסף של מטבעות..יש שם לפחות למעלה מ-100...ובולים....משהו כמו 200+ -כמה חולצות כתומות יש לך? אפחת -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?169 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 50+ -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 70+ -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)...עוד חצי שנה חחח -כמה כפתורים בשלט יש לך? לא בדקתי...וגם לא אבדוקקק -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 10... -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) פסלים..בטח 5 או יותר...ציור..ומתנה מחבר.. -כמה אתרים יש לך במועדפים? 20 -כמה פעמים צחקת היום? פעמיים... -כמה פעמים התעטשת היום? לא התעטשתי -כמה פעמים קיללת היום? פעמיים -כמה פעמים שיקרת היום? אממ.........פעם אחת -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעמיים -כמה שעות היית במחשב היום? שלוש או ארבע כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?לא יודעת... -כמה נעליים יש לך?ואיזה? משהו כמו 10 זוגות..ספורט..עקב...מגפיים או כפכפים -כמה פלאפונים היו לך? אחד חחח -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? פחחחח הצחקת אותייי -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? שלוש פעמים.... -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?אף פעם -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 9 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בניין שמסתיר ת'נוף חח -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?הוילון שלי -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?אין לי שיחות חח -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? ביפ -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?כבאי שמכבה שריפה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?קופסא חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה מאוד.. -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכהה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה כאילו שיו -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?חביב ביותר נהנית ממנו? כן איזה חלק הכי אהבת? ת'חלק של המידות חחח אהבת את החלק השלישי?כן ומה עם החלק הרביעי? היה החלק הכי אהוב רוצה עוד כאלה?כן

למעלה