שאלוןןן

שאלוןןן ../images/Emo8.gif

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? -כמה מאיות קיבלת השנה? -כמה עטים יש לך בקלמר? -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? -כמה חולצות כתומות יש לך? -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) -כמה כפתורים בשלט יש לך? -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) -כמה אתרים יש לך במועדפים? -כמה פעמים צחקת היום? -כמה פעמים התעטשת היום? -כמה פעמים קיללת היום? -כמה פעמים שיקרת היום? -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? -כמה שעות היית במחשב היום? כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? -כמה נעליים יש לך?ואיזה? -כמה פלאפונים היו לך? -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? נהנית ממנו? איזה חלק הכי אהבת? אהבת את החלק השלישי? ומה עם החלק הרביעי? רוצה עוד כאלה?

ady18

Well-known member
תשובות

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך?0 -כמה מאיות קיבלת השנה?סיימתי -כמה עטים יש לך בקלמר? -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? -כמה חולצות כתומות יש לך?אממ חמש ככה -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?אממ 60 בערך -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?34 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)24 -כמה כפתורים בשלט יש לך?33 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?1 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) -כמה אתרים יש לך במועדפים?מלא מפוצץ -כמה פעמים צחקת היום?מלא -כמה פעמים התעטשת היום?אממ לא ספרתי -כמה פעמים קיללת היום?אממ לא קללתי -כמה פעמים שיקרת היום?לא יודעת -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?אממ 4 -כמה שעות היית במחשב היום?אממ 3+ כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?אממ 100 -כמה נעליים יש לך?ואיזה?יש לי מכול הסוגים -כמה פלאפונים היו לך?2 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?חח -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על אחרטישוק?מלא -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?לא הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?אין חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?מכוניות בחניה -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?העכבר -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?25 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?הראשון -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?השומר מסך שלי הרים כאלה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?פלאפון חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?גבוהה(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך?נמוכה א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב?במידה רבה א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד?במידה רבה א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?בסדר נהנית ממנו?כן איזה חלק הכי אהבת?השני והראשון אהבת את החלק השלישי?ככה ככה ומה עם החלק הרביעי?ככה ככה רוצה עוד כאלה?בעיקר הראשון והשני

Fergie7

New member
עונה.

-כמה לקים יש לך? האמת הרבה, אבל אני לא שמה. -כמה מאיות קיבלת השנה? 0 -כמה עטים יש לך בקלמר? היה הרבה, אבל גנבו ת'רוב. -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? שונאת אוספים. -כמה חולצות כתומות יש לך? 0 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? אין אייסי. -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 60+ הרוב אני לא זוכרת/מכירה/מתקשרת. -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 100+ -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 5 ימים אחרי תחילת החופש הגדול, עכשיו תתילו לחשב. -כמה כפתורים בשלט יש לך? איזה שלט? -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 20 בערך. -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) 4 2 גריות, לב תלוי קטן, וחרסינה. -כמה אתרים יש לך במועדפים? 74 -כמה פעמים צחקת היום? כל היום. -כמה פעמים התעטשת היום? 0 -כמה פעמים קיללת היום? 0 -כמה פעמים שיקרת היום? 0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 1 -כמה שעות היית במחשב היום? כל היום. כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? הרבה? -כמה נעליים יש לך?ואיזה? פוול...מכל הסוגים, מגפיים, ספורט, עקב, סנדלים, כפכפים, מה שלא תרצו. -כמה פלאפונים היו לך? 3 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? יותר ממליון. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? 0 -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? כל יום לארוחת בוקר. -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? הספרייה, וזהו. חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? עץ. -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? כרית. -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 51365 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 22 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של ידיד. -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? ארנק. חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה ביותר.
-מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אפסית. -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אפסית לגמריי. -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית. -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) דבוהה. -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה מאוד. חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? נהנית ממנו? מאוד. איזה חלק הכי אהבת? 1 אהבת את החלק השלישי? כן ומה עם החלק הרביעי? פחות. רוצה עוד כאלה? כן.

תשובותתתת

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? אין לי -כמה מאיות קיבלת השנה? לא זוכרת..אולי 4.. -כמה עטים יש לך בקלמר? 5 בערך -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אוסף משותף עם אח שלי לטלכרטים.יש המון.יותר מ1000 -כמה חולצות כתומות יש לך? 1-2 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? המוןן..אני חייבת לעשות שם סדר -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לא יודעת..סביבות ה100 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) - -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 90 +- -כמה כפתורים בשלט יש לך? חח..הרבה.. -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? הרבה.. -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) על הדלת יש.. -כמה אתרים יש לך במועדפים? המון..הם מחולקים לקטגגוריות לפי ציון!! -כמה פעמים צחקת היום? נראה לי שהרבה -כמה פעמים התעטשת היום? מהבוקר עד הצהרים-המון -כמה פעמים קיללת היום? - -כמה פעמים שיקרת היום? - -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? שעתים בערך.. -כמה שעות היית במחשב היום? חצי שעה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? הרבה -כמה נעליים יש לך?ואיזה? יש הרבה..הם גם שלי וגם של אמא שלי ולהפך -כמה פלאפונים היו לך? 2 בערך -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? לא הולכת הרבה לקולנוע.יותר תיאטרון -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חחחחחח -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 1 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? לא הרבה חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בניין -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? עטיפה של דיסק -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 4529986 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 22 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של תם מחזיק מטריה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? עכבר .. חלק שלישי: סבירות: (אני עונה את זה על מחר כי היום אוטוטו נגמר) -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חח -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא !!! -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית !!! ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה !!! ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? סבבי נהנית ממנו? ממ..כן איזה חלק הכי אהבת? אין העדפה.. אהבת את החלק השלישי? כן ומה עם החלק הרביעי? כן רוצה עוד כאלה? כן ירבו.בכיף הודגש באמצעות מדגישומטיק

עוננננננננננננננננננננננננננננננננה

כמה לקים יש לך?אין לי.. -כמה מאיות קיבלת השנה?5..בסימסטר האחרון -כמה עטים יש לך בקלמר?לפחות עשרה -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?עגילים וחרוזים..400 עגילים ומעל תשעת אלפים חרוזים -כמה חולצות כתומות יש לך?אחת?! -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?אין לי ICQ -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?100 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)160 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)ב13/4..כלומר,50 יום בערך,לא?! -כמה כפתורים בשלט יש לך?24 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?5 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)אין לי לבבות -כמה אתרים יש לך במועדפים?לא הכנסתי שום אתר -כמה פעמים צחקת היום?שלא תדעו..המון..יותר מ20 פעם -כמה פעמים התעטשת היום?לא התעטשתי -כמה פעמים קיללת היום?חח...שמונה פעמים -כמה פעמים שיקרת היום?לא שיקרתי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?לא ראיתי -כמה שעות היית במחשב היום?עכשיו, חצי שעה בערך כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?60?! -כמה נעליים יש לך?ואיזה?אין לי מושג..אבל,הרבה..כל מיני: אולסטר,מגפיים,כפכפים,סנדלים,ספורט וכו' -כמה פלאפונים היו לך?שישה -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?ווואו..הרבה.. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?חח..NEVER!! -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?כמה פעמים .. :) -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?אחד עשר חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?גינה -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?מחברת -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?2658945 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?MTV -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?שלי ושל ונילה..יש בה אותנו! -גע בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?גע?! פלאפון חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה..כי הוא כבר עלה לי על הס' -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ג' א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב?ג' א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד?ב' א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?ככה נהנית ממנו?לא ממש איזה חלק הכי אהבת?סבירות אהבת את החלק השלישי?כן ומה עם החלק הרביעי?לא רוצה עוד כאלה?לא!

יווובל

New member
../images/Emo213.gif

כמה לקים יש לך? 0 -כמה מאיות קיבלת השנה? 0 -כמה עטים יש לך בקלמר?לא זוכר.. בערך 2.. -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? היה לי עד כיתה ו' בערך אוסף בולים די גדול (100+) -כמה חולצות כתומות יש לך? חולצה אחת, 2 סווצ'רים -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? בערך 13 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? וואי אין לי כוח לספור.. -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) בערך 30 אבל כבר בערך שנה לא שמעתי.. -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) בערך שלוש שבועות. -כמה כפתורים בשלט יש לך? איזה שלט? אין לנו טלויזיה בבית -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אפס -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) חוץ מהלב שלי, אפס. -כמה אתרים יש לך במועדפים? 32 -כמה פעמים צחקת היום? הרבה.. -כמה פעמים התעטשת היום? לא זוכר! -כמה פעמים קיללת היום? לא זוכר.. -כמה פעמים שיקרת היום? לא זוכר -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? אפס -כמה שעות היית במחשב היום? בנתיים רק 5 דק'.. כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 60 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 2 זוגות- הישנות שלי שהם כבר די קרועות ואלה שאני עכשיו לובש.. -כמה פלאפונים היו לך? 5... -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? לא יודע... די הרבה.. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? לא ממש הרבה.. -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? אפס -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? לא יודע.. נו מה אני יתחיל לספור? חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? פנס רחוב -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? חבילה של טישו -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 18549 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? אין לי טלויזיה! -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? התמונה המצורפת.. תמונה מ-גלדיאטור". -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? העכבר חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה... סתם, בינונית. -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? -הכוונה חפץ חשוד?.. ב.במידה בינונית -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? ב.במידה בינונית חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? חביב נהנית ממנו? כן איזה חלק הכי אהבת? המשימות אהבת את החלק השלישי? לא ממש.. ומה עם החלק הרביעי? סבבה רוצה עוד כאלה?

sof72

New member
מגניב

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? הרבה לא ספרתי אף פעם אולי 30 -כמה מאיות קיבלת השנה? -כמה עטים יש לך בקלמר? עט אחד בלי קלמר -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוסף -כמה חולצות כתומות יש לך?2 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 7 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לא ספרתי 40 אולי -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 28 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 235 -כמה כפתורים בשלט יש לך? כמה שיש בשלט -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 5 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) לבבות? -כמה אתרים יש לך במועדפים? 79 (ספרתי) -כמה פעמים צחקת היום? יוו אני צוחקת הרבה -כמה פעמים התעטשת היום? פעמיים -כמה פעמים קיללת היום? חמש אולי כשנפסלתי במשחק -כמה פעמים שיקרת היום? שקר לבן נחשב? -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? הדלקתי נראה לי 3 פעמים -כמה שעות היית במחשב היום? 7 בערך כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 60 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? נעלי ספורט, 2 מגפיים, 1 חצי מגף, 3 סנדלים, 2 מהם אלגנטיות, נעלי בית, עוד נעליים סתם שהם לא סנדלים ולא מגפיים. ונראה לי זהו. יצא ביחד? 9 כנראה. -כמה פלאפונים היו לך? 1 ועדיין קיים -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? יואו המונהמון אי אפשר לספור -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? מה זה? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? חח -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? אם זה כולל את הדברים שבתוך הארונות והמגרות אז יותר, כי יש לי הרבה חולצות בירוק וכאלה.. חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את המכונית שלי -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? קופסת נעליים -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 24 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של שלג מאמריקה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? דיסק חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה ביותר אני שונאת פיצה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה. -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) חח -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה הייתי אומרת -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) מה?! -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה אחרת לא הייתי עונה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה לגמרי חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? בטח הכוונה לחשוד.. א.במידה רבה ב.במידה בינונית
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? מה זהו? נגמר? אני רוצה עוד.. היה נחמד נהנית ממנו? כן אפשר לומר איזה חלק הכי אהבת? החלק השלישי אהבת את החלק השלישי? אכן ומה עם החלק הרביעי? בסדר רוצה עוד כאלה? כן למה לא

../images/Emo203.gifאני אני אני

תחום ראשון:
מספרים:
-כמה לקים יש לך? לא ספרתי
-כמה מאיות קיבלת השנה? לא ספרתי
-כמה עטים יש לך בקלמר? 3
-מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? בולים, לא ספרתי
-כמה חולצות כתומות יש לך? 2
-כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 122
-כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? בSIM יש לי 215, אבל יש לי גם בזיכרון של הפלאפון עצמו, רק שזה לא כותב לי
-כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) אין לי
-עוד כמה ימים יש לך יומולדת? עוד 134 ימים
-כמה כפתורים בשלט יש לך? באיזה מהם?
-כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 2
-כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אין לי
-כמה אתרים יש לך במועדפים? הרבה
-כמה פעמים צחקת היום? 5
-כמה פעמים התעטשת היום? עדיין לא
-כמה פעמים קיללת היום? רק בוקר!
-כמה פעמים שיקרת היום? רק בוקר!
-כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעם אחת, כי היא דלוקה עכשיו?
-כמה שעות היית במחשב היום? פעם אחת, מאז שקמתי עד עכשיו
כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? לא יודעת
-כמה נעליים יש לך?ואיזה? אוהו.. יש לי הרבה
-כמה פלאפונים היו לך? 3
-כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? אנערף
-כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? פעמיים?
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? פעם אחת
-כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? אין לי
חלק שני:
משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח)
-קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הבניין ממול (לא צריך לקום בשביל זה)
-הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? עלון של "חבר"
-קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 534 (זה מה שהייתי מחייגת)
-קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? היא דלוקה, ערוץ 2
-היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? התמונה שלי, לא פתחתי- אבל זה מה שהייתי רואה.
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הפלאפון שלי
חלק שלישי:
סבירות:
-מה הסבירות שתאכל היום פיצה? נמוכה מאוד!
-מהי הסבירות שתשתה היום מים? גבוהה
-מהי הסבירות שתחבק מישהו היום? גבוהה
-מהי הסבירות שתכין שאלון היום? בינונית
-מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום? נמוכה
-מהי הסבירות שתקבל מתנה היום? בינונית
-מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב? אין מצב
-מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה? בינונית
-מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר? גבוהה
חלק רביעי:
מידות
-דמיין את הסיטואציה הבאה:
לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך?
א.במידה גבוהה
ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא
-סיטואציה:
אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוד?
א.במידה רבה
ב.במידה בינונית
ג.במידה מועטה
ד.בכלל לא
-סיטואציה:
אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד?
א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ
ג.במידה מועטה
ד.בכלל לא
חלק 5:
סיכום:
איך היה השאלון? נחמדיישן
נהנית ממנו? כשאין מה לעשות...
איזה חלק הכי אהבת? את הסיטואציות
אהבת את החלק השלישי? מה היה החלק השלישי? סבירות? הוא היה נחמד
ומה עם החלק הרביעי? אמרתי שהכי אהבתי אותו, לא?
רוצה עוד כאלה? אין לי התנגדות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sukrazit

New member
עונה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif

שאלון קצת שונה שחיברתייי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 2 -כמה מאיות קיבלת השנה?1 -כמה עטים יש לך בקלמר? 5 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוסף... -כמה חולצות כתומות יש לך? 2 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? אינלי איסיקיו -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 100 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 40 ומשו -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 50 ומשו -כמה כפתורים בשלט יש לך? לא ספרתי בערך 20 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 4 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) 1 נר -כמה אתרים יש לך במועדפים? 25 -כמה פעמים צחקת היום? המון -כמה פעמים התעטשת היום? 0 -כמה פעמים קיללת היום? 0 -כמה פעמים שיקרת היום?0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 -כמה שעות היית במחשב היום? רבע שעה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 80 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? בערך 10.. כפכפים, נעליים לים, נעלי ספורט... -כמה פלאפונים היו לך? 2 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? יותר מחמישים -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? 4 -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?0 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 0 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בית ספר -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? אוטו -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? אין לי כוח... -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 22 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? קלי קלארקסון -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? מצלמת אינטרנט חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה
ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? כיף!! נהנית ממנו? מאודד איזה חלק הכי אהבת? של הסיטואציות אהבת את החלק השלישי? כן ומה עם החלק הרביעי? גם רוצה עוד כאלה? בטח!!

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo219.gif

מספרים:
-כמה לקים יש לך?מלא,אני לא סופרת. אני גם בקושי משתמשת.
-כמה מאיות קיבלת השנה?אולי מליון. אבל רק באנגלית ;[
-כמה עטים יש לך בקלמר?20 ומשו
-מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?מכתבים שחשובים לי. אולי 70 ומשו.
-כמה חולצות כתומות יש לך?של הבצפר יש לי אחת. את כל השאר אני לא זוכרת.
-כמה אנשים יש לך באיסיקיו?63.
-כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?הרבהה..אני לא יודעת במדויק.
-כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)קודם כל-יש אמפי3. יש לי גם אמפי4 חדש. אבל הרבה שירים
-עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) א'.אני לא עצלנית! והנה אני אבדוק בלוח שנה
! ב.ככה בערך עוד 63-64 ימים. פשוט התבלבלתי טיפה בספירה
.
-כמה כפתורים בשלט יש לך?לא יודעת. והפעם אני לא מתכוונת לספור!
-כמה מחזיקי מפתחות יש לך?3 .
-כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)תמונה עם מסגרת לב וכל השאר שכחתי
.
-כמה אתרים יש לך במועדפים?40 ומשו.
-כמה פעמים צחקת היום?מלאאאאאא..אני לא אספור
.
-כמה פעמים התעטשת היום?עוד לא התעטשתי היום :/
-כמה פעמים קיללת היום?7-8 ככה
-כמה פעמים שיקרת היום?אני??
לא..לא שיקרתי עוד [קלטו! זה השיא שלי!]
-כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?עוד לא
-כמה שעות היית במחשב היום?חצי שעה..
-כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?מליון ומשו
-כמה נעליים יש לך?ואיזה?נו דייי עם השאלות האלו :(
-כמה פלאפונים היו לך?לא זוכרת בסדר?!!!
-כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?נו חלאססססס עם השאלות האלו. זה מעצבן כבר..לא זוכרת בסדרר?!!!!
-כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?איכ! אף פעם!
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?אף פעם..
-כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?אין לי :/ חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח)
-קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?חלון
. ושמש
וילדים. ועצים
-הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?האטלס שלי.
-קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?096653356356
-קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?אממ..אח שלי רואה טלויזיה. אז בכל מקרה-ספורט 5+ (איככככ
)
-היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?של אחותי הקטנה. יש בה אממ..את אחותי הקטנה?
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?מטריה כזאתי ששמים במשקאות
חלק שלישי: סבירות:
-מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)בינונית. אולי כשאני וחבר שלי נצא היום..
-מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה
-מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה
-מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה
-מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה
-מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה
-מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה
-מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה ובינונית
-מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות
-דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה-
ב.במידה בינונית-
ג.במידה נמוכה\בכלל לא-
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה-
ב.במידה בינונית-
ג.במידה מועטה-
ד.בכלל לא-
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה-
ב.במידה בינונית-
ג.במידה מועטה-
ד.בכלל לא-
חלק 5: סיכום:
-איך היה השאלון?בסדר. נחמד.
-נהנית ממנו?אני חושבת
.
-איזה חלק הכי אהבת?החלק של הסיטואציות.
-אהבת את החלק השלישי?נראלי.
-ומה עם החלק הרביעי?כנ"ל.
-רוצה עוד כאלה?נראלי גם.

linoy7

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאני../images/Emo41.gif

שאלון קצת שונה שחיברתי תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? 0 -כמה מאיות קיבלת השנה?
-כמה עטים יש לך בקלמר? 16 [בערך..]
-מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אני לא אוספת כלום
-כמה חולצות כתומות יש לך? 3 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 85 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 100 ומשו נראלי
-כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 100 ומשו -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) בערך 190
-כמה כפתורים בשלט יש לך? הרבה
-כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 6 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) נראלי 1>>> מתנה מחברה -כמה אתרים יש לך במועדפים? 10 -כמה פעמים צחקת היום? לא ספרתי
-כמה פעמים התעטשת היום? פעם אחת -כמה פעמים קיללת היום? 0 -כמה פעמים שיקרת היום? 0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 -כמה שעות היית במחשב היום? שעה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 45
-כמה נעליים יש לך? ואיזה? בערך 12 זוגות>>>אין לי כוח לפרט
-כמה פלאפונים היו לך? כולל הנוכחי>>>3 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? מי סופר
-כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? 0
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 0
-כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? בין 5 ל 10 חלק שני: משימות: (כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? עץ
-הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? אין שומדבר אדום בצד שמאל
-קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות.. איזה מספר חייגת? 123456
-קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 24
-היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו? ומה יש בה? ג'ניפר אניסטון
-גם בחפץ הראשון שנמצא לידך. איזה חפץ זה? עכבר
חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה
-מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית
-מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה
-מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חעחע -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות: -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך, באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה. באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי, שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי. באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא
חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? מגניב
נהנית ממנו?
איזה חלק הכי אהבת? 4 אהבת את החלק השלישי? גם
ומה עם החלק הרביעי? כתבתי למעלה
רוצה עוד כאלה? אם בא לך

><

-כמה לקים יש לך?0 -כמה מאיות קיבלת השנה? הממ לא יודעת. -כמה עטים יש לך בקלמר? 10 בערך -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?אבק, ולפחות שני קילו
-כמה חולצות כתומות יש לך? 2 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?0, מסנג'ר -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? המממ. 30 40 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) -- -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) נו, ב18 במאי -כמה כפתורים בשלט יש לך? לא ספרתי -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 1 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) 1, כרית -כמה אתרים יש לך במועדפים? הממ, הרבה. -כמה פעמים צחקת היום? הרבה -כמה פעמים התעטשת היום? 2 -כמה פעמים קיללת היום? הווו. הרבה. -כמה פעמים שיקרת היום? 1 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 -כמה שעות היית במחשב היום? רבע שעה? כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 100+ -כמה נעליים יש לך?ואיזה? סקצ'רס, אולסטאר, כפכפים, כפכפים, נעליים וזהו. -כמה פלאפונים היו לך? 3 כולל זה שעכשיו -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? המממ. מאות -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? 3? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? 0 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? די הרבה חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?חול -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? חבילת נייר -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 0842 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? -- -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? --- -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?קערית חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)
גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ב.במידה בינונית לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ב.במידה בינונית -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? בסדר נהנית ממנו? בערך איזה חלק הכי אהבת? סיטואציות אהבת את החלק השלישי? כן ומה עם החלק הרביעי? סבבה רוצה עוד כאלה? מילא

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif שבת שלוםם

מספרים: -כמה לקים יש לך? 3 אולי -כמה מאיות קיבלת השנה? 1 נראה לי או 2 -כמה עטים יש לך בקלמר? בעיקרון איזה 5 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוסף -כמה חולצות כתומות יש לך? 6 בערך -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 200 בערך -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 100 ומשהו -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 30 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) עוד 8 חודשים:( -כמה כפתורים בשלט יש לך? 36 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 1 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) 1 -כמה אתרים יש לך במועדפים? 15 או 10 -כמה פעמים צחקת היום? 3 -כמה פעמים התעטשת היום? 3 -כמה פעמים קיללת היום? 5 -כמה פעמים שיקרת היום? 0 לשם שינוי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 לשם שינוי -כמה שעות היית במחשב היום? שעה בינתיים כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 70 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? יש לי איזה 18 זוגות..וכל מיני בעיקר מלא זוגות של נעלי ספורט..ואנס נייקי פומה באפלו והרבה כפכפים -כמה פלאפונים היו לך? 2 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? שניה אני יספור..
-כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? הרבההה..אתמול אכלתי:) -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? מלאאאאאאאאאאאאא -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? יש לי שטיח ירוק כזה ועוד דברים נראה לי חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? גן ילדים -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? מסרק -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 25648946 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 13 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של 2 חברות שלי -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? עט חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מאד -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מאד מאד -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה[!?] -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? במידה נמוכה לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? במידה מועטה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? במידה רבה חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? סבבה נהנית ממנו? כן איזה חלק הכי אהבת? סיטואציות אהבת את החלק השלישי? בסדר ומה עם החלק הרביעי? כן רוצה עוד כאלה? תעשי

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

-כמה לקים יש לך?הרבה -כמה מאיות קיבלת השנה?לא קיבלתי
בעצם כן קיבלתי
1 -כמה עטים יש לך בקלמר?12 בערך... -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?אין לי אוסף -כמה חולצות כתומות יש לך?נראהלי 2..
-כמה אנשים יש לך באיסיקיו?35 בערך -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?לא הרבה.. כי הוא חסום נו>< -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)אין לי -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)עוד חודש בערך -כמה כפתורים בשלט יש לך?הרבה>< -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?אמנמנמ.. לאיודעת -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)אממ שני נרות של לב, כרית קטנה כזאת של לב, ולאיודעת מה עודד
-כמה אתרים יש לך במועדפים?אמנמנמנמ... 20 בערך.. -כמה פעמים צחקת היום?לא הרבה... בזמן האחרון אני בקושי צוחקת.. חרא של חיים..
-כמה פעמים התעטשת היום?0 -כמה פעמים קיללת היום?0 -כמה פעמים שיקרת היום?0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?כל היום מאז שחזרתי מהבצפר -כמה שעות היית במחשב היום?כנ"ל כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?לא יודעת ולא איכפת לי -כמה נעליים יש לך?ואיזה?הרבה נו -כמה פלאפונים היו לך?4 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?המון -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?לא יודעת -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?אף פעם -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?4-5 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?את הבניין שממול -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?התיק פוקה שלי.. -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?לארוצה נוווו -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?ערוץ הילדים -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?לאאאאאאאאאא רוצהההההה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?השלט חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא-
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה-
ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינונית-
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?נחמד מאוד נהנית ממנו?כן איזה חלק הכי אהבת?הראשון אהבת את החלק השלישי?לא ממש ומה עם החלק הרביעי?אהבתי רוצה עוד כאלה?כן

Jagged chaos

New member
../images/Emo203.gif

-כמה לקים יש לך? 0 -כמה מאיות קיבלת השנה? 0
אני ב-יב' מותר לי -כמה עטים יש לך בקלמר? אין לי קלמר -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אוסף דיסקים, 172 -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? הרבה, אין לי כוח לספור -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 104 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 120 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) ביוני -כמה כפתורים בשלט יש לך? חחחחחח הרבה
-כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אפס -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) היה לי פסל קטן של דובי מסכן שמחזיק לב שאימא קנתה... נשבר היום
-כמה אתרים יש לך במועדפים? 7-6 -כמה פעמים צחקת היום? לא זוכר, אבל צחקתי -כמה פעמים התעטשת היום? לא יודע -כמה פעמים קיללת היום? לא יודע, לא סופר -כמה פעמים שיקרת היום? לא יודע, היה לי היום מבחן..בטוח שיקרתי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? לא ראיתי עוד, לא אוהב טלויזיה
-כמה שעות היית במחשב היום? שעתיים-שלוש כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 100?
-כמה נעליים יש לך?ואיזה? 3, ניו באלנס, אדידס שחורות יפות וספלדינג -כמה פלאפונים היו לך? עד היום 3. -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? לא סופר -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חחחח בקושי
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 1, כרטיס לרוקהעצמאות 2004 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הים -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? בשמיכה שלי יש כמה צבעים, אדום זה אחד מהם -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? עזבי -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 66 VH1 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? של פיה סטלנית, התמונה הזאת
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? בקבוק של מיץ תפוחים חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה, אני בחיים לא מכין שיעורים.. מכיתה ט' -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה
-מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ב.במידה בינונית -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? בנזונה
נהנית ממנו? כע
איזה חלק הכי אהבת? את הסיטואציות אהבת את החלק השלישי? הכי פחות ומה עם החלק הרביעי? הכי הרבה רוצה עוד כאלה? כע

../images/Emo204.gif

-כמה לקים יש לך? בערך 8 ככה -כמה מאיות קיבלת השנה? 4 -כמה עטים יש לך בקלמר?או..מלא
-מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?בשמים-11 -כמה חולצות כתומות יש לך?לפחות 2
.. -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?256 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?220 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 214 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) מאיפה לי
.. -כמה כפתורים בשלט יש לך? גם מלא -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אין -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אין -כמה אתרים יש לך במועדפים? 700 טוב? -כמה פעמים צחקת היום? כאילו שאני סופרת
אני תמיד עם חיוך -כמה פעמים התעטשת היום?פול פעמים -כמה פעמים קיללת היום?לא זוכרת
.. -כמה פעמים שיקרת היום?לא משקרת
(עלאק..) -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?בקושי..לא ראיתי -כמה שעות היית במחשב היום?לפחות 7 שעות
סתם סתם.. כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?לא יודעת -כמה נעליים יש לך?ואיזה?6 זוגות והרוב הם ספורט..רק 2 מהם נעלי עקב ומגף -כמה פלאפונים היו לך?2 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?כאילו שאני סופרת
מלא.. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?אף פעם
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?ממ אף פעם!!!!
-כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?אמ..2 חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אז ככה
-עץ ענק שמסתיר את כל הנוף?
..
-הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? המסרק שלי.. -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 5643845435 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? היא פתוחה
היא עכשיו על ערוץ ביפ
-היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? ממ..מלאכית כזו -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הפלאפון חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)נמוכה
.. -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה מאוד
-מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)ממ גבוהה(?)
-מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה
סתם סתם -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?נחמד כזה..
נהנית ממנו?אפשר לומר ש..לא ממש
איזה חלק הכי אהבת?כמה(למרות שזה קצת חירפן
) אהבת את החלק השלישי?נחמד ומה עם החלק הרביעי?גם רוצה עוד כאלה?אולי

My self and i

New member
../images/Emo28.gifעונה ../images/Emo9.gif

-כמה לקים יש לך? די הרבה אבל אנלא שמה -כמה מאיות קיבלת השנה? בסביבות ה6 -כמה עטים יש לך בקלמר? הרבה -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? לא יודעת -כמה חולצות כתומות יש לך? 3 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 200 בדיוק, זה לא מוסיף לי עוד
-כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לא ספרתי -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) 70 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) הרבה -כמה כפתורים בשלט יש לך? לא יודעת -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? 3 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אין לי נראלי -כמה אתרים יש לך במועדפים? הרבה -כמה פעמים צחקת היום? חחחח מה אני סופרת?
-כמה פעמים התעטשת היום? לא יודעת -כמה פעמים קיללת היום? לא יודעת -כמה פעמים שיקרת היום? לא שיקרתי היום -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעם אחת -כמה שעות היית במחשב היום? אני במחשב מ3 ורבע כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 70 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? הרבה וכל מיני -כמה פלאפונים היו לך? 4 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? לא יודעת -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חחחחחחח
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? לא יודעת -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? לא יודעת חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מכוניות -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? הגרביים שלי
-קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 22835456666 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 22 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של ידיד שלי.. ויש בה את ידיד שלי
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הפלאפון שלי חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) בינונית, יש מצב שבמסיבה שתיהיה יהום -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה על בטוח -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? נחמד נהנית ממנו? כה איזה חלק הכי אהבת? תמשימות אהבת את החלק השלישי? כה ומה עם החלק הרביעי? כן למה לא רוצה עוד כאלה? בטח בכיף

יאלה אנייי

תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך?לאחר ספירה 26 בחדר -כמה מאיות קיבלת השנה?נראלי 2 -כמה עטים יש לך בקלמר?מעל 15 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?גלויות..נראלי 300+ לפחות -כמה חולצות כתומות יש לך?אחת -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?128 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?חח למי יש כח לספור -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)80-90 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)עוד שלוש חודשים..ביוני -כמה כפתורים בשלט יש לך?יש לי 5 שלטים..תבחרו איזה -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?30+ -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)דובי לב,3 שטיחי לב,כרית לב,נראלי זהו -כמה אתרים יש לך במועדפים?הרבה ..וואי מי חיבר ת'שאלון הזהההה -כמה פעמים צחקת היום?הרבההה -כמה פעמים התעטשת היום?פעמיים -כמה פעמים קיללת היום?כל יום אני מקללת חח לא זוכרת -כמה פעמים שיקרת היום?אולי פעמיים ככה -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?האמת שלא ראיתי! לא יצא לי לראות רק עכשיו חזרתי הביתה -כמה שעות היית במחשב היום?בצוהורים איזו שעה ועכשיו כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?50+ -כמה נעליים יש לך?ואיזה?אלסטאר כחולות,פומה,נייק,כפכפים תנכיות,נעלי בית,מגפיים 2 זוגות שאני לא הולכת,נעליים עם להבה כזו ונראלי זהו -כמה פלאפונים היו לך?1! -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?וואוווווווווווווווווווווו מלאאאאאאאאאא -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?לא יודעת חחח -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?2 -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?מנורה ירוקהעלה ירוק.כיסא ירוק.לוח שנה ירוק חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?דשא -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?דלת -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?6464 חח -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?46(ערוץ 6( -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?תמונה שלי עם כל השיער על הפנים ח -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?ספר "בנעליה" חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)בינונית ..חשבתי שאזמין אבל בסוף לא -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית)בינונית -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)תנו לי לחשוב על זה... -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה
ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?שולט...מי הגאון שחבר אותו? נהנית ממנו?כן איזה חלק הכי אהבת?אממממ משימות לא היה לי כח..אז נניח שמידות אהבת את החלק השלישי?כן ומה עם החלק הרביעי?כן רוצה עוד כאלה?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני חיברתייי חחח

noa131

New member
שלי^^../images/Emo29.gif

מספרים: -כמה לקים יש לך? 3 -כמה מאיות קיבלת השנה? 1 -כמה עטים יש לך בקלמר? 9 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? נרות.. בערך 100, ופקקי בקבוקים גם בערך מאה -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?107 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? אין לי כוח לספור -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) בערך 300 -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 198
-כמה כפתורים בשלט יש לך?אממ... לאדעת -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?4 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)אממ... יש לי כמה על נרות -כמה אתרים יש לך במועדפים? הרבה
-כמה פעמים צחקת היום? מאוד הרבה^^ -כמה פעמים התעטשת היום? 3-4 -כמה פעמים קיללת היום? מאוד מאוד הרבה
-כמה פעמים שיקרת היום?0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? בכלל לא
-כמה שעות היית במחשב היום?הרבה
כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? הרבה?
-כמה נעליים יש לך?ואיזה? יש לי.. שני זוגות מגפיים, נעלי ספורט, אולסטאר, המון כפכפים רגילים, ועוד זוג אחד של כפכפי פלטפורמות -כמה פלאפונים היו לך?3 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? XDD אין לי מושג -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? ממ? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? לאדעת.. אבל אכלתי כמה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? נממ.... הרבה נרות ירוקים חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?אורות מבתים של שכנים -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? צעצוע של אח שלי -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?3497 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?3 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? תמונה של איזה מישהי גותית -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הטלפון מקודם
חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה מאוד -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)מממ? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?מבעיר את הזמן נהנית ממנו?כע איזה חלק הכי אהבת?סיטואציות אהבת את החלק השלישי?כן ומה עם החלק הרביעי?כן רוצה עוד כאלה?כן

../images/Emo210.gif

-כמה לקים יש לך? המווווון -כמה מאיות קיבלת השנה? אמממ 6, לא כולל בחנים
-כמה עטים יש לך בקלמר? המון -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? לאדעת -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 אולי 2 ואני לא זוכרת.. -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? לאדעת -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לאדעת -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) מיליארד ?
-עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 210 -כמה כפתורים בשלט יש לך? לאדעת -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? לאדעת -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) לאדעת -כמה אתרים יש לך במועדפים? לאדעת -כמה פעמים צחקת היום? מאה
-כמה פעמים התעטשת היום? 3 -כמה פעמים קיללת היום? 20 ?
-כמה פעמים שיקרת היום? לא זכור לי ששיקרתי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 0 -כמה שעות היית במחשב היום? די הרבה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 70 -כמה נעליים יש לך?ואיזה? המון -כמה פלאפונים היו לך? 0 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? לאדעת -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חחחחח הרבה -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? עוד יותר הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? לאדעת חלק שני: משימות:(כן כן..גם אם אין לך כח) אוי אני אוהבת אבל מזה אין לי כוח... -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? נוף של חרמון, מטיול שנתי ביום רביעי
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?צלחת חלק שלישי: סבירות: נענה על מחר -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוה..? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? אחלה נהנית ממנו? כן איזה חלק הכי אהבת? לאדעת אהבת את החלק השלישי? מקורי
ומה עם החלק הרביעי? גם רוצה עוד כאלה? בטח

למעלה