D o o S h a
New member
עונהה
כמה לקים יש לך? 4 בערך... -כמה מאיות קיבלת השנה? ממ... כמה
-כמה עטים יש לך בקלמר? 40 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין לי אוספים -כמה חולצות כתומות יש לך? 3 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? לא אוהבת איסי. יש לי מסן -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? ממ.. לא ספרתי -כמה שירים יש לך באמפי 3? אין -עוד כמה ימים יש לך יומולדת? באוגוסט.. הרבה ימים! -כמה כפתורים בשלט יש לך? כ-30 -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אחד.. עם הרבה דברים עליו -כמה לבבות יש לך בחדר? בוא נראה... 8. וואי לא ידעתי שיש לי כזה הרבה.. (יחסית) -כמה אתרים יש לך במועדפים? 20 בערך -כמה פעמים צחקת היום? רק קמתי
-כמה פעמים התעטשת היום? כנ"ל -כמה פעמים קיללת היום? כנ"ל -כמה פעמים שיקרת היום? כנ"ל -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? כנ"ל -כמה שעות היית במחשב היום? רבע שעה, בנתיים כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 100? -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 5 בערך.. 3 אולסטאר, ספורט, מגפיים -כמה פלאפונים היו לך? 1 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? אוו המון -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? מעטות ביותר -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? רק פעם אחת.. וגם זה הספיק לי -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 5, אבל דברים קטנים... החדר שלי סגול חלק שני: משימות
כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בניין, כביש, עץ -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? ספר בישול -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 37501 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 2 -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? שלי ושל עוד 2 חברות שלי -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? הארי פוטר 6
חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום? נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום? גבוהה לצערי
-מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב? נחש\י -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה? גבוהה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? ג.במידה נמוכה\ בינונית חח -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ג.במידה מועטה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? ב.במידה בינונית חלק 5: סיכום: איך היה השאלון? ממש טוב
נהנית ממנו? כןן
איזה חלק הכי אהבת? הכל
אהבת את החלק השלישי? כן ומה עם החלק הרביעי? כן רוצה עוד כאלה? כןן! באמת אהבתי.. שאלון מקורי
כמה לקים יש לך? 4 בערך... -כמה מאיות קיבלת השנה? ממ... כמה