רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר
שעת ההתחלה: 19:35 שם: שחף תאריך לידה: 19.6 מזל: תאומים מין: גובה: נמוך מדי ;[ צבע עיניים: שחור מידת נעליים: 41 מיקום: בבית? איפה נולדת: בבית חולים? נכשלת במקצוע: משום מהץ ביצפר: מה איתו? מאוהב:
חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: זה ניסיון להתחיל איתי? ;]]] תעשי סקס לפני החתונה: מסתבר :O התאהבת פעם במורה?: מעשנת? כע שותה?: כע מפלרטט: כע צבע אהוב: שחור סיני D: חיות אהובות: באפי ;[ מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: מסתבר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא מישהו נתן לך סטירה?: מסתבר באינטרנט הרבה?: כבר לא. ביישן?: תלוי. מתקלח?: מסתבר. שונא ביצפר?: יש לך חיים?: חחחחחחחחחחחחחחחח עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: ברור. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כע. תעשה צניחה חופשית?: לא. אוהב לרקוד?: כבר לא. היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כע היית רוצה לגור במקום אחר?: כע אתה מפונק?: כע שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא'דע משהו בטעם לימון ;[ יש לך פלאפון?: רק אחד? אתה מודל לחיקוי?: חחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים ;[ פירסינגים?: כבר אין. קעקועים?: יש תודה. אוהב להצטלם?: לא. אתה שזופה?: מסתבר :| מתעצבן בקלות?: כע התחלת שמועה על מישהו?: אחושרמוטה יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: המקלחת נחשב? אחים ואחיות?: לא תודה. תחתונים?: מה איתם? מסתדר עם אמאבא?: כע מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: לא כדאי לך לגלות D: ברחת פעם מהבית? כע חולמ בהקיץ?: כע מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: כמו חלק מתרגיל במתמטיקה, בוא נגיד.. אממ.. נעלם :] אתה חצוף?: תלוי איפה. קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא :O איך הפופיק שלך?: לא כמו של אוהד D: מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו שהוא נראה כל יום? תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: מסתבר :O תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מה החשק שלי לענות שחית פעם בעירום?: כע מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: 'חפרת' 'בת/בן של שרמוטה' 'תפסיק/י לזיין ת'שכל' רומנטי? כע מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמולוש. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מי רוצה שיראו ת'בטן? :O מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: :O מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חמישי עם מה אתה ישן?: עם הגוף? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בפורד צבאית. ואם לא בא להם שאני אגע בפורד אז באינטר או סופה. אתה ילדה של אבא או אמא?: אני ילד. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: גם בשביל חצי מליון. אבל אם הצעתם 2 אז למה לא? מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צורח על אמא מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? צורח על השכנים. את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? כלב. איזה שפות אתה מדבר? אנלית ועברית. אבל עם אלכוהול טוב אני מדבר גם חייזרית D: בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כע מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? מכונית? תקנה לי? :] חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב נולד? מילה אהובה? שרמוטה דיסק אהוב? פורטה. הייתה לך שיחה רצינית? נראה לי חיבקת מישהו? כע גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו? כע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כע מישהי/ו בגדה בך? כע נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? כע ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? כע עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? כע הייתה לך תאונת דרכים? כע רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כע יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כע שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כע פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? כע נרדמת בשיעור? כע מה השעה: 19:44
שעת ההתחלה: 19:35 שם: שחף תאריך לידה: 19.6 מזל: תאומים מין: גובה: נמוך מדי ;[ צבע עיניים: שחור מידת נעליים: 41 מיקום: בבית? איפה נולדת: בבית חולים? נכשלת במקצוע: משום מהץ ביצפר: מה איתו? מאוהב: