שאלוןןן

שאלוןןן../images/Emo189.gif

טוב משעמם לי אז קבלו שאלון.. קצת ארוך אבל לא נורא.. שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

../images/Emo189.gif

שעת ההתחלה: 14:11 שם: טל תאריך לידה: 10.9 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.60 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37 מיקום: בבית איפה נולדת: בברזיל:] נכשלת במקצוע: כה ביצפר: שו בצפר מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: מכנס קצר וגופיה תעשי סקס לפני החתונה: כה התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? כה שותה?: רק בירה מפלרטט: תלוי עם מי צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: נמרים! מי החברים הכי טובים שלך?: הבנותת הכית מישהו?: כה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם דנדוש אבל היא בחו"ל :/ מישהו נתן לך סטירה?: כה באינטרנט הרבה?: לפעמים ביישן?: לפעמים, תלוי בסיטואציה מתקלח?: מן הסתם שונא ביצפר?: כה יש לך חיים?: מן הסתם עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת במיוחד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני פאקינג לסבית, זה דיי מפתיע תעשה צניחה חופשית?: כה!! אוהב לרקוד?: חח רק טראנסים היית בחו"ל?: כה סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כה היית רוצה לגור במקום אחר?: ברור! אתה מפונק?: ממש לא שתייה מועדפת?: שוקו:] שותה מים?: לא ממש באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: ענארף בטח קולגייט יש לך פלאפון?: כה אתה מודל לחיקוי?: חח לא נראלי מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיית סבא לבנה ומכנס כדורגל גדול כזה פירסינגים?: בטבור קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: אוווהבתת המוןןן אתה שזופה?: כה מתעצבן בקלות?: חח מאוד התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אין תחתונים?: מה איתם? מסתדר עם אמאבא?: ככה מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: משחקת טניס ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כמו על אחד מה היית רוצה?: להיות סלב חח מה הפרחים המועדפים עליך?: מה פרחים עכשיו!? איך נראית האקס/ית שלך?: בלונדינית, עיניים יפות.. דיי מושלמת :/ אתה חצוף?: כשצריך קיץ או חורף?: קיייץץ!! אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: איך הוא? מה מספר המזל שלך?: חשבתי שהשטות הזאת עוברת אחרי כיתה ג' איך השיער שלך נראה עכשיו?: חלק ומבולגן תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: מכוערת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חח אני לא מחכה אני עונה כשאני מגיעה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לא דומה בוכה הרבה?: יש תקופות אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חחחח לא יודעת באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורה?! רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: איכ לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ממ שטני אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כה מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: חדר של ברבי יש לי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: רק צמיד איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים עם מה אתה ישן?: עם טרנינג האם הפיצו עלייך שמועה?: כה! במה אתה נוהג?: קורקינט!? אתה ילדה של אבא או אמא? אמא: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ענארףףף בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ישנתי:] עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן!!!!!!!! קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף!! קרמבו או שוקו? שוקו! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת הרבה את מי היית לוקח לאי בודד? את האקסית חח.. אם היית חייה איזה חייה היית? נמר! איזה שפות אתה מדבר? עברית :/ בן-אדם של לילה או יום? שניהם אני חיה על שעה שינה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא רוצה להישכר בימים כאלה מה היום הכי טוב בחיים שלך? וואיי.. לא יודעת.. היום לי הרבה ימים מושלמים כאלה=]] מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה דברים שחשובים ליי.. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כל היום.. על מה יהיה מחר וכאלה.. ממה אתה הכי פוחד? מאהבה חד צדדית המקום האהוב לחופשה? מיאמי:]] טעם גלידה אהוב? תפוח! ממתק אהוב? ממ חטיף.. דוריטוס מכונית? חג? פסח:] תוכנית אהובה בטלויזיה? CSI מילה אהובה? שופ שופ דיסק אהוב? מי שומע דיסקים? הייתה לך שיחה רצינית? כה חיבקת מישהו? כה גרמת למישהו לצחוק? כה הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה וכה התגעגעת למישהו? מאוד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כה מישהי/ו בגדה בך? כה נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את מגדל אייפל? כה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה נישקת מישהי? כה עשית אמבטיית קצף? כה ניסית דיאטה? כה הייתה לך תאונת דרכים? ברוך השם לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? כה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כה יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כה שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממ בוא נגיד שלא פגשת סלבריטי? בדיוק אתמול פגשתי את מיטל גל=]] עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כה מה השעה: 14:21

יאא את ברזליאית? ../images/Emo2.gif

קומוסטס סניורה? חיחי... אני אענה על השאלון כשאהיה בבית ^^

איזה חפירותתתת מה קרההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שעת ההתחלה: 16:45 שם: נוף, נעים מאוד.
תאריך לידה: 24.4.90 מזל: שור. מין: כרגע נקבה. גובה: מטר ופיסטוק. צבע עיניים: ירוק צהוב. מידת נעליים: 37-38 מיקום: החדר היפה שלי
איפה נולדת: בחיפה. נכשלת במקצוע: במספיק. ביצפר: מה איתו? מאוהב: לא. חבר/חברה: לא. אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: גופיה ומכנס קצר.
תעשי סקס לפני החתונה: מה פתאום.
התאהבת פעם במורה?: חח לא. מעשנת? כה. שותה?: כה. מפלרטט: יותר מידיי. צבע אהוב: חופ, ורוד. חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: כה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: כה. באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: לעיתים רחוקות. שונא ביצפר?: לפעמים. יש לך חיים?: חח נראה לי
עד כמה אתה בוטח באנשים?: כמה שצריך. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. תעשה צניחה חופשית?: ברגע זה! אוהב לרקוד?: כה. היית בחו"ל?: כה. סילקו אותך מביצפר?: לא. אבל רצו. השעו אותך?: יותר מידיי. היית רוצה לגור במקום אחר?: כה. אתה מפונק?: כה. שתייה מועדפת?: שותה מים?: בטעמים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: לשון, גבה, אף קעקועים?: אוהב להצטלם?: כה. אתה שזופה?: חחחחחחחח אתה שזופה? חח כה. מתעצבן בקלות?: לא. התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: כה מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: כה מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: איזה מהן? אתה חצוף?: קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כה. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כה. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: כה. מתי?: לא זוכרת בדיוק למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הזרת הקטנה ברגל שמאל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "שיהיה לך ביי ביי" רומנטי? כה. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא'דעת. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: חח לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: סטלה אשששששש איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מצויין מה איתכם? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חמישי שעבר. עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: קורקינט, וגם זה בלי רישיון. אתה ילדה של אבא או אמא?: "אתה ילדה" מזה שאלון לקוקסינלים? מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בשביל 2 מיליון אני אדגמן גם לגזית מה עשית היום? אכלתי וישנתי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כה. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים, שמה מוזיקה. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתכלת בהודעות בפלא את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? פרפר. איזה שפות אתה מדבר? עברית ושטויות בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדיגדוגים? חח כה. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 12.8.06 מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אח שלי. ממה אתה הכי פוחד? לאבד. המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? האנטומיה של גריי מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כה. חיבקת מישהו? כה. גרמת למישהו לצחוק? כה. הרגשת טיפש? כה. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה. התגעגעת למישהו? כה. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה. היית מאוהב? כה. ראית את מגדל אייפל? כה. עישנת מריחואנה? כה. שיחקת מונופול? כה. נישקת מישהי? כה. עשית אמבטיית קצף? כה. ניסית דיאטה? כה. הייתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כה. פחדת מהחושך? כה. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כה. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כה. פגשת סלבריטי? כה. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? כה. מה השעה: 16:56

עונה:)

שעת ההתחלה: 5:50 שם: חן. תאריך לידה: 25.10.1990 מזל: עקרב :) מין: נקבה. גובה: מטר שישים ומשו. צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 39. מיקום: ראש"לצ. איפה נולדת: ישראל. נכשלת במקצוע: מת' -_- ביצפר: עמית. מאוהב: יאפ. חבר/חברה: יש:) אם כן, שם: טיב. כמה זמן אתם ביחד: בקרוב סוגרות שנתיים. מה את לובשת עכשיו: בוקסר וגופיה. תעשי סקס לפני החתונה:חח כה. התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת? כה. שותה?: כה. מפלרטט: לפעמים. צבע אהוב: כחול. חיות אהובות: נממ כלבים נראלי. מי החברים הכי טובים שלך?: אביב ויעל. הכית מישהו?: פפ כה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הממ נופר טיב יעל. מישהו נתן לך סטירה?: כה. באינטרנט הרבה?: כבר לא. ביישן?: מאוד. מתקלח?: כל יום. שונא ביצפר?: לא. יש לך חיים?: כנראה. עד כמה אתה בוטח באנשים?:רק ב אנשים מסויימים מאוד. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. תעשה צניחה חופשית?: ישמצב :) אוהב לרקוד?: ממ כה. היית בחו"ל?: כה פעם אחת. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: לא. אתה מפונק?: טיפה P: שתייה מועדפת?: קולה 3> שותה מים?: כה. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: כה. אתה מודל לחיקוי?: לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופיות. פירסינגים?: יש,פיטמה :) קעקועים?: בנתיים אין אבל בתיכנון. אוהב להצטלם?: לא. אתה שזופה?: כה. מתעצבן בקלות?: כה. התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: חח הלוואי. אחים ואחיות?: אחות תאומה. תחתונים?: .. ?S: מסתדר עם אמאבא?: עם אמא לא כ"כ. מסתדר עם האחים?: כה :) איך אתה מוציא כעס?: מנגנת,מציירת,כותבת.. ברחת פעם מהבית? כה. חולמ בהקיץ?: ממ לא נראלי. מה היית רוצה?: לא לעבור דירה :( מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים. איך נראית האקס/ית שלך?: נממ תלתלים,עיניים בהירות.. אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: קיץ. אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: מזה השאלה הזאת ?|: מה מספר המזל שלך?: אין.. איך השיער שלך נראה עכשיו?: על הפנים. תוכל להיות צמחוני?: הייתי ,עברתי ת'שלב הזה. איך את נראית?: .. X: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יצאתי וזה לא יקרה שוב. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ,הכי טוב מבוגרות P: היו לך הפרעות אכילה?: כה. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2 גג. שחית פעם בעירום?: חלקית חח. מתי?: לפני שנה בערך תחת השפעת אלכוהול. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: במראה אמא באופי אבא. בוכה הרבה?: הייתי,כבר לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: איןלימושג. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ממצב.. רומנטי? אם אני רוצה אני יכולה להיות מאוד רומנטית..כה. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: קצת פחות מחודש. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברוטנית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא.. מחשוף?: לפעמים. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע שחור. איזה מראה יש לחדר שלך?: ישן חח. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד וטבעת. איך אתה מרגיש עכשיו?: חם לי. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני 3 שבועות ככה. עם מה אתה ישן?: פיג'מה? S: האם הפיצו עלייך שמועה?: ישמצב לאזוכרת. במה אתה נוהג?: עוד לא נוהגת. אתה ילדה של אבא או אמא?: לא ולא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לאזוכרתתת. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ישמצב :O מה עשית היום? עבדתי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: ממ לא כל כך. קור או חום? כרגע ממש באלי קור. לישון או לקום? לקום. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? קרמבו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה ת'שעון המעורר בפלאפון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מצחצחת שיניים. את מי היית לוקח לאי בודד? את החברה. אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור אם כבר. איזה שפות אתה מדבר? עיברית אנגלית קצת ערבית וקצת ספרדית. בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדיגדוגים? כה מאוד. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? הממ לפני שנה בערך..איןלי כח נפרט. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לאידעת שנולדה לי בת דודה. נממ ושהתחלתי לצאת עם חברה שלי. מה הדבר הכי חשוב לך? אחותי התאומה,חברים הכי טובים והחברה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?עליה אלא מה P: ממה אתה הכי פוחד? לאידעת נו. המקום האהוב לחופשה? טורקיה. טעם גלידה אהוב? וניל :p ממתק אהוב? מכונית? חג? פורים:) תוכנית אהובה בטלויזיה? לא כ"כ רואה טלויזיה. מילה אהובה? דיסק אהוב? הממ ashes of the wake. הייתה לך שיחה רצינית? כה. חיבקת מישהו? ברור. גרמת למישהו לצחוק? כה. הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה. התגעגעת למישהו? עכשיו -מאוד. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כה. מישהי/ו בגדה בך? המ כה. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה. היית מאוהב? הייתי ועדיין. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? יאפ. שיחקת מונופול? כה. נישקת מישהי? כה. עשית אמבטיית קצף? כה. ניסית דיאטה? כה. הייתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כה. פחדת מהחושך? כה. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כה. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כה. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא.. פגשת סלבריטי? כה חח. עברת על החוק וניתפסת? כה,עברתי באדום ובא שוטר woo -_- נרדמת בשיעור? כה. מה השעה:6:18 פיי זה חפר. טוב העביר לי ת'שעמום קצת :) אללה יומטוב D:

saptenn

New member
נראלי שעניתי על משהו דומה כבר היום

אבל בקטנה. שעת ההתחלה: 19:47 שם: ספיר תאריך לידה: 8/7 מזל: סרטן מין: נקבה גובה: 1.67 או משו כזה צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 39 מיקום: אה? איפה נולדת: צפת נכשלת במקצוע: יאפ ביצפר: מה איתו מאוהב: אממ לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה ככה. חבר/חברה: :) אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וחולצה P: תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: חחחחחחחחחחחחחח זקנות לא עושות לי את זה. סורי מעשנת? לא שותה?: לא ממש מפלרטט: אממ צבע אהוב: כחול חיות אהובות: חח חיות ואני לא הולך ביחד מי החברים הכי טובים שלך?: גל, ליאור, דניאל, נעמה הכית מישהו?: אולי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: גל, טלי מישהו נתן לך סטירה?: לא ! באינטרנט הרבה?: לפעמים ביישן?: אממ לפעמים מתקלח?: בטח שונא ביצפר?: בערך יש לך חיים?: אני מקווה
עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלל לא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: נראה לי שכן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: או כן. תעשה צניחה חופשית?: בטח :) אוהב לרקוד?: תלוי היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: לפעמים. חח שתייה מועדפת?: דיאט קולה
. שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן ועוד עכשיו חדשחדש
אתה מודל לחיקוי?: חחח לא נראה לי. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים
פירסינגים?: אני רוצה
קעקועים?: ^^ אוהב להצטלם?: אממ תלוי במוזות שלי אתה שזופה?: קצצצצצצת. מתעצבן בקלות?: מרוקאית מה התחלת שמועה על מישהו?: לא זוכרת יש לך קו טלפון משלך?: הפלאפון זה מספיק P: יש לך בריכה פרטית?: אפשר להגיד אחים ואחיות?: 2 אחים תחתונים?: מה איתם מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: עם אחד כן עם אחד פחות איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: חחח אולי בשיעורים. מה היית רוצה?: הרבה מה הפרחים המועדפים עליך?: איף איך נראית האקס/ית שלך?: חתיך. P: אתה חצוף?: ישמצב קיץ או חורף?: כשיש חורף בא לי קיץ ולהפך. כרגע ממממשש בא לי חורף. אתה נהנה להתלכך?: לא איכ איך הפופיק שלך?: רגיל כזה :) מה מספר המזל שלך?: לא מאמינה בזה כ"כ חח איך השיער שלך נראה עכשיו?: חחחחחח אני עם צבע על השיער בחצי שעה האחרונה. אז לא משו תוכל להיות צמחוני?: לא!!1 איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: חיצונית אף אחד, פנימית אבא, לגמרי בוכה הרבה?: אממ אפשר להגיד. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כלוום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה העניינייים רומנטי? אממ יאפ מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית יו אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חחח לא. מחשוף?: לא ממש החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: מדהים
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים שרשרת ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: אממ סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום ראשון עם מה אתה ישן?: עם שמיכה ? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שאני זוכרת במה אתה נוהג?: בווספות של המושב. חחחחחח אתה ילדה של אבא או אמא?: של אפחד. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מתישהו השנה. לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ישמצב מה עשית היום? לא יותר מדי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? ^^ את מי היית לוקח לאי בודד? אממ אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ספרדית בן-אדם של לילה או יום? גם וגם רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 13/7/2006 מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים שלי (אוח עניתי על זה) על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום ועל מחר P: ממה אתה הכי פוחד? מוות ומלהישאר לבד. המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? שוקו וניל ממתק אהוב? רק מסטיקים מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? וואלה דיסק אהוב? Lifehouse - No Name Face הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : האמת שלא. מישהי/ו בגדה בך? לא שאני יודעת נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא סגורה על זה. ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו. רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? תמיד זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? אוח כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? זה קורה הרבה חחח פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 20:00

mexican idol

New member
שאאאנים שלא מילאתי שאלון!../images/Emo34.gif

שעת ההתחלה: 20:50 שם: צוף תאריך לידה: 25.12.90 מזל: גדי מין: זכר גובה: 1.89 צבע עיניים: חום - ירוק מידת נעליים: 47O_O מיקום: רעננה איפה נולדת: כפ"ס בי"ח מאיר נכשלת במקצוע: אנערף ביצפר: מה איתו? מאוהב: תמיד חבר/חברה: לא אם כן, שם: --- כמה זמן אתם ביחד: --- מה את לובשת עכשיו: בוקסר של אולסטאר תעשי סקס לפני החתונה: טו לייט האני התאהבת פעם במורה?: הכי לא מעשנת? לצערי שותה?: לפעמים מפלרטט:
צבע אהוב: ניאמ... ל'דע חיות אהובות: נחש מי החברים הכי טובים שלך?: המפלצות מהארון הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: תלוי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לפעמים מתקלח?: לפעמים... חח סתם שונא ביצפר?: לגמרי כן יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: אוההההבבבבבבבתתתתתתתתת היית בחו"ל?: הייתי סילקו אותך מביצפר?: לא רחוק מזה השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: יאפ אתה מפונק?: מאוד שתייה מועדפת?: קולולולה שותה מים?: שותה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: לא, קופסת לבן עם חוט אתה מודל לחיקוי?: לגמרי מה אתה לובש הכי הרבה?: בנים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: אוהב אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: לא כל כך התחלת שמועה על מישהו?: סביר להניח, אני בג"צ יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: בדרך אחים ואחיות?: אחות תחתונים?: מה איתם? מסתדר עם אמאבא?: בערך מסתדר עם האחים?: בערך איך אתה מוציא כעס?: ^^ ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: מה לא... מה הפרחים המועדפים עליך?: שושן צחור O_O איך נראית האקס/ית שלך?: איזה מהם? XD אתה חצוף?: מי?? אני?O: נעעע קיץ או חורף?: כל אחד בזמנו אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: טוב תודה, ושלך? מה מספר המזל שלך?: אמממ.... 1? איך השיער שלך נראה עכשיו?: שעיר תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: ככה^_^ תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אנערף שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: בוכה בוכה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אתה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלווווווווווווו מה ניש רומנטי? כשצריך מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בתחילת השאלון במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אה? מחשוף?: כזה שאין לו סוף החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: כחול עם כוכבים איזה מראה יש לחדר שלך?: ספוגי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שני עגילים ושתי שרשראות, אה וטבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: פנאןןןן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר עם מה אתה ישן?: איתך האם הפיצו עלייך שמועה?: אמת במה אתה נוהג?: ברוע לב אתה ילדה של אבא או אמא?: של סבתא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהיו לימודים>< בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בחינם אפילו מה עשית היום? אכלתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקח את עיניי ומתפלל. אנערף נו לא יודע מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגר מסך, מוריד תריסים, ישן. את מי היית לוקח לאי בודד? את **=] אם היית חייה איזה חייה היית? עמוד חשמל איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וספרדית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? דיג דיג לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו שההורים גילו עליי מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר מה הדבר הכי חשוב לך? אושר על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ** ממה אתה הכי פוחד? אנשים שאני לא מכיר המקום האהוב לחופשה? תאילנד טעם גלידה אהוב? קוקוס ממתק אהוב? קליק [חטיף ממממדליק] מכונית? מה איתה? חג? שמח? תוכנית אהובה בטלויזיה? עקרות בית נואשות מילה אהובה? סטגמוס דיסק אהוב? ג'יי בראנן הייתה לך שיחה רצינית? היו המון חיבקת מישהו? בארור גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? מרגיש טיפש דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אמת התגעגעת למישהו? מתגעגע עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא אדע לעולם ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? שששש שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן איכ עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? מחמיא, תודה הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? כן נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? עדיין פוחד זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? סקס? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 21:05

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

שעת ההתחלה: 21:25 שם: אוהד. תאריך לידה: 24.4.88 מזל: שור
מין: ז'. גובה: 1.77 צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 44 מיקום: צפון. איפה נולדת: בת ים :) נכשלת במקצוע: כע ביצפר: מעפן כזה. מאוהב: לא ברוך השם. חבר/חברה:
אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: מכנס וחולצה D: תעשי סקס לפני החתונה: כע. התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת? לא. שותה?: לא. מפלרטט: כמו זונה. צבע אהוב: ירוק. חיות אהובות: כאלה שבאות בצורת מעיל או בתנור. מי החברים הכי טובים שלך?:
הכית מישהו?: כע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: שירן. מישהו נתן לך סטירה?: כע. באינטרנט הרבה?: כע ביישן?: לפעמים. מתקלח?: כע שונא ביצפר?: מתגעגע :| יש לך חיים?: אהא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כמובן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: מניח שכן. תעשה צניחה חופשית?: לא. אוהב לרקוד?: כע היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כע היית רוצה לגור במקום אחר?: כע אתה מפונק?: כע שתייה מועדפת?: קולה. שותה מים?: כע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט? אנעארף. יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?: כמובן, של עשרות ועשרות של ילדים שמנים. מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים D: פירסינגים?: כבר לא. קעקועים?: לא. אוהב להצטלם?: לא. אתה שזופה?: כע מתעצבן בקלות?: כע התחלת שמועה על מישהו?: ברור. יש לך קו טלפון משלך?:
יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: אח ואחות. תחתונים?: יש מסתדר עם אמאבא?: משתדל מסתדר עם האחים?: כע איך אתה מוציא כעס?: על אנשים. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: כע מה היית רוצה?: כסף. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים? איך נראית האקס/ית שלך?: חמוד כזה. אתה חצוף?: שצריך. קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: חחחחחחחחחחחחחחחח וואי אלוהים איזה שאלה, הוא בסדר עכשיו תודה לאל. מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: לא משהו. תוכל להיות צמחוני?: כע. איך את נראית?: זוועת. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: משתדל שלא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: משתדל שלא. היו לך הפרעות אכילה?: כע כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה שאני רואה אותו :D שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: הוהו מזמן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חחחח לא. מחשוף?: כמה שיותר עמוק! החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אפור איזה מראה יש לחדר שלך?: מהמם. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין לי איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: תאטרון שעבר. עם מה אתה ישן?: עם הכיבשה ומיפ מיפ. האם הפיצו עלייך שמועה?: כע במה אתה נוהג?: אופניים. אתה ילדה של אבא או אמא?: אני ילדה של סבתא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אף פעם. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן. מה עשית היום? הייתי בבסיס. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתעצבן. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצם עיניים? את מי היית לוקח לאי בודד? נינט!!!!!1111 אם היית חייה איזה חייה היית? טלה
איזה שפות אתה מדבר? עיברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? יום. רגיש לדיגדוגים? כע מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא חסר. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר. מה הדבר הכי חשוב לך? סבתא וסבא. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני ממה אתה הכי פוחד? דגים. המקום האהוב לחופשה? כל מקום האמת. טעם גלידה אהוב? פטל ממתק אהוב? סניקרס מכונית? אנעארף חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? וויל וגרייס, העשב של השכן, מחלקה אלטרנטיבית. מילה אהובה? אנאערף דיסק אהוב? ביוטיפולגארבג' הייתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כע גרמת למישהו לצחוק? כע הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? זה כאילו ב24 שעות האחרונות או משהו? התגעגעת למישהו? כע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כע מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? כע ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? כע הייתה לך תאונת דרכים? כע רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כע פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כע מה השעה: 21:35, אני טייס אני!!!!11111

eliormagick

New member
נשברת ועפה לשמים שלך

שעת ההתחלה: לא יודע שם: אליאור תאריך לידה:11.10 מזל: חרא מין: זכר גובה: 1.79 צבע עיניים:חום מידת נעליים: 41 מיקום: ירושלים איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: מתמטיקה ביצפר: מה איתו? מאוהב: סתמו כבר חבר/חברה: אין אם כן, שם: חנלה כמה זמן אתם ביחד:שנים מה את לובשת עכשיו: בגדים תעשי סקס לפני החתונה: לא יהיה חתונה התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלב? מי החברים הכי טובים שלך?:חברים יש רק באגד וגם עליהם משלמים(סדגש) הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:סוד מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כה ביישן?: כה מתקלח?: כה שונא ביצפר?:סיימתי יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?:0 שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן: תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?:כן השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?:נסטי שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?: גינס פירסינגים?: בגבה ומתחת לשפה קעקועים?: עוד לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: בקרוב מתעצבן בקלות?: תלוי התחלת שמועה על מישהו?:כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כה תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?:לא מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: שוחה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: למות מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: כמו איקס אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: ? איך הפופיק שלך?: בסדר מה עם שלך? מה מספר המזל שלך?: 6 נראה לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: שחור תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כונף תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תלב באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הנערף רומנטי? אולי מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לג בעומר? במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אה? אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ? מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: אין לי כזה מה הצבע תחתונים שלך?: אפור איזה מראה יש לחדר שלך?: כחול איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: שאלה קשה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא יודע עם מה אתה ישן?: באפי האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?: באגד אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בכיתה א בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתבאס מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מתבאס את מי היית לוקח לאי בודד? את באפי אם היית חייה איזה חייה היית? באפי איזה שפות אתה מדבר? עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עוד לילה לבד ממה אתה הכי פוחד? נחשים המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? מכונית? חג? פעם חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? דוסון מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? מישהו... גרמת למישהו לצחוק? לא יודע הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה

"קרוסלה מסתובבת בקצב משלה.."

שעת ההתחלה: 01:20 שם:אורפז תאריך לידה:21.11 כמו ביורק
מזל:עקרב מין: נקבה גובה:לא יודעת צבע עיניים:אחת חומה אחת שחורה מידת נעליים:40-41 מיקום:איזור חדרה איפה נולדת:בהלל יפה נכשלת במקצוע:לא השנה.. ביצפר:כן? מאוהב:לא חבר/חברה:אין לי אם כן, שם:שיפרה כמה זמן אתם ביחד:חצי שניה הרגע המצאתי אותה מה את לובשת עכשיו:בגדים תעשי סקס לפני החתונה:לא יודעת התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?לא שותה?:לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כתום חיות אהובות:כלבי לברדור מי החברים הכי טובים שלך?:אין לי הכית מישהו?:מזמן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:אמא מישהו נתן לך סטירה?:מזמן באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:לא מתקלח?:איזו שאלה מטומטמת שונא ביצפר?:לא יש לך חיים?:לא עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:יום אחד אוהב לרקוד?:כן היית בחו"ל?:חולון נחשב? סילקו אותך מביצפר?:כן השעו אותך?:כן היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?:נסטי אפרסק שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מה שאני מוצאת יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?:גופיות לבנות פירסינגים?:סגרתי את כולם קעקועים?:אין אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: כושית סמבו מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יודעת יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: מה נסגר איתכם? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: כוס מים ושינה על הריצפה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?:לדעת מה אני רוצה מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים וסחלבים איך נראית האקס/ית שלך?: יש כמה אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: זאת פופיקית מה מספר המזל שלך?:אין לי ..אולי 1 איך השיער שלך נראה עכשיו?: יפה תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?:איך אני צריכה להיראות? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי בכמה.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: הכל תלוי.. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי סופר? שחית פעם בעירום?:כן מתי?:כשהייתי קטנה אולי למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:שניהם בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הכרס נחשבת? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:בשם של מי שאני מדברת איתו רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?:הרגע בגלל השאלה הקודמת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?:אין לי מה הצבע תחתונים שלך?:ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?:מדהיםםם איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין עליי כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:בחורף עם מה אתה ישן?:עם כרית האם הפיצו עלייך שמועה?:כן במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?:של אחות מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:מזמן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לא מה עשית היום?הייתי בקניון וישנתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?קור לישון או לקום?לקום חוף או הרים?הרים קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת בפלאפון מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?שמה טיימר לטיוי את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי אם היית חייה איזה חייה היית?זיקית להחליף צבעים כמו בצ'אט איזה שפות אתה מדבר?עברית בן-אדם של לילה או יום?שניהם רגיש לדיגדוגים?כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? .... מה היום הכי טוב בחיים שלך? ..... מה הדבר הכי חשוב לך?הבריאות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על היום שהיה ממה אתה הכי פוחד?נחשים המקום האהוב לחופשה?קיסריה מול הים ? טעם גלידה אהוב?שוקלד.. ממתק אהוב?צ'יטוס בוטנים מכונית?פסט חג? כסלו תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה?אידיוט! דיסק אהוב?שלמה ארצי-צימאון הייתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :כן מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא זוכרת נישארת ער כל הלילה?אתמול פחדת מהחושך?עד היום זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא..אני החלטית.. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן :) שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:01:55

livemylife

New member
i'm losing my best friend

שעת ההתחלה: 01:42 שם: מתן תאריך לידה: 12/07/89 מזל: סרטן מין: זכר לפי ידיעתי גובה: נמוך
צבע עיניים: חום מידת נעליים: 42 מיקום: ירושלים איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: לא ביצפר: שיזדיין מאוהב: לא חבר/חברה: הכלב שלי אם כן, שם: סרג' כמה זמן אתם ביחד: עוד שנייה חתונת זהב מה את לובשת עכשיו: בגדים תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לפעמים מפלרטט: לא צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלבים מי החברים הכי טובים שלך?: ואם לא בא לי להגיד הכית מישהו?: כה
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודע מישהו נתן לך סטירה?: יש מצב באינטרנט הרבה?: כה ביישן?: כה מתקלח?: פעם בחודש שונא ביצפר?: לא כזה יש לך חיים?: מקווה שיש עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי וגם אז באיזה נסיבות שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: חחח כה תעשה צניחה חופשית?: רוצה אוהב לרקוד?: אממ אין בעיה עם זה היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?:יש מצב
שתייה מועדפת?: לא יודע שותה מים?: למה לא? באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכר יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חחח אין לי מושג מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים פירסינגים?: עשיתי היום :) קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: אהה רק אם יוצא יפה אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: יש מצב יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: הלוואי אחים ואחיות?: ישנם תחתונים?: למה לא ללכת בלי תחתונים? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בכל מיני דרכים ברחת פעם מהבית? לא הייתי קורה לזה בריחה חולמ בהקיץ?: המון מה היית רוצה?: אווווו מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודע איך נראית האקס/ית שלך?: נראה כמו כל בן אדם אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: אביב אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: רגיל מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו תמיד תוכל להיות צמחוני?: חחחחח פעם הייתי צמחוני איך את נראית?: שאחרים יחליטו תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יש מצב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יש מצב היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני עונה לטלפון שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא יודע באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מאיפה לי רומנטי? כה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא אכפת אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא משחר מידע זה מה הצבע תחתונים שלך?: רוצים עוד פרטים? איזה מראה יש לחדר שלך?: חדר רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייף מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: עם הדובי/כלב שלי האם הפיצו עלייך שמועה?:יש מצב במה אתה נוהג?: בפרארי אתה ילדה של אבא או אמא?: לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בחיים לא בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הרבה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חחוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושב את מי היית לוקח לאי בודד? לא אומר אם היית חייה איזה חייה היית? בז איזה שפות אתה מדבר? כל מיני בן-אדם של לילה או יום? שתייהם רגיש לדיגדוגים? יש מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודע מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו מה הדבר הכי חשוב לך? אוווו על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אוווווווו ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד המקום האהוב לחופשה? תאילנד טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? נחש גומי מכונית? שיהיה חג? לא יודע תוכנית אהובה בטלויזיה? גיבורים מילה אהובה? זונה דיסק אהוב? לא יודע הייתה לך שיחה רצינית? היו חיבקת מישהו? חיבקתי גרמת למישהו לצחוק? גרמתי הרגשת טיפש? הרגשתי דיברת עם מישהו שאתה אוהב? דיברתי התגעגעת למישהו? התגעגעתי האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כה מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את מגדל אייפל? כה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה נישקת מישהי? כה עשית אמבטיית קצף? כה ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? כה נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? אממממממ היה פעם זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לזריקה פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:02:00

A Dresden Doll

New member
ממש משעמם לי באמצע הלילה... :)

שעת ההתחלה: 02:30 שם: איגי תאריך לידה: 8/11/88 מזל: עקרב! מין: זכר גובה: 1.73 צבע עיניים: ירוקות מידת נעליים: 45 מיקום: נצרת עילית איפה נולדת: נצרת עילית נכשלת במקצוע: מתמטיקה. ביצפר: אורט ע"ש יגאל אלון. מאוהב: בחיים. חבר/חברה: לא כרגע. אם כן, שם: החבר-הדמיוני-שרק-אני-רואה. כמה זמן אתם ביחד: מאז שסכיזופרניה הוכרה כמחלה? מה את לובשת עכשיו: חולצת סמינר מצפן ומכנס צבאי מגניב. תעשי סקס לפני החתונה: יאפ. התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת? כן. שותה?: כן. מפלרטט: גרוע מאוד, אבל מנסה. צבע אהוב: סגול. חיות אהובות: כלב. חולה על כלבים. מי החברים הכי טובים שלך?: אנה וטניה :) הכית מישהו?: אני מניח שמתישהו בחיי כן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מרכז תמיכה סלקום :) מישהו נתן לך סטירה?: יאפ, צחוקים. באינטרנט הרבה?: לא, שונא מחשבים. ביישן?: לא ממש. מתקלח?: רק בראש חודש. שונא ביצפר?: בצפר זה היסטוריה עתיקה. יש לך חיים?: אני רוצה להאמין שכן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא ממש, אני לא בן אדם של סודות תעשה צניחה חופשית?: בטח אוהב לרקוד?: תגדיר לרקוד, יותר לכיוון מקרטע... היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא, אני ילד טוב :) היית רוצה לגור במקום אחר?: ממש לא. אתה מפונק?: לעיתים שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: בהחלט באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אנאערף... יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: כל בני האדם הם מודל לחיקוי, לעצמם או לחברה מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: אחד בפופיק ואחד ז"ל בלשון קעקועים?: אחד על הכתף- דרקון ואחד ברגל- הנסיך הקטן אוהב להצטלם?: לא מפריע לי אתה שזופה?: לא ממש מתעצבן בקלות?: תלוי, זה שאלות של זמן ומקום! התחלת שמועה על מישהו?: בהחלט, מה, אתם אף פעם לא הייתם בכיתה ט'?!?! יש לך קו טלפון משלך?: לא, אני מתקשר באמצעות אותות עשן יש לך בריכה פרטית?: ממש לא אחים ואחיות?: אח חמוד קטן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: בטח, מת עליהם מסתדר עם האחים?: בהחלט איך אתה מוציא כעס?: כתיבה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: יותר מידי מה היית רוצה?: גלידה מה הפרחים המועדפים עליך?: לא ממש בקיא בנושא, היפים האלה עם הריח הטוב איך נראית האקס/ית שלך?: טוב אתה חצוף?: מעדיף לחשוב על זה כשנון עם הומור לא מובן קיץ או חורף?: חורף!!!!!!!!!!!!! אתה נהנה להתלכך?: בהחלט איך הפופיק שלך?: עם עגיל, ושלך? מה מספר המזל שלך?: 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצוץ ומוכן לצבא תוכל להיות צמחוני?: אני צמחוני! איך את נראית?: טוב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כל עוד הוא בוגר מנטלית תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כל עוד הוא צעיר ברוחו היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בטח כלל אני לא שם לב שהוא מצלצל בכלל שחית פעם בעירום?: כן מתי?: פעם, לא זכור לי תאריך מדוייק למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כמות סבירה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: מה זה פה המסור?? שום חלק! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חודשיים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא רלוונטי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אני לובש חולצות כי הן יפות מחשוף?: חזה קטן מידי. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אמממ אפור עם ציור של מיקי מאוס איזה מראה יש לחדר שלך?: פאנקי מגניב איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים של פסטיבלים וצמידים שחורים מפלסטיק איך אתה מרגיש עכשיו?: שמח מאוד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכר, אני לא טיפוס של מסיבות עם מה אתה ישן?: שלוש כריות :) האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: נושא כואב, לא מדברים על זה. אתה ילדה של אבא או אמא?: של אף אחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אף פעם בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? ישבתי עם חברים עוד קצת עלי:יש לי אוזניים אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? גם וגם חוף או הרים? גם וגם קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצם עיניים את מי היית לוקח לאי בודד? ג'וני דפ, פיראט כלבבי אם היית חייה איזה חייה היית? אנאערף... קנגרו? איזה שפות אתה מדבר? עברית, פרוסקי, אינגליש. בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? תלוי מי מדגדג מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכר מה היום הכי טוב בחיים שלך? אין לי כח לחשוב מה הדבר הכי חשוב לך? ליהיות שמח על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? "וואו, בא לי להרדם" ממה אתה הכי פוחד? כלום המקום האהוב לחופשה? רמת הגולן טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? טורטית!!!!!!!!!! מכונית? לא מבין במכוניות חג? חנוכה, טעים. תוכנית אהובה בטלויזיה? ורוניקה מארס מילה אהובה? אוי! דיסק אהוב? אלאניס מוריסט- ג'גאד ליטל פיל הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן, משועמם מאוד כרגע.... האם אי פעם: ? נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא, סתם מגדל פיגומים אחד גדול. עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? חולה על המשחק נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן, סתם שעמום. ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא משהו רציני רכבת על פיל? לא, התעללות בבעלי חיים נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא שזכור לי נרדמת בשיעור? הרבה... מה השעה:02:48 ווהוווווווו זמן שיא! :)

../images/Emo34.gif

שעת ההתחלה:
09:30 שם:
נעם תאריך לידה:
26/6 מזל:
סרטן מין:
יש...סתם, נקבה...
גובה:
160 צבע עיניים:
חומות מידת נעליים:
40 מיקום:
בית איפה נולדת:
רמת-גן נכשלת במקצוע:
כן ביצפר:
מאוהב:
ברור חבר/חברה:
אין אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו:
בוקסת חולצה וכובע תעשי סקס לפני החתונה:
נראה לי שכן.. התאהבת פעם במורה?:
בערך מעשנת?
חס וחלילה!!! שותה?:
בקושי.. מפלרטט:
כמעט ולא צבע אהוב:
כולם
חיות אהובות:
כלב... מי החברים הכי טובים שלך?:
יש..(אין צןרך לנקוב בשמות) הכית מישהו?:
כן...ממש מזמן ולא מאוד רציני.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
חברה שלי.. מישהו נתן לך סטירה?
כן, אחותי בצחוק... באינטרנט הרבה?
כן!! ביישן?
מאוד מתקלח?
פעם בחודש..חח שונא ביצפר?
לפעמים יש לך חיים?
בתהליכים.. עד כמה אתה בוטח באנשים?
כמעט ולא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?
כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?
כן תעשה צניחה חופשית?
לא נראה לי, מפחיד מידי... אוהב לרקוד?
כן!! היית בחו"ל?
כן סילקו אותך מביצפר?
לא השעו אותך?
כמעט אבל ניצלתי... היית רוצה לגור במקום אחר?
ךפעמים... אתה מפונק?
בערך... שתייה מועדפת?
אייס טי... שותה מים?
כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?
לא זוכרת... יש לך פלאפון?
כן אתה מודל לחיקוי?
לא מה אתה לובש הכי הרבה?
ג'ינס וטי-שרט פירסינגים?
אמן, אני מפחדת לעשות... קעקועים?
בחיים לא!! אוהב להצטלם?
כן... אתה שזופה?
תימניה..תחליטו לבד... מתעצבן בקלות?
כן התחלת שמועה על מישהו?
לא יש לך קו טלפון משלך?
לא יש לך בריכה פרטית?
לא אחים ואחיות?
כן, 2... תחתונים?
משתדלים...חח מסתדר עם אמאבא?
כן מסתדר עם האחים?
כן איך אתה מוציא כעס?
בכל דרך אפשרית... ברחת פעם מהבית?
לא.. חולמ בהקיץ?
הרבה מה היית רוצה?
להיות מאושרת...(קיצ'י.. אני יודעת...) מה הפרחים המועדפים עליך?
חבצלות.. איך נראית האקס/ית שלך?
לא משו.. אתה חצוף?
לפעמים קיץ או חורף?
שניהם ביחד אתה נהנה להתלכך?
כן איך הפופיק שלך?
חמוד...חח, לא יודעת... מה מספר המזל שלך?
4, 6, 7, ...לא יודעת... איך השיער שלך נראה עכשיו?צמות בכל הראש... תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?:סבבה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?כן, אבל לא בהרבה... היו לך הפרעות אכילה?לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?3... שחית פעם בעירום?לא.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:שילוב בוכה הרבה?:כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אף חלק.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?אני לא הרבה בטלפון... רומנטי?כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני כמה שנים... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?תלוי מי יותר יפה... אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?לא מחשוף?כן החבר הכי טוב שלך בתול?כן מה הצבע תחתונים שלך?לא זוכרת איזה מראה יש לחדר שלך?יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?טבעת ושרשראות איך אתה מרגיש עכשיו?אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?תחילת החופש... עם מה אתה ישן?מה שאני לובשת עכשיו האם הפיצו עלייך שמועה?כן!! במה אתה נוהג?אופניים.. אתה ילדה של אבא או אמא?אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?לפני שנתיים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?כן..נראה לי.. מה עשית היום?תליתי את הבגד ים לייבוש עוד קצת עלי:........................ אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?חום!! לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?כלום מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?רואה יום טוב(מערכונים)..... את מי היית לוקח לאי בודד?את אהובתי ואונסת אותה...חח אם היית חייה איזה חייה היית?אוגר.. איזה שפות אתה מדבר?עברית, אנגלית וספרדית ועוד קצת מכל מני אחרות... בן-אדם של לילה או יום?לילה...יום.... גם וגם... רגיש לדיגדוגים?מאוד!! מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היום שהודעו לי שאמא של חברה שלי נפטרה... מה היום הכי טוב בחיים שלך?היום שסיפרתי לחברה שלי שאני לסבית!! מה הדבר הכי חשוב לך?כולם... על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על החיים.. ממה אתה הכי פוחד?כרישים ומחלות..... המקום האהוב לחופשה?לא יודעת... טעם גלידה אהוב?שוקו ממתק אהוב?mnm מכונית?מיני מאיינור חג?פורים תוכנית אהובה בטלויזיה?הכיתה מילה אהובה?נזק.... דיסק אהוב?אוונסנס הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?על זה שאני אוהבת אותו?..לא... התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?כן... בטעות...חח עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?מלחמת אוכל.. פגשת סלבריטי?כן, שוקו מנולד לרקוד!!!איזה חמוד!! עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה:09:54

למעלה