מה זה ?
שעת ההתחלה: 10:13 שם: פאיז תאריך לידה: 26.6.1991 מזל: סרטן מין: זכר גובה: 1.71 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40/41 מיקום: החדר של אחותי עכשיו.. איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: חח כע ביצפר: כאלו באיזה בצפר לומד ? אנגליקנז אמריקאן סקול מאוהב: לאע חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: בוקסר עם חולצה
קר קצת
תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: כן מפלרטט: צבע אהוב: ירוק בולט :$! חיות אהובות: כלבים ארנבים מי החברים הכי טובים שלך?: רבתי עם חצי מהם
הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: פאדי:* מישהו נתן לך סטירה?: בטח כן באינטרנט הרבה?: המ.... יש הרבה ביישן?: מאוד מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: המ.. לא תמיד
עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני לא בוטח באף אחד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: כן השעו אותך?: ? היית רוצה לגור במקום אחר?: בת"א אתה מפונק?: חח מאוד שתייה מועדפת?: שותה מים?: ביירה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: המ... יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: הא? מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות וגנס פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: לא ממש מתעצבן בקלות?: חח כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: בבית ? יש לי נדוקה בחדר שלי ... אבל אותו מספר של הבית יש לך בריכה פרטית?: כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחים ואחיות?: 2 אחיות ואני הקטן
תחתונים?: :O? מסתדר עם אמאבא?: מאוד מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: מעדיף ללכת לישון כשאני כועס או עצבני ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: האקס שלי חתיך על אתה חצוף?: כצריך אני כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: חח כן איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: חרא תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אחלה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ... שחית פעם בעירום?: לאאאאאאאאאאאאאאא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כצריך אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אווףף ! נו ... חח רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ביום שישי במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: הוא סטרייט
הוא לא בתול
מה הצבע תחתונים שלך?: אדום חח איזה מראה יש לחדר שלך?: של צעיר
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: יש לי בכול יש 10 שרשרות ... וביד הימנית יש לי שרשרת אחת זהב אמתית ענקית ... קבלתי מדודה שלי ... ויש לי בצוואר שרשרת זהב ענקית עם צלב... איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שכחתי עם מה אתה ישן?: לבד! האם הפיצו עלייך שמועה?: חח תמיד במה אתה נוהג?: בידיים
לפעמים באוטו של אבא... אתה ילדה של אבא או אמא?: של שנהם
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אולי בכיתה א
? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מי זה ? מה עשית היום? עכשיו התעוררתי דברתי עם ידיד שלי הוא האקס שלי לשעבר ... ואז ישבתי בגינה עם ההורים שלי לשתות קפה ואני פה עכשיו
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: יאפ קור או חום? קור לישון או לקום? לקום משתעמם לי כשאני ישן
חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? יש מישהו בבית ? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שם הפלא בטעינה את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית ערבית אנגלית וקצת צפרתית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? חח יאפ מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אולי כנפרדתי אני וחבר שלי !!! מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מחר ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? לנסוע לאן שהוא מקום טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב?המ.. מכונית? במוו יגואר הונדה מרצדס ואודי חג? חג המולד תוכנית אהובה בטלויזיה? לא רואה מילה אהובה? כפרה עליך
דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? חח נו תמיד אני מקפיץ מילים כדי שיצחקו הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן כן כן !!! התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? דהה היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? חח לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 10:36
שעת ההתחלה: 10:13 שם: פאיז תאריך לידה: 26.6.1991 מזל: סרטן מין: זכר גובה: 1.71 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40/41 מיקום: החדר של אחותי עכשיו.. איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: חח כע ביצפר: כאלו באיזה בצפר לומד ? אנגליקנז אמריקאן סקול מאוהב: לאע חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: בוקסר עם חולצה