שאלוןןן

XspiritX

New member
מה זה ?

שעת ההתחלה: 10:13 שם: פאיז תאריך לידה: 26.6.1991 מזל: סרטן מין: זכר גובה: 1.71 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40/41 מיקום: החדר של אחותי עכשיו.. איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: חח כע ביצפר: כאלו באיזה בצפר לומד ? אנגליקנז אמריקאן סקול מאוהב: לאע חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: בוקסר עם חולצה :p קר קצת :p תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: כן מפלרטט: צבע אהוב: ירוק בולט :$! חיות אהובות: כלבים ארנבים מי החברים הכי טובים שלך?: רבתי עם חצי מהם :p הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: פאדי:* מישהו נתן לך סטירה?: בטח כן באינטרנט הרבה?: המ.... יש הרבה ביישן?: מאוד מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: המ.. לא תמיד:p עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני לא בוטח באף אחד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: כן השעו אותך?: ? היית רוצה לגור במקום אחר?: בת"א אתה מפונק?: חח מאוד שתייה מועדפת?: שותה מים?: ביירה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: המ... יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: הא? מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות וגנס פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: לא ממש מתעצבן בקלות?: חח כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: בבית ? יש לי נדוקה בחדר שלי ... אבל אותו מספר של הבית יש לך בריכה פרטית?: כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחים ואחיות?: 2 אחיות ואני הקטן:p תחתונים?: :O? מסתדר עם אמאבא?: מאוד מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: מעדיף ללכת לישון כשאני כועס או עצבני ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: האקס שלי חתיך על אתה חצוף?: כצריך אני כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: חח כן איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: חרא תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אחלה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ... שחית פעם בעירום?: לאאאאאאאאאאאאאאא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כצריך אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אווףף ! נו ... חח רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ביום שישי במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: הוא סטרייט :p הוא לא בתול:p מה הצבע תחתונים שלך?: אדום חח איזה מראה יש לחדר שלך?: של צעיר :p איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: יש לי בכול יש 10 שרשרות ... וביד הימנית יש לי שרשרת אחת זהב אמתית ענקית ... קבלתי מדודה שלי ... ויש לי בצוואר שרשרת זהב ענקית עם צלב... איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שכחתי עם מה אתה ישן?: לבד! האם הפיצו עלייך שמועה?: חח תמיד במה אתה נוהג?: בידיים :p לפעמים באוטו של אבא... אתה ילדה של אבא או אמא?: של שנהם :p מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אולי בכיתה א :D? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מי זה ? מה עשית היום? עכשיו התעוררתי דברתי עם ידיד שלי הוא האקס שלי לשעבר ... ואז ישבתי בגינה עם ההורים שלי לשתות קפה ואני פה עכשיו :p עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: יאפ קור או חום? קור לישון או לקום? לקום משתעמם לי כשאני ישן :p חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? יש מישהו בבית ? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שם הפלא בטעינה את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית ערבית אנגלית וקצת צפרתית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? חח יאפ מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אולי כנפרדתי אני וחבר שלי !!! מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מחר ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? לנסוע לאן שהוא מקום טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב?המ.. מכונית? במוו יגואר הונדה מרצדס ואודי חג? חג המולד תוכנית אהובה בטלויזיה? לא רואה מילה אהובה? כפרה עליך :p דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? חח נו תמיד אני מקפיץ מילים כדי שיצחקו הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן כן כן !!! התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? דהה היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? חח לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 10:36

סמיילי6

New member
מה זה הדבר הארוך הזה???????../images/Emo23.gif

שעת ההתחלה: 10:27 שם: טל תאריך לידה: 9.8.90 מזל: אריה מין: ז' גובה: 1.70 צבע עיניים: חום ירוק מידת נעליים: 41 מיקום: קריות איפה נולדת: רמב"ם נכשלת במקצוע: המון ביצפר: ביצפר שקר כלשהו מאוהב: לא חבר/חברה:לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: לא לובש..:) תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: או ברור..:) מעשנת? כן שותה?: כן מפלרטט: ברור צבע אהוב: כתום חיות אהובות: בהמות! מי החברים הכי טובים שלך?: עומריקו ושוח! הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם כולם אני חפרן! מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?:כן מתקלח?:כן שונא ביצפר?:כן יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: כן... אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?:כן השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: ברור אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: אבסולוט נקי! או קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: COLGATE משו כזה... יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא חושב מה אתה לובש הכי הרבה?: נעלי אללסטאר פירסינגים?: לא קעקועים?: לא... בקרוב אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: בקלות מאוד התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: רק ם אחד איך אתה מוציא כעס?: צועק או שר ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?:תמיד מה היית רוצה?: המון דברים מה הפרחים המועדפים עליך?: איכס איך נראית האקס/ית שלך?: אממ...סבבה.. אתה חצוף?: כן מאוד קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: איכס איך הפופיק שלך?: נחמד+ מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו?: גרוע תוכל להיות צמחוני?: הייתי שנתיים איך את נראית?: חמוד+.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה פשוט שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: בטן!!!!! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:הלו.. הלווווו... מה קורה אחי?חחחחח רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אין מה לראות מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: זה עניין שלו מה הצבע תחתונים שלך:בוקסר של בובספוג איזה מראה יש לחדר שלך?: שאנטי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:מזמןןן עם מה אתה ישן?: לבד האם הפיצו עלייך שמועה?: כן.. שאני הומו! במה אתה נוהג?: בקורקינט! אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:בכיתה ז' בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכל במראה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדליק מוזיקה את מי היית לוקח לאי בודד? את עומר:) חחח אם היית חייה איזה חייה היית? נחש איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית... בן-אדם של לילה או יום? גם וגם רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום שבו התחלתי לעשן מה היום הכי טוב בחיים שלך? היום שבו אפסיק לעשן מה הדבר הכי חשוב לך? החברים והמשפחה שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כולם ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? במבה מכונית?מאזדה חג? שבועות תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב נולד מילה אהובה? שיבעעעעעעעעעעעעעעע דיסק אהוב? היהודים - פורטה הייתה לך שיחה רצינית? מזמן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?לא התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן המון היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? ברור עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? כן והצלחתי!!1111111111 הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן המון.. עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:10:39

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hey you

Hey you, Don't you give up, it's not so bad There's still a chance for us Hey you, Just be yourself, don't be so shy There's reasons why it's hard Keep it together, you'll make it alright Our celebration is going on tonight Poets and prophets would envy what we do This could be good, hey you Hey you, Open your heart, it's not so strange You've got to change this time Hey you, Remember this, none of it's real Including the way you feel Keep it together, we'll make it alright Our celebration is going on tonight Poets and prophets Would envy what we do This could be good, hey you Save your soul, little sister Save your soul, little brother Hey you, save yourself Don't rely on anyone else First love yourself, then you can love someone else If you can change someone else, then you have saved someone else But you must first love yourself, then you can love someone else If you can change someone else, then you have saved someone else But you must first Hey you, There on the fence, you've got a choice One day it will make sense Hey you, First love yourself, or if you can't, Try to love someone else Keep it together, we'll make it alright Our celebration is going on tonight Poets and prophets will envy what we do This could be good, hey you First love yourself, then you can love someone else If you can change someone else, then you have saved someone else But you must first love yourself, then you can love someone else If you can change someone else, then you have saved someone else But you must first
ה lyrics לקוחים מן האתר - www.metrolyrics.com והקליפ עצמו בקישור הבא ))))

moshe butt

New member
"...Hang the DJ, Hang the DJ, Hang the DJ"

שעת ההתחלה: 15:21 שם: משה תאריך לידה: 24.7.89 מזל: אריה
מידת נעליים: 43 מיקום: גני תקווה
איפה נולדת: ישראל נכשלת במקצוע: לא ביצפר: מקיף יהוד מאוהב: מממ... לא חבר/חברה: אין אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: סוקסר וחולצה תעשי סקס לפני החתונה:
התאהבת פעם במורה?: לא! מעשנת? כה
שותה?: כה מפלרטט: גם צבע אהוב: שחור חיות אהובות:
מי החברים הכי טובים שלך?: צחר, הדס, שיר, טלי, אלה ומאיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הדס מישהו נתן לך סטירה?: כה באינטרנט הרבה?: כשיוצא ביישן?: לא מתקלח?: כה שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: חחח... למען האמת, כן! עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד בוטח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא משהו רציני יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כה תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: ככה היית בחו"ל?:
לא
סילקו אותך מביצפר?: לא.. השעו אותך?: כה היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: קצת
שתייה מועדפת?: בירה-carlsberg
שותה מים?: כה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא ידוע יש לך פלאפון?: כה אתה מודל לחיקוי?: מממ לא פירסינגים?: אין קעקועים?: NON אוהב להצטלם?: כה אתה שזופה?: אההה לא מתעצבן בקלות?: בכלל לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: חחח לא אחים ואחיות?: 3 אחיות
תחתונים?: מה תחתונים? מסתדר עם אמאבא?: עם אמא כן, אבא פחות... מסתדר עם האחים?: כה איך אתה מוציא כעס?: אני ילד אלים. לכן... ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כה חח מה היית רוצה?: שליטה מה הפרחים המועדפים עליך?: קלות איך נראית האקס/ית שלך?: מה השאלה המפגרת הזאת? אתה חצוף?: כשבא לי קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: כה איך הפופיק שלך?: אההה... מה מספר המזל שלך?: 24 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצר תוכל להיות צמחוני?: לא!!! איך את נראית?: אני ילד מוזנח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: למה לא? תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: למה לא?
היו לך הפרעות אכילה?: כה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בד"כ שלושה שחית פעם בעירום?: לא מתי?
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: Mummy בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: למה שאני ארצה? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" רומנטי? אההה... ככה מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפני שלושה שבועות במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אהה.. לא? מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע, שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: כמו של קירקס איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת וכמה צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייף מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שלוש שבועות עם מה אתה ישן?: עם הבגדים שיצאתי איתם- אין לי כח אף פעם להחליף- חחח האם הפיצו עלייך שמועה?: כה במה אתה נוהג?: שום דבר אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מממ... תחילת שנה בערך בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ברור! מה עשית היום? ישנתי עוד קצת עלי: מממ... אין לי כח אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון לישון לישון
חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקלל את מי שהקים אותי! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור את מי היית לוקח לאי בודד? את החתולה שלי אם היית חייה איזה חייה היית?
איזה שפות אתה מדבר? אנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד!! מה היום הכי גרוע בחיים שלך? תחילת שנה מה היום הכי טוב בחיים שלך? מממ... לא חסר מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל כמה שאני בן אדם חרא ממה אתה הכי פוחד? לא פוחד המקום האהוב לחופשה? בית טעם גלידה אהוב? מנטה ממתק אהוב? ביסלי בצל מכונית? אין חג? לג בעומר תוכנית אהובה בטלויזיה? יש הרבה- כל מה שיש בערוץ הילדים וג'טיקס מילה אהובה? כוס הומו דיסק אהוב? The very best of the smiths הייתה לך שיחה רצינית? כה חיבקת מישהו? כה גרמת למישהו לצחוק? כה הרגשת טיפש? כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא, אני לא אוהב אותו. אבל, אהבתי. הוא שלח לי SMS התגעגעת למישהו? כה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כה היית מאוהב? כה ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? כה שיחקת מונופול? כה נישקת מישהי? כה עשית אמבטיית קצף? כה ניסית דיאטה? כה הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כל יום פחדת מהחושך? כה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מממ לא נראה לי פגשת סלבריטי? מלא עברת על החוק וניתפסת? כה נרדמת בשיעור? כה מה השעה:15:47

Reut l

New member
אני רעות

חחחחחחח
ראיתי אותך בגינה עם צחר ועוד שתי בנות אחרי ההופעה של ריטה!!!! אוייש כל כך הזוי!

moshe butt

New member
מממ... אני עדיין לא מצליח להבין מי את.

איזה הופעה של ריטה? לפני כמה זמן? צחר מכיר אותך אישית?

|טיפה|

שעת ההתחלה: 22:53 שם: נופר תאריך לידה: 22.6.90 מזל: סרטן מין: כוס גובה: 171 צבע עיניים: דבש מידת נעליים: 37-36 מיקום: מרכז איפה נולדת: רומניה נכשלת במקצוע: כן ביצפר: תיכון מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: בוקסר וגופיה אבל אני צריכה להתחיל להתארגן כבר תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? כן שותה?: כן מפלרטט: כן צבע אהוב: שחור ולבן חיות אהובות: חתולים וכלבים מי החברים הכי טובים שלך?: דבורה ומיטל הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מתן, טל, רותם, ירדן, דבורה מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?:לא ביישן?: לא מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר ממה שאני צכה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כשהייתי קטנה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: מלא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: ח באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: ישמצב שכן מה אתה לובש הכי הרבה?:בזמן האחרון מכנסיים קצרים אבל בכלליות סתם גינס וטי שרט פירסינגים?: אפילו 11 קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: כן אחים ואחיות?: 2 אחיות מקסימות
! תחתונים?: וואלה לא מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?:
! איך אתה מוציא כעס?: אממ אצל אחותי, חברים.. אבל לרוב זה בכי מטורף ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: בעיקרון אותה מה הפרחים המועדפים עליך?: לא איך נראית האקס/ית שלך?: עזבו :] אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: אביב אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: עם 2 פירסינגים מה מספר המזל שלך?: מה אני דפוקה איך השיער שלך נראה עכשיו?: גרוע תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אחלה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: הכל יכול לקרות תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנל היו לך הפרעות אכילה?: היו כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי למי, בדרכ מסננת אקי שחית פעם בעירום?: חצי מתי?: שנה שעברה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לאפחד בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שומדבר באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אמאשך רומנטי? קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כמה ימים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא אוקי החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: חדרי כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים טבעות שרשראות וצמידים ברגל איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואו, מלא עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: יונדאי אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: שנה שעברה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יכוליות מה עשית היום? עבדתי, הייתי אצל אבא, אצל אחותי ואני עודמעט יוצאת לת"א. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? לאיודעת לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת בפלאפון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיניים את מי היית לוקח לאי בודד? מיטל, אותה ]: אם היית חייה איזה חייה היית? שום חיה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אני, המשפחה הקרובה [אבא, אחיות שלי, אמא, אחיינים וזהו] והחברות הכי טובות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? בדר"כ עליה ממה אתה הכי פוחד? אכזבות המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? במבה מכונית? חיפושיות חג? סוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? הכל דבש מילה אהובה? אמאשלך דיסק אהוב? אביתר בנאי הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? ישמצב ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 23:14

kompotos

New member
בוקרר../images/Emo199.gif

שעת ההתחלה: 10:13 שם: ספיר תאריך לידה:29.10 מזל: עקרב מין: נקבה גובה: 1.72 צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 40-41 מיקום: פ"ת איפה נולדת: ר"ג נכשלת במקצוע: לא ביצפר: מה איתו? מאוהב: לא חבר/חברה:רווקה אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: פיגמה תעשי סקס לפני החתונה: לא פחחחחחחח התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: הרבה זמן שלא מפלרטט: יאפ צבע אהוב: כחול חיות אהובות: דג מי החברים הכי טובים שלך?: אממ ניב ודנה הכית מישהו?: פעם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אממ עם ידיד שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: כשצריך שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: מסתבר שלא עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: יכול להיות מה אתה לובש הכי הרבה?: אממ גינס פירסינגים?: יאפ, גבה, אינדסטריאל, לובים ופיטמה:) קעקועים?: עוד לא אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 אחיות תחתונים?: מה איתם? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: הרבה דרכים ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: המון דברים מה הפרחים המועדפים עליך?:ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: נראית טוב מאוד אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?: סבבה? מה מספר המזל שלך?: 10 איך השיער שלך נראה עכשיו?:חביב תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: נחמד תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי מתקשר שחית פעם בעירום?: כשהייתי קטנה מתי?: כשהייתי קטנה חח למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:את הציפורניים חח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אז מה, את מתקשרת לפה הרבה?" חחחחחח רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: המון המון זמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: חום איזה מראה יש לחדר שלך?: סבבה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול בערב:) עם מה אתה ישן?: עם בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בקורקינט אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יאפ מה עשית היום? חזרתי מהמסיבה התקלחתי וזהו עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? רוחצת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה עדשות את מי היית לוקח לאי בודד? את אישתי אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו מספיק מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?תלוי ממה אתה הכי פוחד? גוקים המקום האהוב לחופשה? ארה"ב טעם גלידה אהוב? פקאן ממתק אהוב? אנרגי מכונית? אודי TT/ במוו Z4/ קרייזלר קרוספייר חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? מופע שנות ה70/ סיינפלד מילה אהובה? אין דיסק אהוב? אין הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : יאפ מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? יאפ ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:10:24

0uTrAgEoUs B0Y

New member
השאלון הכי מפגר שיש

שעת ההתחלה:
10:57 תלתן| מור תאריך לידה:
10.4.89 מזל:
טלה- המזל השולט מין:
גבר גבר גובה:
1.71 צבע עיניים:
חום מידת נעליים:
43 מיקום:
מבשרת ציון איפה נולדת:
ירושלים נכשלת במקצוע:
אזרחות ביצפר:
מה איתו.. היה וטוב שכך מאוהב:
אולי חבר/חברה:
לא מוגדר אם כן, שם:
מ'ניש?!?! כמה זמן אתם ביחד:
זה לא "יחד" גיז'!!!! מה את לובשת עכשיו:
לובש מכנס דייגים תעשי סקס לפני החתונה:
אם כן...זה אומר שאני לא אעשה סקס לעולם.. מ'ניש!??!! התאהבת פעם במורה?:
לא!! מעשנת?
כן שותה?:
יותר מדי מפלרטט:
גם לפעמים יותר מדי צבע אהוב:
כחול חיות אהובות:
כלבים מי החברים הכי טובים שלך?
לא מכירים הכית מישהו?:
ברור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:
ידידה סטרייטית מישהו נתן לך סטירה?:
לא פעם אחת באינטרנט הרבה?:
בקושי ביישן?:
לא מתקלח?:
שמתחשק לי שונא ביצפר?:
לא יש לך חיים?:
לפעמים עד כמה אתה בוטח באנשים?
אני מאוד סקפטי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:
כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:
כן תעשה צניחה חופשית?:
לא אוהב לרקוד?:
כן היית בחו"ל?:
כן סילקו אותך מביצפר?:
כמה פעמים השעו אותך?:
מכיתה ג' כבר היית רוצה לגור במקום אחר?:
אולי אתה מפונק?:
לא שתייה מועדפת?:
בירה!! שותה מים?:
כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:
קולגייט O_0 יש מצב יש לך פלאפון?:
כן- נו ברור איזה שאלות מפגרות אתה מודל לחיקוי?:
לא יודע... נו באמת מה אתה לובש הכי הרבה?:
בגדים! גיז' אני מקבל פה עצבים פירסינגים?:
טבור וגבה קעקועים?:
בגב אוהב להצטלם?:
מאוד אתה שזופה?:
מאוד מתעצבן בקלות?:
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! התחלת שמועה על מישהו?:
ברור איזה מן הומו אני אם לא יש לך קו טלפון משלך?:
לא יש לך בריכה פרטית?:
לא אחים ואחיות?:
קורה לפעמים תחתונים?:
מה איתם? מסתדר עם אמאבא?:
לא מסתדר עם האחים?:
לפעמים איך אתה מוציא כעס?:
אלימות וצרחות ברחת פעם מהבית?
ברור חולמ בהקיץ?:
לא מה היית רוצה?:
אהבה מה הפרחים המועדפים עליך?:
נרקיס איך נראית האקס/ית שלך?:
לא נראה אתה חצוף?:
מאוד קיץ או חורף?:
קייץ!! אתה נהנה להתלכך?:
לא איך הפופיק שלך?:
מהמם מה מספר המזל שלך?:
אין איך השיער שלך נראה עכשיו?:
מזעזע תוכל להיות צמחוני?:
לא איך את נראית?:
מהמם תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
ברוררררררר היו לך הפרעות אכילה?:
כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:
תלוי מי זה שחית פעם בעירום?:
ברור מתי?:
פעם אחרונה בים למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:
לא יודע בוכה הרבה?:
לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:
חס וחלילה על הגוף המהמם שלי.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:
"בובה" רומנטי?
לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?:
מסיבת סיום במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:
ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?
מה?!!? מחשוף?:
הא!?!?? החבר הכי טוב שלך בתול?
לאאאאאאאאא מה הצבע תחתונים שלך?:
עכשיו כחול איזה מראה יש לחדר שלך?:
מ-ר-א-ה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:
אין איך אתה מרגיש עכשיו?:
עצבני מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:
יום שישי לפני שבועיים עם מה אתה ישן?:
תלוי.. כל יום משתנה האם הפיצו עלייך שמועה?:
כן.. שיצאתי עם ערבי אמאלההההה.. כוס אמא של מעיין במה אתה נוהג?:
לא נוהג אתה ילדה של אבא או אמא?:
של אף אחד מהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:
לא בכיתי בבצפר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:
ברור מה עשית היום?
קמתי לא מזמן עוד קצת עלי:
מהמם אתה מאמין בגורל?:
מאוד קור או חום?
קורררררררררררר לישון או לקום?
לישון חוף או הרים?
חוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קרמבו או שוקו?
שוקו קררררררררררררררר מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
פל' מה הדבר האחרון שא

jane dou10

New member
שאלון ארוך....

שם: חסוי תאריך לידה: 14.6.89 מזל: תאומים מין: נקבה גובה: 1.65 צבע עיניים: חום מידת נעליים:40..חח מיקום: ... איפה נולדת: ישראל נכשלת במקצוע: ספורט ביצפר: ... מאוהב: יתכן חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: טריקו ומכנס קצר תעשי סקס לפני החתונה: נראה לי... התאהבת פעם במורה?: לא! מעשנת? לא שותה?: אני בתהליכי גמילה מפלרטט: לפעמים צבע אהוב: תכלת חיות אהובות: עכברים וחתולים מי החברים הכי טובים שלך?: כל מיני.. הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: נטלי מישהו נתן לך סטירה?: נראה לכם?! באינטרנט הרבה?: די.. ביישן?: כן ולא מתקלח?: נו באמת.... שונא ביצפר?: ברורר יש לך חיים?: בערך עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: רק מתוך חובה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני פאקינג לסבית כאילו?!?! תעשה צניחה חופשית?: בכיף אוהב לרקוד?: כן, אבל יש פער בין האהבה ליכולת...חח היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא בארץ אתה מפונק?: יותר עצלנית ממפונקת שתייה מועדפת?: נסטי אפרסק שותה מים?: לפעמים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: ממש לא קריטי יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: כן!! מה אתה לובש הכי הרבה?: גינסים וטריקו פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: חח בדיוק חזרתי מהכינרת, אז כן מתעצבן בקלות?: ממש! התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: חח לא אחים ואחיות?: 2 אחים תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מאז שאמא גילתה היא נהייתה קרציה מסתדר עם האחים?: בוודאי איך אתה מוציא כעס?: מקללת, מרביצה לעצמי..חח ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: שלום..חח מה הפרחים המועדפים עליך?: חרצית פיקוס, מה זה השאלה הזאת?! איך נראית האקס/ית שלך?: ... אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: שניההם אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: חור.. מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: סתם קוקו תוכל להיות צמחוני?: בחיים לא! איך את נראית?: 10..חח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יתכן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יתכן היו לך הפרעות אכילה?: אנשים מפריעים לי לאכול כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני פשוט עונה שחית פעם בעירום?: חא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לשכן בוכה הרבה?: כבר לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תכפות רגליים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: יממוטה רומנטי? נראה לי... מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שבועות במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: למה לפסול?! אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא במיוחד מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: סתם חדר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים וחצי עם מה אתה ישן?: טריקו ותחתונים האם הפיצו עלייך שמועה?: בכיתה ז במה אתה נוהג?: לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: של אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: שתבוא ההצעה נדבר... מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? לא יודעת... לישון או לקום? שאלה קשה! חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שניהם מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי..חח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? גם פיפי.. את מי היית לוקח לאי בודד? שירה אם היית חייה איזה חייה היית? עכבר איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וקצת שבדית בן-אדם של לילה או יום? לא יודעת... רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לג בעומר מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליה ממה אתה הכי פוחד? שלא יקבלו אותי המקום האהוב לחופשה? אין טעם גלידה אהוב? תות שמנת ממתק אהוב? הכל מכונית? ... חג? ... תוכנית אהובה בטלויזיה? גיא פינס מילה אהובה? בהמה דיסק אהוב? RIOT! הייתה לך שיחה רצינית? בלג בעומר חיבקת מישהו? מה נראה לכם? גרמת למישהו לצחוק?ברור, חח אני בדרנית מלידה הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? לא ברור ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן

Only Dreaming

New member
שאם פעם תחליטי לחזור, לא תהיה לך סיבה לעזוב.

שעת ההתחלה: 14:09 שם: עומר. תאריך לידה: 13.1 מזל: גדי. מין: לא לאחרונה. כלומר, זכר. גובה: 1.80? לאדע. צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 45 וחצי. מיקום: מול המחשב בחולון. איפה נולדת: אסף הרופא. נכשלת במקצוע: ספורט. אה, ואמנות בכיתה ה'. ביצפר: תיכון שכזה. חבר/חברה: לא כרגע. מה את לובשת עכשיו: מכנסיים קצרים אפורים וחולצה קצרה כחולה. תעשי סקס לפני החתונה: חלילה וחס. No ding-ding without the wedding ring! התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת? לא. שותה?: לא. מפלרטט: רק עם חלק קטן מהאנשים. צבע אהוב: כחול. חיות אהובות: כלבים! מי החברים הכי טובים שלך?: אוה, יש כלמיני. הכית מישהו?: לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אור! כפרעליו! נשמתי!
מישהו נתן לך סטירה?: כנראה. באינטרנט הרבה?: לא מאוד. ביישן?: קצת. מתקלח?: ברור שלא, מ'זתומרת. שונא ביצפר?: לא. יש לך חיים?: תלוי. עד כמה אתה בוטח באנשים?: מלאן יותר מדי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: Next. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: לא. אוהב לרקוד?: לפעמים. היית בחו"ל?: פולין. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: יאפ יאפ. אתה מפונק?: משתדל שלא להיות. שתייה מועדפת?: קולה. שותה מים?: כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: של סאנריידר. היא משו בנזונה. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: בדרך כלל. מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים. פירסינגים?: אולי יום אחד. קעקועים?: בלי אולי, פשוט... יום אחד. אוהב להצטלם?: לא אשמתי שאני יוצא גרוע. אתה שזופה?:
!!! מתעצבן בקלות?: תלוי על מי. התחלת שמועה על מישהו?: הוא התחיל. והיא הייתה נכונה. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: בטח, היא מאחורי מגרשי הטניס והאורוות עם החדי-קרן והפגסוסים. אחים ואחיות?: 3 אחיות. תחתונים?: בוקסר. Nice and comfy. מסתדר עם אמאבא?: יאפ. מסתדר עם האחים?: ברוב הזמן. איך אתה מוציא כעס?: בשביל זה יש אחיות קטנות. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: לפעמים. מה היית רוצה?: לשבור לך יד ואז לתת לך רחמים. כי שנה סחבת אותי על הרצפה, וזה. לא יפה. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורד לבן. איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה. אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: תלוי במה. איך הפופיק שלך?: פנימה.
מה מספר המזל שלך?: 13. איך השיער שלך נראה עכשיו?: מסודר שכזה, אחרי מקלחת. תוכל להיות צמחוני?: לא. איך את נראית?: ככה> 0-|-< תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי כמה. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה. היו לך הפרעות אכילה?: אחת. קוראים לה סבתא. כל חמש דקות היא שואלת אותי אם אני רעב. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי מחכה? שחית פעם בעירום?: לא. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא. בוכה הרבה?: לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ריס. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו"? רומנטי? קצת. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כשהייתי ילד קטן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: כל הזמן, מה. מחשוף?: לא ממש, לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: או "לא", או "ממש ממש לא". או אולי "כן". תלוי לאיזה מהם אתם מתכוונים. מה הצבע תחתונים שלך?: כחול. איזה מראה יש לחדר שלך?: כפרעליו. רק חסר לי משהו לקיר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין. איך אתה מרגיש עכשיו?: צריך לשירותים, שתיתי מלא היום. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חנוכה? עם מה אתה ישן?: תחתונים ו-3 כריות. האם הפיצו עלייך שמועה?: יאפ. במה אתה נוהג?: חד-אופן עם צופר כמו של המסכה שעושה "אה-אווו-גה". אתה ילדה של אבא או אמא?: אני לא ילדה. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: סוכות בכיתה ח'. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חד-משמעית כן. מה עשית היום? עבדתי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא ממש. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון! חוף או הרים? הרים. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכבה את השעון המעורר. [רק אם יש שעון מעורר, אני קם ב~בוקר~.] מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגר את החלון. את מי היית לוקח לאי בודד? נברמיינד. אם היית חייה איזה חייה היית? לא פרפר, הוא מת תוך יום. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? יום. כל עוד לא חם כמו היום. רגיש לדיגדוגים? כן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לארוצה לספר לכם. מה היום הכי טוב בחיים שלך? אי אפשר להשוות. מה הדבר הכי חשוב לך? כנות וכל השיט הזה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על הכל. ממה אתה הכי פוחד? כלמיני. המקום האהוב לחופשה? לא יודע. טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות. ממתק אהוב? קינדרבואנו. מכונית? אין. חג? פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה? יש כמה. מילה אהובה? אין.
דיסק אהוב? יש מלא. כרגע אני בהייפ של "הרגלים רעים" של יוני בלוך. הייתה לך שיחה רצינית? יאפ. לפני כמה שעות. חיבקת מישהו? את אחותי. גרמת למישהו לצחוק? לאמא. הרגשת טיפש? אני לא טיפש. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אני מדבר עם אור כרגע. התגעגעת למישהו? כל החודש האחרון, give or take. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : יאפ. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? נקבה? לא. עשית אמבטיית קצף? כשהייתי קטן. ניסית דיאטה? לא. הייתה לך תאונת דרכים? עפתי בתוך אוטובוס פעם. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? לא. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יומולדת שוקולד 2000 רולז. פגשת סלבריטי? מירי מסיקה, כפרעליה! עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? כן. מה השעה: 16:47. [בכל ההגינות, הלכתי לאכול באמצע ושטפתי כלים וכלמיני.]

למעלה