שאלוןןן היכרות=)

MrsPepperpot

New member
זה לא שהעתיד צופן לנו דברים כאלה טובים

בסוף נגיע גם ככה לגיהנום ונאלץ להסתדר... תהנו.

lily kane

New member
נו זה מצויין

איפה שכל היתר יהיו איפה שהאוכל הטוב איפה שמוזיקת מטאל איכותית איפה שהשדים והשדות הסקסיים והביגוד הכי טוב כי כל מעצבי האופנה שם ואתה לא מרגיש לבד כשכולם שם

TerryKasper

New member
את מאמינה בגן עדן וגיהנום?

אני משועשע מהרעיון של קריאת עתידות, אבל בין אם זה שקר או אמת זה לא והלך לגרום למה שיקרה או לא יקרה להשתנות... ואת צודקת, לפחות חלקית- בסוף כולנו מתים. אני רק מקווה להספיק מספיק לפני שאגיע לנקודה הזו בחיי.

lily kane

New member
אני לא בטוחה אם אני מאמינה או לא

האמונה שלי לא דבר יציב ביותר בו נגיד ככה אבל, אני לא חושבת שאם יש או אין אני אפעל שונה אני אדם טוב כי אני אדם טוב ולא כי יש איזה עונש אינסופי אני לא רוצה לחיות את כל חיי מתוך פחד אני כן מאמינה ביכלות הקריאה שלי אני לא יוכלה להיות בטוחה אם זה נכון או לא אבל עצם ההתקלות שלי בזה התחילה מוזר וקיבלתי מאנשים פידבקים חיובים מה שכן אני תמיד רואה בזה עצה איך כדי לפעול יותר מאשר צו שמיימי שכך יקרה אם תרצה להרחיב על זה דבר איתי על זה בצורה אישית ואני בטוחה שתספיק הרבה אתה אדם פעלתן למרות העצלות של כלנו

MrsPepperpot

New member
אני בעיקר מאמינה בכלום

אבל אני לא רואה בזה דבר שהוא נכון אני מכירה באופן אישי מישהו שיודע לקרוא בכף-יד וגם אם אנשים מבקשים ממנו לקרוא הוא לא אומר מה הוא רואה רק דברים שהם ממש עקיפים שאתה לא באמת יודע למה הוא התכוון ואני חושבת שהוא צודק אדם לא צריך לדעת מה צופן לו העתיד גם אם יש אפשרות לנבא אותו. בכלי אני מאמינה שהעתיד זה סוג של גורל והוא לא קבוע מראש, אחרת כנראה שהייתי עושה סוף לחיים שלי איפשהו בעבר הרחוק, הבנתי שאני במצב לא בסדר רציתי לשנות אותו לקח לי זמן והרבה מאמץ אבל השתניתי אני ממש לא אותו בנאדם יש לי שמחת חיים אני אוהבת את עצמי זה לא היה קיים לפי אי אילו שנים

TerryKasper

New member
אני יכול להתחבר למשפט האחרון שלך...

אם הייתי נכנע ל"קביעות" ו"מסלולים שנבחרו לי מראש" הייתי מת כבר מזמן, נעים לי לדעת שגם את התבגרת מהמחשבות המדכאות האלה ומצאת חלון לאהוב את עצמך. במקום מסוים, אני חושב שכאן יצאת יותר בוגרת ממה שאוכל לומר על עצמי.

MrsPepperpot

New member
לא מצאתי חלון דיי בראתי אותו...

מנסה להבין למה אתה כותב "גם את" פעם אחרונה שיצא לנו "לדבר" אמרת שאתה יודע שאתה בנאדם לא טוב אז זה דיי מתנגש לי עם מה שאתה כותב. זה אומר שאם התחלת תהליך זה אומר שאתה אפילו לא קרוב ללסים אותו כי אתה עדין לא מוכן להשלים עם מה שאתה ולאהוב את עצמך. אין כאן קשר ל"לצאת" בוגרת יש פה קטע של להתבגר מחוסר ברירה כי אחרת אתה נשאר מאחור - כל דבר שמכשל אותך מבגר אותך בניסיון לעמוד מולו...

TerryKasper

New member
יצאתי קצת מסורבל בניסוח...

ה"גם את" התייחס ליציאה מהמחשבות המדכאות, והחלק בו יצאת בוגרת ממני היה שלעומתי, את אוהבת את עצמך בתור מי ומה שאת. שזה שלב שמעטים מאוד מגיעים אליו. יצאתי עם אחת שטענה שהיא מושלמת, אבל לא הרשתה לעצמה לצאת מהבית לא מאופרת וסרבה להתמודד עם הדברים שקשה לה איתם. הכרתי גם אחרים שהשתמשו באמירות צנועות, אבל לא היה קשה לראות כמה נרקיסיסטים הם באמת... אני מסכים לגמרי עם האמירה האחרונה שלך. אני לא מתחרט על שום דבר מהדברים שעברתי, הם מה שהפכו אותי למי שאני כיום. ואולי זה לא מספיק בשביל לגרום לי להרשים שלם עם עצמי, או בכלל לחבב את מי שאני, אבל החוויות והנסיונות הללו היו נחוצים לי בכדי לצאת מהבועות שחייתי בהן.

lily kane

New member
אני רק יציין

שאני מקנא בשניכם על כך שעברתם כבר את תקופת הדיכאון איפשהו אצלי זה התחיל אחרת לגמרי עד גיל 18 למרות שהיו לי הרבה מאוד קשיים עוד מלפני הייתה לי שמחת חיים עצומה אני מרגישה שלפני שנתיים היא פשוט נגמרה לי לגמרי ...ובנתיים נראה שהתהליך שיקום שלי יקח עוד הרבה הרבה זמן אבל אני שמחה לראות שאנשים עוברים דברים כאלו ונאים חזקים יותר זה משדר תקווה מסוימת

Slow Cheetah

New member
הי D:

שם: לילך, רוצה לשנות ללי אבל צריכה לחכות ל-18 קודם. גיל: 16 וחצי. איזור מגורים: ירושלים, שזה מתאים בול לתיאור- כי אני גרה בישוב ליד
פייסבוק: בפרטי, מצטערת. מסן: [email protected] חבר בפורומ\ים: כל דבר שנשמע מעניין באותו רגע. אמנים אהובים: משתנה עם הזמן.

carmen17

New member
טוב אז גם אני :p

גיל:18 איזור מגורים: ירושלים פייסבוק: מסן: מוזמנים לבקש בפרטי חבר בפורומ\ים: אמנים אהובים:הרבה מדי :)

LullaBelle

New member
חדשה דנדשה =)

שם: לויס גיל: 27 איזור מגורים: באר שבע פייסבוק: בעיקר למשחקים =) מסן: holy_melancholy @ yahoo.com חבר בפורומ\\ים: בעיקר סיסטיק פיברוזיס וכל מיני קומונות סגורות, מזרזרת הרבה ב"נשואים טריים" אבל כמעט ולא כותבת שם אמנים אהובים: הרבה =)

למעלה