שם: גיא גיל: 20 איזור מגורים: השרון פייסבוק: בתהליכי מחיקה חבר בפורומ\\ים: מחשבים אבל לא בתפוז (><) אמנים אהובים: דייב מת'יוס בנד, פינק פלויד, דייר סטרייטס, אליוט סמית', פליט פוקס'ס ועוד ועוד ועוד
שם: מעיין גיל: 18 איזור מגורים: מרכז...ואם זה כ"כ מעניין, חולון. פייסבוק: אין לי תדבר המעפן הזה.... מסן: *** חבר בפורומ\ים: כבר לא נמצאת בשום פורום. אמנים אהובים: אייי לא יהיה לזה סוף....היהודים,מוניקה,אביב קספר, פינק פלויד,לד זפלין,דיפ פרפל,נירוונה....וכו'
שם: טרי, but of course~. גיל: 20 ויותר מחצי. איזור מגורים: מרכז בסופ"שים, ירושלים ביומיום. פייסבוק: Terry Kasper מסן: למרות שאני כבר אצל חצי מהנפשות הפועלות כאן- לכל מי שאין וירצה, שיפנה אלי בפרטי [: חבר בפורומ\ים: "קוספליי"? לא ממש חבר באף פורום. לא חובב תפוז. אמנים אהובים: דאפט פאנק, מיינדלס סלף אינדלג'נס, ג'אסטיס, פאל-אאוט-בוי, דה יוזד וביטלס, הוא ביטלס...
שם: אלון גיל: 23 וחצי איזור מגורים: ירושלים ביומיום ומרכז בסופ"שים פייסבוק: בפרטי מסן: כנ"ל חבר בפורומ\ים: הרבה כל פעם משהו נוסף גיבורים, האוס, ירושלים ADHD אמנים אהובים: עברי לידר, יוני בלוך, הדג נחש, מוקי, התפוחים ועוד ו..מה שבא לכם לשתף (-: (למה סמיילי עצוב?( יש לי בן זוג חדש!
שם: אמיר גיל: 31 (מה זה זקן, שמישהוא יקבור אותי...
) איזור מגורים:ליד אשדוד פייסבוק: זה סוג של אינצקלופדיה? מסן: לא תודה, תרמתי במשרד. חבר בפורומים: אוהב להרגיז את החברה מפורום אקטואליה אמנים אהובים: קלפטר, אריאל, חנוך, איינשטין, משינה, תיסלם, כוורת, רוקפור, איפה הילד, סחרוף, כנסיית השכל ועוד.. מסר לאומה: הלכתי הרבה בשביל להישאר במקום...
שם: אוהד גיל: 26 איזור מגורים: מושבניק מהמרכז פייסבוק: יש מסן: גם יש חבר בפורומים: בזמן האחרון לא מרגיש שיש הרבה חברים אמנים אהובים: יש כל כך הרבה מכל כך הרבה תחומים.... מה בא לי לשתף?!?!... יום האהבה מגיע.... (אני שונא שזה קורה!)
אתה יכול להסתכל על יום אהבה רק כט"ו באב ואז זה ממש רחוק... גמני לבד אין בזה הרבה דברים פסולים... כן אני ממש ישנה שזה נוסטלגיה ורובכם לא מכירים אותי... שם: מיכל גיל: 19 וחצי איזור מגורים: מתנחלת מהמרכז.. פייסבוק: י
מסן:
חבר בפורומים: שום פורום כי גם פה אני לא הרבה... (או יותר נכון נכנסתי להגיד לאלון מזל טוב -כבר יעשה) אמנים אהובים: וואו המון! אין לי ממש כוח לפרט בעיקר כל מה שישראלי...
שם: נטע גיל : 19 איזור מגורים : מרכז פייסבוק: פרטי מסן : פרטי אמנים אהובים: מיוז , אואסיס , היהודים , מרסדס בנד ועוד מלא אני בי גיליתי את זה לאחרונה ואני ממש חייבת להכיר אנשים שיבינו אותי
היי =] מבינה על מה את מדברת... גם אני חדשה בעסק... אם את רוצה, תוסיפי אותי למסן [email protected]... (חחח ולא קוראים לי נטע, אז אל תדאגי XD) ד"א, אחלה טעם במוזיקה!!
שם: בעיקר שירלי \לילי ולעיתים גם גסטין גיל: 24 איזור מגורים: חיפה באוניברסיטה פייסבוק: shirley roitman מסן: [email protected] נא להגיד שאתם מהפורם חבר בפורומ\ים: בעברי בפורמי אנימה, קשורה קשר עקיף לפורמי מאגיה ופאגניזם ונמצאת בעיקר פה ובפורם תמיכה יוצרת אמנים אהובים: בצילום: נאן גולדין,וטילסמן בציור: מגריט,רוז בלקאנר,פרידה קאלו רישום: אביבה אורי,שגאל וידאו: אורי קצנשטיין מוזיקה: diablo swing orchestra 3 doors down zombi girl lord of acid testament ומטאל בכלל ועוד הרבה שאין לי כוח לחשוב עליהם