שאלוןןןןןן

morrrrrrrrrr

New member
שאלוןןןןןן

אחותי הקטנה לקחה אותו מפורום "בנות" כללי: שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

morrrrrrrrrr

New member
ואני גם עונה

כללי: שם: מור פירסינג:
בגבה קעקועים:
כאילו לא בא לי להיות זקנה מדובללת בת 80 עם שדון על הגב גובה: 172 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: יש אחת קטנה (מישהו רוצה אני מחלקת
) בת כמה את נראית: 20 משקפיים? :
גשר? :היה לי אבל אין לי כבר
עבר פלילי: לא שידוע לי על אחד
שפות: עברית אנגלית וקוקנית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חיי פיי (ספר מעולה
) סרט מושכר שראית: 1איך להפטר מבחור ב 10 ימים ושלחו לי גם את ללכת על המים סרט בקולנוע: אלכס ואמה סרט חמווד שיר ששמעת: she will be lovedשל מארון 5 (מי אמר מכורה
) השיר שנתקע לך בראש: Radioשל רובי וויליאמס . הדיסק שקנית: אממ אתם לא ממש מכירים אותם אבל זאת להקה שנקראת מארון 5
הדיסק ששמעת: שניה הולכת לבדוק - דארקנס האיש שהתקשרת אליו: ג'ף
האיש שהתקשר אליך: מארק
תוכנית טלוויזיה שראית: דיסמיסטד (נו מה ,לא היה מה לראות
) איש שחשבת עליו: מארק
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:הייתי בישראל
זה מספיק חו"ל
בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: הסרטן שלהם לא שלי נסיעה במכונית אחרי ששתית: איכס לא
תוכנית ההתנתקות של שרון: אמממ אם אני אומר שאין לי מושג מה היא אומרת תאמינו לי
האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת:2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: שלי אישית
לא יודעת לא נראה לי שאני סלבס התחרטת על דברים שעשית: אפעם
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מארק
ממתק: שוקולד של הארשיס סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קלוגס (ייאמי) מסטיק: בזוקה צבע: אדום יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי:
תכשיט: הפירסינג שלי
חורף\קיץ: קיץ
בחדר: הדובי שלי
האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: איימי הלכת איתו לסרט: מארק
צעק עליך: ג'ף שלח לך אימייל: מורי
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן בטח
דברים אהובים: שיר אהוב: love of my life אוכל אהוב:אוכל של אבא תוכנית אהובה:חברים וגו'אי ספורט אהוב: שחיה תחביב: לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ מאיפה להתחיל בכלל
עיתון אהוב: היטס
וסתם: מה השעה עכשיו? 19:48 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ליודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אפחד אתה משועמם/ת? מאווווד רעש אחרון ששמעת? של האיסקיו שלי ריח האחרון שהרחת? של מארק

יאי ../images/Emo9.gif

כללי: שם: אורעד פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.70 וקצת מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה, עם נטייה לפסים בהירים
אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: אמרו לי ש-16
משקפיים? רק לרחוק גשר? היה
עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: 'משני צידי קו האמצע' סרט מושכר שראית: 'ללכת על המים'
סרט בקולנוע: 'פתאום 30' שיר ששמעת: 'we will rock you' בביצוע של פייב
השיר שנתקע לך בראש: כל דבר של פייב
הדיסק שקנית: אממ משהו של מוניקה סקס.. אבל זה לא היה לי
הדיסק ששמעת: הראשון של פייב
האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: לא זוכרת תוכנית טלוויזיה שראית: משהו בערוץ 24 איש שחשבת עליו: אחותי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? כי יש לי כבר?
את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כה.. אמריקה, איטליה, צרפת, ספרד, סקנדינביה, בודפשט.. היו עוד. לא זוכרת
בעד\נגד... להרוג אנשים: חהחה
עישון אצל בני עשרה: סתם פוזה. ממש לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: כל עוד זה לא גורם לתאונות
תוכנית ההתנתקות של שרון: לא יודעת ממש.. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נראה לי נשבר לך הלב: 2-3 שברת לבבות: 0? השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון בי"ס אולי
התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שינה? ממתק: פסק זמן
סרט מצויר: אלאדין/מלך האריות קורנפלקס: 'כריות' מסטיק: אממ לא יודעת.. צבע: שחור יום בשבוע: שבת
היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: הא? תכשיט: צמידי חוטים
חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב או מיטה. או הוידיאו החדש
האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: הוא
הלכת איתו לסרט: רייצ'ל צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: תפוז או ישראבלוג האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? נראה לי שכן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: במבחן. לא בתעודה. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: 'משהו אמיתי' של עברי לידר, או שירים של פייב
אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: 'החיים זה לא הכל'
ספורט אהוב: חהחה. הקלדה זה ספורט? תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר/שילה פרבר/פייב
עיתון אהוב: ידיעות אחרונות/מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 21:43 תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לפני כמה דקות. אגרולס. תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי באוניברסיטה
אתה משועמם/ת? אהא ^__^ רעש אחרון ששמעת? מישהו נכנס לאייסיקיו ריח האחרון שהרחת? אוכל כיף

כמה חביב..

כללי- שם: אריאלה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.72 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד, בן 25 בת כמה את נראית: נועה [בובה] אמרה לי פעם שאני נראית בת 15
משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: חחח אין שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית, קצת ערבית, ממש קצת רוסית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אמממ חפץ/חנוך לוין סרט מושכר שראית: "המלאכיות של צ'ארלי 2" סרט בקולנוע: "יומני הנסיכה 2" שיר ששמעת: "one in a million"/בוסון השיר שנתקע לך בראש: "אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה" הדיסק שקנית: הדיסק של גלעד
הדיסק ששמעת: הדיסק של גלעד
האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: "ג'ואן מארקדיה" איש שחשבת עליו: אההמ. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אמממ לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: לא תודה את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הונגריה, ארה"ב, אנגליה, הולנד, טורקיה והאיים הקאריביים בעד\נגד... להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: אין לי בעיה עם נסיעה במכונית. העיקר שלא ינהגו
תוכנית ההתנתקות של שרון: אממממ האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת. או שתיים. נשבר לך הלב: too many times שברת לבבות: LOL פעם אחת לפי מה שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: אמממ לא ספרתי
התחרטת על דברים שעשית: גם לא ספרתי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: עברי ממתק: במבה? סרט מצויר: "מלך האריות"
קורנפלקס: שוגי מסטיק: כל טעם שהוא לא מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות? תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף
בחדר: אמממ המחשב? האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אני. הלכת איתו לסרט: אמא
צעק עליך: אמא?
שלח לך אימייל: אתר של סדרות מצוירות
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן הופעת בציבור בפיג'מה? חיחיחי כן בכית בסרט? כן
היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות?כן, בערך נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? כן.. חחח סתם הייתי בשוונג- לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?
לא שזכור לי דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע she will be loved/מארון 5 אוכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ופטריות
תוכנית אהובה: "בנות גילמור" ספורט אהוב: ריקוד תחביב: לרקוד
זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר וגילי, תעשה לי משפחה וכלב, שגב עיתון אהוב: ראש 1/מעריב וסתם: מה השעה עכשיו? 21:58 תפוח או בננה? תפוח ירוק
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אההמ.. אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות "גברים בשחור 2" איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון? אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? מישהו נכנס לאייסי כרגע ריח האחרון שהרחת? אמממ של אוכל?
תודה מור

יופי ממש משעמם לי ../images/Emo3.gif

כללי: שם: מורי פירסינג: נופ קעקועים: נופ גובה: 167 מידת נעליים:38/9 צבע שיער: בלונד/שטני אחים/אחיות: 3 שני אחים ואחות בת כמה את נראית: 16 משקפיים? :נופ גשר? :נופ עבר פלילי: נופ שפות: עברית אנגלית ושפת סימנים
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המדריך לטרמפיסט לגלקסיה סרט מושכר שראית: ריקוד צמוד
סרט בקולנוע: תפוס ת'כריש שיר ששמעת: עברי לידר - פג'ו צבאית השיר שנתקע לך בראש: עודני ילד (אל תשאלו למה...) הדיסק שקנית: האוסף של enya וגם איפה הילד וגם ירמי קפלן הדיסק ששמעת: עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט האיש שהתקשרת אליו: מרוני האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: אוהד
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן,אנגליה,צכיה,פולין,הונגריה,אוסטריה, סיני
בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
תוכנית ההתנתקות של שרון: *שותקת*
האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: לא ממש השם שלי אבל כתבו עלי פעמיים התחרטת על דברים שעשית:0
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נארף ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן או האני נסט צריוס מסטיק: מאסט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: שבת/רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון/שלישי ג'לי: איכס
תכשיט: המלה שלי חורף\קיץ: חורף
בחדר: הכלב שלי
האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אממממממ אמממממ ליודעת הלכת איתו לסרט: אפרים,חגי,שי,אבי ועדסיט צעק עליך: תומר שלח לך אימייל: רינת
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? ווואאאווו בטח.!!
דברים אהובים: שיר אהוב: מלאך של אביב גפן
אוכל אהוב: שניצל של אמא תוכנית אהובה: חברים,בנות גילמור ספורט אהוב: שינה
תחביב:לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר,ירמי קפלן,אלג'יר,גלעד,רובי וויליאמס עיתון אהוב:רייטניג
וסתם: מה השעה עכשיו? 22:02 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב (המגניב
) מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא תשובות של אחרים
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסטיה אתה משועמם/ת? מאודדדדדדד רעש אחרון ששמעת? המקלדת שלי ריח האחרון שהרחת?מרכך הכביסה

כאילו שמישהו יקרא אבל בכל זאת =)

כללי:
שם: שיר יצחק פירסינג: אין. קעקועים: גם. אני רואה את המורה שלי להיסטוריה (היא פשוט מקומטת) וחושבת "פאק! אם אני יגיע לגיל הזה ויהיה לי עור כזה עם קעקוע? איכס!" חחחח גובה: לא יודעת
אני מפחדת למדוד חחח מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שתי אחים, אחד גדול אחד קטן.. אני הבת היחידה והסנדביץ' :) בת כמה את נראית: המממ.. לא יודעת.. בגילי אני חושבת משקפיים? אין גשר? יש. היה, הורידו, החזירו ואני מורידה אותו ב-24.10, עוד קצת יותר משבועיים. עבר פלילי: חחחח בינתיים אין. שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: התמכרות/רם אורן. מומלץ בחום. סרט מושכר שראית: uptown girls עם בריטני מרפי. סרט פשוט מקסים ושובה. היום אני הולכת לקחת עוד אחד :) סרט בקולנוע: המממ.. זה חצי-חצי.. כשהייתי מדריכה בצופים הלכתי פעם עם חניכים שלי ל"חיוך של מונה ליזה" ואז יצאנו באמצע כי זה היה משעמם ל"הטירה המכושפת". שיר ששמעת: ממש ממש עכשיו את Ho Lord - היהודים השיר שנתקע לך בראש: עברי לידר- מלטף ומשקר
הדיסק שקנית: גלעד שגב- עכשיו טוב :) כמה צפוי. הדיסק ששמעת: הממ.. צרוב. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי ליעד. האיש שהתקשר אליך: לא יודעת. בזמן שאני כותבת התקשרו פעמיים ולא אמרו כלום. נאחסים. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת
איש שחשבת עליו: ידיד שלי, טל. האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ. בערך. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, טוב לי בב"ש. =) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי. ואני רוצה בגבה אבל מפחדת את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. חחח אני פחדנית רצח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: טורקיה. מזמן. בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעיקרון אני לא מעשנת. אבל כל אחד מחליט מה לעשות עם החיים שלו. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא. תוכנית ההתנתקות של שרון: לא נכנסתי לנושא מההתחלה ואני גם לא רוצה לעשות את זה. סתם מסובך. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן, ומי שיגיד שלא- בדיוק שיקר אי פעם נעצרת: כמעט. כמה פעמים... היית מאוהבת: הממ.. אני לא ממש יודעת להגיד. נשבר לך הלב: לא ממש נשבר הלב. אבל התאכזבתי המון. שברת לבבות: חחחח אני לא יודעת =). השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים. עיתון ביצפר נחשב?
התחרטת על דברים שעשית: קרה כמה פעמים, אבל אין מה לעשות, לומדים מטעויות דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה. הדבר הראשון שעלה לי לראש :) ממתק: כיף-כף סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: תלמה מסטיק: Must בטעם דובדבן. אני פשוט מכורה לזה. צבע: כתום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: חמישי. צריך לעזור לאימא
חחחחח ג'לי: מה כאילו טעם? המממ.. תות? חחחח תכשיט: צמידים. אבל החומים האלו. והשרשראות החומות האלו. אני נורא אוהבת. חורף\קיץ: חורף. בחדר: המיטה שלי. והארון. האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: חוץ מההורים שלי, הדס, החברה הכי טובה שלי. הלכת איתו לסרט: בקולנוע- חניכים שלי מהצופים, ילדים שעכשיו בכיתה ו'. צעק עליך: ארררר אימא שלי אחרי שאיבדתי פלאפון של הצבא שלח לך אימייל: הידיד שלי שערך לי את התמונה ליצירת השבוע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא ממש ציבור אבל כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? חחח צריך לשאול מתי אני לא נכשלת במקצוע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן. רק כי בנים לא מקבלים מחזור
דברים אהובים: שיר אהוב: זה משתנה המון. עכשיו זה עברי לידר-כשהכל יעבור
אוכל אהוב: קוסוס של אימא תוכנית אהובה: "תשוקות" בערוץ 3. כל יום ב-4 ספורט אהוב: אני לא אוהבת ספורט תחביב: לדבר בטלפון =) זמר/זמרת/להקה אהובים: גלעד, היהודים, עברי, שייגעצ <אין מישהו ספציפי, זה כולם>. עיתון אהוב: ראש 1 וסתם: מה השעה עכשיו? 22:27 תפוח או בננה? גם וגם כחול או אדום? סגול. שילוב של שניהם
סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לפנות את המחשב לאחי הקטן שחופר לי כאן איזה ארוחה אחרונה אכלת? על האש היום תיכון או אוניברסיטה? אויניברסיטה. רק כי זה מאגניב כל המסביב אתה משועמם/ת? עכשיו כן רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה מהסלון ריח האחרון שהרחת? עשן זה היה ארוךךך

galituw

New member
ממש ארוך אבל נחמד...

כללי:
שם:גלית פירסינג: לא... נראה קצת ביזראי לחורר את הגוף, למרות שזה נחמד על אחרים. קעקועים: לא אבל יהיה אחד מאוד קטן על הגב ברגע שימלאו לי 18 גובה: 173 בערך מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: לא
בת כמה את נראית: אממ אולי טיפה מבוגרת ממה שאני משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית רוסית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת: נוכחים נפקדים של דויד גרוסמן, אחלה סופר. סרט מושכר שראית: אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: יום בניו יורק (הכניסו אותי לשם בכוח שונאת את התאומות היותר מדיי יפות האלו...) שיר ששמעת: וואו אין לי מושג איך קוראים לו. השיר שנתקע לך בראש: למה לא אמרת של אריק לביא מההופעה
הדיסק שקנית: וואו זה היה מזמן, לא ממש קונה דיסקים תודות לאימיול הדיסק ששמעת: COLDPLAY/PARACHUTES האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: היא לא ענתה אז אחרי רגע היא התקשרה שוב
תוכנית טלוויזיה שראית: בנות גילמור!!!
איש שחשבת עליו: אממ ידיד האם...
את/ה דלוקה על מישהו: אני לא בטוחה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לעולם לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: אממ עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים: כל כך!!! למרות שבישראל אין משהו שממש מספק את תאבוני... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה בעד\נגד...
להרוג אנשים: תלוי על מה עישון אצל בני עשרה: בכללי אני נגד אבל אני לא אתחיל להשמיע הרצאות לאף אחד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא נחמד במיוחד תוכנית ההתנתקות של שרון: הלוואי וזה ייצא לפועל האם את\ה...
אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: בוודאי יש מישהו שלא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים...
היית מאוהבת: אממ אם אני יגיד אפעם אתם תחשבו שאני לא אנושית? נשבר לך הלב: נון שברת לבבות: אני לא יודעת, אבל לא נראה לי... השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת? בערך התחרטת על דברים שעשית: זה קורה לי הרבה דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: אוכל
(ואני לא שמנה..חחח) ממתק: סןכריה על מקל סרט מצויר: מחפשים את נמו
קורנפלקס: לא חובבת קורנפלקס מסטיק: מנטה עדין צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: מלון תכשיט: טבעות שעליי בערך שנתיים חורף\קיץ: אאממ תלוי אם עכשיו חורף אז קיץ ואם עכשיו קיץ אז חורף
בחדר: כל כולו, עבדתי עליו קשה שיראה טוב האיש האחרון ש...
ראה אותך בוכה: אני אפילו לא זוכרת מתי בכיתי פעם אחרונה הלכת איתו לסרט: חברים (זה יעזור אם אני אגיד שמות??) צעק עליך: אמא... שלח לך אימייל: האתר של גלעד שגב... האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא שאני זוכרת בכית בסרט? הרבה מאוד פעמים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אולי פחדתי אבל תחושה ממשית של מוות-לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא-נשים שולטות!
דברים אהובים:
שיר אהוב: מוניקה סקס- מספיק בנאדם אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: בנות גילמור ספורט אהוב: בדמינגטון...
תחביב: לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: גלעד שגב, מוניקה סקס, דיידו עיתון אהוב: לא ממש קוראת אותם וסתם:
מה השעה עכשיו? 22:55 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתעלל קצת בחתול שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב אצל סבתא תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש למרות שיש סיבה שאני ממלאת את השאלון הזה רעש אחרון ששמעת? מייאו של החתול ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי

פעם 7891324 שאני עונה על השאלון הזה

כללי: שם: תומר פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.83 מ' מידת נעליים: 45 צבע שיער: דלמטי אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: אני לא נראית כמו בת
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: הממ אין לי כוח לפרט, בד"כ אני מחלק ל2 שות מדוברות ושפות תכנות, בכל מקרה יש הרבה
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: יומנו של מכשף סרט מושכר שראית: לא שכרתי סרט המון המון זמן סרט בקולנוע: שר הטבעות 3 שיר ששמעת: ריטה - בוא (מתנגן עכשיו) השיר שנתקע לך בראש: לא זוכר הדיסק שקנית: גלעד שגב הדיסק ששמעת: לא זוכר האיש שהתקשרת אליו: חבר מהצבא האיש שהתקשר אליך: אחותי תוכנית טלוויזיה שראית: וויל וגרייס איש שחשבת עליו: אין האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?!? כבר יש לי אחד?!?!
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן (טורקיה, אנגליה , הולנד, גרמניה, בלגיה, צרפת) בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי מי
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: שומר על זכות השתיקה :X אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: לא ספרתי מעולם נשבר לך הלב: יותר מידי שברת לבבות: 1 או 2 למיטב ידיעתי השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת לפחות (אולי יותר) התחרטת על דברים שעשית:no regrets דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: שוקולד לסוגיו סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט צבע: ירוק בקבוק
יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: |מרים גבה| תכשיט: שעון חורף\קיץ: חורף
בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: יולי הלכת איתו לסרט: אחותי אחי הקטן והחבר של אחותי צעק עליך: אין לי שמץ שלח לך אימייל: טל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: אם הכוונה למבחנים אז כן, אם הכוונה לציון סופי בתעודה או משהו אז אחרי 12 שנות לימוד חובה + 3 שנות לימוד תואר אני גאה לומר שלא נכשלתי מעולם במקצוע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: משתנה אוכל אהוב: אין משהו ספציפי תוכנית אהובה: וויל וגרייס (הדבר היחיד שאני רואה בטלויזיה) ספורט אהוב: שינה תחרותית תחביב: מחשבים זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי יותר מידי כוח לפרט בגדול עברי וגלעד עיתון אהוב: אין וסתם: מה השעה עכשיו? 23:07 תפוח או בננה? תפוז
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אוני' אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? זיקוקי דינור ריח האחרון שהרחת? אין ממש

יאללה, נענה../images/Emo9.gif

כללי: שם: הדר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.62-3 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום.. עם קצת גוונים אחים/אחיות: שני אחים, אחד גדול אחד קטן.. בת כמה את נראית: קודם כל, אמרוים לשאול בת כמה אני, לא? אז.. אני בת 14.5 ו.. כולם חושבים שאני בת 18..
משקפיים? יש גשר? התפטרתי ממנו
עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, כמה מילים שלמדתי בשעורי צרפתית, וקצת ספרדית.. מאבא.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "עוד הזדמנות אחת ודי" הייתי צריכה לקרוא את זה לבית ספר.. סרט מושכר שראית: "הבת של הבוס שלי" סרט בקולנוע: "הכפר" שיר ששמעת: לא זוכרת.. השיר שנתקע לך בראש: לא זוכרת הדיסק שקנית: וואי.. מזמן.. של גלעד.. הדיסק ששמעת: אממ.. נראה לי של גלעד האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: אותה חברה תוכנית טלוויזיה שראית: "עדן לנצח" איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש... את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם כל שיהיה פירסינג ראשון, אחרי זה אני בטח ארצה עוד כמה את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן- הולנד, בלגיה וצרפת בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 נראה לי
השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: מליון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: הכל
סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: אממ.. אני אוהבת הרבה צבעים... יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי וראשון ג'לי: לא משנה תכשיט: צמידים חורף\קיץ: קיץ בחדר: ממממ.. המערכת שלי האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: לא יודעת.. הלכת איתו לסרט: חברים- דנה, סוניה, שלומי, הדר ומור.. השמות אומרים לכםם משהו
צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: דודה שלי.. מארגנטינה.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? אלפי פעמים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: גם, יש המון תוכנית אהובה: לא יודעת.. לא רואה הרבה טלוויזיה.. בד"כ היא דלוקה על ערוץ 24.. ספורט אהוב: אין כזה תחביב: שירה זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר, גלעד שגב עיתון אהוב: ממ.. ראש1
וסתם: מה השעה עכשיו? 00:04 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא הולכת לשומקום
איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי גמדים
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? של הטלוויזיה, חדשות... ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת היה כיף

3נטוש

New member
אני!

שם: נטע
פירסינג: יש באוזניים אבל זה לא נקרא..
קעקועים: אין
גובה:160
מידת נעליים: 38/37
צבע שיער: חום שטני ולמטה ג'נגי
אחים/אחיות: 2 קטנות
בת כמה את נראית: אממ אני חושבת 17 משהו כזה..
משקפיים? לא
גשר? לא
עבר פלילי: אין
שפות: אממ, עברית,אנגלית,ערבית (רק קצת.)
הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת:אממ "היורשת" של רם אורן אממ עוד אחד שאני לא זוכרת את שמו..
סרט מושכר שראית: "ללכת על המים"
כול מילה מיותרת!
סרט בקולנוע: ואו לא הייתי בקולנע מלא זמן..אני חושבת שהסרט האחרון
היה "אהבה זה כול הסיפור.."
שיר ששמעת: "נועה" של גלעד
השיר שנתקע לך בראש: "שיר ללא שם " שלו..
הדיסק שקנית: אממ אחרון? שרון הולצמן..
הדיסק ששמעת: עברי לידר "האנשים החדשים"
האיש שהתקשרת אליו: עדי
האיש שהתקשר אליך: מיכל
תוכנית טלוויזיה שראית: בא בבוקר..
איש שחשבת עליו: אממ אוהבה.. האם..
את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא
את/ה רוצה עוד פירסינג: אממ לא
את/ה אוהבת רכבות הרים:בטח!
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אממ כן בטח..הולנד,איטליה,יון,טורקיה,אוסטריה... בעד\נגד...
להרוג אנשים: תלוי..
עישון אצל בני עשרה: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!
תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד.. האם את\ה...
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: כן
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים...
היית מאוהבת: אממ מאוהבת ממש?אני חושבת שזה עכשיו..
נשבר לך הלב:אממ פעם אחת
שברת לבבות: נראה לי שפעם אחת..
השם שלך הופיע בעיתון:אממ לא
התחרטת על דברים שעשית: אממכמה פעמים אבל בדרך כלל אני עומדת מאחורי הדברים שאני עושה.. דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: אממ אהבה
ממתק: אגוזי! יאמי!
סרט מצויר: אלאדין או מלך האריות
קורנפלקס: פיטנס
מסטיק: בטעם "תותי פרוטי" של מאסט
צבע: אוו ורוד אוו ירוק
יום בשבוע: אממ רבעי
היום הכי לא מועדף: חמישי..שעתיים מתמטיקה ושעתיים פיזקה אחד אחרי השני!
ג'לי: איכס!
תכשיט: טבעת
חורף\קיץ: חורף בגלל שזה הכי כיף וקיץ בגלל היום הולדת שלי!
בחדר: את המיטה! האיש האחרון ש...
ראה אותך בוכה: אממ אמא
הלכת איתו לסרט: אולשביץ
צעק עליך: אממ אולשביץ?!
שלח לך אימייל: גיא!:) האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אממ כן
הופעת בציבור בפיג'מה? בטח
בכית בסרט? כן
היית על במה? בטח מלא!
חשבת שאת\ה הולך למות?אממ כן..
נכשלת במקצוע?: אממ פעם אחת במתמטיקה
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? אממ לא! דברים אהובים:
שיר אהוב: "איש יקר" עברי
אוכל אהוב: אממ ספגטי של אמא
תוכנית אהובה: ערוץ 24 בכללי ו"מכושפות"
ספורט אהוב: שחייה
תחביב: לקרוא ספרים
זמר/זמרת/להקה אהובים: גלעד,עברי,שרון (הולצמן),שייגעצ
עיתון אהוב: אממ ראש 1? וסתם:
מה השעה עכשיו? 12 ו11 דקות
תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ לבדוק מה קורה בפורום של עברי
איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר פיטנס עם חלב
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת?לא
רעש אחרון ששמעת? הכניסה של האייסקיו
ריח האחרון שהרחת? אממ ריח של קוראסון

עונה

כי עוד אין לי כוח לקום מהמחשב... שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 ומשהו לא ברור מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: כרגע-אדום שכזה, במקור-חום אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: 18 (
)
משקפיים? רק בלילה. ביום אני מתכחשת אליהן... גשר? היה לפני מלא זמן עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, מעט ערבית (נו, כשעובדים במקדונלדס חייבים...) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לוזוכרת. אין זמן
סרט מושכר שראית: 50 דייטים ראשונים סרט בקולנוע: הא... לא זוכרת... אני אהמר ש"ללכת על המים" שיר ששמעת: דנה ברגר-בומביי השיר שנתקע לך בראש: משהו של היהודים שכולם כל הזמן שרים בעבודה הדיסק שקנית: אני לא קונה דיסקים, אני מקבלת ליומולדת
למרות שאני מניחה שאת הדיסק הבא של עברי לידר אני אקנה בעצמי כי אני מקווה שהוא יוציא את זה מלא זמן לפני היומולדת הבא (פליזזזז) הדיסק ששמעת: עברי לידר- האנשים החדשים האיש שהתקשרת אליו: בטח דיזן האיש שהתקשר אליך: יעלי תוכנית טלוויזיה שראית: לוידעת איש שחשבת עליו: הא. סוד. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בטוחה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: גרררר את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד
בנוסף ל-0 שכבר יש לי
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן, למה לא? את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי, ואין לי כוח לפרט, מוקדם עכשיו.. בעד\נגד... להרוג אנשים: חחחח רק אם הם ממש מעצבנים עישון אצל בני עשרה: נגד (וגם נגד באופן כללי) נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא מבינה בזה, עזבו אותי האם את\ה... אי פעם בכית על בן: מניחה אי פעם שיקרת: כנראה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אין לי שמץ נשבר לך הלב: פעם-פעמיים שברת לבבות: ממש לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: אני לא מאמינה בלהתחרט, גם ככה אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל מסטיק: משהו מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכ תכשיט: אני אוהבת צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: האינטימי שלי? סתם... את המיטה האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אני מעדיפה לבכות בפרטיות. אבל בטח אמא. הלכת איתו לסרט: בטח דיזן צעק עליך: אני רוצה לראות את הבנאדם שיעיז לצעוק עליי... שלח לך אימייל: או גיסי או נטע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה? מסיבת פיג'מות בכיתה ו' נחשב? בכית בסרט? ברור
(אני כזאת בת
) היית על במה? יס חשבת שאת\ה הולך למות? לא ברצינות נכשלת במקצוע?: אולי במבחן או בוחן, אבל לא אשכרה בתעודה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? פעם בחודש דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מידי אוכל אהוב: כל דבר עם פחמימות תוכנית אהובה: קוויר אז פולק ספורט אהוב: איכ תחביב: ציור זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר, גלעד שגב ורד הוט צ'ילי פפרס עיתון אהוב: כולם פוי. אם כבר- ידיעות של סופ"ש וסתם: מה השעה עכשיו? 12:28 תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר. קרואסון ושוקו בשקית
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? אמבולנס בחוץ ריח האחרון שהרחת? של הארוחת בוקר יומטוב לכולם

שני מס 1

New member
הנה גם אני... :)

כללי: שם: שני פירסינג: לא
קעקועים: לא
גובה: 1.60 אבל אני עוד יצמח... אני רק בת 15...
מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת בת 7.5 בת כמה את נראית: בת 14- 15... משקפיים? אין גשר? לא
עבר פלילי: חחחח לא... שפות: עברית, אנגלית קצת ספרדית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האלכימאי- פאולו קאולו. סרט מושכר שראית: "הכי מתוק שיש" סרט בקולנוע: "הכפר" שיר ששמעת: "נופלים לתוך טבעת"- גלעדוש...
השיר שנתקע לך בראש: אחותי- גלעדושששש... הדיסק שקנית: גלעד שגב המדהיםםםםם- עכשיו טוב. דיסק מעולה!
הדיסק ששמעת: עכשיו טוב... דההההה
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי... האיש שהתקשר אליך: חברה שלי... חחחחח תוכנית טלוויזיה שראית: "אקזיט" (הקלטתי תוכנית שפיספתי...) איש שחשבת עליו: גלעד המלך!!! האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי בכלל את/ה אוהבת רכבות הרים: כן אבל זה מפחיד..
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי הארה"ב, איטליה ופריז...
בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: מה זה בכלל??? חחחח האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אופסססס
אי פעם נעצרת: לא, תודה לאל! כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 2
שברת לבבות: לא יודעת... השם שלך הופיע בעיתון:הופיע הופיע לא יודעת כמה פעמים... התחרטת על דברים שעשית: כהה
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: טופי, שוקולד... סרט מצויר: סינדרלה...
אחד הסרטים... חחח קורנפלקס: קוקו. מסטיק: בזוקה. צבע: סגול ואדום. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: שני... ג'לי: בטעם פטל.. תכשיט: צמיד, טבעת. חורף\קיץ: קיץ. בחדר: פוסטרים של גלעד! האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: חברה שלי. הלכת איתו לסרט: חצי שיכבה חחחחח צעק עליך: מי יצעק עליי??????? שלח לך אימייל: אממממ לא משנה... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן ברור! הופעת בציבור בפיג'מה? חחח כן... בכית בסרט? כל הזמן! היית על במה? בטח, זה האהבה של החיים שלי! חשבת שאת\ה הולך למות? חחחח לא זכור לי... נכשלת במקצוע?: לצערי... כן... הורידו אותך כיתה? לא! הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? שאני חושבת על הריון.. דברים אהובים: מסיבות, מוסיקה, שירה, ריקוד, לראות טלויזיה... שיר אהוב: נופלים לתוך טבעת- גלעד המדהיםם! אוכל אהוב: פסטות!!! תוכנית אהובה: אקזיט! תוכנית מדהימה! ספורט אהוב: ריקוד! תחביב: לרקוד ולשיר ולשיר ולשיר!
זמר/זמרת/להקה אהובים: גלעד המדהים! עמיר בניון, נינט ועוד כמה... עיתון אהוב: ראש 1! וסתם: מה השעה עכשיו? 15:22 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום! סתיו או אביב? אביב! מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממממ לראות ערוץ 24! איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה עם שניצלוניי תירס... חחח תיכון או אוניברסיטה? תיכון, וגם זה לא משו... אתה משועמם/ת? לא, דווקא לא. רעש אחרון ששמעת? צילצול של הפלאפון. ריח האחרון שהרחת? אוכל שאימוש מבשלת...

A N I g M A

New member
תקראו../images/Emo35.gif

כללי: שם: סיוון פירסינג: נופ קעקועים: נופ גובה: 1.60 ומשו מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 אחים
בת כמה את נראית: תשאלו מישו אחר.. משקפיים?: כה גשר?: לא עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, ספרדית,קסת גרמנית, קסת ערבית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אוח. נו. זה היה מזמן! סרט מושכר שראית: איזה משו מצויר. סרט בקולנוע: .. אני מרגישה כה חסרת חיים. שיר ששמעת: Twarres - Children השיר שנתקע לך בראש: Evanescence - Breath no more הדיסק שקנית: שניים של אביתר בנאי
הדיסק ששמעת: אביתר בנאי - שיר טיול האיש שהתקשרת אליו: רונית האיש שהתקשר אליך: רונית. תוכנית טלוויזיה שראית: לאדעת.. משו בבוקר. איש שחשבת עליו: מוריאל האם... את/ה דלוקה על מישהו: לאדעת נו את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קצת את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אפילו אחד את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: גרמניה בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: איכס לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: נופ תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בן: אהה אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 בערך נשבר לך הלב: כנ"ל שברת לבבות: לא נראה לי השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: פוף. המון. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שלכת ממתק: שוקולד סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: כריות מסטיק:האבה בבה! צבע: אדום יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: לאדעת ג'לי: ממ.. מה.. תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף! חורף רולז
בחדר: ממ.. הסטריאו האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: לא רואים אותי בוכה. הלכת איתו לסרט: סמדר צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: אריאל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני תמיד מתכוונת! הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? אני? איך לא?? חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: מוזיקה ושוקולד
שיר אהוב: לאדעת נו.. עכשיו אני עם אוונסנס. אוכל אהוב: אוכל של אמא תוכנית אהובה: ג'ואן מארקדיה ספורט אהוב: כל האלה עם הכדורים תחביב: לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר, מיקה קרני, היהודים, אלאניס מוריסט, 3 doors down עיתון אהוב: נופ וסתם: מה השעה עכשיו? 15:49 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאדעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? לאנץ' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? משו מהמחשב ריח האחרון שהרחת? שניצלים שלאמא

Unaffected

New member
אני

כללי: שם: סהר פירסינג:רוצה.. קעקועים: בנתיים לא
גובה: מטר שישים ומשהו.. מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחד קטן ומעצבן בת כמה את נראית: לאדעת משקפיים? נופ. גשר? נופ. עבר פלילי:נופ. שפות: עברית ,אנגלית,ספרדית וקצת ערבית.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:אני קוראת את Harry Potter And The Sorcere's Stone סרט מושכר שראית: נממ לא משכירה סרטים ^~^ סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: נופלים לתוך טבעת השיר שנתקע לך בראש: אמריקן אידיוט של גרין דיי הדיסק שקנית: מוניקה סקס-יחסים פתוחים הדיסק ששמעת: שומעת עכשיו את הדיסק של גלעד האיש שהתקשרת אליו: התקשרתי לבארבי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: נממ..לא זוכרת
איש שחשבת עליו: לאדעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: סלבריטיס נחשבים? ^^ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאאאאאאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן
את/ה אוהבת רכבות הרים:כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:הייתי בהונגריה ובצרפת בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד..חוץ מבמקרים מיוחדים
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא נוהגת,למה לא?
תוכנית ההתנתקות של שרון: לאדעת,שונאת פוליטיקה.. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: יאפ. אי פעם נעצרת: נופ. כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נראה לי
השם שלך הופיע בעיתון: 0 אבל הוא הופיע בטלווזיה
התחרטת על דברים שעשית:טו מאץ' דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שינה? ממתק:סופר קש סרט מצויר: פו הדב רולז! קורנפלקס: ציפי פיצי איך שלא קוראים לזה מסטיק: הובה בובה צבע: שחור,שחול כהה,אדום כהה יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:רביעי
ג'לי: מה? תכשיט: ניטים ^^ חורף\קיץ: חורףףף!! בחדר: המערכת והמחשב האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: לאדעת הלכת איתו לסרט:אח שלי
צעק עליך: נממ אח שלי
שלח לך אימייל: *בודקת* האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?כע בכית בסרט? לא היית על במה? בטקס סיום של כתה ו'
חשבת שאת\ה הולך למות?כע נכשלת במקצוע?:כע,מתמטיקקה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:יותר מדיי ,אבל בזמן האחרון אמריקן אידיוט אוכל אהוב:אורז ^^ תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורסל תחביב:מוזיקה,גיטרה,מחשב,לישון זמר/זמרת/להקה אהובים:יותר מדיי.. עיתון אהוב:ראש1? וסתם: מה השעה עכשיו? 16:21 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?שניהם,אבל כהים
סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?חאדעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל ואורז תיכון או אוניברסיטה? לאדע אתה משועמם/ת?אני?מה פתאום... רעש אחרון ששמעת? מוזיקה זה לא רעש
ריח האחרון שהרחת?של חומרי ניקוי..המנקים בבית ^^

למעלה