קוואק

../images/Emo105.gif
כללי: שם: אור פירסינג: נפטר. קעקועים: אין. גובה: 1.60 נראה לי =| מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח(שלומי) ואחות (זוהר)
בת כמה את נראית: לא יודעת

משקפיים? לא. גשר? לא =] עבר פלילי: חלילה. שפות: עברית, אנגלית, ספרדית צולעת [ולא, זה לא מהטלויזיה :S] ואני בנסיונות ללמוד רוסית

הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מה שקיבלתי לקרוא באנגלית :S סרט מושכר שראית: אני לא טיפוס של סרטים P: סרט בקולנוע: "אור" – אל תלכו לזה. שיר ששמעת: מונסון – ברי סחרוף השיר שנתקע לך בראש: סופי – גלעד שגב הדיסק שקנית: איפה הילד. הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים

האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: המחנכת שלי :S תוכנית טלוויזיה שראית: שידור חוקר. איש שחשבת עליו: =] לא משנה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: מחוץ לקרית אתא זה יכול להיות נחמד

את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי. את/ה רוצה עוד פירסינג: בכיף. את/ה אוהבת רכבות הרים: ממ... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה:[ טורקיה :\ בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: באמת שאין לי מושג מה זאת התוכנית התנתקות

זה מאוד לא מעניין. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן. =\ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: ממ פעמיים :\ השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים נראה לי

התחרטת על דברים שעשית: לא מעט

דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה

ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: קראנץ'

מסטיק: קולה צבע: כתום. יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: כמעט כל הימים. ג'לי: איכס. תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: =| האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אחותי. הלכת איתו לסרט: אוּחתי [לא אחותי, אוחתי=]] ודניאל צעק עליך: אני ילדה טובה, לא צועקים עליי. שלח לך אימייל: תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד. הופעת בציבור בפיג'מה? לא

בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן. היום. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: העיקר הבריאות – יוני בלוך אוכל אהוב: משהו טעים. תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: ריצה
תחביב: סקסופון
סקסופון
סקסופון
זמר/זמרת/להקה אהובים: אלאניס מוריסט עיתון אהוב: דיסני
וסתם: מה השעה עכשיו? עשר ו17 דקות

תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון. 0איזה ארוחה אחרונה אכלת? משהו טעים

תיכון או אוניברסיטה? הממממ אתה משועמם/ת? עכשיו לא ממש רעש אחרון ששמעת? הדלת של אחותי נטרקת P: ריח האחרון שהרחת? קולה.