שאלוןןןןןן

גמאני (מקווה שמישו יקרא את זה)

כללי: שם: נופר פירסינג: אין קעקועים: שניים גובה: 173 מידת נעליים: 40 (נו אני גבוהה) צבע שיער: חום אחים/אחיות: שלושה אחים בת כמה את נראית: 18 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: (בנתיים) אין =) שפות: עברית אנגלית ושפת סי (חה חה לא) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המאהב כי הייתי חייבת סרט מושכר שראית: לקחת חיים - מומלץ סרט בקולנוע: לא זוכרת כבר שיר ששמעת: עברי לידר-בובה אחת השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: ברי סחרוף-נגיעות הדיסק ששמעת: גלעד שגב האיש שהתקשרת אליו: מישו מסויים האיש שהתקשר אליך: אותו מישו =) תוכנית טלוויזיה שראית: בנות גילמור איש שחשבת עליו: אותו מישו מסויים =) האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ספרד איטליה הולנד צרפת בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: אפעם התחרטת על דברים שעשית: שוב יותר מדי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד בכל הצורות סרט מצויר: אלדין קורנפלקס: עם דבש מסטיק: דובדבן צבע: כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא אוהבת תכשיט: שרשרת כזו.. מוזרה חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: חברה (שם יעזור?) הלכת איתו לסרט: לא זוכרת מתי הלכתי לסרט בזמן האחרון צעק עליך: חברה שלח לך אימייל: האתר של גלעד==> גיא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: ימים אוכל אהוב: של אמא =) תוכנית אהובה: לא רואה הרבה טלויזיה אבל בנות גילמור שיוצא לי ספורט אהוב: אין כזה דבר תחביב: להציק לחברות זמר/זמרת/להקה אהובים: ברי סחרוף עיתון אהוב: לא קיים וסתם: מה השעה עכשיו? 16:36 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד למבחן נראה לי איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול עם המשפחה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? אחי מזיז כיסא =\ ריח האחרון שהרחת? הכלב שלי =)

orguy

New member
טוב נו........

כללי: שם: אור גיא פירסינג: על גופתי (אין ולא יהיו) קעקועים: בחיים לא גובה: 1.82 מידת נעליים: 42 צבע שיער: לבן אחים/אחיות: 3 אחים ו2 אחיות בן כמה אתה נראה--- לא יודע.......... משקפיים: כן גשר: לא עבר פלילי: פעם גנבתי מסטיק אבל הוא היה מקולקל בעעעע.... שפות: עברית, אנגלית וגלעד שגבית דברים אחרונים שעשיתי: ראיתי את "כנופיות ניו

orguy

New member
כן לבן...........

זה לא בסדר? וההמשך של השם של הסרט זה "כנופיות בניו יורק" פשוט בדיוק סגרו את החדר אינטרנט הייתי במלון באילת אז הייתי צריך לעוף.......... אני ללא ממשיך לענות עקב עצלנות........

שלייייי

כללי: שם: ענבל פירסינג: לא קעקועים: עשיתי לפני כמה ימים קעקועה חינה של לטאה על פרק יד ימין גובה: נמוך מידת נעליים: 8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: שאלו את מי שמסתכל עליי משקפיים? חיובי גשר? שלילי עבר פלילי: מי שואל? שפות: עברית אנגלית צרפתית (מעט ) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:ספר לבוק ריפורט ועוד לא סיימתי סרט מושכר שראית: לא משכירה סרטים סרט בקולנוע: היה מזמןןןןןןאמ שישי הפוך? לא היה משהו אחרי.. בעע אין לי מושג שיר ששמעת: גלעד שגב.. אחותי השיר שנתקע לך בראש: ברגע זה אם תראי.. כי ראיתי בשרשור למעלה... הדיסק שקנית: ארכדי דוכין האוסף החדש מומלץ הדיסק ששמעת: גלעד האיש שהתקשרת אליו: המורה שלי לנהיגה האיש שהתקשר אליך: חברה שלי שירי תוכנית טלוויזיה שראית: הסניגור איש שחשבת עליו: תום... אתם לא מכירים האם... את/ה דלוקה על מישהו: ראה למעלה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הממממממ כן את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי בכלל את/ה אוהבת רכבות הרים:ברור את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לבנון פולין טורקיה אנגליה צרפת בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: דההה אי פעם נעצרת: כמעט כמה פעמים... היית מאוהבת:לא יודעת.. אולי פעם 1 נשבר לך הלב: טרם שברת לבבות:אני מקווה שלא למרות שנראה לי שפעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: דיי הרבה התחרטת על דברים שעשית: המוןןןןןןןןןןןן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ענבל ממתק: לא יודעת.. מילקי?" סרט מצויר: הא? טום וג'רי קורנפלקס: שוגי מסטיק: דובדבן.. נגיד ש... צבע: ירוקקקקק יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: אין לי משהו נגש ימות השבוע ג'לי: אדום? תכשיט: צמיד מידידב שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה:לא יודעת.. הלכת איתו לסרט: חברה שלי שירי צעק עליך: שאלה טובה חכו אני אתפוס אותו שלח לך אימייל: מונטיןןןן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? נראה לי שכן הופעת בציבור בפיג'מה? כן... בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: של אמא וסבתא תוכנית אהובה: ER ספורט אהוב: הכל כמעט תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: אייי גלעד עיברי ירמי ארכדי.. אפילו מויאל(יגידו שהוא לא נחשב.. לדעתי הוא כן.. הוא אומן לכל דבר כותב ומלחין את השירים שלו) עיתון אהוב: העיתון ספורט וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? תלוי כחול או אדום? תלוי סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשלוח את אז איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? עד מוות רעש אחרון ששמעת? הדלת נפתחת ריח האחרון שהרחת? אוכל של שבת...

pishkashit

New member
שאלון ארוך..אבל היה לי כיף ../images/Emo13.gif

כללי: שם: לירון פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.67 .. נראה לי מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום..עם גוונים שלא רואים אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: בת כמה שאני אמורה להיראות- 17 משקפיים? אין גשר? אין ואף פעם לא היה עבר פלילי: עדיין לא.. (לחזור בניידת הבייתה נחשב?) שפות: עברי, אנגלית.. אני יודעת להגיד תרנגולת ברוסית גם הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:חצוצרה בואדי (בגלל בית ספר) סרט מושכר שראית: מונסטר סרט בקולנוע: וואי עבר הרבה זמן...אה להרוג את ביל חלק 2 שיר ששמעת: ימים- גלעד שגב השיר שנתקע לך בראש: אף אחד לא רואה- סער בדישי הדיסק שקנית: של מישל בראנץ' הדיסק ששמעת: גלעד שגב
האיש שהתקשרת אליו: סתם אחד האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: מ-כ-ו-ש-פ-ו-ת
איש שחשבת עליו: אותו איש שהתקשרתי אליו..חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אם היה לי אחד הייתי שוקלת לעשות עוד את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!.. יו בדיוק היום הייתי בסופרלנד
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אממ..משלחת לפולין נחשב? בעד\נגד... להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שטוב להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם מי ששתה לא הנהג תוכנית ההתנתקות של שרון: אין לי מושג האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: ... כמה פעמים... היית מאוהבת:3 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות: 0.. נראה לי השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חלום ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר: שרק! קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט מנגו אפרסק צבע: כחול שמיים יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: ?... תכשיט: אין לי חורף\קיץ: חווווווורף בחדר: המיטה.. הכי כיף לישון האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אני כבר לא זוכרת הלכת איתו לסרט: עמית ושירלי צעק עליך: מתן.. שלח לך אימייל: לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא.. בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: חחח כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: losing you -busted אוכל אהוב: שוקולד לבן.. תוכנית אהובה: מכושפות!!!!! ספורט אהוב: הליכה מהחדר לסלון תחביב: ציור ,צילום.. בסוף ייצא ממני משהו זמר/זמרת/להקה אהובים: גלעד שגב,יוני בלוך,באסטד, מארון 5, דה קולינג.. ועוד הרבה.. עיתון אהוב: רייטינג וסתם: מה השעה עכשיו? 19:42 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? חח קצת רעש אחרון ששמעת? גלעד שגב ברקע ריח האחרון שהרחת? העוגה של אמא

N o l o g o

New member
:)

כללי: שם: שיראל פירסינג: הייתי רוצה בגבה כזה יפהה קעקועים: לא גובה: 152 נראה לי מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 14 חח ואני בת 17 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: אממ לא(אממ לא משנה..חח) שפות: עברית ספרדית אנגלית וערבית קצת הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כל החיים לפניו (נו ביצפר..) סרט מושכר שראית: דקה בניו יורק סרט בקולנוע:וואי שנים לא הייתי שם שיר ששמעת: דנה ברגר - לומדת לעוף השיר שנתקע לך בראש: כל היום אני שרה ישראלים חחח מצבי עגום..! הדיסק שקנית: אממ זה היה לפני הרבה זמן אבל גלעד וירמי בתכנון.. הדיסק ששמעת: הדיסק שהכנתי עם שירים של גלעד שגב וסער בדישי האיש שהתקשרת אליו: נראה לי אמא האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: אממ נראה לי ג'אג איש שחשבת עליו: ידיד שלי......ועוד מישהו האם... את/ה דלוקה על מישהו: משהו כזה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יש מצב את/ה רוצה עוד פירסינג: אממ אחרי שאני אעשה את הראשון נראה..:) את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןן..:) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אממ נופ בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם, חיים שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: אממ אין לי מושג חח האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: סביר להניח אי פעם נעצרת: חח לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אין לי מושג אולי 1 או 2 גג השם שלך הופיע בעיתון: יכול להיות, אני ממש לא זוכרת התחרטת על דברים שעשית: אממ כן יותר מדי פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: לא אוהבת סרט מצויר: צעצוע של סיפור 1 חח קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט מנטה צבע: אדום ושחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: אממ ימים שצריך לקום מוקדם ג'לי: אממ לא.. תכשיט: עגילים יפים שקנו לי בפולין ו 3 טבעות..:) חורף\קיץ: שניהם במינון..:) בחדר: מיטה, הדבר האהוב עלי.. האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: חברה שלי באה אלי, וראינו אצלי צעק עליך: נראה לי שלירון לודעת שלח לך אימייל: בנדוד שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חח אולי אין לי מושג בכית בסרט? אולי פעם אחת היית על במה? לא, אני ביישנית מדי חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:אממ ברור..חח הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן חח דברים אהובים: שיר אהוב: תלוי בתקופה, כרגע זה נופלים לתוך טבעת של גלעד אוכל אהוב: רוטב אלפרדו שמנת ופטריות תוכנית אהובה:חברים וג'אג ספורט אהוב:אירובי תחביב:לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: וואי יש הרבה,זמרים טובים..=) עיתון אהוב: אממ לא קוראת עיתונים וסתם: מה השעה עכשיו? 20:30 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים +ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אממ ממש לא חח רעש אחרון ששמעת? תשיר של באסטד - sleeping with the light on ריח האחרון שהרחת? של הנודלס חח

../images/Emo141.gif וואו איזה אורך... ../images/Emo9.gif

שם: יפית פירסינג: אין אבל אני מתה לעשות בלשון קעקועים: בגיל 18 <<ההורים לא מסכימים>> ובה: נמוכה חח עדיף לא לדעת מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני עם פסים טבעיים <<תאכלו ת'לב
>> אחים\אחיות: 2 אחיות נשואות ואחיין <<לא קשור>> אבל אני חולה עליו בת כמה את נראית: 16 משקפייים: יש אבל אני משתמשת בעדשות גשר: היה פעם עבר פלילי: הייתי ערסית פעפ שפות: אנגלית שפת אם, ספרדית... פרוסקית טיפה... הדברים האחרונים שעשיתי: הייתי בטיול פצצצצהההה ספר: נקמה סרט מושכר: ממ.. אני לא משכירה בקולנוע: לפני שנה הייתי שם שיר ששמעתי: מכורה למותק שלי שיר שנתקע בראש: ג'ים על איההה.. חח עזבו זה של הנוער העובד והלומד... האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: אמא
סתם... חברה אחרת... תוכנית טלוויזיה: בנות גילמור
איש שחשבתי עליו: הבן אדם הכי מושלם בעולם אולי?
דלוקה על מישהו: האיש הכי מושלם בעולם אולי? חח לגור במקום אחר: בישוב קטן אהבה ווירטואלית: יש מצב... להרוג אנשים: חראאא- אני נגד עישון אצל בני עשרה: סתם מסריח נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני לא שותה אבל אני נגד זה בעד תוכנית ההתנתקות: וואלה לא יודעת.. בכיתי על בן: אוהווו כמה פעמיםםםם... שיקרתי: כמה פעמים... האם נעצרת: אף פעם לא וזה לא יקרה. מאוהבת: הייתי כ"כ הרבה פעמים אני לא יכולה לספור
נשבר לי הלב: יותר מידי שברתי לבבות: 3-4 פעמים... השם שלי בעיתון: אולי פעם אחת...לא זוכרת למה... התחרטתי על דברים: מלא פעמים דברים מועדפים: בריאות ואושר
מילה בעלת 4 אותיות: אהבה
ממתק: מממ... ממתי גומי... סרט מצויר: עידן הקרח קורפנלקס: קוקו מסטיק: קולה צבע:חום יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:כל הימים חוץ מסופ"ש תכשיט: עגילים... יש לי יותר מ-20 זוגות |מאוהבת| קיץ מי שראה אותי בוכה אחרון: איזה אחד שהוא לא בדיוק ידיד שלי... צעק עליך: ממ... אפחד שלח לך אימייל: ידיד האם התכוונתי כשאמרתי אני אוהבת אותך: כן, כמה פעמים.. הופעה בציבור בפיג'מה: רק כשאני הולכת לזרוק זבל וזה לא קורה הרבה בכית בסרט: מלא פעמים היית על במה: כן, בהצגות... חשבתי שאני הולכת למות: כן... אחרי אהבות כוזבות חחח נכשלתי במקצוע: אף פעם הורידו אותי כיתה: אף פעם הקפיצו: לא להיות המין השני: בחיים לא... דברים אהובים: הכל שיר אהוב: מותק שלי, וכל מיני של גלעד שגב אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: תשוקות ספורט אהוב: מחניים תחביב: דוליז זמר: גלעדדדד
עיתון: פנאי פלוס שעה: 22:27 בננה *האמ* תבינה מה שבא לכם
כחול *האמ האמ* חחח סתם... אביב שניהם אחרי זה אני עפה לישון ארוחת ערב תיכון אני משועממת? אמ... עשיתי את כל זה לא?
רעש אחרון: מקלדת ריח אחרון: קולה... אין לי אצבעות הן משותקות

tamar brandy

New member
מה../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif

אני הבנאדם האחרון(ה) שחבת עליו?
ואת דלוקה עלי?
וד'א- אני ראיתי אותך אחרונה בוכה

tamar brandy

New member
מתאים לי עכשיו../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

כללי- שם: תמר (תמי עדיף) פירסינג: אין
קעקועים: אין
גובה: 1.67 בערך מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה כהה אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 16 משקפיים? לא גשר?: אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: באדולינה, ספר טוב סרט מושכר שראית: סדנה לעצבים סרט בקולנוע: לוזוכרת שיר ששמעת: lets השיר שנתקע לך בראש: שלומית בונה סוכה שאני וחברות שלי שינינו אותו לטראנס כזה הדיסק שקנית: של גלעד שגב הדיסק ששמעת: דיסק שחברה צרבה לי האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: פייי לוזוכרת איש שחשבת עליו: לודעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יאפ את/ה רוצה עוד פירסינג: לא עוד, אני רוצה פירסינג! את/ה אוהבת רכבות הרים: לא
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אמריקקה הולנד בלגיה ויוון בעד\נגד... להרוג אנשים: לא
עישון אצל בני עשרה: לא, עישון בכלל זה קקי
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא
תוכנית ההתנתקות של שרון: כן
האם את\ה... אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: ברור
אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לודעת
נשבר לך הלב: לא נשבר
שברת לבבות: לודעת
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת! רשמו עלי על זה שארגנתי הפגנה נגד קרקס בבית שמש
התחרטת על דברים שעשית: חחחחח אני כבר לא סופרת
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: טופו
ממתק: שוקולד סרט מצויר: בובספוגגג! קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט צבע: ורוד יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: אה? תכשיט: הצמידים היפים שיש לי על היד
חורף\קיץ: קיץ בחדר: תמונה יפה של ברנדי <הכלבה צ'לי
> האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: בת דודה צעק עליך: חברה
שלח לך אימייל: חברה
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: יאפ הופעת בציבור בפיג'מה? חחח יאפ בכית בסרט? יאפ היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? יאפ
נכשלת במקצוע?: לא לא לא הורידו אותך כיתה? לא מפתאום! הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? חחח לא דברים אהובים: שיר אהוב: ימים.. ציפורים.. <נו יש עוד מלא!> אוכל אהוב: אמממ לודעת תוכנית אהובה: בובספוג!!! ספורט אהוב: שחייה.. אני חושבת תחביב: מחשב! זמר/זמרת/להקה אהובים: גלעד שגב/אבריל לוין/שייגעצ עיתון אהוב: אין
וסתם: מה השעה עכשיו? 10:43 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול ואדום!!! <במיוחד שזה חולצה כחולה ושרוך אדום
> סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת? קרונפלקס תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? קרונפלקס

oRockGirLr

New member
קוואק :) ../images/Emo105.gif

כללי: שם: אור פירסינג: נפטר. קעקועים: אין. גובה: 1.60 נראה לי =| מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח(שלומי) ואחות (זוהר)
בת כמה את נראית: לא יודעת :) משקפיים? לא. גשר? לא =] עבר פלילי: חלילה. שפות: עברית, אנגלית, ספרדית צולעת [ולא, זה לא מהטלויזיה :S] ואני בנסיונות ללמוד רוסית :) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מה שקיבלתי לקרוא באנגלית :S סרט מושכר שראית: אני לא טיפוס של סרטים P: סרט בקולנוע: "אור" – אל תלכו לזה. שיר ששמעת: מונסון – ברי סחרוף השיר שנתקע לך בראש: סופי – גלעד שגב הדיסק שקנית: איפה הילד. הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים ;) האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: המחנכת שלי :S תוכנית טלוויזיה שראית: שידור חוקר. איש שחשבת עליו: =] לא משנה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: מחוץ לקרית אתא זה יכול להיות נחמד :) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי. את/ה רוצה עוד פירסינג: בכיף. את/ה אוהבת רכבות הרים: ממ... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה:[ טורקיה :\ בעד\נגד... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: באמת שאין לי מושג מה זאת התוכנית התנתקות :) זה מאוד לא מעניין. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן. =\ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: פעם אחת. שברת לבבות: ממ פעמיים :\ השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים נראה לי :) התחרטת על דברים שעשית: לא מעט :) דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה :) ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: קראנץ' :) מסטיק: קולה צבע: כתום. יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: כמעט כל הימים. ג'לי: איכס. תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: =| האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אחותי. הלכת איתו לסרט: אוּחתי [לא אחותי, אוחתי=]] ודניאל צעק עליך: אני ילדה טובה, לא צועקים עליי. שלח לך אימייל: תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד. הופעת בציבור בפיג'מה? לא :) בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן. היום. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: העיקר הבריאות – יוני בלוך אוכל אהוב: משהו טעים. תוכנית אהובה: מכושפות ספורט אהוב: ריצה
תחביב: סקסופון
סקסופון
סקסופון
זמר/זמרת/להקה אהובים: אלאניס מוריסט עיתון אהוב: דיסני
וסתם: מה השעה עכשיו? עשר ו17 דקות :) תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון. 0איזה ארוחה אחרונה אכלת? משהו טעים :) תיכון או אוניברסיטה? הממממ אתה משועמם/ת? עכשיו לא ממש רעש אחרון ששמעת? הדלת של אחותי נטרקת P: ריח האחרון שהרחת? קולה.

למעלה