שאלוןןןןןןןןן

שאלוןןןןןןןןן

מפורום ווסטלייף שלקח מפורום המורדים עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

אנייי

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרתתת!! באמת שלא!! הזיכרון הראשון שלך: אמממ... נראה לי טיול לארהב... אבבל הזיכרון הראשון שממש ברור מההתחלה עד הסוף והכל זה ההופעה בירקון האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: וואלה לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 1, ת"א איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: צחוקיםםםםם השיר האחרון ששרת: always come back to ur love של סאם ממבה... נכנסנו לחנות וזה היה שם וזה נדבק לי לראש הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברות שלי...אימפריהה הפעם האחרונה שבכית: שלשום ניראה לי האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה והמעצבנת הדבר האחרון שאמרת: נראה לי שסיפרתי לאחותי שראינו את עודד מהפיג'מות... ילדה קטנה לא האמינה לי בכלל שבתי קפה פתוחים ב1 בלילה... וואטאברר הדבר האחרון שאכלת: איטריות כאלה הדבר האחרון ששתית: אייס שוקו כזה הדבר האחרון שקנית: משו של ג'ניפר לופז לחברה השיר האחרון ששמעת: MOON RIVER של ווסט הדיסק האחרון שקנית: ALLOW US TO BE FRANK הגירסא הבריטית... אבל לא קניתי קנו לי... אם משו שאני בעצמי קניתי אז דלתה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מתישהו השבוע עם המדיח ניראה לי הדבר הכי מטורף שעשית: ת'הכי מטורף אין מצב אני מספרת... אבל הדבר האחרון המטורף שעשיתי זה צבעתי שיער... בחצר בביצפר... צחוקיייייםםם.. יצא יפה הווה: שיער נוכחי: חום עם פסים אדומים *ראו שאלה קודמת חחח* בגדים נוכחיים: ג'ינס וגופיה לבנה תכשיטים נוכחיים: 10 צמידים שקופים כאלה עם נצנצים מהMORGAN של שיין וג'יל בגלווי *איך שלא כותבים...* צמיד בצבעי מרקר שלקחתי מאחותי וטבעת כזאת של דולפינים שאמא קנתה לי ליומולדת לפני שנים עצבנות נוכחית: איןן החיים יפים :)) התגעגעות נוכחית: אבא.. נסע למירוץ בחו"ל תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי ושל קיאן מאירלנד חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ווסטלייףףף האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? או או או שאני לא יתחיל.. מתחמקת מפווול האם אתה עייף? רעב? טיפה עייפה אבל בקטנה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: קיאן/בריאן ממה הכי נמאס לך?: מתמטיקההה איוווו את מי היית רוצה להרוג? איזה מורה בביצפר שהייתה מחנכת שלי שנה שעברה... דיברה השבוע הכי מגעיל בעולם.. לא אליי או עליי אבל משו שיא המגעיל ושיא הלא במקום הכי פחות מהנה?: מה ז"א?? ממה אני הכי לא נהנית??? מתמטיקההה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משו עם הרבה חו"ל איפה אתה הולך לגור?: אירלנד כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת לא הרבה באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת אבל שתהיה כתומהה.. איך זה שאין מכוניות כתומות?? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: באירלנד נשואה לבריאן/ניקי/שיין/קיאן/מארק?? *תתעלמו מהעובדה שהרוב נשואים* חחח וואלה לא יודעת חושב הרבה על העתיד?: כל כך לאאא מפחד ממנו?: ככה בקטנה וקצת בכללי: להקה אהובה: ווסטלייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!! ספר אהוב: של ססיליה... שניהם.. למרות שתאחרון אני באמצע סופר(ים) אהוב(ים): ססיליה צבע אהוב: כתום ירוק פריט לבוש אהוב: ג'ינס לילה טוב אנשים ארוך לי אני עייפה לאב יההה

QueIronia

New member
מוררררררררררר../images/Emo26.gifיש מכוניות בצבע

כתום: סיאט לאון, סיאט איביזה, פיג'ו 206, פיג'ו 307, מאזדה 3
, אופל קורסה. פשוט תבחרי

אבל יש ממש ממש ממש ממש טיפה

והסוגי מכוניות לא אומרים לי כלום האמת... לא מבדילה בכלל...קונים תהכי יפה והכי זול חחח

NoWords

New member
אבל זה שטויות

כי את יכולה לקנות כל אוטו שאת רוצה ולשלוח אותו לצביעה
אומנם זו השקעה של כסף אבל זה אפשרי לפחות

כעעע אני יודעת

אבל זה לא פייר שמי שרוצה אוטו אדום פשוט קונה אותו אדום ומי שרוצה כתום צריך להשקיע ולצבוע וכאלה דבריםם צריך ליצר אותם כתומיםםםם

כן כן תקני צבע נייר כסף מסרק

ותביאי אותה לבית ספר ותצבעי אותה.. או שתקני מבית שמש יש פה לפחות 3 מכוניות כתומות.. אחד מהם בטח יימכור מתישהו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif יאללה עונה. ../images/Emo151.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אושרה הזיכרון הראשון שלך: מאיפה לי... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שידוע לי.
המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, מירושלים לרחובות, ופעם אחת בתוך רחובות. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעניינת. השיר האחרון ששרת: דנה-דנה של "הילד" [שיר מזרחי
] חחחחח כשהייתי מחורפנת, עם חברות שלי, היום...
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הסתלבטתי על איזה אחד בטלפון, זה היה קורע...
הפעם האחרונה שבכית: אממ, יום שבת שעבר. האדם האחרון שראית: נטלי, חברה שלי.
הדבר האחרון שאמרת: "אוקיי, ביי. הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: גלידה
השיר האחרון ששמעת: "כשאת שותקת"- שלומי שבת
הדיסק האחרון שקנית: נמרוד שיקלר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא יודעת. הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה...
הווה: שיער נוכחי: חום חלק, מדורג ארוך. חחחח
בגדים נוכחיים: בוקסר וגופייה אדומה...
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית:
!!!!! יופי, הזכרתם לי ת'עצבים שהיו לי כל היום...
בא לי להרוג מישהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: של ג'ניפר.
חבר\\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש. האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?: מהעצבים שלי. את מי היית רוצה להרוג? מישהי... זונה מעצבנת!!!
הכי פחות מהנה?: הא?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגיה.
איפה אתה הולך לגור?: רחובות. כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: Golf 2.0 כחולה...
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת. חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: ממש לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: No Doubt, Three Doors Down. ספר אהוב: אין. סופר(ים) אהוב(ים): אין. צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים
[וגם עיניים]
אתה שמח כש:אני עם חברות שלי. אתה מרגיש בודד כש:משעמם לי. האם אתה חושב יותר מדי: כןןןןןןן!!!!! אווווף.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אני כבר לא יודעת =/ אדם מפורסם שפגשת: הילה טוביאן, רן דנקר, מאיה בוסקילה, שרית חדד, אפרת בוימולד, אדיר מילר, ורדה רזיאל ז'קונט
ועוד...
האם יש לך אילושהם חרטות: כן
קפה אהוב: לא שותה קפה. ריח אהוב: של הבושם שלי, ושל --
מה מכעיס אותך: שקרנים!!!
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי תכונות טובות.
האדם שעושה לך הכי טוב: נטלי. סגנון מוזיקה אהוב: ה-כ-ל
חדר אהוב בבית: החדר שלי.
מקום אהוב בעולם: החדר שלי. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: דיגמית
אוהב את בצפר?: כבר לא. נרדם בשיעורים?: בזמן האחרון כן. מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי...
נותן מעצמך?: תלוי במה. אוהב לפוצץ נייר בועות? לא. לועס דברים? רק מסטיק.
אוהב להתקלח?:
אוהב להתעטש?:
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אוהב לצחצח שיניים?:
!!! אכפת לך מאיכות הסביבה?:
קונה צרובים\\צורב?:
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם. חוסך כסף למשהו מיוחד?: בערך. ישן הרבה?: לא ממש. בתול?: מה זה משנה?! נקשר לחפצים?: בערך. אוהב חולצות גזורות?: לא ממש. גופיות?: כן. אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
ב-
... שמש או גשם?:
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
ילדותי?:
חולם בהקיץ?:
, לפעמים.

jlo9

New member
שליייייייייייייייייייייייייייייי

עבר: שם המורה בכיתה א': אלוהים יודע הזיכרון הראשון שלך: לוס אנג'לס האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ממש לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בונזו המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ווואייי מיליון פעם! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עברתי הרבה\ נהייתי מחוספסת השיר האחרון ששרת: SMELLS LIKE TEEN SPIRIT הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: שלשום בלילה האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: בוא נלך לסרט הדבר האחרון שאכלת: מסטיק הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חזיה ופוסטר חחח השיר האחרון ששמעת: SMELLS LIKE TEEN SPIRIT הדיסק האחרון שקנית: שני דיסקים של נירוונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 4 שנים הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: ארוך בגדים נוכחיים: ג'ינס וטי שרט תכשיטים נוכחיים: 2 טבעות ביד ימין עצבנות נוכחית: על אבא התגעגעות נוכחית: NEW YORK CITY תמונת דסקטופ נוכחית: שלכת חבר\\ה?: NOPE אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: טל החברה הכי טובה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לימודים האם אתה עייף? רעב? קצת עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ג'וני דפ ממה הכי נמאס לך?: מהצביעות והשקרים שיש במשפחה שלי את מי היית רוצה להרוג? אחותיי הכי פחות מהנה?: לימודיםםםם עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית וזמרת איפה אתה הולך לגור?: בטוח שלא כאן! ארה''ב כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: ג'יפ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעיצומה של קריירה כשחקנית וזמרת יחד עם בעל אוהב. חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא, יהיה מה שיהיה וקצת בכללי: להקה אהובה: נירוונה ואירוסמית ספר אהוב: הארי פוטר, הרדוף לבן, יומנה של סוזי לניקולס...יש המון! סופר(ים) אהוב(ים): לא מישהו מועדף צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: חצאית איבר שהכי מושך אותך: הורידים בידיים חחח אתה שמח כש: אני שרה אתה מרגיש בודד כש: כשכולם מתעלמים האם אתה חושב יותר מדי: וואי המון ובצורה מטורפת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אין ספק שניו יורק או לוס אנג'לס אדם מפורסם שפגשת: מלא מלא מלא.... האם יש לך אילושהם חרטות: בודאי אבל לא זכור לי עכשיו קפה אהוב: קפוצי'נו ריח אהוב: קינמון, וניל מה מכעיס אותך: בעיקר שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סבלנות האדם שעושה לך הכי טוב: טל סגנון מוזיקה אהוב: רוק, ג'אז ובלוז חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ניו יורק מקצוע שנוא: ישראל, טוב לא שונאת אבל לא מועדף עליי מורה אהוב: המורה שלי לאנגלית לשעבר אן אוהב את בצפר?: ממש לא נרדם בשיעורים?: משתדלת שלא מעשן?: גם לא נפגע (רגשית) בקלות?: אוו והה שלא נדע נותן מעצמך?: המון אוהב לפוצץ נייר בועות? בטחח הלוואי היה לי אחד עכשיו לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן מאוד אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: נו מה נראה לכם? אוהב לצחצח שיניים?: אני אובססיבית לציחצוח אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת פה ושם רק שאני רוצה להכין אוספים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע אבל תמיד עדיף ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: עוד מעט ישן הרבה?: איזה בקושי מצליחה לישון בתול?: כן נקשר לחפצים?: מאוד אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןןן גופיות?: אה לא משהו אוהב לטייל?: מאוד מאוד אוהב כפכפים?: כן כן כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר בלב ילדותי?: לא ממש חולם בהקיץ?:לא

Lopezit

New member
אני

עבר: שם המורה בכיתה א': דבורה הזיכרון הראשון שלך: אממ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה כמו תמיד האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מושלמת חח סתם אנערף השיר האחרון ששרת: שרתי?! הדבר האחרון שצחקת בגללו: רוניייייייי הפעם האחרונה שבכית: יום שני האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: ג'חנוןןןןןןןן הדבר האחרון ששתית: שוקווו הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: HYD רמיקס הדיסק האחרון שקנית: ריבירט
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול בערב הדבר הכי מטורף שעשית: היו הרבה הווה: שיער נוכחי: חום תלתלים עם פסים (מה שנשאר) בגדים נוכחיים: פיג'מה חיחי תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: יש הרבה תמונת דסקטופ נוכחית: ג'ניפררר חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש הרבה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רונייייי ממה הכי נמאס לך?: מתמטיקה את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: שיעורי מתמטיקה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אנערף איפה אתה הולך לגור?: אנערף כמה ילדים אתה רוצה?: אנערף באיזה סוג של מכונית תנהג?: אנערף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אנערף חושב הרבה על העתיד?: כמו ששמתם לב- לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אמממ בלק איי פיז ספר אהוב: לא קוראת ספרים סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: הרבה פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים וגוף רר אתה שמח כש: מצחיקים אותי אתה מרגיש בודד כש: כש האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: אממ לודעת האם יש לך אילושהם חרטות: הרבה קפה אהוב: נס קפה עלית חיחי ריח אהוב: יש הרבה מה מכעיס אותך: הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממממ אנערף האדם שעושה לך הכי טוב: לודעת סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ודכאון חדר אהוב בבית: שלייייי מקום אהוב בעולם: לודעת מקצוע שנוא: מתמטיקה! מורה אהוב: רותייי (אנגלית) אוהב את בצפר?: ממש נרדם בשיעורים?: תמיד מעשן?: לא חס וחסה נפגע (רגשית) בקלות?: כןןןןןןןןןןןןן נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות? שו? לועס דברים? מי לא? אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: אממ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?: יש ברירה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ אנערף קונה צרובים\\צורב?: יס אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: אה? אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: הרבה

ואני !

עבר: שם המורה בכיתה א': אממ לא זוכרת הזיכרון הראשון שלך: גם לא האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: יאפ האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן חחח אתם לא רוצים לדעת המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: גאומטריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעמים לישראל ומטבריה לאילת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כייפית ! השיר האחרון ששרת:make me feel הדבר האחרון שצחקת בגללו:חח לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לפני יומיים האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת:ספגטי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: גלידה השיר האחרון ששמעת: dony phunk with my heart הדיסק האחרון שקנית: מזמן לא קניתי ! לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן חחח לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: ----- הווה:---- שיער נוכחי: קוקו בגדים נוכחיים: חולצה ומכנסי ספורט תכשיטים נוכחיים: שרשרת עם צב עצבנות נוכחית: ? התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: כן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן לפעמים האם אתה עייף? רעב? כן עייפה מזמן לא חזרתי מים רעב ? אממ קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: גם את חברה ממה הכי נמאס לך?: לימודים ! את מי היית רוצה להרוג? את מורה שלי הכי פחות מהנה?: לא יודעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: וטרינאר איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: bmw איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בלאק אי פיס ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אפור פריט לבוש אהוב: חולצה של פו הדוב איבר שהכי מושך אותך: הא? אתה שמח כש: אני מקבלת ציון טוב אתה מרגיש בודד כש: משעמם לי האם אתה חושב יותר מדי:לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעתל אני צריכה לחשוב אדם מפורסם שפגשת: דנה דבורי , יעל בר זוהר פיי הרבה כולם מהארץ האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: ננ קפה ריח אהוב: לימון מה מכעיס אותך: כשמשקרים ! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ספורטאית האדם שעושה לך הכי טוב:לא יודעת כל פעם מישהו אחר סגנון מוזיקה אהוב: היפ הופ חדר אהוב בבית: מטבח מקום אהוב בעולם: פריס מקצוע שנוא: אנגלית ותנך מורה אהוב: מחנכת ! אוהב את בצפר?:מאוד ! נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? ברור אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?:כן ! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן (עכש בדיוק נרדם לי) אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?:ה נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?כן: לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי במזג אויר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?:

את גרה באילת??????

ולמה לעזאזל כל מי שענה ביינתים על השאלון הזה בכה בשלושת הימים האחרונים??????

תירגעו מהר... שאני לא יוציא את הצד

הפמיניסטי (ככה אומרים??) שבי... ונדמה לי שיש לי אחד כזה..

NoWords

New member
אני לא עניתי על השאלון

ובאמת בכיתי לפני שלושה ימים

אני רוצההההה ../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': יפעת הזיכרון הראשון שלך:אמממ חלום מוזר שחלמתי שהייתי קטנה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן בתוך העיר פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:פנאן השיר האחרון ששרת:אממ POP הדבר האחרון שצחקת בגללו:בן דוד שלי הפעם האחרונה שבכית:אמממ לפני חודשיים האדם האחרון שראית:אבא שלי הדבר האחרון שאמרת:הנה הפלאפון שלך הדבר האחרון שאכלת:סנדוויץ' הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:אמממ מנורת לבה ורודה השיר האחרון ששמעת:pOP הדיסק האחרון שקנית:אממממממממממ אולי THIS IS ME THEN הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:אמממ יש מלא הווה: שיער נוכחי:חום עם טיפה טיפה פסים צהובים.. רק בקצוות בגדים נוכחיים:כותונת תכשיטים נוכחיים:אין עצבנות נוכחית:אין התגעגעות נוכחית:אממממ בת דודה שלי היא בפולין תמונת דסקטופ נוכחית:רונוש חבר\\ה?:אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בת דודה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?אפשר לומר.. האם אתה עייף? רעב?קצת עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:הרבה אנשים ממה הכי נמאס לך?:מאחותי את מי היית רוצה להרוג?את אחותי^ הכי פחות מהנה?:בית ספר בעעעעעעעע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אנא עארף איפה אתה הולך לגור?:לא בבית שמש זה בטוח כמה ילדים אתה רוצה?:2 מספיק לי באיזה סוג של מכונית תנהג?:בזאת שהמצב יאפשר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אמממ תל אביב עם 2 ילדות בתיכון ובעל חמוד וחתיך ועובדת בעבודה טובה וחיה טוב חושב הרבה על העתיד?:לא (מה שלמעלה הייתה בדיוק המצאה) מפחד ממנו?:אמממ קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:אנסינק לשעבר ספר אהוב:אממ העדי של עדי סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: ורוד.. סתם סתם כחול-ים
פריט לבוש אהוב:חולצה השחורה שלי שקניתי מ-TNT חולה עליה איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש:אני עם רונוש אתה מרגיש בודד כש:אני לבד בבית האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אמממ בגן הבהאיים אדם מפורסם שפגשת:רותם אבוהב ראיתי לא פגשתי האם יש לך אילושהם חרטות:לא קפה אהוב:נס ריח אהוב:של קפה מה מכעיס אותך:שאני חושקת במשהו ואין אותו ואין לי כח לקנות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אמממממממ אין.. אני לא כישרונית האדם שעושה לך הכי טוב:אמממממ יש הרבה סגנון מוזיקה אהוב:קיצ'י->פופ ראפ היפ הופ חדר אהוב בבית: שלי (ברור) מקום אהוב בעולם:אממממ הייתי רק בפאריז.. אין לי ניסיון מקצוע שנוא:ספרות מורה אהוב:מורה של כיתה ב אוהב את בצפר?:לא... נרדם בשיעורים?:יאה מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?:לא אוהב לפוצץ נייר בועות?ברורררררררררר לועס דברים?יאה.. חשבתי שרק אני..חח אוהב להתקלח?:כע.. אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לא בעיקר לא השיניים אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא.. קונה צרובים\\צורב?:צורבת.. לפעמים קונה צרובים אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי מתי.. חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן ישן הרבה?:לא ממש בתול?:כן נקשר לחפצים?:כע אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?:לפעמים אוהב לטייל?:תלוי אוהב כפכפים?:כע
לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:בחורף רוב הזמן קר לי ובקיץ נחשו לבד ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:בשיעורי היסטוריה.. תמיד..

למעלה