chriscrossed
New member
תשובות
מהו שמך המלא? כריסטופר (לא אומר שם משפחה). תאריך לידה 22.2.87 מקום מגורים ראשי כפר שמריהו מקום מגורים משני בריסביין, אוסטרליה ניקים אחרים באתרים אחרים אין כמה אחים/אחיות? אח ושתי אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונדיני משקל: 70 גובה: 1.89 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? דידג'ירידו על מה היית רוצה לנגן? תופים יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוקקקקק מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני מתחבר להרבה סוגים איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונאסנס להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה נינט אתה אוהב לרקוד? לא כל כך תאר איך אתה רוקד? מעדיף שלא חחחחח אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנע מלהיסחף ברורר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הילה ואיימי לי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? קעקוע אחד על הבטן התחתונה של סמל קלטי שנקרא טריקווטרה, ואני מתכוון לעשות עוד אחד של קשר קלטי שמסמל שלום יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה? רק טיבעי חחחח יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא זוכר אבל מאוד מוקדם ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? העולמי לא יודע, אבל השיראלי... העדפה מינית: נשיםםםם אמצעי מניעה מועדף: מה זה השאלות האלה? סקס בדייט הראשון? תלוי אם זה רציני אז עדיף שלא אבל אולי תלוי באישה, אם סטוץ אז לא אכפת לי סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" לא הייתי משלם לאף אחד בשביל סקס מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא עונה... מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? מבחינת חיצוניות: עיניים, חיוך ורגליים. מבחינת אישיות: פרועה אבל חמודה, ושתבין למה אני מטורף על אחייניות שלי חחחח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים עם בנות זוגות- 2, סטוצים אני לא עונה הסקס הכי טוב בחייך: לא עונה... הסקס הכי גרוע בחייך: כנ"ל... ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? שוב לא עונה (מה זה השאלות הפרטיות האלו??) מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? דייי באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 15 מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? חודשיים האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא מה אתה חושב עליו/עליה? קשה לי לחשוב על אישה שלא קיימת חחח כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא יצא לי להסתכל על עצמי ערום במראה חחחחח איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לא עבדתי איזה מיקצוע עסקת בו בצבא לא הייתי בצבא מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? פסיכולוגיה מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? משחק ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוג יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן הרבה חחחחחח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא ממש איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה מצטער אני לא במצב רוח לשאלות אייקיו המסעדה האהובה: בישראל? יועזר המסעדה השנואה: אל תשאלו משהו בבריסביין בשר מעודף: סטייק אנטריקוט גבינה מעודפת: פרמזן ירק מועדף: גמבה תבלין מועדף: פלפל שחור חחח פרי מועדף: קרמבולה דג מועדף: איכססססססס סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): צרפתי מאפה מועדף: פאיים שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: סיידר חם שתיה חריפה מועדפת: וויסקי משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא נראה לי שיש כזה סרט אהוב: טיטניק במאי אהוב: איסטווד שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) אממממ ג'וליאן מקמהון חחחחחחחחחחחחחח שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) אנג'לינה ג'ולי סרט אחרון שראית הטייס סרט שראית יותר מ-3 פעמים יורו טריפ סרט שראית יותר מ-30 פעמים טיטניק חחחחחח סדרה אהובה: מכושפות היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כן לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ג'וליאן שוב חחחחחחחחח לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2-3 כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? הרבההההההההההה למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? הרבה מאוד אנשים שאני לא אזכיר שמות יש אלוהים? לדעתי כן אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא יודע מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אם יש דת נכונה אני לא יכול לדעת איזו, כי אני לא יודע מה אלוהים רוצה האם העולם הבא קיים? לא יודע עוד לא בדקתי מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כנ"ל מלאכים ושדים - קיימים? אולי, אני מקווה זה עושה את החיים הרבה יותר מעניינים חחחחחחחח ערפדים ורוחות - קיימים? כנ"ל למרות שאני לא ממש מאמין בכל אלו קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראה לי אבל אולי... איך נוצר העולם? לא הייתי אז... חחחחחחחח איך נוצר המפץ הגדול? אין לי כוח לחשוב עכשיו מי יצר את אלוהים? לא מישהו שאני מכיר חחחחחחחחחחח יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה, די ברור מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לאירוע במוזיאון תל אביב מה עוד תספיק לעשות היום? נראה ישנת טוב אתמול? לא כל כך תישן טוב הלילה? כולי תקווה חחחחחחח האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן מכמה סיבות אישיות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית מי גאון אינשטיין או שקספייר? שקספייר עונה אהובה של השנה קיץ צבא אהוב כחול ריח אהוב של הים תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר אכפתיות וקרירות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אהבה חיה אהובה: כלב וסוס תזכיר לי איך קוראים לך? שאלה מעניינת חחחחחח כריס
מהו שמך המלא? כריסטופר (לא אומר שם משפחה). תאריך לידה 22.2.87 מקום מגורים ראשי כפר שמריהו מקום מגורים משני בריסביין, אוסטרליה ניקים אחרים באתרים אחרים אין כמה אחים/אחיות? אח ושתי אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונדיני משקל: 70 גובה: 1.89 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? דידג'ירידו על מה היית רוצה לנגן? תופים יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוקקקקק מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני מתחבר להרבה סוגים איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונאסנס להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה נינט אתה אוהב לרקוד? לא כל כך תאר איך אתה רוקד? מעדיף שלא חחחחח אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנע מלהיסחף ברורר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הילה ואיימי לי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? קעקוע אחד על הבטן התחתונה של סמל קלטי שנקרא טריקווטרה, ואני מתכוון לעשות עוד אחד של קשר קלטי שמסמל שלום יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה?