שאלוןןןןןןןןןןן

chriscrossed

New member
תשובות

מהו שמך המלא? כריסטופר (לא אומר שם משפחה). תאריך לידה 22.2.87 מקום מגורים ראשי כפר שמריהו מקום מגורים משני בריסביין, אוסטרליה ניקים אחרים באתרים אחרים אין כמה אחים/אחיות? אח ושתי אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונדיני משקל: 70 גובה: 1.89 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? דידג'ירידו על מה היית רוצה לנגן? תופים יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוקקקקק מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני מתחבר להרבה סוגים איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונאסנס להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה נינט אתה אוהב לרקוד? לא כל כך תאר איך אתה רוקד? מעדיף שלא חחחחח אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנע מלהיסחף ברורר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הילה ואיימי לי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? קעקוע אחד על הבטן התחתונה של סמל קלטי שנקרא טריקווטרה, ואני מתכוון לעשות עוד אחד של קשר קלטי שמסמל שלום יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה? רק טיבעי חחחח יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא זוכר אבל מאוד מוקדם ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? העולמי לא יודע, אבל השיראלי... העדפה מינית: נשיםםםם אמצעי מניעה מועדף: מה זה השאלות האלה? סקס בדייט הראשון? תלוי אם זה רציני אז עדיף שלא אבל אולי תלוי באישה, אם סטוץ אז לא אכפת לי סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" לא הייתי משלם לאף אחד בשביל סקס מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא עונה... מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? מבחינת חיצוניות: עיניים, חיוך ורגליים. מבחינת אישיות: פרועה אבל חמודה, ושתבין למה אני מטורף על אחייניות שלי חחחח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים עם בנות זוגות- 2, סטוצים אני לא עונה הסקס הכי טוב בחייך: לא עונה... הסקס הכי גרוע בחייך: כנ"ל... ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? שוב לא עונה (מה זה השאלות הפרטיות האלו??) מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? דייי באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 15 מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? חודשיים האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא מה אתה חושב עליו/עליה? קשה לי לחשוב על אישה שלא קיימת חחח כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא יצא לי להסתכל על עצמי ערום במראה חחחחח איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לא עבדתי איזה מיקצוע עסקת בו בצבא לא הייתי בצבא מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? פסיכולוגיה מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? משחק ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוג יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן הרבה חחחחחח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא ממש איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה מצטער אני לא במצב רוח לשאלות אייקיו המסעדה האהובה: בישראל? יועזר המסעדה השנואה: אל תשאלו משהו בבריסביין בשר מעודף: סטייק אנטריקוט גבינה מעודפת: פרמזן ירק מועדף: גמבה תבלין מועדף: פלפל שחור חחח פרי מועדף: קרמבולה דג מועדף: איכססססססס סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): צרפתי מאפה מועדף: פאיים שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: סיידר חם שתיה חריפה מועדפת: וויסקי משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא נראה לי שיש כזה סרט אהוב: טיטניק במאי אהוב: איסטווד שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) אממממ ג'וליאן מקמהון חחחחחחחחחחחחחח שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) אנג'לינה ג'ולי סרט אחרון שראית הטייס סרט שראית יותר מ-3 פעמים יורו טריפ סרט שראית יותר מ-30 פעמים טיטניק חחחחחח סדרה אהובה: מכושפות היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כן לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ג'וליאן שוב חחחחחחחחח לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2-3 כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? הרבההההההההההה למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? הרבה מאוד אנשים שאני לא אזכיר שמות יש אלוהים? לדעתי כן אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא יודע מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אם יש דת נכונה אני לא יכול לדעת איזו, כי אני לא יודע מה אלוהים רוצה האם העולם הבא קיים? לא יודע עוד לא בדקתי מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כנ"ל מלאכים ושדים - קיימים? אולי, אני מקווה זה עושה את החיים הרבה יותר מעניינים חחחחחחחח ערפדים ורוחות - קיימים? כנ"ל למרות שאני לא ממש מאמין בכל אלו קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראה לי אבל אולי... איך נוצר העולם? לא הייתי אז... חחחחחחחח איך נוצר המפץ הגדול? אין לי כוח לחשוב עכשיו מי יצר את אלוהים? לא מישהו שאני מכיר חחחחחחחחחחח יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה, די ברור מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לאירוע במוזיאון תל אביב מה עוד תספיק לעשות היום? נראה ישנת טוב אתמול? לא כל כך תישן טוב הלילה? כולי תקווה חחחחחחח האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן מכמה סיבות אישיות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית מי גאון אינשטיין או שקספייר? שקספייר עונה אהובה של השנה קיץ צבא אהוב כחול ריח אהוב של הים תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר אכפתיות וקרירות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אהבה חיה אהובה: כלב וסוס תזכיר לי איך קוראים לך? שאלה מעניינת חחחחחח כריס

שאלוןןןןןןןןןןן

עברתי על ההודעות והחלטתי שאנחנו זקוקים לגיבוש אז טם טם טם! מה יותר טוב משאלון שחודר לפרטיות ולנשמה בשביל להכיר באמת את האנשים בקהילה שלנו? קבלו:(ותענו, אל תהיו פארשים גם אני אשב עכשיו לענות!) *אין חובה לענות על הכל, השאלון נגנב מפורום גלעד שגב--->מייקל ג'קסון. פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה 3. מקום מגורים ראשי 4. מקום מגורים משני 5. כתובת דוא"ל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

שליייייייייי...חלק 1...

1. מהו שמך המלא?ליטל לן 2. תאריך לידה 6.3.1988 3. מקום מגורים ראשי מזתומרת??ראשון 4. מקום מגורים משני ??? 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים LitalJackson,MjInnocent 7. כמה אחים/אחיות? 0 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שטני 11. משקל: לידעת 12. גובה: מממ 1.55-1.60...לידעת בידיוק מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? כלום 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין,לא רוצה שתהייה. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אוהבת הכל חוץ ממטאל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? מממממ...Roxette 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה מממ זמרי מזרחית.. 7. אתה אוהב לרקוד? כה 8. תאר איך אתה רוקד? רגיל..חחח איך אני יכולה לרקוד?!? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? חח כה 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כה 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא..אני שומעת מה שאני רוצה ואוהבת איפה שבא לי אם יש לי אפשרות.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מייקל ג'קסון... השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא!! 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ממממ לא נראה לי.. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לזוכרת.. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? ממ כה...ו..אני מעדיפה לשמור את זה אצלי.. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? יש כאלו ויש כאלו.. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בקשר למה??חחח 2. אמצעי מניעה מועדף לא ניסיתי את כולם... 3. סקס בדייט הראשון? תלוי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" אין 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שלא יהייה נמוך.......ממני:) 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? עיניים עם מבט חודר...שפתיים לא קטנות..ורומנטי:) 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה,ויש לי:) 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 9. הסקס הכי טוב בחייך: עוד לא היה..אני עדיין בת 17 רק:) 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא...!!! 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? חח כלום..חחח להתנקות עם הספוג נקרא??חחחחחחח סתם סתם. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כה 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שהוא הדבר הכי טוף שקרה לי אי פעם... 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין-תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) בייביסיטר...וקיוסק 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא אני בת 17!!!!!! 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? תקשורת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? צילום 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי.. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אין.. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? במה?? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממממ פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה!!חחח סתם..רופא מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - מאיפה אני אמורה לדעת?! זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - קראת את התנ"ך? זמן שלקח לך לפתור - 3 דקות 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להשיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בוא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא בריא ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - לנסות להשיג את האוצר... זמן שלקח לך לפתור - 10 שניות..חחח שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא הייתי במספיק כדי לדעת 2. המסעדה השנואה: כנ"ל 3. בשר מעודף: פרגית 4. גבינה מעודפת: לידעת לא טעמתי הרבה..צ'ידר טעים.. 5. ירק מועדף: חסה 6. תבלין מועדף: אין 7. פרי מועדף: תות,דובדבן מתוק..אפרסמון.. 8. דג מועדף: מלוח..ועוד אחד..חוץ מהם שונאת דגים.. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי ופרסי 10. מאפה מועדף:בורקס פיצה ו..ממ לזוכרת את השם..המשפחה שלי עושה.. 11. שתיה קרה מועדפת: מנגו,אננס,תות שדה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו רגיל ושויצרי 13. שתיה חריפה מועדפת: שמפניה בטעם תפוח 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מממממ לידעת..

חלק 2...

הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: "ריקוד מושחת" 2. במאי אהוב: סטיבן שפילברג..ענק!! 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) סנדרה בולוק 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) לזוכרת 5. סרט אחרון שראית:"freaky sity" 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים "ריקוד מושחת" ועוד.. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים :אין 8. סדרה אהובה: קלולס,סברינה המכשפה הצעירה,אלכס(שהיה פעם בערוץ 6...זאת שיכלה להפוך לנוזל:) ) 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לידעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? ממוצע??שעה שעתיים..רק בערב.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1...במזל:)אני לא הכי אוהבת את הקולנוע..פעם בכמה זמן יש לי חשק ללכת לראות:) 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 1,2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אלוהים דת ואמונה 1. יש אלוהים? כה 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לידעת 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כולם צודקים-בשבילהם.. 4. האם העולם הבא קיים? כ 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כה,לידעת.. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כה 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לידעת 10. איך נוצר העולם? לידעת 11. איך נוצר המפץ הגדול? המה?! 12. מי יצר את אלוהים? לידעת 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש.. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? מוזיקה נעימה כזאת...עם הצליל של הגשם(ברקים,מים)...זה הדבר שהכי מרגיע אותי.. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ההידפארק לא פתוח..חח הפורום של מייקל והמסנ' והאייסי והווינאמפ.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לבכות,להיות בביצפר,לדבר בטלפון,לראות את אחת מהחברות הכי טובות.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? למוד למבחן שיש לי מחר..אם אני אסיים את השאלון הזה!!!!!!! 6. ישנת טוב אתמול? כה...8 שעות!! 7. תישן טוב הלילה? לא,יש לי מחר מבחןןןןן!!!!!!!! 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא!! כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבא אהוב: אדום 5. ריח אהוב: של וניל..ושל הבושם "דיוק" 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאה ושאנשים נוטים להידבק.. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שמייקל יצא חף מפשע ושאני אראה אותו.. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? עם חבר שילי בשוויץ..מקום מדהים..רק חבל שאני לידעת את השפה והיא קשה..אז נוותר:)נעבור לאיזה מקום עם מפלים באמריקה..חחחחח 9. חיה אהובה: נמר,זאב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ליטל.. תמונה שבא לי לשים... אוקיי הראשונה..אני מתה עלייה....אחת היפות שראיתי.. והשנייה...זאת בדודה שלי מדרום אפריקה..כה כה יש לי שם משפחה:)בגלל זה אני טובה באנגלית...טוף פחות או יותר..חחחחחחחחח קוראים לה רומי מיה והיא בת 2 וחצי:)כפרע עלייייייייייייה!!!!
ונכון שהיא מזכירה פה את מה שמייקל ג'קסון עושההה!!?!??חחח נקרעתיייייייי!!!!!!!!!מתוקה שילייי
לא ראיתי אותה כבר שנה...

טעויות קונטת...

עניתי על השאלון אתמול והעתקתי את התשובות שלי.. אז הנה חלק שונה.. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Roxette 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1..שמול כפרע:) 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ההידפארק לא פתוח..חח הפורום של הבנות והמסנ' והאייסי והווינאמפ.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בביצפר ולעשות מבחן בתקשורת שהלך כ"F רע כי היה לי קשה להתרכז...(כיתה קצת דפוקה בשכל)אז המורה הסכימה לעשות לי במועד אחר
5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לשיעור פרטי ואז ללכת עם 2 חברות וידיד לעיר לקנות דברים לתחפושת..אנחנו מתחפשים למשפחה דתייה פריקית...חחחעעעע 6. ישנת טוב אתמול?פסיידר ככה...הלכתי לישון ב2 ומשהו וקמתי ב8.. 7. תישן טוב הלילה? נראה..
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן?לידעת..נראה לי...כיף ללכת לעיר עם חברים
והנה עוד תמונה בשבילכם של שחקנית שאני מאוד אוהבת----->אלישיה סילברסטון...משחקת בקלולס

חחחחח מה השתגעת?!

אני מכירה אנשים ששומעים אותם!!! הם ענקיייים!!!!!!!!!!אני אוהבת את fading like a flower... אני משתגעת כשאני שומעת אותו

לאחותי יש את הדיסק שלהם...../images/Emo13.gif

ועכשיו הזכרתם לי את השיר Listen To Your Heart פעם הוא היה במשחק החיים ועשיתי חריש עד שמצאתי אותו חחחח מאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו!

מילי17

New member
זה די מצחיק

שאני פוגשת בפורום דיימונד אנשים ששומעים רוקסט... ייאי!!!

ישששששששששששששש עוד אחדד

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? טל עם שלם.. חחהה סתם טל רגב 2. תאריך לידה: 23.11 3. מקום מגורים ראשי: ישראל
4. מקום מגורים משני: ירושלים 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: טלושקה, חולה על הילה, regevtal1, talregev2 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים.. ביינתים
9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: מאיפה לי אתם יודעים כמה זמן לא נשקלתי 12. גובה: בערך 1.60 ומשו.. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה פסנתר וחליל חחחחחחח חליל 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית!! 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? ממ.. לא..ורוק\פופ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני אוהבת פופפפפפפפ בעיקר.. אבל גם רוקק..!! 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: ממ..חח עזבו יש פה מעריצים של אותה אישה 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? קודם עושים צעד, ואז עוד צעד, ואז עוד, ואז דורכת על כולםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחח 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כשמנסה ללמוד ריקוד.. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? בשיעורים חחחחחחח 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה שאני אוהבת אני שומעת 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?לא יכולה להגיד אחד! דיימנדז בריטני נינט וג'סיקה!!! השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? של הילה עם שלם.. חחההה סתם עדיין לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ :( 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? מריחואנהה.. גראסס ג'ויינטט אל תשאלו.. סתם 4. אתה מסטול ברגע זה? אני כל היום מסטולה 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אממממממממ... :\ חח לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 3 בערך.. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כל הזמן וסיבות אישיות 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא.. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? ממ.. נחמד ביותר :p כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני בת 12.5 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מכירות בעיקר..הרווחתי דווקא די הרבה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות כמו ביל גייטס
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ללמוד לעצב יפה ולעסוק בזה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? נופ אין לי משו בשכל:p 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הכל אנלא יודעת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משתתפת בסרטים כחולים וכאלה מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - לאאא לאא רק לא זההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שתי** דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - כאן זה הדרך לגהינום? (אם הוא יגיד לי לא אני אדע שלא ואם כן אז כן.. חההההה איזה בנאדםם חכםם האא מי גאוןן מיייי) זמן שלקח לך לפתור - שניה וחצי? 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - שאין לו חברים ואף אחד לא אוהב אותו :( או שהוא איבד משהו והגיע לשם או שהכלב שאין לו לקח אותו לשם זמן שלקח לך לפתור - שניה המשך יש

חח ארוךךךך שלי:p

1. מהו שמך המלא? מעין ביפפפפפ 2. תאריך לידה :4.10.89 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים hila_halevi_girl/מעין חולת נינט חחח 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 40 ו..=\ 12. גובה: 1.50 ומשו לא זוכרת מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? לא הייתי רוצה לנגן:p 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פופ רוק אנערף 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אין לי טעם ספציפי אם השיר נשמע לי יפה אז סבבה..לא משנה לי סגנון אבל לרוב אני שומעת פופ 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? דיימנדז חחחח 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה ? הרבה ועדיף שאני לא אגיד:p 7. אתה אוהב לרקוד? כה 8. תאר איך אתה רוקד? מזתומרת? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כה חחחחח 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? יכול להיותת 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? גם וגם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? הילה הלוי
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אני ילדה טובה מה אתם רוצים ממני? חחח 4. אתה מסטול ברגע זה? קצת
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אפעם לא הייתי ילדה טובה ירושלים
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? *מעדיפה לא לענות על שאלה הזו* 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שיבושם לו חחח סתם מה אני יכולה להגיד גם אני חלק מהם אתם יודעים?:p כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבצפר ושנה הבאה כנראה לגרפיקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) ? לא עבדתי:| 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא? כשאני אגיע לשם אני יגיד טוב?:p 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? =\ 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מתמטיקה
10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אנערף שאני אדע מה לבשל לך ? 1. המסעדה האהובה: לא הייתי מזמן שם 2. המסעדה השנואה: כנל 3. בשר מעודף: עוף
4. גבינה מעודפת: לבנה חח 5. ירק מועדף: מממממ תנו לי לחשוב על זה נחזור עם תשובה יותר מאוחר 6. תבלין מועדף: כנל 7. פרי מועדף: אפרסקקק 8. דג מועדף: לא אוכלת דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מה שטעים טעים=] 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו חם קפה חח 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מממ לאדעת הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יש הרבה אבל נלך על הסרט הזה של מנדי מור שכחתי איך קוראים לו ממש עצוב
2. במאי אהוב: לאדעת 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק): יש הרבה 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה):גם 5. סרט אחרון שראית: וואי אממממ אני כבר לא זוכרת חח אולי הצלצול 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים ?לא נראה לי שהיה כזה אה קומופט נעלים חח סרט דפוקק ברמות! 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים?=\ 8. סדרה אהובה: השיר שלנו,תשוקות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כה 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפאחד לא מכוער כמוני:| 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 4-5 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? בקושי אני הולכת לקולנוע 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? גם 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שהביא אותי עד הלום
דת ואמונה 1. יש אלוהים? ברורר! 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אל תכניסו אותי לזה טוב? 4. האם העולם הבא קיים? יש מצב 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? גן ולא יודעת אולי איזה חיה מכוערת 6. מלאכים ושדים - קיימים? תלוי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כה 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? היה נדמה לי אבל לא זוכרת מה 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראה לי 10. איך נוצר העולם? ע"י ה' 12. מי יצר את אלוהים? לא יודעת כבר לענות 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לאדעת מזה השאלות האלה???? נחייה את הרגע? בכללי כן לי לא 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? הייד פארק חחחחח תפסתי אותכם זה מועתק משם
והפורום של בריט ועוד משו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לאיודעתתתתתתת 6. ישנת טוב אתמול? כה 7. תישן טוב הלילה? מייבי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא אבל יכול להיות כן לסבא שלי היה היום אזכרה ופעם ראשונה שלא הלכתי
כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר רק בגלל אינשטיין יש את הפיסיקה בעעעעע 3. עונה אהובה של השנה: קיץ
4. צבא אהוב: ורוד ושחור 5. ריח אהוב: חח ממממ הרבה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות ובגדנות! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח=\ 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ברמלה
9. חיה אהובה: כלב\חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? מעין=P ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך. הילה הלוי זה לא רק הקול זה הכול

Britney Boy

New member
שלי

1. מהו שמך המלא? שמוליק פאר 2. תאריך לידה 31.7.87 3. מקום מגורים ראשי-לוד 4. מקום מגורים משני -ת"א 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים - BRITNEY BOY, TOXIC BOY 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? ה ורים... 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחרחר 11. משקל: 73 12. גובה: 1.87 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני יודע על חצוצרה ופסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן? לדעת לנגן על פסנתר במקצועיות 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פופ רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? להקה? ממ בקטסריט ואת הבנות גם לפעמים 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה רוני 7. אתה אוהב לרקוד? ברוררר 8. תאר איך אתה רוקד? אוהב להשתגע 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? ברור מלא..שאנ עושה חזרות 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לאאאאאא בחיים לא 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בריטני מדונה מייקל... השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? *נמנע לענות* 4. אתה מסטול ברגע זה? אולי :p 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחח אולי 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 6 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חולירות.. חח סתם..אחלה נוער..של זונות וזונים פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נשים 2. אמצעי מניעה מועדף גלולות וקונדום 3. סקס בדייט הראשון? אם יצא ברור.... 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" בריטנייייייי 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שתיהיה מסופקת 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? גם... 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עכשיוו?אחרי שיצאתי ממערבולת רגשות...סתמי 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים - *מסמיק* לא זוכר :S 9. הסקס הכי טוב בחייך: אווה..היו הרבה 10. הסקס הכי גרוע בחייך: עם אחת מאשדוד :S 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא..אבל דברים אחרים :p 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? שלא תדעו 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 13 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? עד גיל 16 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? נאדה 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? איזה שקסי...חובה דיאטה:p כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ג"ג 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) מלצרות וזהו חח 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מוזיקה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? תאטרון 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אמן הכי מפורסם שיש 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אמן... 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מוזיקה..ופסיכולוגיה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא... 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה.. על הIQ אין לי עצבים לענות.. חחחח שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: יש מלאאא..אמור בראשון ונאפיס :p בעיקר 2. המסעדה השנואה: מילאנו ברחובותת איכסס 3. בשר מעודף: איןןן איכס 4. גבינה מעודפת: צהובהP 5. ירק מועדף: הכלל 6. תבלין מועדף: מלח או פלפל שחור 7. פרי מועדף הכל: 8. דג מועדף: שישרפו איכססס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): כל עכוד לא בשר אז הכל 10. מאפה מועדף: עוגיות :p 11. שתיה קרה מועדפת: קולה או מים 12. שתיה חמה מועדפת: נס 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקהה ורדבולל 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: בגט בצורת ארנב חחחח הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: טיטניק 2. במאי אהוב: ג'יימס קמרון 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) קייט ווינסלט 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) אנג'לינה ג'וליייי 5. סרט אחרון שראית הטינה :Sבעעעעעעע 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים ארמגדון 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים טיטניק 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ברור 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? קיאנו ריבס חח סתם מאיפה לי 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאדע לא שאלתי 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? תלוי 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? בקושי יוצתא לי 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? בכלל לא יוצא 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לה' ולכל מי שבאמת תמך בי דת ואמונה 1. יש אלוהים? יס 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? Zכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? יהודים רולז 4. האם העולם הבא קיים? נראה לי... 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? ג'ירפה חחחח 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לאא אולי רוחות 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? מפחיד לספר.. 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? מה' 11. איך נוצר המפץ הגדול? שזה? 12. מי יצר את אלוהים? האוויר אנא ערף 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Vשקט שנשאר 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? כלוםם 4. מה הספקת כבר לעשות היום? בצפר 5. מה עוד תספיק לעשות היום? חזרות 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש 7. תישן טוב הלילה? אולי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן.. ולא משנה.. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגיתת רולזזזז 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שתיהם 3. עונה אהובה של השנה: אביב-קיץ 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: של היפנוטיק פויזןן :p 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: רעים ושקרנים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליחחח 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לוס אנג'לס 9. חיה אהובה: כלבב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שמוליק

והוא בכלל קרוע../images/Emo6.gif XDDDDDDD

אני נפשכת פה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההה חוץ מהקטע על רוני

למעלה