שאלוןןןןןןןןןןן

שניה יש המשך חחחחחחחחחחח

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לאדעת 2. המסעדה השנואה: לאדעת 3. בשר מעודף: ממ..שניצל 4. גבינה מעודפת: קוטג 5. ירק מועדף: לפפון 6. תבלין מועדף: אלרגית 7. פרי מועדף: דופדפן 8. דג מועדף: איכס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: משה בתיבה! חח סתם..לאדעת 11. שתיה קרה מועדפת: שוקטה.. אנשיםםםםםםםם קולה זה סםםם!!! 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו ופרנץ ונילה 13. שתיה חריפה מועדפת: ממ..לאדעת 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: את האנטנה של הטלפון הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: בקול גדול\טיטניק 2. במאי אהוב: לאדעת 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק): הילארי דאף 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה): הילארי דאף 5. סרט אחרון שראית: ילדות רעות עם הכיתה לפני כמה שבועות 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ילדות רעות 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: טיטניק חחחחחחחח 8. סדרה אהובה: חברים, אמנדה שואו 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אם הייתי יודעת לשחק למה לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? שרקק!! 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאדעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 7 ככה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 4 או 5 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? מליונים! 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לא לאבא ואמא זה בטוח! דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן! 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לאדעת מה אני ילדתי אותו 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני! חחחח סתם 4. האם העולם הבא קיים? נחכה ונראה 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? פרה מעורבת עם חזיר!! ולאדעת אם אני מאמינה 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאך לא שטן כן נחשו גם מי הוא.. אהה הוא כותב את זה עכשיו!! 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אני כמירה ילדה שהיא חושבת שהיא ערפד חחחחחחח 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? מממ לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לאדעת 10. איך נוצר העולם? "בראשית אלוהים ברא את השמים ואת הארץ והיה תואו וובואו" חחחחחחחחחחחחח סתם 11. איך נוצר המפץ הגדול? שזה?? 12. מי יצר את אלוהים? אני!! סתם סתם 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? פינוקיו - ההודעות שקרן משאירה לי, אני תכף אסתכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? הרבהה 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק לא פתוח ומלא אתרים והורדות ואימיול ומסן וכאלה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לריב עם אבאא :]] 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כנראה שוב קרן 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? לאדעת אם אני אשן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני!!! חחחחחחחחחחחחחחחח 3. עונה אהובה של השנה: חורף (או קיץ) 4. צבע אהוב: כחול 5. ריח אהוב: CURIOUS 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין תקווה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שכחתי ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך

איי כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותיייייייייי "ג'ירפה"...חחחחחחחחחחח טוף עוד הרבה.. חחחחח כמה פעמים..לא זוכר..חחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"א סתכלו תמונה מהשבוע האחרון שלי:)

יפיופהה..נראלי ראיתי אותךך..

יש לך כלב או היה לך..שחור כזה עם פנים מחוצות כזה?חחחחח

מאיפה בראשון!??!?!?!??!?!?

איזה איזור
??

מכירה..חחחח

אני שונאת את הרחוב הזההההההההה עשיתי עם חברה משהו לחפורים היינו צריכות להביא משהו לאחד הרחובות שנכנסים דרך רחוב ירושליים ועברנו את כל רחוב ירושליים...!!!!!!!!!!!!!!!! הלכתי אותו וחיפשנו את הרחוב במשך שעתיים בערך!!!!!!!ושנינו היינו עם מגפיים...(עקבים/פלטפורמה..) אני גרה במרכז איפה שהבלוקבסטר...ליד התחנה המרכזית הישנה

דבר שני...

אני לא יפה!!!!!!!!!!!חח התמונה יצאה יפה אז שמתי:) חחח רוצים עוד תמונה??חחחח יש לי מלאאאאאאאא חחח לשמול ואריאלי יש את כולן.. כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליהם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעע

ראסמי מושלם
כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע על הבובי שילייייייייייייייי!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!

שלי חלק 1

1. מהו שמך המלא? דור כהן 2. תאריך לידה ? 19.8 3. מקום מגורים ראשי? נס ציונה 4. מקום מגורים משני ? חחחחחחח חבר שלי 5. כתובת דוא"ל ? אוי נו אין לי כוח להעתיק אני עיפה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים אה? לא הבנתי 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? ההורים 9. צבע עיניים? שחור 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: לא נשקלתי מזמן חחח 12. גובה: 1.68 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? כלום 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא רוצה להקהההה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? עפרה חזה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? מממ להקת אלגי'ר מי ברא אותם פאקינג 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? נחמד 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? בבית 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חחח לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דיימנדז שירי ועברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה לי בטבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא חס וחלילה 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם ב.. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פסדר נחמד חחח ליטטטללל מזה השאלות האלוו חחחחחחחחחחחחחחח כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) קיטנה ביביסיטר וחנות בקניון 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? משפטים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? רפואה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עורכת דין 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? רקדנית חחחחח 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא לא 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? סרט פורנו עזבוווווווו אותי לשאלות עכשיו יש לי נשף פורים בלילה אני הולכת לישון שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: SOHO 2. המסעדה השנואה: טוק טוק 3. בשר מעודף: סטיק 4. גבינה מעודפת: צהובה 5. ירק מועדף: גמבה 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: תותים 8. דג מועדף: סושיייייייי חחחחחחח 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): הכל 10. מאפה מועדף: עוגיות ענארף 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: נס 13. שתיה חריפה מועדפת: אבסולוט 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: סושי הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אישה יפה 2. במאי אהוב: לא זוכרת את השם שלו 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק)? ג'וליה רוברטס 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) ? אנגלינה ג'ולי 5. סרט אחרון שראית ? קוסטנטין 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים ? אישה יפה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים אישה יפה חחחחחחח 8. סדרה אהובה: השיר שלנו 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ברור 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? מממ לא יודעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לחילזון חחחחחח 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אני רק בערב רואה אני בנאדם עסוק 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? רק שיש סרטים יפים 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? ואואו הרבה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? ללימור שהיא סובלת אותי כל יום דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? חילזון? 6. מלאכים ושדים - קיימים? קיימים 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? הכל שטיות 10. איך נוצר העולם? אלוהים ברא אותו 11. איך נוצר המפץ הגדול? מזה? חחחחחח 12. מי יצר את אלוהים? שאלה קשה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש לנו נשמה ועוד איך נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? השקט שנשאר 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? הרבה 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? חחחח כן 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול,לנקות ת'בית 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון להתלבשש לתחפושת אני מתחפשת לקברט מי שלא יודע זה כמו אחת משיקגו 6. ישנת טוב אתמול? כן מאוד 7. תישן טוב הלילה? מקווה חוזרת בבוקר חחחחח 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא יודעת לא נגמר היום כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אנששטין 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבא אהוב: תכלת,לבן,שחור 5. ריח אהוב: אוכל של אמאא 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים,צבועים,תמימים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בבגריות ולא לעשות מועדי חורף חחחחחחח 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? דור ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

יואו תהיו לי בריאיםםם../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי אני לא מפסיקה לההקרע מהתשובות שלכם חחחחחחחחחחחחח עשיתם לי את היום

למעלה