AnGeL FrOM ThE s k y
New member
../images/Emo203.gifעונה../images/Emo152.gif
נגנב מפורום מחשבים שנגנב על ידי פורום אמינם שנגנב על ידי
יאלה תענו שאלות כלליות: שם:רונה
צבע עיניים:חום מוצא:ישראלית דברים אהובים: להקה:גרינדיי,בלק אייד פיז,מארון 5,פולס גרדן ויש עוד הרבה זמר/ת:קלי קלרקסון,רובי וויליאמס,בריאן אדאמס ועברי לידר שחקן/ית:הילארי דאף.. אוכל:אוכל סיני
בגד:ג'ינס וטישירט מגניבה ]-:|לכה|שגדס|:רדחב ץפח םתס|שגדה| דיסק:גרינדיי סרט:נרניה בנאדם:הרבההההההההההה
חדר בבית:שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני כמה דקות שמעת מוזיקה:לפני חצי שעה נפגשת עם חברים:אתמול הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית:נרניה הריח האחרון שהרחת:מטהר אוויר של השירותים
הרעש האחרון ששמעת:טלוויזיה הטעם האחרון שהרגשת:נמנמ קורנפלקס הספר האחרון שקראת:יומני הנסיכה[אני בסוף!!DD:] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שבאלי לשתות מים
הבנאדם האחרון שחשבת עליו:נממ עידו תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?המסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בובה של ארנב חסר אוזן[
] ובשולחן
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?נממ סימס2 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה האחרונה שהתקשרתי זה לאמא והשיחה האחרונה שהתקשרו אליי זאת מאיה היפה
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?אחורה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ספר של אח שלי הקטן
מה אתה לובש כרגע?טרנינג וסוודר כחול מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לענות על אחד אחר כנראה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אירנה,אדרוש
,יעל .ק. ומאיה היפה
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):נממ יש 2 ואני לא מתכוונת להגיד
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:הרבה
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אדרוש המהממת בגיל 5[!!!] השם של קרוב משפחה אהוב:עומר
השם של חבר-אינטרנט אחד:ליאור השם של המורה השנוא/ה עליך:רעיה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:נממ ילד אחד קטן בשכונה שלי שיש לו פרצוף פודל השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין אבל יכול להיות שבקרוב יהיה לי כלב ואני אקרא לו בבל
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הוואי קרם לשיער אתה משתמש:לא משתמשת..הורס לי ת'שיער
דאודורנט אתה משתמש:כיף LOL בושם אתה משתמש:נממ שכחתי ת'שם שלו נוווו
הוא מפורסם כזההה מסטיק שאתה בד"כ לועס:בזוקה קפה אתה שותה:נממ נס קפה לפעמים ואיזה תה:ויסוצקי[?] משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש):נממ של פוקה
מחשב יש לך:פנטיום 4 נממ מסך דק מצלמה יש לך:דיגיטלית יפה מאוד מאוד..רק חבל שהיא בתיקון
פלאפון יש לך:מוטורולה C380 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:תחפושת שולטת
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע?טלויזיה..
איזה חלונות פתוחים לך במחשב?מסנג'ר,החלון של הפורום נממ והחלון של האייקונים הזה מה אתה עושה בהמשך היום?יתקלח יחזור על החומר למבחן יהיה במחשב ואלך לישון..[סביבות 11+] מה עשית לפני שענית על השאלון?קראתי בפורום אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כן
טסת לחו"ל:ברור ביזבזת את כל הכסף שלך:בקופה?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם:מלא פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף:ביביסיטר נקרא? או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ
שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?שניהם ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?נממ הא? בשר או חלב?ברור שחלב!! פסטה או סלט?סלט
שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל טופו אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?מקום אחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת
נגנב מפורום מחשבים שנגנב על ידי פורום אמינם שנגנב על ידי