שאלוןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo152.gif

נגנב מפורום מחשבים שנגנב על ידי פורום אמינם שנגנב על ידי:) יאלה תענו שאלות כלליות: שם:רונה
צבע עיניים:חום מוצא:ישראלית דברים אהובים: להקה:גרינדיי,בלק אייד פיז,מארון 5,פולס גרדן ויש עוד הרבה זמר/ת:קלי קלרקסון,רובי וויליאמס,בריאן אדאמס ועברי לידר שחקן/ית:הילארי דאף.. אוכל:אוכל סיני
בגד:ג'ינס וטישירט מגניבה ]-:|לכה|שגדס|:רדחב ץפח םתס|שגדה| דיסק:גרינדיי סרט:נרניה בנאדם:הרבההההההההההה
חדר בבית:שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני כמה דקות שמעת מוזיקה:לפני חצי שעה נפגשת עם חברים:אתמול הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית:נרניה הריח האחרון שהרחת:מטהר אוויר של השירותים
הרעש האחרון ששמעת:טלוויזיה הטעם האחרון שהרגשת:נמנמ קורנפלקס הספר האחרון שקראת:יומני הנסיכה[אני בסוף!!DD:] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:שבאלי לשתות מים
הבנאדם האחרון שחשבת עליו:נממ עידו תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?המסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בובה של ארנב חסר אוזן[
] ובשולחן
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?נממ סימס2 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה האחרונה שהתקשרתי זה לאמא והשיחה האחרונה שהתקשרו אליי זאת מאיה היפה
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?אחורה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ספר של אח שלי הקטן
מה אתה לובש כרגע?טרנינג וסוודר כחול מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לענות על אחד אחר כנראה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אירנה,אדרוש
,יעל .ק. ומאיה היפה
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):נממ יש 2 ואני לא מתכוונת להגיד
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:הרבה
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:אדרוש המהממת בגיל 5[!!!] השם של קרוב משפחה אהוב:עומר
השם של חבר-אינטרנט אחד:ליאור השם של המורה השנוא/ה עליך:רעיה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:נממ ילד אחד קטן בשכונה שלי שיש לו פרצוף פודל השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין אבל יכול להיות שבקרוב יהיה לי כלב ואני אקרא לו בבל
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הוואי קרם לשיער אתה משתמש:לא משתמשת..הורס לי ת'שיער
דאודורנט אתה משתמש:כיף LOL בושם אתה משתמש:נממ שכחתי ת'שם שלו נוווו
הוא מפורסם כזההה מסטיק שאתה בד"כ לועס:בזוקה קפה אתה שותה:נממ נס קפה לפעמים ואיזה תה:ויסוצקי[?] משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש):נממ של פוקה
מחשב יש לך:פנטיום 4 נממ מסך דק מצלמה יש לך:דיגיטלית יפה מאוד מאוד..רק חבל שהיא בתיקון
פלאפון יש לך:מוטורולה C380 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:תחפושת שולטת
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע?טלויזיה..
איזה חלונות פתוחים לך במחשב?מסנג'ר,החלון של הפורום נממ והחלון של האייקונים הזה מה אתה עושה בהמשך היום?יתקלח יחזור על החומר למבחן יהיה במחשב ואלך לישון..[סביבות 11+] מה עשית לפני שענית על השאלון?קראתי בפורום אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כן
טסת לחו"ל:ברור ביזבזת את כל הכסף שלך:בקופה?כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:לא נשארת ער לילה שלם:מלא פעמים עבדת במשהו והרווחת כסף:ביביסיטר נקרא? או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ
שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?שניהם ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?נממ הא? בשר או חלב?ברור שחלב!! פסטה או סלט?סלט
שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל טופו אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?מקום אחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת

../images/Emo203.gifהמשך..לא נכנס לי

תפוזבל סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כן יש לך חבר/ה?נמ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב חברות קניון וכו' יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא נראהלי למה?:| מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא אתה מרגיש יפה?נממ אפשר להגיד.. למה?=| אתה ביישן או פתוח?פתוחה לגמרי=] מה הצבע האהוב עליך?ורוד,תכלת,חום,ולבן מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?נממ רק שאני לא אתעצבן מהר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?רק את האף,והגוף אתה מאושר?ברור שכן!!
היית פעם מאוהב?כה בטח כיף?מאוד שיחקת פעם בסימס 2?אכן כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?שהם מגניבים
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?כלום מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?אין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שמאלית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחוני למה?נחשו ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:כל החיים זה אושר אצלי
מאמין ב- אלוהים?כה רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?כן אהבה בשלט רחוק?כן שאלות קישוריות.הא? מה צריך לעשות פה?? מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמךנממ נחשוב עליכם הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo1.gif

שאלות כלליות: שם: שלומית גיל: 17 גובה: 1.60 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: מרוקאית לבנה .:p דברים אהובים: להקה: דה קולינג זמר/ת: מוקי שחקן/ית: משה איבגי אוכל: ספגטי בגד: סווצ'ר של אחשלי סתם חפץ בחדר: אמממ מיטה דיסק: מוקי- עוקף מלמעלה סרט: גוטיקה בנאדם: הרבה חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: כרגע שמעת מוזיקה: כרגע נפגשת עם חברים: היום הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: משהו מעפן בHOT הריח האחרון שהרחת: לא משנה...חחחח הרעש האחרון ששמעת: הכלב נובח הטעם האחרון שהרגשת: גבינה הספר האחרון שקראת: אני כריסטיאנה פ. [בפעם השניה] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "בא לי לישון או לא?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא, הרגע...[צריכה כסף למחר
] תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?כוס תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? צד אחד קיר צד אחד אויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? וואיי איזו חפירה עזבו אותי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הוא לא צלי :( כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימים, קדימה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? טלפונים
מה אתה לובש כרגע? פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מ השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חחח יש הרבה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה?! זה היה ממזמן! לא זוכרת! השם של קרוב משפחה אהוב: אושרת,שגיב.. השם של חבר-אינטרנט אחד: תומר השם של המורה השנוא/ה עליך: אין כזה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא עולה לי משהו השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קטנצ'יק!!! איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הד&שולדרס קרם לשיער אתה משתמש: נטורל דאודורנט אתה משתמש: ספיד סטיק בושם אתה משתמש: נגמר :[ מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט ירוק או כחול קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: ספיידר יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמממ רגליים? ידיים? ריאות? כליות? כבד?..... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? בדיוק סיימתי שיחה עם ידיד וידיד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? ביונסה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק של אקספלורר מה אתה עושה בהמשך היום? כבר לילה
מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי עם ידיד אי פעם... נהגת: לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב, יותר נוח סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כן יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי זה עם טוקמן
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי ולמה אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? קצת למה? ככה אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גוף! את כולו! להוריד 10 קילו! אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? נחמד שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? המבטא חרא מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שכל אחד יעשה מה בראש שלו מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה? כי זה רצח,הבשר. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שניה מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא ודעת פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?אולי אהבה בשלט רחוק?כן

למעלה