דאמט זה ארוך../images/Emo60.gif
שאלות כלליות: שם:עדי גיל:18+ גובה:1.60 צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום דברים אהובים: להקה:מוניקה סקס, לינקין פארק, והיהודים זמר/ת:שירי מימון, קלי קלארקסון, אביב גפן שחקן/ית:לאונרדו דיקפריו ומתיו פרי אוכל:אוכל סיני בגד:גופיות, חולצות הדפסים סתם חפץ בחדר:טלוויזיה דיסק:Highest Hopes - Nightwish סרט:טיטאניק בנאדם:אמא (סתם כי אנחנו ביחסים טובים) חדר בבית:חדר מחשב מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 3 שעות בערך שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:בבית ספר הלכת לחבר/ה:לפני שבוע הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הריח האחרון שהרחת:ריח קפה (הכינו לי קפוצ'ינו
) הרעש האחרון ששמעת:מוזיקה הטעם האחרון שהרגשת:טעם קפה.. (היה טעים) הספר האחרון שקראת:התפסן בשדה השיפון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מה לתכנן בחמישי+שבת הקרובים הבנאדם האחרון שחשבת עליו:עומר.. שזה קצת מתקשר.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אני לא רואה קופסא.. אבל מצאתי את הדיסק של היהודים זרוק עכשיו על השולחן כאן.. איך יכלתי להשאיר אותו ככה?
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אילן התקשר ואז התקשרתי אליו בחזרה כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?צפון-מערב קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?יש לי ראש1 זה עוזר? מה אתה לובש כרגע?חולצה לבית ספר ומכנסים לבית מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להמשיך ללמוד לתיאוריה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:ענבר ליהי עומר עמית קובי (סורי לא יכלתי לבחור) השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אממ... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:*** (ויש עוד הרבה שמעצבנים אותי) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:ליאור השם של קרוב משפחה אהוב:אביב השם של חבר-אינטרנט אחד:חן! חחחחחחח והמבין יבין.. (אני מקווה שהבנת) השם של המורה השנוא/ה עליך:לאההההההה
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא משנה.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש):קלי ז"ל נפטרה לפני 3 חודשים ו3 שבועת
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:מה שיש לספר שלי.. קרם לשיער אתה משתמש:(רק אם אין פן) של קרמה דאודורנט אתה משתמש:Fa בושם אתה משתמש:ORCHID מסטיק שאתה בד"כ לועס:לימונדה קפה אתה שותה:קפוצ'ינו ואיזה תה:לא אוהבת תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אין כרגע.. יומן יש לך לבצפר (אם יש):של קן קן כבר 4 שנים ברציפות מחשב יש לך:אין לי שמץ מצלמה יש לך:canon פלאפון יש לך:סלקום נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אמפי3 iriver h10 כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?גיא עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מדברת בטלפון מה אתה שומע?kelly clarkson - here me איזה חלונות פתוחים לך במחשב?הרבה.. מה אתה עושה בהמשך היום?לא נשאר הרבה.. אני אלמד קצת לתיאוריה ואלך לישון מה עשית לפני שענית על השאלון?ראיתי טלוויזיה אי פעם... נהגת:כן התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:לא שזכור לי או/או. יס או הוט?יס
מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף/סתיו שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?קשה מדי.. ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק.. מה זה קופה?! המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל?שיהיה מסתובב.. כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אמריקה
ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?אין משהו מיוחד.. סתם שמות חיבה יש לך חבר/ה?לא... בדיוק.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לישון/מחשב/טלוויזיה/מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא, אסור לי לעבור את ה100 למה?זה חוק ממזמן כי פעם הוצאתי 1300 מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אסאמאס אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא למה?ככה.. וזה לא משנה כמה מחמיאים לי.. זה משהו פסיכולוגי אתה ביישן או פתוח?ביישנית נורא בהתחלה מה הצבע האהוב עליך?שחור ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות עקשנית וביישנית ועצבנית ועצלנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?המון.. אתה מאושר?פחות או יותר כן.. היית פעם מאוהב?כן כיף?לא, זה נגמר רע (כמעט רע מאוד..) שיחקת פעם בסימס 2?בטחח אם לא, רוץ לקנות סתם יש לי כבר מה אתה חושב על העם הבריטי?קצת מעצבנים בנחמדות שלהם.. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?חייבים להתגייס!! שירות חובה לכולם.. כל מי שחי במדינה הזאת חייב להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?נגד! תוכנית מטומטמת שלא הביאה לא ביטחון לא שלום כלום.. סתם חילקנו מתנות לפלסטינאים שהורגים אותנו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:הכל למה?סורי זה הטבע.. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אמממ.. לילה אחד בפארק הלאומי.. אני והוא שיכורים על הספסל.. ואז קרה מה שקרה.. אבל גם זה נגמר בסופו של דבר בבכי.. מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?אני לא יודעת פיות?לא מלאכים?לא יודעת ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?לא נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך אני כן
שאלות כלליות: שם:עדי גיל:18+ גובה:1.60 צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום דברים אהובים: להקה:מוניקה סקס, לינקין פארק, והיהודים זמר/ת:שירי מימון, קלי קלארקסון, אביב גפן שחקן/ית:לאונרדו דיקפריו ומתיו פרי אוכל:אוכל סיני בגד:גופיות, חולצות הדפסים סתם חפץ בחדר:טלוויזיה דיסק:Highest Hopes - Nightwish סרט:טיטאניק בנאדם:אמא (סתם כי אנחנו ביחסים טובים) חדר בבית:חדר מחשב מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 3 שעות בערך שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:בבית ספר הלכת לחבר/ה:לפני שבוע הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הריח האחרון שהרחת:ריח קפה (הכינו לי קפוצ'ינו