שאלוןןןןןןןןןןןןן

adi121

New member
דאמט זה ארוך../images/Emo60.gif

שאלות כלליות: שם:עדי גיל:18+ גובה:1.60 צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום דברים אהובים: להקה:מוניקה סקס, לינקין פארק, והיהודים זמר/ת:שירי מימון, קלי קלארקסון, אביב גפן שחקן/ית:לאונרדו דיקפריו ומתיו פרי אוכל:אוכל סיני בגד:גופיות, חולצות הדפסים סתם חפץ בחדר:טלוויזיה דיסק:Highest Hopes - Nightwish סרט:טיטאניק בנאדם:אמא (סתם כי אנחנו ביחסים טובים) חדר בבית:חדר מחשב מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 3 שעות בערך שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:בבית ספר הלכת לחבר/ה:לפני שבוע הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הריח האחרון שהרחת:ריח קפה (הכינו לי קפוצ'ינו
)
הרעש האחרון ששמעת:מוזיקה הטעם האחרון שהרגשת:טעם קפה.. (היה טעים) הספר האחרון שקראת:התפסן בשדה השיפון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מה לתכנן בחמישי+שבת הקרובים הבנאדם האחרון שחשבת עליו:עומר.. שזה קצת מתקשר.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אני לא רואה קופסא.. אבל מצאתי את הדיסק של היהודים זרוק עכשיו על השולחן כאן.. איך יכלתי להשאיר אותו ככה?
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אילן התקשר ואז התקשרתי אליו בחזרה כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?צפון-מערב קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?יש לי ראש1 זה עוזר? מה אתה לובש כרגע?חולצה לבית ספר ומכנסים לבית מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להמשיך ללמוד לתיאוריה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:ענבר ליהי עומר עמית קובי (סורי לא יכלתי לבחור) השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אממ... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:*** (ויש עוד הרבה שמעצבנים אותי) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:ליאור השם של קרוב משפחה אהוב:אביב השם של חבר-אינטרנט אחד:חן! חחחחחחח והמבין יבין.. (אני מקווה שהבנת) השם של המורה השנוא/ה עליך:לאההההההה
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא משנה.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש):קלי ז"ל נפטרה לפני 3 חודשים ו3 שבועת
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:מה שיש לספר שלי.. קרם לשיער אתה משתמש:(רק אם אין פן) של קרמה דאודורנט אתה משתמש:Fa בושם אתה משתמש:ORCHID מסטיק שאתה בד"כ לועס:לימונדה קפה אתה שותה:קפוצ'ינו ואיזה תה:לא אוהבת תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:אין כרגע.. יומן יש לך לבצפר (אם יש):של קן קן כבר 4 שנים ברציפות מחשב יש לך:אין לי שמץ מצלמה יש לך:canon פלאפון יש לך:סלקום נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אמפי3 iriver h10 כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?גיא עם מי אתה מדבר בטלפון?לא מדברת בטלפון מה אתה שומע?kelly clarkson - here me איזה חלונות פתוחים לך במחשב?הרבה.. מה אתה עושה בהמשך היום?לא נשאר הרבה.. אני אלמד קצת לתיאוריה ואלך לישון מה עשית לפני שענית על השאלון?ראיתי טלוויזיה אי פעם... נהגת:כן התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:לא שזכור לי או/או. יס או הוט?יס
מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף/סתיו שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?קשה מדי.. ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק.. מה זה קופה?! המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל?שיהיה מסתובב.. כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אמריקה
ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?אין משהו מיוחד.. סתם שמות חיבה יש לך חבר/ה?לא... בדיוק.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לישון/מחשב/טלוויזיה/מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא, אסור לי לעבור את ה100 למה?זה חוק ממזמן כי פעם הוצאתי 1300 מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אסאמאס אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא למה?ככה.. וזה לא משנה כמה מחמיאים לי.. זה משהו פסיכולוגי אתה ביישן או פתוח?ביישנית נורא בהתחלה מה הצבע האהוב עליך?שחור ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פחות עקשנית וביישנית ועצבנית ועצלנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?המון.. אתה מאושר?פחות או יותר כן.. היית פעם מאוהב?כן כיף?לא, זה נגמר רע (כמעט רע מאוד..) שיחקת פעם בסימס 2?בטחח אם לא, רוץ לקנות סתם יש לי כבר מה אתה חושב על העם הבריטי?קצת מעצבנים בנחמדות שלהם.. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?חייבים להתגייס!! שירות חובה לכולם.. כל מי שחי במדינה הזאת חייב להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?נגד! תוכנית מטומטמת שלא הביאה לא ביטחון לא שלום כלום.. סתם חילקנו מתנות לפלסטינאים שהורגים אותנו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:הכל למה?סורי זה הטבע.. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אמממ.. לילה אחד בפארק הלאומי.. אני והוא שיכורים על הספסל.. ואז קרה מה שקרה.. אבל גם זה נגמר בסופו של דבר בבכי.. מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?אני לא יודעת פיות?לא מלאכים?לא יודעת ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?לא נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך אני כן

adi121

New member
מממ.. מה לא הבנת?

למה צפוי? אולי יש עוד אנשים שאני מכירה?

../images/Emo203.gifאני

שאלות כלליות:
שם: אורוש
גובה: נמוכה
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
מוצא: ---
דברים אהובים:
להקה: "בית הבובות" ו"החלונות הגבוהים"
זמר/ת: עידן רייכל, רמי קליינשטיין ושלמה ארצי
שחקן/ית: סקופילד
אוכל: של אמא
בגד: חצאית
סתם חפץ בחדר: חולצה
דיסק: יש הרבה...
סרט: "זהות"
בנאדם: המשפחה שלי
חדר בבית: סלון
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: בבוקר, עם אמא!
שמעת מוזיקה: אתמול
נפגשת עם חברים: אתמול
הלכת לחבר/ה: לא זוכרת X:
הסרט האחרון שראית: "אל תסתבך עם זרים" משהו כזה..
הריח האחרון שהרחת: של הסנדוויץ' שאמא הכינה לי
הרעש האחרון ששמעת: את הטלוויזיה
הטעם האחרון שהרגשת: את המלפפון והעגבניה
הספר האחרון שקראת: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אולי ללכת לשתות תה?
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במשך של המחשב
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? טלפון ונייר טואלט
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? איזיק והדס
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ישר ימינה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הקלסר שלי בביולוגיה
מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להכין לעצמי תה
name it
השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מיכל
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): ---
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין כאלה
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכרת
השם של קרוב משפחה אהוב: כולם
השם של חבר-אינטרנט אחד: אורוש
השם של המורה השנוא/ה עליך: אין כאלה
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ---
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): למה שאני אתן ל3849 דגים שם?
איזה...
שמפו ומרכך אתה משתמש: ד"ר פישר.. אין לי מרכך
קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת
דאודורנט אתה משתמש: קרוליין
בושם אתה משתמש: ארמני ומוסק של בודי שופ
מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט כחול
קפה אתה שותה: לא
ואיזה תה: של אמא ועוד כל מיני...
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יטיספורטס
יומן יש לך לבצפר (אם יש): יאפ
מחשב יש לך: יאפ
מצלמה יש לך: יאפ
פלאפון יש לך: יאפ
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שעון

../images/Emo203.gifאני אני

כרגע.
עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד
עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד
מה אתה שומע? את הטלוויזיה
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תקייה כל שהיא, אתר אורנג', מסרים ב"תפוז", החלון הזה והמדגישומטיק
מה אתה עושה בהמשך היום? מסדרת את המחברת בתנ"ך ומתחילה ללמוד
מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי
אי פעם...
נהגת: לא
התנשקת: ---
טסת לחו"ל: יאפ
ביזבזת את כל הכסף שלך: יכול להיות
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: יאפ
נשארת ער לילה שלם: יאפ
עבדת במשהו והרווחת כסף: יאפ
או/או.
יס או הוט? אפחד
מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם
קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף
שחור או לבן? שחור
מחשב או טלויזיה? מחשב
ספה או כורסה? לא משנה לי כ"כ
ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? איפה שאני
כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל
כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי
בשר או חלב? חלב
פסטה או סלט? סלט
שניצל טופו או שניצל רגיל? אפחד
אמריקה או אנגליה? אנגליה
ישראל או מקום אחר? ישראל
רוק או פופ? אפחד
פוסטרים או קירות חלקים? חלקים
דיסקמן או mp3? לא משנה
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב
סתם שאלות.
יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אורוש
יש לך חבר/ה? ---
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, ספרים ולדבר עם אנשים
יש לך חשבון פלאפון גבוה?
למה? כי מדברים הרבה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות
אתה עושה גבות? ---
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?---
אתה מרגיש יפה? יאפ
למה? כי ככה
אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי
מה הצבע האהוב עליך? תכלת
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא להתעצבן בקלות
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא אוצה
אתה מאושר? יאפ
היית פעם מאוהב? יאפ
כיף? יאפ
שיחקת פעם בסימס 2? לא
מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא בריטי
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? דעה
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל
למה? ככה
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש כמה
מאמין ב-
אלוהים? יאפ
רוחות? רוחות עם גשם
חיים שלאחר המוות? יאפ
גלגול נשמות? לא
פיות? לא
מלאכים? כן,אבל לא כמו שנראה לכם
ערפדים? לא
אהבה ממבט ראשון? יאפ
אהבה וירטואלית? לא
אהבה בשלט רחוק?
שאלות קישוריות.
מסנג'ר: יאפ
אימייל: יאפ
אייסיקיו: יאפ
תוכנת מסרים אחרת: סקייפ?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
עניתי על השאלון הזה כבר כמה פעמים

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: עדי גובה: לא יודעת
צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: אין
זמר/ת: כנ"ל.. כאילו.. יש כלמיני, לא אחד מועדף במיוחד שחקן/ית: כנ"לללל אוכל: היה ספגטי, עכשיו פחות בגד: ממ.. קשה לבחור סתם חפץ בחדר: כרית לב ממששש נעימה בתוכו יש גרגירים כזה... דיסק: עבריי סרט: אין אחד ספציפי נו בנאדם: משפחה... חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו
שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעה- בבצפר הלכת לחבר/ה: שלשום הסרט האחרון שראית: ממ.. הוצאתי מהבלוקבסטר איזה סרט.. התחלתי לראות והתברר שזה חרא סרט. לא זוכרת איך קראו לו... הריח האחרון שהרחת: שקשוקה הרעש האחרון ששמעת: הקלדות על המקלדת? הטעם האחרון שהרגשת: שקשוקההה הספר האחרון שקראת: ה"פ 6
בפעם ה-3 המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ממ.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מממ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים קרובים.. הם בסלון קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי לחברה, וחברה אחרת צלצלה אליי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה ואחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ה"פ כל הסדרה מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר לבנה קצרה, ומכנס שחור מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול משו מתוק name it- אני יכתוב את האות הראשונה של השם השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין אחת נו... השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): ממ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ג' ר' השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה?? השם של קרוב משפחה אהוב: ע' השם של חבר-אינטרנט אחד: ט' השם של המורה השנוא/ה עליך: ח' השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: א' השם של חיית המחמד שלך (אם יש): היה
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרליין 10 קרם לשיער אתה משתמש: קרמה פסיפלורה
דאודורנט אתה משתמש: כיף מסטיק שאתה בד"כ לועס: יש הרבה קפה אתה שותה: לא אוהבת ואיזה תה: ג'ינסנג לימוני. משו בסט חח
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): של NO FEAR מחשב יש לך: לא יודעת
מחשב רגיל? מצלמה יש לך: לא יודעת איזה סוג פלאפון יש לך: SONY ERICSON סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברות עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? באתר 100FM איזה חלונות פתוחים לך במחשב? ? מה אתה עושה בהמשך היום? נוע"ל וחוג מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בקומונה אחרת אי פעם... נהגת: לא טסת לחו"ל: 8 פעמים ביזבזת את כל הכסף שלך: לא. אני די חסכנית חיחי עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כע עבדת במשהו והרווחת כסף: כע או/או. יס או הוט? הוט! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ!!! קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה? ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כאן! כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? תלוי... פסטה או סלט? פסטהה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיללל!!! איכככ טופו אמריקה או אנגליה?
ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? תלוי פוסטרים או קירות חלקים? תלוי חח דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת\ מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? כל מיני יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כלמיני יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא כ"כ למה? ככה!~ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלויי נו אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מזה עניינךך אתה מרגיש יפה? ממ למה? ככה~!~ אתה ביישן או פתוח? ככה ככה מה הצבע האהוב עליך? כל מיני מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ממ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ממ אתה מאושר? כן
שיחקת פעם בסימס 2? בטח מה אתה חושב על העם הבריטי? אין לי דעה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל! למה? יאמי.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ממ מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים?
אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא חח הכל לא. אני מאמינה בדברים אחרים
שאלות קישוריות. נעזוב אותן

h e n y

New member
עונה

שאלות כלליות: שם: חן גיל: 16 גובה: 1.60 צבע שיער: שחור צבע עיניים:חומות מוצא: דברים אהובים: להקה: היהודים זמר/ת: נמרוד שיקלר, דניאל סלומון שחקן/ית: טלי שרון אוכל: פאלפל בגד: שמלות שחורות סתם חפץ בחדר: תמונה של חברות שלי דיסק: שייגעצ סרט: הדייט שלי לחתונה בנאדם: יש הרבה חדר בבית:החדר שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעה שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעתיים הלכת לחבר/ה: מזמן הסרט האחרון שראית: "ללכת על הכל 2" הריח האחרון שהרחת: בושם הרעש האחרון ששמעת: את אחייניות שלי צועקות הטעם האחרון שהרגשת: טעם של קטשופ ציטוס הספר האחרון שקראת: "צינורות" אתגר קרת המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה אני עושה עם עצמי עכשיו הבנאדם האחרון שחשבת עליו: **** תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?: במחשב? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?: כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?: שייגעצ קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?: ידיד שלי, ואבא כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?: ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?: "צינורות" מה אתה לובש כרגע?: פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?: אין לי מושג name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שירה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): חסוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: דודי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נדב השם של קרוב משפחה אהוב: אלה השם של חבר-אינטרנט אחד: סער השם של המורה השנוא/ה עליך: איציק השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לוקה, שושה, הומר איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: פינוק קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: דאורדורנט נושם{אין לי מושג איך קוראים לו} בושם אתה משתמש: אין לי מושג מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: לא יודעת ואיזה תה: לא יודעת משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת במשחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): של לי קופר מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמ.פי 3, מצלמת וידיאו!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?: אחותי עם מי אתה מדבר בטלפון?: לא מדברת מה אתה שומע?: איזה שיר באנגלית איזה חלונות פתוחים לך במחשב?: מדיה פלייר ומסנג'ר מה אתה עושה בהמשך היום?: לא יודעת מה עשית לפני שענית על השאלון?: דיברתי עם ידיד שלי אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט?: בוט מסנג'ר או אייסיקיו?: איסקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?: קיץ/אביב שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?: מחשב ספה או כורסה?: ספה ארנק או קופה?: קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?: מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?: כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?: עם ידיות בשר או חלב?: חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?: טופו אמריקה או אנגליה?: אמריקה ישראל או מקום אחר?: ישראל רוק או פופ?: רוק פוסטרים או קירות חלקים?: קירות חלקים דיסקמן או mp3?: אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?: מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?: כן, חנשה, חנשי, חני ועוד יש לך חבר/ה?: לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?: לכתוב יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא יודעת למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמסים אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח? לפעמים זה ולפעמים זה מה הצבע האהוב עליך? תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אהמ להיות פחות תמימה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?: הכל אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?: לא יודעת מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?: להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?: נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחוני למה? סיבות אישיות ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שהעלו את ההצגה שלי על הבמה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כן מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שאלות כלליות: שם: סמדר גיל: 13 ו[עוד מעט]עשרה חודשים גובה: 1.55 צבע שיער: חום-שטני צבע עיניים: חום מוצא: אשכנזיה
דברים אהובים: להקה: מיי כימקל רומאנס זמר/ת: אביב גפן, סער בדישי.. שחקן/ית: יעל שרני
, גיא זו-ארץ, ניב רז, ניר לוי, אושרי כהן, רן דנקר.. [זה לא נגמר
] אוכל: קולה.. זה לא אוכל, אבל אני חולה רק על זה
בגד: מכנסיים שחורות מדהימות מפוקס שקניתי היום סתם חפץ בחדר: מחשב, חח דיסק: פסקול השיר שלנו, וכל הדיסקים של אביב
סרט: Thirteen, Titanic בנאדם: יעל שרוני
חדר בבית: חדר מחשב מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה נפגשת עם חברים: בבצפר הלכת לחבר/ה: לפני כמה ימים, אני אוהבת שבאים אלי.. חח הסרט האחרון שראית: וואו, אין לי מושג. הריח האחרון שהרחת: קולהההההה הרעש האחרון ששמעת: אמא שלי שוטפת כלים, אה לא.. בעצם אני מקלידה. הטעם האחרון שהרגשת: קולההההה הספר האחרון שקראת: עוד לא קראתי, הספקתי רק את המבוא.. של הספר "קוסמת" של סיליה ריס [המשך ל"מכשפה"] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: וואו, יעל שרוני
כוסית. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ^ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך המחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כיסא, שולחן מחשב.. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? השיר שלנו, דיסק השיר שלנו.. חח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה לחברה, האחרון שהתקשר אבא שלי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימין קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "קוסמת" של סיליה ריס מה אתה לובש כרגע? פייייג'מההה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת, חח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לא משנה,
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): רוני
אבל.. כבר לא. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: רוני. [גם הזמרת, גם זה שאני הכי אוהבת.] השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מורן השם של קרוב משפחה אהוב: אייל, אנאעארף? חחחח השם של חבר-אינטרנט אחד: נופי, אבל היא כבר לא חברת אינטרנט.. השם של המורה השנוא/ה עליך: זהבית, אולגה, אבישג, ציפי.. וואו! יש כ"כ הרבה שזה אי אפשר לתאר.. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: משהו מוזר קרם לשיער אתה משתמש: נטורל פורמולה דאודורנט אתה משתמש: קרליין בושם אתה משתמש: Flower by kenzo או משהו כזה
מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: שונאת ואיזה תה: מנטה כזה.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): של לי קופר מחשב יש לך: מה? מצלמה יש לך: ^ פלאפון יש לך: ^ סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מכנסיים שוות מפוקס! חח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? ^ מה אתה שומע? אותי מקלידה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה ועוד הורדה של קטע מהצגה של יעל מה אתה עושה בהמשך היום? לא יודעת.. מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום אי פעם... נהגת: לא התנשקת: כן.. טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: חח כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אולי נשארת ער לילה שלם: ברור עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יש לי הוט, בא לי יס.. מסנג'ר או אייסיקיו? MSN קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ\אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? גם וגם ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? גם וגם, ואם אפשר ששניהם יהיו מפוצצים המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר, הבית של יעל
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? לא יודעת
פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל, טופו זה איכסה. אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל
רוק או פופ? רוק, בטח רוק!!!!!!! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אממ, MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? סמדי, חח יש לך חבר/ה? היה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לבהות בתמונות של יעלי
יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן, חח למה? כי אני מדברת הרבה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי מתי אתה עושה גבות? ברור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? ככה, לא יודעת
אתה ביישן או פתוח? משהו באמצע מה הצבע האהוב עליך? שחור, כחול ירוק וסגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל, להיראות כמו יעל שרוני
אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? ברור. כיף? ההרגשה כן - מה שקורה אח"כ זה כבר סיפור אחר.. שיחקת פעם בסימס 2? כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם אחלה
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת-כל,
למה? לא אוהבת שומדבר שלא אוהב אותי בחזרה.. חחחח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כשפגשתי את יעלי
ב-08/12/05 וב-20/02/06..
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא ממש.. חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן, אבל לא כמו שכולם מדמיינים אותם ערפדים? אממ לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: לא נותנת
[זה לא הMSN
] אייסיקיו: אין לי תוכנת מסרים אחרת: כנ"ל. נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך.. בהודעה הבאה

•HadaS•

New member
ע ו נ ה ה ה ../images/Emo3.gif

שאלות כלליות: שם:הדס גיל: 13 גובה: לא מדדתי בשנה הזאת בכלל ח צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום מוצא: אני ישראלית צברית.. נחשב?! דברים אהובים: להקה: הממ אין ממש להקה אהובהה זמר/ת: יש כמהה שחקן/ית: גם כמה חחח אוכל: בורגראנץ' ובורקסים:) בגד: הממ אם אתם מדברים על הסגנון.. אני אוהבת ג'ינסים וחצאיות ג'ינס(מיני) וממ גופיות ובגדים רגילים חח.. סתם חפץ בחדר: מחשב[?!] דיסק: חח לאדעתת סרט: מהומה בקולג':) בנאדם: אין לי בנאדם אחדד שהוא חשוב ליי... יש יותרר מאחדד:] חדר בבית: שירותים.. חח סתםם החדר שלעיי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני רגע עם אמא שתכין לי אוכל שמעת מוזיקה: לפני שעתיים נפגשת עם חברים: לפני שעה רק אמרתי בעיי לחברה שהייתה אצליי הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: "תביאי סטירה לצרפתייה" הריח האחרון שהרחת: הריח של האוכלל הרעש האחרון ששמעת: פלוץ?! חח סתאאם הטלוויזיה
ואם זה לא נחשב אז נפצים שהברברים מפוצצים פה בשכונה הטעם האחרון שהרגשת: אוכללל הספר האחרון שקראת: הזכרתם לי כמה שנים לא קראטתי ספר המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "באלי לענות על שאלון" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמאא? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מדפסת תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מדף ומחשב קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי דיסק קרוב:p קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לחברה כדי לתת לה תמספר אייסי שלה =\ וגם היא התקשרה אליי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הספר של הקולקציה החדשה של FOX מה אתה לובש כרגע? חולצת ביצפרר וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך להיות באינטרנט =\ name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רעותתיי השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): הממ אני לא ממש מאוהבת במישו כרגעעע השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין בנאדם אחד =\ וזה חסויי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: גל השם של קרוב משפחה אהוב: אני אוהבת את כולם :) השם של חבר-אינטרנט אחד: אני כבר לא מדברת עם חברים מהאינטרנטט.. לדעתי זה לא נקרא חברות ככה.. אז כאילו אם כבר אז לדבר ככה סתם אבל זה לא נקרא חבר לדעתיי... אז אין השם של המורה השנוא/ה עליך: מאיה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: הממ אנלא רוצה להגיד מפחד שהוא יקרא את זה והוא יעלבב =\ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): שוששהההה החיימשליייי חולה עלייההה רייצחח איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: פינוק קרם לשיער אתה משתמש: לאדעת איך קוראים לו דאודורנט אתה משתמש: שם עם אותיות אנגליות מחוברות.. מי מבין בכלל חח? בושם אתה משתמש: לא זוכרתת מסטיק שאתה בד"כ לועס: לא לועסת מסטיקיםם קפה אתה שותה: לא שותה קפההה ואיזה תה: ויסוצקי:) משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: icy tower חח ישן האא?? יומן יש לך לבצפר (אם יש): יומן אירגונית מחשב יש לך: יש לי שניים אחד דפוק והשני גם דפוק:) XP ו-98 מצלמה יש לך: דיגיטלייתת אחושרמוטהה טחחח פלאפון יש לך: מוטורולהה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: יומוולדתת יום חמישיי
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד התנתקתי עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת בטלפון עכשיוו מה אתה שומע? תרעש של המחשב איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום מה אתה עושה בהמשך היום? כבר לילהה.. טלוויזיה ולישוווןן מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי באיסיקיו אי פעם... נהגת: לאא חח התנשקת: הממ כןן
טסת לחו"ל: לאא הלוואייי ביזבזת את כל הכסף שלך: כןן.. על סתם משוו ברר עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כןן נשארת ער לילה שלם: לעעעע עבדת במשהו והרווחת כסף: כןן או/או. יס או הוט? שניהםםם למרות שיש לי הוט מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיוו קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ וחורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? חחח מהה?! ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? מכפת לייי בשר או חלב? פרווה:) פסטה או סלט? סלט.. אבל תלוי איזהה שניצל טופו או שניצל רגיל? האא?? אמריקה או אנגליה? אמריקהה ישראל או מקום אחר? תלוי איזה מקום "אחר" רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? לא אכפת לי ממשש דיסקמן או mp3? אם פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת ומחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש הרבה שקוראים לי "הקרועה" יש לך חבר/ה? הממ לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצאת לקניוון להצטלם ולהיפגש עם בחרוות יש לך חשבון פלאפון גבוה? כעעעע למה? כי אני מדברת הרבה אולייי..?! ומלווה הרבה שיחות אולייי? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כןן עושה עושהה.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? הממ שיחליטו החבריםםם למה? ככה אתה ביישן או פתוח? עם החברים שאני מכירה הרבה אני פתוחהה אבל קצת קשה לי לבוא למישו ולהתחיל לדבר איתו שיחה פתוחהה מה הצבע האהוב עליך? כחול וורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני יהיה יותר פתוחה עם אחריים :) מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את הצבע עורר אתה מאושר? הממממממממממ כןן.. היית פעם מאוהב? דעעע בערורר כיף? מה כייף?!| שיחקת פעם בסימס 2? כן ועשיתי שהבעל בוגד באישה עם המשרתת
אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? הם עם.. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לאדעתתת מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? היא התנתקות.. לא יודעתת ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל חחח למה? כי זה טעיםם..:) לא יעזור לחיות אם בנאדם אחד פחות יהיה צמחוני... ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היו הרבה דבירם לא נפרטט מאמין ב- אלוהים? ברור רוחות? הממ אולייי חיים שלאחר המוות? כןן גלגול נשמות? כןן פיות? הממ.. בעיקרון לא אבל אני מאמינה בפיה אחת שהיא שלי ורק שלי
מלאכים? לא יודעתת ערפדים? חחח לאאא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? ממש לא אהבה בשלט רחוק? חחחחחחחחחחחח מהה?? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

יווובל

New member
עונה

שאלות כלליות: שם: יובל גיל: 17 גובה: 1.7 בערך צבע שיער: בלונדיני כהה צבע עיניים: ירוק- אפור מוצא: קצת רוסי, קצת אמריקאי, וישראלי. דברים אהובים: להקה: אין זמר/ת: אין שחקן/ית: אין אוכל: כל מה שעשוי מתפו"א בגד: הסווצ'רט השחור שלי סתם חפץ בחדר: אין אחד אהוב.. דיסק: כנ"ל סרט: שודדי הקאריביים וגלדיאטור בנאדם: אני.. חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות, עם אמא שלי שמעת מוזיקה: היום בצהריים נפגשת עם חברים: היום, בבית ספר.. הלכת לחבר/ה: מממ.. נראה לי ביום רביעי שעבר הסרט האחרון שראית: לא זוכר הריח האחרון שהרחת: של המרק שאמא מכינה.. הרעש האחרון ששמעת: אח שלי מפהק הטעם האחרון שהרגשת: של שוקו הספר האחרון שקראת: וואו מזמן לא קראתי.. לא זוכר המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איך כואב לי הראש הבנאדם האחרון שחשבת עליו: בניה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד אחת בקיר, ביד השניה בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין פה דיסקים באזור ואין לי כוח לחפש קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? האחרון שהתקשרתי אליו זה חבר שלי דניאל והאחרון שהתקשר אלי זה חבר שלי מנחם כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר טלפונים מה אתה לובש כרגע? חולצה ירוקה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רועי, נועם, בניה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אני.. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: יש כמה.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה אני זוכר? השם של קרוב משפחה אהוב: שמואל השם של המורה השנוא/ה עליך: שאול השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ברגע זה- אהוד אולמרט השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: לא זוכר.. נראה לי דאב או פנטן קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמש דאודורנט אתה משתמש: לא זוכר איך קוראים לו.. בושם אתה משתמש: לא משתמש.. מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט מנטה חריף קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: שונא משחקי מחשב.. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: מה זאת אומרת איזה? מצלמה יש לך: מיושנת כזאת, עם פילים פלאפון יש לך: נוקיה 3200 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: נחש מפלסטיק שאבא שלי קנה לי באמריקה וקוראים לו ג'וני. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפרוג'קט שלי באנגלית (בוורד), כמה חלונות שקשורים אליו, וזה. מה אתה עושה בהמשך היום? מתקלח, אוכל, גומר את הפרוג'קט הזה והולך לישון מה עשית לפני שענית על השאלון? חזרתי הביתה.. אי פעם... נהגת: בשיעור נהיגה.. התנשקת: לא טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? לא יודע, אין לי אף אחד מהם מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף/סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הראשון כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? לא ודע.. פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא.. יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לא יודע.. שונא שאלות כאלה יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן... למה? כי אני כל הזמן מבזבז, וההורים שלי לא מעירים לי, אז אני ממשיך.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? כן למה? כי אני באמת יפה... חח... (חוץ מהצבע המזעזע של השיער שלי) אתה ביישן או פתוח? פתוח למדי מה הצבע האהוב עליך? ירוק ושחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני לא יהיה כזה פזיז וחסר סבלנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את הצבע שיער אתה מאושר? באופן כללי כן היית פעם מאוהב? לא כיף? לא יודע.. שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? לא יודע. המבטא שלהם יפה. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? זה קצת ארוך- לדעתי צריך להתגייס בשביל מלחמת המצווה שהיא מלחמת מצווה עכשיו לא פחות מפעם, אבל לדעת לעמוד על שלך ולהבהיר מההתחלה שיש דברים בשבילך שהם מעל המפקד ואפילו מעל הרמטכ"ל (התורה) מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל כל למה? כי החיות נבראו בשביל האדם.. למה שלא נאכל אותם? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: נו מה?.. מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא ממש אהבה וירטואלית? לא יודע אהבה בשלט רחוק? למה לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: אין אימייל: לא זוכר את הכתובת ואני גם ככה אף פעם לא פותח אייסיקיו: 278790021 תוכנת מסרים אחרת:

../images/Emo210.gif נחמד ../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: שם: נגה גיל: 15 גובה: 156 צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: עירקית דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: מקודם שמעת מוזיקה: אתמול..
נפגשת עם חברים: קודם הלכת לחבר/ה: לא זוכרת הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: משחת שיניים
הרעש האחרון ששמעת: צלצול של הודעה בפלאפון הטעם האחרון שהרגשת: לא זוכרת הספר האחרון שקראת: לא זוכרת המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שיט ! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אחותי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? כלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ליאור נרקיס בדיסק של זהבה בן
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לא ידוע, לא מספר ששמור בזיכרון.. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה עם זווית שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? תנך מה אתה לובש כרגע? בגדים של בית מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עדי השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מותר מורות ?
חוץ מכמה מהן אף אחת.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה השם של קרוב משפחה אהוב: לא עניינכם השם של חבר-אינטרנט אחד: מההה השם של המורה השנוא/ה עליך: גליה/ סיגלית.. קשה להחליט השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא עולה לי כרגע מישו שאני מרחמת עליו... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש הרבה איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: פנטן קרם לשיער אתה משתמש: פנטן דאודורנט אתה משתמש: פה בושם אתה משתמש: אממ אמור אמור אבל לא תמיד לפעמים מגוונים
מסטיק שאתה בד"כ לועס: מלון
קפה אתה שותה: מי שותה ואיזה תה: || משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש):frencg kitty מחשב יש לך: מאיפה לי מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה וידי.. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? 2 מסנג'ר, 5 איסיקיו, תקייה, התקנה של משו שאין לי מושג מה
, ואינטרנט. מה אתה עושה בהמשך היום? יושנת !!!!!!!!1 מה עשית לפני שענית על השאלון? התקלחתי אי פעם... נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? מותר לשלב בין קיץ לסתיו ?
שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? בטח שמחשב ספה או כורסה? מה ארנק או קופה? מה.. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי ! בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו.. אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? אפחד פוסטרים או קירות חלקים? לאדעת דיסקמן או mp3? MP לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? טייפ........?!?! סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מסתומרת איך אנשים כאילו קוראים לי...? נוגט, נוגיטה, נוג, נוגנוג, גוני, נוגלה, נוגיש ועוווווווווווווד יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: כעיקרון לא אוהבת בשר אבל לא צמחונית למה? כי זה איכס ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? אולי חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? אהבה ממש לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: מההה ?

d r o r y

New member
יאללה,נענה:

נגנב מפורום מחשבים שנגנב על ידי פורום אמינם שנגנב על ידי:) יאלה תענו שאלות כלליות: שם:דרור גיל:24 גובה:1:70 צבע שיער:שחור צבע עיניים:דבש מוצא:חצי טריפולטאי וחצי טוניסאי דברים אהובים: להקה:אני אתן את הכמה האהובות עלי ביותר(!).פשוט יש הרבה:אתניקס,משינה,גזוז,החלונות הגבוהים,כוורת,היי פייב. זמר/ת:גם פה אתן את הכמה האהובים ביותר(!).אשתדל לתת רשימה מצומצמת כמה שיותר,כי יש המון:גידי גוב,יהודית רביץ,גלי עטרי,דני סנדרסון,אביב גפן,אריק איינשטיין,ג'וזי כץ(כחלק מ"החלונות הגבוהים"). שחקן/ית:יעל שרוני,ביל גולדברג אוכל:פיצות,צ'יפס,שניצל,מצה רטובה עם ממרחים למיניהם,עוגת גבינה,מלאווח,ניגוביי חומוס,טוסטים,בלינצ'ס,ספגטי,סלט ירקות/ירקות עשיר(כמו שיש במסעדות),אורז,קוסקוס,מעורב ירושלמי(עם כבד,בצל,לבבות,וכ"ו),נקניקיות,קבבים. בגד:אין משהו מיוחד סתם חפץ בחדר:לא יודע דיסק:יש איזה מאתיים אלף כאלה,אבל אני גם כאן אתן את הטופ של הטופ(כולל אוספים,אך מבלי האוספים שצרבו לי מהאינטרנט!):"רואים רחוק רואים שקוף"(אוסף של שמוליק קראוס והחלונות הגבוהים),"אדם ונחש",האוסף הכפול של משינה,"עוד נגיעה"(אוסף של שירים עבריים),"תמיד אהבה"(עוד אוסף של שירים עבריים),"יש"(עוד אוסף של שירים עבריים),"יללת תן",האוסף של גזוז,"השירים שיביאו לכם אהבה"(אוסף של גלי עטרי),"הטובים לטייס"(אוסף של דני סנדרסון),"לילות לבנים","סיפור של חורף"(אוסף שיריי חורף וסתיו עבריים),"ואהבנו"(אוסף משולש של שיריי אהבה ישראליים). סרט:מלך הסלים בנאדם:לא יודע חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:היום שמעת מוזיקה:היום נפגשת עם חברים:שלשום הלכת לחבר/ה:שבוע שעבר הסרט האחרון שראית:קיקבוקסר הריח האחרון שהרחת:לא זוכר הרעש האחרון ששמעת:של מכסח דשא הטעם האחרון שהרגשת:של חלב הספר האחרון שקראת:לא זוכר המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:איך שמכסחים את הדשא עם המכשיר. הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אחי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?האריזה היא של האוסף של גלי עטרי,והדיסק הוא דיסק צרוב של שירים ישראליים שאחי הוריד לי מהמחשב קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?האחרון שהתקשרתי אליו זה *1010,והאחרון שהתקשר אלי זה חבר שלי בשם יחיאל כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה ואחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?סידור מה אתה לובש כרגע?חולצה ארוכה וטרינינג מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?סתם לגלוש name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:נתן,יניב. השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):לא יודע לענות על זה.קצת קשה... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לא יכול להכריע מבין אלפים כאלו השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:תומר...שלימים,נהיה אויב גדול שלי השם של קרוב משפחה אהוב:ישראל השם של חבר-אינטרנט אחד:brick in the wall השם של המורה השנוא/ה עליך:כשהייתי תלמיד,אז זו היתה אורית! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:ממי שאני מכיר אלו שני חברים שלי(שלא אציין את שמם),ומכל העולם סביר להניח שכל אדם שסובל מהפרעות נפשיות ובריאותיות קשות. השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הד אנד שולדרז קרם לשיער אתה משתמש:------ דאודורנט אתה משתמש:stick בושם אתה משתמש:ck מסטיק שאתה בד"כ לועס:לא לועס קפה אתה שותה:נס ואיזה תה:זה משתנה.אבל שותה רק שאני לא מרגיש טוב משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:כיום לא משחק יומן יש לך לבצפר (אם יש):אין מחשב יש לך:גרוע ביותר.חחחח מצלמה יש לך:אין פלאפון יש לך:אורנ'ג סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אמממ...אם זה כולל מאפיינים שלי,אז דמיון מפותח מהרגיל כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון?כנ"ל מה אתה שומע?כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב?רק של הפורום מה אתה עושה בהמשך היום?היום אני הולך לחינה בערב(של דוד שלי),ושאר הזמן כנראה שאמשיך לשבת על המחשב מה עשית לפני שענית על השאלון?גלשתי בפורומים למיניהם אי פעם... נהגת:כן התנשקת:לא טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?איי.סי קיץ/אביב או חורף/סתיו?אמממ...קיץ וסתיו שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?אותו דבר ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אמממ...לא משנה.העיקר שזה יהיה איזור שיהיה לי בו נחמד ושיהיה בארץ! כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?בדר"כ חלב פסטה או סלט?תלוי איזה סלט.אם שניהם בשיא מיטבם,אז אותו דבר שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אף אחד ישראל או מקום אחר?ישראלללל רוק או פופ?במוזיקה ישראלית אני אוהב את שניהם אותו דבר.אבל אם זה רוק ממש כבד,אז אני מעדיף פופ. פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כן יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב,טיולים(עם המוזיקה באוזניים),כתיבה,פגישות עם חבר'ה,שיחות עם חבר'ה יש לך חשבון פלאפון גבוה?לאחרונה לא למה?כי אני משתדל כמה שיותר לצמצם מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא אתה מרגיש יפה?סביר. למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישן מה הצבע האהוב עליך?כחול,לבן,תכלת,טורכיז,זהב,ירוק,סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?המון דברים-את הבטחון והדימוי העצמי,את הפגיעות והרגשנות יתר שלי,ועוד... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?שלא יהיו לי קסקסים,להיות רזה(אני בדיאטה,כך שאני בדרך הנכונה). אתה מאושר?נכון שעד לא מזמן הייתי עונה לכם שאני ההיפך הגמורכ מזה,אבל כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב!יש מגמת עלייה ואני מרגיש שאני בדרך הנכונה להיות לאדם מאושר(חלום חיי!) היית פעם מאוהב?כן כיף?לא.אבל גם לא כזה סבל. שיחקת פעם בסימס 2?לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?לא ממש יודע,אבל לפי מה שנראה לי-רמת תרבות גבוהה,אך קרירות התנשאות,וסנוביות מצד שני. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?אני בעד להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?אין לי ממש דיעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל...בינתיים. למה?ככה גדלתי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:קצת ארוך ומסובך מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?באמצע חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?באמצע אהבה וירטואלית?באמצע אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:אין אימייל:[email protected] אייסיקיו:333137636 תוכנת מסרים אחרת:------- נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך

goblinit12

New member
=)

נגנב מפורום מחשבים שנגנב על ידי פורום אמינם שנגנב על ידי:) יאלה תענו שאלות כלליות: שם:אלונה גיל:15 וחצי גובה:165 צבע שיער:שטני שנוטה לחום צבע עיניים:ירוק אפור מוצא:רוסיה דברים אהובים: להקה:pink FLoyd זמר/ת:אין שחקן/ית:טום הנקס אוכל:סטייק! בגד:חצאית סתם חפץ בחדר:שולחן דיסק:The Wall סרט:ספרות זולה בנאדם:אלכסנדרה חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני שניה שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:אתמול הלכת לחבר/ה:אתמול הסרט האחרון שראית:אח. הריח האחרון שהרחת:סיגריות הרעש האחרון ששמעת:הדלת של החדר שלי נטרקת. הטעם האחרון שהרגשת:עוגת שוקולד הספר האחרון שקראת:של פושקין. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מה הספר האחרון שקראתי. הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אלכסנדרה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?כלום. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אין. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אמא אלי ואני לאורטל. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?אחורה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ספרות. מה אתה לובש כרגע?חולצת בצפר ומכנס שחור. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לא יודעת. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אורטל ואלכסנדרה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:קוסטיה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:דימה השם של קרוב משפחה אהוב:ולדימיר בן דוד שלי. השם של חבר-אינטרנט אחד:סטפן. השם של המורה השנוא/ה עליך:מירי מוסקוביץ' השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אלכסיי השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:פנטן קרם לשיער אתה משתמש:מוס. דאודורנט אתה משתמש:לא זוכרת. בושם אתה משתמש:לא זוכרת. מסטיק שאתה בד"כ לועס:ארווייס אוכמניות. קפה אתה שותה:נס. ואיזה תה:לא שותה תה. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:קלפים, דורק. יומן יש לך לבצפר (אם יש):לא מחשב יש לך:מן הסתם! מצלמה יש לך:כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:מצלמת סוני מאנגליה
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?סטפן. עם מי אתה מדבר בטלפון?אףחד מה אתה שומע?DDT איזה חלונות פתוחים לך במחשב?אייסיקיו מה אתה עושה בהמשך היום?הולכת למחוייבות אישית בהפוך. מה עשית לפני שענית על השאלון?אכלתי. אי פעם... נהגת:לא. התנשקת:כן. טסת לחו"ל:כן. ביזבזת את כל הכסף שלך:בטח...=( עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן. נשארת ער לילה שלם:כן. עבדת במשהו והרווחת כסף:כן. או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו. קיץ/אביב או חורף/סתיו?אביב שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ו-טלויזיה ספה או כורסה?גם וגם ארנק או קופה?ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?חולון כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?בשר! פסטה או סלט?פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל! אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר?תלוי איזה מקום אחר.. רוק או פופ?רוק. פוסטרים או קירות חלקים?קירות חלקים. דיסקמן או mp3?אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?Brain Damage יש לך חבר/ה?לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?המון דברים. יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא. למה?אני שונאת פלאפונים ורב הזמן הוא מנותק=) מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות. אתה עושה גבות?לא. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן. אתה מרגיש יפה?כן למה?למה לא? אתה ביישן או פתוח?פתוחה. מה הצבע האהוב עליך?סגול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?להפסיק להיות כל כך עקשנית ועצבנית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?את הגובה. אתה מאושר?כן. היית פעם מאוהב?כן. כיף?לא. שיחקת פעם בסימס 2?לא. אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?אין חברים, רק אינטרסים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לא להתנתק. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:שתי הידיים. אוכלכל/צמחוני/טבעוני:בשר! למה?כי זה טעים! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:נסיעה לאילת. מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?המ... לא. אהבה וירטואלית?לא. אהבה בשלט רחוק?לא! שאלות קישוריות. מסנג'ר:אין אימייל:יש אייסיקיו:יש תוכנת מסרים אחרת:יש נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך

mikaaaaaa

New member
ע-ו-נ-ה

שאלות כלליות: שם: מיקה גיל: 15.5 גובה: 1.56 צבע שיער: חום ככה צבע עיניים: חום כהה מוצא: אשכנזיה פולניה-גרמניה. דברים אהובים: להקה: יש יותר מידי זמר/ת: כ"נל שחקן/ית:כנ"ל אוכל: בורקס גבינה בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: מחשב! ומיטה! דיסק: מממממ לאדעת. סרט: רסיסי אפריל,תשע מלכות, מצ'וקה. בנאדם: לא עינינכם. חדר בבית: שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום?! שמעת מוזיקה: בישעור ספורט עם אישתי נפגשת עם חברים: בבצפר...חחחח הלכת לחבר/ה: אוהו,ממזמן. הסרט האחרון שראית: רסיסי אפריל,ובקולנוע רק ידידים. הריח האחרון שהרחת: של אוכל אמא מבשלת. הרעש האחרון ששמעת: של המיקרו חחחח הטעם האחרון שהרגשת: של חומוס בסנדוויץ' הספר האחרון שקראת: כמעיין המתגבר- איין ראנד. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני רעבה סעמק. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לא עינינכם. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?כונן,וטרינה שיש לי בחדר תלויה. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?דיסני,דיסני. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? הילה,הילה. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה מסובב כזה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?כמייען התגבר. מה אתה לובש כרגע? מכנס טרנינג וחולצת בצפר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אוכל אוכל אוכל name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: הילה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): עדי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חסוי. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לאדעת. השם של קרוב משפחה אהוב: עידו השם של חבר-אינטרנט אחד: רונה השם של המורה השנוא/ה עליך: מממ לאדעת איך קוראים לה, נו ההיא של ספרות. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חסוי. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): דין,זה אח שלי. אבל חיה חיה,אין לי. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: האד אנד שולדרס. קרם לשיער אתה משתמש: אני לא משתמשת. דאודורנט אתה משתמש: FA בושם אתה משתמש: תלוי במצב הרוח שלי. מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה. קפה אתה שותה: אני לא אוהבת ואיזה תה:פירות יער משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא משחקת במחשב. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אולסטאר מחשב יש לך: לאדעת... מצלמה יש לך: קאנון פלאפון יש לך: סאמסונג 514 חחחחח כןכן הישנים עם האור הכחול מודה! סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:מגפיים חדשות כוסיות רצח. חחחחחח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד! עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד! מה אתה שומע? כלום! איזה חלונות פתוחים לך במחשב?זה והמסנ'. מה אתה עושה בהמשך היום? לאדעת...נראה כבר. מה עשית לפני שענית על השאלון? הלכתי לבדוק מה קורה עם האוכל אי פעם... נהגת: בקארטינג נחשב?! התנשקת: כע טסת לחו"ל: מלאאא ביזבזת את כל הכסף שלך: כעע עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כעע ספינינג נשארת ער לילה שלם: כעעע עבדת במשהו והרווחת כסף: כעע או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ' קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? כלום. פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה דעע! ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוקקקקקקקקקקקקקקק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי... לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מע' סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מיקאפה יש לך חבר/ה? לע... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון...לרקוד... יש לך חשבון פלאפון גבוה? לאא...90% מהזמן הפלא' שלי סגור 5% מהזמן אני מאבדת אותו 5% מהזמן הוא פתוח ואני לא עונה....
למה? ככה כיף לי. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאסים אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? דעע! רגליים שפם ואלה... אתה מרגיש יפה? לא למה? מה לעשות?! ה' שונא אותי. אתה ביישן או פתוח? תלוי. עם אנשים שכיף לי איתם,הכי פתוחה עם אנשים שלא,ביישנית. מה הצבע האהוב עליך? הכללל מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל. אתה מאושר? כה בערך. היית פעם מאוהב? לא כיף? לא יודעת. שיחקת פעם בסימס 2? כהכהכה אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? חמודים,אבל הומור לא הקטע שלהם. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?שצריך להתגייס. זאת המדינה שלנו... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?בעד. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלתכל למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? כע רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כע גלגול נשמות?כע פיות? כע מלאכים? כע ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לאדעת אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא

I AM

יש לציין שעניתי על השאלון הזה לפחות 5 פעמים בחיים שלי שאלות כלליות: שם:טל גיל:13 וחצי + גובה:1.50 =\\\\\\\\\\\\\\\ צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מוצא:פולנייה דברים אהובים: להקה:משינה זמר/ת:לינדי לוהן,הילארי דאף שחקן/ית:כנ"ל..ורובי וויליאמס אוכל:פיצה ושוקולד בגד:ג'ינס סתם חפץ בחדר:אממ לא יודעת דיסק:אין משו ספציפי סרט:יש מלא בנאדם:לא יודעת חדר בבית:אממ נראלי ששלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:היום שמעת מוזיקה:אתמול נפגשת עם חברים:היום הלכת לחבר/ה:לא זוכרת הסרט האחרון שראית:ראש גדול..זו סידרה הריח האחרון שהרחת:של אוכל הרעש האחרון ששמעת:את ההקלדה שלי..ח הטעם האחרון שהרגשת:של אוכל הספר האחרון שקראת:"חנה סנש" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:אממ הבנאדם האחרון שחשבת עליו:=] תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?שלט,מדפסת קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קומפדיה חח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לי כח חח כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ספר הדרכה במחשב WORD מה אתה לובש כרגע?סוודר ירוק ומכנסיים ירוקים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?T.V name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אין השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:חסויי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:הא? השם של קרוב משפחה אהוב:אממ הכלב שלי ח השם של חבר-אינטרנט אחד:אדיר השם של המורה השנוא/ה עליך:יש מלא. אבל תמר טנצר,אורטל,נטליה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין השם של חיית המחמד שלך (אם יש):בנג'י איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:אממ לא יודעת.ח יש מלא קרם לשיער אתה משתמש:לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש:דאב בושם אתה משתמש:יש כמה מסטיק שאתה בד"כ לועס:MUST קפה אתה שותה:לא שותה ואיזה תה:קינמון משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא ממש משחקת במחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש):של זבנג! הכי שווה מחשב יש לך:כן מצלמה יש לך:כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:עלה ירוק ענק מעל המיטה.ציפורניים ארוכות טבעיות. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע?כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב?של מסנגר מה אתה עושה בהמשך היום?עשיתי כבר מה עשית לפני שענית על השאלון?הייתי בחורב.בהדר. אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?יססססססססססס מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?לא יודעת ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו.לא אוכלים חיות! אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?מקום אחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?מה? יש לך חבר/ה?ממחר כן חח מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה?כן למה?מעניין.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אסאמאסים אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?תלוי מה הצבע האהוב עליך?שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?אמ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?גבוהה יותר אתה מאושר?לא היית פעם מאוהב?לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2?כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?=\ מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?צריך מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לא יודעת ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימין אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחוני למה?כי אסור לאכול חיות! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:היומולדת שלי מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?כן מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:מה צריך לומר? אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

שאלות כלליות: שם: עדן גיל: 20 וחצי גובה: 1.52 צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות מוצא: צברית דברים אהובים: להקה: אין זמר/ת: קלי קלארקסון שחקן/ית: ג'וליה רוברטס אוכל: אוכל של אמא בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: דיסקיפ שאני צורבת סרט: יש כמה... בנאדם: עינבי חדר בבית: של אמא שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני רגע שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: ביום חמישי שעבר הלכת לחבר/ה: ביום ראשון הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: מיץ הרעש האחרון ששמעת: טלוויזיה הטעם האחרון שהרגשת: מתוק הספר האחרון שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: סיגריהההה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עינבי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? משחק כלשהו של אחי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי לאבא שלי ואמא שלי התקשרה אליי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? לאחור קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? של אחותי... קוראים לו ג'ני הג'יני מה אתה לובש כרגע? טרנינג לבן מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לחפש עוד שאלון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עינב השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אין לי אהבה כרגע השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ברק השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: לא זוכרת השם של קרוב משפחה אהוב: רננה השם של חבר-אינטרנט אחד: אתי השם של המורה השנוא/ה עליך: אני לא בביצפר השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מורן השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: פנטן פרו וי כחול קרם לשיער אתה משתמש: של קרליין דאודורנט אתה משתמש: מידנייט בושם אתה משתמש: נואה מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה עדין קפה אתה שותה: נס קפה של עלית ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: פנטיום 4 מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם עינב עם מי אתה מדבר בטלפון? אפ'חד מה אתה שומע? כל מיני איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תפוז וחלון של אייסיקיו מה אתה עושה בהמשך היום? מחפשת עבודה מה עשית לפני שענית על השאלון? בדקתי אימייל אי פעם... נהגת: כן התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמ פי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? עדנו'ש יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה, לצאת עם החבר'ה יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? ברור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? בייבי בלו מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את הביישנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את העיניים.. שיהיו יותר גדולות אתה מאושר? ככה היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם העם הכי מתורבת שיש מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שצריך להתגייס. אני עברתי את זה ואני רוצה לחזור לצבא מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כשאחותי נולדה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: יש, אבל אני מעדיפה לא לכתוב פה אימייל: כנ"ל אייסיקיו: כנ"ל תוכנת מסרים אחרת:

עונה

שאלות כלליות: שם:חנית גיל:עוד חודש 20 גובה:1.78 צבע שיער:שתני צבע עיניים:שחור מוצא:חצי פולנייה חצי טריפוליטאית דברים אהובים: להקה: PEARL JAM,QUEEN,RED HOT CHILI PEPPERS,GUNS N ROSES,MAROON5,היהודים, כנסיית השכל, משינה,מוניקה סקס,נירוונה,לד זפלין וכו'.. זמר/ת:אלינאס מורייסט, אפרת גוש,גימס בלאנט, דיאנה וושינגטון.. שחקן/ית:מישל פייפר,ג'וליה רוברטס וכו' אוכל:איטלקי, סיני,ספרדי בגד:טישרט ומכנס סתם חפץ בחדר:לוח שהם דיסק:SONGS ABOUT JANE-MAROON5 סרט:הג'וב האיטלקי בנאדם:ונילה חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני שתי דק' שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:אתמול הלכת לחבר/ה:שלשום הסרט האחרון שראית:לפני שבועיים הריח האחרון שהרחת:לפני כמה דק' הרעש האחרון ששמעת:עכשיו הטעם האחרון שהרגשת:לפני חצי שעה..מילקי..יאממממממממממי הספר האחרון שקראת:חח..אין זמן, תקופת מבחנים..התחלתי את LEADERSHIP..בתקווה לסיים אותו מתישהו:) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:איך בא לי לחבק את ונילה הבנאדם האחרון שחשבת עליו:הוא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?קופסת חרוזים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באחת, בכלום בשנייה,בקיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?THE BEST OF REM-נמצא הדיסק שלו קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?השיחה האחרונה הייתה לרוזי והאחרון שהתקשר אליי היה שושית כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?SMALL GOD מה אתה לובש כרגע?פיג'מה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לאכול name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:שושית ומאור השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):עידו השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אין כזה..בעצם אחת, איילת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:חן השם של קרוב משפחה אהוב:אחיינים שלי ..כולם ללא יוצא מן הכלל :) השם של חבר-אינטרנט אחד:יפתח השם של המורה השנוא/ה עליך:הייתה..דליה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא מרחמת השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:הרבלאסס,הוואי,כיף קרם לשיער אתה משתמש:נטורל פורמולה לתלתלים דאודורנט אתה משתמש:FA לבן בושם אתה משתמש:לא משתמשת..איכסה מסטיק שאתה בד"כ לועס:בזוקה קפה אתה שותה:לא ואיזה תה:לא..שוקו משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:זומה יומן יש לך לבצפר (אם יש):לא..הכל בפון מחשב יש לך:אכן כן מצלמה יש לך:כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אן דבר כזה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עם אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד מה אתה שומע?KEANE- WUTH OR WITHOUT U איזה חלונות פתוחים לך במחשב?INCOMING, EMULE, WINAMP מה אתה עושה בהמשך היום?היום? בעיקרון, כלום! מה עשית לפני שענית על השאלון?דיברתי בפון אי פעם... נהגת:עדיין לא.בקרוב התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:תמיד עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?לווין מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף וסתיו שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?קירות חלקים דיסקמן או mp3?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?שושה יש לך חבר/ה?כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?הרבה דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה?בד"כ כן למה?ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה?לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?פתוחה מה הצבע האהוב עליך?שחור ותכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?פה ג'אורה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?הכל?! אתה מאושר?לא תמיד היית פעם מאוהב?עכשיו כיף?מאווד שיחקת פעם בסימס 2?כן, ואני שונאת את זה!! אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?מרובעים! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?התגייסתי..היה כיף תמידי! אני בעד! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?זה יותר מכן או לא בגדול אני בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה?ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:8/9/05 הכרתי את ונילה מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:כן אימייל:כן אייסיקיו:לא תוכנת מסרים אחרת: מסנג'ר של יאוו

למעלה