שאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןן:

Ligeiro

New member
דז'

שם: אור גיל: 16 וחצי גובה: 1.60 מידת נעליים: 42 מאיפה אתה בארץ?! גבעתיים פירסינג: שתי גבות ועוד אחד סודי :X קעקועים: לא תאריך לידה: 25.6 מזל: סרטן עדה: רומני מספר מזל: 7 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שתי אחיות תכונה טובה: חכם, יפה, מוכשר.. וצנוע תכונה לא טובה: עצבני רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: משהו שקשור בגרפיקה וקוד צבע עיניים: ירוק **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: בעד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנסיים!!!!!!!1 טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? שרוול סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה לבנות-עם חזייה או בלי?! תלכו עם חזיה!! שמעתן?!
**אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: ממולאים מסטיק: זוּם מתוק או מלוח?! מלוח שוקולד-חום או לבן?!לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! כן התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! לא שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אני אוהב רק את עצמי אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Cornflake Girl (טורי אמוס) שיר אהוב: הרבה מאוד.. זמר אהוב: לאדע זמרת אהובה: גם לא שיר <שכרגע> נדבקת בו: Cornflake Girl דיסק אחרון שקנית: לא קונה דיסקים **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: קם מהמיטה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: סוגר את הטלויזיה מה היית לוקח/ת לאי בודד? מחשב רגיש/ה לדיגדוגים? חלקית היום הגרוע בחיים שלך: לאדע היום הכי טוב בחיים שלך: - ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מהמוות פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: שיט בנאדם של יום או לילה? פעם לילה, בימים אלה יום מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: מחשב, לישון, מנצ'יז, משבצות, שרוכים צבעוניים סטייה: לאדע מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: אופיר שם הכי יפה לבת: ליטל צבע: אפור, צהוב, ירוק סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא רוצה דמות מוערצת: לא מעריץ אפחד השאיפה הכי גדולה: להצליח אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: לעשות מה שאתה חושב לנכון מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: כוסעמק תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) אין לי כוח ;[

אני חדשה, שאלום ואני עונה

ברלה נעימאוד
שם:
ברלה
נמוך
מידת נעליים: 37-39 מאיפה אתה בארץ?!
קריות פירסינג:
לא
קעקועים:
חלילה תאריך לידה:
21.4 מזל:
שור עדה:
אשכנזיה מספר מזל:
4 צבע שיער:
שטני בהיר אחים/אחיות:
2 תכונה טובה:
אינספור
תכונה לא טובה:
אינספור
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:
נחיה ונראה צבע עיניים:
חום כהה כהה **בעד/נגד.. סמים:
נגד
סיגריות:
לא לא לא
אלכוהול:
כל עוד זה נורמלי נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:
נגד נגד נגד נגד נגד נגד יחסים בין הומואים/לסביות:
בעד מערכת יחסים ממרחקים:
בעד מערכת יחסים וירטואלית:
בעד **בגדים.. חצאית או מכנס?!
מכנס טייצ' או ג'ינס?!
ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?
רק עם שרוול
סנדל או מגף?!
מגף כפכף או סנדל?!
כפכף נעל ספורט או מגף?!
נעלי ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!
חורף
עדיף שיהיה נוח או יפה?
גם וגם
**אוכל.. בשר או חלב?!
לא כשר הכי טעים
שוקו או נס?!
שוקו קולה או מים?!
מים במבה או ביסלי?!
ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:
אורז
מסטיק:
איכס מתוק או מלוח?!
מלוח
שוקולד-חום או לבן?!
מעורב פיצה או פלאפל?
פיצה המבורגר או פיצה?!
צ'יזבורגר פיתה או לחם?!
פיתה בגט או פיתה?!
בגט לחמנייה או לחם?!
לחמנייה קורנפלקס:
טעים קורנפלקס עם חלב או בלי?!
בלי **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:
השיר של סעדו האיכסי פיכסי שיר אהוב:
לא יודעת זמר אהוב:
לא יודע זמרת אהובה:
דיידו שיר <שכרגע> נדבקת בו:
קח אותי של היהודים
דיסק אחרון שקנית: "לייפ פור רנט-דיידו" לפני שנה **כול מיני.. מאמין/ה בגורל?
כן מעדיף לישון או לקום?
לישון
הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:
אוכל אוראוס הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:
מצחצחת שיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד?
מטוס וטייס רגיש/ה לדיגדוגים?
כן
היום הגרוע בחיים שלך:
17.4.05 היום הכי טוב בחיים שלך:
30.6.04 ממה את/ה הכי פוחד/ת?!
חושך פוחד/ת מהחושך?
כן עברת על החוק?
לא!!! רוצה לגור במקום אחר?
כן... התחרטת על דברים שעשית?
ברור מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:
אההההה. זאת המילה. בנאדם של יום או לילה?
לילה! מעדיף/ה חוף או הרים?!
הרים. למרות הפחד גבהים. טלוויזיה או מחשב?!
מחשב התמכרות <עד 5 דברים>:
סטייה:
יש המון מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?
כן
3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:
אני, אני ואני 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:
המוח שלי, הלב שלי והדם שלי. שם הכי יפה לבן:
לא יודע. שם הכי יפה לבת:
מלודי. צבע:
ירוק וחאקי סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:
יום אחד ממש יפה בסוף יוני שנה שעברה ^_^ דמות מוערצת:
ברלה השבלול השאיפה הכי גדולה:
נחיה ונראה אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>:
ציניות זאת דרך חיים. מוטיבציה. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:
עדיף לסתום ולתת לאנשים לחשוב שאתה טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח
. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) http://www.ucdavis.edu/images/features_level2/0305/chocolate.jpg

PUZMAK J

New member
אני

כמה דברים לפני השאלון.. שמתם לב שברוב השאלונים כל השאלות אותו דבר? כאילו כל שאלון חוזר על עצמו.. סתם היה לי דודא להגיד את זה.. אה ועוד משהו..נכון יש את dugabuba? קיצר זה גם אני..כאילו זה משני מחשבים שונים אז רק שתדעו.. ואחרי הבלבולי שכל הנה השאלון: שם: ירון גיל: 15 גובה: 1.67 מידת נעליים: 43 מאיפה אתה בארץ?! חיפה פירסינג: אליקס קעקועים: אין תאריך לידה: 27.1.91 מזל: דלי עדה: אשכנזי לגמרי. מספר מזל: 5 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח גדול ואחי קטן תכונה טובה: אמפתיה, הקשבה. תכונה לא טובה: עקשנות. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: איש צבא, מפקד חיל אוויר. צבע עיניים: אפור **בעד/נגד.. סמים: בעד סמים קלים. סיגריות: נגד. אלכוהול: בעד. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד. יחסים בין הומואים/לסביות: נגד. מערכת יחסים ממרחקים: נגד. מערכת יחסים וירטואלית: נגד. **בגדים.. חצאית או מכנס?! לבנות חצאית טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! לבנות קייצי, לעצמי חורפי. עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח. לבנות-עם חזייה או בלי?! **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: קציצות בשר, בשר חמוץ מתוק ומרק תילאנגי מסטיק: לימון מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?!חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: כריות, עוגי וקוקומן פצפוצים. קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב. **אהבה.. יש חבר/ה? היתה... התנשקת עם בנות?! כן התנשקת עם בנים?! חס וחלילה בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! פעם אחת. יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! אמ... בגידה אחת...זה לא נחשב... שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: השיר של טיטניק. הנשיקה הראשונה שלנו היתה בכתוביות של טיטניק...
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן, אני לא אומר דבר כזה סתם. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: "אל השדות יצאו קוצרים" שיר אהוב: "כבוד" של אביב גפן זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אלאנס מוריסט שיר <שכרגע> נדבקת בו: "ברחובות ירושליים" דיסק אחרון שקנית: מוצרט **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא יודע... מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פותח את התריס הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: לוחץ פליי על המערכת, אני לא יכול להרדם בלי מוסיקה. מה היית לוקח/ת לאי בודד? את מאיה, את הציוד ג'אגלינג, ותחנה מטאורולוגית. רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: החופש הגדול, סוף כיתה ח' אמצע אוגוסט, רבתי עם מאיה. היום הכי טוב בחיים שלך: היום שאני נטע נהיינו חברים. ממה את/ה הכי פוחד/ת?! בדידות, ים. פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? קניתי אלכוהול, אבל מעולם לא עברתי באדום. רוצה לגור במקום אחר? לא, חיפה אחלה עיר. התחרטת על דברים שעשית? כן, הרבה. מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: "אוף" בנאדם של יום או לילה? יום ולילה. מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: אינלציות, זמזום של מאוורר. סטייה: פאטיש לכפות רגליים מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן... לפעמים. 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מאיה יוגב, מיה גינסבורג, ארנון 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: ג'אגלינג, צופים, מאיה. שם הכי יפה לבן: רוני, שחר, תומר שם הכי יפה לבת: שחר, רוני, יעל צבע: סגול-שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הנשיקה הראשונה עם נטע. דמות מוערצת: ריו יאבה, איב קושניר. השאיפה הכי גדולה: לזכות בWJF, להיות מפקד חיל אוויר. אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: גאווה לאומית, גאווה עצמית, גאווה משפחתית, החיים זה מה שאתה עושה מהם, אתה בוחר בדיוק איך לחיות. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: כל כלב בא יומו, סוף מעשה במחשה תחילה. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo13.gif

שם:
גיל: 13 גובה: לא יודעת מידת נעליים: 39-41 מאיפה אתה בארץ?! ממישור החוף פירסינג: מה איתך? קעקועים: נגד תאריך לידה: 12.10 מזל: מאזניים עדה: הרבה מספר מזל: אין צבע שיער: אין. סתם. שחור-חום חביב. אחים/אחיות: 2. תכונה טובה: נכון שאחרי זה תבוא תכונה רעה? תכונה לא טובה: הייתי קרובה. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: כן. צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אין לי דעה מערכת יחסים ממרחקים: אין לי דעה מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! שניהם טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? מה שבא סנדל או מגף?! לא זה ולא זה כפכף או סנדל?! לא זה ולא זה נעל ספורט או מגף?! לא זה ולא זה ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קודם כל זה בגדיי* קיץ ובגדיי* חורף. עילגים שכמותכם. עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח נו ברור! לבנות-עם חזייה או בלי?! בטח שעם **אוכל.. בשר או חלב?! איזה שאלה דפוקה שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: למה לא חטיף?! טוב אני עושה דווקא!! תפוצ'יפס. ננה בננה.
מסטיק: אני נגד!! מתוק או מלוח?! איזה שאלה דפוקה (פעם שניה) שוקולד-חום או לבן?! איזה שאלה דפוקה (פעם שלישית) פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! נו מה אתם עושים בכוונה?! המבורגר פיתה או לחם?! איזה שאלה דפוקה (פעם רביעית!
) בגט או פיתה?! דיי כבר!!!!
לחמנייה או לחם?! ארגגגגגג קורנפלקס: מה איתו?! קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב **אהבה.. יש חבר/ה? לא
התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! נו ברור בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! לא יודעת שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! נראה לי יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: לא מגלה לכם ננה בננה
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? נו באמת איזה שאלה דפוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (פעם חישית!!!
) זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Blink 182 - The Rock Show
שומעת עכשיו שיר אהוב: The Used - A Box Full Of Sharp Objects זמר אהוב: זמר?! בעעע זמרת אהובה: זמרת?! בעעע שיר <שכרגע> נדבקת בו: The Used - All That I've Got דיסק אחרון שקנית: לא יודעת **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? פעם ככה ופעם ככה מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: חוזרת לישון
הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מכבה את המוזיקה/טלויזיה מה היית לוקח/ת לאי בודד? למה שאני ארצה להיות באי בודד? רגיש/ה לדיגדוגים? מאוד
היום הגרוע בחיים שלך: לא אומרת היום הכי טוב בחיים שלך: גם לא ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מפחד עצמו פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא נראה לי רוצה לגור במקום אחר? לא התחרטת על דברים שעשית? בטח שכן.. מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: פאק בנאדם של יום או לילה? שניהם מעדיף/ה חוף או הרים?! לא אכפת טלוויזיה או מחשב?! מחשב נו ברור התמכרות <עד 5 דברים>: אור של נרות, חמאס בוטנים, קולה, אש בכלל, ריק של אש (לא של שרוף, ריח של אש) סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לפעמים. 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: נעמה, תום, נחמה. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: רוק, סלוטפ, מנורת שולחן שם הכי יפה לבן: בת שם הכי יפה לבת: בן צבע: אדום ושחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא יודעת דמות מוערצת: בובספוג השאיפה הכי גדולה: שנחמה יגיע למימדים עצומים אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: חבל שאני לא מספיק חכמה כדי להבין.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אה. רוני זה קקה. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) זה קשה.. מאוד קשה..

עונהנהנהנה::

שם:מאיוש גיל:14.5 גובה:1.60 מידת נעליים:39 מאיפה אתה בארץ?!:ראשון לציון פירסינג: לעע קעקועים: לאא תאריך לידה: 11.8 מזל: אריה עדה: עיראקית-מרוקאית מספר מזל: 9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח 10 אחות 4 תכונה טובה: אמינה תכונה לא טובה: ריגשי,נפגעת בקלות. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: פסיכולוגית צבע עיניים: חום דבש.. **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אין דעה מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: בעד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצית טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?גופיה סנדל או מגף?! מגףף..חח מי הולך עם סנדלים מה אני חקלאית!? כפכף או סנדל?!כפכף..ראה אמור לעי"ל. נעל ספורט או מגף?!מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!בגדי קיץ.. עדיף שיהיה נוח או יפה? יפעע
לבנות-עם חזייה או בלי?! ברור שכן..מי זז בלי!? **אוכל.. בשר או חלב?!חלב שוקו או נס?! שוקו חם
קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:מלוואח מסטיק: זום :p מתוק או מלוח?!מתוק שוקולד-חום או לבן?! לבן פיצה או פלאפל?פיצה המבורגר או פיצה?! פיתה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?!בליי **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?!לא התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! כה בכית בגלל בת?! כה שברו לך את הלב?! כה שברת את הלב?! לא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!כה..עם 8..סתם. שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:עזבו.. עדיף שלא.אני אתחיל לבכות. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?כה זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לעע **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שריף-למה לא..(מחרוזת) שיר אהוב: פגעת בכבוד זמר אהוב: יניב נסימי זמרת אהובה: מאיה בוסקילה <
> שיר <שכרגע> נדבקת בו: פיי מלא... דיסק אחרון שקנית: ........... **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כה מעדיף לישון או לקום?לישוווןןן |פיהוק| הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: אומרת "מודה אני לפנייך.." <ברכה> הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:אומרת שמע ישראל. מה היית לוקח/ת לאי בודד?את האדם הכי מיוחד וחשוב לי בעולם..
רגיש/ה לדיגדוגים? כה היום הגרוע בחיים שלך:פיייייייייייייייייי..כמה היו היום הכי טוב בחיים שלך: גם היו מלא.. ממה את/ה הכי פוחד/ת?!מאלוקים..וממוות של עצמי/אדם קרוב. {לאבד אדם קרוב.. :'( } פוחד/ת מהחושך?לאאאאאאאאאאאא.הכי כיף לשכב בחושך.שיא הרוחניות עברת על החוק? לע רוצה לגור במקום אחר?אולי.. התחרטת על דברים שעשית?כה..המון.אפילו היום מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: חח לאד'עתת... בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב ימשייךך יותר מאוחר הלכתיייייייייייייייייי

עונההה :p

שם: עדי גיל: 12 גובה: 1.78 מידת נעליים: אה....... מאיפה אתה בארץ?! דרום.. פירסינג: יש.. קעקועים: לעע תאריך לידה: 23/2 מזל: דגים עדה: ... מספר מזל: 8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות תכונה טובה: אה... אין?! תכונה לא טובה: הכל!?!? רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: פסיכולוגית צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגדדדדדד סיגריות: נגגדדדדדד אלכוהול: מעל גיל 18! נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: ננגגדדד יחסים בין הומואים/לסביות: אין לי בעיהה מערכת יחסים ממרחקים: שיהיה... מערכת יחסים וירטואלית: לא משנה לי.. **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? שניהם סנדל או מגף?! אה.. אף אחד מהם.. כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעלי ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף.. רק בחורף.. עדיף שיהיה נוח או יפה? תלוי מה... לבנות-עם חזייה או בלי?!..... **אוכל.. בשר או חלב?! אה... שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: שניצל ופירה מסטיק: ה-כ-ל מתוק או מלוח?! שניהם שוקולד-חום או לבן?! חום ולבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! אה.. שניהם.. פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! אף אחד מהם לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: סיני מיניז.. קורנפלקס עם חלב או בלי?! אם..!?!? בלי זה בעע **אהבה.. יש חבר/ה? לא. התנשקת עם בנות?! לא... התנשקת עם בנים?! לא... בכית בגלל בן?! אה.. לא... בכית בגלל בת?! לא! שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! הרבה יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא..!! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אה.. יש הרבבהה... אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? אה.. לא.. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: אביב גפן- המכתב שיר אהוב: הכוס הכחולה - עברי לידר.. אבל יש עודד!! זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אין.. שיר <שכרגע> נדבקת בו: אין.. דיסק אחרון שקנית: צרבתי לא קניתי.. =\ **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? תלוי.. הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: חוזרת לישון הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים... =| מה היית לוקח/ת לאי בודד? אה... את אבא רגיש/ה לדיגדוגים? כ-ן-! היום הגרוע בחיים שלך: אה....... היום היום הכי טוב בחיים שלך: רובם.. ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מהרבה דברים. פוחד/ת מהחושך? כן.. עברת על החוק? לא..!!!! רוצה לגור במקום אחר? כן!!!!!!!!!!!11 התחרטת על דברים שעשית? הרבה פעמים! מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: חמוד / חמודה בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: ?? מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כע..!! 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמרי, אמא ואבא 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: המשפחה שלי הבית שלי ואני שם הכי יפה לבן: רון שם הכי יפה לבת: עמית צבע: ירוק סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: כלום דמות מוערצת: אין.. השאיפה הכי גדולה: להיות אני אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: כניראה שאני לא חכמה.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אל תאהב את מי דאתה משיג תשיג את מי שאתה אוהב תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת..

DarkMagic17

New member
תשובותייי../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

שם: קסם גיל: 17 גובה: 1.53 מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ?! הצפון
פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 24.11.1988 מזל: קשת
עדה: מרוקאית^_____^ מספר מזל: 7 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח קטן ואחות גדולה תכונה טובה: לא עונה על זה
תכונה לא טובה: לא עונה גם על זה
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מנהלת חברה
צבע עיניים: חום בהיר **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נייטרלית
אין לי בעיה איתן. אלכוהול: בעדדדד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד. אבל זה תלוי איזה בנאדם אתה וכמה אתה אחראי. יחסים בין הומואים/לסביות: אין לי שום בעיה עם זה
למה שתהיה לי? מערכת יחסים ממרחקים: אם זה עובד בשביל אנשים, שיהיה להם בכיף. כנ"ל על סיגריות ויחסים הומולסבים מערכת יחסים וירטואלית: כנ"ל כמו הקודם **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנסיים טייצ' או ג'ינס?! ג'ינססססס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיהההה סנדל או מגף?! מגףף
כפכף או סנדל?! כפכף. נעל ספורט או מגף?! מגףףף
ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! בגדי קיץ בחורף
עדיף שיהיה נוח או יפה? נוחחחח
לבנות-עם חזייה או בלי?! **אוכל.. בשר או חלב?! בשרררר שוקו או נס?! שוקוו
קולה או מים?! מים. במבה או ביסלי?! ביסלי. מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: גלידה לימון
מסטיק: לא לועסת מסטיקים מתוק או מלוח?! מתוקקק
שוקולד-חום או לבן?! לבןןן פיצה או פלאפל? פלאפל^^ המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחםםם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: שוגי^^ קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? אין התנשקת עם בנות?! כן (בת אחת) התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן אבל לא בצורה כזאת שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: כרגע אין לי אהוב לב אז אין לי שיר שיזכיר אותו אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא אהבה כזאת. אמרתי להרבה חברות וידידים והתכוונתי. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: tainted love שיר אהוב: BITCH זמר אהוב: עברי לידר! זמרת אהובה: אין לי כרגע שיר <שכרגע> נדבקת בו: אין
דיסק אחרון שקנית: מזמן לא קניתי דיסק
**כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא כלכך
מעדיף לישון או לקום? לישוןןןןן
הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: שוטפת פנים. הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: קוראת מה היית לוקח/ת לאי בודד? פלאפון למקרה שיימאס לי ממנו
רגיש/ה לדיגדוגים? יאפיאפ
היום הגרוע בחיים שלך: אוף, מזמן. לא זוכרת את התאריך. היום הכי טוב בחיים שלך: יומולדת 14
ממה את/ה הכי פוחד/ת?! שיקרה משהו לאחי הקטן. פוחד/ת מהחושך? קצת עברת על החוק? לאאא. טוב, קצת
רוצה לגור במקום אחר? כן. התחרטת על דברים שעשית? לא, לא מאמינה בחרטה מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אויש או סבבה
בנאדם של יום או לילה? לילהההה
מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף בהחלט
טלוויזיה או מחשב?! שניהם
התמכרות <עד 5 דברים>: דיסנייי
סטייה: אין
מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? הממ, לא. צריך לעבוד כדי להגשים אותם, הם לא מתגשמים לבד. 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אחי הקטן. זהו. אני מנסה לא להתמכר יותר מדי לחברים שלי. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אוכל (יאאאמ
) מחשב וטלויזיה. שם הכי יפה לבן: ערן שם הכי יפה לבת: גוני צבע: סגול
סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יאמ.
קינקי. לא אומרת. דמות מוערצת: לא מאמינה בהערצה. השאיפה הכי גדולה: ממ. להיות מנהלת חברה
אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: לא צריך להיות כזה חכם כדי להבין מה זה אידיאולוגיה
האידיאולוגיה שלי- אין לי כלכך. לא מתכוונת להיות בעולם הזה המון זמן, כך שאין טעם לטרוח לפתח עליו השקפה אני מניחה. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: live and let live
אני חושבת שזה טוב מספיק

עונה...

שם: יהודית גיל: 13 גובה: 154 מידת נעליים: 36 מאיפה אתה בארץ?! עפולה פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 5.12.1992 מזל: קשת עדה: יהדות מספר מזל: אין צבע שיער: שטני-בלונדיני אחים/אחיות: 2 אחיות חוץ ממני תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: כחול-ירוק **בעד/נגד.. סמים: נטרלי סיגריות: נטרלי אלכוהול: נטרלי נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: נטרלי מערכת יחסים ממרחקים: נטרלי מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה לבנות-עם חזייה או בלי?! עם!! **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח?! שוקולד-חום או לבן?! לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! בפה?? לא!!! התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לא יודעת יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? MP3, פלאפון, חברות רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: ממה את/ה הכי פוחד/ת?! פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! טלוויזיה התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: דמות מוערצת: השאיפה הכי גדולה: אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:

ybenor

New member
עונה

שם:יעל גיל: 14 גובה: 164 מידת נעליים: 41.. ברררר מאיפה אתה בארץ?!צפון פירסינג:רק באוזן קעקועים: ברררר לא תאריך לידה: 16.12 מזל: קשת עדה: מממ מעורבת? מספר מזל: 7 צבע שיער: חום אדום אחים/אחיות: אח אחד תכונה טובה: מממממ מקשיבה תכונה לא טובה: מתעצבנת מהר רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מאפרת או ספרית צבע עיניים: חום ירוק **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: מממ אני לא אבל אם מישהו אחר רוצה.. שיהיה לו בכייף מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: בעד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! גינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף.. עדיף שיהיה נוח או יפה? גם וגם.. לבנות-עם חזייה או בלי?! עםם ברור **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: זיתים מסטיק: מנטה או פירות מתוק או מלוח?! מלוח ואז מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? לא משנה.. המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: ממ כריות וקראנצ' קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! לא שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! ? יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: לא אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: ממממ סיגאפו שיר אהוב: סיגאפו זמר אהוב: ממממ זמרת אהובה: ממממ שיר <שכרגע> נדבקת בו: אל תשחק איתי דיסק אחרון שקנית: היהודים **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מסתכלת במראה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: שותה מים מה היית לוקח/ת לאי בודד? חברים מחשב ופלאפון רגיש/ה לדיגדוגים? מאוד היום הגרוע בחיים שלך: מממממ יש המון היום הכי טוב בחיים שלך: יש המון ממה את/ה הכי פוחד/ת?! חושך, רוחות, מוות פוחד/ת מהחושך? כן עברת על החוק? לא שזכור לי רוצה לגור במקום אחר? לא התחרטת על דברים שעשית? המון מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: כאילו בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! טלוויזיה התמכרות <עד 5 דברים>: ספרים, טלוויזיה, מחשב, להגיד כאילו כל מילה שנייה, לאכול ציפורניים סטייה: ממממ המון מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? ברור 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמאבא אח וחברה 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: טלוויזיה מוזיקה וחברים שם הכי יפה לבן: עידן שם הכי יפה לבת: יעל חחחחח צבע: תכלת סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: המון דמות מוערצת: כל השחקנים של הארי פוטר השאיפה הכי גדולה: להיות עשירה...אני כזאת שיטחית אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מממממממ מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: חיה ותן לחיות

למעלה