שאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןן:

dirty fairy

New member
שאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןן:

כמה דברים לפני השאלון.. שמתם לב שברוב השאלונים כל השאלות אותו דבר? כאילו כל שאלון חוזר על עצמו.. סתם היה לי דודא להגיד את זה.. אה ועוד משהו..נכון יש את dugabuba? קיצר זה גם אני..כאילו זה משני מחשבים שונים אז רק שתדעו.. ואחרי הבלבולי שכל הנה השאלון: שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?! פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: עדה: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: **בעד/נגד.. סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **בגדים.. חצאית או מכנס?! טייצ' או ג'ינס?! גופיה או חולצה עם שרוול? סנדל או מגף?! כפכף או סנדל?! נעל ספורט או מגף?! ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! עדיף שיהיה נוח או יפה? לבנות-עם חזייה או בלי?! **אוכל.. בשר או חלב?! שוקו או נס?! קולה או מים?! במבה או ביסלי?! מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח?! שוקולד-חום או לבן?! פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה?! פיתה או לחם?! בגט או פיתה?! לחמנייה או לחם?! קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?! **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! התנשקת עם בנים?! בכית בגלל בן?! בכית בגלל בת?! שברו לך את הלב?! שברת את הלב?! יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? מעדיף לישון או לקום? הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? רגיש/ה לדיגדוגים? היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: ממה את/ה הכי פוחד/ת?! פוחד/ת מהחושך? עברת על החוק? רוצה לגור במקום אחר? התחרטת על דברים שעשית? מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? מעדיף/ה חוף או הרים?! טלוויזיה או מחשב?! התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: דמות מוערצת: השאיפה הכי גדולה: אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

dirty fairy

New member
תשובות כמובן:

שם: נופר גיל: 15 גובה: 1.59 מידת נעליים: 38-37 מאיפה אתה בארץ?! פ"ת פירסינג: הלוואי..{יש לי באוזן אבל זה סתם מעאפן} קעקועים: הלוואיי
תאריך לידה:1.10.90 מזל: מאזניים עדה: מרוקאית מספר מזל: 2 צבע שיער: חום ובקצוות כתום אחים/אחיות: 2 אחים תכונה טובה: לא יודעת תכונה לא טובה: עצבנית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מישהי חשובה צבע עיניים: כמו לכולם **בעד/נגד.. סמים: מי שרוצה..שיפמפם סיגריות: כנל אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: תלוי יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! תלוי איזה מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? שילוב של שניהם לבנות-עם חזייה או בלי?! ברור שעם!@#$%^ **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: סושי מסטיק: משהו שהבאתי מהולנד מתוק או מלוח?! מלוח שוקולד-חום או לבן?! לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: עוגי פיצי ושוגי קורנפלקס עם חלב או בלי?! עםםם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! יכול להיות יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין כזה..בינתיים.. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לבן? לא זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? אף פעם **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: system of a down-hypnotize שיר אהוב: chop suey זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: אין שיר <שכרגע> נדבקת בו: system of a down-hypnotize דיסק אחרון שקנית: לפני עשרות שנים מי זוכר.. **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: לאכול הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד? mp3 רגיש/ה לדיגדוגים? תלוי איפה היום הגרוע בחיים שלך: לא זוכרת היום הכי טוב בחיים שלך: לא זוכרת ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להיתקע בלב ים בלילה עם כרישים
פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? כן רוצה לגור במקום אחר? לפעמיפ התחרטת על דברים שעשית? ברור מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: פור גד סיינט בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! טלוויזיה התמכרות <עד 5 דברים>: סושי,אוראו{העוגיות},שוקו,mp3, נשיקות סטייה: הרבהה מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מתגשמים.."? וואלה לא יודעת 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: ארז סבא וסבתא 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: mp3 שוקו ו..ביצים שם הכי יפה לבן: מייקל שם הכי יפה לבת: יובל צבע: שחור ורוד אפור לבן סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לתקופה שנולדתי דמות מוערצת: אמינם השאיפה הכי גדולה: להצליח אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: כל העולם זה סתם דבר שקיים והאנשים בעולם מייחסים לזה חשיבות גדולה..מקווה שהבנתם.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אקונה מטאטא תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

אני עונננננננננננננננננננה!

שם: חנית גיל: 19.8 גובה: 1.78 מידת נעליים:40 מאיפה אתה בארץ?!יפו העתיקה פירסינג: אם עגילים באוזניים נחשבים אז כן שני חורים בימין ואחד בשמאל קעקועים: עדיין לא..בקרוב תאריך לידה: 13/4/86 מזל: טלה עדה: חצי פולניה חצי טריפוליטאית מספר מזל: 7 צבע שיער: שחור,חום בהיר וחום כהה.. אחים/אחיות: שני אחים ואחות תכונה טובה: רגישות תכונה לא טובה: פה ג'אורה רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:עורכת דין וביולוגית צבע עיניים: שחור כהה **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: לפעמים..בארועים חברתיים נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד..אין לי בעיה עם זה מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! גם וגם טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?עם שרוול סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?!מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! ביסלי גריל מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מקרוני מסטיק: בזוקה מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?!חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?!עם חלב **אהבה.. יש חבר/ה? יש חבר התנשקת עם בנות?!לא התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! לפני שבוע בכית בגלל בת?! כן..חברה שלי ליאור נהרגה לפני חצי שנה.. שברו לך את הלב?! פעמיים שברת את הלב?! כן 3 פעמיים יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: YOUR HOUSE אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?כן לונילה זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: THE SHOW MUST GO ON שיר אהוב: YOUR HOUSE זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: אפרת גוש שיר <שכרגע> נדבקת בו: LOVIN U דיסק אחרון שקנית: SONGS ABOUT JANE **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא ממש מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:צורחת על אמא שלי שהתעוררתי הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד? ונילה..רק ונילה רגיש/ה לדיגדוגים? מאודד..בעיקר בבטן היום הגרוע בחיים שלך: יום א שעבר היום הכי טוב בחיים שלך: היום ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מנטישה של ונילה פוחד/ת מהחושך? כן..יש לי פוביה עברת על החוק? לא פעם ולא פעמיים...שששששששששש..שלא ישמעו רוצה לגור במקום אחר? כן..בהרים התחרטת על דברים שעשית? אף פעם לא! מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: נציקה בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: שוקו, ונילה, טלפון,ספרים,מוזיקה סטייה: משוגעת מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?שאיפות כן חלומות לא 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שושית,אבא ומורן 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב,פלאפון ושוקו שם הכי יפה לבן: יונתן שם הכי יפה לבת: תמר צבע: תכלת ושחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:אין כזו דמות מוערצת: מנחם בגין, צ'רציל, מרטין לותרק קינג השאיפה הכי גדולה: להמשיך להיות אני! אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>:לעזור לחלשים שבחברה.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:לקחת את החיים בערבון מוגבל תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

../images/Emo111.gif

שם: שלומצה גיל: 16 גובה: 1.60 מידת נעליים: 37 מאיפה אתה בארץ?! דרום פירסינג: נזם קעקועים: עוד לא תאריך לידה: 23.3 מזל: טלה עדה: מרוקאית +עירקית מספר מזל: אין צבע שיער: חום שוקולד אחים/אחיות: 3 תכונה טובה: כוח רצון תכונה לא טובה: עצלנית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אשת עסקים /שופטת צבע עיניים: דבש **בעד/נגד.. סמים: נגד [איזו צבועה אני
] סיגריות: נגד [איזו צבועה אני2
] אלכוהול: נגד [איזו צבועה אני3
] נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול ? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! בלי **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: קוסקוס נראה לי מסטיק: מאסט מתוק או מלוח?! מלוח שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס: כן קורנפלקס עם חלב או בלי?! בלי **אהבה.. יש חבר/ה? כן התנשקת עם בנות?! כן התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא בדיוק שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אביב גפן- השיר שלנו אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Addicted שיר אהוב: הרבה זמר אהוב: מוקי זמרת אהובה: כריסטינה שיר <שכרגע> נדבקת בו: עשר- קוואמי דיסק אחרון שקנית: מוקי- עוקף מלמעלה **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מעשנת הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: רואה טלויזיה מה היית לוקח/ת לאי בודד? את חבר שלי, סמים, סיגריות ואש רגיש/ה לדיגדוגים? מאוד היום הגרוע בחיים שלך: היום היום הכי טוב בחיים שלך: 15.10.04 ממה את/ה הכי פוחד/ת?! בריחה פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? כן רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? לא מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: סבבה לגמרי בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: סיגריות, דיאטה, מסטיקים, דיאט קולה, פורומים בתפוז סטייה: רק אחת?! מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא, אח שלי, חבר שלי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: סיגריות, מחשב, שיחות יוצאות שם הכי יפה לבן: סאן שם הכי יפה לבת: גוני, שחר, בר צבע: ירוק סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הרבה,בעיקר לחופש הגדול דמות מוערצת: מוקי השאיפה הכי גדולה:להיות מאושרת אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: הכל קורה לטובה מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אם לא אני לי מי לי תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) כרטיס אישי

LiTtalTal

New member
עונההה

צודקת. יש משהו בדברייך, אבל על מה כבר יש לשאול? חע! שם:ליטל גיל: 18 וחצי מאתמול גובה:62 ס"מ. מידת נעליים: - מאיפה אתה בארץ?! מונוסון פירסינג: לא קעקועים: לא תאריך לידה: לא?! 4.6.1987 מזל: תאומים עדה: אהמ. גנטית אני דרום אמריקאית. כרגע אבא תימני ואמא רומנייה. מסובך אה? מספר מזל: 8 (הפעם בלי קשר לאבי נמני) צבע שיער: שטני מחומצן אחים/אחיות: אח תכונה טובה: מודעות עצמית ושליטה עצמית תכונה לא טובה: ביקורתיות רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: לא סגורה על זה צבע עיניים: ירוק **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: פעם ב..... בסדר נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: מזה משנה בעד או נגד?מ שיעשו מה שבא להם.. מערכת יחסים ממרחקים: קצת קשה, לא? מערכת יחסים וירטואלית: כל עוד מגיעים למצב שנפגשים אז פסדר.. **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! לא משנה ככ גופיה או חולצה עם שרוול? שרוול סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכך נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? שילוב לבנות-עם חזייה או בלי?! חזייה **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: סלט מסטיק: מנטה מתוק או מלוח?! מתוק:/ שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: רגיל קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! - בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן אבל לא במובן הזה... שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לאנראלי יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: - אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? רק מהמסנג'ר והאייסי חעחעחע! **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: משהו מרדיו וואלה.. שיר אהוב: 7 seconds זמר אהוב: פיטר רוט זמרת אהובה: אבריל שיר <שכרגע> נדבקת בו: גיבור על העולם של הפסטיגל חעחעחע! דיסק אחרון שקנית: דיוידי של אלניס מוריסט. דיסק? מטרופולין כמה חודשים בערך.. **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: שרותים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד? דיסקים ואמצעי לשמוע אותם רגיש/ה לדיגדוגים? לא היום הגרוע בחיים שלך: יש כמה היום הכי טוב בחיים שלך:יש כמה ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להשתחצן (להפוך לשחצנית) פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: יש הרבההה בנאדם של יום או לילה? גם וגם מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: מחשב, טיוי, ספרים, מוסיקה ולכתוב סטייה:- מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לי הם עוד לא התגשמו 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אלינור, פונפו, אמבא 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מוסיקה, מחשב, טיוי שם הכי יפה לבן: פלא שם הכי יפה לבת: קסם צבע:סגול ושחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הרבהה דמות מוערצת: אבריל ואבי נמני השאיפה הכי גדולה: כרגע? לסיים בגרות מלאה אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: - מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: - תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)לא תודה

noname202

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:גלי גיל:14 גובה:1.36 מידת נעליים:38-9... מאיפה אתה בארץ?!קרית מוצקין
פירסינג:אין קעקועים:אין תאריך לידה:15.10.91 מזל:מאזניים עדה:פולנייה גאה
מספר מזל:8 צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 אחים ואחות
תכונה טובה:שאפתנות כשזה במידה... תכונה לא טובה:שאפתנות ופרפקזיוניזם מוגזמים
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:שאלה טובה
צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול:מדי פעם במידה נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות:שכל אחד יעשה מה שמתאים לו
מערכת יחסים ממרחקים:נגד מערכת יחסים וירטואלית:נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?!מכנס! פיכס חצאית... טייצ' או ג'ינס?!טייץ גופיה או חולצה עם שרוול?חולצה עם שרוול סנדל או מגף?!סנדל כפכף או סנדל?!סנדל נעל ספורט או מגף?!נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!בגדי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?!עם מן הסתם חחח **אוכל.. בשר או חלב?!חלב שוקו או נס?!שוקו קולה או מים?!מים במבה או ביסלי?!ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:מרק מסטיק:בזוקה? מתוק או מלוח?! מלוח שוקולד-חום או לבן?!חום פיצה או פלאפל?פיצה המבורגר או פיצה?!המבורגר פיתה או לחם?!לחם בגט או פיתה?!בגט לחמנייה או לחם?!לחם קורנפלקס:כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?!עם **אהבה.. יש חבר/ה?לא התנשקת עם בנות?!לא! התנשקת עם בנים?!לא
בכית בגלל בן?!כן...
בכית בגלל בת?!כן אבל לא מהסיבות שאתם חושבים חח שברו לך את הלב?!למי לא?
שברת את הלב?!לא חושבת... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך:- אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?לא **כול מיני.. מאמין/ה בגורל?כן מעדיף לישון או לקום?לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:להתקלח הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:להחליף לפיג'מה מה היית לוקח/ת לאי בודד?סירה רגיש/ה לדיגדוגים?כן היום הגרוע בחיים שלך:היום שבו פגשתי את סיסיי
היום הכי טוב בחיים שלך:היום שבו נבחרתי למשלחת
ממה את/ה הכי פוחד/ת?!כשלון פוחד/ת מהחושך?לא עברת על החוק?לא רוצה לגור במקום אחר?לא התחרטת על דברים שעשית?בטח
מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:כן
המבינה תבין חחח בנאדם של יום או לילה?יום מעדיף/ה חוף או הרים?!הרים טלוויזיה או מחשב?!מחשב
התמכרות <עד 5 דברים>:מחשב סטייה: ? מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:אמא, אבא ואחים...זה יותר אבל בקטנה... 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:מחשב, משפחה, מישהו לדבר איתו
שם הכי יפה לבן:זוהר שם הכי יפה לבת:זוהר[לוידעת מה נהייתי אובססיבית על זה פתאום
]ע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:- דמות מוערצת:לא מעריצה אפחד השאיפה הכי גדולה:להצליח בהכל..... הפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>:הבנתי אבל אין לי כוח באחת בלילה... מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: כנ"ל תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. גובה: 160. אולי טיפה פחות. מידת נעליים: 38. מאיפה אתה בארץ?! תלוי מתי שואלים. פירסינג: עוד אין. קעקועים: עוד אין. תאריך לידה: 28 לאוקטובר. מזל: עקרב. עדה: רבע פולניה, רבע רוסיה, רבע אוקראינית ורבע תימניה. מספר מזל: 2. צבע שיער: שחור-ירוק-וורוד. אחים/אחיות: אחת, קטנה. תכונה טובה: אופטימיות. תכונה לא טובה: נקמנות. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אומנית, מלכת סאדו, מנהלת ביתקפה וחנות גרביים. צבע עיניים: חום-שחור טפש. **בעד/נגד.. סמים: בעד. סיגריות: נגד בעקרון. אלכוהול: בעד בכללי, אבל אחרי הפעם האחרונה כבר לא. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגדנגד. יחסים בין הומואים/לסביות: זה אפילו לא שונה, השאלה כאן מיותרת. מערכת יחסים ממרחקים: בעקרון אין ממש ברירה, אבל זה לא פאן. לא מצליחה לחשוב על עמדה מסוימת. מערכת יחסים וירטואלית: אי אפשר. יכולה להיות כל האהבה שבעולם, אבל צריך להפגש גם, כי חלק ממערכת יחסים זוגית זה גם קטע מיני ומשיכה. **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית האמת. טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס. איח טייצ. גופיה או חולצה עם שרוול? עם שרוול. סנדל או מגף?! מגף, נורא. כפכף או סנדל?! כפכפ. נעל ספורט או מגף?! מגף. ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף. עדיף שיהיה נוח או יפה? גם וגם, מה. לבנות-עם חזייה או בלי?! עם, ברור. **אוכל.. בשר או חלב?! בשר. שוקו או נס?! גם וגם. קולה או מים?! מים לפעמים, קולה לפעמים. במבה או ביסלי?! במבה. מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: בשר. מסטיק: אורביט ירוק, או מאסט סקסי. מתוק או מלוח?! מתוק. אבל באמת תלוי מתי. שוקולד-חום או לבן?! מריר. פיצה או פלאפל? פיצה. המבורגר או פיצה?! המבורגר. פיתה או לחם?! לאיודעת, תלוי מתי. לחם פחות משמין. בגט או פיתה?! בגט. לחמנייה או לחם?! לחמניה. קורנפלקס: כריות נוגט, לצערי. קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם, ברור. **אהבה.. יש חבר/ה? כן. התנשקת עם בנות?! כן, ולא חייבים לשים "?!", "?" יספיק. התנשקת עם בנים?! כן. בכית בגלל בן?! כן. בכית בגלל בת?! כן. שברו לך את הלב?! לא. שברת את הלב?! כן. יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא, אם הייתי עושה את זה הם היו יודעים, אבל אני חושבת שאם יש לי בנזוג שאני אוהבת לא עושים דברים כאלה. אם הוא לא קבוע, אז בסדר. שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: Letting go. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? בטח. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? קרה, כן. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Time is Running out. שיר אהוב: יש הרבה, לאיכולה להחליט. זמר אהוב: כנ"ל. זמרת אהובה: אין דבר כזה. לפחות לא אחת שאני מכירה. שיר <שכרגע> נדבקת בו: ממ, כרגע כלום. אבל מה שאני שומעת, נדבקתי אליו לפני כמה ימים. דיסק אחרון שקנית: פנטרה, קאובויז. אני קונה ביום שישי אחד חדש. זה נשמע כאילו אני שומעת רק את זה, אבל זה ממש לא ככה. **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לאיודעת כבר. מעדיף לישון או לקום? לישון, לישון. הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: שמה מוזיקה. הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: קוראת משהו, או מחבקת מישהו. ז"א, הולכת לישון איתו. מה היית לוקח/ת לאי בודד? חברים הכי קרובים, איפור וFuji FinePix S3000 עם סטוק של כרטיסי זיכרון וסוללות איתה. רגיש/ה לדיגדוגים? הו כן, בהחלט. היום הגרוע בחיים שלך: 18.11.05. אבל עברו מאז הרבה מים וכלכך טוב עכשיו. היום הכי טוב בחיים שלך: היו כלכך הרבה שקשה לחשוב. ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להיות לבד, חוסר אונים וחושך. פוחד/ת מהחושך? הו כן. עברת על החוק? בטח, אני כל יום עוברת על חוק מסוים, באמת. חוקים מטומטמים. אבל חוץ מהחוק הזה היו עוד. רוצה לגור במקום אחר? בעיקר בגלל מזג האוויר. מקום אחר בארץ? בדירה משלי. זה יתממש עד גיל 18, הרבה קודם. התחרטת על דברים שעשית? כן, אבל לא הרבה. מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: "כאילו". בלי לשים לב. בנאדם של יום או לילה? לילה, נורא. מעדיף/ה חוף או הרים?! גם וגם. טלוויזיה או מחשב?! מחשב. התמכרות <עד 5 דברים>: סוכריות, חיבוקים. כל השאר תמיד מתחלפים אחרי שנמאס לי מהם, זה בעיקר קראשים. סטייה: יש לי סטייה לסאדו, בעיקר. מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? בטח. 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: חבר שלי, החברה הכי טובה, ואבא. אבל גם החברים הקרובים, אבל אמרו שלש. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדיהם: איפור, השרשראות שלי וכל הדברים הנלווים(כמו סיכות ואקססוריז אחרים), ופינצטה. שם הכי יפה לבן: לאיודעת. שם הכי יפה לבת: פלרנז. צבע: ירוק, וורוד, צהוב, סגול, כתומ. סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: 9.7, היום הראשון שלנו, שהיה גם עם הופעה חזקה. דמות מוערצת: לאיודעת. השאיפה הכי גדולה: להשלים עם הכל. אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: לא צריך אידיאולוגיות בעולם, צריך לשבת ולהנות ממה שיש. לא צריך לחשוב כלכך הרבה על מי אני ומה אני ומה השקפת העולם שלי, בסוף צריך פשוט להנות. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: יופי, אני לא יודעת מה זה מוטו לבד, צריך להסביר לי שזה שונה. המ, המוטו שלי. When in doubt, SMILE. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) כי הוא פשוט אדיר.

yardenga

New member
ממ עונה....

שם: ירדן גיל: 13 וחצי גובה: מטר שישים וחמש מידת נעליים: 38-39 מאיפה אתה בארץ?! מרכז פירסינג: רק באוזיים בינתיםם קעקועים: אין עדיין תאריך לידה: 14.8 מזל: אריה עדה: חצי פרסייה חצי בולגרייה מספר מזל: 8 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שתי אחיות תכונה טובה: חמודה :p תכונה לא טובה: מממ אכזרית לפעמים רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: עשירה ומאוהבת ואהובה חחחחחחחח צבע עיניים: חומות כהות **בעד/נגד.. סמים: ממ דיי נגד... סיגריות: נגד אלכוהול: מממ לא נגד אבל לא בעד.. כאילו תלוי מה.. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד! מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: מממ אין דעה.. **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנסס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופייב סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף.. ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! לא יודעת... שוקו או נס?! שוקו (במיוחד של ארומהה \D:) קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! גם וגם.. מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: ממ שולה (מאכל פרסי
) ופירה מסטיק: מנטה מתוק או מתוק?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?! תלוי איזה סוג **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! כמעט... חח נו באתי.. ואז הלכתי אחורה.. (אני מדברת על צרפתית כן.. :\) בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! לא שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא נראה לי יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: ממ אין אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? חח לא אמרתי זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: נוצרתי לאהוב אותך של קיסס שיר אהוב: ממ לא זוכרת מה של מיי כימיקל רומנס זמר אהוב: מממ אקסל רוז זמרת אהובה: לא נראה לי ממש שיש שיר <שכרגע> נדבקת בו: ממ לא זוכרת תשם של השיר אבל הוא של מרין מנסון.. דיסק אחרון שקנית: ממ הדיסק הראשון של גאנס אן רוזז **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? ממ כן טיפה.. מעדיף לישון או לקום? לישוןןן הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: בודקת עוד כמה זמן נשאר לי לישון הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מממ מכוונת שעון מעורר מה היית לוקח/ת לאי בודד? מממ מחששב או אמפי עם כל השירים שאאני רוצה ובטריות שלא נגמרות P: אה כן ואוכל ושתייה רגיש/ה לדיגדוגים? כןן היום הגרוע בחיים שלך: ממ אתמול היום הכי טוב בחיים שלך: היום חח ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מממ שיקחו לי חלקים מהגוף פוחד/ת מהחושך? לא חח עברת על החוק? חח כןן רוצה לגור במקום אחר? כןן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: פאק בנאדם של יום או לילה? ממ גם וגם חח העיקר לא בוקר מעדיף/ה חוף או הרים?! ממ חוף אני חושבת.. טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: קולה.. להגיד פאק.. מששהו שאממ אישי מידיי :p להרוס לאנשים אם הם רואים סרט ואני כבר ראיתי אותו ועוד התמכרות מוזיקהה סטייה: ממ חחח לצלם חחח מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לא ממש 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מממ החתולה שלי.. חברה שחת שלי.. ואממ עוד חברה בטח.. 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב קולה וטלוויזיה שם הכי יפה לבן: ברק שם הכי יפה לבת: מממ על זה לא חשבתי חח אמממ אנה בטח... צבע: כחול סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: ממ לא חשוב... דמות מוערצת: אקסל רוז השאיפה הכי גדולה: לא זוכרת אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: חח אין ממש.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אמממ לכו לישון.. חח סתם לא אם מביאים לכם הזדמנות אל תחממיצו אותה תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) חח פירמטו לי את המחשב אז אין...

pompii

New member
תשובות../images/Emo70.gif

שם:שלומית גיל:21 גובה:1.61 מידת נעליים:38 מאיפה אתה בארץ?! ראשון לציון פירסינג:טבור, אוזן עליונה ונזם. קעקועים:אין, אני רוצה לעשות תאריך לידה:18.2.85 מזל:דלי עדה:אשכנזיה מספר מזל:7 אבל אני לא מאמינה בזה צבע שיער:טבעי-חום אחים/אחיות:שניים תכונה טובה:נאמנות תכונה לא טובה:חוסר סבלנות רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:מאושרת צבע עיניים:ירוק **בעד/נגד.. סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול:במינון נורמלי למה לא נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד יחסים בין הומואים/לסביות:בעד מערכת יחסים ממרחקים:נגד מערכת יחסים וירטואלית:אם זה סתם ידיד/ה וריטואלי אז בסדר **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! תלוי בגודל **אוכל.. בשר או חלב?! מה שבא באותו רגע שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: שניצל מסטיק:מנגו אפרסק של מסט מתוק או מלוח?! מה שבא באותו רגע שוקולד-חום או לבן?! לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: קראנצ'/שוגי קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם חלב **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?!כן התנשקת עם בנים?!כן בכית בגלל בן?!לא בכית בגלל בת?!כן שברו לך את הלב?!לא שברת את הלב?! כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: יש כמה אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת?כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת?לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת:ירמי קפלן-אני אשתנה שיר אהוב: יש הרבה זמר אהוב: יש הרבה! זמרת אהובה: בישראל דנה ברגר שיר <שכרגע> נדבקת בו:אין כזה דיסק אחרון שקנית:וואו...לא זוכרת **כול מיני.. מאמין/ה בגורל?כן מעדיף לישון או לקום?לקום הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:פיפי הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:קוראת מה היית לוקח/ת לאי בודד?חבר/ה טוב/ה,נרגילה, אוכל ושתיה רגיש/ה לדיגדוגים?מאוד היום הגרוע בחיים שלך:לפני כמה חודשים... היום הכי טוב בחיים שלך:שיצאתי לחפשש ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מפיגוע גרעיני/גל צונאמי/רעידת אדמה/מחלה סופנית פוחד/ת מהחושך?כן עברת על החוק?כן רוצה לגור במקום אחר?לא התחרטת על דברים שעשית?כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:לודעת בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?!חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>:מחשב,שוקולד,פלאפון סטייה:יש כמה.. מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?למה לא 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:אמא,מורן ומור 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:מחשב,שוקולד ופלאפון שם הכי יפה לבן:ליאור,גיא,דניאל שם הכי יפה לבת:נועה צבע:ירוק סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:בטח יש כמה דמות מוערצת: אין השאיפה הכי גדולה:להגיע רחוק אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: "אני מאמין במה שאני עושה ואני עושה את זה מהלב ולא בשביל אחרים רק בשביל עצמי" מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:הכל לטובה
תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

נהנה

שם: עדן גיל: 13 וקצת גובה: וואי... אממ 50 ומשהו :\ מידת נעליים: 37-38 מאיפה אתה בארץ?! חור חורי במיוחד פירסינג: נופ קעקועים: נופ תאריך לידה: 29.5 מזל: תאומים עדה: אשכנזיה פולניה :X לא רצוי להתגאות בזה מספר מזל: 5 ו2 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח גדול ושניים קטנים תכונה טובה: מממ תכונה לא טובה: אנטיפתית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: שחקנית או משהו שקשור במוזיקה. צבע עיניים: כחול **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: אם זה לא בהגזמה ויש מישהו איתך וזה לא במסיבה משהו אז בסדר איכשהו נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: ? מערכת יחסים וירטואלית: בעד, בערך **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף [כל עוד זה לא אצבע] נעל ספורט או מגף?! נעלי ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! לא יודעת עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם :X **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס... לפעמים קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פסטה מסטיק: הפירות הזה מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! לבןן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! לא יודעת פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: שוגי בלי ריבועים ומשולשים ומשושים קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? נופ התנשקת עם בנות?! נופ התנשקת עם בנים?! נופ בכית בגלל בן?! כן [לא קשור לאהבה משהו] בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: הבעיה שאין כזה :p אם כבר אז ביוטיפול של הג'יימס משהו הזה. כי זה קיטשי וטיפשי כמו שעדן אוהבת אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? חברות זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: הפתיחה של מך האריות [אחשלי סידר שישמעו את זה כשפותחים את המחשב, מגניב.] שיר אהוב: המון זמר אהוב: חמי רודנר, מאור כהן ועוד כמה זמרת אהובה: איגי וקסמן, מיקה קרני ועוד כמה שיר <שכרגע> נדבקת בו: ערב אבוד/גידי גוב דיסק אחרון שקנית: בכיף/אינפקציה **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? בערך מעדיף לישון או לקום? לישון ולא להתעורר לעולם הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: אומרת לאבא כשהוא מעיר אותי 'תכף' ו'עוד רגע' הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מתכסה בשמיכה? P: מה היית לוקח/ת לאי בודד? מישהו חברמן כזה שיכול לסבול אותי שלא יהיה משעמם. ומחשב, כמובן רגיש/ה לדיגדוגים? קצת היום הגרוע בחיים שלך: היו כמה... היום הכי טוב בחיים שלך: בשנה שעברה היה את היום שידורים יומטוב, ובי קשר היה לי יום ממש נחמד באותו יום :p ממה את/ה הכי פוחד/ת?! משאיות, ומוות של מישהו קרוב פוחד/ת מהחושך? כן עברת על החוק? קצת ונדליזם בשירותים של הבנות :p, ומשהו שגבל בהטרדה לילד אחד.. :\ רוצה לגור במקום אחר? מאוד התחרטת על דברים שעשית? ועוד איך מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: כאילו, ושאר קולות מוזרים oO בנאדם של יום או לילה? לילה, ישנים P: מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשבב התמכרות <עד 5 דברים>: מחשב בעיקר סטייה: מטרידה מינית חברות שלי :X מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לא 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אח שלי הגדול, ואבא שלי, ואמא לפעמים 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב, חוג תאטרון ושירה וחוג פיסול שבקרוב כבר לא יהיה ]: שם הכי יפה לבן: איציק
שם הכי יפה לבת: מירב, ענת, מיכל, יעל צבע: הכל סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לגן, שאז כולם היו ביחד כזה ומנותקים מהכל ולאף אחד לא היה אכפת ללבוש ורוד ]: דמות מוערצת: אבי ביטר DD: חח. השאיפה הכי גדולה: לממש את עצמי[?] אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מעוותת משהו >< מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: לא יודעת. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> ----

נהנה

שם: עדן גיל: 13 וקצת גובה: וואי... אממ 50 ומשהו :\ מידת נעליים: 37-38 מאיפה אתה בארץ?! חור חורי במיוחד פירסינג: נופ קעקועים: נופ תאריך לידה: 29.5 מזל: תאומים עדה: אשכנזיה פולניה :X לא רצוי להתגאות בזה מספר מזל: 5 ו2 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח גדול ושניים קטנים תכונה טובה: מממ תכונה לא טובה: אנטיפתית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: שחקנית או משהו שקשור במוזיקה. צבע עיניים: כחול **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: אם זה לא בהגזמה ויש מישהו איתך וזה לא במסיבה משהו אז בסדר איכשהו נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: ? מערכת יחסים וירטואלית: בעד, בערך **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף [כל עוד זה לא אצבע] נעל ספורט או מגף?! נעלי ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! לא יודעת עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם :X **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס... לפעמים קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פסטה מסטיק: הפירות הזה מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! לבןן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! לא יודעת פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: שוגי בלי ריבועים ומשולשים ומשושים קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? נופ התנשקת עם בנות?! נופ התנשקת עם בנים?! נופ בכית בגלל בן?! כן [לא קשור לאהבה משהו] בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: הבעיה שאין כזה :p אם כבר אז ביוטיפול של הג'יימס משהו הזה. כי זה קיטשי וטיפשי כמו שעדן אוהבת אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? חברות זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: הפתיחה של מך האריות [אחשלי סידר שישמעו את זה כשפותחים את המחשב, מגניב.] שיר אהוב: המון זמר אהוב: חמי רודנר, מאור כהן ועוד כמה זמרת אהובה: איגי וקסמן, מיקה קרני ועוד כמה שיר <שכרגע> נדבקת בו: ערב אבוד/גידי גוב דיסק אחרון שקנית: בכיף/אינפקציה **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? בערך מעדיף לישון או לקום? לישון ולא להתעורר לעולם הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: אומרת לאבא כשהוא מעיר אותי 'תכף' ו'עוד רגע' הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מתכסה בשמיכה? P: מה היית לוקח/ת לאי בודד? מישהו חברמן כזה שיכול לסבול אותי שלא יהיה משעמם. ומחשב, כמובן רגיש/ה לדיגדוגים? קצת היום הגרוע בחיים שלך: היו כמה... היום הכי טוב בחיים שלך: בשנה שעברה היה את היום שידורים יומטוב, ובי קשר היה לי יום ממש נחמד באותו יום :p ממה את/ה הכי פוחד/ת?! משאיות, ומוות של מישהו קרוב פוחד/ת מהחושך? כן עברת על החוק? קצת ונדליזם בשירותים של הבנות :p, ומשהו שגבל בהטרדה לילד אחד.. :\ רוצה לגור במקום אחר? מאוד התחרטת על דברים שעשית? ועוד איך מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: כאילו, ושאר קולות מוזרים oO בנאדם של יום או לילה? לילה, ישנים P: מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשבב התמכרות <עד 5 דברים>: מחשב בעיקר סטייה: מטרידה מינית חברות שלי :X מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לא 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אח שלי הגדול, ואבא שלי, ואמא לפעמים 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב, חוג תאטרון ושירה וחוג פיסול שבקרוב כבר לא יהיה ]: שם הכי יפה לבן: איציק
שם הכי יפה לבת: מירב, ענת, מיכל, יעל צבע: הכל סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לגן, שאז כולם היו ביחד כזה ומנותקים מהכל ולאף אחד לא היה אכפת ללבוש ורוד ]: דמות מוערצת: אבי ביטר DD: חח. השאיפה הכי גדולה: לממש את עצמי[?] אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מעוותת משהו >< מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: לא יודעת. תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> ----

MK respect

New member
=]

שם:מירי גיל: 14 גובה:1.70 ערך.. מידת נעליים: 41 מאיפה אתה בארץ?! חיפההה פירסינג: אין קעקועים: אין תאריך לידה: 12.6.91 מזל:תאומים עדה:אשכנזית מספר מזל:36 צבע שיער:חום בהיר אחים/אחיות:3 אחיות ו2 אחים תכונה טובה: לאידעת תכונה לא טובה:הרבה.. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה:ללמוד מנהל עסקים או אדריכלות ועיצוב פנים צבע עיניים:חום-דבש **בעד/נגד.. סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נ-ג-ד!!! יחסים בין הומואים/לסביות: כל עוד כיף להם-שיהנו!! מערכת יחסים ממרחקים:לא כ"כ.. מערכת יחסים וירטואלית:נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?!חצאית טייצ' או ג'ינס?!ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?חולצה עם שרוול סנדל או מגף?!שורש כפכף או סנדל?! שורש נעל ספורט או מגף?!נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?!קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה?נוח ויפה לבנות-עם חזייה או בלי?!עםםם!! **אוכל.. בשר או חלב?! חלבבבב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! שניהם ביחד=) מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:שוקולדדדד מסטיק:כל מיני.. מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?!חום פיצה או פלאפל?פיצהה המבורגר או פיצה?!פיצהה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: טעים קורנפלקס עם חלב או בלי?!עם **אהבה.. יש חבר/ה?לא בדיוק.. התנשקת עם בנות?!לאא.. התנשקת עם בנים?!לא.. בכית בגלל בן?! אולי...לא זכור לי.. בכית בגלל בת?!כע שברו לך את הלב?!לא שזכור לי.. שברת את הלב?!כע
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!כע
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: כל מיני... אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כע זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כע **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לחבק אותך של סינרגיה שיר אהוב: לחבק אותך,צועקים על אהבה.. זמר אהוב:מוקי,דניאל סלומון,עברי לידר זמרת אהובה:אין.. שיר <שכרגע> נדבקת בו:לחבק אותך דיסק אחרון שקנית:אני צורבת
**כול מיני.. מאמין/ה בגורל?תלוי.. מעדיף לישון או לקום?לישוןן הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:"מודה אני לפניך מלך חי וקים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך!!!!" הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון:אומרת קריאת שמע שלפני המיטה.. מה היית לוקח/ת לאי בודד?אנא עראף.. רגיש/ה לדיגדוגים?לא כ"כ היום הגרוע בחיים שלך:הרבההה היום הכי טוב בחיים שלך:הרבה ב"ה שירבו כמותם!! ממה את/ה הכי פוחד/ת?!מהקב"ה!! פוחד/ת מהחושך?לאא עברת על החוק?כע
רוצה לגור במקום אחר?כע התחרטת על דברים שעשית?כע מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: תכלסססס!!!כוס אמק,שיט,חרא,פאק,עופו לי מהעיניים,טאטעעעעע.... בנאדם של יום או לילה?לילה מעדיף/ה חוף או הרים?!שניהם טלוויזיה או מחשב?!מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: איסיקיו ומסנג'ר,סניףףףף,לישון וספורטט!! סטייה: ??? מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."?כעע.. 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם:חרות,אלוני ואלישבע 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב וסניף.. שם הכי יפה לבן:רועי,עומר,אריאל,נעם,תומר.. שם הכי יפה לבת:אריאל,טל,יובל.. צבע:כתום שחורררר וירוק זוהרר סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה:כל מיני... דמות מוערצת:סבא השאיפה הכי גדולה:לאידעת.. אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>:מה זה??? מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>:להתעצבן זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים!! אושר זה לא להשיג את מה שאתה רוצה אלא לרצות את מה שכבר יש לך!! כל אדם מת אבל לא כל אדם חי!!!!! אל תגיד לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך אלא תגיד לצרות שלך כמה גדול הקב"ה!!

עונה...

שם: שיר גיל: 14 גובה: 1.65+ מידת נעליים: 40 מאיפה אתה בארץ?! כפר סבא פירסינג: 2 באוזן ימין ואחד בשמאל קעקועים: לא תאריך לידה: 3.9 מזל: בתולה עדה: אשכנזיה:X מספר מזל: אין צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת גדולה אחת קטנה תכונה טובה: אממ לא יודעת:X תכונה לא טובה: שאני עקשנית ואני פתי רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אין לי מושג צבע עיניים: ירוק **בעד/נגד.. סמים: איכסססססס סיגריות: לא בהגזמה, שכטה פה שכטה שם, לא יותר מזה. אלכוהול: כנ"ל. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: בחיים לא... יחסים בין הומואים/לסביות: סבבה להם, אבל אני לא נמשכת לזה בכלל. מערכת יחסים ממרחקים: למה לא?
מערכת יחסים וירטואלית: לא עובד.. **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס.. בעצם תלוי איזה טייצ' או ג'ינס?! ג'ינסס גופיה או חולצה עם שרוול? תלוי איזה.. סנדל או מגף?! מגףףףףףףףף כפכף או סנדל?! כפכף ברור נעל ספורט או מגף?! אממ תלוי איזה ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיייץץץץ עדיף שיהיה נוח או יפה? שניהם ביחד לבנות-עם חזייה או בלי?! ברור שעם!!!!! **אוכל.. בשר או חלב?! לא נוגעת בבשר.... שוקו או נס?! איכס לא סובלת קפההה קולה או מים?! שניהם... במבה או ביסלי?! במבההההההה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: ספגטייייי מסטיק: זווווווווווווום מתוק או מלוח?! מלוח שולט! שוקולד-חום או לבן?! אממ לבן עם עוגיותת
פיצה או פלאפל? םיצהה המבורגר או פיצה?! פיתה או לחם?! אין על פיתה בגט או פיתה?! בגט שליטע לחמנייה או לחם?! לחמניה הכי טובב קורנפלקס: כריוווותתת
!!!!! קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם!!! **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! רק בשפתיים התנשקת עם בנים?! כה בכית בגלל בן?! אהא
בכית בגלל בת?! גם... שברו לך את הלב?! לצערי כן... שברת את הלב?! לא שידוע לי... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! אין מצבב שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין לי אהוב ליבי......! אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן!!... זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא זרקתי.. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: כמההההההההה אני אוהבבבבבבבב אותךךךךךךךךך
שיר אהוב: לאדעת זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: השיר של עופר ניסים ומאיה.. ALONE שיר ליגהה דיסק אחרון שקנית: לא קונה.. **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? אממ כה מעדיף לישון או לקום? לישון כמה שיותר הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: אממ מסתכלת לראות איפה התעוררתי חח הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: חושבת לי... מה היית לוקח/ת לאי בודד? סירה כדי לחזור
רגיש/ה לדיגדוגים? מאוודד!!
היום הגרוע בחיים שלך: לא יודעת.. היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודעת... ממה את/ה הכי פוחד/ת?! כלבים:S וזריקות:S פוחד/ת מהחושך? לפעמים עברת על החוק? כה רוצה לגור במקום אחר? לא משנה לי כל כך התחרטת על דברים שעשית? אהאא מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: וואלה, פאק, זין, סעמקקקקק, וכו'.. חחחח בנאדם של יום או לילה? אממ תלוי אם זה חופש או לימודים... מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף!!!!!!!!!!!!!!!! טלוויזיה או מחשב?! מחשב בהרורר התמכרות <עד 5 דברים>: שוקולד! טלפון! אייסיקיו! סטייה: אמממ מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לא יודעת אם להאמין בזה כבר:/ 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 1. הכי חשוב- אני! 2. כל השאר חח 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: כל השמות האלה שיש בהם 'אל' נגיד דניאל אוריאל הראל מיכאל.... מהמם!! שם הכי יפה לבת: אממ לירון צבע: לבןן כחול תכלת וסגול סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: וואלה לאדעת.. דמות מוערצת: אין.. השאיפה הכי גדולה: אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: חחח כמו המנהלת שלי: "תפיסת עולם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת מזה זה מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אין שכל אין דאגות=]

adidoosh16

New member
תשובותתתתתתת

שם: ADI גיל:16 וחצי גובה: 1.57 נראלי מידת נעליים: 27... מאיפה אתה בארץ?! מרכז פירסינג: נוופ קעקועים: הלווואאאאאאי מזל: שור מספר מזל: 6 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: 2 תכונה טובה: אממ.. עוזרת תכונה לא טובה: רכושנות רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אדריכלית צבע עיניים: חום ירוק **בעד/נגד.. סמים: נגדד!! סיגריות: נגגגגגגד אלכוהול: למה לא........ אבל בהגבלה נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: לא לנהוגג..... יחסים בין הומואים/לסביות: איככככככככככככככס מערכת יחסים ממרחקים: למה לא מערכת יחסים וירטואלית: לא **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנסס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינססס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורףףףףף עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה לבנות-עם חזייה או בלי?! ברור שעם!!!!!!!!!11 **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: גבינה מסטיק: פטל לימון מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: קראנץץץץץ קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא:( התנשקת עם בנות?! איככככס לא התנשקת עם בנים?! לצעריי לא בכית בגלל בן?! לא...... בכית בגלל בת?! לא................. שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא חושבת יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! נוופ שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין כמו האהבה שלך אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שמחות קטנות שיר אהוב: ^^^ שמחות קטנות זמר אהוב: עמיר בניון, עידן רייכל ודניאל סלומון זמרת אהובה: שירי מיימון ומירי מסיקה שיר <שכרגע> נדבקת בו: ALINE דיסק אחרון שקנית: לא זוכרת **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לפעמים מעדיף לישון או לקום? לישוןןןן הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: שותה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: רואה טייויי מה היית לוקח/ת לאי בודד? חבר חחח ופלאפון רגיש/ה לדיגדוגים? ככככככככן היום הגרוע בחיים שלך: אממממממ היום הכי טוב בחיים שלך: היו כמה=] ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להשאר לבד פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? אממממ לא התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בקיצררררררררררר בנאדם של יום או לילה? יום מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחששששב התמכרות <עד 5 דברים>: מחשב שוקולד אנשים מהכיתה שלי חחח ואממ מוזיקה!! סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כןןןןן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: לירוש יוב ואמאבא =] 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב מים וחברים שם הכי יפה לבן: אריאל שם הכי יפה לבת: יובל צבע: כחול *לא היה לי כח לכל השאלות האחרונות......

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: *חסוי
* גיל: 12 וחצי גובה: אין לי שמץ.. נראהלי 1.53 ככה.. מידת נעליים: 34-35-36 מאיפה אתה בארץ?! כפ"ס פירסינג: עגילים
קעקועים: אין אבל רוצה(לא אמיתי כמובן
) תאריך לידה: 15.4.93 מזל: טלה
עדה: הא? מספר מזל: 5 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח אחד תכונה טובה: הרבה
תכונה לא טובה: מתעצבנת בקלות ונוטה להתחצף
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: לאדעת..
צבע עיניים: כחול **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: כעיקרון נגד אבל פעם ב.. מותר אני חושבת..
אבל לא להגזים בכמויות כמובן
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד.. כאילו.. גם הם בני אדם.. אפילו שיש להם נטיות שונות משלנו וזה..
מערכת יחסים ממרחקים: נגד.. מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! גם וגם טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? אמנמנמ.. סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! תלוי מתי.. ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? גם וגם לבנות-עם חזייה או בלי?! תלוי המבנה..
**אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! כעיקרון אפחד מהם אבל אם כבר בוחרים בין מים לקולה אז קולה..
במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אמנמ.. הרבה
מסטיק: בזוקה והמסטיק הזה ששחכתי איך קראים לו נו..
מתוק או מלוח?! לאדעת
גם וגם אני חושבת.. שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס: כריות, קראנצ'י קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! רק בלחי
התנשקת עם בנים?! כנ"ל בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! רק עם רבתי עם חברה טובה
שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לא נראהלי..
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? אממ. לא
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Aline שיר אהוב: הרבה זמר אהוב: כנ"ל זמרת אהובה: כנ"ל שיר <שכרגע> נדבקת בו: Aline דיסק אחרון שקנית: לאזוכרת..
**כול מיני.. מאמין/ה בגורל? קצת.. מעדיף לישון או לקום? לישון
בעצם גם וגם..
אבל יותר לישון.. כי אני טיפוס לילי כזה.. עייפה כמעט תמיד ואוהבת לישון
הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הולכת לשירותים
הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מצחצחת שיניים מה היית לוקח/ת לאי בודד? לאדעת
רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: לאדעת.. היו הרבה..
היום הכי טוב בחיים שלך: כנ"ל ממה את/ה הכי פוחד/ת?! הרבה דברים.. אבל בעיקר לאבד את האנשים היקרים לי..=/ פוחד/ת מהחושך? לא
עברת על החוק? אם בגיל 4 לגנוב עוגיות מהארון העליון במטבח זה נקרא לעבור על החוק אז כן
רוצה לגור במקום אחר? לא
התחרטת על דברים שעשית? כן.. מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אמנמ.. "רונה י'מטומטמת"
ועוד הרבהXD בנאדם של יום או לילה? לילה אני חושבת.. מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים
טלוויזיה או מחשב?! מחשב
התמכרות <עד 5 דברים>: לאדעת עיזבו אותי
סטייה: אין
מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן..
3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: לאדעת
3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: כנ"ל שם הכי יפה לבן: אמנמנמ.. עידו שם הכי יפה לבת: נועם, נועה, נוי.. אני יודעתת.. עיזבו אותי באמא ש'כם
צבע: תכלת סגול ורוד וכתום
סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: אמנמנמ.. לא זוכרת כרגע אבל יש כמה.. דמות מוערצת: הרבה
השאיפה הכי גדולה: לאדעת
אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: WTF??? למה תמיד קורה לי שאני נתקעת בשאלות כאלה שעוסקות בחוכמהה??? ארררגגג
מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: חיה ותן לחיות
חההה את זה הבנתייי חההההה מחיאות כפייםםםםם
תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) אם זה לא חובה אז אני לא שמה.. טובנו כי יש הרבה

ירדיי

New member
עונה נה נה נה נהההההההה../images/Emo2.gif

שם: ירדן גיל: 14+ גובה: 1.61 מידת נעליים: 40 מאיפה אתה בארץ?! חדרבעעעעעע פירסינג:לא..רוצה בגבה.. קעקועים: לא אמיתי חחח תאריך לידה: 31.7.91 מזל: אריה שליטה! עדה: עיראקית בדם! מספר מזל: 5 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 4 איתי תכונה טובה: יש מלא תכונה
לא טובה: רגשנית
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: סוהרת... צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: לא סיגריות: כה אלכוהול: כה נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:לא יחסים בין הומואים/לסביות:שיהיה להם בכיף מערכת יחסים ממרחקים: לא מערכת יחסים וירטואלית: לאאאא **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! חזייה **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פיצה
מסטיק: ברורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פיצהההההההההההההההההההה(שונאת פלאפל) המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: ברורררר קורנפלקס עם חלב או בלי?! חלב **אהבה.. יש חבר/ה? לא
התנשקת עם בנות?! לא צרפתית
התנשקת עם בנים?! ברור
בכית בגלל בן?! כה
בכית בגלל בת?! כה
שברו לך את הלב?! כה
חחחחחחחחח שברת את הלב?! כה
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! חחחחחחחחח כה שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: שי גבוס-יום ועוד יומיים
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? בטח זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כהההההההההההההההההה
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: דנידין-המנגינה שלי שיר אהוב: קטן זה הכי כיף בעולםםםםםםםםם זמר אהוב: שריף זמרת אהובה: מירי מסיקה שיר <שכרגע> נדבקת בו: קטן זה הכי כיף בעולם חחחחח
דיסק אחרון שקנית: הכל צרוב.......
**כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כההההה מעדיף לישון או לקום? לישוןןןןן
הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: חוזרת לישון
הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מכבה ת'אור חח
מה היית לוקח/ת לאי בודד? פלאפון ומלא אוכללל
רגיש/ה לדיגדוגים? כהה חחח
היום הגרוע בחיים שלך: וואו יש הרבה...אני שומרת על זכות השתיקה!
היום הכי טוב בחיים שלך: יש מלא חחחחחחחחח...
ממה את/ה הכי פוחד/ת?! מוות
פוחד/ת מהחושך? מה אני בת 6? עברת על החוק? כה
רוצה לגור במקום אחר? אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
התחרטת על דברים שעשית? ברור מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: תשבעי
בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! טלוויזיה התמכרות <עד 5 דברים>: מסטיק,צחוק,עגילים,כריות,לישון סטייה: אין לי..חעחעחעח
מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? בטח 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא אבא ודני
3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: פלא,אוכל,אהבה שם הכי יפה לבן: יוסי שם הכי יפה לבת: ים צבע: ורוד סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יש מלא...איףף דמות מוערצת: בובספוג חעחחעחע השאיפה הכי גדולה: להצליח אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: לא,לא אני
מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: להצליח תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה

~~

שם: יובל גיל: 16 גובה: 1.8 מידת נעליים: 40 מאיפה אתה בארץ?! איזה חור בצפון פירסינג: לא קעקועים: לא תאריך לידה: 23/3 מזל: טלה נדמה לי... לא זוכר עדה: אשכנזי מספר מזל: מה זה? מישהו מוכן להסביר לי איך בודקים?? צבע שיער: בלונד- שטני אחים/אחיות: 8 (5 בנים לא כולל אותי, 3 בנות) תכונה טובה: בנאדם נחמד רוב הזמן תכונה לא טובה: פזיז, חסר סבלנות רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: פתולוג צבע עיניים: ירוק-אפור **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: חולים.. מערכת יחסים ממרחקים: שיבושם להם מערכת יחסים וירטואלית: קצת טיפשי **בגדים.. חצאית או מכנס?! בתור בן- מכנס.. טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה סנדל או מגף?! מה זה מגף? נעל סגורה.. כפכף או סנדל?! סנדל נעל ספורט או מגף?! ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח! ברור! לבנות-עם חזייה או בלי?! --- **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! שוקו! קולה או מים?! מים רוב הזמן במבה או ביסלי?! ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: תפו"א מסטיק: מנטה, אבל שיהיה מ-מ-ש חריף! מתוק או מלוח?! מלוח שוקולד-חום או לבן?! חום (מריר) פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמניה קורנפלקס: מה השאלה? קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם! ברור! **אהבה.. יש חבר/ה? נואפ. התנשקת עם בנות?! נואפ. התנשקת עם בנים?! נואפ. איכ בכית בגלל בן?! לא שזכור לי.. בכית בגלל בת?! לא שזכור לי.. שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לא יודע.. אולי.. יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין לי "אהובת ליבי" אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? מן הסתם מתישהו זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לא זוכר שיר אהוב: משתנה כל הזמן זמר אהוב: משתנה כל הזמן זמרת אהובה: משתנה כל הזמן שיר <שכרגע> נדבקת בו: משתנה כל הזמן דיסק אחרון שקנית: לא קונה דיסקים **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא בדיוק.. מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מכבה את השעון מעורר הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: פיפי. לא יודע.. מה היית לוקח/ת לאי בודד? ספר, דפים ועטים רגיש/ה לדיגדוגים? לא כ"כ היום הגרוע בחיים שלך: לא יודע היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודע ממה את/ה הכי פוחד/ת?! לא יודע פוחד/ת מהחושך? לא כ"כ (רק אחרי סרטי אימה) עברת על החוק? אממ כן רוצה לגור במקום אחר? לא! מת על הצפון! התחרטת על דברים שעשית? המון מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: never mind בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים אני חושב טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: לנשוך את הלמעלה של העטים, שוקולד. סטייה: ..? חחח אין.. מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? אממ כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: נעם, בנץ ואבא 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: וואו לא יודע.. הרבה.. שם הכי יפה לבן: איתמר שם הכי יפה לבת: אור צבע: ירוק שחור וכסף סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא יודע דמות מוערצת: הרב שלי השאיפה הכי גדולה: להתקדם כל הזמן ולהיות אדם יותר טוב אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: קשה לתמצת.. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: בעז"ה יהיה טוב! תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) אין לי כוח לחפש..

עונה...

שם: מתוקונת גיל: ---- גובה: ---- מידת נעליים: ---- מאיפה אתה בארץ?! מרכז פירסינג: אין קעקועים: יש תאריך לידה: ---- מזל: ---- עדה: עירקית מספר מזל: 3 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אין תכונה טובה: עוזרת בשעת צרה ותמיד סולחת על הכל תכונה לא טובה: בלגניסטית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מיליונרית צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: בעד סיגריות: בעד אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: תלוי הכמות של השתייה יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: בעד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! מגף ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! בגדי קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? עדיף שיהיה נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם חזיה **אוכל.. בשר או חלב?! בשר שוקו או נס?! נס קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: גלידה מסטיק: אורביט מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פלאפל המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: איכס קורנפלקס עם חלב או בלי?! איכס **אהבה.. יש חבר/ה? אין התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! כן בכית בגלל בן?! כן בכית בגלל בת?! כן שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לא שידוע לי יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לא זוכרת שיר אהוב: 'טיפה טיפה' ו'באה אליכם' של מירי מסיקה זמר אהוב: אין זמרת אהובה: מירי מסיקה שיר <שכרגע> נדבקת בו: אין דיסק אחרון שקנית: לא קונה דיסקים **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מסתכלת בפלאפון הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מדברת בפלאפון מה היית לוקח/ת לאי בודד? כשיהיה לי חבר אז זה יהיה אותו וזהו מספיק רגיש/ה לדיגדוגים? כן היום הגרוע בחיים שלך: היו הרבה ימים כאלה היום הכי טוב בחיים שלך: היו הרבה ימים כאלה ממה את/ה הכי פוחד/ת?! למות פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: מותק בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: רק שוקולד סטייה: אין מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן כמובן שאם עוזרים להם 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: יש הרבה...אמא, הידידים שלי והחברות שלי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: סיגריות, מסטיקים ופלאפון שם הכי יפה לבן: שי שם הכי יפה לבת: אורטל צבע: לבן סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: בחודש הראשון של הצבא כששלחו אותי לגדוד שלי אז ליום הראשון עם כל החבר'ה שם דמות מוערצת: אין השאיפה הכי גדולה: להיות מיליונרית אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: חייה ותן לחיות

למעלה